Like a gallop through time

Dagen har varit bra. Vaknade runt 10 och åt en lång och härlig frukost - var så skönt. Förmiddagen bestod mest av cykling, och att titta på Lost (samtidigt, wääh). Måste kolla lite på gamla Lost avsnitt då och då för att inte dö av abstinensbesvären. Framåt fyra blev vädret riktigt vackert och till fem var jag ute i stallet. Färdigmockat och klart (av Malisa, haha, hon hade slitit hela dagen men aa), värsta lyx!! Har inte mockat på flera daaagaar. Det kallar jag service.

På vägen mot hindrena som står i skogen såg vi en stor (fast så stor var den inte) älg! Stod bara några meter ifrån oss inne i skogen bredvid vägen och tittade. Stora horn hade den också! Vi vart lite skrajja men hästarna märkte inte ens nånting! HAHA suckers. Vi travade därifrån iallafall. Tillsist kom vi fram till skogen iallafall och vi hann dock bara hoppa en vända men gud vad bra det gick! Centio som hoppar som en åsna med kolik i vanliga fall hoppade som en gud, varenda hinder satte han perfekt! Måste vara nånting med att hindrena var i skogen alltså.

Imorgon är det upp kl 9 och sen ska jag och Jossan åka till Uppsala. Ska väl försöka handla lite kläder och sånt, är i stort behov måste jag tillägga!
På söndag ska jag träffa Angelica som nu faktiskt är hemkommen från Luxemburg. Sedan blir det stallet igen.

Idag åkte förrästen Amanda och Anders iväg till Visingö på gitarrläger. Bluesgitarr var det denna gången. Gud så kul det låter! Hoppas dom får det trevvvvliiigt.


Inatt jag drömde något som jag aldrig drömt förrut

Inatt drömde jag om Lost - jag har ju fan abstinensbesvär! Att vänta typ ett år för att få se vidare är ju lite surt!
Iallafall, så drömde jag att Charlie gjorde en Desmond, han kom tillbaka till "den riktiga världen", bortom daa island osv. Han pressades igenom ett vattenfall i ett poolområde och jag råkade ju vara där dårå. Han var skjuten i magen och jag skulle försöka stoppa blödningen. Men han dog och så återvända han tillbaka till ön.

Dessutom var vi under tiden i skolan på nått sätt. Vi satt i Zorn med min klass, fast det var helt annorlunda klasskompisar. En var såklart en ren kopia av Charlie, och jag var lite hemligt kär i honom. Sen fick vi mattetal att lösa av Per, typ -+F - 7 eller så. Jag kunde inte ett skit, och det var så jobbigt, Charlie-kopian var jätteduktig på matten och jag ville ju såklart impa lite. Surt!

Klockan ringde 7.20 imorse - var utsövd, skönt.

Jag har fått en ny cykel, wäääj.


Mr ambulance driver

Jag vill frysa så att jag kan dricka massa té.

Behövde inte åka till doktorn, hurray. Kan jobba imorgon också. Schemat ser ju lite annorlunda men wtf. Nu ska det bara bli bättre, inte värre..eller..........wöwöwö.

Mysig dag :) Hellre ute i skogen på hästryggen hos farbror doktor!

Tumörer

Cancer är inget kul.


MEN en sak som är kul är - www.tjuvlyssnat.se - ger en ett gott skratt in the middle of the night.

QUEEN - nostalgimusik.
Har så jävla mycket skitmusik på datorn. När man shufflar allt i musik mappen så kommer det ibland låtar i stil med "Y Stoor - Sjömansjul på Hawaii"
Men det är okej , man ska vara öppen för allt!

Näe om man ska försöka tänka på refrängen snart! Imorrn ska jag träffa Petra o Pauline osv (ni vet j-rock-grejerna) och sen Ronja som jag inte sett på tusen år. Lördag = dregeldag. Och hupp - vi skall inte dregla över hunkarna till militärer vi träffade på skolavslutningskvällen, nej, så hederligt gitarrer.

Shit no

Försökte precis sova (ja jag är ju trots allt inte mer än människa och behöver sömn lite då och då) men inte fan gick det. Onödigt att gå runt och vara trött hela jävla tiden när man inte kan sooovaaa.

Imorgon = ledigt! Skönt! Ska snart dra iväg och köpa godis så har jag att se framför mig en mysig hemmakväll med mig själv, film och dator. Det är så skönt det ibland! Speciellt när man umgåtts med så mycket folk (som alla är under 10 år) och verkligen uppskattar tystnaden!

Red en liten vända, fan vad skönt det var att bara höra hovarna mot marken och fåglarna som kvittrar lite. Sen hoppade vi av och plockade smultron i vägsnåret. Riktigt mysigt, synd att det var cloudy för då finns det inga blommor. xD

Ah, how do you sleep at night?

Sömn är ett normalt tillstånd då en organism en kortare tid är synbart medvetslös och oresponsiv för stimuli. Hjärnaktiviteten kan trots detta dock periodiskt vara mycket hög.

En människa sover i ungefärliga snitt en tredjedel av sitt liv, det jag vill ifrågasätta är, hur mycket tid är inte det som går till spillo då?

Människan har alltid haft ett behov av att utvecklas. Utvecklas innebär olika saker för olika människor, endel tycker att de utvecklas när de gör experiment på små råttor. Bland de experimenten inom sömn, har de råttor som helt hindrats från att sova dött inom ett par veckor. Dödsorsaken är inte fastställd men det tros ha något att göra med kollapsande immunförsvar.

När vi sover återhämtar sig kroppen och hjärnan bearbetar nya intryck. Därav alla dessa konstiga drömmar.
Varje kväll innan jag somnar ser jag min gamla affisch för motdemonstrationer i Salem, alltså innehöll min dröm detta. Innan jag somnar tänker jag säkert på allt hat jag har inom mig, därav detta lilla slagsmål med flickorna. Vi sopade stallgången igår = sopkvasten jag slog ner en av tjejerna med.
Man kan lätt koppla ihop alla drömmar med intryck man fått under dagen, inte särskilt konstigt.

Den dagen jag blir kung så ska jag bestämma att man ska inte sova på nätterna. Man är uppe dygnet runt i en månad, för att sedan sova en vecka i sträck. Alla människor ska sova samtidigt så att ingen går miste om något roligt.
De som trots allt håller sig vakna under denna vecka skall obarmhärtigt brännas på bål eller tvångslyssna på Mörbyligan, eller någonting annat miserabelt för att sona straffet för det hemska brott de begått.

Moving out

Låg ute i kvällssolen och läste enköpings posten. Kom in på Mäklarsidorna. AAAHHH!!! JAG VILL HA EN LÄGENHET! Dampryck. Börjar bli alldeles galen och tycker att minsta skabbiga lilla etta skulle vara DEN PERFEKTA LÄGENHETEN för mig, precis i rätt läge wa wa wa.

Efter att jag har köpt min dator, min gitarr och min kamera, så ska jag fan börja spara till en lägenhet!

Fast..frågan är ju då. Lägenhet i Enköping eller annan stad? Vill ju helst av allt flytta bort så fort som möjligt från Enköping, men ändå, vill ju bara flytta NU egentligen, och det är ju enklare att bara flytta inom hemstaden ändå.

Mmh, en lagom liten retro/modern etta med balkong och laptop och ett litet kök MMMM! Så kan jag skriva min roman som ska heta "Matildas memoarer" fast det som har vart mest spännande i mitt liv var när jag åkte Fritt fall


Värme

Vad skönt det är med sol alltså! Har varit ute i princip hela dagen förutom nån timme på förmiddagen då jag pysslade och gjorde midsommarstångar med dom stora barnen! Åt även sommarlunch med grillspett, pastasallad och vaniljglass med jordgubbar till efterrätt. Så underbart!

Måste medge att jag dock är helt slutkörd. Det är upp klockan sex på morgonen och inte en lugn stund på hela dagen. Imorgon är det dock härligt kort dag och på fredag är jag ledig. Tar ju längre tid att få ihop arbetstiden då men det står jag nog ut med - har ju knappt något val. Tar mig ju inte dit själv direkt så jag måste ju följa tiderna som finns.

Inatt drömde jag en så himla mysig dröm. Jag slog ner två tjejer med ett kvastskaft. Sånt man alltid drömt om men i sista stunden låtit bli. Jag minns fortfarande känslan av att krossa hennes kindben med den tunna spetsen. Ahh. Den innehöll också en gammal lärare (känns tråkigt att säga gammal eftersom att den inte är särskilt gammal men den är ju inte min lärare längre) som satte upp propaganda affischer för motdemonstration i Salem. Drömmen var iallafall bra och jag vart lite småsur när klockan ringde faktiskt.

Värme

Hemma

Var med ungarna och håvade i Vattenparken idag, mina hemkvarter (typ). Jag var värsta djurrättsaktivisten och liksom i smyg fiskade upp alla halvmosade trollsländor som ungarna hade kastat ner i vattnet.

Gulligast var en kille som hade fångat och vikt en trollslända dubbel och sedan slängt den i en liten vattentillbringare. Den hade dödsryck och han skrek förtjust "Den lever! Den lever! Den trivs i vatten!"

En trött ensam cowboy

Skapligt sliten man har varit idag.. ville helst av allt lägga mig ner i sandlådan och SOVA! Men det gick ju inte för sig.
Har ju iallafall nånting att göra i typ tre veckor framöver, yihee! Och så får jag pengar. Mmm, laptopen närmar sig med stormsteg.

På lördag ska jag och Amanda träffas och traditionsenligt spela lite gitarr och dregla över våra gitarrer som vi är så jäävla sugna på att köpa. Amanda en knallröd halvakustisk skönhet och jag en mörkbrun/träfärgad Les Paul kopia som är skithet och samtidigt inte så farligt dyr. Är ju inne på den men hinner säkert ändra mig innan jag fått ihop pengarna.
Bara jag sparar några månader så kan jag köpa den!
Fyller ju år snart också. Kommer få lön + barnbidrag + födelsedagspengar. Synd att allt kommer försvinna innan jag hinner blinka! Men pengar är ju till för att spenderas..

Imorgon är det upp 6.15. Underbart.

image116

Mmmmmmmmm!


It's raining men hallelujah

It's raining men hallelujah

Har absolut ingen ork att skriva nånting därför laddar jag istället upp denna bild på bakgården som jag tog imorse när det regnade som mest, hallelujah osv.

Imorgon ska jag upp och jobba, inget sommarlov här inte, jag är ledig på fredag iallafall, blir väl nån tillställning p.g.a att det är midsommar, kommer säkert regna, har ju hittills inte firat midsommar utan regn tror jag, iofs har jag inte levt så länge, och kommer ihåg ännu mindre, men aja.

Sitter just nu och dreglar över saker jag vill ha, käre gode gud låt mig vinna på triss. Kanske borde köpa en trisslott alltså.

Nostalgisk

Nostalgisk
vilken underbar bildkvalité. först uppladdad på bdb - komprimerad till max = sugig kvalité, sedan printscreenad och sparad från BMP till JPG = ännu sugigare kvalité för att sedan ladda upp den här = ännu lite sämre kvalité

Ikväll är jag nostalgisk.
Bilden (som är från förra sommarn) fångar min personlgihet såbra  ;
1. Jag äter.
2. Jag ser sinnesjuk ut

Det sägs att jag föddes med en pizzaslice i ena handen och en rostig kniv i andra. jag vet inte hur mycket sanning det ligger bakom ryktena men jag har mina pålitliga källor iallafall

V for vibrato

HHhaha MIN mage mullrade precis jag trodde det var min mobil som vibrerade för jag satt med handen på magen ch den ba wrrrwrrrwrr jaba vaaaa får jag SMSS

En sak är säker jag har sovit för mycket och jag har fått i mig för mycket koffein och TRANSFETTER som perran skulle sagt. buhuuu. borde finnas endorfin-lås eller nått på datorn :(

Party party

Kom precis hem - fingrarna är stela som fan. Blev inte så sent för det är ju förjävligt kallt ute. Kul att inviga sommarlovet i typ minusgrader.

Hade trevligt iallafall, åt middag i Carros lägenhet och redan då vart folk lite på snusen. Jag dricker inte så jag trodde jag hade framför mig en kväll av att ta hand om kompisar som badar i spyor typ. Nja, riktigt så illa är det inte men det är ju inte så jäkla kul att vara den enda nyktra. Men det vart faktiskt riktigt trevligt, sen när vi kom ner till torget. Träffade en hel del kul folk, blev förvånad, enköping liksom! Men det visade sig att de kom ju inte från enköping, såklart. Var ju alltifrån Sundsvall, Malmö, Uppsala, Dalarna osv, så inget kul enköping-folk var det iallafall.

En snubbe från uppsala hade himla kul hela kvällen över att göra narr av nån stad som Sofies kompis bodde i. Han var iallafall askul men fasen vad han malde på alltså..fanns verkligen inget stopp! Dom tre snubbarna var iallafall i enköping i tre veckor för att analysera nått skit, går lumpen. Antar att det inte bara är jag som sett ovanligt många helikoptrar dom senaste dagarna - det var ju dom!

Tog endel bilder men vet inte ifall jag vågar ladda upp några. Asså det är ju folk man aldrig träffat förr, kanske inte så schysst att hänga ut folk så. Trevligt hade jag iallafall, minus för det kalla och dassiga vädret men man kan inte få allt.

Btw, min syrra frågade säkert 10 pers vem av oss som såg äldst ut. 9 av 10 svarade att jag såg äldst ut, HAHA right in your face sucker. Hon är två år äldre. Han från Uppsala trodde att jag var 16-17 också, jag tror han var full

Vemodigt

Fan vad surt att Per kom först när det bara var ett år kvar på kunskapsskolan. I och för sig har jag ju bara haft bra lärarerfarenheter och det har ju varit himla tur. Men Per har jag iallafall kommit bäst överrens med och fan vad jag var fäst vid han. Lovade mig själv att inte fästa mig vid någon lärare när Fredrik kom med beskedet att han skulle flytta typ tusen mil bort och aldrig mer komma tillbaka. Men så vart det visst inte.

Känns lite knäppt att jag kommer sakna majoriteten av lärare så mycket mer än majoriteten av elever och egentligen är ju det så himla fel bara. Kommer ihåg när vi snackade med Anders och Mona och Per med det här med den icke-existernade sammanhållningen nian har..eller hade kanske man säger. Hoppas dom försöker lite bättre med alla klasser som det inte är ute med än..he he he.

Ikväll är det några kompisar som ska käka lite mat och gå ut. Vet inte riktigt ifall jag ska hänga på. Skulle vara kul att träffa typ Carro och Isabelle , Carro har ju bott i Helsingborg, men har flyttat till en lägenhet i stan nu, och Isabelle har ju varit nere på Teneriffa i evigheter. Träffade henne senast på nyårsafton tror jag, var ju över ett halvår sen. Sen var hon kanske inte i världens mest "hej-det-var-längesen" humör när vi träffades på nyår heller. Haha.
Känner mig mycket mer sugen på att köpa nått gott att käka och kolla på film hela natten, men man får inte vara tråkig osv!

I helgen ska jag på 50-årsfest och sen på måndag är det bara dags att jobba. Inget sommarlov här inte, men ser fram emot pengarna.

image113


Tackfan perran för tiden vi fick med dig, du var jävligt schysst.
(bilden är ju hur djup och poetisk som helst - Per som står och blickar ut mot horistonen, typ som michael och walt när de står på flotten och blickar bort mot horistonen och tänker "det här är vårat nya liv", symboliskt som fan)

Böl

Böl

Snor

Hur som helst så kommer jag alltid ha Per i bakhuvet när jag lyssnar på Pearl Jam i framtiden.

Bal kal nasal

Jag hade nollställt mig inför balen, alltså hade jag inga direkt förväntningar. Men det visade sig bli riktigt trevligt, tacka gud att jag fick sitta bredvid Per och inte bredvid någon jag inte känner. Middagen flöt på ganska bra, var mätt redan efter förrätten men nog kunde man trycka i sig både (iallafall halva) middagen och så åt jag upp bären man fick i efterrätten också.
Trevlig underhållning till kaffet också - det visade sig att ju mer man skriker desto mer skriker publiken också. Ganska logiskt kanske. Per Mona och Karin gjorde ju också ett bejublat men kanske inte så inövat nummer. Applåder och jubel vart det iallafall!

Kvällen var trevlig iallafall, synd att Elins kamera dog nångång under Viktors lilla uppträdande. Fick ju inga bilder på Mona Karin och Per :( Malisa du skulle bringat EOS:en. Ikväll blir det jag som tar med mig min, iofs ganska kassa, kamera iallafall.

Klockan 16.00 ska vi till skolan för sista gången och hämta betygen. Känns faktiskt att det kommer bli med lite sorg i hjärtat. Klockan 18.00 - skolavslutning.

Bilden bearbetas

Bilden bearbetas

Webblogg.se har ju iallafall inget som heter "Bilden bearbetas" - mkt störande på bilddagboken.se. På bilden ser ni Kefir och Diesel - minihästarna som vart glada när de fick Centio och Pysen som sällskap ^^

Centio

Centio

Trots hettan skall vi nu dra ut skithästarna. Blir ju inte direkt ett hårt dressyrpass idag om man säger så...

Solsting och jordgetingar

Solen och dess effekt slår verkligen till med alla krafter mot mig. Det räcker med att jag spenderar 2-3 dagar ute i solen och jag blir helt utslagen. De senaste dagarna har jag bara kunnat lega inne oförmögen att röra mig utan att känna ett kraftigt illamående eller dunkande huvudvärk. Vilket också resulterar i att jag inte äter något, och inte heller rör på mig, vilket ger resultatet att mina muskler sakta förtvinar och jag förlorar sisådär 2-3 kilo i vikt på bara några dagar. Alltid lika fascinerande hur jag längtar efter sommaren, för att sedan efter bara några dagars värme, helst av allt bara vilja släcka solen.

Idag har min föda bestått av två piggelin och ett päron. Samt lite yoghurt imorse och några bitar 55% choklad.

Utanför mitt fönster härskar också jordgetingar. Sisådär 5-6 centimeter långa getingar som försöker flyga in genom fönstret. Första gången de uppenbarade sig trodde jag att det var ett nytt byggnadsarbete pågång utanför min bostad, men det var bara surrandet från getingens vingar som störde tystnaden.

Frittfall

Frittfall

På måndag väcks barnet inom mig. Ja, alltså, det barnet som gillar att åka karuseller. Det ultimata hade ju varit att åka dit den 4:e juli när bestie boys spelar men planerna gick ju tyvärr i stöpet. Man kan inte få allt här i livet. Att bara åka Frittfall är ju kul det också. Och kärlekstunneln. Och alla andra. Haha, helt sjukt, jag älskar sånt där.

Always look at the bright side of life

Är verkligen INTE på rätt sida med lärarna nu..himla tur att betygen är satta (.....?....). Kanske var jag värre igår då jag sa till Per att jag ville skjuta honom, men jag vet inte. Känns tråkigt att sluta forever på kunskap när det bara är ett stort jävla svart moln över min relation till de flesta lärare just nu.

Kom hem typ alldeles nyss. Josefine, Amanda och Sofie sitter ute, har precis grillat. Jaha vad ska jag äta då.. slängde in nån äcklig vegopizza i ugnen. Är hungrig men har knappast nån aptit.. beror såklart på värmen. Som vi förövrigt inte ska klaga på. aldrig blir man nöjd!

Red barbacka idag.. gick rätt dåligt haha var nära att trilla i backen en miljon gånger. Imorgon ska jag klippa mig och sen kanske på nån westerngrej i Strängnäs eller ut med båten eller jaa vi får se vad som händer helt enkelt. En dag i taget.

Hm, pizzan kanske inte ska va i ugnen hela kvällen..................

Statistik

Statistik

Detta schema visar hur man lättast ska övertala en lärare något. Genom snygga svängar talar man snabbt runt de punkter som får de att få dåligt tålamod. Skämta gärna lite och visa att det är du som styr diskussionen istället för att bara med ett argt ansiktsuttryck gå rakt på sak. Snart har du din lärare som lindad kring lillfingret. Den första linjen är alltså bevis på hur man ska göra, för att få sin vilja fram, den andra är ett bevis på hur man inte ska göra. Som ni ser så har man redan vid första lärarens-tålamod-slut-punkten krockat, och du är nu bortom allt hopp.

Fick endel chockerande beslut idag men efter tjat som folk dog av så gick det nog rätt bra ändå. Kan sova med gott samvete ikväll..eller?

Nu är jag klar med allting, wööhö. Vart VG i matte där tillslut, fan vad skönt! Åt ingenting på hela dagen..typ nio timmar utan mat. Min kropp reagerade ganska konstigt. kom hem för typ en halvtimme sen, åt två kilo mat, och nu är jag så mätt att jag vill dö. Aahh, livet är bra härligt.


P , M <3

wöwöwö, har gjort ett prov av tre. Hm. Sen drog våra kära lärare på lunch och lämnade oss utan någa prov utan någontng att göra. Vi vet inet riktigt vad vi skall göra liksom. Vänta på att dom kommer tillbaka mätta och belåtna? själv är jag hungrig, ignen mat får man på min skola. summa = lärarna är okej när det gäller men i slutet när det inte spelar nån roll, när de redan satt sina statisikter så spelar det inte så stor roll ifall vi klarar våra mål eller ej. love you.


lärarna sitter och hånglar på drott och här sitter vi hungriga och matteprovs-lösa

The night I met you

Fan alltså, man blir lite kär i Charlie varje gång...buuhuuu tårarna strilar ner. Inte riktigt men typ. Han var dock lite klantig men vafaan.

Problem: Skolavslutningen på onsdag börjar typ 6.. och säsongsavslutningen av Lost börjar redan klockan åtta..wuuuh, hur skall vi hinna? Man ska ju stå och grina i två timmar efter också för att visa sin sorg över att slippa skolan också..wöwöwö. Kanske får ladda ner..men onsdagar = Lost jööö! Haha, världen går under, dagens i-landsproblem for sure.

Måste plugga matte. Känner mig som en skållad räka. Är olidligt att sova, finns inget syre och bara 30+ grader luft. Paniken sätter fart. Fyller badkaret med kallvatten men ändå brinner huden. River upp den ööh nej nu måste jag plugga mattepatte.

kom igen blås

Efter att ha rott hem en båt med fyra pers i, varav två är fullvuxna och två är inte så jättefullvuxna men inte heller några spädbarn, känner jag hur blåsorna i min hand börjar utvecklas. Skall även rida lektion sedan, kommer gå jättebra och kommer ha ett sådant stadigt och fint tag i tyglarna. Wöwöwöwö.

Vädret är ju ganska underbart också, runt 27 grader. Är bränd ungefär överallt även fast jag inte solat nåt. Röd och fint :)

'du gamla du fria
du fjällhöga nord
du tysta du glädjerika
skööööööna

Den fule ankungen

Aahha de var då fan vad man kan hitta när man läser igenom gamla blogginlägg från typ.. februari 2006.

24/02-06

BERÄTTELSEN OM DEN FULA ANKUNGEN (skriven av det-vette-fan och återberättad av mathilda a.k.a Gemigettnamn)

det var en gång en ank - mamma som hade en hel jävla massa ägg. en dag KLÄCKTES äggen också, tro det eller ej. och alla ungar va så små å söta och ludna. men det var en skabbig ful jävel som inte kände att han passade in. han vart väldigt lessen för det förstår ni, och mobbad av alla. stackarn. han bestämde sig för att aldrig mer visa sej. så han gömde sig i vassen hela sitt liv [jäävla fegis, du har verkligen gått på det här med skönhetsideal alltså!!] en dag, några år senare kom det tre vackra svanar och simmade förbi den fula ankungen. dom stannade när dom såg att någon satt och tröck i buskarna.
- vem där? frågade en svan.
- jag är den fula ankungen. döda mig, jag är för ful för att leva!!1 svarade den fula ankungen sorgset.
- vad är det för skitsnack? du e lika snygg som oss, tro mej! kom ut här och kolla din spegelbild i vattnet. och de tre svanarna tog med våld ut den fula ankungen ur vassen, och slet bort den fula ankungens vingar som han höll för ögonen. han flämtade till, herregud!
- jag ser ut som ni! sa han helt häpen.
- ja, vi sa ju det ^o) , svarade en av svanarna.

SEN VA DEN FULA ANKUNGEN INTE FUL NGT MER SÅ HAN LEVDE LYCKLIG I HELA SITT LIV FÖR DET GÖR JU TYDLIGEN DOM SOM E SNYGGA!

SLUT!

Wups

Tror jag råkade mejla Josefine fem gånger. Samma mejl alltså. Ööh.. om kunskapsskolans outlook server grejs kraschar är det inte mitt fel.. woooh. Min morsa har faktiskt rätt bra musiksmak och det är ju rätt unikt att ha en mora med helt okej musiköra.

Jag har inte kommit ut än och nu har ju solen typ gått ner.

Ööh det är ju som bekant sveriges nationaldag imorgon. Gick vilda diskussioner kring BG, gissa vilka som var involverade.. hmm, Elin, Matilda, Per och Malisa lite på hörnet kanske. Varför vi firar nationaldagen osv - är det nått att fira? NI FÅR INTE VETA HUR DISKUSSIONEN GICK HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAA.  Det som hörs i Lagerlöf stannar i llöf.

Jag är konstig ikväll. Hejdå.

Mirror mirror I see a damsel

Efter en dag som har bestått av allmänn skitnödighet, lite nervösa svettningar och alldeles för mycket svordomar så har ju iallafall eftermiddagen varit grymt skön. Fick punka på cykeln när vi var precis vid allén upp mot stallet.. inte så bra kanske. Hann bara longera i typ en kvart sen skjutsa pappsen hem oss. Sen har jag bara duschat och ätit massor av grillat - finns det nått godare? Med färskpotatis och vitlökssås. Dreglet leder ner till marken. Tyngdlagen yup. Käkat nån slags paj också med typ rababer. Ååååh. Rinner silkeslent ner för strupen. Och inatt ska jag fan ta igen den förlorade sömnen man inte fått de senaste veckorna.

Om åtta dagar är inte Per vår lärare längre, utan våran vän. Det var fint sagt tycker jag.

Äh fyfan , kan det bli bättre. Är mätt och belåten, har massa bra musik, och det är alldeles fantastiskt bra väder ute (och så sitter jag inne här, hahah). Ska väl ut och sätta mig i solen snart med kanske en god bok (Vad sägs om Pippi långstrump?) och en Piggelin i näven. Just nu är jag alldeles för mätt men vad är godare än Piggelin? Tja finns ju en hel del iofs men det är inte det som är grejen. Piggelin = himla gott att käka i solen.

Imorgon - sjätte juni

Den 6 juni har kallats Gustav Vasas dag, svenska flaggans dag och är nu Sveriges nationaldag och svenska flaggans dag. Någon gång under 1800-talet togs den 6 juni fram som en nationell minnesdag. Dagen firades till minne av den 6 juni 1523, då Gustav Vasa valdes till Sveriges kung och unionen med Danmark därför slutgiltigt upphörde och Sverige blev en självständig stat. Enandet av landet, som hade påbörjats under medeltiden, fortsatte under Gustav Vasas styre.

1809 års regeringsform utfärdades också den 6 juni, liksom 1974 års regeringsform. Sedan år 1916 firas den 6 juni som svenska flaggans dag. Det var Arthur Hazelius, Nordiska museets och Skansens skapare, som införde en del festligheter för olika svenska högtider, dels som ett sätt dra in pengar till Skansen, dels som en del i den tidens nationalistiska anda. I mitten på juni 1893 ordnades några dagars festligheter i fosterländsk anda. Obekräftade källor säger att det regnade på alla dagar utom den 6 juni, och alltså var det den som drog mest folk. I Skansen årsbok för 1893 skriver Hazelius att "såsom de fosterländska minnenas högtidsdag har på Skansen införts den 6 juni, Gustafsdagen, vilken där har firats och hädanefter kommer att firas såsom svensk nationaldag".

Imorgon ska vi tåga på gatorna och visa vår stolhet för fosterlandet. Vi ska skrika - vi skall håna - vi skall visa att det är här vi hör hemma. Iklädd mina nya stålhättekängor och nya hängslen ska vi visa vilka det är som bestämmer - vi skall visa att Sverige är vårat fosterland och kommer alltid att förbli. Sverige är det landet där vi ariska själar hör hemma - ut med drägget och slut upp med oss och marschera genom gator och torg för att visa stolhet över vårat ariska blod och vårat fosterland!


Evangeline

Die

Jag dör.
Jag dör
Jag dör verkligen
PERFEKTION

Fyfan jag undrar nästan om man inte ska ansluta sig till gay världen. Hon är så jävla snygg att man vill döda henne och skära ut hennes skinn och sätta det på ens eget :)

Jag knarkade med en häst för att jag är så jävla snygg

Minus
- Jag har grymt mycket kvar att göra i skolan
- Jag har fått alldeles för lite sömn de senaste veckorna
- Jag är skitnödig
- Jag måste egentligen sova
- Jag måste komplettera massa matte

Plus
+ Ledigt på onsdag
+ Jag är inte så jävla ful
+ Min morsa som har vart engelsklärare tyckte mitt tal var bra
+ Jag behöver inte svälta till döds
+ Vädret är ju great
+ Imorgon kan jag sova till iaf 7:30..wow..
+ På onsdag kan jag sova hur länge jag vill AHHH


Cheer up

Har ju ryckt upp mig lite nu och faktiskt gjort klart engelskan. Kommer dock ske lite förändringar under kvällen - sån är jag liksom. Har ju gjort lite franska också men det viktigaste är ju att plugga in fraserna. Får ta det efter middagen, lasagnen står i ugnen nu. Enkel att göra.. typ tomatsås, lök, & keso och färdiga lasagneplattor. Sen schlopp i en ugnsfast form och in i ugnen på typ 225 grader i 20 minuter. Enkelt och gott.

Imorgon ska jag ju redovisa så ut i helvete. Det känns okej. Sen till stallet, ska longera Centio tror jag. Familjen har en liten gettogheter på kvällen så ska vi grilla. Hoppas på great väder då.

Nationaldagen på onsdag, självklart ska vi sluta upp med nazisterna och marschera fram längst gatorna :)

Torsdag = tre omprov i matte, woho.

Nu ska jag lyssna igenom ett gammalt Femmes album från 1994 typ. Har ju bara haft lama nedladdningsprogram hittills och  har ju inte kunnat få hem hela album. Men nu har jag ju skaffat mig det (high-tech woho) så nu måste jag ju ta igen lite på all musik jag missat. 1994 var jag två år gammal. Snart fyller jag år igeeen.

Magen skriker och jag måste damma.

wöwöwöwö

Mitt humör är inte på topp nu. Med risk för att låta otroligt negativ så känns allt jävligt opepp just nu. Jag känner mig som en urvriden disktrasa och jag har så jävla mycket att göra och samtidigt är jag trött och seg som aldrig förr. Ingen bra kombination.
Skoldagen var rätt värdelös, har bara kännt mig dålig och jävlig hela dagen. Redovisade svenskan iallafall, höll ett tal så nu är all svenska på kunskapsskolan FINITO OVER vilket är relativt skönt men med tanke på att jag har en engelskaredovisning, tre franskasteg och tre matteprov (som dessutom är kompletteringsprov eftersom jag fått IGEEEEE på dom) så känns det inte så skönt ändå.

Satt uppe hela natten och pluggade matte, kunde ju ändå ingenting på provet idag och failade :) Vad jag behöver är en personlig lärare som hjälper mig med matten och det har jag nog egentligen alltid behövt. Kanske lite sent att föra igenom det nu en dag innan skolavslutningen typ :)

Negativ jag är hela tiden. Idag har jag ätit två stycken bananer. Idag har jag förstått varför man inte får käka banan i skolbyggnaden, eftersom sådana incidenter som inträffade idag, faktiskt kan inträffa. Om det hänger bananskal i nån lampa på skolan så är det inte jag, okej.

Nuuuu ska jag fortsätta med min fantastiskt roliga franska för att sedan finslipa mitt fantastiska otroliga sensationella engelska-tal :)

So long


I don't care if Monday's blue

Nu har vi härmed uppfunnit en ny lek. Den heter "Reta-febriga-Per-tills-han-sparkar-i-bordet". Det gick faktiskt vägen, när vi startade bandspelaren med tyska sånger när han försökte rätta en av sina åtta noveller. Då blev han nästan lite aggressiv och vi flydde fältet så fort vi kunde.


Do the math

Ett koordinatorsystem består av två axlar: x- och y-axeln. Axlarna ser ut som pilar och värdet ökar i pilens riktning precis som tallinjer. Axlarna kan antingen börja i samma punkt eller skära varandra på mitten.
Den punkt där axlarna möts heter origo och har koordinaterna (0,0)


- Okej, inte allt för svårt att fatta.

En funktion är ett samspel mellan två storheter. Detta innebär att om den ena storheten ändrar värde gör även den andra storheten det. Dessa 2 storheter betecknas med variablerna x och y, variabler innebär att de kan inta vilka värden som helst.

- EH OKEJ

Jag har kämpat med den här jävla VG-matten hela jävla terminjäveln och nu kommer jag fan faila och få G. FAN VAD SURT! pawoiaetpetietuioiehtt

Scrubs

Jag borde plugga matte men jag undviker det

Och så undrar jag om man kan vara allergisk mot brännässlor? Alltså att man är extra känslor. Mitt finger..hänger liksom..och..dinglar.

Öh.

SMINK ?
[/] använder mascara (när jag orkar)
[/] använder kajal (när jag orkar)
[ ] använder brunkräm
[ ] använder foundation
[ ] använder läppstift
[ ] använder läppglans.
[ ] använder dipliner. ( vad fan är det? )
[ ] plattar håret varje dag.
[x] använder parfym.

HUMÖR ?
[x] blir sur för ingenting.
[ ] har starka känslor.
[ ] skär dig.
[x] skrattar åt ingenting.
[ ] brukar gråta minst en gång i veckan.

HUMOR ?
[ ] har sär humor. (kan väl inte jag avgöra heller. den är normal enligt mig och många tycker att jag är rolig, HAHAHHAHAHAHHAHAHHA va)
[x] skrattar när någon rammlar.
[x] brukar skratta så tårarna rinner,
[x] är flummig, för det mesta.


SKOLAN ?
[x] är nöjd med din nuvarande klass, (duger, inte direkt så att det är frid och fröjd men hur mycket tid spenderar man med klassen ändå)
[/] har blivit mobbad?
[ ] brukar för det mesta ha kul i klassrummet.
[ ] sudd krig på lektionerna, (har ju inte ens några lektioner sådär)
[ ] har läraren börjat gråta någongång pågrund av stökighet i klassrummet ? (HAHAHA skulle vara en syn att se Per börja grina)


KOMPISAR ?
[ ] har kompisar som betyder mer än livet. (alltså vafan är det för jämförelse. nej detta tolererar jag inte!)
[ ] har kompisar som sviker. (öööh alltså...)
[x] har kompisar som är lika i sättet som du själv.
[ ] har killkompisar. (om man inte räknar med perran och alla som är typ 30+ men kanske måste dom vara jämnåriga för att räknas som kompisar..)
[x] har tjejkompisar.

SKADOR ?
[ ] har brytit ett ben.
[ ] har brytit en arm.
[ ] har brytit nacken,
[ ] har brytit lilltån.
[ ] har sytt ett öpper sår
JAG HAR STARKT SKELETT OCH STARKT SKINN! seriöst, rätt konstigt att den värsta skadan jag fått är typ spricka i svanskotan.. när jag var liten hoppade jag ju typ utför berg bara för kul. hmm, kanske drack mycket mjölk när jag var liten eller nått.

INTERNET ?
[x] har msn.
[x] har lunarstorm.
[x] har bilddaboken.
[ ] har kamrat.
[x] är medlem på hemsidor man har glömt bort. (typ lunarstorm och sånt)

ÄR DU NÖJD MED LIVET?
[x] ibland.
[ ] brukar gråta för att jag är olycklig.
[ ] kompisen / familjen tröstar. (när jag är deppig så håller jag mig för mig själv helt enkelt)

Test

Hängde på Idas trend! Såklart.

Testriffic.com


Det där stämde väl inte sådär jättebra kanske.

Sorri mami

Det är nog någon som har slarvat med uppfostran när det gäller det här med mat. En standardfras är ju "Lek inte med maten" och vi verkar inte ha lärt oss det. Med tanke på att det låg mosade bananer och mosade jordgubbar runt hela våran lilla picnicfilt igår.

Memoarer

Memoarer

Sommar och sol

Klockan är bara fyra och jag har hunnit med rätt mycket. Var ju igång sen elva imorse. Hahaha, elva är iofs lunchtid i vanliga fall men jag brukar sova till elva i vanliga fall!
Var nere på torget och kollade på karnevalen som tågade genom stan. Ville ju också vara med! På piratskeppet, yes yes. Sprang genom halva karnevalen för att kunna fota orkestern som gick först också.. oj oj, barnen flög som käglor när jag sprang med kameran i högsta hugg. Men vad gör man inte för foton.
Köpte även en skjorta till balen..tror jag. Får väl sy mig ett par byxor eller ta några jag redan har - hittade ju inga som jag ville ha. Fick en chock när jag såg hur lite pengar jag hade kvar på kontot. Jag tror fan jag har blivit kapad eller nåt. Fan jag skulle inte tagit ut pengar på den där automaten som såg så misstänkt ut i typ Västerås. Har tappat bort massa pengar också, duktig flicka :)

Ska snart iväg ner mot stan igen, eller till skolparken där det är kulturer i möte - årliga traditionen. Ska ta med filt och picknicka lite och käka.
Och under tiden så känner jag ångesten över alla typ 7 steg jag ska ha klara tills på måndag/tisdag. :) Aja måndagen är det bara matten, på tisdag ska jag redovisa svenska, tre franska steg, och ett engelskasteg. Men engelskan och franskan kan jag ju göra på måndageftermiddagen!

RSS 2.0