Friluftsdag

Med resultat av ungefär ont i hela kroppen. Det känns som nerverna i min högra hand är mosade så ni får ha överseende med eventuella stavfel som jag inte orkar korrigera.

Förväntade mig massor av blod och smärta - vet inte riktigt hur det blev. Både jag och Elin karvade ju upp knogarna lite granna när vi skulle försöka tända en brasa som bestod av dyngsura pinnar. Det gick inte så bra, så vi i våran lilla grupp fick använda tändstickor och vi fick det iallafall att brinna tillslut.

Byggde även ett vindskydd, vilket resulterade i X antal skärsår när döda träd skulle skalas från grenar, men också det är ju inte så farligt blodigt. Det blöder i några minuter sen torkar det in och existerar liksom inte längre. Vi byggde iallafall ett skitsnyggt vindskydd som var riktigt mysigt. Elin har bilder, får be henne skicka över dom på nåt sätt!
(kändes verkligen som frilufts-liv, först ringer Karins mobil och hon står och snackar , och Elin har digitalkameran i högsta hugg. Men vad är vi om inte betongbarn)

Paddlade ju även kanot - vilket gick galant. Våran parkering på stranden kanske inte var den snyggast, men snett är bättre än ingenting. Sen gjorde jag ju misstaget (he he he) att dra upp kanoten lite extra på stranden, när Elin stod upp i själva båten. Det resulterade nog i dagens blodigaste. Men hon fick plåster på såren av Per så det gjorde ju inte så mycket ändå.
Fick ju faktiskt paddla kanothelvetet två gånger också, eftersom att vi självklart erbjöd oss att paddla tillbaka dom. Vi visste liksom inte var kanoterna skulle , så vi ropade förgäves på Per som inte syndes någonstans. Plötsligt såg vi någon i brun/grön kavaj som stod några hundra meter bort på en udde och vinkade av glatta livet. Det var bara att sätta paddlorna i vattnet och rejsa fram till han. Relativt smärtfritt.
Återstod bara att lyfta upp kanoterna i ställningen - inte så jävla smärtfritt men tillsist fick vi upp dom.
Kom tillbaka till Främjarstugan, fick reda på att vi skulle tvättat ur kanothelvetena också. Det var bara att kila tillbaka och lyfta ner kanothelvetena från ställningshelvetet och vi fick en liten hink som rymde typ en liter vatten och en ynka liten trasa.
Vi skapade en snygg kedjeformation där vi langade den lilla patetiska hinken. Snart förstod vi att Per faktiskt klarade det bättre själv. Snart förstod vi även att det fanns en slang att använda, så vi lyfte upp kanoterna dit slangen fanns.
Snart förstod vi att det fanns en slang precis bredvid kanotställningen, så vi hade gjort allt jobb i onödan då vi bara kunde ha sköljt ur dom på plats i ställningen. :) Det är ödets ironi. Folket inne i huset glodde som fan, men det kan jag förstå där vi stod med vår lilla hink och skurtrasa.

Fick iallafall skjuts tillbaka av Perran och det var skönt må jag säga. Var så fruktansvärt hungrig när jag kom hem att jag åt och sen slockande jag i soffan. Har bara gått upp ur min medvetslöshet-liknande dvala för att äta middag och sätta mig här ett slag.

Kul dag hur som helst, lite smärta har väl ingen dött av.


- Är det någon som har delat ut alkohol?
- Hm, det är sexor!
- De påminner om fulla dvärgar som hoppar omkring.

Personality

Personality

Hm. Jasså!

Mangeline

Mangeline

Hmm. Kunde ju vart riktigt snygg om jag fått Evangeline Lilly som morsa.

Kommunikation

Tänk dig att du står och tittar på två olika gäng, kanske i någon gymnasiebyggnad eller i alla fall någonstans där folk är mellan 13-15 år gamla ungefär. Du ser en tjej ansluta sig till det ena gänget, hon möts av både kramar och pussar på kinden och gälla utrop om hur fint hennes hår är. Själv fnittrar hon lite och säger förstrött "Tack" och är inte långsam med att ge komplimanger tillbaka om hur fin tröja en tjej har, och hur snyggt halsband en annan har. Snart ansluter sig även an tjej till det andra gänget. Det hon möts av är dunkar i ryggan samt ett "Tjena din jävla nöt". Hon skrattar högt och säger nonchalant "Tja din analballe".


Helt klart skulle ju de flesta tycka att relationen mellan tjejerna i det första gänget är absolut bäst. Men är det verkligen så? Är det inte viktigare att kunna känna att man älskar varandra så mycket att man kan säga saker som i andras ögon är fullständig oanständiga, och ändå liksom inte bry sig?


Enligt mig så har tjejerna i det andra gänget en bra mycket kärleksfullare relation, hur nu det går ihop vet jag inte riktigt. Men att man känner sig trygg hos de man ska umgås med är nog prio ett och att kunna kalla varandra (o)schyssta smeknamn är väl ändå ett bevis på att man känner sig trygg med dom? - Man vet att de inte blir sura för en sån liten sak.


Att man måste överösa varandra med kommentarer för att känna en slags stabil trygghet är ju egentligen bara helt fel. Självklart är detta himla subjektivt men nu skriver jag ju ur mitt eget perspektiv.


Jag har nog ganska stabila relationer till de flesta av mina kompisar. Jag tycker det bara är mysko och avskräckande ifall någon börjar ge mig gulliga kommentarer och små spontana kramar lite då och då, eftersom det skapar en falsk trygghet som jag inte känner igen mig i. Vi, kasper o Jesper o Jonatan, kan kalla varandra i princip vad som helst och det värsta som händer är väl att vi börjar garva så att vi får ont i magen när vi kommit på ännu ett oanständigt smeknamn.


Ett annat exempel är något så enkelt som när man ska säga hejdå när man ska logga ut från typ MSN. Har vart med om många gånger att dom skriver Puss och kram <3333 Älskar deej <3333. Mina enda reaktion blir; "WTF!?" Det jag skriver till mina närmaste kompisar när jag ska logga ut är typ "Puss och bajs och god natt Britta din fitta". Och det är ändå det kärleksfullaste i min skala.


Vet ju inte, jag kanske bara lever i min egna lilla kärlekslösa betongbubbla men nog tror jag fan att jag har en rätt kärleksfull relation till de flesta av mina kompisar i alla fall.


Historien om Greta som kände sig levande och dog

Greta hade länge legat och varit sjuk, och mot alla odds hade hon överlevt sjukdomen. Doktorerna tordes inte tro att hon skulle överleva när hon fick diagnosen "ovanligt elakartad influensa" - då hon faktiskt hade nått en ålder på 102 år. Man kan säga att doktorerna som befarat det värsta blev smått chockade när de kunde konstatera att Greta nu faktiskt var helt fri från de elaka bacillerna som bara några dagar tidigare regerat i hennes kropp.


Under hennes långa period av sjukdom och smärtsamma läkningsprocesser hade hösten blivit till vinter, vintern hade blivit till vår, och sommaren började nu närma sig. Från sitt fönster i sjukhussängen hade hon sett färgen på träden förändra sig dag för dag, och hon kunde även se människorna som tog sin morgonpromenad börja gå mer och mer lättklädda. Som den ytterst bedrövliga sanningen var hade inte Greta tillfälligheterna att kunna uppleva vårvädret, hon hade inte haft en chans att höra vårfåglarna kvittra och hon hade inte haft en chans att se nyckelpigorna klättra på körsbärsblommorna som även de blev intensivt rosare och sprödare för varje dag som gick.


Idag hade i alla fall Greta friskförklarats - faktiskt hade hon friskförklarats redan för tre dagar sen, men hon hade känt sig lite trött och stannat i sängen ändå. Men dagen till ära hade hon faktiskt tänkt ta sig en liten promenad. Trots allt var hon ju väldigt gammal och skröplig, det blev inte direkt några mils långa promenader för hennes del, men någon vända runt parkeringen kunde hon ju alltid ta.


Tystnaden ringde i hennes öron och hon försökte långsamt resa sig upp i sängen. Sakta men säkert gick det, och hon satt tillslut upp på sänggaveln. Hon kände hur lederna värkte men hon hade beslutat sig för att göra detta nu. Sakta, sakta hade hon rest sig upp, och till sin förfäran kände hon smärtan skära genom hela den ledbrutna kroppen. Det kändes som hennes rynkiga skinn brann och hennes sköra skelett krossades mot stenplattor. Men hon hade bara en fast tanke; Att få ta en promenad i det vackra sommarvädret.


Rollatorn stod redo bredvid sängen och hon greppade de silikonförsedda handtagen. Med en promenad som verkade vara milslång var hon tillsist framme vid ytterdörren. Med stöd mot rollatorn kunde hon sakta föra sin högra hand mot handtaget som en gång i tiden hade varit så vackert i lackat ekträ. Nu hade handtaget nästan ruttnat bort. Se vad tiden kunde göra. Med en snabb titt i spegeln såg hon rätt in i sina vattniga nästan genomskinligt blå ögonen. Det var inte bara dörrhandtaget som hade åldrats.


Med en kraftansträngning sköt hon upp dörren på vid gavel. Hon kände en varm bris välkomna henne ut ur huset - huset hon så länge legat isolerat i under hela hennes sjukdom. Träden var alldeles gröna och hon kunde andas in den friska doften av sommar. Det doftade precis som somrarna brukade när hon hade varit liten jäntunge och faktiskt bott i samma lilla stuga redan då. Dofterna åldrades aldrig och inte heller gjorde minnena, även fast på den tiden hade det bara varit en enda ensam stuga i området, och inte heller hade området varit asfalterat.


Med försiktiga steg klev hon över tröskeln - att ta på sig skorna var alldeles för mycket till ansträngning. Barfota med känsliga fötter klev hon ut på den asfalterade parkering. Hon kände lyckan sprida sig i kroppen och hon kände sig för första gången på flera månader alldeles, alldeles levande.

Det kanske var för att hon kände sig så levande som hon undgick att se bilen som med skrikande bromsar försökte vädja undan för henne, men bilen var för snabb och hon var för långsam.


I want to ride my bicycle, I want to ride my bike

På torsdag vankas det friluftsdag för niorna, vi samlas vid idrottshuset och har sedan tre val att välja mellan, beroende på vilket betyg vi siktar på;

G = cykla ut

VG = jogga/gå ut

MVG = springa på under 30 min ut


Vilken grov underskattning av det mest fantastiska och miljövänligaste färdsättet som finns - cykling! Vem har sagt att man har bättre kondis för att man orkar gå/jogga ut? Det är mycket jobbigare att cykla än att gå, bara det att gå tar längre tid. 
Varför vara primitiva och gå tillbaka till den tiden då vi var tvungna att springa ifrån björnar och andra läskiga djur - när vi har mycket smartare sätt att ta oss fram på och framförallt fly från alla lejon som lurar i skogarna?


Hur som helst ska vi väl framme i Bresse (om vi nånsin kommer dit..) paddla kanot och det är fan askul. Ännu ett sätt att ta sig fram på som är mycket smartare och roligare än att springa. Måste stimulera lite kanotpaddling innan imorgon då, man måste ju visa gamla takterna från den äkta kanotpaddlaren man var förr i tiden.


Astrid ma woman

"Hon var så gruvligt stark, att i hela världen fanns det ingen polis, som var så stark som hon. Hon kunde lyfta en hel häst, om hon ville. Och det ville hon. Hon hade en egen häst, som hon hade köpt för en av sina många gullpengar samma dag som hon kom hem till Villa Villekulla. Hon hade alltid längtat efter en egen häst. Och nu bodde han på verandan. Men när Pippi ville dricka sitt eftermiddagkaffe där, lyfte hon utan vidare ut honom i trädgården."

- ur "Boken om Pippi Långstrump"

Jag ska, nu på steg 35 i svenska, tilldela ett litteraturpris till en random författare som man får välja helt själv. Med den fantastiska dosen fantasi jag har, så har jag valt att tilldela Astrid Lindgren. Och nog är Astrid Lindgren en av mina favoritförfattare. Jag hittade en gammal, gammal bok i bokhyllan "Boken om Pippi Långstrump". Minns när mamma läste den högt för mig, några sidor varje kväll. Boken är alldeles gammal och nött och hela ryggen är avskalad liksom. Den är inte så överdrivet gammal egentligen, tryckt 1985 men den känns så himla sliten.. sidorna är alldelels gulnande och det känns som hela boken ska falla isär när man öppnar den.

Men trots den risken hade jag tänkt börja läsa i den. Helst av allt vill jag läsa "Ronja Rövardotter", men den boken verkar av någon outgrundlig anledning försvunnit ut i tomma intet.

Men först av allt måste jag skriva klart mitt tal till svenska 35 dårå. Jag är inte så bra på att formulera mig och sätta ord på mina tankar. Varför Astrid Lindgren förtjänar priset, osv. Men jag får väl kladda ihop något.


An apple a day..

An apple a day..


Ahh, jag vill ha tillbaka kameran! Saknar att fota.. wosh.

Bloggen har legat nere ett tag nu. Fan, det börjar kännas mer och mer som en drog, jag kommer ju aldrig kunna bli kvitt heroinberoendet alltså.
Under dessa dagar har jag iallafall haft massa elakheter för mig, och massa planer har man smidit under den tristessfyllda tiden man inte har hunnit blogga.

Enavallen

Jag kan ju uttrycka det simpelt..

Att sköta ljuset igår på showen var ungefär hundra gånger roligare än enavallen. Samtidigt var inte enavallen en pain in the ass på det sättet.

Iallafall så var det himla kul att sköta ljuset och det är ju lite motsägelsefullt eftersom den enda inblandningen vi hade i showen var att fippla med lite knappar. Men man kände sig lite allmighty när man med ett enkelt knapptryck kunde förändra världen (iallafall scenen). Vi kunde ha förstört hela showen genom att lysa bara i vänstra hörnet, och visst funderade vi på lite sabotage, men det var mycket roligare att sköta det bra faktiskt.

Kanske var därför det var så kul - jag/vi lyckades äntligen bra med något som inte var typ skriftligt!! Efter återkommande fail på typ..ehh.. muntliga grejor kändes det bra att för en gångs skull lyckas med nått. Med risk för att låta "tyck-synd-om-mig".

Hur som helst var jag hur slut som helst när jag kom hem runt halv sex igår typ. Slocknade ett tag. Vilket också är ganska motsägelsefullt eftersom vi fortfarande bara satt vid ett bord och rörde vi lite knappar. Fast iofs sprang vi runt ganska mycket, upp och ner för trappor - fram och tillbaka från skolan, och jag sprang ju iallafall upp och ner uppe på bryggan (kommer alltid tjata om detta) och det är ju mycket mer ansträngningar man gör än när man sitter i skolan och gör i princip ingenting.

Har trippelångest över franskan också, om jag får IG så dör jag: HÖR DU DET MINNA, JAG DÖÖÖÖÖR!!!!!!!

WHAT GÖÖRLS WANT

Jag och Amanda förde diskussioner om bra killar (vaddå vi är faktiskt tjejer)

- Woöh, såg du *****? Han är ju SCHWLOPP! *visa med  fina gester hur spinkig och benig han är*
- Ja, dom ska ha stoor överkropp! (size does matter)
- Jupp, så dom kan "I can protöct you bejbi" (sägs med överdriven rysk brytning samtidigt som man spänner sig lite)
(pipig röst) - Inte "aahhh nej en nyckelpiga rädda mig, bajskorv"

kära KP

HEJ KP!

jo jag undrar så att jag e en kille på elva
år och min snopp är bara fem centimeter
lång. är jag normal???

En som undrar


Banan och japansk spets

Jaa tänk om man skulle dammsuga upp en liten japansk spets (hunden alltså) för att dom är så små. Skulle man höra dom yla inne i dammsugarpåsen eller skulle man slå på dövörat och tro att det bara var diskmaskinen som krånglade?

Jag visade min skills idag igen, mina skills på att kasta bananskal i buskarna, synd att lyktstolpen stog ivägen..hmm.

LALALLALAAA, jag är trött :) :) :) Nån som vill ha sött
socker????

VÅREN BLEV TILL BRÖST
I MIN UNGA HÖST

det var en gång en apa som inte kunde rapa och när han inte rapa så spelade han banan SPELA BANAN swischh swiiisch SPELA BANAN swwiisch swiich. SPELA BANAN SPELA BANAN SPELA BANAN. OKEJ bevis på att min hjärna är ett slagfelt? Skala = spela ?
Helt orimligt.

Låt mig sarga dig, låt mig döda diiig / Harry Potter och hemligheternas kammare (från svenska översättningen)

Lisa är tretton år och har inget hår
Men däremot ganska tjocka lår
Trots det alla pojkar hon får

En dag skulle Lisa åka traktor
Men då var det egentligen en förändringsfaktor
Faktorn sa du är ju faktiskt bra
Då sa Lisa "ta och dra!"

Faktorn vart sårad
Lisa blev vårdad (rimmade ju nästan)
För den skallskada hon fått
När hon ramlade på Drott

Hon halkade på en semla
Som hon skulle äta med en kremla
Egentligen var det inte så farligt
Men hon tog det inte särskilt varligt

Så hon sprang ut på vägen med blödande skalle
Och skrek "Fan vad ont jag har i min balle!"
Och Lisa blev inte bara skickad på sjukhus
För att få bort en och annan lus
Nej hon blev skickad till psyk
Sen av sin farsa hon fick stryk

Prooove daa skillzz

Dagen började så jävla dåligt haha. Hade cyklat halva vägen till skolan runt halv åtta (då har jag knappt vaknat i normala fall...) och kom på att jag glömt väskan med grejer som jag ska ha hos Malisa hemma! Det var lyckat, bara att cykla tillbaka som om jag hade djävulens piskor i arslet. Kom till Malisa runt fem i åtta ändå, måste fått lite extra tid av tomten eller nått, och då hade Malisa knappt vaknat hahaha. Vi kom till skolan vid tio-kvart över ändå och skruvade isär lite trummor och sånt, tror vi skulle hjälpt till mer med att inte hjälpt till men hahaha. Alla bilar övergav oss en efter en - Per som hade lovat att skjutsa ner oss till Joar dissade oss för Viktor den jävla svikarn! (Fast vi raggade ju skjuts av han både från skolan efter lunch, hahaha seriöst, han åkte och lämnade oss vid joar och åkte sen tillbaka till skolan..jag har hört att vi är lata jag ^^ och skjuts till skolan efter Joar. )

Vi hade ju iallafall cyklar, så vi bajkade ner fort som fan och ja , vi var ju i ljud/ljusgruppen och Linus och co. skulle tydligen hålla i ljudet så vi fick väl..ehh..erbjuda oss att hålla i ljuset. Har aldrig suttit vid såntdär bord förrut så man var lite skeptisk hur fan det skulle gå men vilka skills vi visade! Fick vara uppe och klättra uppe vid lamporna över allting, SPÄNNANDE SPÄNNANDE! Typ som när vi fick vara på loftet på min förra skola och ingen annan fick det och vi kände oss särbehandlade på ett skitbra sätt. Typ så. Hur som helst så hann vi knappt köra genrep så vi hade ingen aning om vilka scener som skulle komma när showen väl började, så fick liksom improvisera och gissa lite vart lamporna skulle vara riktade. Första showen gick väl rätt OK, men showmässigt gick det ju kasst som jag förstått, andra gången gick skit för oss, ni skulle sätt, papprena flög däruppe. Men showmässigt gick det ju bättre, alla scener var ju med iallafall haha. Ja man vart ju lite sugen att ställa sig på scenen och dra den fantastiska Mrs.Robinson helt felfritt som vi brukar göra dårå. Men man fick ju hålla sig i schack lite! Annars hade jag antagligen stormat scenen och kört ett snyggt gitarrsolo och growlat lite.

Ööh nu har jag käkat så mycket middag att jag typ fick håll när jag skulle dammsuga, hahhahahaaa. Ska ut och gå vid åtta med ManDiiiZZh och oLLLiiZzH, sen ska jag väl sova. Är trött som en gnu, var uppe sen sju. (sex egentligen men sju rimmade ju mycket snitsigare)

So long

Aaaah enavallen imorgon
Jag + dålig kondis = no good results

Old school

"Om man jobbar traditionellt och vill vara ute med skolbarn finns det inte så mycket mer att göra än att titta på alla mossor, svampar, träd och vårblommor. Att skriva och läsa utomhus är varken särskilt praktiskt eller särskilt skönt, förutom under några få fina dagar runt sommarlovet. Om man ändå vill vara ute på skoltid måste man hitta andra vägar att undervisa på än de rent traditionella. Vår väg heter upplevelsebaserad inlärning.


Med upplevelsebaserad inlärning vill vi väcka barnens tankar och känslor, och på så sätt få barnen att själva skapa sig en uppfattning om saker och ting. I vår undervisning skapar vi därför situationer där barnen kan uppleva med hela kroppen och med alla sinnen. När vi har ett projekt om järnåldern blir det naturligt att inleda med en järnåldersvecka, där vi är ute i skogen hela dagarna och verkligen upplever hur det var att laga all mat över öppen eld, att tälja sin egen tallrik och att tova sitt eget sittunderlag."

Fantastiskt vilken bra skola man gick på ettan till femman egentligen. Jag menar, hur många i trean fick grilla kyckling över öppen eld och se det som en del av inlärning? Fantastiskt fantastiskt fantastiskt. När man själv gick där tyckte man det var helt värdelöst men nu fattar man ju vilken otrolig tur man haft som gått på en sån bra skola.

Jag har aldrig gått på en skola med vanliga lektioner och sånt.. undra hur det kommer gå i framtiden på gymnasiet :S Fast samtidigt ska det bli skönt att få allt serverat också, det och det ska du göra och på den och den tiden.


Dagen i bilder

Idag har jag dokumenterat bilder med min kamera som jag kallar Anna-Lisa. Nedan följer historien, mycket spännande dag!

tired

Var himla trött när jag vaknade imorse!

cykla1

Men tog ändå cykeln till skolan!

matte

Vi började morgonen med ett trevligt matteprov.


lunch

Så småningom åt vi lunch i skolans fascinerande matsal/caféteria. Fanns en del att välja på.


klockan

Sen fick vi reda på att vi ska vara i skolan klockan åtta imorgon. Där rök "försovningen". Ritade en bild för att illustrera och understryka min trötthet, men jag kan inte ens klockan. Kommer bli ett besvär att komma till skolan klockan åtta när jag inte vet hur klockan ska se ut då!??!

musik

Sen gick vi hursomhelst till musiksalen och repade lite. Det gick jättebra, som vanligt dårå.

circusworld

Här är vi, vi kallar oss Circus World. Inte så seriöst, men några gig har vi ju fått till. Satsar på att bli typ lika stora som Elvis, men det kanske bara är en dröm? Jaja hoppas kan man ju alltid. Elin på sax, Malisa bakom trummorna och jag själv på gitarr.


monkees

Vi är starkt influerade av The Monkees


besviken

Dock gick det inte sådär superbra på redovisningen, men vad gör det? Vi vet ju hur bra vi är egentligen.

Cykel2

Sen vid halv två tog jag min cykel och cyklade hem och nu sitter jag här! Det var min dag hittills!!

Tack och hej från Matilda

Dreams dreams dreams

Sjuk dröm..ja, inte sjuk på det sättet men sjuk ändå.

Ja, Elin skulle spela in en film med ett jättestort bolag och filmen skulle faktiskt bli stor och sånt. Sen fick vi se på den, typ i skolan eller något för det var massa folk från skolan med och kollade iallafall. Hursomhelst så var Elin jättedålig skådis (bara en dröm) och skulle typ sitta och grina när hon såg en pojke som vart mobbad men hon satt och garvade istället, och av någon outgrundlig anledning så hade de valt att ha med de scenerna i filmen ändå. Sen filmade dom folk i köket i falun typ, och dom pratade, men rösterna var typ dåligt dubbade och då ropade någon cool snubbe i åttan typ (ni vet dom där balla)
- Vem snodde ditt tuggummi bengan!?

Sen var jag hemma på gatan typ, ute och handlade med pappa, marika, amanda och fredrik reinfeldt. Det var vinter och jättekallt ute, men jag hade bara mina tunna tygskor men frös inte särskilt mycket ändå. Hur som helst så var Fredrik en schysst typ (i drömmmen) med rätt skön humor och sen kom han hem till oss och skulle typ äta middag.
Dessutom var Fredrik mycket snyggare i drömmen.

Sen hade vi kakor i en smal förpackning också men det var nog inte så relevant tror jag :O Lalal känns så lamt att gå till skolan när man precis har anländit från drömmarnas värld. Har ju iallafall lyxen att sitta här en stund på morgonen, dock är min hjärna bara påväg till att starta till sin fulla kapacitet så ifall inlägget blev lite konstigt skyll på hjärnan inte mig.

Hur som helst skulle det varit himla skönt att råka försova sig idag också. Dock har vi matteprov direkt på morgonen, så då är det lite opassande att komma försent liksom.

Kul!

KUL VA!! :D

(PERSONLIGHET) JAG ÄR:
blyg;
Njaaäh, inte lika blyg som jag har varit en gång i tiden iallafall.
smart; Alltså..helt bakom flötet är jag ju inte :P
stressad; Jo det är därför jag sitter och fyller i en sån här lista. Lite stress känner väl alla då och då - frågan är ju hur man tar stressen. Jag tar den inget bra och får damputbrott. :) Min lärare får ofta ta dom utbrotten men vafan han är utbildad.
tålmodig; Ganska, men beror också på med vad.
djup; Haha, kan väl vara djup om jag verkligen vill. Beror ju på omständigheterna också.
öppen; Nej, det kan jag inte påstå.
ärlig; Hm..ja..det tror jag?
positiv; JA med min nya positiva attityd är allt GREAT!!
rolig; Haha jaaa jätte
ansvarsfull; Hmm, ja, det är jag nog.

(VÄNSKAP) JAG HAR;
svikit en kompis;
Ja, min specialite, kan man inte hålla koll på sig själv är det svårt att hålla koll på andra också..ööh..hur jag nu formulerade det. Men det börjar fixa sig nu.
förlorat en bästa vän; Ja, eller bästa och bästa, palla rangordna, men en bra vän iallafall.
sagt att jag älskar en kompis: Joo det har nog hänt.
sovit med en killkompis; Typ i trean?
sovit med en tjejkompis; Jodå
pussat en av samma kön; Ja såklart
slagit en kompis; Ja såklart
en kompis som vet allt; Absolut ingen! Så smart kan ingen vara att den vet allt. Och sen är det ingen som vet allt om mig heller ifall det var det som menades, dAaaHAhaHAaahh. Hur mycket man än kan snacka med en kompis så är det alltid saker som stannar hos en själv, typ vilken färg ens bajs har och sånt.
berättat hemligheter; När man berättar de så är det ju inga hemligheter längre..så..nej.

(KÄRLEK) JAG HAR;
blivit sårad;
Njaae, inte sådär direkt punch in the face. Hellre att jag står bak i skuggan och skiter i allt än att göra något vilket leder till att det är himla svårt att bli sårad va.
haft stadigt förhållande; Njä
krossat någons hjärta; Hmm
gett någon ditt hjärta; Hmm
"playat"; Haha nää inte direkt. Det är ju ganska taskigt va.
sagt att jag älskar någon och menat det; Ja jo
sagt att jag älskar någon, och ljugit; Har säkert hänt.
varit otrogen; Nej det är ju ganska taskigt va.
Kär just nu: Kan jag inte påstå.

(FAVORITER) FAVORIT;
låt just nu;
Ingen speciell
pryl; Ingen speciell
film; Slår till med Rules of attraction
lärare i skolan; Hmm får nog bli Perran ändå. Iallafall nuvarande.
plats; Att ligga i soffan och kolla på en bra film med något gott att äta det är livet!
frukt; Äpple är praktiskt, men gillar typ all frukt! MMMM!! Mango är himla gott men ju rätt dyrt.

(ÖVRIGT) JAG HAR;
sytt;
Jaa...?
blivit opererad; Nej det kan jag inte påstå. Har ju blivit lite skärd i men då var jag vaken så det räknas väl inte?
cyklat omkull; Ohyes! Testar gränserna jämt och ständigt.
sjungit i duschen; Ja det tillhör väl mänsklig natur.
hoppat bungyjump; Nej tyvärr inte.
fobi för något; Hade en hemsk fobi att prata inför större folkgrupper (mindre också för den delen) men det värsta verkar ha gått över nu. Tack engelska kommunikationerna eller nått.
sett någon dö; Ingen människa
varit på begravning; Ingen människa

LIVET;
svart eller vitt;
Som färg? Hm..vitt tror jag. Eller nää båda färgerna är ju lika snygga även tillsammans.
rött eller blått; Blå som färg men icke politik OK!!
skriva eller tala; Haha skriva ...ibland
vatten eller cola; Vatten
mobil eller mp3; Mp3
snygg eller charmig; Charmig!
lösgodis eller choklad; Hmm lösgodis i såfall.
frukt eller grönsak; Frukt är godast
film eller serie; Orkar nästan aldrig följa serier, så röstar väl på film.
festa eller softa; Softa för det mesta men lite party party är ju kul bara det inte blir för ofta.
sommar eller vinter; Sommar men vintern har ju sin charm också. Dock stort minus med kyla och sånt!! Och det är ju typ det vintern endast består av såå..
fredag eller lördag; Fredag
ljus eller lampa; Ljus är miljövänligt haha. Och ger ju lätt finare sken. Lampa är dock mycket praktiskare och sånt.
övervikt eller undernärd; Hahaha, ett mellanting är väl bättre? Normalvikt = great
kärlek eller vänskap; Vänskap kan ju inte ta slut på samma sätt som ett förhållande kan. Men närhet behövs ju alltid och det är nog bra för en människa att få känna sig älskad och vara trygg med nån. Men vänskap vinner ju i längden.
bio eller hemmakväll; Hemmakväll. Bio = waste of money. Haha snåljåpen har talat!


Bear hides and buffalo

Jag läste i en tidning att bloggar blir mycket intressantar om de har en intressant rubrik. Jag tror inte att jag har haft en fyndig rubrik en enda gång :) Kanske därför jag har typ 20 läsare hahaha.

Hur som helst så..ehh..råkade.................
jag försova mig i morse, kom till skolan vid typ tio. Det var riktigt skönt. Skrev klart mitt musikuppdrag - fattaade inte ens själv vad jag dillade om men men. Pluggade lite matte, vilket jag behöver göra nu också egentligen, men jag accepterar fan ett G, fick ju bara det på matte-nationella. SÅ kass är jag faktiskt inte på matte, det är bara så förbannat segt. Hursomhelst är det matteprov direkt på morgonen imorgon = ingen försovning. Waaah. Algebra och ekvationer. Känns som jag kan det hyfsat, men behöver kunna det skitbra. Måste verkligen klara resten av proven nu för att lyckas få ett VG. Har ju ändå massa omprov och skit, vill inte skjuta upp mer saker.

Kommer sänka mig sista terminen, känns SKITBRA!! blöehh.
Cyklade ut till stallet, red i paddocken. Känns rätt tråkigt med jämförelse med att rida ut en mysig skogstur men tjockisen behövde det - han vart ju lite svettig iallafall. Gick ganska bra för övrigt, fick ner honom i form mer och mer, dock springer han ut med baken i galoppen i ett hörn, men det är väl inga gigantiska problem direkt! Men på fredags blir det att rida ut också = mycket roligare!

Cyklade hem, såg en död katt i diket, antagligen överkörd. Malisa bestämde sig för att hata förarna som råkat köra över katten, och när jag försökte påpeka att det antagligen inte var med mening, så var jag äcklig :) Love you too <3 Spelade fin musik på enavallen också
I want to buy a
New vagina

Nu har jag precis fått i mig lite mat - lär bli en lång natt med ekvationer och algebra, underbart underbart. Börjar bli frisk också, känner mig så sugen på att börja träna. Ja, inte träna någon sport då, eller jo jag är sugen men det känns rätt onödigt, men typ jogga och sånt, kanske hänga med Amanda till gymmet någon dag för det var ju typ ett år sen sist!

Just det, på torsdag är det show och sånt för föräldrar eller gammelmormor eller nått, klockan 15.30!! HAHA JÄVLA IDIOT-TID! Folk har ju inte ens slutat skolan då och föräldrarna har ju allra minst slutat jobba! HAHAHA, kommer sitta tre personer i publiken och klappa takten! Aja gammelfarmorn kanske kan komma iallafall, om hon får tjänstfärd.

So long

Klimatsmart?

Klimatsmart?

Hmm. Det var ju illa.

Fight for your right!

You wake up late for school man you don't wanna go
You ask you mom, "Please?" but she still says, "No!"
You missed two classes and no homework
But your teacher preaches class like you're some kind of jerk

(minus att det är min morsa som säger no! - snarare mitt samvete typ)

AAAH BOTTLED VIOENCE MINOR THREAAAAATTT OHOOHOHOH PUNK PUNK I'M A HARDROCKAH WOAAH I'M A COOOL GIRL WITH HÄNG ON THE BRALLA, OH YEAAASSSHHHHHHHHH PUNK PUNK PUNK PUNK PUNK PUNK SMOKE ON THE WATTEEEEERRRRRRR.

Kortslutning

Okej, nu är jag typ helt
tom i skallen

Och måste egentligen sova snart, vädret är rätt opepp men vafan. Hittar massa gammal musik också, åh, vilken fantastisk musiksmak jag hade förut. HAHHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA + tio haha:n till.

Min meningsbyggnad just nu = crappy men OK, det gör väl inget hmmzzz.
Trött i hela kroppen och hjärnan.

I want to break freeeee

Tar lite paus mitt i allt analyserande och snodde denna lista av Ploy, tycker det är kul att fylla i såna här och det är kul att läsa andras också. Kanske är jag ingen intressant person att läsa om, men det får ni väl göra ifall ni vill eller strunta i det ifall ni inte vill ^^

Gillar:
1. Favoritartist, kvinnlig
Alla tre tjejer, Kathleen Hanna, Johanna Fateman och JD Samson gör riktigt bra musik och med bra budskap och blablabla. Gillar Alecia Moores attityd också, även fast jag inte gillar hennes musik så värst (längre, avgudade hennes musik i femman-sexan-sjuan typ). Men jag vet inte, kan nog inte säga att jag har någon favorit.
2. Favoritartist, manlig
Gordon Gano är genialisk, och för att inte glömma MARKOOLIO!
3. Motiv på din musmatta
Bara rött, inget motiv
4. Vilken startsida har du?
www.superstart.se typ haha. Men den är bra ifall man vill kolla vädret och vad som går på TV typ.
5. Gillar du musik på hemsidor?
Det är bland det mest irriterande som finns (inom internet då). Händer alltid att man sitter mitt i natten och har ljudet på högsta volym, utan att spela någon musik och klickar in sig på en hemsida som spelar ashög musik till pissig kvalité också. Oj där väckte man halva grannskapet.

Sant eller falskt?
1. Jag är alltid välorganiserad

Kan ju inte direkt säga att jag är det. Men scheman och sånt är grejen!
2. Jag gör en budget för hushållsutgifterna och lyckas för det mesta hålla den
Hahahaahah även ifall jag hade hushållsutgifter tvekar jag på att jag skulle hålla en budget.
3. Jag har gott lokalsinne
SÅÅ kasst är det nog inte - är nog bara väldigt osäker på om jag ska våga chans när jag är tillsammans med någon annan. Är jag själv hittar jag ofta.
4. Jag älskar måndagar
Njjaaääeäehh. Alltså, jag hatar inte måndagar sådär speciellt som alla tycker att det är så jobbigt. Lite trögt är det väl att komma upp på morgonen men det är det ju alla skoldagar så.
5. Jag ljuger aldrig, inte ens en s.k. "vit lögn"
Falskt

Läsvanor:
1. Läser du mycket?

Läser alldeles för lite egentligen. Men läser lite innan jag ska sova och så, därför läser jag typ aldrig klart mina böcker, eftersom att jag läser så lite. Men jag har nästan alltid en bok på G iallafall.
2. Nämn tre av dina favoritböcker
öööh. Liftarens guide till galaxen.  Den får duga och stå för alla tre.
3. Har du någon gång funderat på att skriva själv?
Var värsta boksprutaren i ettan-femman, roligaste ämnet var lätt att skriva böcker då. Har ju en samling nånstans med säkert fem kilo böcker, och det är ju bara små papper som jag häftade ihop liksom.
4. Är du med i någon bokcirkel/bokklubb?
Nepp
5. Köper du oftast pocket eller inbundet?
Pocket är ju skitbra eftersom det är så billigt, men inbundet är snyggare på något sätt .SAmtidigt är pocket ju lätt att ta med sig överallt.

Just nu...
1. Är det något speciellt du längtar efter just nu?
Humm sommaren.
2. Hur är vädret hos dig just nu?
Pissigt
3. Vilken hemsida kommer du att besöka härnäst?
Vet inte, wikipedia kanske.
4. Önskar du att du vore någon annanstans just nu?
Var som helst förutom enköping, hatar staden.
5. Skulle du vilja vara nån annan? I så fall vem?
Om jag fick välja vem som helst - lätt Evangeline Lilly. Men annars så duger väl jag.

Favoritplatser:
1. Vilken är din favoritplats i din stad?

Vappa :)
2. I ditt hemland?
Ööh vet ej.
3. I hemmet?
Framför datorn, tss
4. I världen?
Har en förkärlek för Luxemburg faktiskt.. och paris. Pretto pretto!
5. I fantasin?
Himlen alla vill till himmelen men fåå vill ju döö

Vanor och ovanor:
1. Innan jag går hemifrån kollar jag att ....

Typ ingenting. Ibland får jag ryck och måste kolla att spisen och ugnen är avstängd..men händer rätt sällan.
2. Det spelar ingen roll hur jag än försöker, jag kan ändå inte ....
Ta tag i saker i tid
3. Jag äter för mycket ....
onyttigt
4. Jag brukar alltid ....
säga dumma saker? Skratta som en gris?
5. Jag har svårt att ....
se positivt på saker hade jag svårt att göra förut men med min nya positiva attityd är allt GREAT!

Dagligen:
1. Hur många timmar sover du per natt och är det tillräckligt för dig?

Varierar mellan typ 4 timmar och 12 timmar. :O
2. Har du lätt att bli arg eller upprörd?
Njaa, ibland brister det och då får ofta andra ta smällen
3. Dricker du mycket kaffe, kanske för mycket?
Nej det kan jag inte påstå
4. Har du mobiltelefon och isåfall, använder du den mycket?
Ja, nej
5. Hur många timmar tillbringar du vid datorn varje dag?
Massor av timmar tyvärr

Våren
1. När börjar du verkligen längta efter våren och leta efter dom första vårtecknen?

När sommaren är slut.
2. Vad är det bästa med våren?
Att det blir varmt och skönt och man slipper bylta in sig i tusen kilo kläder
3. När anser du att man kan säga att den är här?
När snön smälter typ. Jag är våroptimist!.
4. En del storstädar, en del köper fröer, en del klipper ned buskar, vad gör du som du tycker är ett riktigt "vårgöra"?
Hmm, rider på långturer i skogen? Ganska ny "vårgöra" men trevlig är den iallafall!
5. Av vårens första underbara blommor och växter som kommer upp i början, vilken är din favorit?
Ööh..maskrosor??

Nej nu skall jag återgå till analysen!!

Med min nya positiva attityd klarar jag allt!

Det är faktiskt jättebra att jag har ett helt musikuppdrag kvar att göra för då slipper jag iallafall sitta och ha tråkigt, och det är alldeles super att det regnar ute för då växer tomaterna i plantorna, och det är GREAT att jag bara kommer få G i idrott eftersom jag "råkade" missa dagens lektion, liksom, idrott är ju bara för spårtfånar!! Samtidigt är det fantastiskt bra att det är matteprov på onsdag för när man pluggar så lär man sig ju :) Och fantastiskt är det att vi ska rida dressyrprogrammet på onsdag, för liksom - det är ju ganska enkelt after all och så är det ju kul med utmaningar!

Och ärligt talat nu; det känns faktiskt inte så jättefarligt med talen och det som jag ska redovisa sen. Kanske statusövningarna som gett något? himla bra är det iallafall.

Positiiiiv nu ska jag fixa nått att äta sen ska jag fortsätta med mitt SUPER-DUPER-GOS-SPÄNNANDE-MUSIK-UPPDRAG!


PUSS OCH KRAM TILL ER ALLA FRÅN OSS ALLA OCH ARNE WEISE I STUDION!!!!

sk8r_punk_girlieh_14_

Elin snackade om skateboard och sånt och vart ju nästan lite sugen. Kanske dags att rota fram brorsan bräda och testa lite ifall gamla takterna sitter i, hahaha. Får väl göra det klockan fyra på natten då det inte är risk att jag stöter på en levande själ. Men somsagt, det är ju kul, kommer ihåg när jag och Emma sprang runt med hennes bräda på hennes uppfart och åkte och hoppade i nerförsbackarna. Och när vi sprang in på dagislekplatsen "mitt i natten" och Emma åkte ner för rutschkanan. Tyvärr kom det en skåpbil dit och vi var tvugna att fly för livet! Haha, drama back in the old days.

Home sweet home

Och först NU är jag hemma..puh.. sitter här med middagen i högsta hugg och ska väl försöka få i mig den så fort som möjligt..måste ju sova exakt NU egentligen.

Det vart en härlig uteritt iallafall, klättring i typ 90 graders lutning tackar man aldrig nej till! Måste dock börja rida lite hårdare nu eftersom Centio börjar bli så tjock eftersom det börjar växa till sig i hagen.

Imorgon är det en ny dag (skoldag, dock). Var faktiskt rätt längesen jag var i skolan, nästan en vecka! Fan. Vill bara ha sommarlov NU!

Well, I loved life's surprises so much

Okej.

Sansa mig. Jag har aldrig inte hunnit med något, varför skulle jag bryta trenden nu? Det får gå som det går helt enkelt. Jag har iallafall valt musikvideo att analysera. Det är väl..ett framsteg. Hittade en text igårkväll att ha till engelskan också, ett bevis på min fantastiska fantasi. Beslutsångest

Kommer bli en lång vecka. Idrott, friluftsdagar (?), enavallen (?), show (??) och så ska jag hinna klart med musiken förstås. Dessutom måste jag plugga in dressyrprogrammet som jag inte gjort ännu. Jag vill vill vill verkligen ha sommarlov nu! För en gångs skull kan jag hålla med Ida att det känns otroligt skönt att bara "Bye bye nian, bye bye Kunskapsskolan". Aaaah.

Samtidigt vill jag inte ha sommarlov för jag måste hinna med en sån massa skit innan. Ångrar att jag inte pluggade någonting i sjuan. Men man lär sig av sina misstag så som jag tidigare predikat.

Ska bli skönt att åka ut till stallet och ta en galopp över gröna ängarna. Fast först är det ju mockning och sånt kul. Får se hur sent vi kommer iväg också, Malisa är ju på Hamre och förbereder sig inför gymnasiet osv.

AAHHHHH

Musikuppdraget ligger här bredvid mig och stirrar elakt ner på mig. Jag borde verkligen ta tag i det MEN JAG ORKAR INTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.

Dessutom har jag kladdat ner massa musikvideor som jag fick tipsat av Per med spritpenna så det är svårt att tyda vad som står, så tja, jag kan verkligen inte jobba musik, nej det är stört omöjligt.

Franskafraserna gnager i min hjärna, två tal på olika språk kramar om min strupe, AHHHH.

JAG VILL HA SOMMARLOOOV NUU INNAN JAG KISSAR PÅ SKOLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Nånting vill inte att jag ska bestämma mig

Tänkte blunda, och klicka på en musikmapp för att sedan ta första bästa stycke ur en låttext till engelskan, som vi ska läsa upp, på måndag. Första jag fick upp var Daft Punk - Around the world. Såhär går den;

Around the world, around the world
Around the world, around the world
Around the world, around the world
Around the world, around the world

Around the world, around the world
Around the world, around the world
Around the world, around the world
Around the world, around the world

Around the world, around the world
Around the world, around the world
Around the world, around the world
Around the world, around the world

Around the world, around the world
Around the world, around the world
Around the world, around the world
Around the world, around the world

Around the world, around the world
Around the world, around the world
Around the world, around the world
Around the world, around the world

Around the world, around the world
Around the world, around the world
Around the world, around the world
Around the world, around the world

Around the world, around the world
Around the world, around the world
Around the world, around the world
Around the world, around the world

Around the world, around the world
Around the world, around the world
Around the world, around the world
Around the world, around the world

Around the world, around the world
Around the world, around the world
Around the world, around the world
Around the world, around the world

Around the world, around the world
Around the world, around the world
Around the world, around the world
Around the world, around the world

Around the world, around the world
Around the world, around the world
Around the world, around the world
Around the world, around the world

Around the world, around the world
Around the world, around the world
Around the world, around the world
Around the world, around the world

Around the world, around the world
Around the world, around the world
Around the world, around the world
Around the world, around the world

Around the world, around the world
Around the world, around the world
Around the world, around the world
Around the world, around the world

Around the world, around the world
Around the world, around the world
Around the world, around the world
Around the world, around the world

Around the world, around the world
Around the world, around the world
Around the world, around the world
Around the world, around the world

Around the world, around the world
Around the world, around the world
Around the world, around the world
Around the world, around the world

Around the world, around the world
Around the world, around the world
Around the world, around the world
Around the world, around the world

Nåja. Ett försök till skadar ju inte.

Jag vill

- köpa min dator nuuuu!
- bli klar med mitt sista musikuppdrag
- vara klar med allt i skolan ö.h.t.
- ha sommarlov faktiskt
- börja ta hopplektioner med centio, hästen har ju kapacitet
- träna

Stuck between stations

Ska snart borsta tänderna, lägga mig ner och läsa lite.

TIO FÖRSTA
Första bästa kompis:
Ronja
Första bil: Leksaksbil
Första kärlek: Sebastian (i gröna shorts)
Första husdjur: Katten som dog typ samtidigt som jag föddes. Mina goda area.
Första semester: Grekland eller Finland for sure.
Första jobb: Inget hittills. Inte med riktig lön iallafall.
Första köpta skiva: Bryan Adams - Spirit stallion of cimarron var den jag betalade för egna pengar först tror jag. Iofs massa singlar innan men de räknas väl knappast? Isåfall var det absolut Dr. Bombay.
Första riktiga kärlek:
Första piercing: Öronen
Första konsert: Pink! Haha.

NIO SENASTE
Senaste alkoholdrycken:
Öl.
Senaste bilfärd: Hm..minns inte
Senaste filmen du såg: The Yards
Senaste ringda telefonsamtal: Morsan i Spanien
Senaste bubbelbadet: Nått år sen om inte mer.
Senaste spelade cd: Började spela typ Otis Redding, men spelade bara en låt.
Senaste kyss: Säkert Simba. Kyss och kyss, haha.
Senaste gången du grät: I onsdags, kollade på Nyckeln till frihet, jag är svag för gamla gubbar som bryr sig om djur, okej?
Senaste måltiden: Pepparstek med potatisgratäng och sås. Skitgott, min pappa kan laga mat han.

ÅTTA HAR DU NÅGONSIN
Dejtat en av dina bästa kompisar:
Nej
Blivit raggad på av bra kompis flickvän/pojkvän: Nej
Blivit kär vid första ögonkastet: Hade ju inte all denna information om pupillerna som vidgar sig och så då, så jag vettefan ifall det var kärlek alltså.
Fastnat med blicken i någons urringning: Händer alltid!!! Kommer på mig själv efteråt.
Fått ditt hjärta krossat: Nää
Haft ett one night stand: Nää
Sagt att du älskar någon utan att mena det: Har jag nog

SJU SAKER DU HAR PÅ DIG JUST NU
1. En strumpa med grodor på
2. En till strumpa med grodor på
3. Urtvättad t-shirt med StarWars tryck
4. Trosor
5. Shorts
6. Hårband
7. Samvete

SEX SAKER DU HAR GJORT IDAG
1. Kollat på Nyckeln till frihet
2. Kollat på Will Hunting
3. Kollat på The Yards
4. Ringt och avbokat ridlektion
5. Ätit middag med farsan
6. Kollat på Lost och blivit helförvirrad

FEM FAVORITSAKER UTAN RANGORDNING
1. Slem
2. Slem
3. Slem
4. Slem
5. Slem

FYRA PERSONER DU KAN BERÄTTA ALLT FÖR
1. Monstret under sängen
2. Mitt alter-ego
3. Min katt
4. Min låtsaskompis

TRE VAL
Blått eller rött? (blå som färg..inte politik)
Sommar eller vinter? (lite värme skulle inte skada direkt)
Choklad eller chips?  (inte för mycket bara)

TVÅ SAKER ATT GÖRA INNAN DU DÖR
1. Hitta maj truu lööv
2. Skaffa ett jobb jag trivs med

EN SAK DU ÅNGRAR
Att ångra är inte bra
Det är bara att se frammåt och se hur man kan göra sakerna i framtiden bättre
Man lär sig av sina misstag

"Owned"

Skälla ut folk
"Äga" folk

i diverse forum
är såna där saker som ger en en liten glädjekick.


We love the Femmes!

Femmes

Var längesen (tills nu) jag lyssnade på Violent Femmes och den där bilden är tagen längesen (nu är dom båda tjockare och äldre) så det fick symbolisera det. Men de är utan tvekan så jäääävla bra!

Laddade nu ner en cover på "American music" av The Hold Steady. Ganska intressant faktiskt.

Thank you lord

Först av allt vill jag tacka Centio och Pysen eftersom dom var sammarbetsvilliga och det vart en riktigt mysig skogstur. Fick besök av lite allt möjligt, kaniner till exempel..eller..naaa.
Mamman (som heter Lilla My förrästen) har stått i lösdriften med två fölisar och Räkan men nu står hon på avvänjning. Jag och Malisa borstade henne lite, det behövdes! Manen började ju dreada sig och allt. Hovarna behöver verkas också!!! inget vi kan göra något åt dock. Fick reda på att hon ska skickas iväg på ridskola. Fan vilket hemskt öde för hästen alltså. :(
Följt av lite beslutsångest.

Hur som helst så red vi in i en igenvuxen skog, lite halvscary och så men risker måste man ta hahaha. Fanns iallafall spår av lite stigar här och där, vart ju bara skritt i skogen typ, men hästarna fick klättra och lyfta på benen ordentligt så musklerna fick ju jobba. Centio behövs musklas helt klart! Red runt i hela skogen typ, förbi kvicksand/kärr, upp till jakttornen där på en kulle typ. Skuttade över lite diken och så. Riktigt härligt!
Vart så himla sent, åkte dit vid två nån gång och var inte hemma förrän åtta! Var rätt hungrig, skönt att pappa kunde steka på köttet direkt när jag kom hem. Sicken servies och lyx framförallt.

Känns inte så bra att jag är sjuk heller.. börjar bli värre nu :/ Var nog bra de här dagarna jag var hemma och vilade, kanske inte smartaste att åka iväg idag med feber och så. Men vafan. Man kan inte älta helt och hållet. Måste komma igång med träningen så fort som möjligt iallafall.

Ät fett och socker tills du spyr

Ganska bokstavligt.

Bakade kladdkaka med Amanda the mighty. Jag vet att jag kommer bli en perfekt morsa för jag kan inte bara göra två utan TRE saker samtidigt; diska, hålla koll på kakan i ugnen och samtidigt hålla koll på Amanda som sitter vid köksbordet och leker med tändstickor.

Kakan vart typ misslyckad men den smakade ju gott iallafall. Och innehöll både fett och socker. Smarrigt, så som man säger.

Följde henne precis hem, blev tidigt. Hennes syster fyller 18 imorgon så dom skulle upp och gratta. Tiden går fort, minns när hon gick i femman liksom! Hur som helst, lite småobehagligt att gå själv hem de få metrarna det iofs är till hennes hus men ändå, när det vart en man misshandlad 50-100 meter ifrån var jag bor. Småsprang ju nästan. Lämnade dörren öppen så länge, orkar inte fumla med nycklarna i mörkret, hoppas det inte smög sig in en mördare här de minutrarna jag var borta. Dam-dam-dam (hajen-musik)

Hur som helst. Stallet imorgon, det blir paddocken. Har fått lite tips om hur vi ska göra med skithästarna så nästa gång vi rider ut så tåls det ju att testas. Kanske inte direkt nya tips iofs men man kanske ska börja om eller något. Jag har tappat bort den där lilla känslan som får det att bli så kul att rida. Det är hemskt och jag vill ha tillbaka den fort. Vill kunna njuta 100% av t.ex. rundan vi red i måndags, för den var himla fin, med rådjur som skuttade några meter ifrån en och solen som lös och gräset grönt and so on men tyvärr kände man sig bara bitter. Ge mig tillbaka känslan, lite sammarbetsvilligare hästar skulle underlätta eller vad säger du Malisa?

Hugo ReyesTillsammans med Charlie lätt skönaste snubben på den mystiska Lost-ön.

Sunrise

Jag har letat efter ett textstycke till engelskan, men inte fan kan jag bestämma mig för något. Beslutsångest är patetiskt och enbart löjligt. Jaja, jag har ju ingen brist på dem iallafall. Får väl nippa och sedan fixa rubrik och stryka under ord och tjossan.

Mor&bror är i Spanien typ. Antagligen sover de nu. Jag vill ha värme.

Snart går nog solen upp, det ser rätt ljust ut ute iallafall. Det var längesen jag såg solen gå upp, tänkte gå ut lite, kanske är kallt.

Nu ska jag fortsätta leta efter engelskatext. Funny. Frågade Hanna om tips och det enda jag fick var väl att förbättra min förklarings-förmåga när jag fick förklara historien bakom detta med att läsa upp en text osv. Vet ju inte ens ifall jag fattar syftet men det behövet ju inte hon veta. Typ.

Vissa får allt andra får bara en godispåse

Vissa f?r allt andra f?r bara en godisp?se

Världen här i västvärlden dårå är så orättvis.
Endel blir framgångsrik skådespelare i en av världens bästa TV-serier, verkar vara en ashärlig människa, har lindat Dominic Monaghan som är typ charmigast i världen runt lillfingret, och dessutom är hon snygg som satan.
Medans andra ser ut som en tjock kopia av Pippi Longstocking snesträck Paul Mccartneyfrisyr och är en instabil dryg elak människa, bor tillsammans med sin katt och dessutom har endast glidit på räkmacka till sina höga betyg.

Feels great att vara en bortskämd liten snorunge här på den bästa sidan av jordklotet,
men ibland måste man få vara avundsjuk även fast man har det äckligt gott ställt.

Poem

Jag vet att det är rätt tråkigt med låttexter i ett blogginlägg och man brukar inte läsa dem men det här är lika kort som många dikter och det är väl intressant eller, så läs

I get up just about noon
My head sends a message for me
to reach for my shoes and then walk
Gotta go to work, gotta go to work, gotta have a job
Goes through the parking lot fields
Didn't see no signs that they would yield
And then thought, this'll never end
This'll never end, this'll never stop
Message read on the bathroom wall
Said, "I don't feel at all like I fall."
And we're losing all touch, losing all touch
Building a desert

It's like you're a drug

It's like you're a demon I can't face down
It's like I'm stuck
It's like I'm running from you all the time!!!!


Det här med blogg är
beroendeframkallande.

Det enda den skapar är egentligen ångest över att man spyr ur sig så mycket av sina tankar där vem som helst kan läsa. Ändå kan jag inte hålla mig ifrån den haha.

Borde kanske tänka igenom varje inlägg tre gånger innan jag postar det men kan ju säga

Ursäkta ifall någon känt sig
kränkt
road
arg
ledsen
förbannad
äcklad
av det jag skrivit okej.

Jag tittade precis på Lost. Förvirrande, så jävla förvirrande.
Börjar kanske tro på Monaghans teori om att Walt kraschade ensam på ön och han fick så tråkigt att han började röka bananer och allt bara hände i hans pårökta hjärna.
Eller att allt är en dröm i en ankas huvud.
Det ena verkar mer ologiskt än det andra.
Lost ska ta slut år 2010. Då är jag fan 18 år.
Dom behövde inte direkt dra ut på det så mycket.

Har haft en film på laddning aslänge eftersom mitt internet är så jävla segt. Och så startar man filmen när den äntligen är klar
och märker att
filmen är dubbad till fucking franska
I'm so fucking hardcore som säger fucking.

Idag har jag kollat på tre filmer och sen har jag städat. Feber + städa är ingen bra kombination.

I am not who I want to be I probably will not ever be

Fyfan vilken jääävla pungsvettdag. Tänkte dra allt dåligt jag vart med om idag men så skola man icke tänka. Nej, man ska se frammåt och vara positiv!

Fick nyss reda på att musikdeadlinen är flyttad också, för evigheter sedan tydligen. Man känner sig välinformerad här! Fast man kanske måste be in the loop to get to know. Iallefall så känns det såå jääävla skönt, en himla tyngd som lyftes från mina axlar. Samtidigt är ju allt annat skit i skolan kvar men ändå! Tänkte sätta igång med andra uppdraget i musiken iallafall för att låta bli att skjuta upp allting till senare.

Bitter

Gudarna har något emot mig

I go to sleep, sleep, and imagine that you're there with me

Jag kan inte sova, eller rättare sagt;

jag vill inte sova

Jag har inte ens försökt, jag antar att jag skulle somna innan jag lagt huvudet på kudden, men jag vill verkligen inte, jag vill stanna tiden här och nu, jag vill verkligen inte möta denna vecka.

Imorgon är det idrott och jag vill verkligen pissa ner hela Iliansalen. Dränka den i Olles hundskit och smörja in den i Centios hästpiss. För att tillslut råna statoil på tusen liter bensin, råka spilla lite över hallen och sedan tända på. Men skillnaden mellan vill och ska är hårfin, men den existerar.

Vi skall även ta skolfoto, och jag tackar buddha den mäktige till att vi har den idén vi har. Sån man alltid drömt om att ha på vanliga skolfoto, men inte tillåtits. Cred till min klass för en gångs skull.

Sen trampa ut till bajshästarna. Det känns väldigt fel att man inte ens är sugen. Men paddocken får det väl bli. Hästarna kunde ju visa lite entusiasm så skulle allt bli så mycket roligare.

Den här veckan kan dö.

Jag har sex steg kvar att göra i engelskan och detta specuppdrag som visst är en skitbra idé suger musten ur oss eftersom allt skiter sig när vi ska fixa osv. Oj oj vi var klara med manuset ehh neej vi kan ju inte ta så vi hittar på nått annat ääh engelskan kan ju bajsa.

Musik deadline på fredag, oj, fan, tiden går snabbt typ, jag är iallafall nästan klar med ett teoretiskt uppdrag men vad hände med det praktiska och jag måste ju göra två stycken hur som helst och de måste nå MVG-nivå, fan också, jag vill inte sänka mig buuhu.

Bilden också, fast vi kunde ju tydligen lämna in engelskauppdraget som bildgrej också men hur ska vi veta kriterierna för MVG på bilden isåfall? Måste snacka med Jossan.

Matteprov på fredag, jag har redan glömt bort vad det handlar om, oj, matten håller mig hårt om hjärtat verkligen. Svenskan ska jag stå och hålla tal inför en miljon människor, det är min starka sida, franskan kommer jag få IG i, allt känns great finano potato right now, wohoo, shake it shake it shake it.

Då gäller det att komma ihåg att
It's not your circumstances that make or break your day. It's your attitude!
som en väldigt vis kvinna en gång sade.


Hangover

Varför blir det alltid så när man kommit hem? Att döma av hmm, min ansiktsfärg, upproret i min mage, mitt huvud så skulle man ju kunna tro att vi supit till riktigt ordentligt igårkväll, men det enda vi gjorde var ju att äta lite bananer och lite godis och lite kakor och lite tårta och låt mig spy.

Jag blev nostalgisk igår också, idag med för den delen, imorgon är det skola, jag orkar fan inte, idrotthelvete och sen ut till skithästarna och på fredag så är det musik deadline. Vilken besvikelse det skulle vara att sänka sig till IG från MVG, va.

Hampus red igår. Det var..kul att se.

Per

Per

Hinner inte skriva nått, måste hitta grejer, sen ska jag dra och så ska vi jobba vidare med engelska uppdraget, orkar inte skriva heller för den delen, så här laddade jag upp en fin bild på min lärare Per i skala 1:10.


So long

Cellphone's dead

HEJ TIDSFÖRDRIV :D

1. Vad heter du?
Matilda Klara Fanny Lindén Skirgård

2. Är du döpt efter någon?
Mellannamnen efter avlägsna släktingar, efternamn efter farsans sida, Skirgård är från morsan, står dock ej i passet, kanske är tur, har ju endel pinsamma släktingar på den sidan. Förnamnet är nog inte döpt efter någon. Fast egentligen är jag ju inte döpt alls.

3. Önskar du saker av stjärnorna?
Nej.

4. När grät du sist?
Hm.. minns ej.

5. Tycker du om din handstil?
Har ny handstil varje dag typ. Ibland har den ju sina ljusa punkter

6. Vad kör du förnågot?
En cykel

7. När föddes du?
När jag var färdigutvecklad

8. Vilken är din mest pinsama CD-skiva?
Har inga såna! eller typ. En gammal Gyllene Tider vinyl, haha, deras första de släppte. Är i asbra skick, haha, inte alls spelad.

9. Om du var en annan person, skulle du då vara vän med dig?
Nej

10. Skriver du dagbok?
I bloggversion japp, och lite anteckningar själv, skulle snarare kalla det nattbok eller kvällsbok iallafall.

11. Brukar du vara glad?
Jaa förutom när jag inte är det

12. Vad har du för smeknamn?
Inget som tur är.

13. Skulle du hoppa bungee jump?
Jaaa!

14. Knyter du upp dina skosnören när du tar av dig skorna?
Om jag måste.

15. Tycker du att du är stark psykiskt & fysiskt?
Rätt klent psyke men jag är nog ganska stark fysiskt.

16. Vilken är din favorit glass smak?
Hm.. vet inte riktigt. God vaniljglass med nått tillbehör är riktigt gott.

17. Sko storlek?
38-39

18. Röd eller rosa?
Röd

19. Vad gillar du minst med dig själv?
Att jag är så förvirrad

20. Vem saknar du mest?
Just nu.. vet jag inte riktigt.

21. Vill du att alla du skickar detta till, skickar tillbaka det till dig?
Har inga planer på att skicka till någon!

22. Vad har du för underkläder & skor på dig just nu?
Öhh, trosor och BH. Inga skor. Strumpor.

23. Vad lyssnar du på just nu?
Primus

24. Vad är det sista du åt?
En vindruva

25. Om du var en krita, vilken färg skulle du ha?
Grön lätt.

26. Vad är det för väder hos dig?
Fint, soligt och nästan lite varmt.

27.Vem pratade du i telefon med sist?
Surprise - Amanda.

28. Vem sms:ade du till sist?
Hm.. antagligen Malisa! Kan hända Amanda också.

29. Vad är det första du lägger märke till hos det motsatta könet?
Klädstilen.

30. Tycker du om personen som har skickat detta mail till dig?
Jaa jättemycket!

31. Vad är din favorit dricka?
LOKA.

32. Favorit sport?
Ridning, fast enligt vissa räknas det ju inte som sport.. men typ fotboll annars, innebandy som stark två (trea?)

33.hår färg?
Lite olika SÄRSKRIVNING

34. Ögon färg?
SÄRSKRIVNING AURHAWTUIAHTUAHUITAT. Blåa är dom iallafall.

35. Använder du linser?
Nej, aldrig använt.

36. Favorit mat?
Vad som helst som går att äta. Mat är min passion.

37. Sista film du såg?
Öh..kan inte minnas. Minnet är bra men kort.

38. Favorit dag på hela året?
Beror ju påå!

39. Skräck film eller lyckliga slut?
Särskrivning <333. Beror på det också.

40. Sommar eller vinter?
Sommar. Eller vår allra helst!

41. Kramar eller kyssar?
Kramar

42. Favorit efterätt?
Kladdkaka är ju jävligt gott. Men jag är pretto och säger kaffe och kaka. Nah.

43. Vem är mest trolig att svara på detta mail?
Kungen

44. Vem är mest trolig att INTE svara på detta mail?
Alice Bah

45. Hur bor du?
I ett badkar med sju sorters fiskar. Jättetrevligt.

46. Vilka böcker läser du just nu?
Den fjärde handen - fortfarande. Orkar inte läsa.

47. Vad finns på din musmatta?
En muuuus. Fast själva musmattan är röd.

48. Vad såg du på TV igår kväll
Såg inte på TV igårkväll. Glodde däremot på lite Lost avsnitt från säsong 2.

49. Favorit dofter?
Jordgubbar luktar så jäävla gott. Och grillat. Nytvättade lakan.

50. Favorit ljud?
Musik

51. Rolling Stones eller Beatles?
Beatles

52. Vart är det längsta du varit hemmifrån?
Öh..geografi är inte min starka sida, haha. Men typ.. ääh, jag vet inte. Grekland säkert!

53. Är du allergisk mot någonting?
Nej, sånt är för klenisar

54. Är du kär?
Nej

55. Windows Media Player eller Winamp?
WMP, enklast så

56. Din sämsta ovana?
Håller på med händerna och gör massa omedvetna saker i typ pressade eller uttråkade situationer. Jobbigt. Ticks också

57. Är/Har du varit kär i en kändis?
Alltså inte sån kärlek men hahaha. Jaa på sätt och vis.

58. Läser du manga?
Nej

59. Är du negativ mot dej själv?
Kanske lite.. ibland

60. Du har nu gjort 60 frågor, var det kul?
Ja det var det. Jag skrattade hela tiden.

Slem

Har ätit så mycket tårta att jag inte behöver käka nånting alls på flera dagar, haha. Gott var det iallafall.

Hittade gamla skivor. Alltså, riktigt gamla. Alltså, inte gamla som i gamla men som i gamla för mig. Markoolio, lyssnade och fattade varför jag älskade honom när jag var mindre.

The air is getting slippery

Dagen har varit en onödig dag.

Men jag får inte ge upp än, dagen kan bli bra osv. Jag har inte köpt present till syrran än. Får väl panik göra det imorgon.

Nånting jag har tänkt på idag:

Kanske = kan ske
Maybe = may be

Igårkväll var jag himla duktig, kom hem rätt sent och det första jag gjorde var att sätta mig ner och skriva lite hemkunskap, jag är snart klar med den, skönt. Renskrev lite engelska, skrev lite engelska osv, kom igång ordentligt med ett musikuppdrag, känner paniken komma krypandes eftersom det är 7 dagar kvar till dödalinjen så nu ska jag fortsätta med murren.

Later


Remember

It's not your circumstances that make or break your day. It's your attitude.

Tjugo riksdaler

Jag har tjugo kronor i enkronor och jag funderar på att ta en tripp ner till affären och köpa lite godis. Jag förtjänar det för fan för jag ska sitta uppe hela kvällen och försöka plugga, så slipper jag skjuta upp allt skit.

Fast nu ska jag dra ut med Amanda och hunden, kanske svänger förbi coop dårå.

Skriver mer sen.

Oh you're so naive yes so

Ååh Jack ditt jävla dumbass!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lost kul som vanligt, spännningen är olidligt och så vidare.

Borde egentligen sova men måste smälta maten som jag slängde i mig vid typ halv tio. Icke bra för ämnesomsättningen osv!

Imorgon blir en sån jävla lång daaag att jag blir trött bara av att tänka på den. Röstar på brännboll utomhus istället för vals, så please god make the weather sweet <3

Ska typ. Skriva klart manuset till engelskan imorron, gå till Mona med teknik kompletteringen, jobba massa franska och matte! Måste köpa nått åt syrran som fyller år på lördag också.. Frågade ju häromdagen vad hon önskade men typ..biobiljett? hur kul present är det? Kanske borde fråga henne om nåt annat...eller så skiter jag i det och sover istället.

Kom upp en sak i forumet, typ saker som.. Kan en osynlig elefant vara grön?
eller
Om ett träd faller i skogen och ingen är där, låter det då?

Såna saker kan verkligen gå en på nerverna. Även fast det där med elefanten är lite annorlunda, eftersom att det måste ju reflekteras ljus för att en färg ska synas. Och finns det liksom ingenting där så reflekteras det ju inget ljus emot den osynliga elefanten alltså är den inte grön? Men vad är den då för färg? Är osynlig en färg?
Man kan inte vara osynlig.
Elefanter är inte gröna.

Jag har svårt för att gråta. Jag kan vara hur deppig/lycklig som helst men jag har så himla svårt för att grina. Grinar typ bara när jag ser film. Och inte såna där typiska klassiska grinfilmer som typ ööh..titanic. Fast det är lite sentimentalt men shit pommes frites när jag kollar på typ gamla animera barnfilmer som Spirit och Lejonkungen. Finns fan ingen hejd på tårarna dom bara rinner och rinner.
Och typ. A love song for bobby long. Vet inte ens varför jag grinade, visst den är ju hemsk och sorglig på nått vis men inte på det sättet liksom?
Lost and Delirious, och den filmen var ju inte ens särskilt bra. Duglig men inte så där fantastisk.

TV:n står på bredvid mig, jag vet inte varför. Det är fotboll. Jag kommer ihåg när jag spelade fotboll. Jag saknar sporten lite. Mest fotboll just nu. Jag saknar inte lagen och inte själva grejen med lagsporter men att spela fotboll och innebandy är kul och det är tråkigt att bara lägga allt på hyllan. Köpt utrustning för flera tusen och sen bara..hejdå.
Jag tänkte säga att jag saknade Emma men jag minns inte längre hur hon var.

Hej hopp gummisnopp. jag fördriver tiden OK OK OK.

känns onödigt att gå upp sju imorgon. Idrotten börjar inte förrän 10 men vi måste ju gå på BG imorgon först. Jobbigt läge! Men det är bara att härda ut!

Jag vet vad styckeindelning är för något :D

det vet inte du uu uuu uu uu uu u uuu -u-uu u-
palestinasjal är bara för alternativa maddafakkahs


Jag önskar mitt hår inte var så jävla fult för jag ser ut som en orangehårig paul mccartney.
Jag önskar att mina ben kunde raka sig själva och mina tånaglar kunde klippa sig själva och jag önskar jag kunde sova med öppna ögon och jag önskar jag kunde sova med öppna öron fast det gör jag ju liksom. Jag önskar att det vore lite varmare utomhus och jag önskar att jag skulle gå ett år till på Kunskapsskolan och jag önskar att jag inte hade så mycket kvar att göra och jag önskar att allt inte var så jobbiiggtthh *emocutwrist* och jag önskar att mina föräldrar hade tvingat mig att fortsätta ta gitarrlektioner och jag önskar att jag var jättebra på något så jag kunde impa på nån som jag blir kär i och jag önskar att nån var kär i mig *cutemotwristsuckmytoe* och jag önskar att mina ögon var gröna ibland och ibland så önskar jag att jag hade lite snyggare kropp och ibland önskar jag att jag hade mindre fötter och snyggare näsa och jag önskar att jag inte hade sån jävla värk i mina jävla leder hela jävla tiden för då känner jag mig som en ledbruten pensionär och jag önskar att jag inte var så känslig för vätskebrist och näringsbrist och jag önskar att godis kunde vara nyttigt och jag önskar att allt nyttigt som typ broccoli och annat äckligt var jättegott och jag önskar att jag skulle sova nu

så det

ska
jag
göra

godnatt

Bonnungarna i storstaden

Jupp, efter lunch nångång bar det av till storstaden efter många om och men om växel, biljetter, pengar, osv osv osv men tillsist kom vi iväg iallafall.
Skulle defentivt behövt ett sånt där rep med handtag som dagis har med sina barn så förvirrade som alla nior var, och det var inte ens alla nior.. typ som en klass. Tunnelbanan gick typ ända fram och sen kollade vi på föreställningen, riktigt bra.
Smarta draget att gå tillbaka till centralen, enligt vissa med en duracellkanin till lärare, och jag tycker att jag brukar gå snabbt, och jag har rätt långa ben ändå. Nått är uppenbarligen fel.
Efter lite slagsmål osv gick vi ner på stan igen, jag är hur pank som helst så vi kunde bara kolla, var inne på Carlings och din sko typ. Carlings lite bättre lite snyggare än din sko!
Sen gick vi tillbaka till centralen, käkade en baugett med nån kycklinggrejs dränkt i dressing typ, men jag var så jävla hungrig så allt smakade underbart.
Tog 18.06 tåget hem, var orolig att det skulle vara fel tåg mest hela tiden, har ju lite hemska minnen sen sista tågresan hem i från stockholm he hee heee.

Men iallafall. Kom precis hem typ, funderar på att fixa nått att käka men tror fan inte jag orkar det, käkade ju på centralen såååå. klockan 21.00 äre lorre!

Vomit

Fan vad jag önskar en dag till ledigt, att bara vara ensam och äta en lång frukost framför ett nytt (nytt och nytt.....) Lost avsnitt från säsong 2 boxen.

Att gå runt i pyjamas hela dagen och inte vara utanför dörren.
Orkar verkligen inte gå upp klockan sju imorgon och duscha i äckligt vatten och äta äcklig frukost när man inte ens är sugen, för att sedan cykla eller gå den halvmil jag har till skolan.

Fast vi ska ju iallafall till huvudstaden. Tåg = sömn. Eller inte sömn om man har en påse godis eller nåt närvarande. Som i somras. Senaste tåget gick typ elva och folk satt och sov i våran vagn. Innan resans slut tror jag vagnen var tom på folk utom vi. He
he
he
he

Nu skall jag sova. Känner hur maten stockas i munnen fastän jag inte har ätit den än men jag har såna där föraningar så att säga för morgondagen.

Värk

Nu är jag vaken heheeehee. Omskuren från världen eller hur var det?

Valborg igår var ju inte förjävla trevligt men det kan inte vara kul alla gånger.. vi hade ju tur iallafall. Kände redan på morgonen igår att allt var fel, typ som Augusta Beata i Bamse känner i knät när nått e på tok. Kvällen började ju trevligt med grillning på en klippavsats med utsikt över pilotbacken området typ. Trevligt folk + okända stockholmare, jag fick dock inte äta upp min andra hamburgare för folk var otåliga så den slängde vi ner för berget. Hoppas den hamnade i skallen på någon. Drog till Linnéa, var där och pissade, hälsade på gammalt kunskapsskolefolk typ, blev nostalgisk, tiden går snabbt bla bla bla osv.
Var där en 15-30 minuter kanske, gick till Gånsta ganska snabbt, satt och grillade med folk, inget nytt folk, eller för mig var det ett och annat nytt ansikte men det var liksom bara ett "gäng" eller vad man säger, blev fett sentimental typ fjortisfyllegrina, Jossan ville gå hem, hon gick hem, jag stannade kvar, gick ner på stan, var fett otrevligt all daaa tajm, kom hem vid ett typ, var lite sällskap, stöd osv men drog hem efter ett tag ändå, och tja, sen inte så mycket mer.

För att sammanfatta: misslyckad kväll. Men somsagt, det kan ju inte va kul alla gånger.

Happy Valborg

Valborg var blod svett och tårar verkligen = inte så jävla kul.

Men ändå. Vi slapp ju gå hem iallafall..

Nu blir det Lost för full rulle, sista sovmorgonen imorgon på ett tag!

RSS 2.0