SNÖ!

Måste skriva innan jag glömmer bort:
Såhär satt jag framför datan och åt lite knäck och saknade julstämningen, skulle precis höja volymen på musiken och såg att någon loggade in på MSN, som hette "Madde | Snööö! ;D"
Först tänkte jag inte alls på det, sen fick jag ryck och hoppade typ ut genom fönstret, och tamefan DET SNÖADE! :D Jag vart skitglad och hoppade runt och åt snöflingor :} JAJAJAJA! Hoppas att snön håller sig kvar över julen (:

Well, dagen började..hrmm..annorlunda. Bojkottade endel grejer på morgonen, men orka dans? Nej. Det blev vampyrer för våran del. Sen skola och så..hände väl inte så mycket. Gick runt lite, var allmänt ..höga? Såg Viktors tvillingbror (I swear it, dom var hur lika som helst.) och skruttade omkring.

Sen gick Malisa iväg med Lova och hennes kompisar, dom skulle på bio.
.
.
.
.
.
.
.
.

Sen cyklade jag hem, HOHOHOHO. Ingen snö än så länge, dittills alltså. MEN NU SNÖAR DET FÖRFULLT, OHYES!

Imorgon skulle vi ju egentligen till WGY..Men det blir antagligen inget? Eftersom att både sjuornas show OCH bildredovisningen är samma dag. Så typiskt! Fan! Dom lär bli sura när vi ringer och avbokar..menmen. Sånt får man ta. Det blir nog Estet-Media ändå eftersom inget annat program intresserar mig.


...att börja på gymnasiet ö.h.t intresserar mig faktiskt inte alls. :(


Kommentarer
Postat av: Ida

Gymnasiet ska faktiskt bli kul :P Och sorry to break it for you men snön kommer troligen inte ligga kvar :/ Jag känner mig som en glädjedödaren men jag vill inte vara uberbesviken på söndag :P

2006-12-19 @ 15:57:18
URL: http://lifeisfordummies.blogg.se
Postat av: Matilda

Neej! Eller okej, endel saker ska väl bli kul. Men kommer sakna lilla mysiga Kunskapsskolan som fan! Nej, jag vet..tyvärr. Eftersom det ska bli typ +10 på söndag förstod jag det ^^ Men det är kul med lite snö iallafall, med tanke på att det är mitt i december (:

2006-12-19 @ 18:47:07
URL: http://allrightnow.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0