I know it's true but I'm sorry to say

Denna dag har inte riktigt varit på min sida alltså.

Började med att jag igår fick ett bett av något djur med tilräckligt mycket gift för att få ett knä att svälla upp till dubbla storleken och det var ju det det gjorde idag. Knät är helt mysko och det kliar utav satan. Kanske är det en svarta änkan. Spännande.
 Har ju gjort lite antal misstag, slog igen bildörren rätt på mitt höftben så nu har jag ett lagom mysigt och lagom blodigt sår. På höftbenet!?!?!?! Vem fan gör illa sig på höftbenet?
åkte ut till stallet, skrittade bara en riktigt kort bit, åkte hem, jag är så trött, jag vill sova!!
Imorgon har jag bara en tid att passa - 13.30 då jag ska med Amanda och Lene och spela gitarr. Eller det blir väl två gitarrer och ett trumset.
Typ som två gitarrer och ett keyboard. Men istället trummor istället för keyboard. Det var tider det :(

Igår var ju iallafall riktigt trevlig dag. Igång från ca 10.00 - 01.00 så det tog ju lite på krafterna. Åkte iväg och letade efter en strand, hittade den inte, efter typ 4 timmars letande gav vi upp och åkte till klipporna. Gick runt och utforskade stället lite, lite olika öar sådär, sen kastade man sig ner i det klarblåa havet, riktigt skönt! Vart dock bara en badsnutt då det blåste jävligt kallt. Åkte in till Trosa, kollade på båtar, jag vill ha en. Inte så jättegärna men det skulle vara kul! Har ju en båt men en liten fjuttig motorbåt som går sakta så att fjärilar flyger om en. Näej en riktigt snabb en ska det vara, 500 hästkrafter minst! Eller en riktigt stor en som inte går så fasligt snabbt men är ruskigt lyxig.
Hursomhelst, efter Trosa-visiten (hahaha) åkte vi in till Nyköping och käkade middag, vedugnsbakad pizza är det bästa, dock lite smaklös, fick lov att salta extra, saknades lite oregano, skulle gärna sett lite mer kryddor! Blabla åkte och hämtade josefine på flygplatsen, hemkommen från Luxemburg. Nästa sommar hade jag tänkt att ta mig dit.

Nu ska jag sova och börja om med en förhoppningsvis bättre dag imorgon!

Snark

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0