Everything about you is unite happiness

Dagen efter en konsert så har man alltid den där vemodiga känslan inom sig.. tillbaka till verkligheten liksom, vardag, snart skola och sen så är det bara så..
Vad har jag sysslat med idag då?
Jo, jag har varit ute i stallet och longerat Yngve och han skötte sig finfint, något som däremot inte skötte sig finfint var leran i hagen (kom ihåg gummistövlar nästa gång) HAHA, så det blev till att diska skorna under rinnande vatten när jag kom hem.

Det jag egentligen borde gjort idag, är att pluggat samhäll, men det skjuter jag såklart upp. Har ju faktiskt läst några sidor i samhällsboken så jag har ju kommit igång iallafall.

Imorgon blir nog en rätt jobbig dag.. prov på morgonen, beep-test på idrotten, måste ringa samtal, repa.. och sen dyker det säkert upp massa andra roliga saker.. haha, negativ, det är jag det! Men helvete vad skönt med lov snart! Har dock inga planer, får se vad som händer.

Börjar nästan få lite panik inför sommaren - jag har inga planer alls!! Kanske åker utomlands med familjen igen men blöh, då tar jag hellre pengarna för resan och åker nånannstans eller hittar på något annat. Ska väl sommarjobba också, trevligt trevligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0