I won't leave you falling if the moment ever comes

Det har varit en ganska bra fredag, speciellt eftermiddagen - bra start på lovet!

I skolan gjorde vi inte så överdrivet mycket, jobbade lite matte och det gick bara bra. Fick tillbaka matteprovet också, är faktiskt förvånad över att det kan gå så bra för mig även fast jag inte pluggar särskilt mycket. Det kallas väl flyt antar jag.
På svenskan fick vi en ny bok att läsa - inte mig emot. All läsning är bra läsning, även de dåliga, då kan man dissa dom sen. Svårt att dissa en bok när man inte ens läst den bara för att den verkade dålig.
Och på ljudmedian hade vi någon utvärderinggrej, ganska smärtfritt det också. Sen var det bara fort hem, byta om och äta och en halvtimme senare var jag i stallet. Lene var också där, så vi red ut tillsammans. Ganska underbart i det fina vädret, och Yngve skötte sig exemplariskt (för att vara honom - han var bara lite bråkig på hemvägen men på bortvägen så skrittade han fint)

Sen åkte jag hem, och kände mig full av energi (haha så töntigt uttryck) så jag stack ut på en jävla lång joggingtur, väldigt skönt var det måste jag säga, även fast jag höll på att spy av ansträgning när jag sprang allt vad jag hade uppför backen.
När jag åt middag åt jag som om jag aldrig sett mat förrut så jag är fortfarande ganska mätt. Fixade lite på min design här på bloggen också, jag fick så jävla ont i ögonen varje gång jag öppnade min blogg förut..

Imorgon; Jogga, städa, laga mat (lite support från Malisa krävs..)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0