Tråk-dag

Fast det är ju faktiskt fredag, alltså sista dagen på höstlovet och då får man lov att ha lite tråkigt. Jag har kollat runt lite på kläder, eller tja, t-shirtar. Jag vill haaa! Någon som kan ge mig typ 10.000 och följa med mig till Stockholm och handla kläder? GAH! Pengar, pengar, pengar..

Aja, bara 17 dagar kvar. ><

Skulle beställa Led Zeppelin t-shirt också men såklart fanns den inte i lagret, typiskt! Så då fick jag värsta beslutsångesten. Fast helst av allt vill jag ha den där Led Zeppelin - väskan och en Pink Floyd t-shirt. Hatar att man måste beställa allt från internet ifall man vill ha band-grejer, det blir så dyrt med frakten. Dessutom är allting dyrt redan från början, jag blir helt galen.

Önskar att det fanns något ställe i enköping där man kunde köpa band t-shirtar..ohyes, det önskar jag verkligen!

Sen så vill jag köpa en ny palestina-sjal också eftersom min syster snodde min.. Svart/vit är ju originellt och bra, den är snyggast. Men alla på skolan springer omkring i såna och verkar inte fatta att de går runt med något som faktiskt har en politisk innebörd? Det är ju så pinsamt! Kanske ska köpa en röd/vit, den står ju för både fritt palestina men även för kommunism och socialism..och jag är ju varken kommunist eller socialist så det känns lite wannabe. Då är ju lila kvar som står för femenism och det är ju bra osv, men den är så ful! :P Haha okej inte ful men ljuslila är väl inte direkt min favoritfärg..



Det var inget fotande idag. Folk kunde inte ta sig hit in till stan osv..inte så överraskande kanske. Vi tar det på söndag istället. Då är det säkert dåligt väder och skit, men jaja. Optimist javisst!

Så istället tänkte jag sitta här och dregla över kläder på internet och njuta av att kunna använda min systers laptop en sista dag. För hon kommer hem idag. Sen ikväll blir det väl god mat och shit.

Imorgon ska min familj + Ronjas familj åka till Arosfortet i Västerås, som Fångarna på fortet, typ..inte för att jag har varit där men mor min har berättat. ;) Ska bli kul!

Sen är det ju söndag och då ska vi somsagt fota.

Och sen....är det MÅNDAG! Åh, lycka lycka lycka. Fast jag har så jäkla mycket att göra i skolan och det suger lite. Menmen, slutspurt nudå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0