I'd say genius

Alltså, förlåt att jag tjatar men jag blir fascinerad på riktigt.

How can we win, when fools can be kings

image212

dagens outfit: samma tröja som jag hade hela kvällen igår, samma underkläder, slitna säckiga jeans. flottigt hår och äcklig tunga.


fresssh grrrrl.

Var nere på stan, hade mer pengar än jag trodde, oh the joy! Men köpte inget - ska spara, en till elgitarr blir det så småningom. Får se hur länge jag orkar spara men runt årsskiftet där så blir det nog en till gura till samlingen!

Ut till stallet - jävla stress och jäkt. Men jaja, bara jag får sitta på Centio blir jag nöjd. Kommer jag få träffa honom igen? Vem vet.. Kan ju inte vara säker på nånting längre.

Booh, imorgon blir det upp "tidigt", eller ja, beror väl på. Men ska väl försöka komma iväg ner till repan så fort som möjligt, så har vi hela dagen på oss att göra det vackert.


Tisdag är trevligt

Imorse ringde någon på dörren klockan kvart i nio.
VEM FAN GÖR NÅT SÅNT!?!?!

Ok, om det var Matthew så är det lugnt. Annars ska jag fan strypa den som gjorde det. Var skittrött, kunde inte somna om, gjorde det tillsist - sov till halv tolv. VAD UNDERBART.

Haha, ok, så bitter är jag faktiskt inte. Snarare nyfiken - vem var det som ringde på dörren? Orkade såklart inte gå upp och öppna..

Hursomhelst, ska snart pumpa i lite luft i mina däck och sen ner på stan, Malisa skulle betala av lite grejer. Får se vad jag hittar på, har ju faktiskt inga pengar men fönstershopping är ju alltid trevligt?
 Sen när vi är klara där blir det ut till stallet och hoppa över stock och sten, trevlarns. Sista gången jag träffar Centio? Känns lite vemodigt i såfall. Har lite dåligt samvete, har inte varit ute på jättelänge.

Men nu måste jag slita mig!

Hungern river i mig

Men måste vänta ytterligare en timme innan jag får äta, oh noes!!!

It's a new day

Efter att ha drömt finfina drömmar om Matthew Bellamy (jag gjorde faktiskt det på riktigt!!) så var jag redo att möta en ny dag.
När klockan stod på 11:18 blev jag lite förtvivlad - inte ska jag sova längre än till elva! Men hade ännu inte ställt om den till vintertid - phew.
Åt frukost - gick ut med Amanda. Blev blöt! Av regnet. Eh.
Kom hem, filmade min katt och garvade som fan, knåpade ihop klippen till en fin låt av Slagsmålsklubben och sånt, la till lite texter och sånt men såklart funkar det inte att göra om den till rätt format. HEHE, så ni får slippa den filmen tyvärr.

Nu ska jag alldeles strax sminka mig, sen ner till coop, och sen repan, och sen hem igen (??) och sen blire feerrre.

Ren sex

Okej, måste bara slänga in några bilder på nulägets hetaste man: Matthew Bellamy. Man blir lite het på gröten alltså.

image209

image210

image211


AAAAAAHHHHH!!

Höstlov

Jag känner på mig att det här lovet kommer att bli rätt bra faktiskt!

Alltså, man ska ju inte ha några förväntningar, men man kan ju alltid ha "känna-på-sig":ar. Öh.

Iallafall, såhär ser min vecka ut, det jag har planerat, sen tar jag dagarna som det kommer!

Måndag: Sova riktigt länge och chilla hela förmiddagen, ner till coop med LiZZan för hon ska köpa singstar, om det finns där osv, sen hem igen, och sen ner till repan (?) och sen blire fezt med folk från klassen!
Tisdag: Då lär vi vara bakfulla som as! Eller? Ska försöka hänga med Malisa ut till stallet iallafall, och träffa Centio för sista gången (??)
Onsdag: Fixa nere i repan, sätta upp ny isolering och typ städa upp och göra det lite allmänt hemtrevligt. ^^ Nån som vill skänka planscher, målarfärg, äggkartonger - you name it, gör det!

Och sseeeen har jag inget alls planerat, kanske blire chill, kanske blire partyhardy. Ska ju agera flickvän nån dag också, haha! <3


Doggy style

Idag har jag stått ut med en jobbig liten bostonterrier hela dagen. Gör, fortfarande iofs.

Men jag har iallafall mina pepparkakor så då blir det inte så jobbigt. ^^ Har ätit säkert 20 stycken, men det är ju så gott.
Ja, ungefär så har dagen sett ut. Jag har ätit pepparkakor och tagit hand om en hund. Det har varit helt okej, mår bättre idag också, även fast huvudvärken kommer lite då och då. Och sen så får vi inte glömma att jag klippt min lugg också. AH, snart kommer jag ha ångrat mig - men det blev inte så stor skillnad så det är nog ingen fara.

image206


image207

Saturday night

Fyfan vilken värdelös dag. Har växlat mellan att ligga i soffan och ha ont och ligga i sängen och ha ont. Jävla kropp, nu får du fan ge dig! Funderar på att matstrejka, så kan jag gå ner lite i vikt på kuppen, hee hee hee eeh.

Imorgon kommer mormor hit med Pompe klockan tio, blir till att gå upp "tidigt". Fast tio är ju typ normal tid men ändå.

Jag vill klippa min lugg, och sånt. Men ja, kommer ångra mig innan jag ens klippt sista hårstrået. Får se om jag gör det imorgon ändå, kul med förändring och luggen är ju inte någon jättestor förändring så det gör liksom inget om jag råkar ändra mig.

image205

Dator är alltid bra att ha. (och ja, jag är Muse-frälst sen i söndags ^^)

Perfekt start på höstlovet?

image204

Perkele! Fan vad dåligt jag mår.

(Morgonfrillan <3)

Pözz

Det här är bara för gulligt. Awh, vilken fantastisk musiksmak man hade för 3 år sedan, hahahaha. Jag har iallafall bloggat väldigt länge..sen 2003 tror jag, men den där är från 2005.

HEHE.

image203

hälsningar från mrs. dubbelhaka lindén!

jfiethoiwetpwetA

Alltså, jag vill bara må bra. Har haft konstant huvudvärk hela veckan och det ÄR SÅ JÄVLA JOBBIGT att inte ens kunna röra skallen ordentligt utan att vilja lägga sig ner och dunka sönder skallen mot asfalten.

Ska jag behöva äta smärtstillande hela höstlovet för att kunna njuta av ledigheten?

Något är fel

Vid fyra somnade jag och har sovit fram tills nu. Vet inte riktigt om det var ett supersmart drag - att vakna när det har blivit mörkt är lite fel.
Gör ju det på morgonen men då blir det ju just så småningom. Nu är jag trööööött. Helt seg i hela kroppen. Orkar knappt röra fingrarna över tangenterna. Så nu slutar jag.

FREDAG HELA VECKAN

ÄNTLIGEN FREDAG!

åhå, vi har bara en lektion till sen är det lov i en vecka. Plus helgdagarna, alltså har vi ledigt i nio och en halv dag (när vi slutat kvart i två idag är ju halva dagen kvar, liksom!)
Skönt skönt. På matten gjorde jag absolut ingenting, för det var tråkigt. Vi fick skriva utvärdering om en praktikant och jag suger på det. Kryssade i "Ja" på allting, orkar inte vara kritisk. Hon var väl snäll.
Svenskan fick vi läsa upp en asrolig pjäs, eller jag och Malisa gjorde det i rasten för vi ville inte för hela klassen, HAHAHA. Så snygga dialoger.

Nu ska vi ha ljudmedia, riktigt kort lektion. Vi ska väl fortsätta med GarageBand och det är ju kul och sånt, så det blir nog en härlig lektion.
Sen heem <3.
Lov! Snart! Om 75 minuter!

UPPÅT

Knappt så den kinesiska lilla lycko-drycken behövs längre, jag är väldigt uppåt och pepp just nu!

Har lyssnat igenom skivorna, The Small Print på Absolution är så jäkla uppåt! Åhåå, och det är bara en dag kvar sen är det höstlov! Har väl inga direkta planer men nog blir det skönt att iallafall kunna sova ut på morgonen. (Alltså..det gör jag ju typ ändå, men inte med gott samvete!)

Varför började jag inte på GUC?? Pauline ska vara hemma i åtta veckor för hon ska typ ut på jobb och hennes jobb är att göra hemsidor, OH OH OH. Fast estet-media är väl bra. Alltså programmet. Vill inte tänka på endel människor i klassen, säger bara. Nej tack. Men såna ska man inte tänka på, finns ju 1% trevliga människor också! Och snart är det höstlov också och då slipper man resteeeen!

Starlight

Idag har det hunnits med riktigt mycket! Har gjort klart min penna -> orm och så kollade vi på film på ascoola filmer. Faktiskt helt OK dubbel-lektion av EOS idag.
Svenskan var helt okej också, vi gick igenom antikens gudar och sånt. Okej, det var tråkigt men man måste ju vara positiv! Stack hem, käkade lite, stack ner till gymmet och gymmade lite. Tog det lugnt eftersom jag har haft en hejdundrande huvudvärk de senaste dagarna och speciellt idag. Inte kan man droga ner sig med Ipren varje dag liksom?

Kom hem, duschade, gick ner till robinson och kollade show. Det var ganska tråkigt men jag fick fika iallafall. Och nu har jag precis kommit hem - lyssnar igenom skivorna jag fick! AAH, så underbart bra. Jossan din kritik är värdelös. Ja, dom kom ju faktiskt redan när jag var hemma från skolan men då hade jag inte tid att lyssna - bättre att man sparar det till senare isåfall.

Nu ska vi se om jag ska äta något..har inte käkat middag men är inte särskilt hungrig faktiskt.


Rekord

Ja, det kan ju inte vara annat än rekord. Klockan halv åtta var jag uppe ur sängen, och nu, ca 45 minuter senare sitter jag här, färdigduschad, färdigsminkad, färdigpåklädd, färdig-har-ätit-frukost. Och så. Jag är alltså helt färdig.

Snart ska jag ta och rulla iväg till dubbla lektioner av EOS.. måste tyvärr säga att jag inte ser fram emot det. Inte alls.

List of my life

Just nu..

plats: - i skolan, i formsalen framför en laptop
tillstånd: - lite stressad och uttråkad. 
vad åt du senast? - en godis
hur luktar du nu? - inget
favoritmynt: - tian
vilket år har varit ditt bästa? - ingen aning faktiskt. 2006? 
favorithund: - olle
vad vill du ha för hårfärg? den jag har, mörkbrun 
favorittjuice: - brämhults hallonjuice
hur mår du nu? - öh, stressad och uttråkad ju. mysko kombo!
vilken låt lyssnade du senast på? - kollade på lite youtube-klipp på folk som filmat muse i globen, så det var nog hysteria. 
vad tycker du om att äta? - mat, godis, fika, frukt, bär, typ allt
idrottar du? - nej. gymmar några gånger i veckan och så, och så idrotten i skolan då. men annars inte.
tycker du om att ligga på stranden och sola? - njae
vad har du ätit idag? - frukost, lunch
vad har du på dig idag? - sockor, skor, jeans, trosor, bh, långärmad tröja, linne över, läderarmband?
har du växt något det här året? - kanske nån centimeter..
har du gått upp/ner i vikt det här året? - neer och upp
hur långt hår har du? - mittemellan, typ några cm nedanför nyckelbenen
är du nöjd med det? - njae, lite längre skulle inte skada men det växer så det knakar.
vad ska du göra i helgen? - sova?
senast köpta pryl: - inte köpt nån pryl på länge, bara kläder och godis. haha. 
keps eller mössa? - mössa, om något
kängor eller pumps? - kängor..tror jag.
brukar du gå på McDonalds? - nja, några få gånger om året
en grej du inte kan klara dig utan? - öhöhö, min CD spelare tror jag.
kan du köra bil? - har inte prövat!
vad sjöng du senast? - musik 
vad tycker du är snyggt? - mycket saker
vad sa du senast? - "vart hittar man det här då?" 
till vem? - malisa eller ja, mig själv, vet inte riktigt.
med vilken ton? - lite otålig
är du högljudd? - inte så värst
är du svår? - svår och svår..
vad är det dyraste du äger? - min dator tror jag..
hur många par skor står i din skohylla just nu? - skitmånga
om du fick ett presentkort hos en plastkirurg, som du inte fick sälja eller ge bort, skulle du använda det då och i så fall till vad? - det tror jag inte
hur många par strumpor äger du? - alldeles för några..
trosor? - öh vet inte 
BH:ar? - öh vet inte 
vilken är din egentliga hårfärg? - möörkbrun
ska du plugga efter studenten? - får se
var fikar du helst? - stockholm
vem har likadan humor som du? - typ, mina poleeerzz?
land du helst skulle bo i? - frankrike
vad äter du helst ute? - mat
vart skulle du helst resa en weekendresa just nu? - hm..paris?
naken eller påklädd? - myskläder!

Onsdag

Och jag är redan uttråkad. Linn och Elin gick till apoteket, jag ville följa med men det fick jag tydligen inte för dom gick innan jag hann logga ut. Älskar alla i klassen <3

Vill bara att dagen ska ta slut..veckan ta slut, vill ha lov nu!

Ikväll finns det massa förslag på saker att göra men jag tror inte jag hinner med nåt. Måste fixa mat och allt plugg som ska vara klart, typ svenskan, måste skriva ner något skit på något på papper, som jag ändå tappat bort, matten måste göra om provet hemma och få alla rätt, wähwäh. Måste rensa min dator så den inte sprängs också, Lene skickade SMS, om jag skulle med till repan, inatt, tur att jag hade på ljudlös. Leon ska ha Småstjärnorna - uppvisning och vill att jag ska komma och titta, känner mig som en dålig syster om jag inte gör det, mamma och pappa ska jobba så jag måste laga mat, för Josefine ligger hemma i urinvägsinfektion-som-har-gått-upp-i-njuren-och-spräckt-blodkärlek-krämpor och själv sitter jag bara här och skriver en jävla blogg.

Sen är det Heroes ikväll också. Får inte missa. Undrar om jag får sluta tidigare från grafisk kommunikation om jag blir klar med CD-omslaget snabbt som ögat.

Sweet morning

Alltså, idag har jag tre lektioner. Alla är hur softa som helst, först har vi data där man sitter inne på bilddagboken halva tiden. Sen har vi foto, där vi antingen får fota varandra, framkalla i mörkerrum eller fixa med Photoshop (= bilddagboken igen). Efter fotot har vi grafisk kommunikation, vilket är ungefär likadant som datalektionen. Man sitter inne på bilddagboken halva tiden.

Note to self; Ta papper ur Josefines engelskabok som ligger i hennes skåp.

Perfekt kväll

Jag har, som vanligt, tusen saker att göra men istället sitter jag här framför och tänker att "fan, vad tråkigt det är att sitta framför datorn"..typ.

Men ska alldeles strax städa upp lite härinne, sen ska jag hoppa in i duschen och sen göra svenskan! Har iallafall blivit lite piggare nu, men tyngden kring huvudet vill inte riktigt ge sig..

Smärta och lidande

Vilken pain in the ass dag.

Började bra med sovmorgon och jag kände mig pigg och kry och allt sånt, var uppe och studsade i princip. Men nu känner jag bara: örögröhöhööhhhhlhllljjjjj
Fick otroligt ont i magen och huvudet efter lunchen - efter lättare doser av alvedon blev det bättre för en stund. Men fortfarande känns mitt huvud otroligt tungt, känns inte alls bra. Lovet är mycket välkommet.

Resultat-dag idag förövrigt. Låg på en självklar G-gräns i matten, typ mitt emellan G-gränsen och VG-gränsen. Fast Malisa fick ett poäng av mig, lite surt men vafan ibland måste man vara givmild. ^^ Kommer säkert påverka mitt betyg i slutändan men jaja.
Engelskan låg jag på VG-nivå och det är förståeligt. Kan ju inte direkt säga att jag gjort mitt bästa hittills - ska nog kunna klättra upp mot MVG och även om jag inte gör det så är ju VG bra ändå!

Och nu är jag pank igen, har nån hundring eller så. Gick ju åt massa pengar i söndags, sen har jag köpt halsduk och vantar, och betalat hyra för repan och nu så beställde jag två skivor. Mycket olikt mig att faktiskt köpa skivorna innan jag lyssnat (olaglig nedladdning is the shit) men nu är det ju så att jag inte kan ladda ner nånting från min dator, så är väl lika bra det + att man sponsrar ju sina favoritband och så är det ju mycket roligare att ha en skiva än en mp3-fil på datorn.

Håhåjaja. Adjökens.

Of a foolish love

Idag fick vi göra en låt i GarageBand, fasen vad ballt. Fast det blev lite tråkigt men sen vare försent att börja om, kanske på fredag eller så!

Nu har jag riktigt ont i magen, men inte hunger-ont-i-magen. För frukost åt jag ganska nyss, hade ju sovmorgon så jag åt runt nio liksom!

Sen har vi matte, ska nog börja på nytt kapitel och få tillbaka provresultaten och sånt. HEHE. Ser fram emot det jättemycket. Nah. Och sen ska vi bara ha lite personliga samtal på engelskan och sen är det marsch pannkaka hemmåt! Till min godispåse och till Absolution. Jag erkänner mig som lite halvt besatt, men det är inte så svårt att bli. Så sjukt bra liveföreställning att jag vill dö lite, än i dag!

 

It's raining back here, du-du-du-du-duu

image201

Men japp, vi är seriösa.

"Lev var dag som om det vore din sista"

Om det här skulle vara min sista dag i livet, skulle folk minnas mig som "PMS-sovit-i-fem-timmar-ass-bitch". Fyfan vilken jävla jobbig tjej jag varit idag.

Orkar inte ens berätta om min dag, annat än att den varit ganska värdelös.

Det är extrapris på lösgodis på coop forum iallafall, igen. DET ÄR BRA!!! Jag köpte asmycket godis för 16 kronor. Nu har jag hela natten på mig att äta upp det, sovmorgon imorgon (till åtta typ..wow)

Kill, kill

Döda alla i den här datasalen.
t
tack

Sing for absolution

Muse var totalt över min förväntan! Eller..jag förväntade mig nog inget särskilt, varken dåligt eller bra.. men det var iallafall så jävla bra.

Hursomhelst, satt på ett svindyrt café hela morgonen och åt upp oss - klockan tre var vi ju tvugna att dra och då skulle vi inte äta frammåt ett (alltså på natten/morgonen), inte för att jag åt någonting då heller. Hursomhelst, tog tunnelbanan vid tre och letade upp Petra och Anna och köade med dom vid fyra. Stod alltså där 2½ timme, inte så farligt, gick rätt snabbt. Frös dock litegranna.

Det var en evig väntan när vi äntligen satt oss på golvet och när förbandet äntligen kom så blev man lite glad - men skulle ta ytterligare nästan två timmar efter att förbandet (som förövrigt var väldigt tråkigt, och hette nånting med Cowgirls) innan Muse intog scenen. Och när dom gjorde det kände man bara att det var värt all väntan!

Har inte hört mycket av deras senaste skiva, så då var det mest att man hoppades att man klappade i takt typ. MEN!!! När dom spelade Sing for absolution var känslan så fantastiskt att det nästan gick att ta på. För några sekunder stod jag blick stilla, blundade och bara sög in känslan.
Time is running out var också väldigt populär ö.h.t, och det var fullt ös genom hela konserten nästan. När dom hade gått av scenen, ropade vi såklart in dom igen och dom körde Stockholm Syndrome - kanske bästa? Kan inte riktigt bestämma mig mellan Sing for absolution och Stockholm Syndrome. Får nästan rysningar bara jag tänker på hur bra det var.

När det (tyvärr) var slut, så hade jag knappt någon hörsel kvar, vi stod typ längst fram lite åt höger hela konserten så man fick minsann skrika lite för att höra varandra. Var så fruktansvärt trött och hade ont i fötter, ben, nacke, hals, lite överallt. Men sånt tänkte man ju inte på när man väl stod där! Ville helst av allt bara lägga mig i en bil och sova, men icke, det blev tunnelbanan och så hann vi precis med 23.40 pendeln. Skönt - annars skulle vi fått vänta till 00.10. Kom fram till Bålsta vid kvart över tolv - halv ett nånting. Och blev hämtade där - grymt skönt. När jag kom hem hade jag tappat lyckoruset sen länge och däckade nästan direkt.
Men nu har lyckoruset hunnit ikapp mig igen!!

Varför gör jag inte det här oftare? Finns inget bättre!!


He shot me down

Var till farmor och farfar och åt åt åt jättemycket mat och lyssnade på när han berättade om hur hans bror stupade i kriget fast jag hade "I can't get no satisfaction" på hjärnan, jäkla Zeke som tvingade mig att lyssna på covern Björk och PJ Harvey gjorde. Det känns som klockan är mycket mer än strax efter åtta. Har varit vaken länge.

Jag har ont i magen.

Imorgon måste vi åka till stockholm redan vid tolv, för tågen går så jävla pissiga tider. Men stockholm är ju alltid trevligt eller så. Sen ska vi ta tunnelbanan nummer 17,18,19 eller 29 osv till Hovet och sen tunnelbana tillbaka och sen pendel till bålsta och sen hem därifrån. Hej och hå. Kommer virra bort oss, vi är experter på att gå på fel tåg och missa tåg och missa hållplatser och hej och hå igen.

Men hem kommer vi nog, förhoppningsvis! Annars får vi väl sova på en parkbänk och missa samhällslektionen.. inga tårar spillda för det kanske.

Förmiddag

Klockan är strax innan elva och jag har hunnit med jättejättemycket.

Jag har
åkt ut till stallet och gett 10 hästar mat och släppt ut 10 hästar (med hjälp av Malisa förstås..)
åkt hem
gått en promenad i den vackra morgonsolen heh
ätit en god frukost
tagit ett långt bad


Herregnu.. men det känns att min kropp inte riktigt har fått den sömn den behöver. Jag är alldeles seg.

Det är fredagskväll och alla är fulla som as..

..förutom Malisa och Matilda för dom ska upp klockan halv sju imorgon!

Och nu ska iallafall Matilda hoppa ner i en varm och gosig säng för hon har grus i hela ögonen.

Det har kommit snö till enköping iallafall. Väldigt lite, men ändå snö. Lite sen nyhet, var ju inatt, alltså natten innan den här natten som är nu..
..asså fan sömn. NU!


Not so fit for fight

HAHA, den där rubriken har jag haft förut, men det visste jag inte förrän jag skrev den och den kom upp som förslag.

Hursomhelst, den här dagen har inte riktigt varit min dag. Man ska inte somna i det tillståndet jag var igår.. snacka om att man vaknar på fel sida nästa morgon. Fick tillfälliga energikickar vid lunch och kunde faktiskt le utan att vilja spy.
Matten gick så jävla dåligt, på svenskan fick man skäll för att man skrattade när filmen var rolig och ljudmedian fick vi ledigt ifrån eftersom vi redan var klara. Det var skönt att få ledigt.

Sen är det svårt att vara på dåligt humör när man snubblar omkring i skogen, tre flickor på tre hästar. Det var riktigt mysigt, speciellt i början när solen sken. Centio är dock så "pigg" på hemvägen, bockade sig in i galoppen den lilla lymmeln! <3

Imorgon ska jag upp vid halv sju, ingen sovmorgon här inte. Men ska ut, ge lite hästar mat, släppa ut dom och sen åker jag nog hem och sover några timmar till! Eva kunde ta lunchfodringen och sen ska jag bort på eftermiddagen så den får Malisa minsann ta själver!
Ska väl sova snart, är ändå jättetrött.. skulle kunna sova hela tiden. vad skönt det skulle vara.

/ emo_girl_cutting_arms

Homecoming

Imorse hade jag så underliga funderingar..kring att klä ut oss till galna pensionärer och jaga Idol-Danny. Va?

Cry, Cry, Cry

Jag gråter nästan aldrig. Det är inte så att jag är rädd att visa känslor eller så, när jag är ensam och mår kasst så går det liksom bara inte heller. Vet inte riktigt om det är bra eller dåligt, men hursomhelst; Idag såg jag slutet på en gammal film, som jag älskade när jag var liten.

"Den oändliga vandringen". Den handlar om två hundar och en katt som kommer vilse och måste vandra genom hela ..öh..ja, väldigt långt måste dom vandra iallafall! I slutet så hittar de såklart tillbaka, och jag måste medge att mina ögon blev lite för fuktiga i de sista scenerna när djuren kastar sig i famnen på sina ägare.

Nostalgi? Eller känslomässigt breakdown för Matilda?

Vettefan, men nu måste jag gå och dejta matteboken. Känns som ett ypperligt tillfälle att gråta lite till. Snyft.


Allvarlig ångest

image200

Jaha..

Äpple

Var nere och tränade, känns att det var ett tag sen! Har tappat massa muskler på vänsterarmen. Eftersom jag är högerhänt blir det ju så att jag bär väskor, kassar, saker helt enkelt med höger arm istället. vänsterarmen hängde inte riktigt med liksom!

Kommer nog ha en skaplig träningsvärk imorgon, lagom till matteprovet och sånt. Jag kan stolt (??!!) säga att jag inte fattar ett skit.

Min dator har inte mirakulöst börjat bete sig normalt igen, utan den står fortfarande kvar på "Välkommen"-skärmen. ÅH HEJ OCH HÅ. Fick svar från Dell, dom sa att jag skulle uppdatera BIOS-nånting. Får försöka det sen när den har slutat hängt sig. Det där lät lite destruktivt? Min dator är inte destruktiv..mot mig kanske, men inte mot sig själv. I och för sig framkallar den riktigt vrede inom mig som driver mig till vansinne = jag vårdar den inte så bra som jag borde, men annars så.
Nä fystusan, inget bra är det på TV ikväll heller..snyft.
Får sätta mig med en flinga och matteboken och se om jag förstår någonting. Jag gissar på "inte".

Helgen blir nog trevlig iallafall.

Skola

Snart är ännu en dag avklarad, jag har omvandlat en penna till en orm på EOS-lektionerna. väldigt givande!

Vi har hunnit till coop, och så har vi hunnit tillbaka, ätit lunch, and so on. Nu ska vi till svenskan och titta klart 2/3 av Troja. SEN SLUTAR VI! Det blir spurt hem, äta nånting och chilla tills Amanda slutar och då springer vi ner till gymmet.

Men nu vill Linn gååå, man får inte komma försent inte!


FI---

Det verkar som jag har en ond area kring mig vad gäller tekniska prylar.
ALLT teknikst i min ägo, med undantag mobiltelefonen (<3) lyckas krångla på nåt sätt. Det här är andra gången min laptop hänger sig, sist tog det flera dygn innan den hann ikapp.

Och den här datorn jag sitter på nu är det också fel nånstans. Skrev ett långt hatmejl till Dell och hoppas att dom säger att dom kan skicka en ny, bättre dator, och 5.000 kronor för sveda och verk. Då skulle det nästan vara värt det. Tycker det är så tråkigt när jag hade planerat att kolla klart på Lost-avsnittet också. :( FASEN!

Var iallafall iväg till skolan, värdelöst. Fanns ju inget godis! Fotade i studion med Josefine, klaudia och evelina. Det var väl..hm..kul. Jaja det var ju lite inställsamt iallafall, nu gillar lärarna mig.

Snart ska jag titta på Heroes och försöka skjuta undan tanken på att min dator är ett misär. Och att vi har dubbla lektioner i EOS imorgon. Tror jag ska ta med mig en bok faktiskt. Kanske min mp3 också, som förövrigt inte funkar, haha. ISN'T IT IRONIC!

Puss

Do the math? no please

Alltså vafan. Jag gjorde nio uppgifter. Inte ens nio. Typ åtta. Sen gav jag upp. När jag sitter i matterummet och kan få hjälp när jag vill, och får allt förklarat dubbla gånger, då kan jag fatta. Men själv, det går inte. Kan inte koncentrera mig och helt plötsligt är det mycket roligare att skala en mandarin.

Kanske vore bra att få IG så kan jag få spec-hjälp? Vill faktiskt inte faila matten, det skulle vara så värdelöst isåfall.

Nu ska jag kolla på ett Lost-avsnitt, sen ska jag nog ner till skolan och typ hänga efter min syster. Och om Elin skulle med och så. Det är öppet hus och vi ska väl leka "duktiga-elever-som-jobbar-i-studion". Öhm. Hursomhelst så fick Jossan kompledigt sist, så hoppas på det. Annars är det ju ett ypperligt tillfälle att smöra in sig lite på lärarna.

Måste kissa, sen blire Lost för full rulle!

Poem

What am I to you
Tell me darling true
To me you are the sea
Vast as you can be
And deep the shade of blue

When you're feeling low
To whom else do you go
See I cry if you hurt
I'd give you my last shirt
Because I love you so

If my sky should fall
Would you even call
Opened up my heart
I never want to part
I'm giving you the ball

When I look in your eyes
I can feel the butterflies
I love you when you're blue
Tell me darlin true
What am I to you

Grön onsdag

Imorse kom jag inte upp, skulle behövas lite självdisciplin här! Men det är så varmt, mjukt och skönt i min säng. Helst skulle jag vilja ligga där hela dagarna! Iallafall hela dagen idag, hm.

Nu är precis datalektionen slut och jag ansträngande mig inte alls, la till en bild till mitt CD-omslag. BÖH, jag har inte ens börjat med baksidan än.. skulle behöva sova tre timmar för lite energi. Har inte fått min kopp té idag, så nu är dagen förstörd. NEJ!

När jag kommer hem ska jag och josefine plugga, det har vi bestämt för det måste vi.

Lista innan sovtajm

JAG ÄR
[x] flicka
[ ] pojke

[ ] homo
[x] hetro
[ ] bi

[x] kompis
[x] syster
[ ] bror
[ ] mamma
[ ] pappa
[x] kusin
[ ] småkusin
[x] lycklig
[x] ledsen

JAG DRICKER
[x] kaffe
[x] te
[ ] kakao
[x] mjölk
[x] saft
[x] kranvatten
[x] vatten i flaska

JAG VILL HA
[x] pengar
[x] godis
[x] choklad
[x] jobb

JAG HAR
[x] släktingar
[x] bröder/bror
[x] systrar/syster
[x] mamma
[x] pappa
[ ] någon allvarlig sjukdom
[x] fobier

[/] kort hår
[/] långt hår
[x] brunt hår
[ ] blont hår
[/] rött hår
[ ] svart hår
[ ] nått annat

[ ] pojkvän
[ ] flickvän
[x] en vän
[x] flera vänner

JAG HAR
[x] varit i ett höghus
[x] borstat en katt
[ ] suttit kvarsittning
[x] slagit en kompis
[x] kramat grannen
[x] druckit alkohol
[ ] tvättat WC:n
[x] ljugit för mamma
[x] varit vaken hela natten
[ ] haft sönder ett fönster

[x] sovit med kläderna på
[x] ätit torkade bananer
[x] klippt av mitt hår
[x] bitit på naglarna
[x] busringt
[x] brutit ett löfte
[x] suttit på en moped
[x] varit i Helsingfors
[x] simmat med kläderna på
[x] lyssnat på klassisk musik
[x] hatat någon riktigt mycket
[x] ringt fel nummer
[x] spytt
[x] gråtit utan orsak
[x] varit beroende av något
[x] bråkat med någon riktigt ordentligt
[x] ordnat ett disco
[x] städat upp spyor
[x] rymt hemifrån
[x] prenumererat på en tidning

[x] varit rädd för spindlar
[x] gillat apor
[x] plockat bär
[x] plockat jordgubbar
[x] gått vilse
[x] sjungit i en mikrofon
[x] svalt ett tuggummi
[x] gråtit mig själv till sömns
[x] varit hos en läkare

[x] varit/är underviktig (enligt BMI, men har ingen ätstörning)
[x] använt bikini
[x] druckit mjölk
[x] använt hängslen
[x] andats in helium
[x] använt mascara
[x] inte vaknat av väckarklockan
[x] stigit på fel buss eller tåg av misstag
[x] sett samma film två gånger i rad
[ ] varit på min favoritartists/favoritbands spelning

[x] hittat pengar på gatan
[x] sagt mamma/pappa till någon av misstag
[/] läst biblen
[x] haft något bra intresse
[x] vunnit i ett lotteri
[x] blivit förföljd av en främlig
[x] läst en roman
[x] förlorat en nära vän
[x] använt minikjol
[x] känt mig ensam

[ ] stickat vantar
[x] sprungit allt vad jag orkat
[x] hittat på ett aprilskämt som någon trott på
[ ] ordnat en överraskningsfest
[x] ätit pizza till frukost
[ ] varit i en ambulans
[x] varit i en polisbil
[x] haft ett husdjur
[x] sjungit solo
[x] sjungit/spelat i ett band (spelaR)

[ ] kört bil
[x] kört moped
[x] somnat i skolan under en lektion
[x] läst någon annans dagbok i smyg
[x] varit på datorn 5 timmar i stäck
[x] målat en tavla
[x] smakat på bläckfisk
[x] glömt en bra väns födelsedag (HEHE!)
[x] fuskat i ett prov
[x] blivit stucken av en geting

[x] gett pengar till en gatumusikant
[x] först hatat någon sen börjat gilla den
[ ] tappat bort en biblioteksbok
[x] lärt mig första hjälpen
[x] spelat golf/minigolf
[/] varit med i en trafikolycka
[x] beställt något jag inte haft någon nytta av
[x] rökt tobak
[ ] varit i Lappland

[x] varit med i tidningen
[ ] varit på bio utomlands
[x] gått på dagis
[x] använt reflex
[x] lekt med småbilar
[ ] ätit något inom den senaste timmen
[x] fått ett blåmärke den senaste veckan
[ ] brutit något ben det senaste året
[x] varit på sjukhuset det senaste året
[x] besökt en doktor det senaste året

The first vurp

Idag är en speciell dag. Idag är dagen då jag vurpade med min nya cykel för första gången!

Allt började med att vi fick, som vanligt, en superbra idé. Vi hälsar på Per och resten av gänget på kunskapsskolan! YAY!
"Hoppa upp!" sa jag lite käckt till Elin och nickade mot pakethållaren.
"Jaa..joo..okej" sa Elin lite tveksamt.

Allt slutade i ett avgrundsvrål som letade sig upp från Elins lungor till mina öron.
"SAKTA NEEEEEEEEEEEEEEEER"
Sen låg vi nånstans, på en väg, jag vet inte vilka som var mina ben eller mina armar, och cykeln var över mig. "Tur", tänkte jag, då är det ingen risk att den blir trasig, den kostade faktiskt 5000.
Så, ironiskt nog med tanke på inlägget igår, har jag lite mer pain idag. Knät fick stryk och så även vänster handflata, den handen kan ju resta in peace asssååååh.

Tillsist kom vi fram, vi hörde på långt håll sucken från Per men det brydde vi oss inte om, vi lekte kalla och gick och snackade med Bengan istället. Han sken upp som en sol när vi kom och skickade iväg oss till skolfotona. YAY! Där stod vi ett bra tag och snackade med Karin, tillsist vågade sig Per fram också. Kanske kände han sig tvungen som en god lärare eller så ville han faktiskt prata med oss.

Sen gick Per och Bengan på lunchdejt så vi stack hem till Malisa, och kissa. Alltså bokstavligt! Sen kom vi tillbaka vid sex, och då vankades det öppet hus på den kära gamla skolan. Vi fick leka goda elever och övertyga alla blivande sexor om att kunskapsskolan är "skitbra" ("SVÄR INTE" /Per) och sånt. Och vi var faktiskt kusligt ärliga. FAN VAD JAG SAKNAR KUNIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Speciellt matsalen, att äta bland snoriga ungar som stoppar upp maten i en hår är inte så trevligt. Ja det är sant, vi delar matsal med ett dagis. FAIL!
Plus att Tjalle och Palle i klassen har förökat sig. De är numera Tjalle, Palle, Nalle, och Knalle. Eller hur var det nu?

Dödsmetal- Per

image199

Och det roligaste är att det ser ut som om han är seriös.

Pain överallt

Jag tror jag har ont precis överallt var man kan ha ont..
och så tror jag att jag börjar bli lite hypokondriker. HEH!

Vet inte om ryggen blev bättre eller sämre efter yogan.. jävla rygg. Är nog bara för att jag är så otränad, snyft. Men nu ska jag iallafall ner till gymmet minst två gånger per vecka! Torsdagar och söndagar..dock inte denna söndag för då ska jag ju se Muse.

Kom nästan precis hem, har varit riktigt lång dag.. Borde göra tusen saker, gör en; sitter här och skriver meningslös blogg! WAH!
Borde åtminstone plugga matte, duscha, träna, vad som helst. Men ska till repan om en timme och då hinner jag ju varken det ena eller det andra.. (pssfft?)

Nu ska jag iallafall ta bort mitt bandage från mina slemmiga brännsår. GAH, det kommer vara pure pain.
Positiv :)

Varm datasal

Nu sitter vi i datasalen, för vanlighetens skull. Har håltimme på några timmar, HE HE.
Åt fil till lunch, det är så patetiskt, det är väl inte direkt lunch? Nä svensk husmanskost ska det vara, korv och rotmos! Eh.

Alla jobbiga lektioner är över, samhäll tog död på mig och engelskan spottade på mitt lik. Ioförsig så var jag redan klar med all engelska, så jag satt i datasalen och gjorde ingenting, hmhm.
Nu, om någon timme har vi foto och det är väl kul, helt okej. Sen yoga, hoppas det är bra för min rygg som jag har väldigt ont i. Vad har jag gjort?
Får se hur eftermiddagen ser ut, om jag orkar plugga lite matte och så. Ska väl ner till repan och spela luftgitarr eller så. Sugen på promenad också, kanske något man kan släpa med morsan på?

So long - flaggstång (jag har precis sträckläst massa Bert-böcker)

Tourism in Great Britain

Blöh, jag är typ klar med engelskan,
hejhopp

Vilse i pannkakan

Jag är ungefär SÅHÄÄÄÄR trött! (visar)

Fyfasen, det var ett helvete att komma upp imorse. Är det något jag önskar så är det att jag vore morgonpigg, iallafall på vardagarna. Skulle det inte vara helt okej att skutta upp ur sängen klockan 6, pigg som en nötkärna? Nope, istället snoozar jag i några timmar och vaknar som en död zombie.

Nåja, vi skall icke klaga.

Jo, det ska vi. Det är fan astråkigt väder ute, tror det regnar tillochmed. Mitt finger är inlindat i fettttt me bandage så det går inte att använda, jag kan för fasen inte ens skära min mat själv!

Plus att vi har samhällslektion direkt på morgonen. Fyfaa-aaa-aan. Tätt följt av...engelska!! Fyfaa-aaa-aan!

Ska möta Amanda om tjugo minuter, alltså har jag tjugo minuter på mig att fjanta runt som en halvdöd zombie. Makeup, here I come!

If you were the ship then who would ever get on?

Nä fyfan, nu kan man knappast säga att jag mår bra alltså!

Vädret suger, min vänsterhand är inte brukbar, min mage gör uppror, mina ögon är grusiga och jag vill döda varenda en som kommer i min väg.

Såhär ser min vecka ut:

Måndag: Värsta dagen, iallafall i skolväg. Painintheass-samhäll direkt på morgonen. Ger en verkligen anledning till att kliva upp på morgonen. :( Skulle ju iväg till repan och spelat också, men kan ju inte spela utan min vänsterhand, fan också. Får åka ner och komma med goda råd som inte är så jättegoda.
Tisdag: Sovmorgon och det tackar vi Gudarna för! AMEN! Ska se om jag kommer iväg till musikskolan, får se hur min hand mår.. fast det gör lite detsamma, min lärare gillar ändå inte mig sen jag sa att jag inte hade lust att joina samspels-dagarna.
Onsdag: Ursoft skoldag, tre ynka lektioner som är lika seriösa som Robert Gustafsson
Torsdag: Jag vet fasen inte hur torsdagarna ser ut, men jag tror vi börjar med matte och det är ju inte så kul.. sen blir det joggning ner till gymmet och gymma.
Fredag: AH, min favoritdag! Iallafall eftermiddagarna.. Får se vad som händer.
Lördag: Fodringarna i stallet!
Söndag: Stockholm för att kolla på Muse!

En-armade, jag vet hur ni känner er

Var iväg, det gick bra för Malisa och Centio, åtta fel i båda klasserna men det var ingen fara liksom. Sista gick bäst, en vägran och sen ett litet pet bara..

Min vänstra hand fick dock stryk, och nu är det bara en köttig stump kvar, inlindad i nåt bandagegrejs. Gör så fruktansvärt ont.

Morgonblogg

Och så undrar ni förstås; Vad faan gör jag uppe såhär dags en söndag!?
Jo, det vankas nämligen hopptävling för Malisa och Centio, och självklart ställde jag upp som hmm..volontär! Var ju meningen att jag skulle tävla också, men så vart det inte efter omständigheterna..

Kommer väl hem igen runt ett om allt går som det ska. Måste ju se Jenny och Whoopie också.

Amandas place

Sitter hos Amanda, det är mörkt, dom har redan börjat bege sig neråt, orkade inte vänta på att jag skulle reda ut lite grejer hehehe är det ens uträtt??

Ah, men bäst att skynda mig ner nu iallafall, så jag slipper sitta bredvid någon jag inte känner, AH!

Lördagskväll

Nu har det gått och blivit kväll också, ingen tripp på stan blev det för mig idag.
Istället var jag ute och promenerade med min kära mor nästan hela förmiddagen för vi lyckades gå vilse, det var lyckat. Tur att vädret var skitbra och det bara var skönt att vara ute!

Sen har jag inte gjort mycket mer, tagit ett långt bad och så, ätit jättegod middag så nu är jag jättemätt! Ska nu, precis, springa ut och möta Amanda för att gå en liten runda och sen blir det hem till henne - kommer lite folk. Blir förhoppningsvis trevligt! Ska ju dock upp tidigt imorgon så det blir nog inte alltför sent tyvärr..

Nu måste jag rusa!

Godmorgon gott folk

Hittills har det varit en väldigt seg dag, jag har i princip bara legat i sängen och kollat lite film och så. Men vi får se hur dagen utvecklar sig helt enkelt!
Borde egentligen ner på stan, måste köpa massor av grejer. Men sen så är det ju så att jag har inga pengar, och ja, ingen ork heller för den deler.
Måste köpa massor av smink, puder, rouge, mascara och så. Och så nya jeans, och så behöver jag halsduk, vantar, mössa, vinterskor, listan är oändlig.

Blir nog till att jag stannar hemma ändå, det mår nog plånboken bäst av.

That's what we're waiting for, aren't we?

Amanda ligger och fnissar i min säng, vi lyssnar på Modest Mouse och jag har ätit så mycket godis att jag mår illa.

En bra kväll alltså.
Nu ska jag mysa lite med bruden med min pösiga mage.

Känsliga läsare varnas!

Amanda säger:
prutt
Matilda säger:
i en låda
Amanda säger:
gjord av bajs
Matilda säger:
som står i ett hus gjort av kiss
Amanda säger:
med en penisformad skorsten
Matilda säger:
med fönster formade som tuttar
Amanda säger:
och ett badkar format till en vagina
Matilda säger:
en soffa gjord av pungkulor
Amanda säger:
med små kuddar stoppade med könshår
Matilda säger:
med ett soffbord avbildat av en hårig röv
Amanda säger:
men små förhuds underlägg
Matilda säger:
och små skålar med ollon i
Amanda säger:
en skön filt av blygläppar
Matilda säger:
lampknappen består av en klitoris
Amanda säger:
om lampskärmen av en livmodertapp
Matilda säger:
ett miniträd i fönstret av en penisrot
Amanda säger:
planterad i svällkroppar
Matilda säger:
krukan är gjord av en ringmuskel
Amanda säger:
penisroten måste vattnas varje dag med..saft
Matilda säger:
och vattenkannan är en oändlig ändtarm
Amanda säger:
som är kopplad till en urinblåsa
Matilda säger:
men vaddå. kommer saften från urinblåsan då eller?
Amanda säger:
penismix, daah
Matilda säger:
jahaaa! men att jag inte tänkte på deeeet! då är jag med
Amanda säger:
dåså!

Fredagskväll

Hm, är det detta jag längtat så mycket till?


Mja, men ja. Var i stallet, släpade bommar och så, kom hem, packade ihop grejerna, åkte ner till repan. Körde lite allt möjligt och deeet gick bra. Jag är bara jävligt trött.

Jag ser ut som en african laaaady med bandana och massa smink. Plus att jag är grymt godissugen, kanske tvingar med Amanda till coop sen och köper lite godis. Men min femma är borta. :( BU HU.

Jag är utrråååååkaaad och lyssnar på Led Zeppelin, lite fart minsannnnnnnnnnnnnn!

Wöwöö


Dax för sömn

Idag ska jag vara duktik flicka och sova alldeles strax,
nu är jag mycket stolt. Men imorgon ska bli en bra dag och då krävs det lite sömn. Upp och studsa vid 7 ska jag göra, fast först snooza i en timme såklart.

Får se vad som händer i helgen, och så. Det springer i oss alla för vi är så partisugna. MEN HÅLL UT! Inom en snar framtid kan det vara nära..öh.

Fasiken vad jag vill pierca läppen alltså, min vilja har aldrig varit så stark. Nu är det bara övertalning av mamman som gäller. VAFAN. Det är min kropp, och om jag ser ut som en röv i det är Det Ju BaRa aTT LåTa Det VäxA iGeN!

Slut för mig

3 pundare, 2 gitarrer, 1 trumset

Våran låt går såhär:

Intro (fast det kan vi så det behövde vi inte skriva ner)

Vers 1. (kan iofs versen också men något måste vi ju skriva ner förfan)
B Fis(s) 4emo(ll) x2

Ja..alltså vi borde ta i en kurs i det här med ackord alltså. 

Nu är jag sugen på att töja öronen, lära mig spela trummor, pierca läppen, skaffa glasögon, lära mig skejta och tillslut, inför helgen; PARTIPARTI! Dock blir det nog inget partyhardy..inte alls. :(

Cigarettes and chocolate(milk)

Vi fick sluta typ halv två och det var jävligt skönt. Jag sprang hem direkt, och kokade min kopp té. Lagom tills det kom mamman hem och hon hade choklad, ibland är hon bra att ha alltså! Lindt, 65% tror jag. Underbart.

Amanda ringde också, hon har inte slutat än den lilla skiten! Vi skulle ner till repan sen tror jag, men Josefine sa att det regnade ute så vettefan om jag orka cykla i regnet. HE HE HE.

Imorgon är det fredag!

- matte på morgonen
- svenska därefter

+ fredag eftermiddagarna är bäst!
+ sista lektionen är skitkort ljudmedia lektion
+ heeeeeelg!!

Bra datorer i mitt hjerta

Äntligen tillbaka i 73:an med världens modernaste och världens snabbaste datorer, jag älskar dom! Skärmarna är hur spejsiga som helst också, man kan vrida och vända precis om man vill alltså.

Nu ska hela hjorden på fem pers gå till matsalen och äta, sen har vi bara en lektion till! Lycka! Och det är svenska, vilket inte är särskilt farligt.. ska lämna in novellen och så, det är lugna puckar alltså.
Längtar hem till en kopp té. Men när jag kommer hem, så dricker jag aldrig den där jävla koppen té, utan väntar tills det är kväller.
Nu skriker Linn av hunger, dags att kippa.

Ljuva torsdag

Jag och Malisa hittade världens äldsta datorer här eftersom att alla datasalar är upptagna. Haha, det är typ Windows 95 eller så, gulligt.

Dagen började med att jag frös röven av mig påväg till skolan. Lär ju bli en bra dag..

Snarkelisnark

ÅHGUDFAN! Vad trött jag är..
varför fäller jag då inte bara ihop datorn och går och borstar tänderna och sliter av mig alla kläderna och sooover. Jag har två nätters sömn att ta igen, ajdå.

Dubbel-EOS imorgon, döda mig.


Hur ska jag orka se när mina ögon blöder

Endel tycker att det är extremt givande, ja helt enkelt riktigt roligt att tillsammans med två kompisar misshandla en handikappad man. De tycker det är fullt normalt, och när de misshandlat honom medvetslös med ett baseballträ tycker de att det är vettigt att gå ut och äta middag.
När de kommer tillbaka från middagen, ber den handikappade mannen för sitt liv. De tre pojkarna, som är aktiva i Nationalsocialistisk front, svarar med att skära upp djupa sår i mannen, för att sedan strö salt i såren. Sen tycker dom att det är dags att ta livet av honom, och de filmar såklart allt med sina mobiltelefoner, för det är verkligen något man bara måste föreviga.


Ta mig härifrån

Jag vill gå hem men alla sitter kvar, och jag vågar inte gå till skåpen själv för det är så jävla läskigt, för alla stora treor är där.

Nä. Men jag behöver lite draghjälp, det är så varmt och skönt härinne..prrprr. Vill hem till min bok och en kopp té. Hoppas jag kan tigga till mig skjuts till stallet, orkar fan inte ta bussen. Jag behöver pissa också, men det gör jag nog hemma.

Nu lyckades jag nog få med mig några..tror jag.

Grafisk kommunkation?

Hm, jag är redan klaaar. Vad ska jag göra?

Vi fick glass på fotolektionen, haha, kom och tänka på att Per fortfarande är skyldig oss glass. Linn visade schyssta filmer på rasten..njaee, är nog inte riktigt sugen på glass längre va.

Jag har gjort en hemmagjord och otroligt personlig almanacka, för de få månader som är kvar av detta år. Decembers blad fick prydas av Rufus Wainwright, såklart. Jag längtar!

Snart slutar vi hoppas jag, då ska jag hem och försöka sova nån timme. Sen ska jag ut till stallet och det ska faktiskt bli mysigt, har saknat det. Inte att rida kanske, men ja, atmosfären och såklart Centio.
Men just nu vill jag bara soooooova.

3rd Planet

Alltså, vi håller på med skivomslag. Jag vet inte riktigt hur det går, bra antar jag.. men lektionen är slut nu hursomhelst.

Jag är grymt hungrig och grymt trött. Tur att vi bara har två lektioner till. Foto, och Grafisk kommunikation.

Hello daddy, hello mum, I'm your cherry bomb

Alltså det här duger inte, det är kämpigt for real just nu alltså. Försöker lura ut något som skulle kunna pigga upp mig lite, nån som har nått bra förslag? Först och främst ska jag försöka sova så jag är utsövd iallafall..får se hur det går.
Nån som vill röka brajj eller nåt?
Hm.

Och så avslutar vi lite vackert med ett citat;
"Vad det spelar för roll? Den genomsnittlige svensken vs den genomsnittliga araben är inte lika, vi kan inte och ska inte bo tillsammans."

Jag älskar mänskligheten just nu, puss och godnatt!

Day after yesterday

Alltså, den här dagen har inte varit så bra. Jag sov kanske några timmar inatt, vaknade halv nio, kände djup avsmak till att gå till skolan, var nog bara tanke på att det var Ljud-media och inte nått annat skräp som första lektion, som fick mig att gå upp iallafall.

Ljudmedian var helt okej, har ju redan skrivit vad vi fick göra och ja somsagt Zeke älskar oss, jag tror inte jag vill bli lärare, dom måste ha väldigt dåliga erfarenheter alltså. Matten var värdelös, gjorde verkligen ingenting. Bjöd hela klassen på mysko-räk-thai-pinnar som egentligen var Malisas men jag tog mig friheten att skicka runt dom, sorrysorry, nu har inte Malisa nån mat på bordet, stackars lilla arma flicka.
Jag och Elin rök ihop riktigt ordentligt, heta diskussioner om religion där. Ja, allt jag kan säga är att jag inte gillar religioner så mycket. Vill inte gå in mer på det, inte här.

Engelskan var hueh, satt och lyssnade på redovisningar, fick uppgift. Ska göra en plansch, jag, Ida och Mats ska göra om Storbritannien, jag är typ klar, skrev ihop nått om turismen och så ska jag göra flaggan. Skitsvårt ja nej.

Kom hem, gjorde svenskan. Eller ja, skrev över den. Åkte till musikskolan och spelade, gick SÅ JÄVLA DÅLIGT. Fyfan, har aldrig gått sämre. Plus att jag är demens-Matilda nästa. Glömmer allt hela tiden.
Åkte hem, surade lite granna, har precis tagit en dusch för att skölja bort den dåliga dagen, typ. Såren på mina ben svider som fan när man duschar MEN DET SKITER JAG I.

HALLELUJAH! Imorgon är det bara tre lektioner, estetiska ämnen dessutom = not so mucho seriöso.

Idag har jag ätiti skitmånga mandariner/klementiner/clementiner/whatever. Och så har jag klämt i mig godis och så kladdkaka med blåbär. Yuck. Alltså, det är skitgott men nä.
Och så har jag skavsår på nyckelbenen sen jag har haft axelbands-väskan.
Tecken på att mina nyckelben är lite för utstående eller för att jag har tung väska? Satsar på nått mellanting..

Ska se om jag kan somna lite bättre ikväll.

Zeke älskar oss

Vi har precis haft ljudmedia, vi fick klippa och lägga in mattor och sånt. Mycket arbete för en minuts ljud men ja. Jag borde tydligen bli bildproducent också, hm!

Nu ska Malisa göra sin engelska, help i need somebody tyyp. Sen ska vi äta och sen måste vi till äckel-coop. Jag föredrar ICA men det ligger i utkanten av stan..mmm Ben&Jerrys...wahwah

Godnatt?

Jag kan inte sova.. eller jag har inte ens försökt. Jag vill inte.

Imorse när jag klev in i duschen, såg jag att jag var blodig över hela benet. Hade rivit upp det i sömnen, så var det massa blod i hela sängen. Det var lite äckligt.

Sår på benen skaver så mycket också, wah. Imorgon kan jag iallafall sova till 8-8.30, så än behöver jag inte känna någon nu-måste-jag-sova-ångest. Blir inte direkt lättare att somna då heller.

Kort hår?

Jag tänker inte skriva om min dag, nejnej.

Idag när jag satt i datasalen så blev jag fruktansvärt irriterad på min lugg som hängde ner i ögonen, ja hela min frilla var helt obegriplig. Elektriskt var det också! :(
Då blev jag riktigt sugen på att klippa av håret igen...det är så skönt! Men antar att jag skulle ångra mig innan jag ens klippt av sista hårstråt, för sån är jag..

image198


Foto

image197

Idag fick vi framkalla fotona som vi tog för nån vecka sen. Kul! Blev helt okej men inte helt klockrent. Gillar särskilt grisbilden nederst till vänster.
Ska äta, städa, packa ner pengar och Beatles-skiva till Malisa (pengarna får hon men inte skivan!), sen kan jag berätta om min fantastiska dag!

Viktor, du skulle varit stolt

Nyss redovisat engelskan. Halva klassen strejkade men vissa harklade sig modigt och började prata. Jag pratade assnabbt men vafan jag pratade iallafall.

Nästa steg är att kunna stå upp, att kunna vara lite mer avslappnad och sen att titta på dom jag pratar med. Och såklart, att inte haspla på så jag nästan snubblar över orden.

Men över det hela, det gick bra! Skönt att ha det gjort också.

Sun is shining

Vädret är skitfint, känns lite trist att jag vet att jag ska sitta i en samhälls-sal i en och en halvtimme, för att sedan flytta till en engelska-sal och sitta där i en och en halvtimme, och så är det ju redovisningen, åh fan, inte kul alltså. Hoppas att vädret håller i sig, då ska jag fasiken ställa mig på min balkong och stå där i en timme och bara njuta.

Haha, jag snoozade i en timme imorse.. men ändå är jag redan klar. Fantastiskt, har till och med hunnit tvätta håret och föna det. Måste fått lite extra-tid av tomten! Tack tomten, nu saknas bara trumsetet men det kan jag ta på julafton!


Go back to sleep

Jag har en ny strategi, eller nåt.

Jag stannar uppe så länge som möjligt, så är jag skittrött imorgon, och så orkar jag inte bli nervös inför prata-inför-30-pers-på-engelska-dessutom. Man skulle ha stödord, men naej, jag har fan allting nerskrivet, verkligen allt, nästan när jag ska hosta och så. Men vafasen, för mig är det en bedrift att ens öppna munnen och prata engelska när det är annat folk i närheten, så det borde vara OK att jag har väldigt många stördord..

Och det är inte ens så farligt som jag tror, men det blir på något sätt mindre farligt än vad det redan är, när man intalar sig själv att det är farligt. Typ..omvänd psykologi haha.

Nej men kanske borde ta och sova snart ändå. Annars blir det väl både trött+säkert lite sur+nervös Matilda = inte så kul att ha och göra med..(tro mig..jag vet.)

Längtar till helgen!


Top Model Enköping

Har varit ute och hoppat bland höstlöven idag, det var..kul. Men kände mig lite utspökad, långklänning och massamassa smink är inte riktigt min grej ^^ Men somsagt, kul var det!
Tre stycken smakprov i inlägget under, resten finns i min bilddagbok.

Har varit en mycket trevlig dag annars, har frysit väldigt mycket så nu lär jag väl bli förkyld..skulle dock inte skada, tråkigaste lektionerna imorgon, blä. Samhäll, engelska, foto (helt OK) och idrott. Idrotten kan jag väl inte uttala mig om - har aldrig testat yoga men tror nog att jag föredrar att göra något annat. Meeen man ska aldrig dra förhastade slutsatser!

Något som jag bör göra iallafall, är att göra min engelska. Imorgon är det redovisning och jag har knappt hittat på vad jag ska snacka om. Hmhm, kanske dags att börja då!

Foto

image194

image195

image196

Malisas place

Sitter hos Malisa med stora klänningen på och full mundering. Har ju min data med mig också men hittade inget trådlöst modem som jag kunde ansluta till, bajsen. Tur att Malisa har internet då haha.

Jag är klar men inte Malisa, Elin kommer sen.

Leaving for Paris

Imorse när klockan ringde 9.30 var min far spårlöst försvunnen.. och jag som skulle tigga om skjuts över till Malisa, vill inte cykla med dator och sånt..
Men jag fixade frukost och satte mig vid bordet och smuttade på min kopp té. Snart rullade våran röda bil in på parkeringen och jag jublade inombords..typ. Han hade varit och handlat, färskt bröd. Så gott! Kändes som att vara tillbaka i Paris där man handlar en baugett för 2 spänn till frukost. Färskt bröd är grejen!

Nu ska jag snart modella lite, läskigt värre.

Kära tomten...

Har precis knåpat ihop en faktiskt väldigt realistisk önskelista till julafton. Jag älskar presenter, och det är faktiskt roligare att få saker än pengar! Blir såklart att jag önskar mig lite dyrare saker.. men vad tusan, ibland måste man få vara bortskämd. Det faktum att jag får 12.000/år existerar inte, okej.

(ingen speciell ordning..):

- mp3-spelare från Creative. Får se om jag köper den själv, kostar runt 600 och det är ju faktiskt inte så farligt. När/om jag köper/får den så ska jag med nöje kasta min nuvarande mp3 i marken och stampa sönder den.
- Kamera. Tog bara en bild på någon random kamera, och så är ju kameran på bilden jäkligt snygg (sorry Nikon med Canons kompaktisar är faktiskt snyggare..)
- Tröja från MM's hemsida. Haha, den fick också vara med för att fylla tomrum typ. Men jag vill ha den!
- Trumset, nybörjargrej. Mer begär jag faktiskt inte, kan ju två trumkomp så haha. Skulle vara kul att lära sig spela trummor!
- Och så lite orealistiskt.. en ny elgitarr, den snyggaste från Jam Shop helt klart. Men den kostar 10.000+, och då tar jag hellre trumset+utbyggnad, en elgitarr har jag ju faktiskt redan ^^

image193


Givande lördag

Jag orkar inte göra någonting.
Nu ligger jag i min säng och lyssnar på A perfect circle.

Blev inget fotande heller, varken jag eller Malisa orkade typ. Och vi har inte fått tag på Elin heller.

Funderar lite på var man skulle få plats med trumset här i min enkla boning. Kanske kan lura på farsan att bygga ut våran lekstuga som ingen använt på tio år? Då kunde man ju ha både elgitarren och trummorna där, och så kan man isolera ordentligt så slipper grannarna bli störda. Perfekt!
Fast först ska vi renovera tvättstugan, eller den är ju under renovering. Pappa sliter förfullt. Sen ska vi göra om i ena TV-rummet. SEN! Först sen! Kan man fundera på utbyggnad av lekstugan. Och då lär jag ha flyttat hemifrån för längesen...surt.

Jag vill ha kläder, och en mössa. Och jag vill hitta min sjal. Men just nu vill jag helst av allt ha en mössa. Men jag har absolut inga pengar. Gick och handlade igår, mat och sånt, fick pengar av morsan.. det som blev över har hon inte frågat om, så dom behåller jag nog. HE HE. Då kanske jag har råd att köpa pengar till mobilen. Det behövs!


Och så en liten lista, som vanligt;

Hav eller Sjö
Tv eller Dator
Höst eller Vår
Jul eller Påsk
Svart eller Vit
Ipod eller Mp3
VH1 eller MTV
Rosa eller Lila
Hund eller Katt
Guld eller Silver
Bad eller Dusch
Sko eller Sandal
Afrika eller Asien
Löshår eller Äkta
Mobil eller Telefon
Klänning eller Kjol
Blond eller Brunett
Lägenhet eller Hus
Vanilj eller Choklad
Ring eller Halsband
Jordgubb eller Hallon
Nyår eller Midsommar
Långt hår eller Kort hår
Nagellack eller Läppstift
Bil eller Buss (synd att det är så dyrt med buss, att man hellre väljer bilen. Men gillar mer att åka buss, och så är det ju bättre för miljön)
Sanning eller Konsekvens
Blåa ögon eller Bruna ögon
Jeans eller Leggings
Snowboard eller Skidor
Harry Potter eller Lord of the Rings
Berg-och-dalbana eller Vattenbana
Plugga eller Arbeta
Christina Aguilera eller Britney Spears
Stjärnor eller Månen
Vinter eller Sommar

Släng dig i väggen, Da Vinci



Snodde denna länk från Emmis blogg. Det här är så sjukt bra, bland det ballaste jag sett på länge.

IQ

Jag har precis räknat ut mitt IQ.. Haha, resultatet säger jag inte men jag fick faktiskt högre än förväntat. Yay, jag är smart!

Det blir inte alltid som man tänkt sig..

Ja, det var ju faktiskt meningen att jag skulle skutta upp pigg som en nötkärna imorse, men nej. När klockan ringde klockan 9, måste jag stängt av den i sömnen, för att sedan somna om.

Vaknade runt tio, skickade ett SMS till Malisa och ursäktade mig, skulle ju kollat när hon red lektion. Hon svarade att lektionen var framflyttad, så jag kunde komma senare. Men jag gick upp runt tolv, då tänkte jag att det var nog lite sent ändå. Åt lite frukost, men bestämde mig snabbt för att värma köttfärsen och äta upp resterna från tacosen igår. Det var mycket godare än frukost!

Så nu har jag iallafall vaknat och så. Får se om vi skulle fota lite senare idag. Vädret är väl kanske inte det finaste, men sånt får man stå ut med som modell. Höhö. Och fotograf med, för den delen.

Lugnt

Blev en lugn kväll. Och billig he he.
Jag, Amanda, Isabelle och Karoline bosatte oss hemma hos Amanda och typ..kollade TV. Smällde i oss chips med dip, och när chipsen tog slut åkte morötterna fram istället! Men det var riktigt trevligt, även fast jag tycker att Idol är den sämsta skiten som någonsin visats. Nja, inte riktigt men tråkigt är det iallafall.

Nu ska jag rota igenom kylskåpet och se om det finns något smarrrrigt. Sen ska jag sova! Imorgon ska jag upp tidigt, klockan 9.00 står väckarklockan på. Ska se om jag fixar skjuts ut, tvekar på om jag orkar ta cykeln till stationen när jag knappt gnuggat sömnen ur ögonen.

Welcome to the terrordome

Fyfan vad mätt jag är!

Ska smälta maten och sen kila över till Amanda en sväng. Men just nu går det verkligen inte, om jag inte ska rulla dit förstås. Lagade tacos och då blir det alltid lite för mycket av det goda liksom. Och väl hos Amanda blir det tydligen bullbak eller så.. shittans, men så fort maten lagt sig så är jag redo att kasta mig över nytt!

En liten sista detalj bara: FAN VAD COOLT att ha sett Sigur Ros på Dalhalla. Jag är lite avundsjuk, Hampus har gjort det. AH.

Var är min sjal?

image192

Haha, lite söt bild. Från februari. Tja..mitt hår har blivit längre. Minst sagt.

Hursomhelst, min pallesjalle är borta och nu börjar det bli svinigt kallt och då är det ju dags att ta fram vantar, mössa och SJAL.
MEN! Min sjal är spårlöst försvunnen. Var ska jag leta!?

Nytt

Nu blev det ny bloggdesign.
Kul va!?

Grönt, för jag tycker om grönt. Och så är det lite höstigt.

Ja.

Godis är inte bra för tänderna

Blev jäkligt stressigt där vid lunch. Satt i grottan till typ 12, kom på att shit, vi har lektion halv ett, och vi måste hinna till matsalen, äta, till coop och ta ut pengar, tillbaka till estet och så. Men visst hann vi, jag och Malisa. Kom till och med först, men vi trodde att vi skulle vara sena.


Efter skolan stod vi och hangade out med Linn och väntade på hennes boyfriend. Tillsist kom han rullades på sin skateboard och vi singlar kunde gå hem. Jag var så jävla pissnödig att jag funderade på att sätta mig i en buske och pinka. Men jag höll ut tills jag kom hem. Fixade en kopp té och mackor, hungrig som satan (som vanligt).
Precis då frågade Amanda om jag skulle hänga med till affären, och självklart tackar man inte nej till det. Hade såklart ingen tanke på att jag är pank, men kunde skramla ihop 20 kronor i typ enkronor. Skulle egentligen behövt dom till bussen eller nått. Har ju busskort men det är 12kr/resa så det är inte värt det att använda när man ska åka på en 10-kronors tripp.

Hursomhelst, köpte lite godis.
Nu ska jag bli tjock! Adjökens.

Friday I'm inlove hehehehe

Äntligen fredag ropar vi alla!

Fan vad skönt, två av lektionerna avklarade, bara en kort liten jävel kvar.
Svenskan var ju typ ingenting. Fick tillbaka novellerna, läraren sa åt mig vad jag skulle ändra på och då vart jag skitsur. Jag skriver ju på det sättet för att jag vill skriva på det sättet. Jag förstår om hon vill att jag ska ändra typ stavfel, formfel och tempusfel och sånt. Men liksom, innehållet i texten kan hon fan inte bestämma över. Men hon sa iallafall att om jag inte ville ändra på det så skulle jag väl inte göra det.
Nu kommer jag få IG, haha, kul men vadfan. Jag tänker inte vika mig, upp till kamp! Öh. Nä men ärligt, jag tänker inte ändra på mitt sätt att skriva för att en lärare inte gillar det. Jag vet andra som gillar det och det räcker för mig.

Har inte tagit ut pengar, har lite ångest hehe. Sen kommer jag inte ens ha råd att äta en glass, om inte någon bjuder förstås hehehee.

Nä fyfan, att inte ha några pengar är aldrig kul.

Ikväll blir det nog lugnt, skönt på ett sätt. Men lite sugen på partiparti! Fast hemmakvällar är ju mysigt det med. Kanske blir det bullbak? Elin frågade om bio men alltså..jag har fan inte råd. Inte lätt att vara poppis alltså.

Hungrig är jag också, men snart ska vi väl slita oss ifrån datorerna. Linn the cat och Ida kom precis också. Måste väl socialisera lite, annars är man ju otrevlig.

Vi avslutar med en liten lista..


ÄR DU KÄR: Lite lite kanske ibland
DITT LÄNGSTA FÖRHÅLLANDE: Haha, en vecka?
ÄR DU EN BRA FLICKVÄN: Jag vet inte, är ju hursomhelst inte jag som avgör det? ^^
VAD HETER DU: Matilda
KALLAS: Matilda
VARFÖR: För att jag heter det, wow!
VAD VILL DU HELST HA NU: Sömn
VAR ÄR DU NU: På mitt rum
SAKNAR DU NÅGON NU: Inte direkt, lite kanske om jag tänker efter
NÄR FICK DU SENAST EN PRESENT: Bwöh, typ idag när mamma bokade biljetter till Rufus Wainwright?
VAD HAR DU FÖR PLANER TILL HELGEN: Typ, inget. Är pank så lär ju knappast ha råd att ens äta en glass eller så.
VILKEN FÄRG HAR DU PÅ DINA UNDERKLÄDER NU: Svart
LÄNGTAR DU TILL NÄSTA FÖDELSEDAG: Kan ju inte direkt säga att jag längtar..
VEM PRATADE DU MED SENAST: Malisa, på msn,..hahha
VAD PRATADE NI OM: vem som ska ta Centio imoorgon typ.
VILKA ÄR DITT FAVORITPAR SKOR: Mina svarta tygskor eller mina bruna converse. Som jag förövrigt glömt i stallet. x)
ANVÄNDER DU LÄPPSYL: Näe, mina läppar tål det inte
GILLAR DU ATT BADA: Nja
NÄR DRACK DU SPRIT SENAST: Helgen
NÄR KLIPPTE DU DIG SENAST:  Länge sen. Innan sommaren.
HAR DU LUGG: Nja, till näsan.
KATTER: Simba <3
ÄR DU ARG OFTA: Tillräckligt..
FEST ELLER SLACKING: Beror på.
GILLAR DU SPORT: Endel sport, ibland. Just nu nej.
VILL DU HA BARN: Kanske i framtiden. Just nu nej.
GILLAR DU DOKUMENTÄRER: Ja, om de handlar om något intressant.
BRUKAR FOLK SÄGA ATT DU SER ÄLDRE UT ÄN DU ÄR: Hela tiden.
VILKA SPRÅK KAN DU: Svenska, lite engelska och ännu mindre franska.
BORDE MAN RÖKA PÅ PUBAR: Nej förfan. Man borde aldrig röka.
INTAR DU ALKOHOL: Nejdå!
INTAR DU DROGER: Nejdå!
ÄR DU STOLT ÖVER DITT LIV: Inte just nu.
VILKEN STAD VILL DU ÅKA TILL I SKRIVANDE STUND: Uppsala hela tiden.

Money get away

Måste skriva upp för att komma ihåg, att imorgon måste jag fan ta ut 400 kronor som jag är skyldig Elin. Farväl, kära pengar!


Älskling du gjorde min dag

Åh, det var så fint.

Hovar mot marken, rådjur som betade, solen som lös igenom träden med knallgula höstlöv. Förutom stegen och andetagen - tystnad. Långa tyglar hela vägen och en snabbsnabb galopp för att rensa tankarna lite sådär.

Matte och svenska imorgon, mina favoritämnen.
Men så är det ju ljudmedia också och det gillar jag.

Jajajajaja.

Grattis kanelbullen.

Rufus Wainwright




Det är inte videon, men lyssna på sången. Så bra.

Blir nog en upplevelse att se honom på Cirkus den 2:a december. Ja. Även fast jag (som vanligt) gillar hans lite äldre material, hans nya skiva var väl inte direkt någon jättehit, även om det för all del var bra.

Nu är biljetterna bokade och klara, det var faktiskt billigt och bra. Även fast mamma bjöd och sånt hehe. Men det blir jag, morsan och Malisa helt enkelt. Det blir nog skitbra tror jag!

Vårnostalgi

Och när mp3:n shufflade fram "Missed the boat" och det var alldeles soligt och vårigt kom det lite som en spark i magen.

Jag var iallafall och kryssade i min närvaro på EOS-lektionen, var där en halvtimme ungefär och gjorde verkligen ingenting. Man brukar säga att man inte gjorde någonting när man slöjobbade, men nu gjorde jag verkligen ingenting. Lämnade in min svenskanovell, bajs och sånt.

Nu ska jag sitta här och tröstäta kaker, sen ska jag troligtvis ut till Centio. Om jag orkar.

EOS ligger inte så varmt om mitt hjärta..

Jag tror inte jag har varit på någon EOS-lektion på en månad. Aj-aj.

Vaknade halv nio, tänkte att jag kan väl gå till lektionen när jag känner för det. Än har jag väl inte direkt blivit sugen... Rufus Wainwright i högtalarna lockar mycket mer. Har tillochmed bäddat om i sängen för att ha något att göra, men antar att jag ska gå snart.
Då är jag med på hälften av EOS:en iallafall, det är liksom 3h så. Svenskan är självständigt arbete, man ska iallafall lämna in kladden senast 16.00. Och tja, jag är redan klar, så jag antar att jag lämnar in den och traskar hem sen.

Jag vill supa mig redlös

image190

Jävla subbor, jag hatar er alla.

Det kan inte alltid vara roligt

Fyfan, jag vill dö på skolan och spy ner den. Dränka den i bensin och sen råka tappa en cigarett som jag rökt sönder mina lungor med i bensinen.

Det är så frestande att sova längre imorgon, dyka upp i mitten under tretimmarslektionen och se glad ut. Så jävla frestande.

Och ja jag är ett egoistiskt jävla as och just nu önskar jag att jag var apatisk. Och jag får dåligt samvete när jag säger så eftersom jag inte ens har varit med om hälften av de trauman som dom ungarna har varit men fan. Jag orkar inte vakna imorgon och gå iväg mot något som känns totalt värdelöst. Jag vill bara gå i ide och vakna upp någon dag när jag är 25 och har flyttat till Paris och bor där med min pojkvän och jobbar på något kul och intressant jobb och jag ska tjäna en förmögenhet.
Och jag vet exakt vem jag ska flytta ihop med, synd att han är 25 nu och har sambo och sånt.

Uppfattningar

Jag har ändrat uppfattningar om två saker på den senaste tiden. ("Tiden" står för typ..ett år tillbaka).

För det första: Uppfattningen på lärare, sen jag träffade Per och Viktor typ. Och så Zeke på senaste tiden. Jag fattade att shit, lärare kan faktiskt vara roliga och ha humor dom med. Inget ont om mina tidigare lärare, men de flesta har varit så jobbigt "lärar-aktiga". Typ ettan-femman hade jag ju också lärare med riktiga mänskliga personligheter men det var så längesen.

Och för det andra: Poliser! Från att varit lite halvhatisk har jag nu faktiskt börjat känna trygghet när de är i närheten. Antagligen för de hjälpt mig några gånger (nä jag har inte blivit rånmördad eller så).

Wow, nästan läskigt, snart kommer jag säkert uppskatta My Chemical Romance' musik.


Små men fyllda av så stort hat

Med ett leende på läpparna traskar den lilla pojken hem från skolan. Han var så nöjd, så nöjd med dagen. Han hade fått fina ord av sin bildfröken, att han var så duktig att använda färger på ett uttrycksfullt sätt. Han visste inte riktigt vad uttrycksfullt betydde, men när han såg på bildfrökens vänliga leende trodde han att det var något bra.


Kalla blickar som han inte låtsades se. Medlidande blickar från fröknarna som han inte förstod.

Höstsolen sken ikapp med den lilla pojkens leende. Löven hade bytt plats från högt upp i träden till att ligga och värma marken. Han kisade med sina mörkt bruna ögon mot solen och kände sig lycklig ända innerst inne.


Kniven var utbytt mot hårda slag och sparkar och de punkterade hans lungor precis som de punkterat frökens cykel med en kniv.

Vitt skört ben som krossas mot den gråa hårda asfalten. Rött tjockt blod som färgar de gula tunna höstlöven längst vägen.

Gyllenbrunt skinn som skrapas längst den bruna marken när de släpar honom nerför slänten där de brukar åka pulka på vintrarna.

Gulvita loskor mot hans svarta blanka hår.

Hånskratt som tränger ända in i huvudet, hånskratt är det enda som existerar, solen har för längesedan slocknat och de färgsprakande mjuka höstlöven är som taggtråd mot hans krossade kind.


När tystnaden lagt sig hörs bara ett pickande hjärta, desperata andetag ur förstörda lungor.


What am I to you?

Blöh, skulle fixa bloggdesignen men det fuckade sig totalt, orka orka orka och sånt. Känns verkligen oviktigt så känner ingen större lust att ta tag i det.

Det är mörkt och jag har fyra stycken stearinljus tända. Det var längesen jag hade stearinljus härinne. Lyckades blåsa stearin över hela väggarna och över mina högtalare dessutom.. men de vekar funka fint, Norah Jones ljuva stämma överröstar knattrandet på mina tangenter.

Jag har väldigt ont i magen. Det är varken hunger eller mättnad, och nej, jag kommer inte spy i direktsändning för det är inte mensvärk heller. Tar en chansning på magsår och det skulle vara så jävla pricken över i:et.
OHNOES, är det magsår får man icke dricka alkohol för det har farbror doktorn sagt. Hur ska jag klara mig? However så är det antagligen inte ens magsår, men ont i magen gör det iallafall.

Jag vill ha någonting att längta efter. Okej, det finns ju en del saker men verkligen längta sådär mycket att det nästan pirrar i hela en.

Grafisk kommunikation

image189

Vi har jobbat med Indesign hela lektionen, det är väl..kul..lite. Jag är klar nu iallafall och har inte mycket att göra i resterande tjugo minuter..

Läraren sitter precis bredvid mig och hjälper Ida men han märker inte att jag helt plötsligt är inne på annat. Det är lite kul.

Det var bara en dröm..

Jag har inbillat mig att vi slutade nu, men vi har en lektion till. Grafisk kommunikation, typ samma som data. Döda mig.


Datakunskap

Och läraren går igenom exakt samma sak som de senaste tre lektionerna. Är det han som är ovanligt glömsk eller tror han att vi är ovanligt trögfattade?

Jag vill ligga i soffan med ett paket Ben&Jerrys och en kopp té. Jag vill det väldigt mycket.

Onsdagsmorgon..

Onsdagar brukade vara skola, komma hem, rida lektion, komma hem, äta middag, kanske plugga lite och så Lost.

Imorse störtade jag upp ur sängen redan klockan sju, hoppade i min gula fula morgonrock och så har jag bara gått och strosat i princip till nu, med en kopp té i näven. Gillar det.

Nu ska jag väl hoppa in i duschen en snabbis, klä på mig lite kläder och sen gå iväg. Blir väl riktigt slapp dag antar jag, två datalektioner och en foto.

Det gick inte så bra

Skrattretande, egentligen. Jag tror inte ens själv på mig själv när jag säger att jag ska plugga. Känner dock ingen press direkt, eller jo, det ska väl inte bli skitkul att ställa sig inför 30 pers och predika, men själva förberedelsebiten. Har ju stödord och så ska jag väl spela upp nått/visa bilder och så.

plupp, jag undviker att plugga, och jag blev så inspirerad av TV:n att jag inte kunde låta bli att stoppa in "I'm a bird now" i CDspelaren. Men nu blev jag riktigt sugen på Billie Holiday faktiskt. Jadu, detta är lite av ett dilemma. Det är fantastiskt synd om mig verkligen.

Imorgon har vi bara estetiska ämnen = flummdag.


Gitarr och Antony & the johnsons

Det gick bra att spela gitarr, jaba rockade loss! Dödsmetal! Ehehee.

När jag kom hem knäppte jag på TV:n, och vad såg man där, om inte självaste Antony & the johnsons på Musikbyrån. Hade samlat ihop det bästa från en konsert i Malmö typ 2004 eller så. Jag satte mig nöjt ner och spendera en halvtimme framför TV:n då jag egentligen borde pluggat...

..vilket jag ska göra nu.

Don't leave now

Och så var denna dag avklarad.
Nja, nästan.

Ska iväg och spela gitarr snart, eller vid 19. Efter det kan jag andas ut och dagen är avklarad. Starkt Matilda, ännu en dag avklarad! Återstår att se hur många som..återstår.

Jag tror jag börjar få något fel på hjärnan också.. glömmer bort svenska språket mer och mer. Tja, glömmer bort det mesta för den delen. Och när vi ändå ska snacka fel, så kan jag ju lika gärna klaga över mig själv som går runt och biter ihop käkarna så hårt hela tiden, att jag får riktigt ont. Stressymptom? Jo för jag har det ju stressigt, inte i skolan iallafall.. är typ inget. Just nu är det väldigt skönt, tror inte jag skulle orka..

Bokade biljetter till The Cure också, ska väl bli..intressant ^^ Det lär ju vara lite smådåligt, men det är ju kult somsagt!



Försökte få tag på Amanda hela dagen..Lene frågade om vi kunde hänga med till repan, jag sa att jag skulle höra av mig när jag snackat med Amanda.. hmm, fick inte tag, ringde, SMS:ade men inget svar. Såg sen att Amanda ringt upp, men satt ju på lektion då och kände inte hur det vibrerade.. blev bajsorolig, ringde runt, ringde Lene och sa att jag inte fick tag på henne, och hon sa den smarta idén att "Hennes hemnummer då?"
HAHA, smarta tjejen, där svarade ju såklart Amanda direkt! Hon var hemma och var sjuk...
Dissade Lene och repan, och åkte hem till sjuklingen och hälsade på lite, tittade på TV och gosade med Olle. Kom hem för nån timme sen..

.. och jag är förvirrad. Skulle behöva en flaska starksprit eller nått nu alltså..

Skulle även behöva lite terapeutiskt snack med Per alltså! Ahh, på måndag, om typ fem dagar, ska jag redovisa engelskan och jag döööööör lite.

Hej och hopp.

Lunch, såklart

Försvann ett ord i inlägget under.. skulle stå

"Snart ska vi på lunch..tror jag."

Hursomhelst, vi håller på och bokar biljetter till The Cure, nu när dom är så gamla och trötta och tjocka. Men vafan, dom är ju kult och då måste man passa på.

Hejdå pengar! Puss och kram.

Ljudmedia

Ljudmedian avklarad, det gick bra och Zeke ba "woah vad ni är duktiga" och vi ba yäh! Vi fick göra intervjuer med DAT-grejen. Kulkul! Sen fick vi höra, det var väl..jadu... Det är alltid lite ångestladdat att höra sin egen röst ^^

Snart ska vi på  tror jag.. och sen roligaste lektionerna, matte och engelska. Yay!

Marko

Inget plugg

Jag har inte ens tittat på engelskan än, hm!
Imorgon har vi matte också, fyfan.

Tre lektioner bara, ganska soft.

Sovmorgon till 9.45, skönt. Ljudmedia, typ roligaste ämnet och bästa läraren. Kul! Och sånt.

Sen matte, Ulla är okej men assistenterna är jobbiga. De flyter omkring och tittar över axeln på en hur man jobbar och det är så irriterande! De är så..gråa som människor. Okej, jag känner inte dom särskilt bra men man får ju alltid en första uppfattning!

Och så engelska tillslut, segare än kola!

Lugnt och sansat

Okej, kalksten är ju faktiskt riktigt intresasnt..eller hmm inte. Men jag kunde faktiskt få välja själv, någonting från/om Irland iallafall..

..någonting ska jag nog komma på! Men spar nog det till i eftermiddag, även fast det är smartare att göra det nu eftersom det här egentligen är lektionstid, men kommer verkligen inte på något roligt att skriva om. Blöh. U2? Fantasifullt värre.

Har lunch och sen endast en lektion kvar efter dess, hoppas på att den OCKSÅ är inställd, haha :P För idrotten är ju inställd och det är ju väldigt skönt, får sluta typ två timmar tidigare!

Malisa är sjuk också, synd synd. Det var ju dax för hint-hint idag, heheheee.

image188

Engelska i mitt hjärta

Engelskalektionerna är verkligen så roliga!

Jag har fått i uppdrag att redovisa inför ca 30 personer om kalksten i Irland. VAD ROLIGT! VERKLIGEN INTRESSANT OCH INTRESSEVÄCKANDE, AMUSING SOM MAN SÄGER.

Endel fick iallafall roliga ämnen, typ Simon and Garfunkel men jag fick välja mellan kalksten och den katolska kyrkan! MINA FAVORITÄMNEN!

RSS 2.0