Don't leave now

Och så var denna dag avklarad.
Nja, nästan.

Ska iväg och spela gitarr snart, eller vid 19. Efter det kan jag andas ut och dagen är avklarad. Starkt Matilda, ännu en dag avklarad! Återstår att se hur många som..återstår.

Jag tror jag börjar få något fel på hjärnan också.. glömmer bort svenska språket mer och mer. Tja, glömmer bort det mesta för den delen. Och när vi ändå ska snacka fel, så kan jag ju lika gärna klaga över mig själv som går runt och biter ihop käkarna så hårt hela tiden, att jag får riktigt ont. Stressymptom? Jo för jag har det ju stressigt, inte i skolan iallafall.. är typ inget. Just nu är det väldigt skönt, tror inte jag skulle orka..

Bokade biljetter till The Cure också, ska väl bli..intressant ^^ Det lär ju vara lite smådåligt, men det är ju kult somsagt!



Försökte få tag på Amanda hela dagen..Lene frågade om vi kunde hänga med till repan, jag sa att jag skulle höra av mig när jag snackat med Amanda.. hmm, fick inte tag, ringde, SMS:ade men inget svar. Såg sen att Amanda ringt upp, men satt ju på lektion då och kände inte hur det vibrerade.. blev bajsorolig, ringde runt, ringde Lene och sa att jag inte fick tag på henne, och hon sa den smarta idén att "Hennes hemnummer då?"
HAHA, smarta tjejen, där svarade ju såklart Amanda direkt! Hon var hemma och var sjuk...
Dissade Lene och repan, och åkte hem till sjuklingen och hälsade på lite, tittade på TV och gosade med Olle. Kom hem för nån timme sen..

.. och jag är förvirrad. Skulle behöva en flaska starksprit eller nått nu alltså..

Skulle även behöva lite terapeutiskt snack med Per alltså! Ahh, på måndag, om typ fem dagar, ska jag redovisa engelskan och jag döööööör lite.

Hej och hopp.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0