Dagen i all ära

Okej, om man ska vara negativ (vilket jag ofta är tyvärr) så var dagen värdelös, om man ska vara positiv så var dagen helt OK. Jag ska försöka vara positiv.

Dagen började med att jag försov mig en timme, och det positiva med det var väl att jag vaknade utvilad. Men det vart i princip bara up up and away. Duscha, slänga på sig kläder och springa iväg till skolan. Jag hann iallafall i tid, med marginal.

Vi har syslöjdsvecka nu, så vi sitter mest ute i boffen. Vi kom inte så långt idag och det slutade med lite slagsmål och andra bråk om hur vi egentligen skulle göra, men vi kom fram till ett beslut iallafall (??). Vi är ganska oense om mycket..

Idag hann vi.. nåla en ärm. Somsagt, vi kom inte så långt men imorgon ska vi jobba där ute hela dagen förutom musiken också..

Beslutsångest är skiten :( Zandra frågade ifall vi ville dömma sexornas innebandymatch imorgon, kul och sånt, men vi valde att gå på musiken istället och dessutom behöver vi sy.. så, tja. Det vart inget av det. Men vi ska dömma åttornas turnering istället, det blir bra. Sen på torsdag är det innebandyturnering, fast då skulle vi tydligen också ha musik? Plus att vi måste sy, ooh, vi har verkligen valt bästa veckan att boka boffen :D

Haha, men imorgon får vi jobba järnet, på onsdag med så får vi väl spela innebandyturnering och så får vi lösa det med musiken på något annat sätt..

Varje gång någon pratar om det här att man måste öva sig att prata inför folk känner jag mig så jäkla träffad. Jag vill vill vill vill vill lära mig att kunna öppna käften, men jag kan inte. Jag måste intala mig själv att jag kan. Det går inget bra. Och så har vi muntliga nationella prov i engelskan snart.. jippie! Gud vad roligt att prata med folk som man knappt kan namnen på och jaaaa!!!" VÅGEN!!!

Gah. Nej, nu vart jag sådär tråkigt negativ igen.

Men matten är fixad iallafall, gud vad skönt! Engelskan, franskan, svenska, musiken och bilden kvarstår dock...hahaha. Och all NO förstås, prov nästa vecka eller nåt :D LÄNGTAR, CAN'T WAIT!

negativ igen

Btw, lärare har väl tystnadsplikt?

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ellerhur och jag hamnade med massa läskiga & redovsningen är utesluten för min del. jag strök mig också, hoppas ingen har något emot det ^^

2007-02-26 @ 14:39:48
Postat av: mona

självklart inte! va e tystnadsplikt för nått???

2007-02-26 @ 15:46:17
Postat av: mona

självklart inte! va e tystnadsplikt för nått???

2007-02-26 @ 15:49:22
Postat av: Matilda

Om man anförtor en lärare sina innersta tankar så borde den ju inte få gå och prata om saken med sina kollegor :(

2007-02-26 @ 16:05:54
URL: http://allrightnow.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0