Video killed the radio star

Ojoj, violent femmes alltså. helt genialiska :D Haha.

Skola och så idag..blev klar med SO:n, biståndsprogrammet. Sköönt! Och nu måste jag egentligen plugga franska eftersom jag ska redovisa imorgon och kan (somvanligt) inte nånting. Men tänkte hinna skriva en liten blogg först.

Tja, sen gjorde jag klart franska 17, skönt att ha det KLART iallafall, även fast det inte är redovisat och så.. Lucia-träningen, trevligt trevligt. Ellerhur Malisa? haha! Fast jag är så hes så jag kan inte sjunga. Får sitta och klappa takten eller nått. haha!

Sen fick man reda på värsta grejerna på PH-samtalet med perran. Våran musiklärares band har liksom varit förband till Millencolin! Okej, det är inte direkt mitt favoritband, men ändå? De är ju värsta kändisarna :P Och han har turnerat med TJM och allt..och så jobbar han som musiklärare...liksom..!

Nejmen nu ska jag försöka plugga lite franska. Ingen panik direkt, eftersom vi ska till kyrkan imorgon. Fast det är ju antagligen sova eller plugga. Eftersom det är ganska viktigt med franskan tänker jag plugga. Måste komma ihåg extra-batteri till mp3:n också. Tjalla. Kanske lägga över lite nya låtar. Får se hur det blir.

Adios

Fast de är inte våldsamma, och inte kvinnor!

VIOLENT FEMMES - AMERICAN MUSIC

Do you like amercan music
I like american music
Dont you like american music baby
I want you to hold me
I want your arms around me
I want you to hold me baby
Did you do too many drugs
I did too many drugs
Did you do too many drugs too baby
You were born too late
I was born too soon
But every time I look at that ugly moon
It reminds me of you
It reminds me of you ooh ooh ooh
I need a date to the prom
Would you like to come along
But nobody would go to the prom with me baby
They didnt like american music
They never heard american music
They didnt know the music was in my soul baby
You were born too soon
I was born too late
But every time I look at that ugly lake
It reminds me of me
It reminds me of me
Do you like american music
We like american music
I like american music baby
Do you like american music
We like all kinds of music
But I like american music best
Baby you were born too late
And I was born too late
But every time I look at that ugly lake
It reminds me of me
It reminds me of me
Do you like american music
It reminds me of me
Do you like american music...

Dagen som gått..

Wellwell, imorse fick man lite sovmorgon.. Till 08:00 iallafall. Skönt. Sen vid nio gick jag till skolan och mötte Malisa vid tågstationen klockan 09.30. Sen gick vi till skolan, jobbade på och så.

Och under lunchen så kunde jag bara se på. Känns så konstigt. Fanfanfan. Jag vill ju..också. Gnargrh.

Så jag gjorde Teknik-uppgiften, skrev ut HKK-uppgiften (som jag var duktig och gjorde igårkväll :P) och så skrev jag lite på musiken men alltså..jag fattar inte :S Får väl fråga Viktor för jag ..ja. Och sen fick jag tillbaka mitt sv30 :D MVG! Fan vad sköönt, inget mer svenska den här terminen. Skönt ja. Bokade tid för redovisning för engelska 25 också, hoppas få godkänt så är engelskan klar också..Fast ska iofs vara klar med 26 den här terminen, men 25 är ju VG-gränsen såå :D

På fredag ska jag redovisa franska..wops, kanske dags att göra den också? ;P Haha. Det löser sig. Det gör det alltid =)

Soft dag iallafall. Fick en del gjort, och lärde mig massa engelska när jag och Malisa nötte Selingua ^^

Sen efter skolan skyndade jag mig hem, slängde i mig en macka och en HEL DEL pepparkakor (finns det något godare, liksom?) och sen fick jag skjuts till stallet. Var asnervös, eftersom jag skulle hoppa med Fideli och jag hade endast ridit henne en gång, och man hade väl hört från alla andra hur hon var att hoppa, typ, "galen", "vinglig" och så vidare. Men hon var så jäääkla kul att hoppa med :D Hon är ju så ung, så hon har inte hoppat så mycket, så hon var verkligen ivrig, men det var jättekul :p Kul med lite fart liksom!

Nu ska jag försöka hjälpa Elin med SO:n (Hon ska inte göra allt själv, liksom!) och sen klockan 21.00 är det LOOOOST :D

Add it up

Wellwell. Händer (somsagt) inte så mycket i mitt liv just nu..Skolan och så. Boring. Jag kommer bara få G i matte den här terminen..suck. Men jag orkar verkligen inte med skiten. Eller, jag ska FÖRSÖKA ta tag i det och fixa VG, men jag vet inte..måste ju göra bilden och musiken och SO:n.. Och nu har vi fått ännu en SO-uppgift, och dessutom Teknik-uppgift på det. Jag får snart ett nervöst sammanbrott.

Mitt internet laggar som fan hela tiden..det är skitjobbigt. Nej, nu ska jag försöka skriva lite på musiken som jag f.ö. inte fattar ett skit av.

Imorgon har egentligen 9:orna hemstudiedag..men jag och Malisa ska till skolan ändå. Har blivit som en vana. Men mycket mera blir gjort..annars sover man bort halva dagen och segar bort resten. Så, tja..sen finns det ju andra anledningar.


Jag kommer dö på jullovet! :(


Och så lite kul kan man väl få ha då..

En "lek" jag snodde ur en blogg. Tjalla.

1. put your music player on shuffle.
2. press forward for each question.
3. use the song title as the answer to the question even if it doesn't make sense.

 

 • Will it be ok? Tush
 • How are you feeling today? Stupid girls
 • How do your friends see you? Backstreets
 • Will you get married? Ondskans makt
 • What is your best friend's theme song? I walk the line 
 • What is the story of your life? Well well well
 • What was high school like? (Okej, här kom det först en låt, men den var döpt till "Spår 16", så jag kunde inte ju inte skriva den, så jag böt. Och jag erkände, så det är ju inget fusk!) Going to California
 • How can you get ahead in life? Clampdown
 • What is the best thing about your friends? Dance with me
 • What is tonight going to be like?  Train kept a rolling
 • What is in store for the remainder of this weekend?  Never gonna be the same
 • What song describes you? Quick death
 • To describe your grandparents? Something I Learned Today
 • How is your life going? Wish you were here
 • What song will they play at your funeral? Bang! Bang!
 • How does the world see you? Cry, Cry, Cry
 • Will you have a happy life? The passanger
 • What do your friends really think of you? En till blodig höst
 • Do people secretly lust after you? Heartbreaker
 • How can i make myself happy? Shred A
 • What should you do with your life? I want to be forever young
 • Will you ever have children? Burn

Okej..haha. That makes no sense at all! Men kul iallafall. :)


Äntligen helg!

När  ni kommenterar kan ni väl skriva era namn? Lite scary att inte veta vem som kommenterar liksom :P

Idag hade vi aktivitetsdag, vi skulle bygga broar. Till en början ångrade jag som fan att jag gick till skolan idag. Men efter ett tag kom vi igång, det var jätteroligt :) Fast egentligen fick man bara vara 3 /bro, men vaddå. Vi samarbetade skitbra, vi fyra. Sen sa Mona att det inte gjorde något. HAHA! Alla lärare på kunskap är för snälla :P Som Josefine "Vi hade en deadline den X/XX, men eftersom att ingen lämnat in tar vi bort deadlinen". ^^

Men iallafall. Först kom Jojjo på idén, att vi skulle ha en hängbro, smart osv. Det vart snyggt. Men det SAKNADES något.. Liksom. Då kom inspirationen från gårdagens föreläsning i musik. För att citera Viktor; "Vi öppnar i möööööörkaste djungeln!"  och "När jag..när JAG blir djungelkung - då ska jag ha sånhärn orkester...en vacker dag." :) Därav temat; Djungel. Våran bro vart skitsnygg. Seriöst, vi fick komplimanger av allt och alla!

Nu är det helg. Bröl. Imorgon ska jag sova hos Amanda, på Söndag match. Hoppas det går bättre. Vi är värda att vinna nu.

Over and ooout.

Let me go on

Idag redovisade jag den jäkla matten! Fan vad skönt att ha det gjort, alltså..

..är det någon som läser mina bloggar? :S

Aja. Sen gjorde jag klart engelska steg 25, blockdiagnosen osv och lämnade in :) Sköönt att ha det gjort. Sen är det 26 och så, men det är inte viktigt.

Efter skolan åkte jag hem, åt BULLAR (ååh, längtade efter mammas bullar hela dagen, ahhaha) och sen åkte jag till stallet, fick rida Fideli! hade aldrig ridit henne förut, men hon var skitduktig! Pigg och så, kändes bra när man hade haft Corina. Ville bara släppa iväg henne i galoppen, men eftersom det var lektion fick man ju hålla in lite ;) Fast hon bet mig i arslet när jag skulle kratsa hovarna..haha! Oops.

Ikväll är det Loooost. : ) yiho. Synd att det är uppehåll sen, tills den sjunde februari liksom!? :O Så sjukt, vi har sett typ 4 avsnitt, så ska dom ha uppehåll igen! Aja, då kan jag ägna onsdags-kvällarna åt att plugga istället, haha.. Mjaa. PRIMUS är ett bra band.


tjollahopp


Den där .. novellen! :@

Nej fytusan, jag har sån idétorka. Ska skriva en novell i svenskan, det är det enda som är kvar i svenskan den här terminen, så enkelt, tänker ni - sure, men jag kommer ju fan inte på vad jag ska skriva om :@ Har skrivit massa böcker, noveller i både svenska och engelska osv, så nu har ju alla ideér tagit slut, i princip..

Annars är det ganska soft i skolarbetet. Är klar med engelskan, ska bara lämna in och redovisa så hoppas jag att jag har mitt betyg serverat som på ett silverfat. Franskan är det väl lite sisådär, men två fjuttiga steg ska jag väl hinna med på en månad, samma där med matten. 24 ska jag redovisa imorgon, så då är det bara 25 kvar, var och kollade på provet idag. Verkar ganska enkelt, måste bara repetera osv..sen måste jag ju göra uppdraget också, pallaaaaaaa.. Hatar matte!

Musiken måste jag börja med..:/


Alltså, gah, jag pratar bara om skolan i mina bloggar nu...:S Men det är det enda som händer i mitt liv just nu och mitt huvud är fullt av tankar typ "Vad ska jag skriva om i musiken, hur löser man den uppgiften i matten, vad ska jag göra i bilden, vad ska jag skriva om i svenskan!?" osv. Och som vanligt överröser lärarna oss med uppgifter veckorna innan skolan!


Idag var det lucia-förberedelse, haha. Ännu en sak som tar skoltiden ;)  Men det är kul osv. Jag och Malisa skulle vara stjärngossar för att rebellera lite mot att lucian inte fick vara av det maskulina könet. Men sen tvekade Malisa, och sure - stjärngossar är fula, lika fula som tärnor. Så jag vet inte, vi byter väl till pepparkaksgubbar(gummor), även fast det skulle vara roligare med stjärngossar. Aja, jag vill inte vara det själv, hur osjälvständig jag än låter.

Nej, nu ska jag kolla igenom gamla fotoalbum..i bilden ska man rita av ett foto på en "äldre släkting". Får se vad jag hittar. Ciao!

Redan torsdag

Oj, det är redan torsdag liksom? Den här veckan har gått SÅ snabbt, och nu är det typ 5 veckor kvar av terminen :S Hjälp! Ett steg i svenska, två i franska, två i matte och redovisa engelskan måste jag göra. Det känns ganska lugnt, fast typ franskan och matten känns lite sisådär..:S Franska är ju egentligen ganska lätt, bara att skriva ner lite franska-fraser och redovisa men det är så grymt tråkigt! Matte är jag så allmänt kass i. Men jag får försöka redovisa 24, sen är det ju "bara" 25 kvar, skriva prov och göra nått mer, vet inte riktigt vad.

Måste hitta på en handling till novellen i svenskan också. :S Har inte gjort det än, hmmhmhm..

Haha, idag fick jag värsta adreanlinkicken eller något på föreläsningen och satt och skrattade utav satan. Muslimien, Islamien, Persien? Hahaha! Jovisst. Helt sjukt, barnsligt och allt sån yaman - vi är barn ;D

Imorgon ska jag försöka redovisa matten och bli klar med lite franska. Och musik-uppgiften måste jag komma igång med också, ja gud ja. Vet ju inte vad jag skriva om, åh, vilken fantasi och så vidare, jag har.
Fast vi får marrängsviss imorgon iallafall, eftersom vi stått i jouren den här veckan :P Fast vi ska stå i disken imorgon, blää! Det stinker...även bokstavligt talat. Skönt att man bara har jour 1 gång per termin. Fast jag skulle gärna gå kvar på kunskapsskolan forever typ, :(

Sen ska vi väl till Malisa och spendera fredag-kvällen där, najs. Jag, Elin och kanske Jojjo dårå? Har inte frågat henne än, dags att göra det snart kanske? :P The time is running out liksom.

Idag hade jag träning också. Det gick inte så bra och var inte så kul.. :( På söndag har vi träningsmatch, får se ifall det blir något kul och sånt. Har ganska fullbokad helg (för en gångs skull lixx!)

Ge mig kläääädeeeeeer! Aja, bara 4 dagar tills det kommer pengar ! <333


Skolan

Nu sitter jag i skolan och försöker hitta på något som min novell ska handla om. Jag har några ideér, men jag har inte tillräckligt med potential att skriva ner dem, liksom. Jag vet exakt hur de ska vara, hur meningarna ska vara formulerade men det går bara inte när jag ska försöka få ut orden över tangenterna.

 

Malisa och Jojjo disskuterar den skrattande bebisen – så söt!


Rubrik

Hejsan.

Skolan idag sög, verkligen. Men jag blev klar med SO:n, slutreflektion & processdagboken till bilden iallafall..skönt.

Men jag har värsta beslutsångesten. Vad ska jag skriva om i musiken? Pink Floyd? Bruce Springsteen? Lily Allen? Help me!

Sen var jag i stallet. Det var okej, fast det gick sådär. Corina hade gått nybörjar-lektion innan och tydligen fjantat runt så hon trodde att hon fick göra det med mig också. Hon bråkade lite i början och vart värsta surkärringen, men lagom till att lektionen var slut fick jag ordning på henne. :) Då var hon jätteduktig. Nästa vecka ska vi byta..spännande :p

Ikväll är det Lost, väldigt kul :D Waah, jag har ont i halsen en massa också, börjar nog bli förkyld. Galet, helt fel tillfälle alltså. Menmen, jag ska dricka lite thé ikväll till Lost, så blir det nog bättre. :]

Imorgon är det torsdag = Träning, musikföreläsning och dagen innan fredag = jobba mycket. Haha!
Pink Floyd - the post war dream <3

We like the cars that go boom

Det var ett tag sen jag skrev. Men det har inte hänt så mycket sen sist! Har gått i skolan och så, det går sådär. Lite seg, som vanligt kanske? Behöver en spark i röven eftersom det är ca fem veckor kvar till jullovet.

Och nu fick jag världens ångest, jag är inte redo att sluta nian. Jag är verkligen inte det. Jag känner mig helt lost när det gäller gymnasielinje osv. Jag vet inte ifall det har att göra med att jag är ett år yngre (alltså, jag ska egentligen gå i åttan), jag är iallafall osäker. Jag vet inte vad jag ska göra, under jullovet typ ska man ju skicka in till gymnasiet, och liksom: Vilket ska jag välja? :S Estet-Media är det som ligger först nu eller vad man ska säga.. Men andra-och tredjehandsval då? Har ingen aning. Finns verkligen inget som lockar. Samhäll verkar skittråkigt och det är ju som att gå vidare vanliga skolan fast dubbelt så tråkigt (Kunskapsskolan is teeeh shit) och Teknik verkade ju sådär kul men all matte! Matte är teeeh sux! Så nu har ni det klart för er. Sammanfattning = Jag har ingen aning om vilken linje jag ska välja, jag vill liksom inte ens sluta nian! Våran skola är så trygg och liten och gullig och allt sånt. Jag pallar inte sluta.

Aja. Idag hade vi bad, det var inte kul. Inte kul alls. Kände alla baciller komma krypandes där i de äckliga bassängerna. Dessutom stinker man klor en vecka efteråt, hur mycket tvål och schampoo man än dränker sig i. Och vi skulle livrädda en jävla orange ful docka. Hate it! Okej, det var första gången jag någonsin gjorde det och det var inget kul första-möte med mr Orange ska jag säga. Han var tung och äcklig och jag fick panik och slängde tillbaka honom i vattnet två gånger. Tredje gången dök jag ner och hämtade honom och simmade den ynkliga längden man skulle simma med han. Men det var inte kul! INTE KUL!

Sen skulle jag såklart pröva hoppa från femman också, jag menar, det var flera år sedan jag gjorde det sist, så varför inte? Det var inte så läskigt, och inte så högt som sist. Men det var fortfarande nervkittlande :P

Efter badet var det skola som vanligt osv, helt okej. Fick inte så jättemycket gjort, skrev klart min Processdagbok till bilden och Slutreflektion (typ), och sen skrev jag typ en halv rad till SO-kompletteringen också, hmm.
Och det här vädret gör en verkligen deprimerad! HATAR HÖST så freaking mycket. Och jag har skrivit min önskelista också :P Den ligger där nere, orkar inte hämta och skriva av, får göra det en annan gång ;)


Imoooooorgon är det stallet och LOST = bra!


Dagens låt: Bruce Springsteen - Going down


Jag hatar söndagar

Gaaoooooh, söndagar är verkligen inte min dag alltså. Klockan är halv fyra och jag sitter här i samma kläder som jag vaknade i. Det enda vettiga jag gjort idag är..dammsugat mitt rum? Verkligen inget annat. Orkar inte göra SO:n, Elin och Malisa får hjälpa mig imorgon istället :P Med typ FN och sånt skit. Sen hoppas jag att jag har mitt jävla MVG annars så ..><

Jag har blivit så dålig på att blogga på sista tiden, har liksom inget att skriva!

Menmen. Snart kommer väl blogg-hysterin tillbaka :)

I want want want want you

It's a good thing tears never show in the pouring rain, as if a good thing ever could make up for all the pain. There'll be no last chance to promise to never mess it up again, just the sweet pain of watching your back as you walk, as I'm watching you walk away, and now you're gone, there's like an echo in my head.

It's a cruel thing you'll never know all the ways I tried, it's a hard thing, faking a smile when I feel like I'm falling apart inside.
And now you're gone, there's like an echo in my head.

But you never were, and you never will be mine, no, you never were, and you never will be mine. And I am helpless sometimes wishing's just no good, 'cause you don't see me like I wish you would.
'Cause you never were, and you never will be mine, no, you never were, and you never will be mine.


Bra dag!

Idag har jag varit riktigt duktig: Gjort klart svenska steg 29 och lämnat in, redovisat franskan och fick godkänt (!), redovisat NO:n utan några problem, och så har jag pratat med lite olika folk som jag inte skulle våga prata med egentligen. Jag vet inte men det går frammåt!

Nu sitter jag hos Elin, vi kollar på Lost och jag är åksjuk och hungrig! :D

Let us die young or let us live forever

jag är trött, så det blir inget långt skrivande. jag vet inte, fortfarande ingenting. blir inte klok.


dansen i gympan avklarad iallafall. hemskt/kul. bugg/rock.


anti-japan


Skola igen

Var inte så underbart som jag trodde. Jag vet inte. Jag vet inte längre.

Fortfarande känns det..men inte lika mycket. Inte alls. Konstigt, men samtidigt härligt. Fast det känns som om något saknas i mitt liv. Vad ska jag nu tänka på, liksom? :>

Men det var kul att vara tillbaka till vardagen igen, iallafall. FAST: Jag måste verkligen börja plugga bättre. Idag gjorde jag nästan ingenting. Skrev ungefär 2 uppgifter i matten. Okej, jag får skylla på att jag var trött efter höstlovet..eller nåt. Men då är man egentligen utvilad, iochförsig? Men jag hade svårt att somna igårkväll, så det kan ju vara det..

Skolkatalogen! Fick den, fast hade ju redan sett klassens foto, men kul att se lite annat :) Vissa vart bra, vissa blev..mindre bra ;) Haha! Riktigt roligt.. Och Anders (mattelärare, eller nåt!?:S) hade kent-tröja på lärarfotot, haha, han stack ut ur mängden. :P

Sen efter skolan gick jag, Malisa & Johanna ner på stan. Kollade på lite grejer. Skulle köpa hörlurar men dom jag ville ha var sluuuut :( Så jag väntar tills den 20:e så kan jag köpa ett par ännu bättre..:P Skullcandy är ju typ bäst av de som finns i enköping men dom är inte snygga, eller inte direkt min stil eller så.

Sen gick Jojjo till spelningen, hon lämnade in min ansökan till musikskolan iallafall. :) Äntligen! Hoppas jag kommer in till vinter!

Jag och Malisa köpte as-snygga tröjor också.. Wah, är helt kär i min. ;) Vart dilemma där mellan linnet på JC och den här t-shirten på Åhléns, men det vart t-shirten tillslut för den var roligast och ..billigast :D

Snart är det träning också, skööönt. Jag känner mig tio kilo tyngre än vanligt.

Dagens låt: Pink Floyd - The post war dream
Rekommenderar den som fan! Pröva ladda ner och lyssna..helt underbar!:)


Heliga söndag

Eller också inte. Fast denna söndag har inte varit så fruktansvärt värdelös, eftersom jag och Malisa tog varandra i kragen (haha?) och satte igång att fotografera till bilduppgiften i skolan. Riktigt skönt att ha det avklarat! Det var roligt också, men himla kallt.

Så när Malisa åkte hem så satte jag mig ned framför datorn och redigerade bilder i flera timmar. Och det vart väl en fem stycken som jag blev nöjd med. Mejlade över dom till skol-Outlooken så får mina vänner där hjälpa mig att välja ut en bild imorgon ;)

Japp. Imorgon är det skola, och tro det eller ej men jag har längtat som en tok! Det har ju sina anledningar men seriöst; Vad är det som är så bra med höstlov? Kan räkna upp en sak;

- Sovmorgon.

Men det är liksom fem dagar som man får sova några timmar längre. Herregud, jag klarar mig med helger.

Och vissa säger ju då såklart; Men, man slipper skolan och all stress.

Vaddå? Har jag missat något? På min skola, där jag går, jobbar man självständigt och har vissa mål att nå upp varje termin. Och då innebär höstlov att man bara skjuter upp allt plugg. För man kan strunta i att jobba en hel vecka på min skola utan att någon bryr sig, man får bara skylla sig själv med att man måste plugga extra mycket veckan därpå.

Jag har inte pluggat något på höstlov. It's a freakin shame. But truth.
Inte ens försökt ta tag i det.  Men somsagt, matten behöver jag hjälp med och här finns väl inget mattesnille. Svenskan, vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Eller, iofs kunde jag börja på 29 men det orkar jag inte. Engelskan glömde jag mejla över. Så enkelt var det!

SO:n skulle jag kunna plugga lite smått kanske..men vadfan. Det var ju lite luddig fakta man fick av läraren om vad jag skulle komplettera?Aja, nog pratat om skolan! Igår var min familj och Ronjas familj på Arosfortet i Västerås! Det var skitkul. Det var då ungefär som Fångarna på fortet, man skulle gå in i olika celler, lista ut vad man skulle göra, och sedan göra det också på en viss tid! Man fick värsta kicken ;) Haha, det var skitkul. Vi var uppdelade vuxna (+ Leon, lillebrorsan) mot barnen! Och gissa vilka som blev utklassade då? Haha, gamlingarna såklart. Vi fick 250 poäng medans dom fick 175. Ha!

Ikväll ska jag titta på Gothika på 3:an och sen ska jag soooova!

IDOL

Jag måste medge att jag faktiskt blev förvånad när Danny fick åka ut. Eller, man kan väl säga att jag blev förvånad när de sa att Johan faktiskt satt säkert. Johan, liksom! Haha.

Menmen, jag röstade inte och då kan jag inte begära något. Markus vinner och då spelar det inte någon roll vilken ordning de andra trillar ut ;)

Och i pausen lyssnade jag på lite skivor. Och Pink Floyd - The final cut, vilken skiva alltså! Så fina låtar.


Nostalgikväll

Soundtrack; Meeting across the River - Bruce Springsteen

Jag vet inte men jag får såna himla nostalgikänslor av vissa dofter, ljud, rörelser, ord. Ibland önskar jag verkligen att man kunde åka tillbaka i tiden och göra saker ogjorda.

Tråk-dag

Fast det är ju faktiskt fredag, alltså sista dagen på höstlovet och då får man lov att ha lite tråkigt. Jag har kollat runt lite på kläder, eller tja, t-shirtar. Jag vill haaa! Någon som kan ge mig typ 10.000 och följa med mig till Stockholm och handla kläder? GAH! Pengar, pengar, pengar..

Aja, bara 17 dagar kvar. ><

Skulle beställa Led Zeppelin t-shirt också men såklart fanns den inte i lagret, typiskt! Så då fick jag värsta beslutsångesten. Fast helst av allt vill jag ha den där Led Zeppelin - väskan och en Pink Floyd t-shirt. Hatar att man måste beställa allt från internet ifall man vill ha band-grejer, det blir så dyrt med frakten. Dessutom är allting dyrt redan från början, jag blir helt galen.

Önskar att det fanns något ställe i enköping där man kunde köpa band t-shirtar..ohyes, det önskar jag verkligen!

Sen så vill jag köpa en ny palestina-sjal också eftersom min syster snodde min.. Svart/vit är ju originellt och bra, den är snyggast. Men alla på skolan springer omkring i såna och verkar inte fatta att de går runt med något som faktiskt har en politisk innebörd? Det är ju så pinsamt! Kanske ska köpa en röd/vit, den står ju för både fritt palestina men även för kommunism och socialism..och jag är ju varken kommunist eller socialist så det känns lite wannabe. Då är ju lila kvar som står för femenism och det är ju bra osv, men den är så ful! :P Haha okej inte ful men ljuslila är väl inte direkt min favoritfärg..Det var inget fotande idag. Folk kunde inte ta sig hit in till stan osv..inte så överraskande kanske. Vi tar det på söndag istället. Då är det säkert dåligt väder och skit, men jaja. Optimist javisst!

Så istället tänkte jag sitta här och dregla över kläder på internet och njuta av att kunna använda min systers laptop en sista dag. För hon kommer hem idag. Sen ikväll blir det väl god mat och shit.

Imorgon ska min familj + Ronjas familj åka till Arosfortet i Västerås, som Fångarna på fortet, typ..inte för att jag har varit där men mor min har berättat. ;) Ska bli kul!

Sen är det ju söndag och då ska vi somsagt fota.

Och sen....är det MÅNDAG! Åh, lycka lycka lycka. Fast jag har så jäkla mycket att göra i skolan och det suger lite. Menmen, slutspurt nudå!

Vill ha!

Det är så mycket jag vill haaaa nu. Eller,så mycket är det egentligen inte. Men med en dryg tusenlapp per månad kan man inte direkt köpa allt man vill ha, så jag får helt enkelt spara. Mina pengar som kom den 20:e oktober är slut för längesen. Kanske 200 kronor kvar, max.

http://www.rockzone.se/images/vaskplan/vaskor/suns/MB97340LED.jpg Den där väskan måste jag ha! Sen ska jag klippa mig, köpa någon munkjacka med dragkedja som jag kan ha i typ skolan för där är det väl en 15 grader = SKITKALLT.

Hörlurar vill jag ha också, synd att alla är så fula : ( Alldeles giantish och bleeh. Fast utbudet i Enköping är typ tre olika modeller. ÅH JAG ÖNSKAR ATT JAG BODDE I STOCKHOLM IBLAND. Eller iallafall V-rås eller Uppsala. Gnnh! Enköping är så lite shit som det kan bli..

Vilket röj

Och jag kom hem tidigare än vad jag trodde. Det var inte kul, dels var det väl inte världens stämning och dels kunde inte personerna jag var där med hålla sig någorlunda nyktra i mer än tio minuter. Menmen, stannade kvar där ett tag iallafall. Någon timme, en och en halv kanske? Fanns ju trots allt endel vettiga personer. Sen kan man ju tänka sig vad det var för annat folk där.. Om jag säger, långskånken, vad säger du då? ^^

Sen att få sällskap hem av två berusade personer i typ minusgrader var inte direkt världens roligaste, som tur var fick jag lite sällskap av Emelia också, iallafall en bit - TACK! Haha.

Nej nu ska jag käka lite pepparkakor, och ska väl försöka somna tidigare än igår iallafall, imorgon ska vi upp tidigt och fota. Hoppas det blir något. Positiv inställning. Glömde SMS:a Elin, fan. Vågar jag göra det nu? Vill ju inte riskera att väcka henne. Får göra det imorgon istället.


Pepparkaka

Pepparkakor är gott.

Nu har jag tränat innebandy och det gick skitdåligt. Verkligen pissigt dåigt. Dåligare än dåligast. Positiv inställning jao.

Och Amanda är typ och spelar biljard nånstans, men hon ska ringa mig sedan så vi går nog iväg på den där festen ett litet tag iallafall. Fast jag fick liksom reda på det idag så jag är inte direkt väl förberedd. Men aja.

Nu ska jag vänta på att Amanda spelar biljard klart, käka lite pepparkakor och välja ut kläder som är lämpliga (har inte haft lämpliga kläder på mig på hela lovet, mjukisbyxor och t-shirtar i storlek XXL is the shit)

Primus

Primus

Nej men se. Den bilden fick komma nu istället, haha.


Inatt satt jag inne på olika diskussionsforum fram till klockan halv fem, tills jag insåg att det är en dag imorgon (läs; idag) också. Men imorse låg jag och degade i sängen till 13.15, då  jag gick upp och åt frukost. Då kom mamma hem från jobbet, jag menar herregud...:O Snacka om att sova bort dagen.


Har iallafall gjort lite nytta och dammsugat hela nedervåningen idag. Och städat efter min egen skit, i mitt rum alltså. Och snart är det träääning då. Känns lite konstigt, känns som jag klev upp alldeles nyss. :O

Ikväll är det tydligen någon fest i någon lokal på någon gata som Amanda vill släpa med mig på..men jag vet inte. En liten stund kanske, är inte så sugen direkt.

Imorgon ska vi äntligen fota! Fast det blir ju lite ändrade planer eftersom den oväntade snön kom men man får ta det med en klackspark, det ska nog gå bra ändå.

The first snow

Och det är ju alltid något speciellt med första snön? Imorse kom första snön och jag liksom lyftes ur värsta höstdepressionen, även fast jag inte har några vinterkänslor alls.

Eftersom det var snöstorm ville mamma inte köra till Sala men vi åkte dit ändå, fast Andreas fick köra istället. x) Vi kom dit och så, det var spännande och så vidare men så jäkla kallt!

Sen kom man hem, värmde sig så gott man kunde sen åkte vi vidare till min moster och fikade där för min kusin fyller år. 13! Håhåjaja, vad tiden går fort, tss..:P

Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, blir väl att jag sover ut riktigt länge och sen kanske ut och hoppar lite i snön? Kan ju klä in mig i flera lager kläder så jag slipper frysa och då är det ju riktigt mysigt med snö :) Sen på eftermiddagen är det innebandy-träning! Kul, hoppas på mycket två mål och så. Idag har jag inte tränat någonting alls, så ska bli skönt att träna tycker jag minsann eftersom man har fikat sig igenom hela dagen ;)

Och nu har jag precis kollat på Lost och man får lika mycket kortslutning i hjärnan efter varje avsnitt! Man försöker tänka ut lösningen på, tja, allt, men det verkar så ologiskt, de ideér man får! Och jag undrar, hur kommer allt sluta egentligen? Riktigt, riktigt spännande.

Sitter och nöter Primus också, skulle lägga in en snitsig bild till detta inlägg men det ville sig såklart inte >< Antingen är det mitt internet som är alldeles för kinkigt eller så är det för fel på websidan. Datorer är oberäkneliga!

RSS 2.0