fredag

Det är ganska skönt att bara sätta sig ner och andas lite.
Även fast jag blir lite rädd för mig själv när jag är ensam och lugn. Det är då jag börjar tänka läskiga tankar och få sjuka dagdrömmar. Haha. Det hjälper inte med att Windows Media Player shufflar fram musik som skulle passa in i en psykotisk thriller, typ, A perfect circle's gamla godingar och sånt.

I must isolate you
Isolate and save you from yourself

Swayin' to the rhythm of the new world order and
Counting bodies like sheep to the rhythm of the war drums
The boogeymen are coming
The boogeymen are coming
Keep your head down, go to sleep
To the rhythm of the war drums


Hursomhelst. Har varit igång ganska ordentligt och det är väldigt skönt med uppbokat schema faktiskt. Annars blir det så att jag sitter och så kommer sjuka saker upp i min hjärna och så slutar det aldrig bra. Men nu har jag iallafall lite pingvinstänger som håller mig lugn.
Öh.

Hovslagarn var och fixade Centio, så bra så bra. Han blev riktigt fin! Hade bara två lektioner i skolan vilket var väldigt skönt, åkte dock inte ut till stallet förrän femöverhalvtrebussen.

Igår var vi ute och gick i skogen och det var så fint. Det var varmt och solen lös och vi såg rådjur och hjortar, Centio skötte sig utmärkt, trots en buske i skrevet. :o

Vi var även till kunis igen, Per erbjöd oss kaffe men vi tackade nej. Han är dock skyldig oss en varsin glass den gamle räven! Vi pratade jakt (höhö) och skrattade åt alla våra lärare vi har nu, och jag ska fan filma. Sen satt vi i gamla svenska-zonen som på gamla goda tiderna.

Kommentarer
Postat av: Ida

Hmm, jag har faktiskt totaldissat kunskap :P hehe^^ kanske skulle vandra dit ngn dag :P

2007-09-15 @ 17:48:00
URL: http://lifeisfordummies.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0