No way out

Igårkväll hände en creepy sak. När jag skulle spela lite elgitarr hade jag hörlurar i förstärkaren, och tänkte precis börja spela, så hörde jag någonting i örat (nejmen, wow! ööh), högra örat för att vara bestämd för det var bara på det örat jag hade själva hörluren, om ni fattar? :P Den andra satte jag bakom örat för jag skulle stämma gitarren först.. iallafall, jag trodde att det var typ brus eller någonting, men så lyssnade jag noga och det var låg, låg musik! Har min förstärkare inbyggd radio eller? Jag lyssnade för att lyssna vad det var, och jag hörde tydligt att det var musik och sen nån som sjöng, fast det var så lågt att jag inte kunde uppfatta vad det var! Det var läskigare än vad det låter :P Och det var inte inbilling, jag lovar!
Så jag stängde av förstärkaren fortare än fortast och spelade inte nån gitarr den kvällen, hahah, feg som jag är.

Inatt tänkte jag (som vanligt) på hur det kommer vara på skolavslutningen, jag lär grina som en gris för första gången på länge. JAG VILL VERKLIGEN INTE SLUTA, jag får sån...ångest när jag tänker på det.

Idag spelade vi match, det gick skitkasst för mig, och det andra laget var.. okej, nu tänker jag inte skriva elaka saker här, man vet aldrig vem som råkar läsa, men det var inget trevligt lag att möta iallafall. Det blev 3-3.

Sen åkte jag hem och duschade, och jag märkte att vatten är väldigt..blött. HAHA

Ikväll ska jag äta som en gris och sova!


...snaaart måndag :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0