Torsdag

Satt och funderade lite över det här med skor. Det verkar vara något speciellt med tjejer och just skor. Jag har adrig riktigt förstått tjusningen, visst, skor kan väl vara kul men ibland är det ju hysteriskt!
Trots det så har jag ju faktiskt väääldigt många olika skor, dock bara ca 2 par som jag använder.

Hursomhelst; Nya skor är en pain att gå in. Speciellt mina nya, converse. Usch, jag får skavsår bara att tänka tanken på att jag måste använda de imorgon. När de väl är ingådda är de ju faktiskt jättesköna.
Kan man inte hyra nån att gå in skor åt en?

Somsagt, imorgon ska jag försöka pallra mig ur huset för första gången på några dagar. Har ju varit som längst till affärn som ligger några hundra meter från mitt hus, så det har inte direkt varit några långa promenader.
Men imorgon måste jag faktiskt ut. Ska till skolan, för att var med på skolfotot. Beroende lite på hur jag mår och så, men en liten promenix ner till aulan, smile, klick, klarar jag nog av.
Sen hade jag tänkt att svänga in till Coop och köpa en present till min lillebror som fyller år på lördag, och kanske till en annan tjej som fyllt år här i dagarna. Kan dock inte se nånting jag kan köpa till henne på Coop, men man vet aldrig :P

Börjar bli lite smått orolig, Malisa har ju stallhelgen och jag har lovat att hjälpa till. Men jag känner mig verkligen inte frisk! Får hoppas att jag vaknar imorgon och är mirakulöst tillfrisknad eller nåt.
Fan.


Nu ska jag laga mig lite mat, färdigmat. Det godaste som finns, naaej inte riktigt. Men allvarligt så orkar jag inte laga värsta kulinariska läckerheterna när jag har feberfrossor och en näsa som helst av allt skulle vilja gå och gömma sig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0