I want to ride my bicycle, I want to ride my bike

På torsdag vankas det friluftsdag för niorna, vi samlas vid idrottshuset och har sedan tre val att välja mellan, beroende på vilket betyg vi siktar på;

G = cykla ut

VG = jogga/gå ut

MVG = springa på under 30 min ut


Vilken grov underskattning av det mest fantastiska och miljövänligaste färdsättet som finns - cykling! Vem har sagt att man har bättre kondis för att man orkar gå/jogga ut? Det är mycket jobbigare att cykla än att gå, bara det att gå tar längre tid. 
Varför vara primitiva och gå tillbaka till den tiden då vi var tvungna att springa ifrån björnar och andra läskiga djur - när vi har mycket smartare sätt att ta oss fram på och framförallt fly från alla lejon som lurar i skogarna?


Hur som helst ska vi väl framme i Bresse (om vi nånsin kommer dit..) paddla kanot och det är fan askul. Ännu ett sätt att ta sig fram på som är mycket smartare och roligare än att springa. Måste stimulera lite kanotpaddling innan imorgon då, man måste ju visa gamla takterna från den äkta kanotpaddlaren man var förr i tiden.


Kommentarer
Postat av: Ida

Jag vill inte! Det kommer att kännas som att gå på Robinson igen med allt det har att innebära. Det kommer säkert inkludera spöregn och blöta jeans, tippning med kanot, spyor av granpissteet och kaos vid bygge av vindskydd :S Jösses! Men jag antar att det blir en liten tripp down memory lane :P Hehe, btw, himla bra skrivet om Greta ;)

2007-05-29 @ 08:05:41
Postat av: Matilda

Så lät det då, nu vill du inget hellre än att följa med ut på friluftsdagen. :P Spöregn = rätt kul, blöta jeans = inte så kul, men det är ju bara att dra på sig..eh..regnrocken! Tippning med kanot = skitkul, lite kallt i vattnet dock. Fast en kanot är ju typ så stabilt att det är en himla bedrift att den ska lyckas välta men. Spyor = inte så jättekul. Kaos = KUL!! Så tja..summan av kardemumman är att det kommer bli rätt kul ändå (enligt mig)

2007-05-29 @ 20:33:42
URL: http://allrightnow.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0