Torsdag

TRE ÅR GAMMALT BLOGGINLÄGG
hahaha.
Från kramkalas.com

"Hon skrev att hon tyckte att det var förödmjukande när vi pratade illa om hennes favoritsport (konståkning, ballett på isen).. Jag är inte arg på henne, men jag tycker att hon OCKSÅ ska tänka sig för innan hon säger att hästkorv är det GOODASTE som finns, för hästar är liv och konståkning är.. skridskor.... BALLETT PÅ ISEN!
Jaja, hon får ju tycka vad hon vill, men hon tycker att det är förödmjukande när vi säger att vi innte vill följa med henne till träningarna men hon vill ju ABSOLUT INTE följa med till stallet, då ska ju vi kunna säga att vi inte vill följa med till hennes konståknings-träning.. För jag tycker att konståkning är ganska värdelöst, ifall man rider har man iallafall mer nytta (beror iforsej på omständigheterna) men jag tror att dom som red när dom var barn har mer nytta av det än vad dom som åkte konståkning när dom var barn..
Men jag säger inte att det är något fel på att hon tycker illa om hästar och älskar konståkning, vi har bara så olika smaker eftersom att JAG HATAR KONSTÅKNING och ÄLSKAR RIDNING, medans hon HATAR RIDNING OCH HÄSTAR och ÄLSKAR KONSTÅKNING!....

Jaja, det var det! BYE BYE

PS: Hästar kan visst vara GULLIGA, för dom e INTE ALLS EXAKT LIKA VARANDRA! Isånnafall kan man lika bra säga att människor är exakt likadana...-.-....-"

Kommentarer
Postat av: arne

HAHHA

2007-09-20 @ 19:49:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0