Den där .. novellen! :@

Nej fytusan, jag har sån idétorka. Ska skriva en novell i svenskan, det är det enda som är kvar i svenskan den här terminen, så enkelt, tänker ni - sure, men jag kommer ju fan inte på vad jag ska skriva om :@ Har skrivit massa böcker, noveller i både svenska och engelska osv, så nu har ju alla ideér tagit slut, i princip..

Annars är det ganska soft i skolarbetet. Är klar med engelskan, ska bara lämna in och redovisa så hoppas jag att jag har mitt betyg serverat som på ett silverfat. Franskan är det väl lite sisådär, men två fjuttiga steg ska jag väl hinna med på en månad, samma där med matten. 24 ska jag redovisa imorgon, så då är det bara 25 kvar, var och kollade på provet idag. Verkar ganska enkelt, måste bara repetera osv..sen måste jag ju göra uppdraget också, pallaaaaaaa.. Hatar matte!

Musiken måste jag börja med..:/


Alltså, gah, jag pratar bara om skolan i mina bloggar nu...:S Men det är det enda som händer i mitt liv just nu och mitt huvud är fullt av tankar typ "Vad ska jag skriva om i musiken, hur löser man den uppgiften i matten, vad ska jag göra i bilden, vad ska jag skriva om i svenskan!?" osv. Och som vanligt överröser lärarna oss med uppgifter veckorna innan skolan!


Idag var det lucia-förberedelse, haha. Ännu en sak som tar skoltiden ;)  Men det är kul osv. Jag och Malisa skulle vara stjärngossar för att rebellera lite mot att lucian inte fick vara av det maskulina könet. Men sen tvekade Malisa, och sure - stjärngossar är fula, lika fula som tärnor. Så jag vet inte, vi byter väl till pepparkaksgubbar(gummor), även fast det skulle vara roligare med stjärngossar. Aja, jag vill inte vara det själv, hur osjälvständig jag än låter.

Nej, nu ska jag kolla igenom gamla fotoalbum..i bilden ska man rita av ett foto på en "äldre släkting". Får se vad jag hittar. Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0