Helg

Jaha, då var det helg igen då. Veckan har gått himla snabbt och det lär alla veckor resten av terminen göra, så jag känner mig faktiskt stressad, tro det eller ej. Men det känns som om det är mycket helt enkelt.

Jag har massor av matte i skolan, och engelska och franska. Sen ska vi ju ha massa bild, slöjd, musik, SO, NO, Teknik och blabla..jag känner mig stressad första veckan i skolan, lite sick. Men på något sätt är det bra, då får man iallafall lite självdisciplin.
Ska försöka göra upp ett schema över helgen hur jag ska plugga och så, haha. Fast det är inte så mycket tid över eftersom jag har ovanligt fullt upp just denna helg. Men jag måste verkligen göra plan- och fasadritningen, fast det blir ju bara skisser iofs, eftersom man måste rita på såntdärnt stort papper. Sen måste jag sätta igång med engelskan och även matten, tyvärr. Får försöka hinna med den knappa tiden som finns..

Idag gjorde vi snyggsnygga kladdkakor..nja. Dom blev väldigt fina, men sen skulle vi dekorera ..hm.. väldigt vackert med sprutgrädde. Den smälte ihop till en jävla hög och det vart mest fult. Försökte göra ett "Z" på ena, eftersom att vi går i 9Z men det såg snarare ut som en kantig orm som hade korvat ihop sig på vissa ställen, men det gjorde ingenting. Dom smakade iallafall jävligt bra, och så fick jag pressa i mig sista biten som var kvar också, vilket resulterade i litet illamående, men whattaheck. Sista jourfikat ever då får man ta sånt, hahah.

Sen gick jag hem i det hrrm, vackra vädret. Usch på snön! Jag vill ha vååår nu! Fast..ändå inte.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0