Snö

Imorse var verkligen en sådan där morgon när hela kroppen skriker "NEJ JAG VILL INTE GÅ UPP." Även fast jag somnade runt elva igår, vilket är ganska tidigt ju. Jag hann ner ungefär halvvägs nerför trappen inna jag tänkte att "Fan, jag försover mig idag", och jag var precis påväg tillbaka när något slog mig att så får man inte göra, nejnej. Det kan ha något att göra med att vi hade musikgrej 9.30, det kan ha att göra med att jag är så jävla feg. Eller nja, egentligen inte eftersom jag utan problem har kunna "försovit" mig, när jag egentligen suttit på skoltoaletten och läst Gökboet, skoltoaletter är bra, när de är nystädade. Jag gick upp iallafall, lite stolt över att jag tagit ett sådant klokt och ansvarsfullt beslut och jag skulle precis duscha varmt skönt nja kallt för det fanns inget varmvatten. Det blev ingen dusch för mig imorse, kändes äckligt. Jag har träning ikväll och jag vet inte ifall varmvattnet funkar än, kanske bäst att undersöka saken direkt.
-
Tack Gud, om det finns någon.

När jag skulle gå till skolan var allt ganska crappy. Kallt, blåsigt, snöade. FAN! Efter ett tag tog den positiva sidan tag i mig och det var fantastiskt vackert med snö, alldeles vitt och såntdärnt. Jag ångrade mig dock ganska snabbt och det var kallt och jävligt igen. Jag ändrar mig ganska mycket under kort tid, har jag märkt.

Musikföreläsningen eller whatever - vi fick iallafall veta vad som gäller på musiken den här terminen - var bra, han är bra. Musikläraren alltså, precis som en musiklärare ska vara enligt mig. Synd bara att vi fick honom nu i nian, våran musik har varit knappt befintlig och allmänt pissig under de tre åren på Kunskapsskolan faktiskt. Men man får väl glädja sig åt det lilla.

Engelskakommunikation också, jag hatar att jag aldrig kan öppna min käft och säga det jag vill ha sagt.

Ritade plangrej, det gick väl sådär. Gjorde det hela förmiddagen, efter musikgrejen och hann med några streck eftersom det är så jäkla pilligt. Det är ju bara skiss iofs, men jag är så pedant ibland.

Nu ska jag fortsätta skissa, sen ska jag hinna spela lite gitarr också innan träningen, det går nog bra. Måste bara sätta igång nu. Ciao.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0