Friday I'm inlove

Jag tror jag har haft den där rubriken tusen gånger. Samma med "I don't care if Monday's blue". Jag har alldeles för lite fantasi för att hitta på en rubrik som kan sammanfatta allt jag hade tänkt skriva om.

Hursomhelst, matte. Jobbade klart alla talen vi skulle så slipper jobba hemma och så. Känner mig smart när matten bara flyter på.. visst, det ÄR lätt, men ändå! Vi har typ bråk nu, haha, pinsamt enkelt iallafall men känns ju bra att upprepa så det sitter iallafall.
Sen hade vi svenska, renskrev min vackra novell/uppsats, handlade om små troll som sprang omkring i skogen. HEHE undra vart den inspirationen kom ifrån. 9z <3 Råkade ju skriva under med "Matilda Lindén 9z" men bara på kladden så som tur var så hann jag ändra till ES1ME. Dock lämnde vi ju in kladden igår så ifall hon läste igenom dom så lär hon ha undrat vilken klass 9z var??
Ljudmedia också, dock bara massa prat. Roligare med lite praktiska saker, som att tjuta och lyssna på tongeneratorn och sånt.
Sen åkte vi med Jessica ut till stallet, körde Pysen. Dock väldigt lugnt! Och sen väntade vi på Jessicas häst som kom så småningom, var riktigt roligt att se :) Sicken snygging var det också!
Sen sprang vi till invalida Centio och longerade, gick lite sådär!

Och nu har jag precis fixat klart käket så MMM äntligen. Hungrig som en varg!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0