Lullaby

Rufus Wainwright - Nobody's off the hook

Ladda ner eller vad som helst, fanns ingen vettig version på youtube, och orkar inte ladda upp och fixa. Jävligt fin låt och för att skryta lite har jag hört den live. Yeah.

Take off your disguise

Nu har jag valt individuella valen. Inte så stor grej men jag ska såklart gå runt och hetsa upp mig och få ångestattacker och inte kunna sitta still.

- Drama, 100 poäng.
- Jämställdhet, kön & genus, 50 poäng.

Drama mest för att det nog är bra för min personlighet. Jag har ju bättrat mig en hel del, bara på några månader och något år. Mycket tack vare engelskakommunikationerna men har ju hittat en hel del inspiration från annan stans också.

Nu ska jag lyssna på lite lugn soft musik och sen är det dags att hitta på vad jingeln ska handla om. SEN kan jag sova, och det behöver jag kan jag lova. (snyggt rim).

Lång blogg

Just nu känns det som jag har en hel del att göra eller iallafall saker att planera ihop (kör inte på hippie-stilen och flyter - jag är snarare präktiga planeraren isåfall)

- Imorgon: Skolan, sen hem igen. Kom på för ungefär tre minuter sen att här skulle jag ju hunnit ut till stallet och rida, men det är lite sent att ringa och bestämma det nu. Kanske kan försöka ringa imorgon när jag kommer hem. Sen på kvällen blir det iallafall ut till Ida och träffa lite folk där och äta mat och sånt. Åker hem vid 01.00 (ja, jag har tillochmed bestämt det, haha)
- Lördag: Kolla gitarr för hela slanten. Hoppas på att hitta någon! Ska kolla i Enköping och Uppsala.. kanske inte direkt världens bästa utbud men man tager vad man haver.
- Söndag: Spela in mig på nya gitarren om jag köper den. Ska ju faktiskt repa så det passar bra. Sen kanske jag åker ut till stallet också, måste höra lite med lite personer först!

Och ikväll måste måste måste jag välja individuella valen för det är absolut sista chansen nu. Klockan 00.00 ikväll stängs hemsidan och då är det försent.. sitter här och beslut-ångestar mig över en kopp té, har faktiskt ingen aning om vad jag ska välja. Det visar sig helt enkelt.

Var hem till Malisa på eftermiddagen och vi spelade keyboard i typ 3 timmar. Jag vill också ha en keyboard! Måste skaffa måste skaffa. Måste skaffa pengar först och främst, haha.

Nej nu ska jag verkligen försöka bestämma mig.
Imorgon är det fredag - väldigt skönt men inte så överdrivet skön skoldag. Har iofs bara tre lektioner men det är inget ovanligt. Matte, ligger efter som ett as eftersom jag varit sjuk också så jag får väl jobba så mycket det går. Svenskan ska vi sitta i ett klassrum och skriva referat, not so pleasant. Ljudmedian måste jag göra klart mina jinglar fort som fan - är nog bäst om jag kommer på vad radiostations-jingeln ska handla om redan nu.

Hm.. det är väl försent att ringa någon vid halv tio? Hon har säkert småbarn och sånt, jag vet ingenting om henne. Fan också! Får somsagt försöka ringa efter skolan imorgon, hoppas att hon slutat jobba och inte hunnit ut till stallet än då.
Måste bestämma vilka dagar jag ska ut och rida, så jag har det bestämt. Funderar på torsdagar och söndagar, eller kanske fredagar och söndagar.
Cheers.

Varför?

FYFAAAAN. Hur fan kan man sitta och spela jävla skit-bajs-techno-äckel i en sal där folk ska "jobba", typ 10 personer? JAG ÄR SÅ JÄVLA NÄRA att gå fram och nita varenda person i hela salen, har dock ingen aning om vem dumjäveln är.

Försöker överrösta med musik i mina hörlurar, men det går inte så bra.

Conversation inbetween

Matilda säger:

jag skulle behöva duscha i tusen år och skrubba bort alla finnar i mitt fejs

£ m.t säger:

nim katt e pilsk


But you still want to spoil it

Ganska nyss hemkommen. Slutade vid typ tio men gick inte hem förrän två eftersom det vart lite strul med lärare och sånt som jag inte orkar dra upp här. Vi hade det trevligt i datorsalen ändå, Ida och Malisa har dock lite annorlunda smak på både det ena och det andra än mig. Funkar ju dock ändå, som de flesta vet så har jag inget emot att ha saker för mig själv, he he he.

Gick, eller snarare simmade, hem genom snöslasket. Kunde lika gärna stoppat ner fötterna, med skor och allt i en balja med vatten och skvalpat runt lite - så blöta var mina fötter när jag kom hem. Slet iallafall fort av mig typ alla kläder och fixade fruktsallad och nu sitter jag och återfår sakta men säkert kroppsvärmen och torrheten. Haha.

Kanske blir repa ikväll och det blir ju faktiskt jäkligt skoj isåfall, eftersom jag inte kunde närvara i måndags.

HELVETE! Det exploderar i hela mig av vitaminer av både äppeljuicen och fruktsalladen. Måste springa några varv runt kvarteret nu för att lugna ner mig lite.


Controlling my feelings for too long

HAHA, som om det inte vore nog med att jag sov typ fyra timmar inatt - det hade snöat de fyra timmarna så när jag vaknade var det vitt och äckligt ute. Haha, inget större fel på snö men den kunde väl ha kommit i december istället. Nu är det ju för bövelens snart februari, då vill jag ha vår tack!

Sitter i skolan och gör min fina Powerpoint presentation om my000z. Den blir jättebra, jag älskar Powerpoint av hela mitt hjärta, det är absolut inget äckligt B-program som jag använda i sjuan och sen aldrig mer.

Annars så är allt prima ballerina, fast jag luktar blöt hund.. Not nice. CheerS!

Gnäggys mode

Jag läste precis igenom tidningen "Sofis mode" och först och främst vill jag klargöra: JAG BETALADE INTE FÖR DEN, OCH SKULLE ALDRIG GÖRA NÅGOT DYLIKT.
Jag skrattade nog från första till sista sidan. Höjdpunkten var ju när hon gav tips om att gå till en "nagel-terapeut" om naglarna skulle ha spruckit lite, jag skrattade högre än vad jag gjort på flera minuter (jag skrattar - högt - ganska ofta).
Finns det verkligen ett sådant yrke!? Och om det finns - vem vill jobba som nagelterapeut!? "Hej, jag heter Susanne, jag har man och barn, är 32 år gammal och jobbar som nagelterapeut."

!?

Mycket ska man höra innan öronen trillar av, och jag trodde faktiskt att gränsen gick vid folk som typ..målar naglarna på en. MEN EN NAGELTERAPEUT!?

Destroying puppet strings to our souls

Micro Cuts på repeat är precis som dropp rätt in i blodet. Kan ju kanske också jämföras med valfritt knark rätt in i blodet, beror väl lite på hur man ser det.. Mysigt och bra är det iallafall.

Och ja, måndagen bestod väl i stora drag av feberyror och brist på socialt sällskap. Har även utvecklat ett beroende av bananer, nu verkar dock beroendet väga mellan bananer och minimorötter. Men det är väl ändå tur eftersom det är så nyttigt och bra. Har hursomhelst proppat hela mig full med vitaminer i form av bananer, äpplen, morötter och blodapelsiner de senaste dagarna.

Imorgon ska jag till skolan iallafall, ska faktiskt (nästan) bli lite skönt, det är ju så jävla trist att gå hemma och göra ingenting. Hoppas det är bra stämning och sånt där, annars är det ju förjävligt.

Börjar bli lite stressad också..eller ÄR. Måste välja individuella val innan FREDAG och jag vet inte ens vad jag har att välja mellan ARGH. Får väl försöka fixa det på ett eller annat sätt imorgon. image299
Jag önskar fan att jag vore Matt, han är så jäkla ball på alla sätt och vis.

Micro Cuts




Bästa live-inspelningen som finns tror jag. LYSSNA OCH DÖ LYCKLIG!

I like rusty spoons

Idag har jag bloggat ganska dåligt. Det brukar ju faktiskt bli över fem inlägg per dag men idag har jag bara skrivit ett (och nu det här som jag skriver nu förstås).

Och det är inte det att jag varit strängt upptagen hela dagen, tvärtom. Jag har haft all tid i världen, jag har inte ens varit utanför dörren. Somsagt var så kan jag ju skylla det på att jag inte mått helt bra, svullen i halsen och snoret bara rinner.

Trots det så blir det nog till skolan imorgon ändå, suck och sånt men det är väl bara att stå ut antar jag. Samhällslektionen är otroligt sövande men inte särskilt jobbigt, engelskan är väl inte så jätterolig den heller och nu kom jag på att man skulle ha gjort klart den där grammatikboken också helvete, fotot är tråkigt och idrotten är väl helt okej.

Och nu fick jag helt plötsligt massor av saker att göra, som t.ex. göra klart grammatikboken och packa idrottsväskan, så det är väl bäst att jag sliter mig härifrån trots allt.
Cheers.

Someone's screaming like their world might explode

Jag vill till repan och köra igenom "New Born" och skrika med högt i falsetto-tonerna. WOAH WOAH WOOOAAAAAAAAARGH! Om man ändå hade Bellamy's röst.

Hursomhelst så är jag ganska sugen på att klippa mig och färga håret nu, efter att ha sett en bild på en brud i nån tidning som hade asball frisyr. (Varför blir jag bara inspirerad av knarkare?!) Hursomhelst blir det nog till att jag klipper mig själv denna gång och färgar det själv också. Har inte råd med mer, haha. Skulle iofs behöva tunna ut mitt tjocka hår lite professionellt, men skitsamma. Får klippa ur mitt hår på ett oprofessionellt sätt istället!

Någonting som är väldigt oprofessionellt idag är iallafall jag. Jag har suttit hemma och läst tidningar i min soffa hela dagen när det är flera plusgrader och strålande solsken. DET ÄR SKANDAL! Kan ju tilläggas att jag känner mig riktigt jävla sjuk också (alltså sjuk som i förkyld inte sjuk i huvet) så jag får väl skylla på det sålänge.

Fick en ton-generator till gitarren igår också, eller jag fick den för någon månad men då trodde jag att jag bara fick låna den. Faktum var att jag FICK den, och det är jag evigt tacksam till. Nu är det bara nya gitarren som fattas, sen är allt perfa.

Okej, saker att fixa nästa helg:

- Gitarr +  en till sladd + gitarrställ
- Blondering (obs inte för hela håret)

Det kommer bli DYRT. Som tur är får jag pengar en gång till innan Italien..

Kommer gå åt ~300 i Stockholm den nionde februari också, om inte mer.. fan, varför är jag inte rik som en åsna!?

This is what I've found and it's quite interesting


Fight against the tomatosauce

Jag älskar tomatsås. Jag tror att om jag fick leva på en sak resten av mitt liv så skulle jag antagligen välja tomatsås och pasta. Det är så enkelt men samtidigt så fruktansvärt gott.
Hursomhelst så skulle jag precis fixa mig lite hemmagjord pizza, rosta lite bröd, på med lite tomatsås, ost och oregano. Den jävla tomatsåsburken/flaskan var dock ganska omöjlig att öppna, det slutade med att pappa slog på den med en skruvmejsel och då gav locket tillsist med sig. Mysko, men skitsamma, jag fick iallafall min tomatsås.

Var på bio iallafall, såg National Treasure 2. Har inte sett ettan, men tvåan var rolig. Jag har nog fallit lite för det här med konspirationsteorier och sånt, jag tycker det är spännande. Därför har jag planer på att hänga på wikipedia hela kvällen, så tja. Hoppas ni också får en trevlig lördagskväll!

Area 51, here I come! (kände mig faktiskt stolt när dom nämnde det i filmen och jag visste vad det var!)

Leave me alone it's nothing serious

Dagen har varit ganska seg men nu efter tre som kom jag igång lite iallafall. Har väl inte gjort så mycket, hade planer på att träna men det sket sig som vanligt. Hittade mina röda jeans i garderoben så nu sitter jag iklädd dom, en t-shirt och hängslen i äkta Bellamy-anda. Hans stylist är min stora inspirationskälla.

Ska iallafall iväg och träffa Elin och Ida snart, får se om vi går på bio eller hittar på något helt annat. Jag har ju iallafall en biocheck jag fick i julas kvar, så det är ingen ekonomisk kris på den fronten.

Nu måste jag sminka mig..kanske.

I'm freezing and losing my way

Idag har jag tusen vill-ha-begär. Det är skor, jackor, t-shirts, jeans, smink, skivor, DVD-skivor, ja, listan kan göras lång och om jag ska vara ärlig så tar den nog aldrig slut. Problemet är dock att jag inte har riktigt ordnar ekonomi. Jag har ju nästan hur mycket pengar som helst, men de ska gå till andra saker än kläder och smink, och jag vet inte riktigt hur mycket jag har över liksom. Irriterande. Borde bli duktigare på att typ.. planera min ekonomi lite.

Grejen är att jag måste ju spara lite pengar också, till Italien och framförallt sommarlovet då jag kommer vara fattigare än någonsin.

Nästa lördag blir det förhoppningsvis inköp av ny gitarr, fan vad kul!

Release the stars

Haha, jag har suttit och skrattat och skrattat och åter skrattat åt några bilder jag precis laddat upp på bilddagboken, tillsammans med lite roliga bildtexter. Men det är INGEN som verkar uppskatta min humor, vad är detta egentligen? Har nog blivit alldeles för påverkad av galna polacker på senaste tiden, min humor är alldeles för avancerad för vanliga, dödliga svenskar.

Jag har iallafall skitkul.

image298

Baby, you're a lost cause

Åh, jag hittade en sån söt gammal bränd skiva som jag måste dela med mig av, eller ja, iallafall låtlistan:

1. The Undertones - Teenage kicks
2. Beck - Lost Cause
3. Fugazi - Waiting Room
4. Gogol Bordello - Start wearing purple
5. Joe Purdy - Wash Away
6. Le Tigre - Let's Run
7. Le Tigre - The the empty
8. Lily Allen - Cheryl Tweedy
9. Modest Mouse - I came as a rat
10. Pearl Jam - Teenage Wasteland (live)
11. Primus - My name is mud
12. The Rapture - Out of the races..
13. Jakob Hellman - Vara Vänner (HAHAHA!)
14. Violent Femmes - Add it up
15. Tv on the radio - Wolf like me
16. Modest Mouse - The fruit that ate itself
17. Modest Mouse - Missed the boat

Alltså, det här är så nostalgiskt att jag nästan får en liten tår i mina känslokalla ögon (jag gråter bara när jag cyklar i motvind, och det är faktiskt sant)

Fear and panic in the air

Yngve var väl inte direkt någon drömhäst idag, blev väl lite lugn skritt blandat med bockningar, stegringar och sken men haha. Det berodde ju faktiskt till stor del på att det blåste så jäkla mycket, var ju plast och skit överallt som Yngve trodde skulle hoppa upp och bita ihjäl honom. 
 
Tillsammans mockade jag och Lene sex boxar och en lösdrift och det tog på krafterna kan jag säga! Efter ridturen på galningen så var man redan slut, liksom. Därför är jag totalt jätteslut nu. Hungrig också, ska väl äta så snart som möjligt hade jag tänkt!

Imorgon får vi se vad som händer, måste iallafall plugga i helgen.. lite tråkigt, men jag har tillexempel lagt ner matten nästan helt och hållet och måste komma igen med den, och så är det den där artikeln som jag skriver om i bloggen elva gånger om dagen, men aldrig skriver klart.

Viernes, yo soy enamorado

GODMORGON världen.

Jag har förträngt hela dagen tror jag, iallafall anförandet vi höll på svenskan. Det enda jag minns är att jag höll i en penna, tittade ner i papprena och pratade skitsnabbt. Okej, jag tycker om folk som pratar snabbt, det är charmigt, men ska man hålla anförande kan det vara bra att publiken åtminstone kan urskilja ett eller iallafall två ord ur texten.

Hursomhelst, jag ställde mig iallafall där och snackade om mitt töntiga ämne så jag är nöjd ändå. Och sen är det ju fredag, kan man någonsin vara onöjd med NÅGONTING på fredagar? Jag skulle inte tro det.. Till och med den jävla motvinden och snöblandade regnet som föll över mig när jag racercyklade hem, log jag åt.

Fredag Friday Premte يوم الجمعة Petak Perjantai Παρασκευή Cuma

You just gotta love it!

Your time is now

Ibland är det bra att tänka innan man gör eller säger saker, ibland inte.

Jag skulle ha tänkt mig för innan jag till exempel stod med hela ansiktet fullt med sminkborttagningsmedel, för jag hade ju inte ens något smink på mig. Det är slöseri på sminkborttagning och onödigt att utsätta min känsliga hy för sånt.

MEN HAHA, vem bryr sig?


Nighty ppl, I'll be cocky tomorrow!



PeÄss: Muse har avslöjat ett till gig - i fucking jävla Dubai! Den åttonde mars, typ samma dag som vi kommer spela på scen också. Då kan vi tänka på varandra, vi och Muse.

Megaphone screaming your name

Jag har äntligen skrivit "stödord" till den där jävla predikan vi ska hålla på svenskalektionen. Jag valde att jättekul ämne - musik. Okej, musik är världens bästa grej men ändå, lite mer fantasi kunde jag väl haft!? Tydligen inte - tur att jag inte valde Lost iallafall!

Borde väl egentligen tänka på att gå och sova nu, eller iallafall snart, men vafan. Det är fredag imorgon och vi har två lektioner, det gör inte så mycket om jag är trött. Dessutom har jag typ fem timmar på mig efter skolan att sova innan det blir iväg till stallet så WHAT THE HELL. Orkar fan inte ens bry mig, jag får väl fan bli en jävla zombie om jag vill det!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Har lite problem i kriget med mig sjäääälv. Måste sluta vara Charlotte och bli lite mer.. typ.. Samantha eller iallafall Carrie. YEP.

Things I should do but not are capable to

PLÖH.
Jag hade inga hål alls och det var ju ganska skönt att veta. Funderar på att fira det hela med en stor godispåse, men jag orkade inte jogga när jag kom hem så jag struntar nog i den där godispåsen alltså...

Nu sitter jag iallafall med det där flourlacket i munnen som inte smakar alltför gott, och är dessutom väldigt hungrig. Fick inte äta när jag kom hem p.g.a lacket, och nu är det lite sent eftersom jag ändå ska äta middag snart. Blir nog en tidig middag ändå.

Borde verkligen hitta på någonting att prata om på svenskan imorgon, jag menar 2 minuter är ju faktiskt ganska lång tid det är ju inte direkt så att man bara kan svamla om vad som helst, och skriva ihop det dessutom. Borde dessutom skriva klart uppsatsen och upphovsrätt. Borde borde borde. Men orkar orkar orkar inte.

Imorgon skulle jag kunna åka ut till stallet vid typ ett - men Lene slutar inte förrän 3-4. Det är lite surt, vi kommer få rida i bäcksvart mörker. Skulle ju kunna åka ut själv men det är roligare med sällskap och förövrigt så känner jag mig inte riktigt säker på Yngves rygg än. Jag har väldigt stor lust att ta reda på vad Yngve heter egentligen.. hmm.. upcoming project eller något.

When the Zetas fill the skies

Idag har faktiskt allt sett ganska ljust ut. Ja, inte bara bokstavligt eftersom solen faktiskt skiner och det är flera plusgrader (VÅRIGT VÄDER!!). Vi har även framfört åsikter till Marika som har fört vidare dom till Peter så nu ska det bli bättring på fotolektionerna. Diskussionerna gick även kring om vi skulle gå till rektorn och snacka om Benny. Vi hade förrästen Benny idag, på tre timmar så ritade jag en teckning som innehöll ungefär ett öga och en kanin.

Hursomhelst så hade vi trevligt på Bennys lektion ändå, även om det blev lite så att vi fick roa oss själva och det inte direkt var mycket till arbete. Vi diskuterade däremot allt mellan himmel och jord och de hetaste samtalsämnena var nog konspirationsteorier och aliens.
I apburen fick vi även lite ideér om hur vi estetare skulle reagera på våren/sommaren. Enligt oss blir det hippie-invasion, vi går runt barfota på estet och röker hasch och drar linor i varje hörn. Inga underkläder utan endast material i linne och typ potatissäckar. Runt vårat långa, slitna hår knyter vi ett tunt band, som förslagsvis kan vara i läder.

Om 20 minuter drar jag till tandläkaren. Imorgon ska vi snacka om ett intresse i 2 minuter på svenskalektionen, och jag borde spendera dessa 20 minuter till att förbereda mig. Det slutar nog med att jag slösurfar istället.

Sweet morning gives nothing but trouble

Klockan ringer 07.00. Jag kan knappt öppna ögonen av trötthet. Jag stänger av alarmet, ställer det på 07.15 och somnar om igen. 07.15 ringer det igen, jag är lite piggare. Överväger dock starkt att fullständigt strunta i båda EOS-lektionerna, men tar tillsist mitt förnuft till fånga och går upp. Jag har faktiskt varit duktig hela veckan (smög iväg från fotolektionen bara men det spelar ju inte så stor roll), kan ju inte bryta det nu.

Kolsvart ute, men ju mer solen går upp desto mer inser man. Snö, regn, slask. Underbart. Jag har ingen aning om vilka skor jag ska ha på mig heller. Mina converse brukar funka året runt, men de funkar lite mindre bra de slaskiga dagarna. Jag har ett par sånadär fula fodrade vinterconverse men dom är nästan sämre än vanliga tygconversen, plus att dom är förstora så jag måste ha fyrtioåtta socker i dom.

Tourette's

Godkväll, folk. Just nu är jag väldigt illamående eftersom jag har smällt i mig en fet cupcake (bild). Men bortsett från det så mår jag faktiskt väldigt bra, jag hittade en gammal skiva med klassika godingar (hahaha) och det smeker ju själen. Francisco Tarrega's Recuerdos de la Alhambra är alldeles, alldeles underbar (citerar Askungen lite hoppas det inte strider mot upphovsrättslagen).

Och med det kom jag även på att jag har inte skrivit klart den där friccckiiing uppsatsen om upphovsrättslag än. Ska vara inlämnad om en vecka så det är väl inte så brådis än, men hey, det är skönt att vara klar i tid med saker och ting.

Nu ska jag nog gå och må lite illa i någon timme eller så, tills cupcake-illamåendet lagt sig. Sen blir det nog till att kolla lite Sex & the city och så får vi se om jag kommer igång med den där uppsatsen..kanske..kanske.

Imorgon ska jag till tandläkaren - jag vill inteeeeeeee. Jag får knappt sluta tidigare, typ fem minuter eller så. Dom kunde väl åtminstone satt tiden vid typ två så slapp man nån lektion iallafall. Snåla jävla tandläkare.

Nej, gå och må illa var det. Cheers!

Kära lilla Heath

Det går inte att undvika detta ämne: Heath Ledger är död.

Och kalla mig kall, cynisk och jävlig men det värsta för oss vanliga dödliga är väl att han kanske skulle kunna gjort några bra filmer till, men annars är det väl nästan ett stort fet "OCH?" som pryder min tanke.

Visst är det aldrig kul att någon dör när de är så unga men i Afrika så dör ju det för fan ett barn av svält i sekunden. Nu pryder Heath Ledgers ansikte alla bloggar, alla bilddagböcker, alla tidningar osv. Jag kan erkänna att jag är också skyldig, men jag har ändå svårt att förstå hysterin. Jag, och de flesta andra kände inte ens människan! Hans död gör ju faktiskt ingen skillnad för oss, även om vi kanske, somsagt går miste om några bra filmer han kunde ha spelat in.


Sammanfattning: Vila i frid Heath. Punkt. Inget mer tjat. Låt människan vara ifred för fan.


image297


Och till ett annat i-landsproblem eller nåt; Jag har så jäkla mycket att köpa och spara till att jag inte riktigt vet var jag ska ta vägen. Därför organiserar jag upp det med en liten lista.


- Gitarren. Såklart. Jag har hittat en som är 500 kronor dyrare än den jag egentligen har kollat på, så jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Får åka runt och titta, jag har ju råd iallafall.


- En jacka. Snyggaste jackan någonsin tror jag. Tillsammans med frakt och shipping-kostnader blir det väl ~1.000. Den ska jag spara ihop till, så jag kan köpa den i vår, för det är ju faktiskt en vårjacka. Sen finns den inte i min storlek för tillfället, heller.


- Nya sneakers. Adidas har många skitsnygga, dom har ju inte så överdrivet skyhöga priser heller, under 1000 kronor blir det ju iallafall.


- WEMBLEY DVD!!! Trodde först inte att den skulle komma till Sverige men slösurfade på Ginza.se och där fanns den ju! Eller, den har ju inte släppts än men man kan boka den iallafall! Frågan är om man ska ta den för 199 eller 329? Har ingen aning om vad skillnaden är, måste ta reda på det först.


- Lite fickpengar till Italien kanske skulle sitta fint. Blir nog att jag köper gitarren innan, sparar resten till Italien och köper jackan, skorna, och DVD:n efter Italien.


- Måste spara till i sommar också! Får ju inga pengar och det kommer ju kännas helt klart, därför blir det till att spara spara spara. Kanske har lite jobb på gång också, får se hur det blir helt enkelt.


Bad vibes at musikskolan

Kom precis hem från gitarren, och ja.

Det är lika fascinerande varje gång, hur man lyckas totalt förlora förmågan att hantera gitarren så fort man kommer innanför musikskolans portar. Inte bara fascinerande, det är också pinsamt och frustrerande. Musikskolan är väl inte riktigt mitt place antar jag.

You make us wanna die

Trots att jag sov till nio imorse så känner jag mig så otroligt jävla trött, vilket är ganska jobbigt.

Annars har det varit en relativt bra dag! Jobbade ~5 matteuppgifter på matten, skrev ungefär ett halvt A4 på engelskan, och sen cyklade jag hem, som om jag hade djävulens piskor i arlset. Nån som har märkt att det dessutom är jäkligt kallt ute?

Klockan 17.00 ska jag ringa ett samtal, klockan 19.00 ska jag till musikskolan. Det är de tiderna jag har kvar att passa idag, blir nog inget problem direkt.

Imorgon är det onsdag = snart helg! Weekend is the foot (har lärt mig lite cool engelsk slang)

Godmorgon

image296
Klockan är ju faktiskt innan elva och jag har hunnit med både en joggingtur och så har jag ätit frukost och läst lite också. Nu har jag lite mer än en timme att göra ingenting på vilket är väldigt skönt. Att bara vara ensam hemma är otroligt skönt, att vara "ledig" en förmiddag och spendera den ensam är ännu skönare.

Sen ska jag iallafall iväg till skolan och gå på två lektioner, matte och engelska. Står ut med det helt klart. Sedan hem igen, ringa ett samtal och sen till musikskolan. Blir nog en ganska bra tisdag, hoppas jag!




You broke my heart in two

Jag tänkte att, visst är det ändå ganska coolt, att kunna säga att man växte upp på 90-talet? Det är ju fan åtta år sen det var 90-talet?! Okej, det är inte lika ballt som att säga att man växte upp på 60/70/80-talet men ändå. Det känns inte som att 1998 var så överdrivet längesen men det var tio år sen, mer än halva min livstid.

En annan sak jag kom att tänka på att idag hade Emelia skitsnygga kläder på sig. Jag älskade hennes tröja och jag älskar hennes skor. Jag vill handla kläder! Men jag är fattig som en lus, och måste spara till Italien hursomhelst.

Snart är det THE CURE. Och jag längtar efter sommaren 2008.

Citizen Erased

HÖM. Repan avklarad, det gick bra och den stora hemligheten är avslöjad, nu är det bara övertalning som gäller. Har kommit igång på en ny låt också som är fettttt braaaa jaaaaaao. Annars så var det väl inget annat som hände sådär, Lene bjöd på vaniljmunkar och hallonsoda, det är ju alltid trevligt.

Hm, imorgon har jag somsagt sovmorgon till ETT, men tänkte gå upp vid 9-9.30 och springa lite. MÅSTE komma ihåg att ringa Jennicke imorgon också, när jag kommit hem från skolan.

Nu ska jag lyssna på musiiiik och göra annat.
PS: Bara jag som tycker att bilddagboken har blivit en jävla b-sida?

It's a long day

Jag är nog helt slut, tror jag. Gick upp vid sju imorse, men hade bara hela den där känslan av olust i mig. Som när det kryper i skinnet och så. Trots allt så cyklade jag iväg till skolan och där irriterade jag mig på det där jävla gänget med koola killar som bestämmer träff varje morgon precis i slutet av en backe där svängen är hur jävla snäv som helst och man måste verkligen koncentrera sig till tusen för att inte köra ut i åkern. Suck.

Samhällslektionen, vi gör uppror mot läraren eftersom ingen har bok med sig men vi har inget skåp att förvara boken i, så den glöms ju kvar uppe på estet. Engelskan gick ju dock bra, jag satte alla orden iallafall, lite stavfel och sånt men man kan ju inte göra allt perfekt. På foto så gjorde vi ingenting, HEHE, men vi ska iallafall få se kursmålen på onsdag och det var ju alltid något.

Bad på idrotten, helt okej typ. Ifall man eliminerar alla tankar på snor, intorkat kiss och bajs och sånt. Fick en bra nyhet tror jag, läraren sa "Jag tycker att ni ska simma 40 längder för att nå upp till den nivån ni ligger på, och det är MVG". Ligger jag på MVG i idrott eller sa hon så bara för att pusha? Det är nog en fråga jag aldrig kommer få svar på.. Eller jo kanske när jag får slutbetyg i Idrott A.

Hursomhelst så ska vi iallafall repa sen vid halv sju, det är ju på tiden och det ska bli trevligt och blah blah. Måste iallafall dra och skriva ut en låttext nu.

Justdet, imorgon så är det estet-show men jag tror jag skiter i den. Sorry alla musik-estetare men jag föredrar sovmorgon till ett istället. :) Hihi.

Falling Down

Idag är jag röv-trött på denna jävla håla kallad enköping. Förrästen är jag röv-trött på Sverige överhuvudtaget. Läs denna text och förstå min poäng. Fan vad jag inte kan vänta på att flytta till England. Tror jag gör det imorgon istället, faktiskt.

Im falling down
And fifteen thousand people scream
They were all begging for your dream
Im falling down
Five thousand houses burning down
No-one is gonna save this town

Too late
I already found what I was looking for
You know it wasnt here
No it wasnt here

I was calling your name
But you would never hear me sing
You wouldnt let me begin
So Im crawling away
cause you broke my heart in two
No, I will not forget you

Too late
I already found what I was looking for
You know it wasnt you
No, it wasnt you
Noooooo

Falling away
You would never see me through
No, I could not forget you
Falling down
Five thousand house burning down
No-one is gonna save this town

Too late
I already found what I was looking for
You know it wasnt you
No, it wasnt you
No

Falling down
Now the world is upside down
Im heading straight for the clouds

Yngve

image295Ja, det gick bra ute i stallet. Han är så speciell, hästen jag rider. Väldigt hetsig och tittig, men samtidigt mjuk och försiktig. Som Centio men hundra gånger tittigare, Centio var ju trots allt ganska lugn.

Och nu är jag otroligt trött. Jag har duschat, ätit middag och hembakt bröd. Gott. Imorgon är det måndag igen och jag känner mig inte så positiv inför det tyvärr. Dessutom har vi bad och det är kanske inte det roligasteeee. Men det blir ju vad man gör det till. Sen blir det repa på eftermiddagen, en stor hemlighet ska avslöjas. Haha.


Horsie

Imorse väcktes man av ett ganska underbart samtal. Det var Lene som sa att "vädret är hur fint som helst, vi kan ju åka till stallet ändå!" YES! Jag ringde Jennicke, hon hade dock redan hunnit ut och rida, men jag kunde rida ändå eftersom Xante ändå ska det lugnt, så det är ganska perfekt. Känner ju inte Yngve än så det är bara bra om man tar en lugn ridtur liksom.

WOHO. Fast vi ska inte dit förrän vid två, men ändå! Och den här gången har båda en häst också! Wohooo. Kanske hittar min vante på vägen? lol.

Breathe

image294

Den här kvällen skriker: Dålig kväll!
Men, Pink Floyd och Sex and the city och ett mycket speciellt forum med massa galna polacker, holländare, engelskmän, israeler och folk från alla världshörn du kan tänka dig med en sak gemensamt, har iallafall hjälpt till. Tack, älsklingar.

I'll do it on my own

Trött nu.

Trotsade blåsten och regnet och gick ut på en promenad. En väldigt kort promenad men ändå en promenad. När jag kom hem så dammsugade jag mitt rum och bytte lakan och sånt, sen duschade jag och nu har jag inte skrivit klart min uppsats.
Men det är ingen fara.
Nu ska jag äta middag, fett fett fett.

Sen, efter middagen, ska jag kanske skriva lite på uppsatsen. Men den där jävla uppsatsen går mig på nerverna eftersom jag har skrivit skitmycket och det blir ändå bara ett halvt a4.

image293

Sons of the silent age

Jahaja. Den här dagen har ju nästan varit ganska värdelös.
Hur mycket jag än skriver på min uppsats om upphovsrätt så håller den sig inom ramen på ett halvt a4. Jag skriver och skriver men det blir inte mer.

Men jag har inte skrivit så mycket, jag har inte pluggat så mycket engelska heller. Kollat igenom orden en gång bara. Jag sitter i min pyjamas, jag har ätit frukost och glass och en banan men jag har inte duschat och klätt på mig.

Nu lyssnar jag på David Bowie, jag hittade faktiskt några vinyler jag inte lyssnat på överhuvudtaget.

Vad jag BORDE göra, är att gå en promenad - för att få något vettigt gjort, ta en dusch, klä på mig acceptabla kläder (myskläder räknas som acceptabla och pyjamas gör det inte) och skriva klart min uppsats. Läsa igenom engelskaorden tillsammans med Bowie. DET borde jag göra, och det ska jag fan göra också.

You used to be everything to me

Mm, glass är väl ändå den bästa frukosten?

Jag vill flytta till England. Eller det behöver inte ens vara England, jag kan flytta till Frankrike, Italien, Irland, Lettland, vilket land som helst. NU!

Men istället äter jag nog lite mer glass, och spenderar dagen åt massa plugg, Sex & the city, och musik. Det funkar det med, för tillfället.

Map of your head

Jaha, lite rapporter här då.
Maten, kycklinggryta med risotto - gott, men jag var inte så jättehungrig.
Kladdkaka med vispgrädde och hallon och blåbär - SKITGOTT
Knäckglass - god smak!

Nu står Josefine och rullar marmeladgodisar i socker.. jag vet inte, marmeladgodisar är väl inte min favorit.

JAG VILL REPA. Jag har rep-abstinens. Hej hå hur ska det gå.


image292
Jag tror jag är tuff i juni-07,
då kunde jag nog inte ens ta ett B.


HEY YOU CRAZY KIDS

ALLTSÅ vad jag skulle behöva nu är nånting som bara rensar min kropp. Kanske borde prova på något mystiskt som man köper i nån mystiskt affär i nån mystiskt gränd?

Hm, fredagen har ungefär varit såhär:

- Jag vaknade, dödstrött, frös som fan.
- Jag cyklade till skolan, frös som fan.
- Jag satte mig på mattelektionen, mina ögon sved som fan, och lamporna var jättestarka så dom sved lite mer
- Jag jobbade lite matte
- Jag gick på svenska, läste om Robert, 32
- Jag åt lunch, massa klyftpotatis..
- Jag cyklade hem
- Jag åkte och handlade, krockade med en tant i affären så både hon och jag flög iväg två meter med varsin persilja i näven som flög i en båge och landade i huvudet på mannen i kassen. (okej, det där kanske inte var helt sant)
- Jag kom hem, dammsugade
- Åt lite, somnade i soffan TRE FUCKING TIMMAR!? Vaknade av att jag var så otroligt pissnödig. I en dröm jag drömde låg Chris i mitt badkar och duschade med kläderna på, men det kom inget vatten. Så skulle jag kissa (vi har badkaret i toaletten..eller inte i men i samma rum MKAY) men det kunde jag ju inte när Chris låg där i, så skulle jag slå honom med en vante och då blev han jättesur.. men grejen var iallafall att jag skulle KISSA i drömmen men aldrig gjorde det så jag vaknade och var tvungen att KISSA. Shit, jag antar att ni är otroligt intresserade av mina KISSNINGAR.

Ögonen svider, ögoninflammation är ju en trevlig grej..

Ikväll ska jag äta skitmycket. jag har kommit fram till att ätstörningar är inte riktigt min grej, sen orkar jag inte äta nyttigt heller, så det blir väl att jag får fetma istället för anorexi. JAJA, man lever bara en gång och då kan man väl lika bra leva som en köttbulle..


Justdet, höll nästan på att glömma. Nån rik jävel som känner för att vara snäll mot en liten deprimerad emo-unge (jag dårå) kan ju köpa den här gitarren till mig. Matt's HUDAVLAGRINGAR och HANDSVETT finns på den!!!!!



Your golden lies feed my role in this forgotten space race

Varför är helgen bara två dagar?
Två dagar är INGENTING. Två sovmornar är allt man får, (och nu startade världens deppigaste musik som pricken över i:et btw) och man hinner knappt med nånting. Jag måste plugga in 50 ord i engelskan, inte så jobbigt men ja, det måste jag göra iallafall. Och jag måste skriva min uppsats. Vi måste fan repa, det blir för sällan nu tycker jag! Och så känner jag ett inre tvång att åka ut till stallet, det var typ en månad sen sist och jag har inte hört av mig eller något. Dålig stil av mig, men jag har verkligen inte haft det i tankarna! Får snacka med Lene om både stallet och repan...
DESSUTOM så ska jag försöka åka runt lite och kolla lite gitarrer eftersom jag har råd att köpa någon för 4-5000 imorgon. Yes, perfect. Jag har hittat en snygging till:
image290
Jag älskar designen på kroppen, men alltså, hålet i huvudet har jag svårt för. Haha. Lite charmigt är det väl också. Hursomhelst är ju det viktigaste hur gitarren känns i handen också.

För att strukturera upp det lite:

Fredag,eftermiddag (slutar 11.30,typ) - STÄDA, plugga (kul fredagskväll)
Lördag - Repa, kolla gitarr? plugga
Söndag - Stallet, plugga

DET BORDE KUNNA FUNKA! Blörgh. Nu måste jag sätta på lite glad musik. Jag är så trött, det är verkligen skillnad för mig att gå upp 7 istället för 7.30.
Måste duscha och tvätta håret nu.. Borde egentligen strunta i det för mitt hår blir skitigt efter en dag nuförtiden men jag orkar inteeee gå runt i flåttigt flåtthår. DÄRFÖR blir det nu lite glad musik, och sedan dusch.

PS: Jag har faktiskt varit duktig idag, promenerat, gjort svenskan, kollat lite på engelskaorden och skrivit ungefär 3 rader på uppsatsen.. Hm. Men uppsatsen ska inte vara inlämnad förrän den 29:e, och vi har inte prov på engelskaorden förrän på måndag. Svenskan däremot ska vara klar tills imorgon.


Det här inlägget är ju faktiskt helt otroligt sorgligt osammanhängande. Ha överseende, jag känner mig stressad och varm. (Tjocktröja är ingen hit)

You're the god of a shrinking universe

Det här är tydligen jag:

Du finner din energi i den inre världen och gillar att tänka på saker (utan att nödvändigtvis tala om dem). Du anstränger dig att förstå andra människor.


Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut - även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.


Du fokuserar på "the big picture" och tycker om att teoretisera över VARFÖR saker fungerar som de gör (medan du inte bekymrar dig så mycket om detaljerna). Du är en kreativ person, som gillar att experimentera.


Du tänker logisk och värdesätter problemlösning där du får använda huvudet. Du är en ärlig och renhjärtad person, som bedömer andra människor utifrån samma värderingar som du bedömer dig själv.

enligt det här testet


Du är en banan

image289
Bananer är ju faktiskt en skitbra frukt. Lite roligare än äpple, och tillsammans med äpple så blir det ju SKITGOTTT. Hursomhelst så äter jag i genomsnitt 1,5 bananer per dag.

Herregud, orden tar verkligen slut. Har skrivit enbart på engelska den senaste timmen, så min svenska har väl pysit ut genom öronen.

Nu ska jag gå och äta en banan!

(..nej, det ska jag inte, men hade jag avslutat på annat sätt hade det ju blivit jättetråkigt.)

To me it is strange, this feeling is strange

Igår pissade gud ner sig, idag så bjuder han på lite sol och JA, idag har varit en skitbra dag faktiskt. Fick faktiskt lite gjort på EOS-lektionen, sållade ut uppgifterna i Bennys eviga prat. Sen hade vi bara svenska, och det var ju kul på sitt sätt. Fem tjejer + runt bord + för mycket värme = fnizzah.

Elin: - Varför dog mammutarna ut?
Frida: - *suck* För att det fanns inga papputar..
Elin: - Vet ni varför papegojorna kommer dö ut?
Jag: - Jagvet, jagvet! Det fanns inga mammutar!


Ehm.. Hursomhelst så skulle jag ägna min eftermiddag åt nyttiga saker, såsom plugg, motion med mera. Hittills har jag satt på mig mjukisbrallor, käkat lite godis och snart ska jag nog äta lite melliz också. Men SEN så ska jag plugga; engelska, ljudmedia och svenska också!

Looooosing my way

TORSDAGSFÖRMIDDAG.

Jag har sovit för lite inatt, vi har lektion nu egentligen och jag slöjobbar med en filmaffisch. Hursomhelst.. ikväll ska jag göra vettiga saker till exempel

JOGGA
PLUGGA ENGELSKA
SKRIVA UPPSATS

Yes, sen behöver jag inte ha någon press på mig, då är allt plugg för typ en veckas framtid klart.

Läste ut svenskaboken igår också, jag gillade den inte. För mycket sex och misär, ingen konkret handling tycker jag. Kanske är det jag som inte är tillräckligt djup, men så är det väl.

And the bible didn't mention us

Gud har pissat på oss hela dagen men hey vad gör det.

Hm, jag är nog fortfarande lite upprörd över det där med lektionerna..grrrrr. Att någon kan tacka nej att sluta typ två timmar tidigare, är för mig något jag aldrig kommer förstå.

Hursomhelst så var vi idag på ett besök på kunis. Detta kom då upp:
- Jag och [namn] diskuterade faktiskt er häromdagen. Vi tänkte att, om ni skulle träffa er själva, så skulle ni antagligen hata er själva.

TACK FÖR DEN, det var ju otroligt upplyftande för självförtoendet.
Grejen är ju att jag är ju faktiskt rätt snäll och inte alls lika gnällig som jag är här i bloggen IRL, men det är ju nästan vitsen med bloggen; att kunna gnälla så man inte gnäller IRL istället...eller okej, när vi besöker Per så är vi ju där för att gnälla men hey, SÅ ofta besöker vi honom faktiskt inte!

En sak kom jag fram till iallafall: Saker jag gnäller över måste jag ju iallafall försöka göra något åt, sen om det inte funkar kan jag ju gnälla. Därför blir det lite snack med Peter och Claes och typ rektorn, och mejla skolverket eller något. Och sen en grej till, men den kan jag nog inte ta upp här (fel människor kan läsa..)

Summan av kardemumman är alltså att jag kan fortsätta vara lika kritisk och negativ till saker jag inte tycker om - men istället för att bara gnälla och tycka att det duger med det så ska jag fan kämpa till sista blodsdroppen för att göra något åt det.
Ex: Jag har otroligt ont i magen just nu, har haft i några dagar. Jag kan 1: Dricka mjölk som laxeringsmedel för att rensa tarmarna. Eller 2: eh.. ta en ipren? Det får bli senare för nu ska jag kolla Sex & the city!

/ Matilda "Fittan" Lindén
Haha <3

Rofl

Visst är det olagligt att kalla någon fitta?


Sit the fuck down!!

Hahahahahahahhahaha, GÄSTBOKS-BATTLE PÅ BILDDAGBOKEN. OHYEAH. Vem vinner fajten? Hahahahaha, och Regina Spektor verkar nästan skratta åt oss.

It breaks my hea-a--aahahhahahahahahahahah-a-a-art.

EDIT: Battlen övergick till "Skruva-upp-musiken-så-högt-du-kan" istället. `MOAHHAHAHA.

You fucking motherfucker

Jag fattar inte hur endel tänker. Vi diskuterade alldeles nyss förändringar i schemat - vi skulle slippa håla på tre timmar och istället ha två lektioner irad - och sluta en och en halvtimme tidigare.

Men nej, då blev det för jobbigt att ha endast 45 minuter lunch (det tar typ fem minuter att äta lunch) och det var så synd om dom som skulle få sitta och vänta på bussen till klockan fyra ändå. EH!

Vi som har chans att gå hem kan väl få den chansen? Dom som måste åka buss måste ju ändå sitta och vänta, vare sig det är lektion eller ej? Då är det väl bättre att dom har det ledigt så kan dom göra vad dom vill? Men nej det kan dom inte unna oss som har chansen att gå hem. Tack allihopa, puss.

Issues

Idag höll jag på att kräkas fem gånger när jag skulle gå till skolan.
Och nej, det beror inte på att jag får huvudet stoppat i toalettstolen varje morgon. Det berodde på att på en viss sträcka, som jag tvingas gå två gånger varje dag, luktar så jävla illa att det ger mig kväljningar. Jag kan inte ens beskriva den snuskiga lukten för den luktar nog mer illa än något annat jag luktat på. Tänk dig ett ruttet djur, tillsammans med ruttna löv och rutten fågelskit.
För att ge lite perspektiv: Om det fanns två parfymer att välja mellan - Hundbajs-parfym och Ruttet-djur/löv/fågelskit så skulle jag kunna döda för att få Hundbajs-parfymen. Hade jag inte fått den och blivit tvungen att använda Ruttet-djur/löv/fågelskit parfymen, hade jag nog blivit tvungen att döda mig själv om jag inte först dött i mina egna spyor.

Dessutom ser jag ut som ett jävla emo idag. Till och med trosorna och BH:n är svart.
Kolla: Svarta cheap monday jeans, nån random vit t-shirt med svarta mönster på, och en svart hoodtröja. Mitt hår är mörkbrunt och mina converse är bruna. Mina trosor är svarta och min BH är svart. Jävla emo.

Tuesday's great

Och den här tisdagen blev faktiskt fett bra.

Träning, en ynka lektion då vi skrev prov/uppsats om boken vi läst, gick ganska enkelt trots att min grammatik verkligen sög. Muskelbildande att knipsa upp Malisas cykellås också, sen hem och chilla lite, äta rotmos till middag och sen åka till musikskolan och spela gitarr det var okej det var kul tillochmed. Nu har jag varit ute med Josefine, Olle och Amanda lite och jag ska nog börja träna på Idrottshuset. För det är billigt, man får träna när man vill och så verkar det allmänt bra och nu ska jag titta på sex & the city hela natten. 
Imorgon är det onsdag, vilket betyder att jag kan vara lite trött liksom.

BYE

Suspect, bicycletheft

Jag kan se det framför mig.

Lördag morgon, klockan är tidigt och jag är i den kanske djupaste sömnen då jag hör dörrklockan ringa. Jag sätter mig förvirrat upp i sängen, och undrar vem det är som ringer på såhär tidigt. När ingen öppnar, och klockan ringer igen springer jag ner för trappen, och öppnar. Där ute står dem, lite smått generade eftersom jag endast är klädd i trosor och t-shirt.

- Ehrm. Jo..ehrm.. du är arresterad..misstänkt för..ehrm..cykelstöld.

Efter dessa ord är uttalade repar de sig snabbt, sträcker på ryggarna och spänner blicken i mina nyvakna, sömniga ögon. De är snabbt fram med handfängsel, och trots att jag skrikande protesterar så halvt om halvt släpar de ut mig och slänger in mig i polisbilen som är parkerad utanför min allé.

Väl på stationen blir jag instängd i ett smutsigt rum, och därinne finns endast en filt och några gamla brödkanter. Strax blir jag kallad för förhör, och väl därinne..



...eller...nä. Det var faktiskt Malisas cykel vi - med våld - knipsade upp låset på. Ingen annans.

Stars are blind (!!!???!?!?!)

Nää, fyfan. Det där jag skrev om tidigare, att solen tittade fram - vad fick jag det ifrån? Molnen är ju så mörka att man tror att det är natt nästan..

Känner mig inte så överdrivet peppad att gå till skolan nu, men måste man så måste man.. En kort liten lektion borde jag ju klara av, tycker man. Ska skriva någon uppsatsgrej, så borde leta reda på penna och block nu. Suck.

And it's gonna be our last memory

Dagen, och förmiddagen har varit ganska bra.

Jag drömde så konstigt inatt, eller inte så konstigt, men en dröm var lite underlig. Jag drömde liksom att jag gick och la mig och klockan var frammåt 5-6 på morgonen. Och precis när jag drömde att jag somnade, ringde min klocka och klockan var 10. Blev smått förvirrad förs eftersom
1 jag somnade ju alldeles nyss
2 jag var inte ett dugg trött, jag hade ju bara sovit någon sekund!
Snart gick det såklart upp till mig att det var en dröm.. Jag var dock lite småtrött hela morgonen, men joggingen/långpromenaden gjorde susen så nu är jag pigg igen. Solen tittar fram lite då och då och det är ju jävligt nice.

Om en timme ungefär ska jag till engelskan iallafall, blärgh, men jag måste bli lite seriösare, inte skolka och var oaktiv på lektionerna.

I want a new game to play

image288Ibland får jag såna impulser, eller snarare längtan efter saker och nu är det så att jag vill ha min naturliga hårfärg och långt hår uppsatt i en slarvig knut, och så vill jag ha blommiga långa shorts, såna som på bilden men helst gröna och så en skön t-shirt eller linne och mina pilotsolglasögon med röda bågar och så ska jag springa runt med bruna ben och ja jag ska vara brun hela jag. Och fräknig.

Men nej, det är ju ganska omöjligt. Jag har ju varken tillräckligt långt hår för att sätta upp det i en knut, och dessutom är de ju faktiskt inte sommar och då kan man ju inte springa runt i sommarshorts. Jag är blek som ett lik och de fräknar som envisas med att vara kvar i mitt ansikte gömmer sig väldigt noggrannt.

Busigt

Efter lite velande har jag nu beslutat mig, för att det bara blir en lektion imorgon, och den börjar inte förrän 14.35 = lååång sovmorgon, och faktiskt så har jag ju hela dagen ledig. Lite jobbigt dock, hade hellre haft en lektion på morgonen och sen haft resten av tiden ledigt men jag klagar verkligen INTE. Sovmorgon betyder ju att jag kan vara vaken hela natten och göra diverse onödiga saker, som att titta på film eller så.

Får se om jag ens är duktig nog att gå på den enda lektionen imorgon, men det ska jag bannemej vara. Inget skolk här inte, duktig ska man vara.


Så såhär kommer min dag imorgon se ut ungefär:

- sova tills jag vaknar (kanske ställer klockan på 10, bara för att vakna i lite vettig tid iallafall)
- äta lång och god frukost
- jogga
- göra random saker
- gå på engelska-lektion
- komma hem, göra random saker
- gitarr på musikskolan (bleh)
- middag
- sova

TYP

Du är en pannkaka

Jag sitter just nu och avnjuter pannkaka med blåbärssylt, men vägen hit har inte varit lätt.
Att tina frysta pannkakor i min stenålders-mikro är väl ingen hit direkt, men tillsist så lyckades jag få dom mjuka och varma. Ehe.

Nu ska jag fortsätta käka mina pannkakor, det är riktigt gott faktiskt (men min mage tycker att jag ska dö)

Och dessutom, så vet jag att Josefines fudge, som ingen förutom jag gillar, väntar i kylskåpet. Det är så JÄVLA mycket socker i dom, och jag brukar inte gilla saker med överdrivet mycket socker i..men den där fudgen är speciell. (Jag har ätit upp minst halva själv, och i hela smeten var det 7 dl socker..) Ska till tandläkaren senare i januari, kul..

He was constantly bullying her

Fan.

Det låter som att de river övervåningen. Bokstavligt. Fyfan, vad skönt det skulle vara att vara barnmisshandlare ibland.

Nu ska jag slå en drill, kanske titta efter ett äpple i kylskåpet och sen gå iväg till repan. OH the joy, ska bli otroligt skönt att komma härifrån. Varför är det alltid han som tar med sina kompisar hit, och inte tvärtom?

Jag är lite bitter tror jag, dessutom är Emelia sjuk så det blir inget avslöjande idag. Får se när det blir istället.

Bye-bye lonely-time

Ufh.
En tidig måndag, underbart tänker väl ni. Ja, det är underbart. (Om man inte tänker på samvetet som gnager - kommer antagligen få skolk från badet eftersom idrottsläraren inte var tillgänglig, gick inte att förklara problemet. Förhoppningsvis förstår hon ändå).
Iallafall, jag kom hem, till ett tyst och tomt hus (katten förstås men hans sällskap är ju bara bra). Gick på toaletten, fixade något att äta, sånt man gör när man kommer hem. Dock hade jag inte hunnit hämta andan förrän jag hörde någon i vår allé. Och det var inte bara fotsteg, utan två gälla röster. Min lillebror och hans kompis. Jag ville bara låsa dörren, ställa mig och hålla i låset så att det var omöjligt att låsa upp utifrån. Men nej så gör man ju inte. Det var bara att bita ihop när man hörde rösterna närma sig mer och mer och tillsist öppnade de dörren och steg in.

Jag lovar, hans kompis (nämner inga namn) har den värsta rösten man kan tänka sig. Han är bara 11 men det låter som om han är mitt uppe i målbrottet, och väldigt gällt för den delen. Varför, åh, varför?

No please

Jag har en klump i magen som bara växer sig starkare och starkare - för jag vet att snart måste jag hoppa ner i sängen, somna, och vakna klockan tjugo över sju imorgon för att möta ännu en tråkig dag.
Idag är söndagsångesten värre än någonsin, tror jag.

Carpe Diem, borde bli mitt nya motto, eller vad det nu är. Men jag KAN inte fånga dagen när det enda jag gör på dagarna är att gå i SKOLAN FÖR DET ÄR SÅ JÄVLA TRÅKIGT OCH SÅ JÄVLA VÄRDELÖST. Jag spyr, dör, kissar, gråter. Jag gör allt dåligt man kan göra utan att använda en bomb eller pistol eller annat tillbehör.

Jag vill inteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Hm, undrar hur många dagar det är kvar till sommarlovet? Kan väl inte vara så jättemånga, va?

jeitji93462++??``??

Varför är det alltid mer sötlakrits än saltlakrits i Gott&Blandat!? Det är ju skandal!
Är det verkligen någon som tycker mer om sötlakritsen?
Pinsamt, Malaco, pinsamt.

Our hopes and expectations

Hm, jag skulle ju börja använda stor bokstav efter punkt och sånt, så jag kan väl börja med det på en gång nu.

Iallafall. Jag sov till halv ett imorse, inte bra inte bra. Särskilt inte eftersom att jag ska upp halv åtta imorgon, kommer bli tufft att somna ikväll. Men vad gör det egentligen. Jag klarar mig på 6-7 timmars sömn, lätt.

Blir iallafall inget bad imorgon för min del, och typ inte för någon annans heller. HEH! Jag och Malisa ska iallafall fråga om vi kan bada någon annan gång eftersom det inte riktigt passar nu, och går det så går det - går det inte så går det inte. Då har vi ju iallafall försökt.

Jag mår illa, och har gjort det från och till hela helgen. Jävla skit, jag vill vara pigg glad kry och så vill jag att det ska bli vår också. Men det kanske är lite för mycket hopes and expectations, eftersom att det bara är januari än. Jag har iallafall saker att se fram emot snart; den nionde februari ska jag och Elin se The Cure i stockholm. Kommer nog bli en liten punch in the face att komma in på Hovet, sist jag var där spelade ju Muse.

Alltså, det ser så himla präktigt ut med stor bokstav efter punkt. Men jaja, jag får väl bli lite mer präktig. Då kanske jag kan ta skolan på allvar också? Och typ, börja träna regelbundet, äta bra mat, bli en bättre människa. Öh.

sunday i'm inlove

alltså jag har varit rätt duktig, med tanke på att det är söndag.

jag har faktiskt skrivit lite på uppsatsen om upphovsrätt (dock bara väldigt lite - men det är alltid en början).
jag har faktiskt varit ute och joggat.
och jag har faktiskt letat upp papprena med engelska-ord. hade dock bara 60 och inte 80, tror jag tyvärr. men man skulle ju ändå bara välja ut 48 i slutändan så det gör nog ingenting!

nu ska jag nog skutta omkring lite, försöka göra det bästa av söndagen.
(snälla försöka förtränga att det är måndag och bad på idrotten imorgon)

ps: Jag måste börja skriva med stor bokstav i början av meningen igen! Det ska jag satsa på.

varning för långt inlägg

nu ska jag dela med mig av mina drömmar jag drömde inatt, innan jag glömmer bort dem.

vi skulle flytta till belgien, så skulle vi ta tunnelbanan från paris till belgien. jag hade dock ingen lust att betala så jag plankade, men vakterna märkte mig och sprang efter mig, men jag sprang snabbare. tillsist var vi framme i belgien, och vi skulle kolla våran lägenhet som carro bäckström hade fixat åt oss.


först när vi kom in i huset möttes vi av världens skabbigaste lägenhet, men den skulle inte vi ha, som tur var. gick in i en annan lägenhet, men där bodde det redan någon, och det var en laptop med hörlurar och sånt på sängen, och ur laptopen strömmade bruce springsteens ljuva stämma. jag tänkte att "det här måste vara en bra kille!" och blev nog lite hemligt kär i honom när han kom in. han var dock väldigt liten, 13 år kanske.
iallafall så pratade vi med hans pappa, som kunde svenska, och frågade om hjälp var vi skulle ha våran lägenhet.

när vi hade hittat rätt, så begav vi oss ut på stan. och våra kopior höll tydligen också till på stan, för att förvirra spärrvakterna från tunnelbanan. min kopia hade kort, svart hår i spikes och stora platåskor, värsta gotharen.

och helt plötsligt mötte vi en väldigt ung matthew bellamy, kanske kan han ha varit 15 år. vi hade alltså rest tillbaka i tiden också! jag försökte busvissla men det har jag aldrig kunnat, och kunde det inte nu heller.


matthew gick iallafall runt med ett par-tre kompisar och sjöng på någonting. han var lika mager som alltid, och hade blått kort hår. jag sa "han skulle nog passa ihop med matilda!", alltså kopian som var ute och vandrade på stan.

tillsist gick vi vidare och mötte en lite äldre matthew bellamy, och vi började sjunga på time is running out, men han reagerade inte. han hade alltså inte skrivit den låten än! det tyckte vi var jättekul och vi sjöng jättehögt och pekade på honom och var jävliga.


sen vaknade jag, somnade om och drömde en helt annan dröm.


vi var typ i falun, fast i mitt hus istället. det hände mycket konstiga saker, typ, vi träffade på två rävar som var uppe och klättrade i elledningar, och sen kom rävarna närmare och malisa hade kameran beredd och skulle fota, men rävarna var helt oskygga vilket vi tyckte var ytterst obehagligt, så vi skrämde iväg dom. rävar ska ju liksom inte komma fram och kela, tydligen.


hursomhelst så hade jag tidigare hittat en skattkarta, men jag hade pratat med stall-eva och hon sa att det bara var ett skämt, men nu kom vi fram till att hon bara sa så för att hon ville ha skattkartan för sig själv! och vi som redan hade slängt bort skattkartan!

då kom räven till hjälp, för en av dom hjälpte mig att hitta den igen, nämligen under en gul björk. den kunde jama fram "gul".


när jag hittat skattkartan så blev det så himla fint väder att jag bytte om till shorts och en t-shirt, och så satte jag mig på min baksida och tänkte fiska lite. dock rev jag mig på kroken, så pappa fick sätta på betet, som var jättesmå mini-flundror.


sen vaknade jag. typ.


there's nothing left to die for

imorgon ska jag

1 jogga
2 hitta alla papper till engelskan
3 skriva klart uppsatsen till ljudmedian

öhja. det bör jag ju hinna på en söndag, liksom! och ja, jag har redan måndags-ångest. jag vill ha sommarlov. snälla.


assassin is born

vi är.. nästan överrens om vilket namn vi ska tilldela oss själva nu. det är bra, det är ett snyggt namn och livet leker! öhm.

kvällen kommer bli pisstråkig, jag kommer sitta i min ensamhet med en godispåse och plugga. jaja, det är helg iallafall och jag skulle kunna ha såna här tråkiga lördagskvällar hela året ut om jag skulle slippa skolan. eller ja, jag vill ju ha en utbildning och så men blärgh.

nu vet jag inte riktigt var det här utvecklades till för inlägg. bitterhet, kanske. i will become an assassin.

if you promise not to fade away

jahaja. igårkväll blev jag riktigt orolig att min dator hade gett upp för gott. det är egentligen en ganska lång historia, men för att göra den kort så råkade jag öppna ett program som inte var helt installerat, och det var tydligen inte så bra. det började öppnas hela tiden, för att sedan säga att det inte gick att öppna programmet. och sedan öppnades det igen, och gick igenom samma sak. och detta var alltså konstant.
jag försökte avinstallera, men det gick inte, jag försökte radera filerna programmet bestod av men jag hade inte behörighet, tydligen. tillsist gav  jag upp och tänkte stänga av datorn, klockan var mycket och mitt tålamod var slut. det gick inte att stänga av, så jag fick slita ut batteriet och äntligen kunna sova.

imorse när jag startade datorn så var det iallafall inga problem, och jag kunde lätt avinstallera programmen. mysko.

det var rätt längesen jag lyssnade på black holes and revelations, men nu ligger den iallafall i. det är bra, men inte lika bra som origin of symmetry. inte ens i närheten, men fan, origin of symmetry är enligt mig en av de bästa skivorna som någonsin gjorts, så skulle BHaR vara lika bra som OoS så skulle den ha ganska mycket att leva upp till.

får se vad dagen bjuder på, om jag faktiskt hittar på något, eller om det blir en slappar-dag. skulle hursomhelst behöva plugga lite, både engelska och ljudmedia. men får se somsagt, är tidigt att döma nu! hehehe.

tralala

saker att göra innan jag kan sova;

lyssna klart på skivan (7 spår kvar..)
borsta tänderna
ta bort smink
anteckna i min dagbok
läsa lite i svenskaboken

note to self: måste göra engelskan i helgen!!

i don't need another map of your head

kom precis hem från amanda, mycket trevlig kväll. eller ja, det blev ju inte så sent, men hon ska upp och jobba imorgon. stackaren.
hursomhelst, kom en ganska bra bit på en ny låt och jag tror fanimig att det kan låta riktigt bra, bättre än vad det gjorde hos amanda. blev lite klent med en akustisk och en el med låg volym. dist och högt ska det vara, och något maffigt trumkomp. yes, det kan nog bli jättebra. kanske blir ner till repan imorgon och kör igenom den, spännande spännande.

funderade också på lite bandnamn, kan inte publicera listan här för då kan ju någon fundera på att sno dom namnen. men vi har iallafall endel, riktigt snygga om jag får säga det (iallafall snyggare än bend n snap, sorry lene! haha!)


screenager

bilddagboken har tydligen blivit hackat och sånt, det är därför det har legat nere på eftermiddagen. jag tycker det är tråkigt, trots att jag inte dör av det. men jag har inte fått något mail och är orolig för att inte kunna få tillbaka min användare där. har över ett års bilder, som faktiskt inte finns någon annanstans, där. det skulle vara tråkigt om det försvann. jag förstår ju att det kommer att göra det förr eller senare, men inte av att det skulle bli hackat?

hm, hoppas det löser sig.

what do you do when everything's wrong?

det är inte mycket som gått rätt idag.
glömde nycklarna hemma på morgonen, gick iväg till sklan och på mattelektionen märkte jag att packat ner samhällsboken istället för matteboken, smidigt. samhällsboken var verkligen till jättestor nytta på mattelektionen..
påväg hem från skolan tappade jag anteckningarna jag skrivit ner på ljudmedialektionen, i en vattenpöl. tur att jag kommer ihåg det mesta! ska skriva ca 2 A4 om upphovsrätt, kan ju inte bli alltför krångligt.
kom hem, hade inga nycklar med mig och mamma var ute och gick så jag fick vänta tills hon kom hem och kunde låsa upp, hell yeah. där gick tiden då jag planerat in lite musik-på-hög-volym-lyssning, fanken också!

men det var svårt att vara bitter när man stod där och småfrös utanför dörren, för vädret var trots allt väldigt vårigt och det var trevligt. och så är det ju fredag, vilket betyder helg! ska träffa amanda ikväll, för att spela lite, trevligt!
mamma hade varit och handlat tidigare idag också, så det finns massor av gott hemma. god fil, flingor, massa frukt, god skinka och sånt. mm!

Musik-direkt

oh btw.

Bend n Snap, tillfälligt bandnamn. hahaha! nu har vi två månader på oss att komma på något bättre.


hejhopp

alltså jag blir bara irriterad på våra mattelektioner.
"matte är som ett berg att bestiga!"
sen visade hon en bild på tecknade gubbar som klättrade uppför ett berg och sa saker för sig själv. typ "åh, vad jobbigt det är, men lite till klarar jag! pust frust" eller "nej nu ger jag upp" eller "lite kvar bara!"
AHHHH. okej, det kanske är ett bra sätt att typ.. inspirera folk eller något men nej, matte är inget berg, matte är inte kul. matte är något man kämpar sig igenom kanske 15 år av sitt liv, för att sedan inte ha någon användning av det. och kom inte och säg att det har man visst det. av ettan till femmans matte kanske man har användning, addition och subtraktion och sånt.
MEN nuförtiden finns det miniräknare som kan räkna ut jobbiga tal åt oss.

iallafall så har jag bara en lektion kvar, ljudmedia. ljudmedia är inte så jätteansträngande, men lagom. inte så att man sitter uttråkad och gör ingenting, men inte så att man måste slita häcken av sig för att få något gjort. alltså, alldeles precis lagom.
sen hem, hem, HEM! och så ska jag och amanda klura lite på en ny låt, kanske något material för musik-direkt. yes, det blir nog trevligt, har endel ideér så det står ju inte stilla iallafall!

wearing just socks and a phone

jag tänkte skriva om hur pigg jag var, och hur duktig jag var som gick och la mig i tid igår osv osv. men jag är nog tröttare än jag trodde; när jag pratade i telefon med amanda alldeles nyss så blev båda så förundrade över hur dåligt det lät, hur långt bort vi verkade osv. jag trodde väl att batterinivån var låg eller nåt. när jag la på såg jag att jag hade hållt telefonen uppochner. alltså, där man pratar in i vid örat och tvärtom. hm. smart.

fredag, hurray! cheers.

i love all the dirty tricks

det känns ganska bra nu ändå, vi är anmälda och klara till musik-direkt (tror jag iallafall), lene höll på med det alldeles nyss. kul!
och jag ska snart ut och gå, skulle egentligen joggat men jag är lat och så vill jag inte jogga själv, vill inte riskera att bli överfallen i vattenparken eheh. och mitt ut-och-gå-sällskap är sjukt, så hon kan inte jogga med mig. därför blir det promenad istället!
och imorgon är det fredag..yes.

plug in baby

den här dagen kan inte bli bra. det kan den bara inte, vilket är mycket sorgligt.

det var inte tomt i huset när jag kom hem från skolan, trots att jag sprang genom leriga och översvämmade backar, för att hinna först.
och när det är folk hemma, så går det inte att lyssna på musik utan att folk ska skrika på en att skruva ner.

såhär är det; jag har 10 stycken, vad ska man säga, begränsningar på min volymknapp. det är ingen volymknapp, en såndär vanlig som man skruvar på, utan mer som en liten plupp man drar. fyfan vad jag är dålig på att förklara! iallafall, så finns det från 1-10. vid 0,3 ungefär är det lagom för att spela mitt i natten, vid 1 är det på förmiddagen och vid 2 så skakar hela golvet av basen. vid 2,5 är det så högt att man nästan får ont i öronen, men det är ungefär där jag gillar att lyssna mest. man vänjer sig vid volymen helt enkelt, och det är där som musiken liksom överröstar allting annat, tankar tillochmed!

så det går ju inte att lyssna på musik lågt. därför blev det plug in baby, alltså hörlurar, idag, men det är inte alls lika bra ljud som i mina högtalare, och dessutom får jag ont i öronen ett tag eftersom ljudet är så kompakt.

blöh. jag vill vara ensam hemma!

torsdag

nu är det såhär.
att jag har slösat cirka 3 timmar på att göra ingenting de senaste 3 timmarna. det är verkligen jätteroligt, spännande och lärorikt att gå i skolan.
nej.

men snart är det iallafall lunch, sen är det bara svenska och sen ska jag springa hem och låta muse rädda min dag, yes. jag tittade nyss på massa filmer på hovet, fan vad det var bra jag dör kreverar och ler på samma gång. nästa gång jag ser dom ska jag
1) veta att det ska bli kul
2) stå längst fram
3) sjunga med i låtarna, för nu kan jag ju dom
4) have a chat med bandet efteråt, jag ska vänta i 3 timmar om det nu ska vara så.

it's happening

idag var det betydligt jobbigare att gå upp, och det kommer bli jobbigare att gå hemifrån också, när jag vet att mina skivor väntar här hemma, och bara vill bli spelade. suck. helst av allt vill jag gå hemma hela dagen och spela dom på repeat, hela tiden på högsta volym.

plus att jag ser ut som en lodis, uteliggare, pundare, välj vad du vill. mjukisbyxor, stor t-shirt, gammal cardigan. men jag orkar inte klä upp mig för att sitta och stirra in i väggen i tre timmar. och ja, för mig är att dra på sig ett par jeans att klä upp sig.

men jag ska sitta och lyssna på bennys snacka i tre timmar. varför, gud, varför? slutar iallafall 14.40, inte så jättefarligt ju. imorgon är det fredag, sen är det helg!

hullabaloooooo

öhm. ja

just nu skiter jag i att jag får ännu värre problem med hörseln än vad jag redan har. och musik SKA avnjutas på hög volym. och är det annat folk i huset och ganska lyhört, så får man köra med plug in baby, hörlurar alltså. men jag mår iallafall både fysiskt och psykiskt bästbästbäst av detta, så då får väl öronen ta smällen.

hullabaloo disc2. hjärta.

showbiz & hullabaloo

image286muse: har lyssnat igenom både showbiz och hullabaloo, är faktiskt på andra varvet av showbiz nu. det är en ganska kort skiva. kort och jävligt bra, jag tycker att deras äldre material är så tilltalande eftersom det är så experimentellt. visst är black holes and revelations också experimentell, men den är lite plattare än speciellt showbiz och origin of symmetry, och även absolution.
"falling away" är lite countryblues-inspirerad vilket bevisar hur mångsidiga de kan vara utan att tappa sitt speciela sound. "muscle museum" var redan innan en favorit. men även "sober", "sunburn", "unintended" och "escape" har vuxit på mig den senaste timmen. fan, det är svårt att välja ut favoriter, det går inte. allt är så otroligt jävla bra.

disc1 i hullabaloo kan jag inte riktigt uttala mig om eftersom allt var så nytt att jag inte riktigt tagit till mig det än, går liksom inte genom en lyssning. men det var bra, jag vet bara inte hur bra än.

disc2 var iallafall otroligt jävla fantastiskt skitbra. en livespelning från paris, straight through. otroligt underbart. jag förstår verkligen varför jag fick upp intresset för muse när jag såg dem live. tack, amanda.

she burns like the sun

yes, skivorna hade kommit! jag älskar muse, otroligt mycket. först ska jag bränna av hela "showbiz", är bara på spår 1 än så länge. sen får vi se om jag hinner med hullabaloo, det är ju trots allt en dubbel-cd.

nu ska jag skruva upp volymen lite och fortsätta lyssna.

slem

det luktar illa här, det satt några svettiga killar här alldeles nyss.

snart slutar jag iallafall, skönt. jag vill ha lov igen, nu! hoppas att skivorna har kommit men ja, man kan ju aldrig vara säker. hoppas kan man dock. och det skulle vara trevligt, men jag skulle nog inte hinna lyssna på båda ändå, blir väl att jag lyssnar igenom showbiz isåfall. om dom har kommit alls, vilket inte alls är säkert. men jag hoppas. HEH.

min näsa gör ont av denna äckliga lukt. skona mig
.

uno

lektion ett är avklarad. bara två kvar. onsdagar är sköna. på lektion har jag inte gjort mycket, faktiskt inget alls om jag ska vara ärlig. om inte filmerna jag tittat på, på youtube räknas. hm.

so real

totalt mörker. när jag vaknade imorse, hoppades att klockan bara var 6 så att jag kunde somna om i en och en halvtimme men den var tjugo över sju, då var det kolsvart. det är fortfarande mörkt, och när jag går till skolan kommer inte solen ha gått upp helt. det är tungt att gå upp nu, men jag var inte särskilt trött imorse vilket var otroligt skönt.

och när jag är ändå är på g och klagar kan jag ju försöka beskriva den otroliga smärta jag känner i mina underarmar. det är som när man varit ute och gått jättelänge, eller när man blivit kall om benen. en tryckande smärta som liksom kommer inifrån. som om någon raspade på skelettet eller karvade köttet inifrån. hm, however.

kul med skola idag.


just keep swimming

det gäller att vara positiv, och jag är faktiskt ganska bra på att leta fram positiva saker. som t.ex:

det är inte långt kvar till sportlovet!
på vardagen får man tillbaka normal dygnsrytm!
en dag närmare sommarlovet!
en dag närmare studenten!
(och så kan man fortsätta - en dag närmare allt)
mina skivor kanske kommer imorgon

och så skulle jag faktiskt kunna fortsätta. man får liksom inte fokusera på det dåliga, det allmänt dåliga och sen att skolan sätter igång igen. man måste försöka vara glad och det kommer man nog ganska långt på - ett bra humör.
jag har lite nytt låtmaterial också som jag borde få ihop ordentligt, men det får bli till helgen eller nåt.. måste ju ut till stallet och rida yngve igen också, måste snacka med lene!


take away my anxiety

tisdagskväll, men egentligen söndagskväll. vilket är exakt lika med stark ångest. fyfan.

jaja, det kunde varit värre. vi kunde ha börjat redan i måndags osv. nu är det bara tre dagar och sen är det ju faktiskt ledigt i två dagar. sen börjar det på riktigt. hum. sen är det en hel del lov under vårterminen och sen är det ju faktiskt sommarlov. sommarlovet längtar jag efter som en gris, men innan dess händer det ju andra trevliga saker, som italien och musik direkt och sånt. always look at the bright side of life osv.

yes please

"ABBA wrote some of the most camp, woofter music ever made and 'Dancing Queen' is a particular guilty pleasure. They had great melodies, were a bit glam and listening to them always just makes me want to put on a cat-suit and move to Sweden." - matthew bellamy

lost in lost

jag har fortfarande ont i magen, fick inte i mig så mycket frukost. men lika bra är väl det, huhuhöhöh.

näej fybannemig jag har verkligen inget kul att skriva, om sisådär en timme ska jag väl iallafall traska iväg mot malisa och så blir det massa lost hela dagen. typ, notalgi eller något, det var ju så himla längesen lost gick på tv faktiskt. men snart kommer det tillbaka, hurray! onsdagar har fått sin mening tillbaka. eller ja, heroes är ju faktiskt också ganska bra.

nighty

det här måste vara rekord - klockan är innan 22 och jag sitter och borstar tänderna, gör mig redo för att sova. men jag är faktiskt trött och dessutom har jag ställt klockan på nio imorgon, ska försöka komma upp i tid sista lovdagen. fyfan, sista lovdagen, bara de orden gör mig spyfärdig.
ska iallafall hem till malisa och titta på lost - wooah, det blir nog kul. ska spotta ut tandkrämen nu innan jag börja dregla ut den över tangentbordet. cheers!

snowboard

idag har jag, för första gången i mitt liv, åkt snowboard! det gick väl som det gick men jag tippade faktiskt bara en gång. hade ju stadigt stöd ändå så.
lite underligt är det allt, att jag inte prövat på snowboard tidigare. men ingen i min familj är intresserad av varken skidor eller snowboard. den enda gången mamma och josefine och jag skulle åka till skattmansö och åka skidor, blev jag sjuk och låg hemma och spydde eller nåt. så det har helt enkelt inte blivit någon snowboard för min del.
nu var det ju inte direkt värsta backarna vi åkte i dock, skolparkens backar där det var typ is, men ändå! jag har iallafall åkt!
vi kom även på att om man satte sig på snowboarden så funkade den alldeles utmärkt som pulka, därför blev det några tre-manna åk på snowboarden också, och så åkte vi blades, och amanda körde lite på alla möjliga kvarlämnade grejer, halva pulkor och sopsäckar och sånt!
sen gick vi runt på stan med tusen väskor och snowboard och hela köret, skulle köpa lunch och kolla busstider och lämna in lenes skrillor på slipning. efter det var det dags för repa, det gick väl som det gick. och sen skjuts hem igen, väl hemma blev det en dusch och nu sitter jag här. har förjävligt ont i magen och vet inte vad det beror på, jobbigt jobbigt.


mornin

jag har inte sovit gott inatt. jag har vaknat för många gånger, av olika anledningar. dels för att jag somnde i mjukisbyxor och t-shirt, det blev väldigt varmt ibland. vaknade klockan nio av att någon väckarklocka ringde någonstans, och min väckarklocka var ställd på 9.15 så kändes lika bra att gå upp. i övermorgon ska jag upp två timmar tidigare! men det ska nog inte bli några problem, bara att gå och lägga sig ordentligt imorgon. öh. haha! det kommer nog gå bra.
vet inte riktigt om det blir någon tripp till skolparken, det är bara slask och inte alls mycket snö kvar. får se får se, känns inte så bra att ringa och väcka nån nu och diskutera saken.

jag ska väl snart äta lite frukost, och min efterlängtade banan. hm, blir nog filmjölk med banan och russin. gott gott gott. och knäckebröd. gott gott gott.

my day

image285
idag har jag varit med malisa ut till stallet. det var mysigt, och inte ens kallt trots snön. det är skönt att inte frysa, men så hade jag ju också massor av lager kläder på mig. skrittade pinto, liten liten c-ponny och prövade icaros, d-ponny, och det var en pigg men trevlig häst. jag är dock lite feg av mig, så det gick väl sådär att rida, men kan tänka mig att han blir riktigt fin om man lär känna honom. han var ju väldigt svår.

imorgon ska jag upp relativt tidigt, och packa på mig massor av kläder. vi ska promenera ner till först friskvårdarna, för att lämna gitarrer och ombyte, och sen till skolparken för att åka blades och snowboard och pulka och allt kul snön kan innebära. dock verkar det som om snön håller på att smälta bort (jävla plusgrader), men vi får hoppas att det finns lite kvar imorgon.

ikväll var jag och josefine över till amanda och åt melon, aprikos och vindruvor. herregud vad gott det var. nu är jag sugen på banan men ska försöka att sova istället. banan får jag käka imorgon istället!

godnatt!

wishlist

det här är vad jag behöver just nu.

- jacka eller random tröja med krage
- elgitarr
- skivor; showbiz och hullabaloo
- concealer
- skor, några random sneakers
- klippa mig lite
- en till gitarr-sladd

det är väl ungefär vad jag behöver som allra mest. det bästa är att det är inom rimliga gränser. en tröja är ju inte så svårt att köpa, elgitarren har jag snart sparat ihop till. skivorna ska jag beställa ikväll. concealern får nog vänta, kan sno morsans så länge. skor får jag väl se, inget direkt jätteviktigt. köper väl några om jag hittar några jag gillar. klippa mig får jag väl göra själv nåndag, ska bara trimma lite liksom. och en gitarrsladd köper jag nog när jag köper min nya elgitarr.
yes.

thoughts of a ..

det är underligt hur humöret kan skifta, utan att något speciellt egentligen har hänt. för bara några dagar sen så var jag beredd på att bara skita i allt, det kändes som att både hästar och musiken var någonting som jag aldrig skulle kunna tänka mig att liksom lägga energi på. idag är det helt tvärtom. det är skönt när man har såna dagar, och det är svårt att tänka sig att man har kunnat varit så negativ till saker man egentligen är beroende av.

ikväll ska jag beställa två skivor, underbart.

godmorgon

jag är så trött men jag förstår inte varför. jag sov nio timmar inatt, på vardagar brukar jag sova 5-6 och vara lika trött.. hm, jaja, tröttheten går väl över snart hoppas jag. hursomhelst blir jag nog hur pigg som helst när jag går utanför dörren av kylan jag möter, så ingen idé att oroa sig x)

hade ställt klockan på 9.30, och jag hade tydligen lagt min mobil på golvet alternativt haft ner den på golvet inatt, så det tog ett tag innan jag hittade den faktiskt.. nu har jag bara setat invirad i mitt täcke och tittat lite på datorn. ska försöka få upp bilderna på bilddagboken nu, idag kanske mitt tålamod är lite bättre. hehe.

blabla

okej, blir ett jävligt kort inlägg eftersom jag är otroligt irriterad och trött, och ska upp halv tio imorgon och har tusen saker att göra innan jag kan gå och lägga mig, men iallafall.

sprang ute i snön, nu har jag nog lungcancer eller iallafall en hejdundrande förkylning. vettefan om det var värt det, det var nästan inomhusbilderna som blev bäst alltså. men man måste offra sig lite för konsten.

image280                  image281

lyckades välja dom fulaste bilderna och ladda upp här också men JAG ÄR SÅ IRRITERAD och stressad så skitsamma, laddar upp bilderna i min bilddagbok imorgon och ni får väl kolla där om ni är skitintresserade. funkade såklart inte att ladda upp dom idag, älskar tekniken, och nu hinner jag inte.


imorgon ska jag till stallet iallafall, malisas stall denna gång. ny häst igen, trevligt trevligt. åh, jag vill rida! nu! men snart så.


mornin

snark. vaknade halv tio, ganska död. har ont i magen, ingen aptit, mår illa. men lika glad för det är jag, passar ju perfekt med min nya kosthållning.

idag ska jag modella, och fota. kulkul men jag kommer frysa ihjäl. jaja. ska försöka äta något nu, men bara tanken får mig att må ännu mer illa. mmm vinterkräksjukan vore perfect nu.


you got to be the best

imorgon ska min meny bestå av detta;

- frukost: en smörgås med ost och gurka
sen grönsaker och frukt om jag blir hungrig
- middag


HERREGUD. men jag orkar inte träna. fast jag ska träna, ändå. också.

give me that jacket



jag har hittat the jacket of my life. ärligt talat så är den det finaste jag sett på mycket länge och jag kommer älska den som köper den till mig.
tyvärr så kommer ingen göra det, så jag får nöja mig med att älska ingen och spara pengar till den. men en dag, då ska den pryda min kropp, det kan ni slå er i backen på!

hest

image278
det var en trevlig liten filur. skrittade mest bara, lite trav, och lite bockning och några galoppsprång blandat med bockningar. hihi. trevlig iallafall, kan nog bli en otrolig häst om man lär känna han ordentligt. och det hoppas jag att jag får chansen att göra, ska ut igen och prova och sånt. hoppas att xante, lenes häst, blir bra i benet också så vi kan rida ut tillsammans, vore jättemysigt.

en annan sak som var lite mindre trevlig var att jag lyckades tappa bort min sprillans nya ridvante, i snön nånstans. gick och letade sen men den var puts väck, inte så lätt att se i mörkret heller. kanske hittar den i vår nångång, haha! hoppas jag blir kvar där tills i vår, att rida ut på våren är ju typ det bästa som finns..

nu är jag verkligen dödshungrig, så lite middag snart skulle inte sitta helt fel.

fråga kräver svar

innan jag åker iväg vill jag bara fråga:

är det någon som har en liten aning om hur mycket det kostar att frakta varor från typ..amerika? inte särskilt tunga varor, kläder och sånt? hoppas på tusen svar.

jag är vaken tidigt

HEY. klockan är inte ens 10, och jag är vaken! och gissa vad. jag vaknade redan klockan 09.00 till och med. yes, exakt klockan nio också, helt av mig själv.
egentligen var jag snorigt trött, och hade nog somnat om igen om det hade varit den normala jag som hade haft övertag, men nu så har jag bestämt mig för att ändra min dygnsrytm lite iallafall. gå och sova runt 23-24 och sova till 9-10. det är ju liksom lagom, istället för att somna runt 3-4 och vakna 12. usch.
image277
idag blir det somsagt ut till stallet och upp på hästryggen (!) för första gången på året. hehe, men det var iallafall otroligt längesen, flera månader sen iallafall. ska bli spännande. ridkläderna, inklusive min förstora ridhjälm, är uppletade och kamerabatterierna är i laddaren. jag är redo!

(fast jag ska inte dit förrän 13.30, men ändå. det är alltid bra att vara ute i god tid!)

so long suckers

denna dag börjar ta slut vilket är skönt.

imorgon ska jag lata fram till 13.30 och då ska jag möta lene vid sjukhuset och sen åker vi till stallet och delar på yngve (haha!) för xante, hästen lene rider, har fått sprutor och sånt hos veterinären så han ska stå i en vecka eller så. hoppas jag inte flyger som en vante, men då har jag ju iallafall lene som kan rädda mig snabbt.

funderar på att gå och sova snart, men eftersom jag inte vaknade förrän 12 imorse kommer jag ändå inte kunna somna. imorgon ska jag ställa klockan på 10.30 (tidigt för mig) och då ska jag fan gå upp också!




oppose and disagree -
 destroy demonocracy.

nej

fan vad jag är på dåligt humör alltså. jag vill helst av allt gå i ide, och sova fram till våren. visst, det är väl fint och så med snö och egentligen så skyller jag på vädret bara för att ha något att skylla på. skulle det vara strålande solsken och flera plusgrader skulle jag antagligen sitta här, bitter, och skriva exakt samma saker.

och grejen är att jag vet inte ens vad som är fel. dåligt humör bara. dåligt humör suger.

lazy

vilken seg dag jag har haft idag. och jag har bara varit vaken i fyra ynka timmar också, det är ganska sjukt. jag tror jag har seriösa sömnproblem. kan väl skylla mig själv eftersom det lär ju ha varit jag som startat dom - men hursomhelst så somnar jag otroligt sent och vaknar senare otroligt sent. framåt 12-13 masar jag mig ur sängen, det gjorde jag idag. åt frukost framför tv:n, lyssnade på en skiva, cyklade lite på motionscykeln (hey, nån nytta måste man ju göra!?) och sen har jag bara tittat på tv och duschat.  

ganska värdelös dag.

malisa hade planer på att fota i snön också, men jag såg hennes sms för ca 10 minuter sen, inte så bra tajming där. hoppas att snön håller sig kvar. tills imorgon också, då jag och lene ska åka ut till stallet. läskigt värre, rida ut i snön på en häst man aldrig suttit på förut. hoppas jag kommer hem helskinnad (snön är ju iallafall mjuk).

nu ska jag väl fortsätta göra ingenting. börjar bli lite små-hungrig också, ska se om man kan fixa något att äta.

glad konstatering: det blir väl ljusare och ljusare på eftermiddagarna nu, eller är det bara jag som inbillar mig? visst, det är kolsvart runt 16, men vid 15.30 är det ju fortfarande ljust.


green giant + fullkornsbröd

image275
nattfika. syndernas synd, men ibland kan man bara inte låta bli det. och jag fick helt plötsligt ett otroligt sug efter majs (notera att det är ett m i början av ordet och inte ett b.) därför bestod mitt kvällsfika nu ikväll av majs, och en smörgås. och jag tror nog att en simpel smörgås och en simpel burk green giant inte suttit så bra på länge!

klockan är inte överdrivet mycket, men det är släckt och tyst överallt så det känns som den är betydligt mer än vad den egentligen är.. därför ska jag snart försöka hoppa i sängen, börjar faktiskt bli lite småtrött. imorgon får vi se vad som händer, ska iallafall försöka träna lite. träning gör ju en pigg och glad så det kanske kan påverka mitt negativa humör lite.

nej, nu ska jag titta på en live-spelning av "unintended" som man fick ladda ner från muse' hemsida som en liten julklapp, haha. helt galet bra. jag älskar muse. och jag tror jag måste älska 2008. annars blir det svårt. 

hej och hå

fan. jag vill kapa internet och förstöra alla datorer i hela världen ibland. jag skrev precis ett långt och fint inlägg om hur synd det var om mig och hur mycket mitt liv är problematiskt just nu (typ: jag mår illa för jag har ätit för mycket russin).

iallafall, jag fokuserar på alla dom dåliga grejerna just nu vilket inte alltid är så bra kanske. ska faktiskt bli bättre på att tänka positivt. framåt våren blir väl lagom, på våren är man ju glad ändå hela tiden. lätt att se positivt på saker när det är snöslask?
förvisso är det väl det, om man intalar sig det men det orkar man ju inte alltid göra. hellre att man är negativ, dryg och jävlig under vintern som är både dryg och jävlig, och sedan låter lyckan blomstra ikapp med blommorna på våren ellerhur?

bilder från nyår kan ju pigga upp iallafall. nu ska jag fan inte festa förrän i sommar igen.
image274


don't get into it

image270jag tittade precis på säsongs-avslutningen av heroes. jag vet inte riktigt varför jag gillar heroes, eller jag gillar det väl inte överdrivet mycket. men det är tillräckligt spännande och underhållande för att jag ska fortsätta följa det, och det ska ni veta, är ganska ovanligt. lost är den enda serien som fått mig att fortsätta titta, hittills då. även om lost är en klass för sig.
sen har jag ju onsdags-eftermiddagarna lediga också, vilket är ganska ultimat för lite tv-tittande osv.

hursomhelst. jag kan inte förstå varför dom alltid ska envisas med att ta livet av dom snyggaste/sötaste/charmigaste/trevligaste karaktärerna? nu smällde ju peter petrelli i luften och han var ju både snygg, söt, charmig och trevlig. och numera väldigt död. dock tror jag nog att säsong två har lite överraskningar att bjuda på, och jag blir inte förvånad om det visar sig att peter faktiskt överlevde trots allt. tills dess får jag helt enkelt sörja.
image271
och det var ju samma sak i lost. där var det bara bye bye charlie istället. kanske inte den snyggaste, men helt klart sötaste, charmigaste, trevligaste och roligaste. och samma sak i lost så var det precis i säsongsavslutningen dom hade mage att döda honom också. hm!

sommar

image269

jag skulle ge mina sista pengar som egentligen ska gå till två skivor, för att få hoppa in i bilden och stanna där i ett par månader.

jag hatar vinteeeeeeeeeern.

for one moment i wish you'd hold your stage

image267just nu är jag på dåligt humör. jag är för mätt, jag fryser, det är mörkt, det är kallt och jag är trött. Jag har iofs väldigt mycket roligt att se fram emot. men fan. man kan inte vara på bra humör jämt.

jag har faktiskt varit på väldigt bra humör den senaste tiden.
trots allt är jag ju på helt ok humör, det är ju lov och sånt. det är precis som vanligt egentligen, bara det att jag slipper tycka skolan är jobbig också. så egentligen borde jag ju vara väldigt glad?

skitsamma. jag längtar till våren otroligt mycket. januari och februari kan ju gå skitsnabbt. sen i mars åker jag till italien, funderar på att hälsa på matthew bellamy och pussa på honom lite. hoppas det är ok med honom.

hejhopp

just nu är jag så jävla irriterad att jag inte ska skriva särskilt mycket.
men iallfall. dagen har varit trevlig och skön. blev ingen repa pga lite olika omständigheter - tar det imorgon istället. Har varit ute och gått i slasket iallafall - och legat och kollat på pinocchio och bert hemma hos amanda, tillsammans med chipspåsen, dipen, gurkbitarna, aprikosbitarna, chokladsmeten, och ananasbitarna. riktigt trevligt. och som någon skrev - den här dagen räknas inte riktigt som en dag av det nya året - imorgon ska jag börja rasa i vikt och bli snygg smal och bäst i hela världen helt enkelt. YES.

känns som jag borde sova snart, börjar bli trött trots att jag sov ända till 12 imorse..

åhåhå, jag vill ha bilderna från igår. dom på Marikas kamera kommer inte om typ ett halvår eftersom hon måste till Norge och hämta installations-cd:n först, men Karro hade ju faktiskt sin mobilkamera, bättre än inget det!

Första januari

Vaknade fakiskt klockan 12.00 exakt idag. Skönt att inte sova SÅ länge. Mår prima ballerina idag faktiskt, skönt. Vatten is the shit.

Ska väl försöka sammanfatta kvällen lite.. vi lagade mat hos Amanda, den såg lite misstänkt ut innan man lagt kycklingfileérna i buljongen, men det blev faktiskt riktigt gott. Buljongen bestod förövrigt av X antal hemliga grejer, men lite aprikoser och en hasselnöt var det iallafall i! Till det åt vi klyftpotatis (råkade salta min för mycket) och jag varvade middagen med inte mindre än tre olika drycker!
Efter middagen så åt vi TVÅ efterrätter, vi hade faktiskt tre men den tredje rann ut i sanden? Får se om jag springer över till Amanda och äter upp den ändå sen, moahaha. Sen blev det dans och prat innan vi begav oss ner mot torget. Vi bestämde att vi skulle gå vid kvart över elva för att hinna ordentligt till tolvslaget, men en minut i kvart i elva satt alla samlade runt köksbordet, kom väl iväg vid halv tolv.. och vi var väl inte direkt världens snabbaste sällskap, så vi var där i sista stunden i år IGEN.

Och vad som hände på enköpings torg stannar på enköpings torg. Haha, eller inte. Men det var trevligt iallafall, träffade mycket folk jag glömt bort överhuvudtaget existerade faktiskt.

Nu ska jag väl snart se om jag kan klämma i mig lite frukost, och får se om vi kommer iväg till repan sen..nånting säger mig att Lene inte mår så jättebra idag.. eheheh.


2008

ÅÅH FAAAN DET HÄR ÅREYT SKA >BLI SÅ JÄVLABRA!!!

Fick faktiskt skjuts hem, vilket var väldigt lyxigt. Kom hem runt typ halv två, har sminkat av mig, borstat tänderna och druckit tre liter vatten. Nu ska jag sitta här vid datan ett tag, läsa lite och fan..

iallafall, nyår var jättetrevligt. när dom startade singstar hemma hos amanda blev jag lite skeptisk men fick dom tillsist att stänga av det, och så hände annat kul innan vi drog ner mot torget där jag nog "gott-nytt-årade" varenda människa jag någonsin träffat. jag måste säga det - jag är otroligt bra på att känna igen ansikten alltså.

kunde knappast invigt det nya året på bättre sätt alltså. och nu sitter jag här med MUSE i hörlurarna, kan ju KNAPPAST bli bättre. hoppas dom kommer hit i år igen!?!??!!


RSS 2.0