Töntig lista innan sovtajm

DEN SENASTE VECKAN HAR JAG:

Slagit någon: Självklart
Spelat basket: Nej
Vunnit en match: Ja..om pingis-matcher räknas?
Gått på bio: Nej, är fattig student så såna lyxgrejer unnar jag mig inte
Städat rummet: Mnja, plockat undan lite allmänt har jag väl gjort.
Bakat en sockerkaka: Nejnej
Ätit pizza: Ja, det tror jag iallafall
Skrikit åt någon: Jaja.
Varit uppe längre än 02:30: Nej!
Åkt flygplan: Nej
Åkt tåg: Nej
Pratat i telefon i mer än 40 minuter: Nej..telefon är rätt tråkigt :P
Slösat över 30 kr på godis: Nej
Pratat i en telefonautomat: Nej
Spelat dataspel: Nej
Köpt kläder/skor: Nej :(

DE SENASTE 50 TIMMARNA HAR JAG:
Retat någon: Antagligen..
Gått på toa mer än 10 gånger: Antagligen..
Ätit prinsesstårta: Nej
Hoppat ut i snön och skrikit; Nej..finns ju för det första knappt någon snö.
Lagat mat ur kokbok: Nej.. har bakat lussebullar ur receptbok om det räknas.
Gett någon komplimanger: Ingen aning, det har jag kanske..
Lyssnat på winnerbäck: Nej
Använt handkräm: Nej
Borstat tänderna: Men ja! Två gånger per dag. jag är typ helt manisk vad det gäller mina tänder. Tandtråd och borsta två gånger om dagen, annars är det ångest som gäller. det hela började väl egentligen när jag drömt en dröm om att jag hade så fruktansvärt ont i tänderna - den smärtan vill jag aldrig uppleva!
Bäddat sängen: Yes
Sparat pengar i spargris: Har faktiskt pengar i en liten burk som jag sparar :P
Sagt hej på hebreiska: Nej, hur gör man det?
Pussat någon: Jafan
Sagt jag hatar dig: Antagligen
Sagt jag älskar dig och menat det upp 110%: Tror inte det

DEN SENASTE TIMMEN HAR JAG:
Gått på toa: Antagligen
Ätit: Nejnej
Kollat på klockan: Ja, ska försöka få listan klar innan 00.00.
Sjungit: nja, tror inte det.
Svarat i telefon: Nej
Hostat: Nej
Spytt: nej
Rapat: nej
Kollat på TV: Nejnej
Lyssnat på radion: nix
Skickat ett SMS: nix
Sovit: nope
Installerat en skrivare: nix
Läst mer än 10 rader på engelska: Nej
Skrivit blogg: ja för fan, gör ju det nu!
Tänt en lampa: ja
Gråtit: nix

JUST NU:
Sjunger jag: nej
Gungar på stolen: Nej
Lyssnar på musik: Mhm! addiction
Kliar mig på näsan: nej!
Hostar: nej
Äter: nej
Hoppar: nej
Lyssnar på techno: nej
Lyssnar på klassiskt: nja
Lyssnar på winnerbäck: nej

VÄLJ BLAND:
Svart eller vitt: Svart
Hund eller katt: Katt
Natt eller dag: Dag
Solsken eller månsken: solsken
Sommar eller vinter: Sommar
Julafton eller födelsedag: hmm..svårt val, men julafton brukar vara roligast! fast på min födelsedag är det ju sommar och sommarlov och det är najs.
Film eller bok: Bok
Höstpromenad eller vårpromenad: Vårpromenad!!
Radio eller CD: CD helt klart. Radio får man ju inte välja själv vad man ska lyssna på!
Färg eller svartvitt: Färg, för det mesta. men analoga svartvita foton är speciella på ett bra sätt.
TV eller radio: TV
Cykel eller moped: Cykel
Buss eller bil: Bil
Coca-cola eller fanta: Cola, det har ju iallafall en bra effekt = man blir lite pigg 
Titta på TV eller stirra in i väggen: TV såklart.

godnatt! tidigt i säng denna fredagskväll.

Petig

Och ett stort tack till mina högtalare. Jag älskar dom! Finns det något värre än att spela upp en underbar skiva i en riktigt kass liten CD-spelare? Nej! Okej.. världssvälten och våldtäckter kanske. Men tätt därefter kommer det iallafall. Men att höra hur varenda ton är lika ren som vatten får någonting inom mig att liksom smälta. Misstänker att musikundervisningen i skolan förstör mig lite.
Musikuppdragen från kunskap fick mig att börja analysera sönder låtar, vilket jag tack och lov har lagt av med lite nu. Och på senaste tiden har jag skruvat och vänt på min EQ bara för att Zeke gått igenom varenda millimeter av den.

However. Fredag = skönt. Jag har ätit så mycket choklad att jag vill dö, och det var inte ens mycket. Några bitar bara. Jag ser det som ett gott tecken, är inte lika van vid godis (haha!) som jag var förut när jag var tjock(are) och eländig(are).
Imorgon är det iallafall lördag vilket också är väldigt skönt! Jag ska sova hela dagen, och sen ska jag gå upp. Ska försöka hinna ner på torget med Amanda en sväng, kolla lite julklappar och så ska jag boka klipptid för HAHA jag ska klippa kort. Sorry to break it for you Malisa. Men om du kör på j-rock så kör jag på kortkort så blir alla glada och nöjda!

Nu ska jag njuta lite mer av bl.a. Bruce Springsteens, Matthew Bellamys & Rufus Wainwrights ljuva stämmor i mina undebrara högtalare.

Skrapa

Jag har precis läst lite bloggar. Och så kom jag på att min blogg är otroligt ytlig.
Ja, alltså inte typ, utseendefixerad eller så. Men jag skriver verkligen inte personligt. Jag skriver egentligen ingenting om mig själv, eller de runt mig. Jag vill inte göra det heller, då skulle det vara lösenordsskyddat och skit och då spelar det ändå ingen roll eftersom ingen läser.

MEN - ni ska se min anteckningsbok som jag har gömd på ett skithemligt ställe. Oj oj oj.

FREDAG! HALLELUJAH!

Åh, äntligen äntligen fredag. Inte för att jag väntat i tusen år direkt, veckan har gått skitsnabbt. Men varje fredag är en fredag och fredag är en bra dag för efter fredag är det helg.

Jag har bara en lektion kvar, en ljudmedia på typ 50 minuter. Hallelujah. Dock måste jag plugga lite i helgen, läsa ett svenskahäfte och svara lite på frågor, och plugga ikapp lite matte. Underbart prov på tisdag. Men vafan, skitsamma. Det är iallafall helg och man kan sitta i lugn och ro och plugga. Var skitlängesen jag pluggade hemma faktiskt.. nu ska jag bli duktig tjej igen, lagom till terminsslut. I used to be värsta pluggisen. Och är man pluggis är man duktig för då får man bra jobb och då blir man rik. Och blir man rik så blir man lycklig.

Plugga mycket = lycklig 30-åring. Så är det. Japp.

Nu är jag hungrig så vi ska väl till skolan och matsalen och äta lite mat sen. Eller nu. Ja, det blir nog nu.

Trött

Jag satt precis och tänkte på hur jäkla trött jag är just nu.. Men kom sedan på att det är inte så ovanligt i..eh..dessa tider! Jag menar, november, slask, grått, mörkt. Finns knappast mycket positivt rent allmänt sådär. Livet ser väl inte så annorlunda ut men ändå. Jag vill verkligen att det ska vara ljust när man slutar skolan, att känna att man har massor av tid kvar innan dagen tar slut.
Nu är liksom dagen slut när man slutar vid fyra, eftersom det är kolsvart ute då.

Iallafall, man ska inte vara negativ!

Idag har jag varit i skolan, gjorde faktiskt någonting på EOS-lektionerna för ovanlighetens skull. Knåpade ihop en konstig liten film i Windows Movie Maker. Sen hade vi lunch och sen var det dags för svenska då vi (typ) skrev klart våran artikel.
Sen stört hem, hann faktiskt hem innan det var kolsvart ute och det var skönt.
Åt en liten bit, och hoppade upp på cykeln sen. Skönt, men hann bara med en halvtimme. Sen var jag tvungen att duscha, klä på mig, föna höret och sånt för att trippa iväg med Amanda till robinson och kolla show. Dom var duktiga såklart, mindre trevligt var personen jag fick sitta bredvid. Fan, jag hatar barn. När dom är typ 1-2 år är dom djävulskt söta men sen när dom blir typ 6-7-8 så är dom så fruktansvärt fula och äckliga. Förutom jag då, jag har alltid varit lika snygg som jag är nu.

Efter showen lyckades jag gå på grund i en vattenpöl - med converse. Inte så lyckat, så hem och byta skor och jacka och sen iväg till åkerby. Kollade lektioner, vart lite sugen men betoning på lite. Tillräckligt mycket för att jag vill göra det, men vad jag kommer sakna att kunna bestämma själv vad jag ska göra!

Sen hem, och jag har ätit min middag som har bestått av smörgåsar och yoghurt. INTE BRA! Och så är jag sådär äckligt mätt så jag känner mig helt..full. INTE BRA!

Nu ska jag väl lyssna på lite Rufus för att peppa mig inför söndag (jag är faktiskt sjukt peppad, det blir nog skitbra) och sen sooova. Är somsagt väldigt trött.
Imorgon är det redan fredag, fan vad fort det går! Men absolut inte mig emot, vill bara ha jullov nu. Veckorna går så himla fort, känns som det var måndag igår liksom. Fredagslektionerna är väldigt sköna..eller nja, matten kan man väl stryka men svenskan är faktiskt helt okej och likaså ljudmedian - om vi inte har ljudteori dvs. Snark på det.

Gröt på stora fat

Ja..vad har hänt idag då?
Inte mycket.

Först på morgonen lite krismöte för vi elever är så olydiga och surfar runt på internet på lektionstid. Alla tog åt sig "jättemycket". Sen datalektion, kollade på random filmer om Photoshop. Typ.. hur man sparade? Aja, endel grejer fick man lära sig nytt iallafall.
Sen bort till matsalen, äta degig pizza som smakade parfym. Jag åt iallafall två bitar och blev skitmätt. Hann precis ut igen innan dagisbarnen kom - phew!
Upp till skolan igen, fotolektion, gjorde ett skitsnyggt bildspel av bilderna vi tog i måndags. Sen efter det hade vi grafisk kommunikation, då gjorde jag..en rubrik i Indesign. HE HE HE. Inte så produktiv lektion tyvärr. Produktiv, finns det ens ett ord som heter så? Haha. Smet därifrån vid tre och gick till coop med Josefine och köpte julklappar till Leon. Det blev två filmer och lite godis. Verkligen amerika-tjockis-varning där. Köpte även lite godis till mig själv, fy.

Så nu sitter jag här, har precis ätit lite gröt. (Gröt är skitgott och nyttigt och enkelt, borde egentligen börja äta det till frukost!) Smyger även i mig några godisar.. kan inte riktigt låta bli, jag har ett seriöst sockerberoende här. Fy fy. Men ska snart damma av motionscykeln och köra en vända, kan bli intressant med tanke på att jag inte motionerat på riktigt riktigt länge.
Sen bär det av mot repan, ska bli kul!

Gitarr är en kul grej

Okej, innan jag åkte iväg till gitarrlektionen så var jag otroligt bitter över det här med gitarrspelandet. Fingrarna ville inte göra som jag sa att åt dom och det lät bara skit. Men nu har jag totalt ändrat uppfattning, tror inte jag skulle må bra av att inte ha någon gitarr att spela på. Som avkoppling, framförallt, men bara att kunna skapa musik själv är magnifico.

Nu är jag glad också, för mamma sa att hon kunde betala en klippning åt mig. Och eftersom det är 400 kronor, och jag är liten fattig student (nu kommer det där upp igen..) så var det en enorm lättnad. Hey, jag ska ha värsta balla håret! Och jag skiter i om alla andra tycker det är asfult, jag tycker det är assnyggt iallafall.

Nu ska jag relaxa lite, fast först ska jag skriva lite planering över veckan som är kvar (planering is the shit):

Onsdag: Skönaste dagen i skolan, sitter framför datorn tre lektioner i rad. Kommer man ihåg att ta med sig hörlurar har man tre timmar på sig att lyssna på sweet music = underbart. Sen repa klockan åtta, blir nog inte så länge men bara det blir lite så är jag nöjd!
Torsdag: Lite småjobbig skoldag, men sen på eftermiddagen ska jag kolla på brorsans show på skolan, sen kanske åka ut till åkerby med morsan och kolla när Josefine rider lektion. Blir nog till att anmäla mig till nästa termin också!
Fredag: Skön skoldag, slutar kvart i två! Sen klockan halv sex ska jag spela igen en gitarrlektion. Sen kanske jag och Amanda ska skapa musik?
Lördag: Alltså, lördagar borde vara ledig men denna lediga dag måste jag faktiskt plugga så jag kommer igen i matten. Sen eventuellt skapa musik med Amanda om det inte blir på lördagen.
Söndag: Åker till Stockholm nångång under dagen, vill gärna se julskyltningen och så. Och sen vidare till Cirkus, för att se Rufus Wainwright. Det ska bli riktigt riktigt roligt!

Varning

Alltså, jag möter hela tiden folk och får intryck och sånt. Och idag har mina intryck varit "buhu, jag kommer aldrig bli lika cool/snygg som den och den". Och vet ni varför? För att jag är tjej. Jag kan inte låta bli att tycka att killar är mycket coolare än tjejer, hur mycket jag än försöker predika för mig själv att JÄMSTÄLLDHET SKA DET VARA.

Å andra sidan vet jag att det är för att killar uppfostras för att vara sådär coola. De växer upp, vet vilka kläder, vilken frisyr, vilka skor, vilka hobbys som är "okej" för killar att ha på sig.

Vad är det egentligen för skillnad på tjejer och killar, förutom en mycket liten del kroppens anatomi? (Killar har snopp, tjejer har ingen snopp och lite mer fett vid tuttarna. Kroppsbyggnaden ser lite annorlunda ut.) Det är fan i mig ingenting. Det är bara så att de uppfostras annorlunda, vilket suger litegrann. Ibland när jag ser en kille nånstans, på bild, film, på stan. Whatever. Så tänker jag "wow, vad snygg han var!" men inte "wow, vad snygg han var, han skulle man inte tacka nej till" utan snarare "wow, vad snygg han var, så vill jag också se ut". Alltså, med tanke på hår och kläder. Egentligen är det nog lättare för oss tjejer att klä oss enligt normen "killigt". Tjejer med kort hår och baggy jeans är ju inte direkt jätteovanligt, medan killar med långt lockigt hår och kjol är lite mer sällsynt.

När jag gick på kunskapsskolan var jag väl inne i lite personlighetskriser och sånt, men jag hade iallafall kortkort hår och stora t-shirtar och baggy jeans. Fick en dag höra av en kompis kompis att "vill du vara kille?"

NEJ FÖRFAN! Jag vill inte ha snopp, jag vill inte komma i målbrottet, jag vill inte ha hårig röv. Bara för att jag inte klär mig på ett visst sätt betyder väl fan inte att jag inte vill vara tjej. Det betyder heller inte att jag är lesbisk, jag gillar inte tjejer på det sättet och vill inte klä mig på det sättet för att "vara killen i ett förhållande". Det borde fan inte finnas någon tjej/kille-avdelning på affärerna. Jämställdhet my ass. Jag snor lika mycket kläder ur min brorsas, som ur min syrras, garderob.

I made it!

Måndag och tisdag är över, nu kommer resten av veckan svischa förbi i en jäkla fart..för visst går tiden otroligt fort nu för tiden, man hinner knappt blinka förrän veckorna är slut igen!

Just denna tisdag var relativt smärtfri, skittråkig ljudteori på ljudmedian, på matten var vi väl inte direkt jätteflitiga, om man säger så. Och på engelskan läste jag fem kapitel i en bok, sammanfattade vad som hände och skrev upp 20 ord som jag inte visste vad de betydde/var svåra att stava och så vidare.
Sen fick vi sluta en halvtimme tidigare och då sprang jag hem, och nu sitter jag här och har precis klämt i mig en mandarin och ett degestivekex. Är så fruktansvärt hungrig hela tiden, speciellt runt fyra. Beror väl på att jag inte äter mellanmål eller så, men typ.. förra terminen på kunskapsskolan var jag inte särskilt hungrig när vi slutade runt tre, inte vad jag minns iallafall.

Nu är det tre och en halv vecka kvar till jullovet, jag vill gråta lite av lycka! FY. FAN. VAD. SKÖNT. Tyvärr är ju lovet bara två veckor typ, men ändå. Att ens få ledigt längre än två dagar är sån otrolig lyx. Får hoppas att detta jullov blir kul. Har lust att åka iväg och pröva snowboard och sånt, men tror inte riktigt jag har råd. Det kanske blir puppyeyes mot morsan, men hon har gett mig så sjukt mycket pengar på senaste tiden. Inte lätt att vara fattig student som sparar till en elgitarr, snyft.

Ska iallafall iväg och spela gitarr vid sju..är lite orolig för vissa saker eheheehehe men det ordnar sig nog. Sen runt halv åtta kan jag komma hem och då ska jag fan sova! Onsdag = underbar dag, tre underbart slappa lektioner. Sen ska vi repa också, Lene den lilla jäveln åker ju till London på torsdag. Jag vill gärna hoppa ner i hennes resväska.

Ljudteori

Fan vad tråkigt. Jag gillar inte teori, har aldrig riktigt gjort det. När jag red på ridskola så sket jag alltid i teorin, även fast ridlärarna uppmanade mig att det var väldigt bra för kunskapen och sånt. Men nej, jag struntade i den ändå. Och nog kan jag endel om hästar endel, genom att övat i praktiken. Visst, jag var inte helt säker på vad jag skulle gjort i sommras när Centio hade blodigt köttsår över sig, men då var det bara att ringa ett samtal, och så fick man det gjort då liksom. Då fick man hjälpen när man behövde den.

Att få genomgång exakt vilka knappar man vrider på för att höja och sänka decibel, and so on and so on, det är så tråkigt. Därför var jag lite smått frånvarande hela ljudmedialektionen.. kommer tyvärr kanske synas på mina betyg sen.

Nu sitter jag här, tisdagen har alltid ett litet svart moln över sig.. idag är det inte så illa, molnet är väl lite ljusgrått men å andra sidan har jag inte fått in den där tröttheten man känner framåt 3 på eftermiddagen än.
Men somsagt, första lektionen är över och jag sitter här, lyssnar på musik och drömmer om den röda skönheten nere på Jam Shop. One day!

Monday is over

Och man känner sig lika stolt varje gång man klarat sig genom en måndag utan att bryta ihop, dö, eller kastat sig framför ett tåg.
Nä, men ärligt talat så var den här måndagen inte så jobbig.. fick sluta tidigare från varje lektion och det var skönt...skrev klart samhällsprovet på typ 15min eftersom jag inte kunde ett skit. Blev klar med indian-pappret, fotade slinky och spelade pingisturnering på idrotten, kul ju! Vann två gånger, mahaha.

Slutade vid halv fyra och var hemma vid fyra, skönt. Och nu sitter jag här och äter lite mellanmål i form av nötter och russin. Riktigt gott. Måste vara lite nyttig nu när det närmar sig jul också! För det blir ju lätt massor av smarrrrriga grejer som slinker ner..
Kommer whatsoever inte äta middag förrän halv 9 eftersom jag ska till repan..
Bad news: Kommer antagligen vara i Italien eller precis hemkommen under musik-direkt! FAN, där sprack dom planerna om att ställa upp i år..sadness.


Humöret är på botten..

..men vad förväntar man sig en söndagskväll?

Matilda säger:

fan jag har en påbörjad ångestklump i magen å jag känner hur den växer och växer..och växer..för att sprängas imorgon

Matilda säger:

ångestne kommer att färdas genom min kropp på samma sätt som mitt blod

Matilda säger:

mitt hjärta kommer pumpa runt den ända tills klockan är fyra

Matilda säger:

och sen börjar det om igen

Jaja, bara 20 stycken skoldagar kvar innan långledighet i form av jullov. Det ska bli otroligt. Och när den här veckan är över är det ju helg, och då ska jag väl hitta på något (något...) med Amanda, och sen ska ju jag, mamman och Malisa åka och titta på Rufus Wainwright så det ska bli roligt.

Var nere i repan, kul kul. Jag och Amanda introducerade Knights of Cydonia, var lite blandade reaktioner men visst fick vi våran vilja igenom och nu hör den till vår repetoar.
Dock är det lite synd att ambitionerna och ö.h.t musiksmaken är så otroligt annorlunda bandet igenom..

PS: Jag har inte pluggat något till provet imorgon..kanske ska öppna samhällsboken nu va.. Men ser ingen motivation alls, verkligen ingen.


Seg-söndag

Well vad har man hunnit med idag då

Ute och gått en timme,
lyssnat på musik,
spelat massa gitarr,
kollat massa filmer på youtube,
kollat ett Heroes-avsnitt

och nu borde jag verkligen verkligen plugga in samhällsgrejerna eftersom jag ska ner till repan vid sju. This is the very last chance liksom. Kom igen nu Matilda, mot samhällsboken!

Godmorgon folk

Och idag är det söndag.

Jag hatar söndagar, samma jävla ångest varje kväll. Jag borde egentligen sitta och plugga till samhällsprovet imorgon, men vafan. Konservatism, nazism, socialism osv. Aja. Läser väl igenom några sidor snart..när jag har lyssnat klart på lite musik, ätit upp min sista chilinöt, tagit av mig mina blöta sockor.

Och sånt.

Vi har stora planer för sommaren.

baka kaka

Har hunnit med ganska mycket idag, med tanke på att jag vaknade så sent som klockan 11. Var ut till stallet, packade ihop alla grejer och hälsade på Centio. Riktigt lurvig hade han blivit sen man såg honom sist.. Pussade lite på honom och sen gick vi ner till unghästarna, busade med som fan, dom är så lekfulla och springiga och hoppiga, det är kul!

Åkte hem och sa hejdå till Vappa, kanske för alltid. Det kändes lite vemodigt faktiskt..

Och så kom man hem, hann inte göra så mycket för jag satte igång att baka direkt. Nu står degen och jäser..men jag glömde 1 deceliter socker och 150 gram smör. HAHA, dessa lussebullar kommer bli de äckligaste barnen på robinson någonsin ätit. Aja, tur att inte jag ska äta dom iallafall, moahah.

När degen har jäst klart, om typ 20-30 minuter ska jag baka ut bullarna, sen ska det jäsa igen och bla bla bla och sen så pensla på med ägg och in i ugnen. SEN = KLART.
Hursomhelst är inte bakning eller matlagning min starka sida.


And.. ah..

Nyårslöfte..eller nej fan.

Novemberlöfte

Bli helt jävla galen, som att t.ex. kasta gitarren på Lene och sånt..japp. Det är sån jag vill vara! Och extra mycket spott på tangentbordet vill vi också ha! ohyes.

Knights of Cydonia

50% är överrens.

50% = jag och Amanda.

Vi ska göra en cover på Muse' låt Knights of Cydonia och vi ska göra den jävligt bra. Det kommer nog bli jävligt bra. Jag har lyssnat igenom den säkert 100 gånger, och därefter spelat med i introt. Det låter bra. Bara effektpedalen som fattas liksom.
Nu ska jag springa över till henne och så ska vi köra igenom lite och strukturera och bla bla. Det ska bli bra!


Oh sun is (not) shining

Om jag har klagat på att det var tråkigt väder tidigare så är det fan inget mot nu.
Snöblandat regn, blåser som fan!

Tur att jag ska sitta hemma hela kvällen då.. men vägen hem från skolan kändes som en bestigning av Mount Everest, om inte värre. Att bestiga ett berg är iallafall kul. Hemvägen var inte kul nånstans. Förutom faktumet att man snart var hemma.

Nu har jag lyssnat igenom Release the stars för typ femte gången på tre dagar. Men det är så braaa. 2:a december, kom!

Fredag hittills

Den här dagen har varit bra, hittills iallafall. På matten jobbade jag bara av mig självt, ligger fortfarande efter bland procentuppgifterna men jag kan det så det gör inte så mycket. Svenskan var bara film och det var skönt, även fast det var otroligt obekvämt att sitta på bordet och luta sig mot elementet som slutade precis vid svanskotan.

Nu har vi precis haft lunch, det var läskigt. Går inte in på några mer detaljer, men läskigt var det iallafall! Sprang upp till C-huset i tron om att ljudmedian började 12.15 men den börjar inte förrän 12.35 så nu dödar vi lite tid genom att sitta här.

Jag måste in på min FirstClass, jag misstänker att min gitarrlärare mejlat mig om när vi ska ta igen lektioner. Men grejen är att jag varken kommer ihåg lösenord eller användarnamn, så det går inte så bra..

Självdisciplin nästa..

Saker jag borde göra:

- Plugga matte
- Göra klart engelskahäftet om mohawkerna
- Plugga till samhällsprovet

Saker jag gör istället:

- Lyssnar på Rufus Wainwright
- Ser fram emot 2:a december


Dagens dilemma:
Åkerby eller inte lagom till vårterminen? Det blir nog så för jag vill inte vara utan hästarna.

Plötsligt händer det!

Woah, jag kände precis så som jag antar att det känns när folk säger att "det vändes upp och ner i magen". Eller säger man att magen vändes upp och ned kanske?
Skitsamma. Så går det iallafall när jag äter godis, blame it all on me.

Good news for people who love bad news

Skrev igår tror jag, om hur jag hittade gamla favoriter i CD-hyllan. Måste nämna att jag startade "Good news" av modest mouse precis och det är nostalgi på hög nivå men ack så bra! Kunde inte låta bra att ta fram gitarren och spela lite också.

  image236

En ordentlig blogg

Okej, såhär är det. Jag har verkligen ingenting att göra.

Eller okej. Jo, det har jag. Jag ska göra min filmaffisch och min film, men eftersom att de här jävla burkarna inte har något ljud är det svårt att jobba med filmen. Eftersom filmen bygger på ljud. Och i sin tur är det svårt att göra filmaffisch till en film man inte har någon aning om vad den ska innehålla.

Iallafall. Ska försöka bli klar med affischen på dagens EOS-lektioner. Det får bli mitt mål.

Sen lunch, tripp till coop. Ska ta ut pengar och så ska jag köpa lite godis för det är jag värd osv. Och sen en kort svenskalektion, och sen är det dags för hemfärd. Blir en lugn torsdag tror jag, kanske en tripp till gymmet. Får se helt enkelt.

I helgen så måste jag åka ut till stallet och hämta mina grejer. Vill inte. Jobbigt. Men jag måste hämta mina grejer, de har legat där en månad. Ja men så blir nog helgen, ska till mormor, måste ut till stallet, kanske kolla på hoppningen på Åkerby. Och så kom jag på nu att jag måste plugga till samhällsprovet. Fast det var inte direkt jättesvåra grejer, typ vad nazismen står för. Hm.



Give me my music

Jag skrev för några dagar sen att jag tyckte att det var ledsamt att dom spärrat Youtube i spejsiga datasalen. Nu sitter vi här i formsalen, med bärbara skitsega, datorer. Som inte ens har flashplayer = går inte ens att lyssna på musik, nånstans. Annars är det bara att fixa musikklipp genom typ video.google men här går det inte överhuvudtaget.

Dagens i-landsproblem.

Och min syster kommer sluta halv elva idag. Det är orättvist.

Wednesday: over

Jaha då har man klarat av en till dag då! Det tycker jag är bra för nu är man en dag närmare jullovet. (Jag hallucinerade precis, tyckte jag såg jesus i min spegel här bredvid mig, tänkte bara säga det)

Men iallafall..en dag närmare jullovet var det ja. Och en dag närmare helgen också vilket ska bli skönt, helgen alltså. Även fast den är alldeles för kort så är det ju iallafall ledigt och det är skönt.

Just nu känner jag mig riktigt full. Ja, alltså, inte berusad, men full på mat. Åt precis två mackor, kunde inte motstå. Varför ska man motstå liksom!? Att vara tjock är inget fel alls, då fryser man inte lika lätt och så. Nej nej det finns ju faktiskt nästan bara fördelar.

Plupp, imorgon har vi jobbig EOS och sen svenska. Hmm..torsdag.. är väl meningen att jag ska pallra ner mig till gymmet också, får se hur det går. Har ju inte vart därnere på typ en månad nu, hehe. Självbehärskning har aldrig riktigt varit min grej.

Jag vill klippa mig också, inte så mycket men tillräckligt mycket. Okej, ganska mycket. Typ tio centimeter. Men jag kommer ångra mig, yes. Därför låter jag mitt hår växa. Jag ska fan inte klippa det innan nyår, då är jag mogen nog att ta det otroligt stora beslutet. Heh.

Vad man kan hitta..

Letade igenom raderna av CD-skivor, och hittade en gammal bränd skiva som måste vara typ tre år gammal. Var en liten sliten papperslapp innanför fodralet där det stod

*Nina Rochelle
*Imperiet
*Thåström

Fan vad jag gillare! Så grymt nostalgiskt också.

"Du säger att jag leker med döden, men det är det droger är till för
Och jag vet att du hatar att jag e så"


She had something to confess to/but you don't have the time so/look the other way

This sucks so much cooooock.

Simple math

image233


+

image234



=


image235

This made my wednesday

Åkte till skolan vanlig tid, ingen Claes. Frågade Benny om han var sjuk och det var han antagligen. Vi sms:ade fotoläraren om vi kunde skita i fotolektionen eftersom det var så långt kvar och det var enda lektionen, och det kunde vi. Så jag var borta i kanske en halvtimme, och sen hemma igen.

Det är skönt. Lite synd på att gå upp tidigt imorse iofs, men jag vaknade ändå av mig själv vid halv åtta. Så nu ska jag bara ta det lugnt, laga god lunch och kanske plugga lite matte..om jag orkar. Vilket jag antagligen inte gör. Per skulle gråta om han såg mig, ligger efter i varenda jävla ämne.

När jag gick ut nian hade jag MVG i alla ämnen utom tre. Förstår inte riktigt hur det går ihop.


November is a shitty månad

Alltså, den lärare som inte fått känna på mina agro-utbrott är lyckligt skonad. Idag fick Zeke se min onda sida, även fast det var en ganska uppmjukad sida. När jag sa "håll käften" var det faktiskt inte till han, utan den där jävla bongotrumman i Garageband som inte ville sluta slå.

Jag blev iallafall klar med min låt och jag tror inte att det blev så illa som jag trodde. Han frågade till och med om jag höll på med musik, vet inte riktigt hur jag ska ta det. Kanske ville han ha en anledning att garva i sin ensamhet "HAHA, hon som gjorde en sån jävla dålig låt helt i OTAKT håller på med MUSIK, det är ju egentligen en skam!" eller så tycker han helt enkelt att det var i takt.
Men när han sa att det var lätt att hålla på i datorn med musik istället för att säga till en trummis att "spela så annars e dum dum i huve" så var jag tvungen att säga emot.
Det är en enorm frihet att bara kunna säga till Lene att spela så, spela lite så och där accelererar du. Lene förstår precis, vi spelar i en symfoni medan vi gitarrister springer fram över scenen, kastar oss ner på golvet och krälar bara i samspel med musiken.

Nu har jag precis loopat Muse - Muscle Museum i typ en timme. Så ungt, så underbart!

Och så ett litet PS: Min vänsterarm har haft muskelkramper i typ två timmar. Wonderful.

I will survive

Det känns alltid lika bra när man förnöjd kan sätta sig ner framför datorn och känna att man har överlevt inte bara måndagen, utan även tisdagen! Ons, tor, fre går så snabbt bara av sig själv, bara man kommer förbi tisdags-spärren liksom.

Just nu känner jag mig så jävla slut, total utvriden-disktrasa-varning här. Har ju vart och släpat soffor hela dagen, och det känns i armarna, speciellt eftersom vi hade box på idrotten igår också. Men ju tröttare man är, desto skönare är det ju faktiskt att bara sitta ner och ta det helt lugnt. När jag inte har den här tröttheten blir jag så lätt rastlös, men nu vill jag bara sitta här och sitta sitta och lyssna på musik hela veckan helst.

Hoppas Claes är sjuk imorgon också. Då har vi en lektion, som börjar lagom sent för att det ska vara en hejdundrande sovmorgon, och tillräckligt tidigt för att man inte ska sluta jättesent. Klockan 12.15 - 13.40 håller den på, och det är foto. Hur soft som helst alltså.

Jävla tisdag

Radera gärna tisdagar ur min kalender. Skulle inte haft nått emot att sova igenom hela tisdagarna, de är ändå så ovettiga. Speciellt den här tisdagen.


I want to be a bear

Just nu skulle jag inte ha alls mycket emot att vara en björn, och gå i ide. Eller möjligtvis flyga bort till typ Afrika, precis som flyttfåglarna. Något jag däremot inte vill vara är en förvirrad tonåring med tonårsångest och en skola jag måste gå till, fastän jag helst av allt vill stanna hemma och äta godis och lyssna på musik hela dagarna.

Mörkret gör mig fan deprimerad. De få timmarna då det är ljust ute, sitter man inne på någon random värdelös lektion och förpestar hjärnan. Vad är det för jävla liv!?

Jag är så jävla trött, jag fryser och dessutom klippte jag av nageln på mitt långfinger alldeles för långt in så nu känner jag bara smärta överallt.

Och imorgon är det tisdag, den absolut värsta dagen på hela veckan. Skjut mig, snälla skjut mig. Eller gör mig åtminstone lite sjuk.


My achy breaky arm

Vi fick boxas på idrotten. Inte mitt favoritnöje men helt okej, dock är jag fortfarande helt darrig i armarna vilket är lite synd. Eftersom att jag snart ska iväg och spela lite gitarr.

Nej, det kommer inte bli några power-framträdande från min sida. Sjunker antagligen ner på en stol och spelar en låt som bara innehåller C, A, D och G. Ja, det blir nog bäst så för att förhindra att mina armar ramlar av i smärta. Stretchade knappt ordentligt heller, men då får man ju bara skylla sig själv!

Ska iväg och smaka på Amandas farmors morotssoppa innan repan också, spännande spännande!

Muse - Feeling Good

Precis såhär ska en bra cover låta.


MUSE // Feeling Good

Lägg till i min Profil | Fler Videos

(Jag lyssnar faktiskt på annan musik än den Muse gör..faktiskt faktiskt)

Manson Mirror

image232

Skandal

Alltså jävla skit, rasternas mening har förstörts. Dom har spärrat Youtube och det är ju den enda källan till musik man har i skolan. Vad går upp emot att lyssna på lite sweet music efter en hård engelskalektion? Jävla borgarpack.

Jaha, nu har vi håla i en timme till då.. skulle gått upp till ljudmedian och kommit igång med min låt som ska redovisas imorgon, ehehehe. Men det är lektion där om en halvtimme så vi lär inte ens hinna få igång datorerna innan det kommer annat folk dit liksom.. Kommer inte hinna klart imorgon, that's it. Synd på det eftersom ljudmedian är ett kul ämne.

Nu ska jag fortsätta sakna Youtube.

During the struggle they will pull us down

Jag vaknade för en kvart sen ungefär, ljuva sömn. Om tio minuter ska jag möta Amanda och jag sitter här och funderar på om "o-pepp" räknas som en sjukdom..

Jag har bara en strumpa på mig, jag måste leta fram en till och så måste jag borsta tänderna, dags att skynda sig lite kanske!

Måndag tisdag onsdag torsdag fredag lördag söndag and so on.


I'll show you how God falls asleep on the job

Varning för negativ Matilda.

Men fan, lås in mig eller döda mig och låt mig återuppstå lagom till jullovet börjar. Jag tycker skolan är så jäääävla tråkig och så jävla värdelööööööööööös. AAAAH! Och man orkar inte med nånting efter skolan heller eftersom det blir mörkt vid klockan TRE!!!! Varför bor man i det här landet för!?

Jag vill att det ska vara ljust åtminstonne till klockan tio, det är lagom. Precis lagom. Okej, nu kan november gärna ta slut och så kan mysiga december komma med härligt jullov. Sen vill jag ha vår, jävla skit egentligen med vår för man är ju typ inte ledig vidare mycket, och nu vill jag ha SOMMARLOV och jag längtar till nästa gång Muse kommer till sverige.

Fast den andra december ska jag se Rufus Wainwright och det ska bli ljuvligt. Ljuvligt är ett sånt grymt fjantigt ord.

I think our lives have just begun

Jag har varit riktigt dålig på att blogga de senaste dagarna. Skrev iofs ett skitlångt och skitdjupt inlägg i fredags men det var lite för privat för att jag skulle kunna spara det. Så sjukt att jag kan häva ur mig massa saker mitt i natten som jag inte ens berättar för mig själv i normalt tillstånd.

Hursomhelst så har helgen varit trevlig. Har varit hos Malisa och glott film och sånt, trevligt trevligt. Dock blev min mage helt förstörd, den tål inte socker och fett, fan vilken klenis.
Var nere i repan idag också, det var kul fast vettefan om vi kom nånstans..återigen jobbade vi otroligt mycket på scennärvaron och ärligt talat så solade vi ju en hel del också.

Ser inte fram emot dagen imorgon, men tänker man så är man ju faktiskt väldigt negativ.. och det är ju bara fem veckor kvar till jullovet, dom fem veckorna ska jag anstränga mig. Jag har bara skolkat två lektioner på hela terminen, fler ska det inte bli!

Såhär ser min vecka ut:

Måndag: Skola hela dagen lång ända fram till 15.45, då jag äntligen får ta mitt pick och pack och dra hem. Nu kan man ju nästan cykla, det är ingen is för det är fan varmt ute. Ner till repan 17.30, hoppas att vi är fullständiga och så ska vi nog se till att vi kommer en bit med blues-låten.
Tisdag: Värsta dagen, slutar klockan fyra och man är helt död sista engelska-lektionen. Klockan fem ska jag ner och hämta sofforna till repan.
Onsdag: Skola, inget annat planerat. Jobba?
Torsdag: Samma
Fredag: Samma PLUS ATT DET ÄR HELG, WOHOOOO!
Lördag: nada planer
Söndag: nada planer

LOL ROFL LMAO ( =haha )


Thoughts of a dying atheist

"Eerie whispers trapped beneath my pillow -
won't let me sleep, your memories.

And I know you're in this room,
I'm sure I heard you sigh.
Floating in between where our worlds collide.

Scares the hell out of me, and the end is all I can see.
And it scares the hell out of me, and the end is all I can see.

And I know the moment's near, and there's nothing you can do
Look through a faithless eye, are you afraid to die?

It scares the hell out of me, and the end is all I can see.
And it scares the hell out of me, and the end is all I can see."

Idétorka

Ja, alltså. På dagarna kommer jag på jättemånga jätteintressanta ämnen att skriva ner här i bloggen, men nu på senaste tiden har jag liksom glömt bort allting när jag för en gångs skull sätter mig här framför. Så ni får ursäkta mina meningslösa inlägg, dom kommer ungefär se ut såhär "Jag vaknade..jag gick till skolan..jag hade matte..jag åt lunch".

Jaja nu ska vi inte vara såna. Det är äntligen fredag och helg! Idag hade jag bara två lektioner eftersom svenskan var inställd, det var ganska skönt men spelade inte så stor roll eftersom jag satt och skrev på svenskan som en galning. Den ska tydligen vara inlämnad på måndag, vi hade inte ens börjat? Hann självklart inte klart ändå, men det går nog att lösa på något sätt.

Gjorde om hela min låt på ljudmedian också, den blev skitbra! Tyvärr så hann jag inte med så mycket, bara lite intro i form av nån tut-tutgrej. Öh. Haha! Läskigt likt introt till "Good news for people who love bad news" - skivan alltså. Och sen lite trumvirvlar och sen versen, trummor och gitarr men hann inte ens lägga in bas! Och det ska redovisas på tisdag! Och jag har inte programmet här hemma så jag kan inte jobba klart! Jag kommer inte hinna klart! För jag måste ha lite refräng och lite solon och sånt!!!!!
Vet inte riktigt hur jag ska lösa detta otroliga problem, får be om extratid av tomten helt enkelt! Den här låten är faktiskt betygsgrundande, så det är bäst för mig att den blir bra, liksom.

Ikväll ska jag äta så mycket mat jag bara orkar. Jag älskar mat.

Något annat jag älskar är pengar! Alltså, det må vara fejkad lycka men skitsamma. Jag har inte handlat på jättelänge. Eller shoppat säger man väl om man ska vara sådär förnäm och så. Jag såg en tröja på H&M i Uppsala på höstlovet som jag fortfarande vill ha. Den var så enkel, så fin, så mysig, så fulländad!
Men jag kommer inte ha råd att shoppa på aslänge, sparar ju skitmycket varje månad till gitarr och nu måste jag spara till en kamera..eller måste och måste, men en kamera är faktiskt rätt kul att ha.

Ojoj, nu blev det här inlägget riktigt långt ju. Om jag ändå var såhär påhittig varje gång jag skulle blogga.

Viva la pasta

(Den här bilden skulle jag publicerat igår men min dator var inte så medgörlig så jag publicerar den nu istället)

image231

När jag åker ner till Italien i mars kommer jag äta pasta dygnet runt. Och italiensk vedugnsbakad pizza och italiensk glass.

För exakt ett år sedan klockan 19.32 skrev jag det här..

Hejsan.

Skolan idag sög, verkligen. Men jag blev klar med SO:n, slutreflektion & processdagboken till bilden iallafall..skönt.

Men jag har värsta beslutsångesten. Vad ska jag skriva om i musiken? Pink Floyd? Bruce Springsteen? Lily Allen? Help me!

Sen var jag i stallet. Det var okej, fast det gick sådär. Corina hade gått nybörjar-lektion innan och tydligen fjantat runt så hon trodde att hon fick göra det med mig också. Hon bråkade lite i början och vart värsta surkärringen, men lagom till att lektionen var slut fick jag ordning på henne. :) Då var hon jätteduktig. Nästa vecka ska vi byta..spännande :p

Ikväll är det Lost, väldigt kul :D Waah, jag har ont i halsen en massa också, börjar nog bli förkyld. Galet, helt fel tillfälle alltså. Menmen, jag ska dricka lite thé ikväll till Lost, så blir det nog bättre. :]

Imorgon är det torsdag = Träning, musikföreläsning och dagen innan fredag = jobba mycket. Haha!




Pink Floyd - the post war dream <3

Den långa väntan..

Ja, nu sitter jag här och väntar på Heroes. Vill sova. Får inte sova. INTE INTE.

Lyssnar på Muse, dock i hörlurar för att inte väcka grannskapen. Mina hörlurar var ett bra köp, även om jag inte använder dom så ofta. När jag väl ska använda dom är jag glad att jag inte har ett par kassa snäckor utan riktigt rejäla grejor.

Den här musiken är bra, så bra. Och vad jag har fått kommentarer om det "du har ju blivit helt besatt av muse!" Nja, inte besatt. Men det är svårt att inte dyrka musiken otroligt, har inte varit så lycklig som jag var den 21:a oktober på riktigt riktigt länge. Det var underbart.

image230

Vet att ni älskar mobilbilder lika mycket som jag! :D Men jag har fotat den för jag var dääääär!

Den eviga tröttheten

Det var riktigt kul i repan och det gick bra. Det ömmar riktigt i fingrarna på vänsterhanden när jag skriver här och nu vetni.
Hursomhelst, det gick bra. Kom faktiskt vidare lite med blueslåten och fixade lite solo och lite andra smarriga grejer. Sen gick Lene och så jammade vi lite med några. OBS: inte lika seriöst längre! Men kul som faan!

Och nu är jag dödstrött, fastän jag sov tre timmar på eftermiddagen. Tror jag börjar få feber eller så, mår lite dåligt och hallucinerar och har feberfrossor..men nej det är nog inte feber! Hm. Måste iallafall hålla mig vaken till 01.45 typ, för 01.00 börjar reprisen av Heroes som jag missade, eftersom jag var nere i repan förstås.

Vill ha té eller kaffe, men jag har redan borstat tänderna..osis där!

Stresspress

Jag råkade somna, jag skulle ju bara vila lite. Men jag sov i tre timmar och det var otroligt skönt. Sen fick jag lite ångest och så blev allt stressigt och ett stor jävla "?". Men tillsist ordnade allt sig och jag kom på att jag hade ca tjugo minuter på mig att duscha, fixa mig, äta, och allt sån som en tjej håller på med.
Ja, förutom att sminka mig då. Jag spar på jordens resurser och använder samma smink två dagar i rad, visst är jag miljövänlig.

Men nu måste jag springa ner til repan iallafall!


Halv elva

Jag har varit hemma sen typ kvart i elva, för idag fick vi sluta halv elva! Det var så obeskrivligt skönt. Jag skyndade mig hem, och fixade pasta med tomatsås och mina smaklökar slog dubbla volter av glädje.

Nu känns det som om klockan är typ fem (med undantag att det faktiskt är ljust ute) men klockan är bara halv två! Jag har så mycket fritid idag att jag nästan blir uttråkad, men ändå inte för det är så skönt! Och ikväll ska vi till repan, tror jag. Det kommer nog bli bra bra bra.

Nu ska jag fortsätta göra ingenting i typ fem timmar, åh va skönt :D

image227 fresh girl idag på datakunskapen

Hur ska jag orka se när mina ögon blöder

Och här tänkte jag skriva ett lång inlägg om hur trött, hur jäkla trött jag är på det dom har mage att kalla ungdomsvård, kuratorer som skiter fullständigt i hur ungdomar verkligen mår och bryter tystnadsplikten de egentligen ska hålla.

Skolsystern är bara tillgänglig på tisdagar klockan 14-15, under onsdagen, torsdagen, fredagen, lördagen, söndagen och måndagen ska man tydligen hålla huvet över vattenytan och sen dela en timmes tid med 300 andra elever.
BUP's köer är milslånga och tar bara in folk med allvarliga problem.
Behandlingshemmen är rena tortyrkammarna som låser in ungdommarna för att de inte ska vara ivägen för samhället.
Rektorerna blundar för mobbing på skolan, "det existerar ingen mobbing på denna skola". Nästa dag ser man elever peka och viska mot den där ensamma killen som alltid äter själv i matsalen.

Alltså fan, jag tänkte skriva ett långt inlägg.
Men det sket sig totalt.

I hope you've got fat

Fyfan, det enda som känns värt och roligt just nu i denna stund är att spela gitarr och äta massor massor helatiden. Snart kommer folk inte känna igen mig och "din mamma"-skämten som handlar om hur fet din mamma är kommer stämma klockrent överrens med mig.
YES.

Skolan är så jävla värdelös, och alla lärare hatar mig och jag hatar dom. De verkar sträva efter att knäcka självförtoendet så mycket de kan på en "om det finns någon som är bra på matte härinne?" "om man är dålig på matte kan det vara ett sätt att vara lättare".
Och så är det en jävla tävling och när jag sa emot en lärare idag så sa hon åt mig att jag skulle behöva socker. Okej, så om en elev för en gångs skull blir lite sur och säger emot, då är anledningen låg blodsockernivå? Det kan ju inte vara så att läraren helt enkelt har fel! Det går ju inte!!!!! FÖR DET STOD PÅ TIPS-TILL-LÄRARE.SE ATT MAN SKULLE GÖRA EXAKT SÅHÄR.

Nä nu ska jag äta min jävla macka och min jävla yoghurt. Peace.

Ondskans makt

NEJ NEJ NEJ.

Jag hatar matte. och nu måste vi gå tillbaka. och sen efter matten är det engelska. jag vill hem, men slutar inte förrän FYRA!! MER ÄN TVÅ TIMMAR KVAR! Nej nu dör jag.

Trött

Fyfan, jag känner mig som en utvriden disktrasa, och det är bara måndag än så länge! Suck. Hade inte ens ansträngande lektioner, tråkig samhäll, tråkig engelska och foto (dvs sitta vid datorn i nån timme och sen knalla hem).

När man vart hemma ett tag sprang jag ner och mötte Lene och Amanda, kollade soffa, tyckte det var skitbra, allt är bätre än den vi har nu iallafall eftersom att den inte ens sitter ihop. Vi ska hämta den nästa tisdag, kom ihåg det nu Matilda!

Repan idag var askul, vi kom liten bit på våran blueslåten och så övade jag och Amanda framförallt på scenspråket. Ohyeah, tyckte vi såg ut som proffsiga gitarrister när vi kravlade runt på mattan. Tror jag är dammig över hela ryggen, det är ju lite surt kanske. 
 
Ohwell, trött som fan, vill egentligen bara sova men har ju sovmorgon imorgon så jag ska försöka stanna uppe lite till. Passa på liksom! Tror jag ska koka mig en kopp té snart så jag blir lite pigg osv.


Ehee, lång rast

Vi har tagit långrast från engelskan, öh, vi har väl varit borta i tjugo minuter nu. OJDÅ. Det är väl tio minuters rast som gäller max. Aja.
Efter engelska är det äntligen lunch, MAAAAT! Skulle kunna äta en hel antilop. Men tyvärr så är det varmkorv och potatismos, usch och fyfan säger jag bara. Hoppas det finns sallad. Eller godis, HE HE. Säger Malisa iallafall. Jaja, borde kanske dra sig tillbaka mot engelskan snart?

Sen är det bara en lektion kvar, det är lycka pycka sycka.


Ansiktsbok

Alltså, det här med facebook är faktiskt riktig fascinerande. Finns så otroligt mycket folk. Idag har jag till exempel hittat en gammal kompis från robinson, Jonna, och en avlägsen släkting som egentligen inte är ett dugg avlägsen som jag inte träffat på säkert tio år, Hannes. Vågade dock inte lägga till honom, tror inte att han har en aning om vem jag är.

Men min vänskapskrets på facebook är fan cool. Speciellt med tanke på att jag och min forna idol Markoolio är tajta bundisar.

Jobbig söndag

Okej, helt galen dag egentligen. Galet tråkig. Jag har inte varit utanför dörren en enda gång idag. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta åt det, men tragiskt är det nog allt. Men tragedi är ju ganska ofta komisk, så jag vet inte riktigt..

Har iallafall tagit mig i kragen och utnyttjat mina kontakter och frågat efter soffa till repan, imorgon ska vi kolla på den och förhoppningsvis få den körd ner dit, as schysst. Sen blir det nog till att repa lite också.

Blir nog en skön och ganska lugn vecka, har ingen idrott imorgon och så är vi ju lediga på torsdag vilket känns bra i lilla hjärtat. Längtar redan till nästa helg också, jag tror jag älskar helgen. Dock har denna varit ganska tråkig men jag har ju bara mig själv att skylla.
Men mest av allt längtar jag till jullovet. Det kommer bli schysst!

Jag hatar söndagar

Även fast denna söndag har varit ganska okej.

Vaknade vid nio, trodde jag skull

OCH HÄR, KLOCKAN 11:41 DOG MIN DATOR

vilket har resulterat i att jag startat om den och fått lite smått panik över att den skulle dött på riktigt. Vilket i sin tur resulterat i att jag suttit och bränt över bilder på skivor hela dagen. Det har tagit inte mindre än 10 skivor, och då har jag inte ens fått med allt, utan bara det allra viktigaste.
Någon musik är det inte att tänka på, skivorna räckte helt enkelt inte. Blir till att jag skickar över till andra datorn när jag ska ominstallera operativsystemet, men ärligt talat (nu kommer alla musikpoliser jubla) så har jag inte laddat ner en enda mp3-fil på flera månader.

Upprepningar

Jag vet inte hur många gånger jag skrivit samma sak, men vafan.

Det behövs en vändning. När var första gången jag skrev om det här, i den här bloggen? Säkert över ett år sen. Sakta har det såklart blivit bättre, det känns verkligen bättre. Men på senaste tiden har jag stått stilla och jag vill komma vidare nu, jag orkar inte vara den där lilla jävla osociala tysta personen. Må pepp-talks hjälpa och lite självdisciplin.
Ska hänga upp mig varje dag i köttkrokar om jag är lika dålig som vanligt, så det så.

Me, myself and I

Nu är det mööörkt ute. Kolsvart!

Sen jag skrev sist har jag hunnit med en del, kollat film, bakat tårta åt pappsen till imorgon, slagits lite med mig själv och sagt åt mig själv på skarpen, så nu kanske vi kan se lite förändring framförallt. Och dessutom har jag tittat på Pippi på de sju haven. Trevligt, mycket trevligt.

Jag har även mejlat till Dell och bett om att få ett nytt operativsystem. Orkar inte med Vista, jag vill ha XP. Måste hursomhelst göra ominstallation av operatisystemet, och jag har en XP-skiva. Så jag antar att det blir XP hur jag än gör det..

Men nu ska jag iallafall äta massor av god mat, mmm!


Förfryst

Det bästa med att vara ute i snön är att komma in igen. Att fixa lunch, ta fram datorn, vira in sig i ett täcke i sängen och känna hur man får tillbaka värmen. Ah, underbart.

Det gick bra att lyfta och greja, tog inte så lång tid heller, men vi ska iofs tillbaka imorgon igen. Nu ska jag starta någon skiva och njuta av att vara inomhus. Snö är underbart, visst. Speciellt innifrån. Gillar ju såklart att vara ute också, luften är så frisk och sånt, men när fingrarna tappar känseln och låren domnar bort är det fakiskt skönare att avnjuta snön inifrån.

Täcke

Glömde ju nämna den lilla detaljen igår att det snöade som fan, ett decimetertjockt lager var det på marken (minst!) när vi drog hem från repan.

Det ligger kvar idag. Jag vet inte om det är najs eller bajs, det är fint och det blir ljust och det är mysigt. Men jag ska jobba hela förmiddagen, ute och lyfta skrot. Vet inte ens om jag har några ordentliga skor, får väl leta fram några rejäla kängor eller nåt, för jobba ska jag. Behöver pengarna så fruktansvärt mycket nu.

image226

En Olle i snön, februari i år.

Päronfreden

Orkar inte skriva så långt, fick nyss reda på att jag ska upp tio imorgon så ska väl snart hoppa ner i sängen antar jag, skönt för jag är dödstrött.

Var iallafall nere och kollade Päronfreden, lika jäkla grymma som alltid om inte grymmare. Dom var ju way mycket bättre än M.A Numinen, vi gick efter typ tjugo minuter eftersom vi inte stod ut. In på coop, tillbaka till repan, upp till repan ovanför oss där det var lite folk, men inget kul så vi gick ner igen och spelade lite och sen åkte vi hem. Alla tre var nog trötta som as.

Och nu sitter jag här, dödstrött, kall, och dessutom stinker jag rök. Cigarr-rök dessutom. Mmmh! Sängen blir det nu ja. Godnatt alla.

Home sweet home

Hade tänkt att sova lite för att vara så pigg som möjligt ikväll men icke. Finns ju så otroligt mycket mer saker att göra som är mycket roligare.

Till exempel, äta vaniljglass med blåbär. Fan vad gott det är.

Något annat som är gott, eller snarare göttttt, är väl att det är helg nu och helgen kommer förhoppningsvis bli skitbra. Redan ikväll blir det roligt förhoppningsvis, repa, käka nyttigheter (hmm..) och sen gå och kolla musik. As-najs.

Nuu ska jag fortsätta njuta av min vaniljglass med blåbär. Nackdel: Jag är blå i och på och runt hela munnen.


Döda mig långsamt

Alltså, det är verkligen fantastiskt att folk kan välja att lyssna på sån jävla skitmusik. Jag blir förundrad varje gång.

Vi har precis slutat svenskan, skönt. Bara en lektion kvar idag, och en riktig kortis på typ 50 minuter! Skönt skönt skönt. Nu ska vi snart gå och äta, det är god mat idag tror jag, klyftpotatis och sånt. Undrar hur många gånger man går fram och tillbaka från estet ner till matsalen. Bara idag kommer jag att gå fram och tillbaka 3 gånger. Och Malisa spelar Jetman på Facebook och hon tycker att det är beroendeframkallande. Det verkar sjukt tråkigt.

Morgonblogg idag igen

Jag var uppe med tuppen idag igen, trots att jag helst av alt skulle velat somna om och sova bort hela dagen. Men klockan 7.00 så samlade jag ihop all min självbehärskning och kunde faktiskt lämna den varma sängen, efter otroligt konstiga drömmar. Bland annat drömde jag att vi var tillbaka på Hovet igen, och skulle se Pink den här gången. Men jag blev så himla arg när folket med ståplats stod upp istället för satt ner när de väntade på att hon skulle komma in.. Somsagt, konstig dröm.

Idag är det en ganska skön dag, "bara" tre lektioner. Vi har ju tre lektioner varje dag förutom på måndagar, men det är bara idag dom har vett att trycka ihop alla så vi slutar redan klockan kvart i två.
Matte första lektionen, soft matte verkligen. Har redan gjort halva planeringen för idag så det fixar jag nog. På svenskan ska vi skriva ihop nån artikel och fota oss utklädda till antikens gudar, haha, det blir ju..eget. Och sen på ljudmedian ska vi väl fortsätta med låtarna..


Sex on legs

Matthew Bellamy

image224

image225

Ingen elefant ikväll

Alltså, fan.

Det som hände i Finland är tråkigt, hemskt och jobbigt. Men det var bara ett sammanträffande att de skulle sända Elephant idag, och jag hade sett fram emot det eftersom jag gillar den filmen. Och så väljer SVT självklart att inte sända filmen.
Okej, kalla mig hjärtlös. Men vad spelar det för roll? Det blir ju inte direkt ogjort för att dom skiter i att sända en jäkla film som spelades in för typ fem år sen, och man kan ju faktiskt välja själv om man vill titta eller inte. Jag förstår om det skulle varit typ reklam-affischer eller något, eftersom man inte kan välja att se dom eller inte. MEN på TV:n finns det för fan en stänga av-knapp.

Okej, jag låter så patetiskt hjärtlös. Men jag ville se den filmen ikväll, okej.

You can stay under my umbrella

Var ute och gick, i regnet. Ingen hit ska jag säga er. Amanda den lilla rackaren hade feber så det blev promenad istället för gym. Alltså, det är inte bra. Måste dit, men vad ska man göra när hon har feber. Hon är liksom min länk, utan henne går det inte.

Jag har iallafall gjort en önskelista till julafton, och det är ju mysigt. Helst av allt vill jag ju ha min Eagle Soul Buddy ||| men tja, man kan inte få allt. Nöjer mig med en fin axelrem i läder, den jag har nu pajjade ju totalt när jag var nere och spelade. Tur att man har reflexer, hann ju fånga gitarren innan den dratta i backen iallafall.

Nuuu ska jag bannemej hoppa in i duschen, hur tråkigt det än är..seeen hade jag tänkt äta lite blåbär och det är ju faktiskt roligare än att duscha, så bäst att få duschen överstökat!

EOS, wtf?

Alltså, vi gör verkligen ingenting. Vi sitter i datasalen och ska göra något med Windows Movie Maker men 1: Jag har ingen musik att använda, och 2: Jag har ingen film att använda. Inte så överdrivet bra kombination, kanske. Snart har vi lunch iallafall, och sen är det bara en svenskalektion kvar tills vi slutar, så skönt.

Ska väl hem och äta något (jag älskar mat, eller tja, jag älskar nästan allt som är ätbart) och sen blir det en sväng till gymmet med Amanda. Om hon mår bra. Annars får jag väl jogga eller något. Men lite motion/styrketräning måste jag få iallafall, var alldeles för länge sen nu. Inte för att jag orkar vara sådär löjligt tjejig och ha tjockis-ångest, men vafan, man mår  bra av motion. Så är det bara.

Nu ska jag fortsätta göra ingenting. Delar med mig av en Muse-video, där även Chris sjunger. Underbart.




Listerine motverkar effektiv plack..

Inte så konstigt att Listerine motverkar plack och dålig andedräkt; Den dödar ju allt i munnen. Herregud.

image223

Duktig tjej!

Alltså, nu skriver jag bara för att ni ska tycka att jag är duktig.

För imorse vaknade jag lite innan sju, låg och drog mig och när klockan ringde prick 7 studsade jag upp som en studsboll och jag gick inte tillbaka till sängen fast det såg så jävla lockande ut! Så nu har jag typ en timme kvar att göra i princip ingenting på, eller jag ska väl äta klart min frukost som jag knaprar på nu..

Men det är så himla skönt att hinna duscha, sminka sig ordentligt, välja kläder med omsorg och slippa stress. Det är fan vardagslyx, enkel vardagslyx som man kan styra över helt själv. Att bara kunna sitta still i fem minuter är så skönt. Hoppas humöret håller i sig och jag blir glad och duktig tjej hela dagen. Har dubbla EOS-lektioner, bara att vara positiv, och sen svenska.. tror jag. Inte alls farligt, understimulerande men jag börjar vänja mig vid det.
 
image222

Nytt perspektiv på mitt rum: Sängperspektiv!

Tänderna trillar ut och magen växer

Eftermiddagen slutade i tragedi och jag kunde inte göra annat än äta, äta, äta. Lyckades äta typ tre skålar med blåbär och chokladsås, sen orkade jag inte hämta mer blåbär så jag åt chokladsås direkt ur tuben, det var jävligt äckligt. Sen drack jag té, och sen så åt jag en stor jävla macka.
Josefine hade köpt godis så jag kunde självklart inte låta bli att sno några, marianne snacks, dom var helt okej. Men inte överdrivet goda.

Nu är det iallafall bestämt (eller typ..Lene skulle ta fram sin dolda talang som burk-lisa för att fixa lite kosing men det ordnar sig) Päronfreden och M.A Numinen på fredag med bandet. Blir väl att vi repar både före och efter också, lite flottigt pizza-ätande blir det nog också. Bara Lene lovar att inte rapa i colan så är väl alla på G med det också.

Nu ska jag fan sova, har sån usel självdisciplin och kommer inte upp på mornarna för att jag är så trött. Resulterar att jag vaknar typ en kvart innan jag måste rusa till skolan, vilket i sin tur resulterar i en skitig och skabbig Matilda, vilket i sin tur resulterar i en otrevlig Matilda, vilket i sin tur resulterar i...ja ni förstår poängen. Jag måste ta mig upp i tid helt enkelt!


Smarties

image221

Vad jag behöver såna nu. Men ett jag har 100 kronor att leva på i 16 dagar, och två alla vet väl att godis inte är bra nånstans. Okej, endorfiner och sånt. Men vafan, då borde det vara bättre med psykolog. Kostar ju skjortan men man får iallafall inte hål i tänderna..

Follow through, make your dreams come true

image220

Jag vet inte hur många gånger jag bestämt mig för detta nu, kanske är detta den tionde, kanske hundrande. Men det är ju så lätt, bara man anstränger sig lite. Bara att ta tag i sig själv, sitt liv, sina tankar, sina åsikter, sina mål, sina planer. Det är ju så skönt att anstränga sig, och vem ska man kunna anstränga sig för om man inte ens kan anstränga sig för sig själv?

"You've got to make the most of what you've got here and spread as much influence as you can. I believe that you only live through the influence that you spread, whether that means having a kid or making music"

Kort dag

Jag har precis lyckats få min lärare att fatta att vi kan sluta kvart i tolv idag istället för tjugo över tre, eftersom fotolektionen är inställd. Det är lycka. Får se vad som händer sen, om jag går hem eller följer med Malisa på stan, men jag vill äta hemma och inte i skolans sunkiga matsal.

Bytheway, så gjorde jag för ett tag sen klart dagens uppgift (photoshop), skulle bara klicka på en grej och sen spara. Tror ni inte att skiten lägger ner sen så att allt jag gjort försvinner? Fan vad irriterande, nu måste jag göra om allting från början. Tur att det tog typ tio minuter att göra.. fattar inte hur vår lärare kan sätta en sån liten sketen uppgift på två lektioner! Tre timmar liksom. För en uppgift som tar absolut max 15 minuter att göra. Om man är otroligt dålig och trögfattad kanske det tar en halvtimme..
Jaja, inte mig emot, då har jag massa tid att göra annat, till exempel Facebooka! Haha. Men nja, jag har ju redan tröttnat lite. Eller ja. Det finns ju..AH SNUBBIS! Hahaha.


Grus i ögonen

Alltså, ja. Vilken otroligt o-givande torsdag. Det enda kreativa jag gjort på hela dagen, var att åka iväg till musikskolan och spela gitarr i 20 minuter. Sen dess har jag suttit och facebookat hela dagen, typ. Ätit massor, läst endel. Så jävla tråkigt.

Jag vill ha lov, och jag vill åka utomlands. Jag vill ner till repan för där trivs jag typ alltid, vi har iallafall nästan alltid kul. Men det blir inte förrän på fredag, om ens då. Om vi skulle se Päronfreden (och M.A Numinen) men har ju absolut inga pengar. Kanske kan sno lite av morsan, det är ju ändå en kulturell sak vi gör, eller hur var det Lene? Vill ju faktiskt se dom, men har ju sett dom gratis eller iallafall nästan gratis tre gånger. Men får se hur det blir!

Men nu borde jag verkligen bära ner disken, borsta tänderna, krypa ner under täcken och läsa ut boken jag har och sen sova. Imorgon är det sån där äckligt soft dag, vi sitter vid datorn alla tre lektioner i rad. Kanske därför jag har så ont i ryggen?
Får se om man hittar på något kreativt imorgon eftermiddag. Det vill jag iallafall! Trött på tryggt innesittande..

Arg som ett bi? surr?

Okej, nu är jag inte så jättejätte glad kanske.

Har haft värsta mejlkontakten med Dell's support, har försökt fixa min dator som har strulat till och från, men inte fan har det funkat att fixa den, liksom. Så nu fick jag ett mejl idag där det stod; "Lika bra att uppdatera hela operativsystem". ÄR LIKA MED jag måste göra backup-kopior på precis allt jag vill ha kvar. Typ 50gb. Underbart. Nah.

Får göra det i helgen eller nått, för nu orkar jag verkligen inte ta itu med det. Men det får bli bränna bränna bränna bränna hela helgen helt enkelt. Fan vad jobbigt. Kan inte tekniken bara funkaaaa?

Confess

Jag har en sak att erkänna..nästan så jag skäms lite att medge;

Jag har fastnat i Facebook-träsket.

Okej, jag kan väl knappast säga att jag "fastnat". SÅ kul är det faktiskt inte. Men visst är det fascinerande att bara klicka runt och se hur många som har hittat dit liksom. Tyvärr är jag världens fegis, och vågar inte ansöka som vän till andra än de jag känner någorlunda bra. Så ni som läser kan väl träda fram och lägga till mig? Matilda Lindén heter jag för er som inte visste det!

Skolan idag var tråkig, fast jag var ju bara på två lektioner så det var väl okej.
Måste ju säga att lärarna har otrolig brist på fantasi och de är så tråkiga. "SÅHÄR ska en novell se ut, SÅHÄR ska en uppsats se ut." Ok, om ni tycker det är kul att läsa 15 stycken identiska uppsatser, så fine, bara jag får högt betyg för det.

Längtar till jullovet so badly.
Måste tvätta håret alltså. Men väntar nog till efter gitarren, tror inte jag orkar släpa mig in i duschen nu, det är så tråkigt. Lyckades faktiskt piska mig själv in till duschen imorse, men sen dess har all kraft varit slut..därför blir det nog dusch efter gitarren, istället för före.

Nuu ska jag fortsätta facebooka.
image219

Ångest?

Jag tog det osäkra före det säkra och hoppade över ljudmedian helt och hållet. Fan vad mina betyg kommer sjunka redan första terminen, bra jobbat Matilda. Du sköter verkligen dig själv,

äter ordentligt, sköter skolan, motionerar regelbundet, överdriver inte alls konsumtionen av en del saker, är otroligt trevlig mot allt och alla.

HEH!

Men nu har jag tid att döda till fem i ett iallafall.
Skönt.

Ljudmedia eller inte ljudmedia..det är frågan.

Jag har en stor känsla av att ljudmedia-lektionen är inställd idag, och att han sa det innan lovet och sen så har jag glömt det under lovet..liksom.
Känns så onödigt att gå dit så tidigt om lektionen är inställd, men vad kan man göra?

Pigg som en lärka var man imorse..njaae. Har iallafall varit med om min längsta halvtimme hittills. Väckarklockan ringde och jag var lite trött så jag tänkte att jag kunde sova en halvtimme till. Sen kändes det som om jag låg vaken jättelänge och sen när jag väl somnat drömde jag jättemycket. Och så var jag nästan utvilad när jag vaknade sen, skönt!

Nu ska jag snart rulla iväg till ljudmedian..och hoppas fan att det är lektion annars har jag släpat mig dit en och en halvtimme tidigare än vad jag egentligen borde!!

I'm walking down the street, and feel pain in my feet(s)

WOHO!
Jag överlevde dagen.

Var lite måndags-hysteri-ångest nere i repan bara, tror Lene ville skjuta oss alla i slutet men vafan!

Skolan var inte lika hemsk som jag förväntat mig...den var hemskare.
Eller, det beror ju på vad man jämför med. Jämför man med en perfekt förmiddag och en kväll i repan så vill man ju grina. Men jämför man med en timme hos tandläkaren så kanske man föredrar skolan? Eller? Nej, faktiskt inte.

Fick skutta omkring på idrotten, helt OK.
Skulle hem, Malisas cykelnyckel gick av i låset så hon fick gå hem stackarn.

Var ju nere i repan sen ett litet tag också, finslipade på blues-låten vi gjort! OHYEAH! Nu behövs det bara lite text, men den var ju jag och Amanda skitduktiga att fixa när vi gick hem! OHYEAH igen!

Nya bandnamn fick vi också. Kanske inte ska nämna dom här, HEHEE.


Trött tjej

Jag är trööööött.
Kom iallafall upp imorse och till första lektionen. Det var mycket tråkigt.
Vi hade engelska, lyssnings-prov, gick väl sådär. Var väl inte helt på G.

Känner mig äcklig idag.
Trött = äcklig.

Två lektioner kvar bara, och jag är pissnödig.

Tillbaka till vardagen

AAAH.

Rå-ångest.

Vara i skolan, otrevlig och sur, komma hem, inte orka göra någonting. Äta, sitta vid datorn, sova.
Och så vidare igen, för att vakna till lite på helgen.

Vad är detta för liv?!


Okej, så hemskt är det faktiskt inte. Jag har ju musiken kvar, och bara för att lovet tar slut betyder det inte att tillfällen att repa tar slut, nej nej!
Kommer ju igång med lektionerna på musikskolan också.. inte för att det ger så värst mycket direkt, har lärt mig lite skalor, men det är allt. Tur att internet och kunniga kompisar finns! Tur att man har ett band att spela med! Tur att man har replokal! (och tur att man fortfarande har kvar replokalen efter igår..hehehe)

Nu ska jag njuta av lovets sista timmar med en god bok och sedan sömn.

12 10 9 10 12 14 12 10 och så vidare..

Jaha, vad har man gjort idag då;
inte mycket!

Har inte direkt fångat dagen så som man säger. Gick ut en sväng med Amanda och satte oss på en sten och åt lösgodis i solen som var vårig.
Men nej.
Det är höst. Nästan vinter. Snart.
JAG VILL HA JULLOV!
Hoho vad jag längtar.

Mår lite halvdåligt, men det har jag gjort så länge nu att jag bara känner det om jag känner efter. Både lite huvudvärk och illamående ligger och trycker men vafan. Vad ska man göra åt det?

Sista lovDAGEN

Känner paniken komma krypandes....
vill inte börja skolan, men det är väl bara att stå ut. Har inte så mycket till val liksom?

Vaknade runt tolv, mådde prima ballerina. kände mig bara jäkligt uttorkat men nu har jag hinkat vatten så det är ingen fara alls!!

Har läst massa Linda Skugge på senaste tiden, eller massa och massa, en bok, ni vet, hennes dagbok från 91-93. Måste erkänna att det är skitbra, så verkligt likskom! Nu har inspirerat mig så jag ska skriva lite kort vad jag har gjort varje dag. SEN när jag blir känd krönikör eller vad det heter så kan jag ju ge ut det och tjäna massa kosing på det!!!

kanske borde lära mig stava först HEHE.

Hursomhelst, dagen blir väl softiiiiiiiisschhhh. Måste städa upp alla kläder som ligger på golvet och på stolar och hänger i taket i lampor och på skrivbordet och ja?
Fick en ascool skjorta igår av min syster. Jag ser ut som en hippie i den, nu saknas bara knarket i näven alltså.

Favoritlek: "Jag har aldrig"

Sista lovkvällen

Vart faktiskt asnajs.
Lite besvikelse för både Sofie och mig! men vafan!!!! Det blidde trevligt ändå!
tur att man är så fjortis, hhaha, blir mycket billigare då.

eh?

Nu sova.

Läsa lite försT!

Pluppsala

image217

Varför är det alltid så?
När man har planerat att köpa kläder hittar man aldrig något.
Nu idag när jag verkligen inte hade råd att köpa något hittade jag otroliga mängder kläder. Fan helvete. Men det är bara att se glad ut.

Ska duscha och så och sen ska iväg till repan. Lite delade meningar också, hur bliiiiiir deeeeeetttttt? Hoppas att det ordnar sig.

SNÖ

Snö som i vita små saker som ramlar ner från himlen!

Kom alldeles precis in - har varit ute och skuttat, kramat snöbollar och gjort snöänglar i snön med Marika och Amanda. Riktigt trevligt var det!
Blev dock himla varmt nu när jag kom in, puh!

Dagen blev trevlarns iallafall, var över till Amanda och vi spelade lite, försökte komma på lite grejs till versen. Försökte oss även på solot till Invincible men det gick väl som det gick, haha! Men vi ger inte upp i första taget!
Gick sen över till Marika och kollade film och åt massor av tjocka saker. Riktigt smarrigt.

Sa sedan på skämt till Amanda
" det snöar ute! "
amanda: "Va! gör det?"
jag: "nej jag skojade bara."

tio sekunder senare hör man marikas mamma;

"hörrni det snöar ute!"

Vi gjorde snöänglar och skrev våra älskades namn i snön. Vackert och så poetiskt!

Nu ska jag kolla på lite bilder.. mums. och sen ska jag försöka sova!

Fredag..eller?

Oh no, det är redan fredag!
Snart är höstlovet sluuuuut, nej!
Ångest x 1000.
Men som många säger, det är bara att stå ut fram tills jullovet och då är det lång och härlig ledighet! Det ska bli underbart.. har väl inga direkta planer, men det blir ju till att fira jul med släkten och sen nyår med vännerna. Det blir nog riktigt trevligt!

Idag vet jag inte riktigt vad som händer..känns som första lovdagen jag inte gör något alls? Har ju gjort rätt mycket senaste tiden, men jag gillar att ha saker att göra. Dock är det ju skönt att vara hemma och ta det lugnt också.. Ser ut att bli en sån dag, men man ska aldrig vara säker!

Imorgon ska vi ha det lite trevligt i repan igen, blir nog ett bra avslut på ett bra lov.

Just nu vill jag ha..

Håller ju somsagt på att spara till en ny elgitarr, de här två har jag spanat på nu, båda två är relativt billiga så det är inga orealistiska drömmar här inte..

image216
Eagle - 1000 kronor dyrare än LP-kopian men vad tusan, det är inte så mycket pengar..



image215
LP-kopia

Repan

Ja, har ju faktiskt inte hunnit skrivit något inlägg på länge.

Igår morse vaknade man vid halv nio, och skruttade iväg mot repan vid halv tio. Hämtade upp lite färg och sånt på vägen och sen började vi fixa och dona. Var och pantade flaskor, hämtade affischer på biografen och sånt. Lene köpte en Ramones-affisch på ÖB för pengarna vi fick för de pantade flaskorna, och jag tog med mig lite trasiga vinyler vi kunde sätta upp på väggen. Riktigt fint var det!

Målade äggkartongerna i schackmönster (så mycket vi orkade iallafall..) blä, det var tråkigt. Jag ska inte bli äggkartong-målare när jag blir stor och det kan nog både Lene och Amanda hålla med mig om!

Slöt upp några killar och hjälpte till också, skakade av mattor och sånt, man kände knappt igen repan när det blivit så rent liksom. Som Christoffer sa - "det märks att det är en tjejrepa för det behövs tjejer för att det ska bli lite snyggt". Eller hur var det?

Vid fem kände vi oss relativt nöjda och vi kunde åka hem och käka och sånt. Vid åtta åkte vi dit igen, köpte lite grejer på coop (tack A.J) och sen gick vi tillbaka igen. Hade en riktigt riktigt kul kväll, vi spelade, lyssnade på musik och hade det götttt. (förutom kiss-ölen men den fick Tracksuit). Japp, killarna i Tracksuit slöt upp och fick höra våran första låt. Gick ju som det gick, hahaha, speciellt när man skulle sola, missade strängarna totalt. men vi kan ju skylla på massa saker så det gör ju inget.
Åkte hem vid ett och sen sov jag hos Amanda, riktigt trevligt. Har vart där hela dagen också och det var skönt, vi gjorde typ ingenting, kollade på film och käkade chokladbollar. Tog en promenad ner till JamShop och köpte plektrum (istället för gymmet för det orkade vi inte - haha!)

Och så lite bilder...(ignorera att bildkvalitén suger)

image213
Lene ser cool ut bakom trummorna..

image214
Jag och Amanda - glada gitarrister.

RSS 2.0