LOST

Ojoj vad jag har skrivit mycket bloggar idag men har man inget liv så har man..inte..eller..va.

Jag vart på dåligt humör igen men kl 21.00 börjar ju Lost och det kan ju bara båda gott :) Om dom inte dödar Charlie förstås, då blir jag autistisk (på riktigt). Höhöh. Nej sånt skämtar man inte om, usch och fy. Nästan lika hemskt som alla dedär Hitlerskämten. hohoh.

(You don't see me at all)

A perfect circle

Ahh, nostalgi!

Ballroom blitz

(Mina rubriker har inget att göra med inläggen jag skriver, lite allmän fakta bara.. skriver liksom rubriken efter låten jag lyssnar på oftast..)

Iallafall, kom och tänka på det där med hur jag förändras under kort tid. Under den här tiden Lost haft uppehåll har jag förändrats skitmycket! Kommer knappt ihåg vad jag var för människa sist jag såg Lost.. fan det är läskigt egentligen, jag är knappast samma person som jag var för typ..två år sen? Eller?

Oh, yeah, it was like lightning, everybody was frightening
And the music was soothing, and they all started grooving

Yeah, Yeah, Yeah, Yeah, Yeah
And the man at the back said
Everyone attack and it turned into a ballroom blitz
And the girl in the corner said
Boy, I wanna warn ya, it'll turn into a ballroom blitz
Ballroom blitz, ballroom blitz, ballroom blitz
Ballroom blitz

Blöö, saknar att spela vinyl! Det var längesen, all gammal 80-talsrock saknar jag osv. Snart är rummet klart iallafall och då kan jag koppla in högtalarna till LPspelaren! Äntligen...

Foolish love

Rufus Wainwright är så undebart bitterljuvt, passar perfekt.

I dont want to hold you and feel so helpless
I dont want to smell you and lose my senses
And smile in slow motion with eyes in love

I twist like a corkscrew, the sweetness rising
I drink from the bottle weeping
Why wont you last?
Why cant you last?
So I will walk without care,
Beat my snare
Look like a man who means business
Go to all the poshest places
With their familiar faces
Terminate all signs of weakness

oh, all for the sake, all for the sake
Of a foolish love

I will take my coffee black, never snack
Hang with the wolves who are sheepish
Flow through the veins of town, always frown
Me and my mistress the princess


So the day noahs ark floats down park
My eyes will be simply glazed over
Or better yet
Ill wear shades on sunless days
And when the suns out Ill stay and slumber

Keep on livin'

suris
Idag var ingen bra dag alltså och jag var så jävla förbannad på verkligen allt och alla. Jag slet CD-spelare och sladdar från mina kära syslöjd-rums-kamrater skrek åt Per och kastade min väska på golvet så min mp3 som låg i sprack. Fast det gör ingenting för den är så jävla dålig ändå, skitsak.

Så jag får väl..be om ursäkt för mitt uppförande idag helt enkelt. I Apologize!

Well sen kom jag hem och åkte ut till stallet. Var inte särskilt sugen på att rida men jag hoppade Lizha och det gick väl bra, eller det kunde gått bättre men det var första gången jag red henne och sen höjde Maritha till 90 och då fegade Lizha ur så jag flög in i hindret istället. Jag klarade mig oskadd med ett litet skrapsår på armbågen och litet rubbat självförtoende men jag satt upp igen och hoppade. Bra.

Ikväll börjar Lost. Det är bra och skönt att få se Kate, Jack, Sawyer, Charlie (!!) och resten av gänget igen.

Åååh, jag måste lära mig kontrollera min ilska och mitt jävla humör, en liten skitsak kan få mig jättesur och nere. Bajs.

Åldersskillnader i förhållanden

Ett hett (hahah!) ämne som diskuteras nu är åldersskillnader i förhållanden, och jag har argumenterat och argumenterat, och en snubbe sammanfattade mina tankar , and the sum of the kardemum is;

"Ålder lika med poänglöst. Kärlek är villkorlöst så länge det är ömsesidigt, inse fakta." / Tvattkorg @ bdb.

Och så hör man "Var går gränsen för pedofili?"

Men pedofili är ju när en äldre utnyttjar någon som är yngre, och är båda kära i ett förhållande så är det ju ingen som blir utnyttjat - likamed ingen pedofili. Om en 15-åring blir kär i en 40-åring så fine ifall det funkar för båda. Det är nog inte särskilt stor chans att det skulle hända, men skulle det hända så vad är felet med det? Det är så löjligt att försöka..hindra kärlek liksom.

Visst kan ämnets diskuteras vidare, och nån sa också:

"så om typ.. en 14åring är tillsammans med en 28åring så anser du att det är okej?


jag är både för och emot. men liksom, äldre har så jävla mycket mer erfarenhet av livet, så det kan ju bli svårt att få det och funka om det är för "stor" åldersskillnad."


Sant. Äldre har mer livserfarenheter och är oftast mognare, men det gäller ju inte alla. Jag vet endel som har mer livserfarenhet än många kommer hinna få innan de dör, och jag vet många.. runt 30 som är väldigt..omogna. Haha. Men somsagt, det kan diskuteras och andras åsikter är skitkul att höra.

Build me up buttercup

Idag tänkte jag på att humöret kan ändras mycket under dagen men det påverkas mycket hur min morgon är. Vilken musik jag lyssnar på när jag går till skolan och hur folk bemöter mig på vägen. Idag var det en bra dag, jag var jättenegativ till att börja med, men sen vart det bättre. En tant log mot mig och en hund hälsade på mig, hahaha. Men seriöst, det är de små sakerna som liksom..gör inverkan ellerhur?

Sydde idag. Jag är ingen mästarskrädderska eller hur man säger. Men jag gjorde lite allt möjligt, sprättade, sydde och så sjöng vi av full hals också eftersom vi passade på att ta med lite skivor eftersom det finns CD-spelare i syslöjden ^^ Till sist fick vi klagomål från våra kamrater som också har syslöjd den här veckan så då fick vi eehh..lugna ner oss lite, haha.

Sen fick vi gratis äpplen också, woho fördelar med att hanga out med lärarna efter skolan, haha. Och så fick vi se lärarfotona också, naaaw! :D Haha, det var mycket vackra kort om jag får säga det själv, haha. Kommer sakna lärarna sen när man slutar.....forever and evööör. Jag vill inteee!

Sen gick jag och Elin hem till mig och typ..sov i en hög. Jag är trött hela tiden, jag vill ha kaffe men då kommer jag inte kunna somna. Dilemma dilemma.

Käre gode gud gör så att snön försvinner! AMEN!
Det (att snön försvinner) + en hemlis är verkligen mina största önskningar just nu, gaah!


My name is KAJ

Det var roligare att träna än vad jag trodde. Men det är lite så med mig - har man dålig inställning så blir det mycket roligare om det går bra eller är kul. Fast egentligen så skulle jag behöva ha bra inställning och sånt för att lära mig behärska min besvikenhet (är det ett ord??).

Och jag måste lära mig att behärska min ilska, och mig själv helt enkelt.

Imorgon ska vi sy sy sy sy sy. Ska bli riktigt roligt, tro det eller ej men jag längtar lite till skolan. Jag tycker om skolan, så är det med det liksom. Skönt med omväxling och så.

Dagen i all ära

Okej, om man ska vara negativ (vilket jag ofta är tyvärr) så var dagen värdelös, om man ska vara positiv så var dagen helt OK. Jag ska försöka vara positiv.

Dagen började med att jag försov mig en timme, och det positiva med det var väl att jag vaknade utvilad. Men det vart i princip bara up up and away. Duscha, slänga på sig kläder och springa iväg till skolan. Jag hann iallafall i tid, med marginal.

Vi har syslöjdsvecka nu, så vi sitter mest ute i boffen. Vi kom inte så långt idag och det slutade med lite slagsmål och andra bråk om hur vi egentligen skulle göra, men vi kom fram till ett beslut iallafall (??). Vi är ganska oense om mycket..

Idag hann vi.. nåla en ärm. Somsagt, vi kom inte så långt men imorgon ska vi jobba där ute hela dagen förutom musiken också..

Beslutsångest är skiten :( Zandra frågade ifall vi ville dömma sexornas innebandymatch imorgon, kul och sånt, men vi valde att gå på musiken istället och dessutom behöver vi sy.. så, tja. Det vart inget av det. Men vi ska dömma åttornas turnering istället, det blir bra. Sen på torsdag är det innebandyturnering, fast då skulle vi tydligen också ha musik? Plus att vi måste sy, ooh, vi har verkligen valt bästa veckan att boka boffen :D

Haha, men imorgon får vi jobba järnet, på onsdag med så får vi väl spela innebandyturnering och så får vi lösa det med musiken på något annat sätt..

Varje gång någon pratar om det här att man måste öva sig att prata inför folk känner jag mig så jäkla träffad. Jag vill vill vill vill vill lära mig att kunna öppna käften, men jag kan inte. Jag måste intala mig själv att jag kan. Det går inget bra. Och så har vi muntliga nationella prov i engelskan snart.. jippie! Gud vad roligt att prata med folk som man knappt kan namnen på och jaaaa!!!" VÅGEN!!!

Gah. Nej, nu vart jag sådär tråkigt negativ igen.

Men matten är fixad iallafall, gud vad skönt! Engelskan, franskan, svenska, musiken och bilden kvarstår dock...hahaha. Och all NO förstås, prov nästa vecka eller nåt :D LÄNGTAR, CAN'T WAIT!

negativ igen

Btw, lärare har väl tystnadsplikt?

Kräk

Började må jätte-jätte-jätte(!!)illa när jag kollade på TV och ja, jag gick bara runt och väntade på att få kräkas. Frågade min kära mamma om råd och hon sa att det hjälpte att äta banan, haha. Så jag..tja..åt en, och tro det eller ej men det hjälpte, iallafall lite.

Så jag kan gå till skolan imorgon, tjuuhoo!

Vi ska sy hela veckan, hmm. Åhjustdet.. jag har inte pluggat något idag, duktigt och så, nah. Men jag har postat brevet och laddat batterierna iallafall, alltid nåt..

Bad-hair-day

Jag somnade med blött hår igår ändå, så idag när jag vaknade hade jag en såndär badhairday. Och så skulle jag gå och posta brevet också, med hår som stod lite åt alla håll, haha. Självklart var det fullt av folk på ICA (var ju tvungen att köpa frimärke!), en salig blanding av lite lärare och annat folk.

Såg även min barndomskärlek från dagis, hohoh. Han ser exakt likadan ut nu som när han gick på dagis, förutom att han är lite längre nu (han är fortfarande kort! kanske 140-150 nånting). Jag minns när jag satt i väntrummet när mamma var på akupunktur (ehhh..hur stavas det?) och så hade mamma träffat hans mamma då, och hans mamma blev jätteförvånad när mamma sa att det var jag. Hon hade inte känt igen mig, hon hade aldrig vetat att det var jag om inte mamma sagt det.

Då ställer man sig såklart frågan, hur mycket har jag förändrats egentligen? När jag ser bilder från när jag var.. 4-5 år så ser jag absolut ingenting hos mig själv. Jag känner ju igen mig, men det är mest för att jag vet att det är jag liksom. Jag vet att jag har förändrats, men inte riktigt hur mycket..hmm.. Men jag har ju liksom sett mig själv varje dag, så ändå känns det inte som jag har förändrats så mycket. Fast, jag kommer ju inte ihåg hur jag såg ut riktigt, hur jag såg mig själv för bara något år sedan. Jag förändras - och går igenom vissa perioder i livet - väldigt snabbt. Jag vet inte hur många "stilar", (tänker mest på kläderna osv) jag har haft under bara det senaste året, liksom.. Alla går väl igenom olika perioder i sitt liv, men jag tror att jag har gjort det himla snabbt faktiskt. Vad beror det på? Otålighet kanske, eller att jag tröttnar för snabbt, hahaha..

Kanske ska posta en bild på hur jag såg ut första skoldagen på kunskapsskolan, HAHAH! Vill inte bespara er från ett gott skratt.. moahaha.

Drygt två timmar senare...

Nu har klockan hunnit blivit halv tolv och jag har inte gått och lagt mig än. Hm, ska ställa klockan på nio imorgon, jag lär stänga av den och sova till ett. Skönt, men desto jobbigare att somna på kvällen sen, och då är man skittrött på morgonen och så har man helt fel dygnsrytm och blabla.

Jag försöker verkligen predika för att ha en bra dygnsrytm, fast sanningen är den att jag har ganska kass dygnsrytm faktiskt. Jag sover alldeles för lite.

Fast alltså, nu har jag precis duschat, så mitt hår är blött så då kan jag ju faktiskt inte sova än!

Okej, en lista på vad jag ska göra imorgon då, för att få allt organiserat och bra (jag får fylla i listan och checka av det jag gjort imorgon kväll!);

- Posta brev [ ]
- Skrivit klart nomineringarna på svenska 34 [ ]
- Ladda batterierna [ ]
- Göra matte steg 25 [ ]

Haha, vilket skämt.. posta brevet och ladda batterierna kommer jag möjligtvis göra, möjligtvis att jag kommer göra svenskan också..men matten? Never. Kommer skjuta upp den igen, som vanligt!! Ååh, matte är verkligen min starka sida. :(

Och den där listan ser ut att kunna fixas på en kvart, men tro mig, det där är en dags jobb för den som heter Matilda Lindén iallafall.. om inte en veckas jobb, eller varför inte en månad? Usch, jag är så lat..


Jag hade lovat mig själv att göra massa saker på sportlovet, det gick inget bra. Har inte blivit klar med mycket alltså, imorgon ska jag jobba matte. Måste en tur till Ica också, köpa ett frimärke och posta ett brev.
Saknar att sova i min egen säng, i mitt egna rum och blabla. Åh, vad trött jag är också. Ögonlocken ramlar ner liksom, lär väl bli sängen för min del snart, haha, klockan är inte ens halv tio.

På måndag börjar skolan igen! :)


Tjuvlyssnat

Riksdagshuset, Stockholm

En grupp turister går på guidad tur i Riksdagshuset. En amerikansk man ~55 kommer ut från toaletten. Någonting är fel på dörrens fjädring så den åker snabbt igen med ett högljutt “pang” bakom honom.
Amerikanen: Yikes!
Vakt ~35: Sir, please don’t smell the doors.

Tröja

Tröja

Den är lite stor, tyvärr. Men det gör inget :)

Pink Floyd

Återförening?

Men så är ju inte expressen världens mest pålitliga tidning heller.. höhö.

Foolish love

Rufus Wainwright är kärlek och honungslent

och jag tror jag börjar acceptera Sex Pistols mer och mer...

Nirvana och Kurt Cobain gör mig..ut och in vänd. Jag vet inte vad jag ska tycka, varje gång jag tror att jag inte tycker de är lika jäkla bra längre så dyker en hel del gamla låtar upp från ..öh..gamla dar och jag blir nostalgisk. Men, är det musiken Nirvana gör som jag älskar eller är det bara den där nostalgikänslan? Jag vet inte.. helt klart tycker jag att Nirvana är ett bra band, men verkligen sådär fantastiskt bra?

Yeah Yeah Yeahs är ganska nytt för mig och bra.

Mamas and the Papas är ren och skär nostalgi! Och bytheway så börjar Lost på onsdag, jag längtar lite faktiskt.

Lista..igen.

Snodde dessa listor från Ida! Varför är det så kul att fylla i sånahär egentligen?

Totalt onödig-listan

En (o)vana som är helt onödig att veta om men som jag ändå vill dela med mig av: När jag åker bil måste jag alltid reagera när bilen är emellan två lykstolpar, det är jätteirriterande när jag sitter där och typ..rycker till varje gång!
En helt onödig grej som jag samlar/har samlat på: Sudd! Och jag hade inte hjärta att använda alla sudden jag hade sparat på heller..
En helt onödig grej som huserar på mitt golv för tillfället: Massor av kläder, bor i min systers rum tillfälligt så hennes golv får agera garderob.
Det jag har i fickan just nu, oftast något onödigt som kvitton: Ingenting faktiskt - fast i en jackficka har jag pengar, som jag alltid glömmer att ta ut.
Ikväll ska jag göra dessa tre onödiga saker: Äta något onyttigt i form av typ..chips eller så, sen gör jag säkert massor av onödiga saker, fotar massa onödigt och sånt.
Imorgon ska jag göra dessa tre onödiga saker: Imorgon ska jag till Västerås och det är verkligen inte onödigt :D

Nu och Då - listan. Skillnader hos dig,då och nu

Den bästa småprylen:
Då: Gah, jag vet inte. | Nu: Haha jag vet intee! Plektrum kanske? Pennor?

Favorit"leksaken":
Då: Säkert någon liten docka eller så.. | Nu: Mobilen? Det får räknas som leksak!

Bästa filmen:
Då: Lejonkungen | Nu: Ingen aning..

Bästa låten:
Då: Dr Bombay - S.O.S. säkert.. | Violent Femmes - Flamingo baby

Bästa sysselsättningen:
Då: Leka med kompisar | Nu: Äh jag vet inte. Spela gitarr? Och leka med kompisar..haha.

Bästa sällskapsspelet:
Då: Bamse-spelet! | Nu: Öh..Så det kan låta? Nått musikspel

Bästa tv-programmet:
Då: Säkert Björnes Magasin.. | Nu: Lost

Idolen:
Då: Dr. Bombay! Och Markoolio! Och han Martin, du är så yeah yeah wow wow! | Nu: Mamma! Och Evangeline Lilly :D

Vill ha begäret:
Då: Säkert en såndär..furbie, eller vad de hette. | Nu: Nya strängar till min akustiska gitarr!


10 favoriter:
Färg:
Grönt eller svart..hmm..!
Mat: Får slå till med tacos - kulinariskt eller icke..
Band: Violent Femmes just nu iallafall.
Film: Gah, jag vet inte!
Bok: Ingen aning.
Sport: Innebandy eller ridning.
Årstid: Vår
Veckodag: Måndag - då har man hela veckan framför sig :D
Glassmak: Öh..apelsin?
Tid på dygnet: 09.00 :D eller nåt.

9 för tillfället:
Humör:
Lite irriterad, fryser lite också. Om det är ett humör?
Smak: Öh.. ingen smak alls.
Kläder: Mjukisbrallor och linne.
Bakgrund: Nån Pink Floyd logga tror jag..
Nagellack: Inget alls?
Tid: 17.29
Omgivning: Jobbig.
Irritationsobjekt: Haha. En männsika.

8 första: (första alltså...inte nu)
Bästa vän:
Ronja.
Screen name: Haha, minns inte. Jojustdet, mathilda_best. Det var längesen!
Husdjur: Katten Snuffe, minns inget av honom men jag tror han var i liv när jag var nyfödd iallafall.
Piercing: Örsnibbarna
Förälskelse: Sebastian :D
Musik: Minns inte?
Bil: Ööh. Toyota nån..ööh..mammas, alltså. Ehh.
Kyss: Pusspuss, minns icke.

7 senaste:
Cigarett
: Suck my
Mat: Prinsesstårta, puh!
Dryck: Saft med prinsesstårtan, puh!
Biltur: Hmm..minns inte! Eller jo, i onsdags.
Kyss: Haha, Amanda på nyårsafton var det nog, pusspuss.
Spelad låt: Johnny - Violent Femmes "Ooooh Johnny, do you miss your mooother?"
TV-program: Ehhh.. Extreme Home Makeover eller liknande..

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner:
Nä.
Brutit mot lagen: Ja
Blivit arresterad: Nej
Badat naken: Ja
Varit med på TV: Mm, en reklamfilm för nått år sen och ett barnprogram i Japan.
Kysst någon du inte känner: Inte..med..tungan, haha.

5 nej tack:
Kläder:
Fula kläder. Ehh.
Mat: I Antarktis tuggar man på typ sälögon, det är nejtack bigtime.
Musik: Ehh..My Chemical Romance?
Dryck: Nästan allt funkar!
Personlighetsdrag: Måste säga som Ida, falskhet. Och humörlöshet (haha, är det ett ord!?)

4 saker:
Du gjorde igår kväll:
Spelade gitarr, sjöng, satt vid datorn, åt glass.
Du kan höra just nu: Leons TV-spel, min tinnitus, TV:n därnere, Leons röst.
Du inte kan leva utan: Äääh.
Du gör när du har tråkigt: Helt olika beroende på stunden - sitter ofta vid datorn, ibland TV:n, spelar gitarr, lyssnar på musik blabla.

3 personer:
Du kan berätta allt för:
Katten, hästen, ööh..dammråttan?
Du tycker om: Dig, dig och dig.
Du inte gillar: Jag vill inte nämna några namn, men du kanske känner dig träffad?

2 val:
Kaffe eller te: Kaffe på senaste tiden men té är himla gott det också.
Vår eller höst: Vår!

1 önskan: Hemlis!

My own Joel Madden

Haha idag såg jag på ett program på MTV, det hette nått i stil med "My own blabla" och idag handlade det tydligen om en tjej som ville ha en alldeles egen Joel Madden. Fan vad jag störde mig på hela programidén. X antal killar fick ställa sig och lyda tjejens order, och så skulle hon avgöra vem som platsade bäst som Joel Madden. Haha, jag menar seriöst!? Vilken bullshit, jag blir så äcklad. Vad folk gör bara för att..jag vet inte, få vara med i TV?

Och den där tjejen var sådär jobbig. Pratade jobbigt, satt med läpparna sådär jobbigt, hade alldeles för mycket rosa läppglans och smink i hela fejjan.

Jag blir så irriterad på såntdärnt, utseéndefixering till 110% och en massa dryga människor som inte har något vett i skallen.
Ja, MTV är inte direkt min favoritkanal. Tacka vet jag tvåan!

Nattliga filosofier

Jag vet att jag skrev att jag snart skulle sova, men jag förvånar inte mig själv iallafall med att jag fortfarande är vaken och diskuterar med Elin huruvida vi ska få någon mat i oss på lördag, vi hade planer på att plinga på hos Per och överraska honom och rensa hans kylskåp, men njaa, den idén åkte i papperskorgen ganska snabbt. 80-tals rock är verkligen mysigt! Perfekt såhär runt ettsnåret på natten.

Idag med Amanda fick jag verkligen bevis på min brist på social kontakt, jag skulle berätta om vad jag drömde för henne och ungefär såhär lät det;

"Vad var det nu? Just det, så..och så..justdet! Jaa, och så badade några i ett badhus..och dreads, eller hur var det nu!? Jajustdet. Ja, så var det ungefär."

Jag förklarade för mig själv i min hjärna hur det var, men vad förstod Amanda av det jag sa?

I ett diskussionsforum diskuterade de huruvida Lars Winnerbäck var f.d. nazist eller inte, kanske inte mitt favoritämne att diskutera, så jag kollade mest. Då var det någon som nämnde de gamla vanliga orden "Det är lika illa att vara nazist som vänsterextremist, det är precis samma sak."
Jag blir så arg att folk ens kan jämföra sånt! Nazisterna jobbar för att utrota vissa människor, medans vänsterextremister jobbar för att "utrota" nazismen. Att säga att vänsterextremister är lika "dåliga" som nazister är bara så..jag vet inte vilket ord som passar. Opassande! Visst, våld kanske inte är bästa sättet att lösa något på, ta till exempel AFA. De kanske inte alltid har de bästa ideérna om hur de ska lösa problemet med den växande rasismen och nazismen i Sverige, men jag tycker absolut att AFA är en mycket bättre "grupp" än nazisterna!
Dessutom blir jag grymt irriterad på media som framställer AFA som ett gäng blodtörstiga huliganer som håller organiserade möten där de planerar i detalj hur de ska skada alla nazister osv.. AFA är ingenting organiserat! Sverige borde vara glada för att det finns folk som vill utrota nazismen, kanske inte på det bästa sättet, men de gör iallafall något!? Det här landet låter fan nazisterna marschera och sprida sina åsikter, och poliserna skyddar rasisterna/nazisterna från antirasisterna, när det egentligen borde vara tvärtom?

Jag känner att det här blogginlägget var väldigt osammanhängande och jag vet inte riktigt om mina åsikter kom fram på det sättet de skulle. Jag behöver sömn eller koffein, jag får skylla på det...

I don't need a photograph, cause you've never left my mind

Jag är trött som in i helvete, och ska snart sova eftersom jag ska upp 9.30 (!!!) imorgon.

Amanda gick precis hem, vi gjorde lite allt möjligt. Spelade gitarr sådär som bara vi kan och försökte ha djupa diskussioner om..livet och såntdärnt men det slutade (som vanligt) med att vi blev alldeles för oseriösa och konstiga i huvet av syrebrist, så vi låg mest och skrattade åt varandra faktiskt.

PS; Videon jag postade innan, är en parodi! Inget seriöst alltså :P

Kultur POP


Eyetoy

Eyetoy

Hipphurra på din sextonårsda'. Amanda.

Hon fick en eyetoy, mycket roligt att titta när andra spelar, ganska roligt att spela själv. Men latmasken/sjuklingen (ärlikamed jag) låg såklart bredvid och tittade på. Mycket trevligt. Sen kom Marika och Viktor också, och då spelade vi lite alla fyra, och jag var med lite. Jag var inte så duktig.

Host, host.

Imorgon ska jag vara hundvakt, skönt att få vara hemma i sitt eget hus iallafall! :D Sen blir det väl på med stora täckjackan och ett antal promenader med lilla hunden också.

Wooh.

Scary shit.. har inte Viktor nån blogg man kan snoka i? Eller Per!? Det skulle vara skitkul att läsa ju, haha.

Nej, nu ska jag ta och käka upp min frukost och sen ska jag kila över till Amanda, födelsedagsbarnet. Det blir ingen träning för min del ikväll.. vet inte riktigt vad jag tycker om det. Antar att det ska bli rätt skönt faktiskt.

Aahh, måste plugga sen. Dö.

Långsökt människa.

Haha, jag tänker så otroligt långsökt och så har jag en otroligt livlig fantasi. Och de mysko drömmarna förföljer mig, inatt var folk proffs på att spela fotboll i simbassänger och hade flätat in dreads och simmade i hängselbyxor som knappt täckte de ädle delarna. (Det var en man). Sen skulle Jennifer i mitt innebandylag impa på några killar på andra sidan bassängen, så hon gjorde världens svandyk med kläder på och allt.

Sen åt jag en slemmig köttfärssås/köttgryta och skulle kolla på en vacker utsikt, men det enda jag ville var att en person skulle komma och sätta sig bredvid hinken jag satt på och prata.

Som sagt, för lite social kontakt.....

Happiness?

"I don't know what one means by happy
I'm happy spasmodically
If I eat a chocolet turtle I'm happy
When the box is empty I'm unhappy
When I get another box
I'm happy again
Happiness is a word for amatures"

Nä, nu ska jag inte göra djupdykningar och försöka definera lycka, men jag tycker att dessa sångrader är lite söta faktiskt. De kanske inte stämmer, men jag vet inte..det får en att tänka. För en gångs skull, höhö.

För lite social kontakt är verkligen inte nyttigt, iallafall inte för mig. Jag går runt i mitt kök, öppnar och stänger skåpluckor och pratar med mig själv, skämtar med mig själv och äter glass för tre pers. Jag pratar med min katt och skurar ur kökslådor (vilket iofs är ganska nyttigt).

Jag börjar tänka på saker, roliga saker, så börjar jag skratta för mig själv mitt i natten och så ligger jag där och skrattar för mig själv i säkert tio minuter.

Somsagt, för lite social kontakt är inte bra. Ensamhet är bra, jag behöver vara ensam lika mycket som jag behöver luft. MEN! För det vill jag inte vara ensam för mycket. Jag har gått hemma varenda jäkla dag på hela lovet, sen mot kvällen har familjen kommit hem och då har man väl varit lite social, men ändå! När man går runt som ett kolli hela dagarna händer det något i hjärnan.

Sen det där med att jag trodde att min strumpa var min katt, och att jag var nära att börja klappa och gosa med strumpan har väl inget med det att göra..eller?

Aja, imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Pga förkylningen vill jag inte träna för jag vill verkligen bli frisk. Jag ska.. leta fram hostmedecin kanske! Mycket bra idé, sen går jag säkert runt och smäller i skåpluckor och gosar med strumpor också.

Natten är utan tvekan bästa tiden på dygnet att filosofera! Jag är helt klart en nattmänniska. Fast jag vet inte riktigt, jag hade mycket svårare att komma upp på mornarna förut, nu tycker jag inte att det är så jättejobbigt. Även fast det är skitskönt att sova till klockan ett på förmiddagen.. Vilket man automatiskt gör när man sitter vaken till fem på morgonen och skriver konstiga saker i diskussionsforum. Jag funderar på att koka mig tre-fyra koppar kaffe för att hålla mig vaken. Nä. Jag funderar inte på det men jag funderar på att jag önskar att jag funderade på det.

Jag gjorde en spelningslista till WMP för några månader som jag döpte till "brabra". Lite gulligt att lyssna på musiken nu, fast det är mycket bra kvar :D Fullt med Violent Femmes och Modest Mouse och det lyssnar jag mycket på fortfarande. Köpte ju Modest Mouse senaste skiva härom..veckan. "Good news for people who love bad news". Den var okej. Jag vet inte riktigt vad det är i deras musik som tilltalar mig, men jag tror det är instrumenten mest faktiskt. Plus rösten. Musiken och sången, alltså. Texterna är inget som är prio-ett med dom liksom.

Violent Femmes skiva Add it up, är utan tvekan den mest spelade skivan i min pyttelilla CD-samling. Helt sjukt bra skiva, fast iofs är det ju en sorts "Very best of" skiva eftersom det är en samling av deras bästa låtar mellan 81-93 tror jag det var.. men ändå! Alla låtar är så bra. Jag älskar Gordon Gano, han har någon sorts utstrålning i sättet att sjunga, men även i de liveinspelningar jag sätt, så har han liksom jätteutstrålning och inverkan fastän han ser så himla nervös ut.
Och instrumentalt, galet bra. De kör på bas, ofta akustisk, en elgitarr och trummor som slås på med stålborstar. Och de tre instrumenten tillsammans - och det blir sjukt bra!
Texterna är jättesöta. Texten jag inledde blogginlägget med var Violent Femmes - Happiness is. Jag har faktiskt inte hört låten. Men, såklart, läst texten. Jag har massor av musik med Violent Femmes som jag inte lyssnat igenom, det känns bra. Eftersom de inte spelar in något mer material, så känns det bra att liksom inte ha lyssnat igenom allt skitsnabbt och sen stå där och inte ha något kvar, men jag hoppas att jag inte hinner dö eller något innan jag lyssnat igenom allt.

Mina favoritlåtar just nu med Violent Femmes är, Hey Nonny Nonny och Flamingo baby. Jag vet inte, jag gillar själva soundet helt enkelt.

Om jag har några pengar kvar, från när jag ska åka till Västerås och handla kläder, hade jag tänkt beställa "3", "Why does birds sing?" och en musikDVD också, "No Let's start over". Allt går på 267 kronor så det blir inte så himla dyrt faktiskt.

Ojoj, vilken jävla blogg. Jag kan bara gratulera om ni orkat läsa hela!

Lista

Måste ju skriva en sånhär kul lista, hahaha.

Är din hobby att läsa biltidningar? Inte direkt, bilar är inte min grej.

Har du någon gång tittat dig i spegeln och tänkt "Fasen vad lik jag är Alice Bah"? Nää.
Drack du monsterläsk när det var poppis? Nej?

Har du någonsin köpt en griskulting? Nej, fast jag har velat ha en minigris som husdjur när jag var mindre ^^
Gillar du att utnyttja folk? Näej..

Ser du ofta på TV? Inte så ofta.

Är din mor mer än 19 år äldre än dig? Jupp.
Leker du fortfarande med Barbie? Nä, eller bara när man ska jobba matte..hm.
Har någon varit otrogen mot dig? Nupp.

Drömmer du om att bli fotbollsproffs? Nää!

Har du åkt snowboard nån gång? Nej, skulle vara roligt att testa någongång tror jag...

Borde du göra något vettigt nu? Jag borde plugga! Gah, jag är helt manisk, det enda jag tänker på är att jag måste plugga..fan, jag kommer gå in i väggen om jag fortsätter såhär. Varenda sekund går tanken genom huvudet att "jag borde verkligen plugga nu!" Det är ju farligt att vara för besatt av något.
Har du jobbat på en kondomfabrik? Nä.

Har du haft sex med fler än fem personer? Inte samtidigt! Hahahahhahaha. Såna här frågor är tråkiga.

Har du lekt "Batman" det senaste året? Nej, det tror jag inte alltså..
Har du hånglat med fler än fem personer? Inte samtidigt, återigen; dessa frågor är tråkiga och ointressanta.
Äger du fler än 5 konservburkar med bruna bönor? Det finns säkert fem konservburkar med bönor längst in i kylskåpet, vegetariskt och bra..
Gillar du äppelmos? Nej, eller jag har aldrig riktigt fattat vad man ska äta äppelmos till, liksom, gröt, naaej?

Skulle du kunna tänka dig att äta en livs levande daggmask, om du fick 10 000 dollar för det? Haha, ja, lätt. Skulle göra det för 10 000 kronor.
Har du hånglat med någon kändis? Nupp.
Har du varit otrogen? Nä.

Har du någon gång blivit inkallad av rektorn? Isf, varför? Haha, ja, det är ganska komiskt egentligen. Var lite osams med några tjejer i min årskurs och hade varit ganska..hmm.. elak. Kul när man tänker tillbaka på det, fast det var nog inte så kul då för jag var så jävla förbannad.
Vad har du för färg på dina tapeter? Jag ska tapetsera om till typ vitt, pappa håller på med det nu.
Har du någon gång varit riktig jävla galet kär? Vet inte, jag tror det.


Tisdag

Idag har det inte hänt mycket..ovanligt, va? Fortfarande sjuk ju, tråkigt.

Men jag har iallafall städat lite och rensat ut kökslådorna och torkat ur dom. Nu låter jag verkligen som en gammal hemmafru, haha.

Har utforskat datorn lite också, massa gammal musik. Lite nostalgiskt sådär! Och så spelat, det låter riktigt bra ju.

Hmm, nu har jag iallafall lite att göra i veckan. Imorgon ska jag till stallet, torsdag ska jag förhoppningsvis träna om jag slutar hosta så förbannat, på fredag ska jag vara hundvakt och på lördag ska jag och Elin förhoppningsvis till Västerås. Sen vigs väl söndagen åt att plugga, det passar mig bra. Har massa engelska, svenska och matte att göra. Kul! Tss.

Summer

"just the smell on the summer can make me fall in love
we go to the parties listen to the DJ's
dance dance dance and go crazy"

Solen lyser in på min datorskärm sådär, nivet, irriterande. Och jag lyssnar på Deftones, det kan inte bli mer nostalgiskt. Synd att det är en meter snö ute bara! Jag vill ha sommar, mest för värmens skull, men man blir mycket gladare då också! :D Fast jag vill verkligen inte ha sommar, för jag vill inte sluta nian..eller vill jag? Jag vet inte vad jag vill.

Världens elakaste citat

Världens elakaste citat

"Kvinnor vill i regel se bättre ut än vara skärpta. De vet att männen i regel har bättre syn än förstånd."
- Okänd

"Den som spar han har, men inte så roligt."
- Okänd

"Nittio procent av jordens befolkning är idioter och vi andra löper stor risk att bli smittade."
- Thornton Wilder

"Den som kan något gör det. Den som inte kan något undervisar."
- George Bernard Shaw

Haha, lite punch in the face till alla lärare. Men jag håller inte med, men det var ändå ett roligt citat. ^^

Wake up

Haha vilken rolig dröm jag hade. Jadu, folk sprang runt i konstiga kläder och jag sprang runt i långkalsonger och vart utkörd från musiklektionen, jag blev hånad och folk trodde att jag var tillsammans med en typ..4-årig tjej? Och då vart jag såklart lite sur och tänkte gå och klå upp denna människa och då sprang han som tusan så alla, inklusive hans kompisar skrattade åt honom..

..och jag kände typ alla människor i drömmen.

Sen var vi i falun också, och lärarna diskuterade om jag var en fjäskis eller inte. Haha! Sick dröm, somsagt.

Jaha, halsen värker på och har sig.. telefonen ringde en miljon gånger imorse, men jag orkade inte gå upp och svara. Den ringde kanske fem gånger, det är riktigt jobbigt! Jag vill ju sooova. Haha.

Confessions

Idag klagar folk så jäkla mycket över små skitsaker. Snälla, var lite realistiska. Det är inte synd om dig för att de där byxorna inte fanns i just din storlek, eller att du fick hjälpa till att diska hemma. Folk är så äckligt bortskämda..

People worry 
what are they worrin about today
seems like there's a good reason
to worry worry worry
I'd sit around listening to you story
if I wasn't in such a
hurry hurry hurry
and I'm so lonely
I just don't think I can take it anymore
and I'm so lonely
I just don't know what to do
and I'm so lonely
feel like I'm gonna crawl away and die
and I'm so lonely
feel like i'm gonna
hack hack hack hack it apart
seems like theres a good reason to be
lonely lonely lonely
I gotta get someone or something
to make me feel less
lonely lonely lonely
I know I could do it
I know if I wasn't so
lonely lonely lonely
have we got an army
we'll teach you how to act like to act like a man
have we got an army
man I mean to tell you we can fight
have we got an army
and were gonna do it tonight
do do do it tonight
yeah they're gonna
pay pay pay pay it tonight
do do do it tonight
people worry
what are they worrin about today
people worry
nah you see I've learned my lessons
and I don't even want to here about your confessions

Tjugo riksdaler

Imorgon blir jag tjugo kronor rikare!

Och nu kom jag på att barnbidraget kommer imorgon. Oj oj oj. Man blir ju rik imorgon! Gud vad skönt. Egentligen skulle jag åkt till Västerås med Elin, men min hals föhindrar tyvärr det.

Men somsagt, en tjej kommer hit och ska köpa ett sweatband, haha, jag är fattig och får sälja mina käraste ägodelar :P Njaa, inte riktigt. Det har legat och samlat damm alldeles för länge, så då kunde jag lika gärna sälja det! Och så får hon en av affischerna jag snodde i Falun på köpet, great. Visst, tjugo kronor är inte så mycket, men det är alltid en början till min rikedom, höhö.

You're a flamingo baby

Jag har äntligen börjat plugga, yes. Jag har skrivit en reflektion över könsuppdelningen blabla, det fick snabbt. Och så har jag skrivit lite på min nominering till nobelpriset i litteratur. Jag nominerade J.R.R Tolkien.. Tråkigt, va? Oorginellt men jag orkar inte.

VIOLENT FEMMES!


Synvilla

Synvilla
Okej, synvillor är ingen ny grej direkt men jag tycker det är creepy! Kolla på strecket och sätt sedan händerna framför bakgrunden, så att bara strecket syns. Haha, sånthär är kul.

Måndag

Jag tittade nyss på The Crow, den är så fin på något sätt. Och hela historien kring filmen, om Brandon Lee och såntdärnt är så sorglig.
Jag försökte hitta var de spelade Color me once, men jag hörde inte sången nånstans? Så dålig hörsel har jag väl inte...eller?

Jag har cirka 75 timmar musik på min dator, och jag skäms nästan för att säga det haha. Det är ganska lite, folk brukar ha musik som räcker i 30 dagar och min musik räcker bara några dygn. Men jag jobbar på det, jag vill ju ha musiken för att jag tycker om den och inte bara för att man måste ha mycket musik, liksom.

Inatt var jag rädd, det kändes som jag skulle kvävas för att min hals var så igensvullen. Jag vet inte om det är bättre eller sämre nu.

Nu ska jag reflektera kring listan över nobelpristagare i litteratur på 1900-talet, mansdominerad ofcourse.

Sweet sunday

Jag har inte gjort något vettigt alls på hela helgen och imorse när jag vaknade var jag sjuk, härligt. Den jäkla förkylningen verkar inte vilja släppa.

Jag har inte nått något mål, jag har inte börjat plugga. Men jag har planerat lite, planering är verkligen min grej. Det känns skönt att ha saker uppstyrt. Om jag bara når målen jag satt upp vecka 10 kommer jag kunna ta det lugnt i skolan sen. Men i matten ska jag göra typ..tre steg. Woho, på en vecka, he he he. Öh.

Hittade en ny låt med Violent Femmes, det finns massor som jag inte hört men de finns inte att få tag på, jobbigt. Jag SKA köpa skivorna, men just nu är jag luspank. Ska köpa två stycken + musikDVD om jag har några pengar kvar sen, ska ju åka någonstans och köpa en munkjacka.

Kul va?

Kul grej

En lista igen :P Den här tog riktigt lång tid att sammanställa och jag fick fundera riktigt länge ibland.. Och vissa svar är lite konstiga, men jag vet inte riktigt, hjärna och hjärta samarbetar inte riktigt när det gäller musik för mig, haha. Well samtliga låtar är bra iallafall så ni som har brist på musik, det är bara att välja och vraka ;)

Name a song that makes you feel...
excited: I'm so excited - Le tigre
sad: Silence is sexy - Einstürzende Neubauten
happy: Blister in the sun - Violent Femmes
angry: Inte död än - TJM
hyper: The Party's crashing us - Of Montreal
loved: Please do not go - Violent Femmes
silly: Smiley faces - Gnarls Barkley
dirty: Rebel Girl - Bikini Kill
motivated: Deceptacon - Le tigre
high: Shine on you crazy diamonds - Pink Floyd
mellow: Bohemian Rhapsody - Queen
chilled out: come away with me - norah jones
melancholic: Creep - Cake
grateful:  Country Death Song - Violent Femmes

Name a song that reminds you of...
summer: Imagine (Lennon cover) - A perfect circle
autumn: Inte död än - TJM 
winter: Fish On - Primus
spring: ?
the future: ?
your childhood: S.O.S - Dr. bombay
your life: Pata Pata - Miriam Makeba Jag förstår inte ens vad hon sjunger, men jag har lyssnat på den låten hela livet..
friends: Yesterday - The Beatles
death: Dig up her bones - Misfits

Name a song that...
makes you think: Bang! Bang! - Le Tigre
makes you wanna dance: I'm so excited - Le tigre
makes you laugh: Wonderwall (Oasis cover) - Violent Femmes
makes you miss someone special: Kiss Off - Violent Femmes
reminds you of yourself: I swear it (I can change) - Violent Femmes
gives you chills: Hallelujah (Cohen cover) - Rufus Wainwright


Sportlovs-göra.

Idag när jag precis knallat hem från skolan skrev jag en lista över de målen och sakerna jag ska nå upp till under sportlovet. Endel är enbart löjliga och endel är alldeles för personliga för att skriva ut här men ni ska få se endel iallafall (fast ingen läser detta men jag kan ju skriva till  mig själv, haha):


Bli helt klar med engelska 26.
Har skrivit den lilla uppsatsen och analyserat låten men ska väl finslipa lite..
Bli helt klar med engelska 27. Jag vet knappt vad man ska göra så jag får jobba rätt mycket med det antar jag..
Lära mig att ta för mig. Ja, jag är ju inte direkt känd för att vara den personen som snackar mest och högst hela tiden :P Hehe.
Bli helt klar med svenska 34. Det är nog inte så svårt, ska reflektera kring könsfördelningen på nobelpristagare under 1900-talet, mansdominernad var listan självklart. Sen ska jag nominera lite böcker till valfritt litteraturpris.
Göra hela diagnosen på matte 25. Ligger efter X antal veckor i min planering inom matten så jag behöver verkligen ta mig i kragen och sätta igång.
Köpa en munjacka/tjocktröja/whatever man vill kalla det. Ja, kommentarer känns väl överflödiga? Äh, jag gillar inte att shoppa men jag får väl åka till någon stad som är större än Enköping iallafall och köpa mig en tjocktröja eftersom jag har en svart som är trasig och en grön som är..hel. Ehh.


:D

Nu kommer jag få ett bra sportlov, hahaha.

Jag skrattar inte åt dig Malisa jag skrattar med dig. Ta det som en komplimang för tusan! Det skulle jag göra. Och alla vet ju att jag gör så smarta saker.


...ehm.

Trevligt iallafall.

Föreläsning

Asgrym föreläsning, jättejättebra liksom. Väcker tankar och sånt och det är väl egentligen meningen.

Jag orkar verkligen inte skriva mer. Har liksom ingen lust och då blir det ändå inget bra. Sov för lite inatt också, mina händer är helt fucked up knogarna bara blöder och så cuttttade jag upp långfingret med kanten på mitt fodral till innebandyglasögonen. Weho, fast det gör inget.

Ojdå..

Ehmm, jag råkade tappa bort pappret med hemstudiedagsuppgifterna, hmm. Attans. Jag får göra den imorgon istället eller något.

Idag ska jag bara fota eftersom jag fått hem EOS 300D:n eller hur man säger. Med tre objektiv och en mellanring! WOHO. Sen måste jag rensa lite på mitt rum eftersom det ska tapetseras om där. Great.

Trött är jag, vaknade ju ganska tidigt.. vid fyra ska jag till stallet iallafall, roligt! Sen måste jag åka och lämna innebandygrejerna hos Malisa (fast det vet hon inte om än :P) och sen åker jag hem och duschar lite sen ska jag till lägenheten och sova där. Najs. Kommer nog vara trött som satan imorgon, menmen.

HOME AGAIN

Jag är jättetrött.

Dagen har varit jätteseg och jag behöver lite nya kläder he-he-he. Oj.

Orkar nog inte sova i lägenheten ikväll. Får bli imorgonkväll eller ingen kväll alls, jag vet inte. Skitsamma känns det som just nu.

Musiken är så hög att det knappt går att vara i mitt rum. Aj i öronen. Jag borde egentligen inte överanstränga mina stackars små hörselskadade öron men vafan..man lever bara en gång.

LISTA

Som vanligt när jag inte har något att göra kommer såna här listor upp, hehe. Sen ska jag väl ner och ta lite glass, fast jag tror jag struntar i det för jag är mätt.

Vad skulle du göra om du vaknade upp och upptäckte att du var en rosa kanin?
Somna om, kaniner behöver väl inte gå i skolan? he-he-he.

Hur många skrivbordsikoner har du?
Elva ikoner, sen har jag ett Antecknings-dokument och två BMP.

Hur gör man dig glad?
Det..är inte så svårt, haha.

Vilken är din favoritkroppsdel?
På mig själv är det väl..typ..smalbenen eller överarmarna. Eller naglarna kanske..äsch, jag vet inte. Skitsamma.

Hur snabbt kan du cykla?
Inte så snabbt, eller jag vet inte. Var längesen jag cyklade.

Vem är världens sexigaste?
Hemlis! Moahaha.

Vem älskar du mest i hela världen?
Min katt, nejmen det är hemlis det också.

Vilka språk kan du?
Svenska, engelska och lite franska. Fast jag kan mer spanska än franska även fast jag läst franska i snart fyra år.. :S Kan ungefär lika mycket tyska som franska också, haha.

Kanin eller hare?

Äsch, harar får ju skutta omkring fria.

Vad säger du om jag säger 42?
"Fan, det var längesen man såg Liftarens guide till galaxen.."

Favoritlåt?
Hmm..jag vet inte! Violent Femmes - Kiss Off tror jag..fast alltså, nej, jag vet ärligt talat inte!

Cola eller fanta?
Cola, men helst vatten.

Vad är du allra bäst på?
Jag är bäst på att rida, men det betyder inte att jag är bra på det :P Men av de talanger jag har..

Favoritbok?
Vet inte.

Favoritfilm?
Gaah, vet inte! Vi kör på Nightmare before Christmas, bara för att liksom.

Favorituttryck?
Jag vet inte..

OK ärligt nu hur många p-rullar har du på datorn?
Faktiskt ingen. (just nu :P)

Kan du stoppa din lilltå i örat?
Självklart, det kan väl alla?

Långt eller kort hår?
Jag har kort hår, om det var frågan. I allmänhet beror det på person till person.

Om du fick måla hela världen i en enda färg, vilken skulle det bli?
Gröööön!

Hur många brödrostar har du hemma?
En.. används ganska sällan, faktiskt.

Tycker du om anime?
Nej!

Och manga då?
Nej!

Vad bör folk veta om dig?
Jag vill inte vara kille och jag är inte lesbisk, sådär. Då var det sagt, haha.

Vilket land skulle du bo i om du fick välja vilket som helst?
Luxemburg för tillfället eller kanske Paris.

Vilka hårfärger har du haft?
Lite alla möjliga, olika nyanser av brunt och rött och svart en gång också haha. Alla har väl haft identiteskris i de yngre åren ;)

Regn eller snö?
Sommarregn är skiten!

McDonalds, Burger King eller Sibylla?
Men alltså, jag vill egentligen inte gilla något av dem.

Vilket gör du hellre sover eller lanar?
Sover såklart!!!!! (observera överflödet av utropstecken)

Hur många/vilka instrument kan du spela?
Tremiljoner, orkar tyvärr inte räkna upp alla. Men favoriterna är näsflöjt och ukulele. Nä. Jag spelar lite elgitarr. Men "kan" och "kan"...

Börjar du tröttna på att svara på frågor nu? =P
Nej, jag valde det ju själv.

Hur fort dricker du 153 cl cola?
3 år, 56 dagar, 7 timmar, 45 minuter, 12 sekunder och 134 hundradelar.

Hur många har du varit tillsammans med?
Ojoj, tappade räkningen! Tss.

Längsta förhållandet?
Bajsa i min mun, mogeeet.

Vad tänder du mest på?
Intelligens är ganska attraherande, killar som är smarta gillar vi. Dock får det inte gå till överstyr. Men låt oss säga; intelligens, moral, likgiltighet och humor.

Vad är det pinsammaste du har gjort?
Jag vet inte riktigt..tror det var när jag ramlade ut ur snuskrummet framför Viktor.

Vem gillar du bäst din mamma eller pappa?
Nää!

Bil eller motorcykel?
Motorcykel är ballt.

Har du allvarliga psykiska problem?
Inte allvarliga HAHA :P

Är du socialare på nätet eller IRL?
Alltså, jag tror fan det. Tyvärr.

Favvogrupp/artist?
Jag gillar ju olika artister för olika saker liksom, men i stora drag: Violent Femmes!

Bästa raggningsrepliken?
Tjena kexet här står du och smular. Nää.

Finaste färgen på ögon?

Blå eller grön eller brun eller röd eller whatever?

Är du sömnig?
Alltid. GE MIG KAFFEEEE.

Är inte Gollum typ världens sexigaste?
Mm. Fan vad kul!

Hur många gånger om dagen äter du?
Jag äter nästan konstant :D Eller okej, ungefär 3-5 gånger.

Hur många lampor har du i ditt rum?
Två, en taklampa och en sänglampa, när den fungerar.

Biter du på naglarna?
Nä. Jag vet liksom inte hur man gör, tro mig jag har försökt!

Whats your favourite scary movie?
Alltså scary movies är faktiskt inte så jäkla scary. Men jag gillar "Scary Movie"!

Favoritdans?
Dansa med Malisa på hennes vardagsrum till falsksång av Blister in the sun..nää. Dans är inte min grej.

Vad heter ditt monster under sängen?´
När jag såg den här frågan först kom jag och tänka på min franskalärare Minna av någon konstig anledning. (NO OFFENSE! Eller vad det heter). Så hon får väl heta Minna då.

Nu tänker du väl vilka sjuka frågor men kommer du på några bättre själv då va va?
Nä.

Hur stor skärm har du?
Större.

Favoritparfym?
Din mammas doftar ljuvligt.

Gör du just nu (förutom att svara på detta)?
Andas.

Vad anser du vara normal tid att vakna vid?
På vardagar runt halv sju, på helger runt 9-10-11-12. Eh.

Färg på tandborste?
Röd.

Hur ofta städar du ditt rum?
När det är jättejättejättejättejättejättestökigt och tja, man inte kan andas pga allt damm, typ.

Sommar, vår, höst, vinter?
Just nu vill jag ha sommar tokmycket men samtidigt vill jag stanna tiden för jag vill inte sluta på kunskapsskolan.. Hm!

Chips eller godis?
Inget helst :D Haha jorå, godis för då får man lite variation ^^

Födelsedag?
Sån har jag, jupp. I juni. Om man fyller år den tjugonde juni har man samma stjärntecken som tjugosjätte? Isånafall är Per samma stjärntecken som jag, intressant va?

Vad är ditt motto?
Vet inte, men det rimmar på lotto. Alltså, mitt motto.

Ska vi låta dig vara ifred nu?=P
Nej, jag har så tråkigt ändå. Aja.

Comenius

Well man läser folks bloggar och inställningen verkar vara ganska negativ.

Jag ska vara ärlig; jag är lite..kluven. Jag tycker (somsagt) att uppdelningen blir ännu större om man bara tänker undersöka hur kvinnans roll i samhället ser ut, visst. Men man måste ju börja någonstans och idag var det inte så jätteinriktat på kvinnor, det var bra. Jag är ingen kvinnohatare, eller manshatare heller för den delen, så alla har det klart för sig! Iallafall, föreläsning på morgonen, njaa. Satte mig i en liten dvala och vaknade när det var heta diskusioner, hehe. Men sedan liksom somnade man in igen.

Sen klockan tolv hade vi värderingsövningar och det var faktiskt ganska roligt. Även fast några i min klass rent utsagt är ganska idiotiska. De sitter och beklagar sig över hur äckligt det är med bögar. Seriöst, sånt växte man väl ifrån i typ..femman?

Vi fick sluta ett men jag orkade inte gå hem så jag gick hem till Malisa istället :P Trevligt, trevligt, eller vi var på Netto X antal gånger också, hehe. Kollade en massa på gamla LOST-avsnitt. Den 28:e börjar det igen, äntligeeen!

Sen kom min pappa med mina träningsgrejer ( he he he ) och vi gick till träningen. Vi kom försent och hann inte värma upp och stretcha så jag sträckte alla mina lår, det vill säga båda två. Inte så smart, jag får skylla mig själv. Vi gjorde lite allt möjligt, körde lite stress och sånt, inget jag gillar.
Tvåmål också det gick väl sådär. Ramlade (såklart) och fick sendrag i båda (!) fötterna, haha. Typiskt mig.

Sen åkte vi till min morbror och skulle hämta nån..skål/bakredskap/whatever och jag passade på att fråga om kameran! Ska åka förbi imorgon kväll och hämta den, great!

Min syster har flyttat till lägenheten just nu, jag är grymt avundsjuk. Men jag kan sno hennes rum medan vi ska fixa om i mitt rum osv, det blir skönt.

Hatar att den här terminen snart är slut, hatar av hela mitt hjärta blaah. Vill verkligen inte sluta nian, fan.

Mornin'

Ja, inatt sov jag gott och vaknade vid tio. Skönt.

Idag ska jag bli klar med engelskan, även engelskan som vi skulle förbereda till engelska kommunikationen imorgon... Och franskan och svenskan dessutom. SÅ det är bäst att jag börjar nu. So long!

Beställde en skitsnygg tröja igårkväll vid tvåtiden. Jag gör alltid så impulsiva saker mitt i natten, jag beställer nästan alltid mina skivor efter iallafall klockan tio på kvällarna och tja..gör saker impulsivt helt enkelt. Annars är jag nog en ganska nervös person.

They do it all the time

En gång var de unga xD Tro det eller ej, men en gång var de unga :) Helt genialiska även då..synd att ljudet är lite efter i klippet bara. Gordon ser typ..psyksjuk eller allmänt livrädd ut x)

De är bara så bra. Jag älskar dem.

No shit sherlock

Haha jag insåg nyss hur jäkla öppet internet är, vem somhelst kan verkligen läsa ens blogg.

Tur att jag inte skriver ut mina innersta tankar och sånt, haha. Då skulle väl folk tro att jag var psyksjuk.


Var nere på stan idag, jag har mer pengar än vad jag trodde. Så jag har faktiskt 200 kronor att göra av med tills den 20.e. Fast jag ska faktiskt spara till sportlovet och stockholm.


CUT

Jag klippte precis mig själv.


Fast det syns inte så mycket.

Klockan hann bli mycket, jag ska sova när mitt hår har torkat..

Imorgon är en ny dag! Stay positive!

Tråkig fredagskväll

Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa: Två stycken..hemnycklar och en cykelnyckel till en cykel jag aldrig använder.
Vilken svordom använder du mest: De klassiska; Fan och jävlar
Äger du en iPod: Nupp, kör på gammal hederlig mp3 jag.
Vilken tid är din väckarklocka inställd på: 06.30
Hur många resväskor äger du: Snor min käre mors när jag ska ut och resa.
Använder du flip-flop's även när det är kallt ute: Nej, det verkar ju ganska dumt.
Var köper du dina matvaror ifrån: Ica Maxi eller Coop Forum eller det är olika..
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden: Jupp
Har några av dina vänner barn: Vad räknas som vän då? :P Jag tror inte det ..
Har någon någonsin kallat dig lat: Säkerligen.
Vilken CD ligger i din CDspelare just nu: Just nu för stunden ligger en Pearl Jam jag lyssnade på tidigare idag, men CDspelaren är avstängd och jag lyssnar på musik från datorn just nu..
Föredrar du vanlig eller chokladmjölk: Vanlig mjölk, fast lättmjölk annars blir min mage icke glad.
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan: Hmm, det tror jag inte...eller kanske.
Vad åt du till middag: Tacos x)
Använder du huvtröjor: Jupp, hela tiden, speciellt nu när det är så kallt.
Kan du vissla: Jupp
Vem var den sista som ringde dig: Amanda
Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält: Såna med fart i.
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig: Säkerligen.
Vilket riktnummer befinner du dig i: 0171
Tittade du på tecknat när du var liten: Ja, tittar på en hel del tecknat nu också, eller iallafall animerat. Animerade filmer är bra, väldigt bra!
Hur många syskon har du: Två stycken.
Är du blyg inför det motsatta könet: Är nog lika blyg inför båda könen.
När flög du senast: Förra sommaren ner till Tyskland.
Hur många stolar står kring ditt köksbord: Fem stycken.
Läser du för skojs skull: Jadå. Inte så ofta som jag kanske skulle vilja men ibland.
Pratar du några andra språk: Jag pratar engelska och franska men inte särskilt bra :P Eller engelska pratar jag väl okej men inte franska.
Diskar du din egen disk: Diskmaskin är en bra uppfinning.
Har du gråtit offentligt: Jupp
Har du en stationär dator eller en laptop: Stationär. Ska väl köpa en laptop..nångång.
Försöker du alltid lära dig nya saker: Ja, så ofta som möjligt iallafall. Man lär sig av nästan allt och det är himla intressant att lära sig nya saker.
Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar: Nej
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten: Det spelar ingen roll.
Kan du kasta macka: Jupp, eller ibland. Om jag anstränger mig och har en bra sten ^^
Har du någonsin varit på Jamaica: nej tyvärr.
Vad har du med dig in på bion: En hel massa saker.
Vilket instrument spelar du?: Näsflöjt, bongotrummor och uckulele...eller inte. Lirar väl lite elgitarr för mig själv.
Gillar du att flyga flygplan: Kan inte säga att jag gillar själva flygplansfärden men jag älskar att resa.
När sov du senast på golvet: Det var nog längesen jag sov på golvet, jag brukar sova på en madrass på golvet isåfall.
Gillar du din boende situation: Man ska inte klaga. Men jag längtar efter att flytta till en etta i Uppsala.
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera: Med lite kaffe och allmän energi funkar jag minsann hur lite jag än sovit, men nåja, åtminstonde 4 timmar måste jag sova.
Äter du frukost dagligen: Jupp
Är dina dagar fullbokade och stressiga: Nej verkligen inte.
Vilken är din favoritfrukt: Mango fast äpplen är praktiskare.
Hur gammal blir du nästa födelsedag: Femton år gammal..fan snart pensionär ju.
Tror du på liv på andra planeter: Ja.. inte i alienform men något sorts liv finns det nog.
Tror du att Gud är man eller kvinna: Ingetdera.
Hur valde dina föräldrar ditt namn: Ingen aning.
Gillar du senap: Nej, eller det var faktiskt väldigt längesen jag smakade det så jag vet inte riktigt? Haha.
Skulle du någonsin hoppa fallskärm: Självklart!
Sover du på sida, mage eller rygg: Jag vet inte, alltihop tror jag.
Tycker du om att krama folk: Inte så värst.
Skulle du säga att du är trendig: Bryr mig inte
Äger du en digitalkamera: Nej, den är i min systers ägo men jag brukar sno med mig den så ofta jag kan, haha.
Vilken är din favoritkaraktär i Star Wars: Jag var iallafall kär i Luke Skywalker när jag var mindre.. x)
Tycker du att du är attraktiv: Utseendemässigt - oftast inte.. annars - oftast inte heller. Haha, jag vet inte. Jag antar att jag inte är helt slö i huvudet iallafall fast min humor kanske inte alltid uppskattas. Aja.
Vad är du allergisk mot: Laktos ibland.
Får du dåligt samvete efter du ätit kött: Nej, då skulle jag inte äta det. Men jag tycker verkligen att förhållandena på slakterierna skulle vara bättre.
Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat: Ingen aning. Sådant bestämmer man inte själv tyvärr.

Feel the power of a shower

Haha ibland får tillochmed jag till det med rim och sånt.

Det är underligt vad en dusch kan göra för skillnad. Jag kände mig trött och allmänt nere och duschade och plötsligt känns allt lite lättare - jag är så gott som klar med engelskan och neutroner är inte alltför krångligt.

Och jag har ju en hel helg på mig att plugga en massa :) Haha, jag måste vara konstig men jag får en sån lycklig känsla när jag har gjort något vettigt, pluggat tillexempel. Känslan är nog snarare lättnad men det är en skön känsla.

Jag vill kolla på Nightmare before christmas, det var längesen nu! Det finns inga äpplen, jag blir lite smålessen.

We love the Femmes!

http://www.youtube.com/watch?v=m_ChQu8bXno  Okej, kvalitén är usel osv, men vi låtsas att den är bra. För det här är bara så jävla bra att iallafall jag blir alldes lycklig.

Organisera

Den här bloggen blir totalt ointressant men jag måste bara skriva ner lite saker som jag känner att jag vill få ordning på..kanske borde börja med post-it lappar som Ida? Nää, känns bättre att skriva ner det här där jag vet att det är sparat.

I helgen måste jag göra klart engelska steg 26, eller jag är väl nästan klar men liksom finslipa och slå upp endel ord typ..
Måste öva in fraserna på franska steg 18 också! Det är väldigt viktigt, har skjutit upp det alltför länge.

Nästa vecka har vi Corneliusprojektet som egentligen heter Comeniusprojektet (?). Jag tycker att segretionen blir större ifall man delar upp det så himla mycket men jag antar att det är bra ändå.. fast liksom; vi VET ju att kvinnorna hade det dåligt förr i tiden.. Aja, man får göra det till det bästa.
Under veckan ska jag också försöka bli klar med matte steg 25 om jag nu lyckas och Viktor skulle be snällt om att vi fick redovisa engelskan också och det vore ju lite skönt.

Sen är det sportlov, måste till Stockholm och handla kläder! Blir väl typ.. en t-shirt iallafall och en tjocktröja måste jag köpa också! Sen hittar jag säkert något annat roligt eller så..

Tillbaka till skolan, Project Runway xD Ska sy kläder, kulkul. Fast vi har dock ingen modell, vi frågade Per men aldrig i helvetet ville han vara det, höhöhöhöhö.

Sen vecka tio måste jag försöka redovisa massa franska och matte och dessutom är det NO-prov om massa atomer och joner och det är SÅ TRÅKIGT plus att jag inte kan ett skit.

Sådär, nu känns det lite mer organiserat i min hjärna. Skönt!


Nationella prov, del två idag..

Nationella provet gick bra, tror jag. Jag skrev väl två-tre a4 tror jag om sanning och lögner. Jag hoppas på ett VG, eller självklart hoppas jag på ett MVG men inget av nationella proven har kännts som MVG-arbeten, kanske för att de var för enkla kanske för att jag är typ..orklös. Finns det ett ord som heter så?

Därför passar det perfekt med helg nu. Imorgon ska jag städa eller något för att tjäna ihop 50 spänn till nån snubbe som ska starta skola i Indien..hur mycket som går rätt ner i hans ficka kan ju dock diskuteras, hm! Men det ska bli väldigt skönt, mamma är hemma imorgon och det är skönt på ett sett eftersom det var längesen jag liksom..såg henne på riktigt, men jag vill kunna spela min kära musik och det uppskattar hon inte så mycket kanske.
Lördag och söndag vigs åt vila och lite plugg. Måste verkligen bli klar med engelskan och franskan, det är det jag verkligen ska prioritera denna helg.

Tycker lite småsynd om alla lärare som ska åka till Tyresö imorgon och göra lite olika saker.. tåget går 7:10 :( Då har jag nästan precis stigit upp i vanliga fall liksom - fast imorgon kommer jag sova till typ 9-10! Skönt!
Fast dom får göra mycket roliga saker måste jag säga, den där föreläsningen om våld skulle faktiskt vara riktigt intressant och dessutom får man ju tydligen gratis fika, HAHA.

På tal om mat så åt jag så jäkla mycket på nationella provet (godis, vindruvor och hallon) att jag var mätt hela dagen. Vid ett gick vi dock och åt med Per och vi har nog aldrig konverserat så mycket vid lunchen..



När man gör saker man själv tyckte var roligt och bra för sig själv känns det ju allmänt väldigt bra, men när man får liksom bekräftelse känns allt ännu lite bättre!

NP

Jaha nu har jag ridit lektion och det gick väl...sådär. Fick rida Joppe och det var längesen, men han är verkligen speciell på ett mycket bra sett. (stavas det med e eller ä? :S osäker) Vi skulle självklart sitta ner i traven hela tiden och det är inte roligt , nej usch. Inte för att det känns som jag ska ramla av eller så, nej jag känner mig säker man jag studsar som en jävla vante ibland.. eller det gjorde jag inte ens, men jag typ tappade stigbyglarna och det kändes allmänt..olustigt. Men han har mjuk galopp och han var väldigt arbetsvillig, när jag tänker efter är Simson raka motsatsen till Joppe. Men jag gillar båda, på olika sätt liksom. (nu kom det där e eller ä i sätt in igen?!)

Imorgon har vi tre timmar prov och det är inget jag ser fram emot. Jag antar att jag kommer få värsta blackout eller något och inte hitta på något att skriva om.. skulle vara typiskt mig.
Vi hade första delen i svenskan i..går tror jag. Ja, det var det nog. Det gick ganska bra tror jag, fast jag vet inte riktigt om jag får VG eller MVG, oj nu hoppas jag för mycket, tänk så får jag bara G nudå? :P Men jag använde inte så mycket egna tankar och formulerade säkert en massa konstigt, sen skulle man "para ihop" två personer från olika texter och då valde jag "vännen" i Skrattande faror och "farfar" i "Att fiska med morfar" och motiveringen löd typ;

"Vännen påstod utan tvekan att han skulle döda ödlan bara för att den "skrattade" och det är ju ganska fascistiskt och han växer säkert upp och blir en tjurig gammal gubbe precis som farfar."

Hahahaha, hoppas att Per och Kristina som ska rätta (?) har lite humor.

Resten av niorna var ute och lekte i Pilotbacken idag. Jag njöt av att gå runt i skitigt hår, pyjamas och sockor.


Fly away from here

Hehe

Jag längtar så himla mycket efter den dagen då jag köper min egen lägenhet och får flytta härifrån! Helst av allt vill jag iväg från Enköping överhuvudtaget, Uppsala skulle vara perfekt, Västerås går till och med bra! Vad som helst hellre än äckel-enköping iallafall, finns så himla tråkiga människor här.


NOSTALGI

Hittade en gammal skiva, och jag minns exakt varenda känsla jag var så himla kär i dig och låtarna är jättenostalgiska och alla känslorna kommer tillbaka fast inte riktigt på samma sätt.

Förändras gör vi alla...

MUSIK

MUSIK

Jag älskar att vara ensam hemma, då kan man lyssna på musik högthögthögt utan att någon blir störd.

Mitt hår är inte roligt att ha att göra med, eller egentligen. Man kan forma det hur lätt som helst, jag har typ tre dagar gammalt vax + spray och så är det skitigt också. Mysigt va?

AT HOME

Igår så var det möte för de blivande sexorna på kunskapsskolan, och jag, Malisa och Elin hade en liten "station" där vi berättade lite om skolan och så. Och för mig som är helt fobisk att prata inför folk var det här världens jättegrej, men det gick ju så himla bra och det är skönt. Vi fick lite hjälp på traven av lärarna och så, snacket gick bäst på första gruppen även fast jag var nervös som en kossa. Men de frågade iallafall ganska mycket så man hade något att prata om, de andra grupperna var inte så frågvisa.

Hade även idrott igår och det var första gången på länge det var riktigt roligt. Fast ett minus var såklart att jag var/är förkyld som en gnu så jag orkade knappt med någonting och självklart skulle jag och Felix köra basket ensamma mot två andra en gång, och Felix hade ont i benet eller något och låg och kravlade på marken typ så det vart lite jobbigt, tror aldrig att jag varit så trött i  hela mitt liv; trodde att jag skulle svimma av utmattning.

Sen var det någon som hade..ehm..busat med Elins skor också, inte så roligt dock eftersom att vi bara hittade den ena så just nu är Elin ganska skolös. Jävla idioter.

Idag stannade jag hemma, vi har friluftsdag och det är väl <et oihetoi toseht.

Ööh.

Ska till stallet sen ikväll, hatar att rida när jag är snorig. Men ändå :) Kul, hoppas det går bra! Fast det är -14 grader ute, inte så roligt kanske. Fram med långkalsonger!

RAGNAR

Jag vet inte riktigt men jag, Per och Malisa diskuterade någonting, niornas avslutningsfest tror jag (vilken är ganska mycket pain in the ass eftersom vi måste tjäna ihop 15.000 själva eftersom skolan är för snål jag vill inte ens gå på den freaking festen) men iallafall då sa Per någonting

- Alla kommer väl gå till det där jäkla Ragnar.


Fast han menade Joar. Joar Blå.

MY CAT

I blame it all on the cat.

Min uppsats vart fan riktigt bra! Tack Tootsie @ bilddagboken för ämne, det hjälpte jävligt mycket faktiskt :)

FEED ME

Jag glömmer bort att äta ifall inte mina föräldrar säger till mig att göra det, kanske ett bevis på hur barnslig jag egentligen är. Fast iofs säger min mage till mig att äta också, och den börjar faktiskt bli lite hungrig nu så snart ska jag väl äta. Hallon till efterrätt, haha. Jag har bara ätit och ätit denna helg och inte varit ute någonting alls :/

Har iallafall kladdat ner lite stuff till min uppsats, får försöka renskriva den imorgon. Skönt att den inte är så seriös och att allt inte är så jävla seriöst. "Jag tycker inte att du är tillräckligt seriös. Man ska vara seriös."

Mitt hår är typ..rött tror jag. Det har inte torkat riktigt ordentligt. Sist jag kollade var det mer orange än rött,  aja. Jag har slagit upp trafikljus, det var simplare än vad jag trodde. Haha vi får improvise lite på engelskan imorgon, he he he.

Glömde bort att det är inte alls den här veckan vi ska ha temavecka, duh! Det är ju veckan efter den här veckan som kommer nu.. Aja.

På onsdag ska jag vara hemma och på fredag också. Det blir inte mycket skola denna vecka, nepp. På fredag ska vi sälja bakelser till barnen i Indien! Femtio kronor per skalle, i fredags (?) filosoferade vi ifall allt verkligen skulle gå till Indien eller hur mycket som skulle gå rätt ner i fickan på den där...gubben. Det tåls att tänka på!

Top Model är bra, ännu ett bevis på att jag verkligen är tjej! Hahaha.

Nej nu måste jag verkligen äta lite.


YES

Imorse vaknade jag vid nio. Det är bra för då kommer jag kunna sova ikväll. Det är bra..

Idag ska jag försöka hinna med en hel del; Städa lite, färga håret på Josefine och så ska hon färga mitt hår. Jag ska göra klart engelska 26. Han sa att vi fick skriva ett halvt a4 om vad vi ville, bara för att han skulle kolla oss grammatiskt. Enkelt, tycks det men jag lider av stark beslutsångest, vare sig det gäller en tröja att köpa eller uppsats att skriva. Iallafall så ska jag även analysera en låt också, så det får jag börja med. Bruce Springsteen är bra skit!

Jag börjar bli förkyld..som vanligt, blir aldrig av med förkylningen riktigt. Irriterande!

Den här veckan ska vi ha temavecka. Typ, om hur kvinnans roll i samhället varit de senaste århundradet (?). Iallafall så tycker jag att man under samma vecka ska titta hur mannens roll i samhället varit under samma tid. Delar man upp det så att man har olika veckor för de olika könen är det klart att segrationen (stavning?) blir större! Kan man inte bara ha en vecka där man liksom undersöker både kvinnan och mannens roll i samhället, för att sedan dra slutsatser därifrån?

Manlig/kvinnlig?

Väldigt jämt, höhö så det var väl bra eller så. Lagom att vara lite både och liksom.

Have you ever?
Min kvinnliga sida:
[ ] Köpt en hårfön?
[ ] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut?
[ ] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda?
[x] Pratat känslor?
[x] Tänkt på att matcha mina kläder?
[x] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende?
[x] Ringt upp en person utan konkret syfte?
[] Funderat på namn åt mina barn?
[ ] Insett storheten hos Barbra Streisand?
[ ] Druckit Cosmopolitan?
[x] Sett ett avsnitt av "Sex and the city"?
[x] Sett två avsnitt av "Sex and the city"? (blev tvingad!)
[x] Känt mig sugen på en kopp te?
[ ] Känt glädje över att få blommor i present ?
[ ] Gjort någonting romantiskt på eget initiativ?
[x] Blivit arg utan anledning?
[x] Gråtit efter 9 fyllda år?
[ ] Brytt mig om H&M:s val av modell?
[x] Pratat skvaller?
[ ] Varit arg/sur utan att tala om det?
[x] Kramat en kille?
[x] Dansat? (dock inte särskilt seriöst. dansa är inte mycket för mig alltså!)
Totalt: 12 poäng

Min manliga sida:
[x] Ljugit om hur mycket jag har druckit?
[x] Ätit en blodig stek? (alltså, blodig och blodig. men kött är gott när det är lite blodigt, bara det inte rinner)
[x] Läst en biltidning?
[x] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap?
[x] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det? ("glömt..")
[x] Skött grillen under en grillfest? (har aldrig haft grillfest men jag har skött grillen iaf!)
[ ] Läst en bok av Jan Guillou?
[ ] Läst ett nummer av slitz?
[x] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad?
[x] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza? (är det manligt, haha!?)
[ ] Gått på en Ulf Lundell-konsert ?
[x] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?
[/] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna? (har sett alla die hard men ingen rocky, så det blir ½ poäng!)
[x] Diskuterat bröst?
[ ] Gjort lumpen?
[ ] Läst nick hornby? Fast jag vet inte riktigt..nånting säger mig att jag har det, men jag kan inte minnas!
[x] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning?
[ ] Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil?
[ ] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar?
[x] Lagat någonting på egen hand?
[ ] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan?
[ ] Tävlat i att dricka öl?
Totalt: 12 ½ poäng.


Silence is sexy

Grymt bra låt. Einstürzende Neubauten - Silence is sexy.

Einstürzende Neubauten är i överlag så jäkla balla.

Dagen bestod ungefär av en massa olika. Jag mådde illa som en gris i perioder och trodde att jag skulle spy på Viktors skor. Malisa halkade påväg över övergångsstället och det var verkligen nära-döden-upplevelse. Bilen fick tvärbromsa men vi hann över iallafall. Inte med särskilt stor marginal men ändå! Hjärtat..hoppade.

Phish - instrumentalt och bra. Musiktips i massor i denna blogg, och då måste jag ju självklart nämna Violent Femmes eftersom de är typ det bästa jäkla bandet som finns, japp.

Oysterhead och Primus -- ooh vilken känsla. Haha, nej nu ska jag sluta.

Imorgon åker iallafall jag (och elin såklart) hem till Elin. Vi ska

1. Spela (instrument, fast vi kanske spelar spel eller fotboll eller rugby också)
2. Lära oss all matte på 25. (Per var söt och hade fixat massa grejs och så kunde vi det inte. Lite dåligt samvete där.)
3. Göra engelska 26.
4. Öh, ja massa mer.

Idag frågade en lagom retard tjej i min klass ifall jag ville vara kille :D Haha, jag tar det som en komplimang..killar som är så snygga :P




Fast du är äcklig.. Fast du är ju ingen kille, så.


RSS 2.0