The first snow

Och det är ju alltid något speciellt med första snön? Imorse kom första snön och jag liksom lyftes ur värsta höstdepressionen, även fast jag inte har några vinterkänslor alls.

Eftersom det var snöstorm ville mamma inte köra till Sala men vi åkte dit ändå, fast Andreas fick köra istället. x) Vi kom dit och så, det var spännande och så vidare men så jäkla kallt!

Sen kom man hem, värmde sig så gott man kunde sen åkte vi vidare till min moster och fikade där för min kusin fyller år. 13! Håhåjaja, vad tiden går fort, tss..:P

Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, blir väl att jag sover ut riktigt länge och sen kanske ut och hoppar lite i snön? Kan ju klä in mig i flera lager kläder så jag slipper frysa och då är det ju riktigt mysigt med snö :) Sen på eftermiddagen är det innebandy-träning! Kul, hoppas på mycket två mål och så. Idag har jag inte tränat någonting alls, så ska bli skönt att träna tycker jag minsann eftersom man har fikat sig igenom hela dagen ;)

Och nu har jag precis kollat på Lost och man får lika mycket kortslutning i hjärnan efter varje avsnitt! Man försöker tänka ut lösningen på, tja, allt, men det verkar så ologiskt, de ideér man får! Och jag undrar, hur kommer allt sluta egentligen? Riktigt, riktigt spännande.

Sitter och nöter Primus också, skulle lägga in en snitsig bild till detta inlägg men det ville sig såklart inte >< Antingen är det mitt internet som är alldeles för kinkigt eller så är det för fel på websidan. Datorer är oberäkneliga!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0