Wednesday: over

Jaha då har man klarat av en till dag då! Det tycker jag är bra för nu är man en dag närmare jullovet. (Jag hallucinerade precis, tyckte jag såg jesus i min spegel här bredvid mig, tänkte bara säga det)

Men iallafall..en dag närmare jullovet var det ja. Och en dag närmare helgen också vilket ska bli skönt, helgen alltså. Även fast den är alldeles för kort så är det ju iallafall ledigt och det är skönt.

Just nu känner jag mig riktigt full. Ja, alltså, inte berusad, men full på mat. Åt precis två mackor, kunde inte motstå. Varför ska man motstå liksom!? Att vara tjock är inget fel alls, då fryser man inte lika lätt och så. Nej nej det finns ju faktiskt nästan bara fördelar.

Plupp, imorgon har vi jobbig EOS och sen svenska. Hmm..torsdag.. är väl meningen att jag ska pallra ner mig till gymmet också, får se hur det går. Har ju inte vart därnere på typ en månad nu, hehe. Självbehärskning har aldrig riktigt varit min grej.

Jag vill klippa mig också, inte så mycket men tillräckligt mycket. Okej, ganska mycket. Typ tio centimeter. Men jag kommer ångra mig, yes. Därför låter jag mitt hår växa. Jag ska fan inte klippa det innan nyår, då är jag mogen nog att ta det otroligt stora beslutet. Heh.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0