Sweeets, you make me sick because I adore you so

Alltså, har jag inte ätit godis på ett tag så blir jag helt klart immun mot det eller något. Helveteee vad illa jag mår nu. Jag har inte ens ätit mycket. En bra grej är ju iallafall att jag dricker tonnes of water och med min förmåga att få vätskebrist så är det ju faktiskt skitbra.

Klockan är endast 22 en lördagskväll men jag har hunnit med det man ska hinna med på en lördagskväll, om det inte innebär festligheter eller annat som har med mänskligt umgänge att göra. Jag har hursomhelst hunnit titta på film, sitta vid datorn, ätit för mycket godis.
Japp, det är definitivt lördag.

Har en sak till att göra imorgon, förutom chilla i stallet - hitta på frågor till den där jävla intervjun, så jag inte får så fullt upp i veckan. Måste försöka jobba upp mig så jag typ ligger före, så jag inte missar alltför mycket när jag är borta nästa vecka. Jobbigare att jobba upp sig när man ligger efter, än att jobba upp sig när man redan ligger i fas.

Har även bestämt mig för en del saker, som kanske är lite för personliga att dilla om här i bloggen. (och ja, jag skrev nog det där för att göra er nyfikna.. kanske).

HEHU! Cheers så länge.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0