Seg som kola

Jag är helt slut. Det har varit ganska fullt upp hela dagen, mer än vad jag är van vid faktiskt. Upp klockan sju, gå till skolan vid åtta med en femkilosväska på ryggen, i värsta stormen! Det var inget kul. Vidare till idrotten, hade idrott, spelade badminton först - segt, sen basket - ännu segare, sen körde vi lite killerboll eller hur det nu stavas - inte så segt, nästan kul ju! Fast jag ska alltid gå in helhjärtat i saker jag gör - ge 100% helatiden liksom. Antingen struntar jag i det, eller så gör jag det ordentligt, iallafall endel saker!

Sen var jag i skolan, tjuho. Blev påmind en miljon gånger av olika lärare att börja tänka på att skriva gymnasievalen - mindre tjuho. Blev godkänd på svenskan också, och lämnade in ett annat svenskasteg, skönt..

Efter skolan köpte vi lite grejer brabra. Fast ena t-shirten sitter inte så bra men det gör inte så mycket. Ny väska, äntligen!

Nu tänkte jag jobba matte, men jag orkar verkligen inte. Om jag sluter ögonlocken somnar jag typ. Får göra det imorgon i skolan, lika bra det eftersom att jag inte kan något by my self, och måste ha hjälp av mattelärare. Mattelärarna på skolan är de jag gillar minst, okej, absolut inte alla men endel, är lite..jobbiga, hmhm! Men man får väl offra sig lite haha.


"Med ord kan man också förtrycka."

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0