Beastie Boys

Beastie Boys


nån som vill joina?

Sommarn lär bli bra faktiskt - jag lär bli rätt pank men vafan det e smällar men får ta. Hoppas ju på jobb och det skulle verklgien underlätta.

sen skulle jag ju hänga med perran och hans polare på pearl jam också. he he he he heee

Kommentarer
Postat av: Viktor

beastieboys e fan bland de sjukaste spelningar jag vart på. fick kämpa för mitt liv. har nog aldrig varit rädd annars på en spelning. gav upp när de körde fight for youre right och klättra upp på publiken. var så jävla liten på den tiden att jag segla utan att kunna komma ner på 4 låtar tills jag flöt över kravallstängslet längst fram. helt sjukt.

2007-04-23 @ 23:32:10
URL: http://oogieboogieman.blogg.se
Postat av: Viktor

beastieboys e fan bland de sjukaste spelningar jag vart på. fick kämpa för mitt liv. har nog aldrig varit rädd annars på en spelning. gav upp när de körde fight for youre right och klättra upp på publiken. var så jävla liten på den tiden att jag segla utan att kunna komma ner på 4 låtar tills jag flöt över kravallstängslet längst fram. helt sjukt. typ året efter dog 4 pers på perljam spelingen då fattarom att de behövdes lite mer säkerhets prylar. nu ere väll bättre på alla vis. öhh visa föresten kanske inte morsan denna komentar om du vill åka hehehehe. Komer nog garanterar att serom antingen på grönan eller roskilde får se vilket det blir.

2007-04-23 @ 23:35:04
URL: http://oogieboogieman.blogg.se
Postat av: Matilda

Jag skrattar faran rätt i ansiktet HA HA HAAA

2007-04-24 @ 21:29:36
URL: http://allrightnow.webblogg.se/
Postat av: Viktor

ja fara e ju alltid roligt

2007-04-24 @ 22:19:13
URL: http://oogieboogieman.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0