Tydligen Ellen Page?

image311

Detta är då tydligen den jag är "fett lik".
Lite harmlöst kanske, när denna mystiska "G" påstod att jag var lik henne ibland, när jag hade klätt ut mig till en hippie med solglasögon på sne, men inte nog med det så snackade jag med en tjej på idrotten som jag i princip aldrig pratar med och hon sa "Åh, du är fett lik en tjej som är med i Hard Candy!!"
Okej, inget större fel på hennes utseende och när hon är lite mindre svettig är hon faktiskt riktigt söt. Men inte idealutseéndet direkt! Så nu sitter jag här och känner mig ful, fet och äcklig. Vet inte riktigt vad som är bäst.. plastikkirurgi eller är det lika bra att skjuta skallen av mig direkt!??!

(Och eftersom jag antar att det är mest svenskar som läser denna blogg, och de flesta svenskar är sååå jääävla tråååååkiga så : OBS ta inte detta inlägg för seriöst, jag är varken så utseendefixerad eller självmordsbenägen som det låter. Dessutom är det inget fel alls på Ellen Page's utseende, hon är fan en riktig pudding förutom i Hard Candy då)

image312

Kolla bara! Skitsnygg!! (Ser dock ingen likhet mellan mig och henne, men okej)

Kommentarer
Postat av: G

Att bli liknad vid den gudomligt söta Ellen Page kan väl inte vara annat än en komplimang? Fast det ska sägas, stundtals ser hon ut att vara 12 år i Hard Candy vilket känns väldigt märkligt.

2008-02-25 @ 17:33:35
Postat av: Matilda

Somsagt var så var jag väldigt ironisk, och jag tycker också att Ellen Page är väldigt söt, kanske inte i Hard Candy men annars så. Och - inte för att vara självkritisk eller sådär annat töntig men - jag ser iallafall ingen likhet alls. Ögonformen möjligtvis.

2008-02-25 @ 21:07:58
URL: http://allrightnow.webblogg.se/
Postat av: G

Nu har jag väl iofs aldrig sett en helt jämförande bild på dig och Ellen Page (som den du har som andra bild) så jag vet ju inte, men dem två bilder jag sett så.... ja.. jag ser likheter. :>

2008-02-25 @ 23:16:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0