Another laughing baby.

Jag vart totalt förälskad i videon med "den skrattande bäbisen", ni vet den som det skrevs om i tidningarna och allt och jag trodde inte att jag kunde hitta någon som var..roligare. Tyckte bara att alla andra skrattande-bäbis videor var dåliga och ett desperat försök

Men denna är så sjukt rolig så man sitter och asgarvar högt för sig själv. Höjdpunkten är när h*n ramlar omkull av skratt. Synd att kvalitén inte är den bästa.

http://www.youtube.com/watch?v=2WcnBoGZ2G4


Stockholm

129260-10

Idag var jag, Malisa & Elin i huvudstaden och brännde lite pengar.

Detta var vad jag köpte + ett par skor. Och mat och tågbiljetter förstås! Det vart inte så dyrt ändå, skönt. Har ungefär hälften av pengarna kvar! WOH.

Trevlig och låång dag iallafall! Hann med många affärer, flera gånger om till och med eftersom samtliga lider av beslutsångest.
Fast jag mådde typ skit efter vi hade ätit. Ni som har åkt färja, när man sedan går iland känns det som det gungar i marken liksom, så kändes det hela tiden. Fett jobbigt.

Satte oss på fel tåg när vi skulle hem, lyckat. Så typiskt oss, som tur var hamnade vi sedan på rätt tåg.

Nu är jag trött som fan. Ska väl sova om några timmar. Imorgon får man sova ut igen! Skönt!

Julafton nr.2

Idag vaknade jag 12.20! Jag vaknade och tänkte att jag inte var ett dugg trött (jag brukar vakna av mig själv runt 9-10 och vara astrött) och så kollade jag på klockan och såg att den var 12.20. Ojoj, kanske berodde på att resten av familjen (minus Josefine som också sov) hade åkt till Västerås = lugn och ro.

Skönt att äta en stillsam frukost. Sen spelade jag gitarr, Wish you were here börjar sätta sig nu och det låter inte särskilt bra men somsagt, den börjar komma nu! Snart så..

Sen vid 3 åkte vi till farmor och farfar, och firade jul med släkten på pappas sida. Och nu låter det som det är värsta stora släkten, men det är det verkligen inte. Jag har verkligen en liten släkt. Fick iallafall lite till julklappar, en bok (perfekt! har börjat fått upp intresset för att läsa nu igen), pengar, biocheck och en prydnadstomte, gulligt. :P

Och åt mat gjorde vi också. Massor av mat. Trodde jag skulle dö av mättnad, men fick ändå i mig efterrätt. XD Haha, känns bra att jag inte har motionerat på typ två veckor. Uäh, och bara ätit en massa över julhelgen. Men på torsdag är det sista (?) innebandyträningen iallafall. Skönt att träna, sen får jag väl jogga eller något så man håller sig i någorlunda form under jullovet, haha. :P

Sen ringde Amanda, vi tog över hennes gitarr och förstärkare hit, så den får bo här ett tag XD Spelade lite, very bjutiful. Sen gick vi ut med Olle, utförde lite ärenden osv. Gick tillbaka in till mig, hon och sis kollade på lite Sex & the city och jag gjorde annat, sen spelade vi lite mer, sen typ somnade vi i en hög. :P Jag är så trött! Även fast jag sov så länge imorse.. hmm! Mysko..

Beställde två skivor också, så nu är man 228 kr fattigare. Fast det är ju inte särskilt mycket och absolut värt. Nu ska jag köpa ett par jeans, och lite t-shirtar och sånt, och en sjal förstås. Blir väl Stockholm med Elin och Malisa? HOPPAS det.

Nej, nu ska jag käka lite mer pepparkakor sen ska jag hoppa ner i min varma sköna säng och läsa min bok.

God..fortsättning.

Annandagen.

Är det annandagen idag? Jag vet inte. Spela roll.

Idag har jag vaknat..ätit frukost, spelat jävligt mycket gitarr. Det låter inte särskilt vackert men det går frammåt iallafall. Spelade Big Big Girl XD Haha, fick mig att tänka på lite falun-minnen.
Har ont i fingrarna nu också, men det var jag beredd på :P

Ska snart in i mitt rum och spela lite till. Hörlurar i förstärkaren is the shit, så man inte väcker hela huset.

Har shottat huddar (?). Trevligt, brun gegga över hela bordet. Very nice.

GITARR

GITARR

Jul -06

Jul -06
Då var denna julafton avklarad. Känns ganska bra, materiell lycka is the shit XD

Haha, började dagen med att vakna runt sju, öppna paketet i julstrumpan. En bok, började läsa lite i den och den verkar bra ^^ Somnade vidare till 10 ungefär, gick upp och åt gröt och sånt. ^^ Gottgott. Sen spelade vi spel, jag och Josefine mot mamma o pappa o Leon. Så kan det låta, spelade vi. Jag och Josefine utklassade såklart mam&pap. Musikaliska barnen, japp. Sen böt vi barn julklappar med varandra, haha. Jag fick en deo-spray (HAHAHA TACK, ^^) men den var..fin :P Sån där fin grej, haha märkesdeodorant ^^ Och hårfärg. Så Josefine fick färga håret på mig, det blev bra. (:

Sen duschade jag och så, böt om. Gillade inte min utstyrsel för jag såg ut som en fjolla, men det fick jag lov att leva med. Åkte till mormor vid .. halv tre kanske, kollade på Kalle Anka och sånt där. Tradition, tradition.. åt massa mat, sprack av mättnad. Åt lite till mat, sprack ännu mer av mättnad. Fast egentligen är julmaten så överskattad, men köttbullar är så .. gott. Haha!

Sen fick jag agera tomte. xD Kulkul, delade ut julklappar till de små kusinerna ^^ Fick ju även en hel del julklappar, även fast endel inte blev så stor överraskning. Ska försöka lista grejerna jag fick iallafall (kommer säkert glömma något):

ELGITARR! + förstärkare och sladdar och sånt, och ett ställ och fodral och två plektrum XD
• Pengar
• Deodorantspray :P
• Hårfärg
• Godis
• Kläder
• Böcker

Ja, det var väl det.. helt OK alltså, hehe. Och jag har inte firat jul med släkten på pappas sida än.. Känner mig så bortskämd, men det får man väl lov att göra såhär vid jul :)

Kommer upp bilder i min bilddagbok - http://allrightnow.bilddagboken.se/ Fast jag lär lägga in en bild på min snygga gitarr här också :)

Såå, nu vill jag till Stockholm och shoppa :D Imorgon ska jag be Amanda komma över och fixa lite, sen ska vi kolla på Moulin Rouge :) På tisdag blir det julafton med pappas släktsida. :)

Hoppas alla har haft en iallafall OK jul. Nu måste jag kolla på dagens julkalenderavsnitt. Hoppas det inte är försent! :S


Lista

Jag snor alltid grejer från andra. Men vem orkar sitta och skriva sånahär listor egentligen? Antagligen någon eftersom att de faktiskt existerar.. Undrar vem det är egentligen? Så tråkigt, jag tycker bara det är kul att svara på dem. (: Efter jag svarat så kommer jul-blogg ^^

Vad har du på skrivbordet: I mitt rum har jag CD-spelare, LP-spelare och en till CD/band-spelare som jag har som högtalare till LP-spelaren. Här vid datorn har jag en dator och massa sladdar osv. Tråk-skrivbord med andra ord. Haha, det rimmade. :P
Vad ser du om du tittar till höger: Trappan och korridoren här uppe.
Och till vänster? En TV.
Hur många fönster har du uppe på datorn just nu? Fem
Vilka? ; MSN, MSN konversation, Lunarstorm, webblogg.se & Picasa.
Vad tänker du på just nu? Att jag måste svara Julia snart ;P Blinkar oranget liksom ^^
Vad har du för visningsbild på msn just nu? På min gitarr . xD
Hur många rum finns det i ditt hus? Jag vet inte, vi har typ.. 4 rum + två toaletter, sen har vi typ..öppet mellan matsalen, köket och vardagsrummet och hallen, och så har vi en korridor här uppe och "i" korridoren ligger det här rummet, "datarummet" typ..^^
Vad har du i ditt rum? Säng, hylla, CD-ställ, skrivbord, garderob, byrå, spegel, elgitarr+förstärkare. En till byrå bredvid sängen. Var nog det ^^
Vilken musik lyssnar du på just nu? Datorns surrande :P
Vad har du på dig? Tofflor, stor tjocktröja och underkläder ^^ Kläder är överskattade. ;)

Natten

Jag vet inte men jag börjar få lite julkänsla trots allt. Granen är klädd, allt pynt är framme, jag har julstädat och det är uppesittarkväll på BingoLotto.. xD

Strax ska jag gå och sova.  Leker religiös och ber till GUD att det kommer snö!

Snö, snö, snö.

Och imorgon blir det gröt med familjen på morgonen. Mysigt på något sett och jag saknar dig men försöker att inte tänka på det. Ska leka positiv! JUL! :D Snart. Godnatt. Snart.


Huvudvärk

Jag tror jag börjar bli sjuk. Eller så är det för att jag inte druckit något idag som jag mår illa och har ont i huvudet. O: Jag vet inte.

Dagen började iallafall bra, sov till 10.30 ungefär. Riktigt skönt. Sedan satte jag mig lite framför datorn, ringde Amanda osv. Vi åkte iväg till hundlekplatsen och släppte Olle lite. Sen gick vi och jag köpte de två sista julklapparna. Skönt var det att ha allt klart.

Kom hem, slog in julklapparna och sedan började jag storstäda. Började klockan 15 ungefär, och jag är inte klar förrän nu precis! Fem timmar senare! :S Fast jag storstädade verkligen, och möblerade om lite. Slängde ut en byrå också. Så nu är det liiite förnyat i mitt rum iallafall, skönt, fast ska bli ännu skönare sen när vi ska tapetsera om och köpa nya möbler någongång nu efter jul ^^

Tja, jag har helt enkelt inte haft tid över till att ha någon julkänsla. Inte ens att klä granen var...juligt. Ärligt talat spelar det inte så stor roll, men jag tror iallafall att jag tyckte att julen var det bästa som finns för några år sedan :O Vad saker förändras!

Tja, nu är det Ensam Hemma på TV, jag ska snart hämta lite julmust och sen ska jag ta en dusch. Ska försöka komma i säng tidigt också, lär nog somna snabbt eftersom jag varit igång hela dagen med att bära runt på byråer och hyllor all by myself.

Adios!

T-shirt

T-shirt

Ge mig den tröjan i julklapp och jag älskar dig för all framtid!

Betygen

Betygen

Japp..betygen för HT-06 då. Nästa termin blir det MVG i bild också. VG i matte (hoppas det iallafall :S) och även MVG i Teknik..

Jullov

Japp, precis som rubriken löd är det jullov nu. Det känns inget speciellt. Om jag ska vara ärlig så känns det inte så jättebra. Men jag får försöka vara positiv! :)

Idag i skolan gjorde vi inte så mycket. Hade Populär-musik test och jag, Elin och Malisa hade bara ett fel. ;P Eller, egentligen två men vi hade ju rätt egentligen, fick bara lov att justera lite ^^

Sen fick vi betygen också..jag blev ganska nöjd med dom, förutom matten då.. Fick bara G och hade ju satsat på VG, menmen. Nästa termin blir det VG :) Fick två G:n (franska och matten dårå) och fem stycken MVG. Fast egentligen skulle jag ju fått MVG i bild också, men våran lärare hade tydligen problem med att höja betygen, så jag fick samma som jag fick förra terminen. Tråkigt, ny termin, nya betyg tycker man ju. Aja, jag fixar MVG nästa termin sa hon (: Och i resten av ämnena fick jag VG! :) Höjde mig i slöjden (från G till MVG!) och i musiken (från VG till MVG - Viktor hade inga problem med att höja betygen - tack!) Sen höjde jag mig i NO:n också från VG till MVG.. Wehow. Nästa termin får jag hoppas att betygen blir ÄNNU lite bättre! (:

Fick även årets första julklapp, ett sweatband av Malisa där det står The Nightmare Before Christmas, tack <3. Hade dock inte hunnit köpa julklapp till varken henne eller Elin, men det var dom redan förvarnade om..får ge dom när vi kommer tillbaka till skolan istället! Nästa termin..och allt.

Efter skolan gick vi tre ner på stan och mötte Amanda. Köpte lite julklappar! Till mamma, pappa, syrran och katten. (: Väldigt nöjd, fast presenten till Josefine var milt sagt ganska..tråkig. Men jag ska köpa en till grej imorgon! Så blir det liiite mer fantasifullt. Simbas julklapp vart bäst. ^^
Köpte även en mascara till mig själv - billigt billigt eftersom det var reeea. Vilka kap jag gör alltså! : ) Fikade gjorde vi också, latte och muffin. Vart dock vääldigt mätt, illamående osv. Eller inte så jätte illamående men sen när vi åkte bussen hem blev jag åksjuk - och då blev jag illamående! Uschusch. Amanda bjöd på bussresan - tack!

Snön har smält bort så jag har väl ingen direkt julkänsla.. pappa ska hämta granen idag tror jag. Hoppas julstämningen kommer då! Det är julafton i övermorgon...liksom! Har precis slagit in alla julklappar. Kom ingen julkänsla då heller...bajs! Imorgon ska jag städa mitt rum och jag vet inte..bestämma vad jag ska ha för kläder på julafton? Blir väl antagligen samma klänning som jag hade förra året...boooring.

Menmen, nu ska jag kolla på CreepSchool xD Byebye.

Nostalgi

För ett tag sedan kom jag hem från min brors show. På min gamla skola var den, där jag gick i fem år.. Shit, vilka minnen man har därifrån alltså.

När alla små barn skuttade omkring där på scenen fick man världens jäkla nostalgi-känslor alltså. Efter fem år får man så himla mycket minnen. Själva showen var gullig och så :) Bra musik och endel som man kommer ihåg från ens egen skoltid, Afrika-tema :)

Efter showen var det såklart dags att hälsa på alla lärare. Vissa kände knappt igen en och man kände sig plötsligt så..gammal. Kramade om alla lärare också, hihi. Sara, Jenny, Daniel och Lisa var väl dom vi hann hälsa på.. Saknar dom jättemycket. Och så bestämde jag och Amanda att vi skulle dit och jobba den 8:e januari! Gud vad kul det ska bli!

Hahah, sen skulle jag och Amanda sätta oss i Gröna rummet och bygga lego, men då vart vi utslängda av Sara för alla ville åka hem ;b Haha, jag hade gärna varit kvar där hela natten^^ Mycket minnen somsagt..

Sen hade jag och Amanda så mycket känslor så vi gick och köpte choklad, HAHA! Mums iallafall.

Imorgon är det sista skoldagen. Fan. Men ändå. Skönt med sovmorgon... (?)

Sen är det julklappsköp! Blir bara jag och Amanda eftsersom att Elin svek oss. Vi får försöka klara oss ändå ;p Har dock ingen aning om vad jag ska köpa och det kommer vara så sjukt mycket folk. Menmen! Bara att använda armbågarna ;) Och imorgon får vi betygen också..hjälp! NO, Teknik, Idrott är de ämnena som jag inte har en aning om vad jag kommer få för betyg.. Det får bli en överraskning!

Nu hade jag tänkt dammsuga sen ska jag ut och gåå med lilla Amanda och Olle ^^


BILDREDOVISNING IDAG!

Pirat

Jullista jag snodde från Ida xD

· Vem firar du jul med?
I år blir det hela tjocka släkten..eller nja, inte riktigt hela släkten men.. Iallafall en liten del av den ;)

· Vad önskar du dig i julklapp?
En hel massa. Elgitarr, ny mp3, Nikon d50, ny palestinasjal, kläder, pengar osv. Japp, västvärlden är alldeles för bortskämd.

· Tror du på tomten?
Eftersom det oftast är jag som får vara tomte för mina kusiner av den yngre generationen har jag tyvärr lite svår att tro på tomten..men man vet aldrig! ;D

· Hur ser din julafton ut hemma hos dig/i din familj?
Vaknar jättetidigt, kollar i julstrumpan, hahahaa. Öppnar paketet, kollar vad det är i. Somnar om, vaknar och kollar vad jag fick i julstrumpan eftersom jag glömt bort det. ;D Äter godiset som jag fick i julstrumpan, går ner och käkar julgröt till frukost. Sen är det väl duscha, byta om, hitta allas julklappar sen åker vi bort dit vi ska fira. När vi väl har kommit dit, dricker vi glögg och kollar på Kalle Anka, senare äter vi julmat. Blää! Julmaten är så överskattad. Eller, det är inte direkt äckligt, jag äter som en häst ändå xD Men inte min favoritmat. Sen framemot kvällen kommer tomten (i vilket detta fall är ..jag!) som delar ut lite julklappar. Och sen öppnar vi allt och är lyckliga av den materiella lyckan resten av kvällen :D

· Brukar du julbaka? Om ja, vad?
Har redan julbakat för i år. Tror jag, lite pepparkakor. Ska väl fixa lite mer knäck någon dag eftersom jag ätit upp typ all som mamma gjorde häromdagen ;)

Avslutning

Kom nästan precis hem från stallet, red sista lektionen för detta år. Jättetråkigt, men i vår börjas det ju igen. Som tur är! Vi gjorde lite allt möjligt, tävlingar och så. Gick asdåligt för mig men det var kul. :) Jag var jätteofokuserad, antagligen därför det gicks om det gick.

Och jag vet precis vad som gör mig så ofokuserad, suck! En anlednig är ju att det snart är jullov i två långa veckor.. Jobbigt. Jättejättejobbigt. Och nej, sommarlovet var nog värre på sitt sätt, men samtidigt känns det inget bra. Efter jullovet är det en kort termin kvar på Kunskapsskolan..sen ska vi till gymnasiet. Vidare vidare i livet. Jag vill verkligen inte. Nej. Och det enda jag gör i mina bloggar är att beklaga mig över att jag inte vill ha jullov och att jag inte vill börja gymnasiet och blablah. Men det tynger mig..som fan.

I skolan idag var det rätt slappt, kollade på bildredovisningen. Var väl inte så jättemånga fina bilder, men endel var ju iallafall lite fina ;P Haha. Och sjuornas show, ganska..hmm..konstig. Menmen, alltid kul att se.
Och idag skulle vi ju gått till westerlundska egentligen, men ringde och avbokade imorse. Men lärarna hade tydligen inte lyssnat av telefonsvararen så dom gick runt och typ frågade efter oss. :S Pinsamt, nu kommer de minnas oss som personerna som "sket" i att komma på endagspraktiken ifall vi börjar där. Hmm. Hoppas att dom lyssnade av telefonsvararen sen iallafall. ^^

..och nej, jag förstår själv att dom inte kommer komma ihåg just oss. Men ändå!

Imorgon är det torsdag, japp. Blir väl inte så mycket i skolan, eller vi ska väl kolla på film. Jag vill jättemycket göra en sak, men att bara ställa sig och glo är väl lite..hmm. Skulle inte vara helt fel att få en del grejer sagda också, men hahahaha. Dream on.

Sen ska jag se min brors julshow på min gamla skola. Fan, det är verkligen tradition och julkänslan lär komma då!

SNÖ!

Måste skriva innan jag glömmer bort:
Såhär satt jag framför datan och åt lite knäck och saknade julstämningen, skulle precis höja volymen på musiken och såg att någon loggade in på MSN, som hette "Madde | Snööö! ;D"
Först tänkte jag inte alls på det, sen fick jag ryck och hoppade typ ut genom fönstret, och tamefan DET SNÖADE! :D Jag vart skitglad och hoppade runt och åt snöflingor :} JAJAJAJA! Hoppas att snön håller sig kvar över julen (:

Well, dagen började..hrmm..annorlunda. Bojkottade endel grejer på morgonen, men orka dans? Nej. Det blev vampyrer för våran del. Sen skola och så..hände väl inte så mycket. Gick runt lite, var allmänt ..höga? Såg Viktors tvillingbror (I swear it, dom var hur lika som helst.) och skruttade omkring.

Sen gick Malisa iväg med Lova och hennes kompisar, dom skulle på bio.
.
.
.
.
.
.
.
.

Sen cyklade jag hem, HOHOHOHO. Ingen snö än så länge, dittills alltså. MEN NU SNÖAR DET FÖRFULLT, OHYES!

Imorgon skulle vi ju egentligen till WGY..Men det blir antagligen inget? Eftersom att både sjuornas show OCH bildredovisningen är samma dag. Så typiskt! Fan! Dom lär bli sura när vi ringer och avbokar..menmen. Sånt får man ta. Det blir nog Estet-Media ändå eftersom inget annat program intresserar mig.


...att börja på gymnasiet ö.h.t intresserar mig faktiskt inte alls. :(


Monday is blue

Vilken tråkig dag det har varit idag. Var på jättedåligt humör i skolan och var jättetrött osv. Fast lite skrattattacker fick vi till iallafall. Hahaha. Speciellt när man talar om trollen. xD

Sen träning, gick bajsdåligt. Bajs. Näst sista träningen sen är det uppehåll. Fan, jag måste träna osv.. går inget bra nu ju..alls.

Imorgon har vi idrotthelvete. Dans, ååh vad kul. Nej. ÅH VAD JAG HATAR SKOLAN IBLAND. Fast bara ibland och lite..haha. Sen på onsdag ska vi till Westerlundska...neeeej >< Funderar fan på att ringa och avboka. Vill ju se sjuornas show också. FAAAN! US-gymnasievalhelvete. Jag vill inte ens börja gymnasiet. På torsdag skola osv.. om jag har överlevt onsdagen det vill säga. Sen ska jag se brorsans show på hans skola också..har ju sina anledningar, tralalalaaa. Sen fredag får vi betygen..jippie. Sista skoldagen, mu. Kossa. Julklappsköp. Sen i helgen var det visst julafton..jippie.

Åh vad positiv jag är :(


En givande söndag.

Japp, har hunnit med en hel del idag (: Väckarklockan ringde 09.15, var bara att ta sig ur sängen. Var ganska trött men inte så farligt. Duschade, åt frukost och så vidare, packade iordning innebandygrejerna. Sen åkte jag till Malisa, och vi åkte vidare till stallet och kollade seriedressyren! Och hennes ev. medryttarhäst + ägare (såklart) kom tvåa i sin klass. Hon gick jättefint! Sen var vi tvugna att skynda oss därifrån, synd. Skulle gärna sett Linn och några till..menmen!

Åkte vidare till Ilian, från Ilian åkte vi till Allianshallen i Uppsala och spelade match. Personligen gick det inget vidare, men hela laget spelade en helt OK match :) Ett tag trodde jag det var kört men sen satte Zandra den så jäkla snyggt i högra krysset! Vi hade en heldel till lägen, men hann inte göra något till mål så matchen slutade 1-1! Somsagt, helt OK match!

Wellwell, sen kom jag hem, åt middag. Kollade lite på TV, Amanda ringde och vi gick ut en ganska kort promenad eftersom det är så satans kallt ute. Fast det är ganska nice att det är kallt för det är ju faktiskt december! Om en vecka är det julafton..känner dock inte av någon julhysteri, hmhm!

Veckan lär bli ganska skoj, bara glida runt i skolan och göra det jag är bäst på - ingenting! Imorgon är det engelska kommunikation och vi ska lära oss göra hembränt! Haha, eller inte.. Sen är det ju två träningar i veckan, sista lektionen i ridning denna termin och julklappsköp på fredag. ;) Sen är det ju somsaaagt julafton på söndagen. Firas hor mormor, traditionellt traditionellt ^^ Men det blir säkerligen myspys!

Nej men nu ska jag hämta ett glas vatten för jag är sååå törstig, haha xD Bye

Musik i massor.

Har...tagit hem...massor av musik nu! :D Jag har knappt lyssnat igenom hälften.. Är väl runt 1gig eller något. Ska försöka lyssna igenom innan jag ska sova. Lär ju inte bli alltför snart, men ändå :P Imorgon ska jag upp vid 10, sen vid 12 åker jag och Malisa och kollar på seriedressyren. Eftersom Malisa eventuella medryttarhäst ska tävla. Om jag formulerade det där rätt nu också.. :P

Sen maaatch. Inte så jättetaggad kanske. Hm. Menmen, bara att göra sitt bästa. ;)

OJOJ Malisa, här händer det grejer på bussen ^^

Design-byte

Okej, jag har bytt design ..väldigt många gånger nu, den senaste gillade jag bäst men det vart nått knas när Malisa skulle läsa och man måste ju värna om sina läsare? :D Hoppas den här funkar bättre, Malisa?

Och alla designer man kan välja är faktiskt ganska fula..så jag valde den här, härmade Ida lite ;P Men den här är snyggast av de som finns att välja iaf.

Girl who lives on heaven hill

Dagen flöt på ganska bra.. eller vi försökte ju bli klara med den jävla matten men det gick inget vidare. Redovisade projektet och det fick vi väl godkänt på..antar jag? Fast projektprovet var det dock lite komplikationer med. Men det fixar sig nästa vecka! Nöjer mig med G denna termin, får ta igen det nästa termin och få åtminstone VG ^^

Tja, jag började dagen med att få reda på resultatet från SO-provet. Fick MVG och det var som om en tyngd lyftes från mina axlar. Fast jag antar att Per var väldigt snäll när han satte dom här betygen. De flesta fick iallafall VG eller MVG så, tja. Det var inte direkt min bästa skrivning om man säger så! Och så kom ju Per med kommentaren "Jag låtsades även att jag inte hörde allt som sades i rummet ni satt i.." Haha, men vaddå. Vi är ju oskyldiga. Nästan.

Och ja, dagen bestod av lite turer till både Viktor, Per och Bengan. Lite musikuppsatser osv, skönt att jag redan var klar med min. Bengan redovisade vi ju somsagt var matte uppdraget för. Med vår vackra Barbiedocka. Tja, huvudet råkade ramla av så då kunde vi ju lika bra kluddra på henne? Tog fram min spritpenna som jag alltid bär med mig (Vandalist javisst! hmm..) och så vart hon Crow och som pricken över i:et blev hon även EMO.

Vårrullar till lunch..smaskens. Duger iallafall, ska inte klaga för mycket, haha .. :P

Måste ju även tillägga Pers kommentar: "Han är tydligen snygg för han har kedja.." HAHAHAHAHAHAA, roligaste den här dagen iallafall.

Imorgon ska jag köpa julklappar. Elin fyller år också, GRATTIS i förskott!

Ledig dag

Dagen har jag spenderat framför datan. Och tränat. Det gick skitdåligt, jag fick spela center hela tiden. Gick ju inget bra, glömde springa ner som back hela tiden. Dessutom fick jag ett extra brännsår på knät till samlingen xD

Mjaaa, sen igår gjorde jag svenska 31 och 32, och imorgon ska jag göra läsförståelseuppgifterna och lämna in. Skulle vara skönt att ha det gjort liksom :) Ska väl försöka bli klar med matten denna termin så man har det avklarat.. och lite franska, kanske inte redovisa men att ha gjort skiten skulle kännas bra ;) Detsamma gäller engelskan. Synd bara att det är så jäkla dryga steg nu - poesi och skit. Visst det är väl trevligt men kanske inte sånt man vill lämna in och redovisa till lärare liksom?

Tjaa, annars rullar livet på bra nu. Dock bara en vecka kvar i skolan..känns lite sådär. Men skönt att få sova på morgonen på lovet iaf :P

Har laddat ner massa musik också. Oj oj oj vad jag är olaglig och lämnar ut mig osv. Menmen.

Julstämningen är VERKLIGEN inte här. Jag gick ute i shorts och t-shirt! Och jag fröst knappt. Kan ju berott på att jag precis hade tränat men ändå! Det är mitt i december och ..varmt. Okej, jag bryr mig inte så mycket om julen osv men det skulle ju vara trevligt med snö på julafton iallafall.

Love lift us up where we belong! All you need is love!


Lakritsbåtar

Kvällen ägnades åt Moulin Rouge, Rufus Wainwright och lakritsbåtar. Försökte analysera dikter, men jag blev inte särskilt imponerad av dikterna det fanns att läsa. Blä. Jag väntar med svenskan då. Jag behöver ju inte göra det den här terminen. Känns bara skönt att kunna ligga före..

"Why does my heart cry, feelings I can't fight."

     

Nu är jag snart klar med min uppsats. :D Fast jag ska typ analysera mera (höhö, rim) och så ska jag lägga till lite egna tankar och dra lite röda trådar bak i historien..Okej, jag har ganska mycket kvar ^^ Ska försöka göra det imorgon, och så ska jag göra matte-uppdraget också. Josefine har lovat att hjälpa mig, phew..Så imorgon, söndag, vigs åt pluggning. Höhö, men det är väl ..bra? Åh, på onsdag är det SO-prov efter Lucia-tåget. MWÖH.

Idaaag spelade vi match, det gick skitbra! Oja, nu börjar vi visa kvalité här, :)

Friday I'm Inlove

Gjorde projektprovet i matte idag, öööh! Gick inget vidare alltså, haha. Ska göra om det på tisdag, hoppas jag kan allt då. Måste ju ha godkänt på det annars får jag inte VG!

Sen lämnade jag in bilden också :)

Jag och Elin pratade med Viktor också om våra val till uppsatsen, och valen var OK (valde att skriva om Pink Floyd btw, för er som inte visste det ^^), sen gav han lite ideér och sånt..så nu har jag börjat på min uppsats lite, eller har skrivit ett a4 ungefär!

- FRÄSIG FRILLA !

I helgen ska jag göra uppdraget till matte 25, så jag har det klart..Sen ska jag skriva klart uppsatsen så jag kan lämna in den på måndag, få tillbaka den på tisdagen och se ifall jag kan göra något bättre osv, så jag kan få det betyg jag vill ha. Haha, nu bokstaverade jag exakt vad Viktor sa ;)
Sen imorgon ska jag spela match och så.. känns väl sådär. Är ju lite halvkrasslig och så. Men det är bara att göra sitt bästa, skönt att det är hemmamatch så man slipper sitta i bilen halva dagen iallafall. Så nu blir man ju bara borta i cirka 2 timmar, känns bra att ha tid över till annat också ..
..vilket i det här fallet är P L U G G A ^^

What a day

Luciaträning, haha slog allt. Malisas kommentar, haha så utskrattad. ;)

Blir trevligt med tre pepparkaksgubbar (gummor!?) också.. ^^

ääh, orkar / hinner / har inte lust (kanske samma sak som orkar?^^) att skriva nån vidare blogg idag. Ska plugga lite SO och matte.

På tal om matte ska vi ha nå matteskit nästa termin eftersom att alla var så dåliga på övningarna inför nationella provet. SNARK! nejtack.


Febrig dag

Helt sjuk dag alltså.

Började dagen med att gå upp och så, kollade på julkalendern, åt frukost, borstade tänderna och böt om och så, sen cyklade jag till Malisa. Hon hade försovit sig, så hon vaknade av att jag plingade på :P Tur i oturen att jag skulle komma till henne före gympan då! :P Aja hon fixade sig snabbt och så, vi hann i tid :) Känns bra, hehe. Sen gympan var skittråkig. Redskapsbrännboll liksom..man ska sparka iväg en boll och sen hoppa över plintar och sånt..trist! Fast våran basgrupp vann iallafall. Fast det gör vi alltid när vi kör basgrupp mot basgrupp..^^

Sen hade jag typ glömt massa grejer, men det ordnade sig som tur var... det var bara början på alla mysko grejer som skulle hända under dagen.

Eller, egentligen var det väl inte så mycket sick som hände egentligen, men jag gick runt som i dimma hela dagen, eftersom jag hade feber och är förkyld och bajs. Skulle redovisa engelska, men jag fick inte ett ord ur munnen. Som om all engelska jag lärt mig i typ 10 år bara försvann. Josefine sa att vi fick förbereda oss lite och komma tillbaka när vi ville redovisa igen :P Hoppas att jag inte är sjuk dårå, kanske går lite bättre då ;)

Sen hade vi Lucia-träning, lika kul varje gång även fast min röst inte klarar av att sjunga just nu, hehe. Och Viktor förvånar mig varje gång, han har tydligen gått klädd som Lucia med ljus i håret? ;P Haha, kan ju bara föreställa mig..

Spaghetti till lunch, HAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHHAHA. Skrattar högt vid tanken.

Sen skulle vi fråga om musikuppsatsen, haha. Var lite delade meningar där om vem som egentligen ville ha reda på saker och ting men tillsist fixade det sig, hahahaha. Fast vi fick iallafall reda på allt nu, så nu fattar jag..eller typ..:S Haha! Behöver nog lite hjälp av Virre men han sa att vi skulle söka upp han när vi kommit på vilket band, eller vilken artist/genre vi skulle skriva om och så skulle han hjälpa oss...

Virre, ojdå :P Viktor såklart.

Nudå, tillbaka till frågan vilket band jag ska skriva om. Var helt inne på Pink Floyd, men sen ändrade jag mig till Le Tigre, men sen vart jag skeptiskt. Mest för att jag inte kan uttala namnet, HAHA. Eller, jag kan ju uttala det, men det låter som typ "Le tig" för palla uttala det på franska ba "Lö tigrrrr". Okej, ingen big deal men jag tänker på småsakerna.

Pedanta Per / Elin

Hahahah, Elin var lite emo också och nu vet hela basgruppen om hennes vanor, hihi. Oops, sorrysorry, jag vet icke vad som föll ur min mun.

Nejmen tack och hej.

Life was great, til I made my big mistake

Vilken julstämning det är alltså. Nja, +10 och ingen snö. Fast nu har jag bakat lite pepparkakor, åh så mysigt. Haha, eller nåt. Dom vart iallafall ganska goda, för en gångs skull! Mina pepparkakor blir alltid så äckliga annars. Kanske ett bra tecken?

Skolan idag, tjuuho, jag är klar med franskan för den här terminen; och bilden! Gjorde klart mitt porträtt idag. Vart väl helt OK, ser inte direkt fram emot redovisningen iallafall..känns ju mindre bra att alla i hela skolan ska se en teckning jag ritat. ;) Menmen, namnet är på baksidan så ^^ Fick tillbaka förra bilduppgiften, skulle bara svara på lite frågor sen skulle jag få betyg. Det hade jag tänkt göra ikväll, när jag ska titta på träningen (kan tyvärr inte träna, eftersom jag är förkyld), och det kan bli lite långtråkigt att sitta där så länge, lika bra att ha med sig lite arbete och jobba, hahah. Duktig!

Och vi har listat ut mysteriet om vad Per lyssnar på för musik: Pearl Jam! Okej, jag tror inte han lyssnar på bara ett band, men det är iallafall en liten bit på vägen :P Han hade tydligen sett dom 2002 i Sthlm, så hade han kommit dit en timme innan. Då hade sångaren i bandet kommit ut på scenen med endast en gitarr, och kört själv i en timme som tack för att dom var där i tid :P Fan vad coolt! Vill också ha varit med om såna där grejer.
Vad har jag varit med om liksom? Såg Alcazar på Hamnfestivalen år 2000 typ och Pink på Hovet 2004. HAHA, inget att skryta med direkt ;)

Jag hatar maaaaatte alltså. Kommer bara få G denna termin, dags att inse det nu.. :( Även fast jag hinner klart med det där uppdraget, så kommer jag inte klara projektprovet, skitapa.

Nej men nu ska jag surfa vidare, HAHAHAHAHHAAHAH.  Öh. Hejdå.

Första advent

Traditionell som våran familj är hade vi givetvis en adventsljusstake och ett ljus att tända idag. Synd att det inte är snö. Visst, det är kallt och jävligt men fint att se på och mysigt. Snön kan ju vara här över jul och nyår men sen får den gärna försvinna. Julafton = snöigt, men annars spelar det inte någon roll. Vill bara hålla på traditionerna.

Idag skulle jag plugga som jag nämnde igår. Har jag hållt det löftet? Nja. Jag har ritat till bilden iallafall. Det är så jäkla svårt! Men jag ritade av min käre mor och fick sedan lite konstruktiv kritik. Ska rita över på sånt därnt papper som är lite tjockare i skolan imorgon. Kommer säkert bli asfult bara för att jag lyckades någorlunda på skisspappret. ;) Menmen.

Matten pallar jag inte. Måste få hjälp av Josefine men hon är upptagen, eftersom att Hampus är här. Tror inte direkt hon vill sitta och räkna ekvationer med mig när han är här, när dom inte ses så ofta (eftersom han bor typ 20 mil härifrån).

Imorgon ska franska redovisas! Skönt! Sen får vi hoppas att jag mår bättre så jag kan träna också..annars får jag väl titta på iallafall. Pappa åkte till Intersport och fick nya innebandyglasögon också eftersom dom jag hade innan gick sönder när jag skulle spela match :S Vilken tur i oturen att Jojjo fick stå i mål den matchen då, så jag kunde låna hennes glasögon!



Tro det eller ej, men jag längtar faktiskt lite till julafton. Det är ju mysigt och så! Och sen den materiella lyckan är ju inte helt fel heller, haha. Fast jag tror jag vet vad jag kommer få redan, eftersom mamma råkade visa lite grejer som kanske inte är så smart att visa, hehe. Hoppas på att jag får det jag misstänker också :P Det skulle vara ballt.

Nej nu ska jag snora vidare (HAHA) Tack och hej.


Öregrund

Vart i Öregrund hela dagen med EIBK och spelat match! Det var kul, fast jag är ju sjuk och så.. och sen fick man den chockerande nyheten, att vi inte hade någon målvakt. AJSING BAJSING, typ. Så Jojjo fick hoppa in i målet (haha!) och jag och Malisa blev flyttade ner som backar. Sen spelade vi och så. Dom var hårda men vi tog oss i kragen och blev hårda tillbaka. Dock blev det 4-1 men det är ändå framgång tycker jag för laget. Hoppas hoppas hoppas det går åt rätt håll nu!

..och att vi får en målvakt? :S

Nu sitter jag här och typ kvävs i mitt halsslem och snor, så mysigt =) Ikväll ska jag äta gott och sen ska jag väl typ..jag vet inte. TV:n blir det nog. :D

Imorgon ska jag pluggaaaaaa..

MARKUS

:) Kul att Markus vann..

..nej hinner inte skriva mer, måste hoppa i säng direkt. Ska upp 8:15 imorgon, puuh! Men det är okej. Är så jävla sjuk i halsen bara. Får ladda upp med tre-fyra glas thé imorgon (oj vad jag kommer bli kissnödig:P) och halstabletter. Sen får det gå som det går.

Godnatt!


I take 1 1 1, cause you left me

Första december idag! Nice! Eller, tja..fan. jag vill inte ha jullov sen! Och det är absolut ingen snö ute. Men annars är det nice. Juldekorationen kommer upp på stan, i huset och faktiskt i skolan också! Var väl igår Kicki klättrade på väggarna för att sätta upp julstjärnor osv :P

Idag var jag i skolan, ovanligt va? ^^ Först var vi i kyrkan på morgonen, det årliga kyrkbesöket.. det var..tråkigt! Men jag hann plugga lite franska iaf. Det gick bra att redovisa franskan, tjuhoo. Bara ett steg kvar sen har jag mitt G :D

Efter skolan knallade jag och Malisa ner på stan. Kollade runt lite, köpte balla trosor, med pingviner vs. älgar! Malisa köpte samma sak som mig typ och en vinterjacka. Sen sprang jag hem och dammsugade typ. Jag har haft en otroligt dålig hårdag idag alltså! Jag brukar inte vara så ..vad säger man? Utseendefixerad, liksom, who cares? Men idag stod mitt hår verkligen åt alla håll. Hujja. Ska klippa av mig allt (iallafall så jag får riktigt kort!) på jullovet. Skönt.

Imorgon ska vi spela match, så det blir tidigt i säng för mig. Ska kolla på Idol bara, hoppas Markus vinner!
Gah, jag har skitont i halsen. Hoppas det går bra att spela ändå..!

Sen i helgen blir det väl typ plugga, skissa till bildjäveln (nejmen seriöst, bild är väl kul och såntdärnt, men jag vet inte. människor är fula! svårt att rita av dem liksom..) och göra uppdraget till matte 25 (josefine får gärna hjälpa mig ^^) och så ska jag försöka få klar musiken .. Fast jag fattar inte vad man ska göra, somsagt..Måste komma ihåg att snacka med Viktor på måndag. För snart ska ju liksom uppsatsen vara inlämnad. Och nu måste jag komma ihåg att mejla över franskan, annars blir det svårt att redovisa på måndag alltså!

Tack och hej.

RSS 2.0