Nostalgi

För ett tag sedan kom jag hem från min brors show. På min gamla skola var den, där jag gick i fem år.. Shit, vilka minnen man har därifrån alltså.

När alla små barn skuttade omkring där på scenen fick man världens jäkla nostalgi-känslor alltså. Efter fem år får man så himla mycket minnen. Själva showen var gullig och så :) Bra musik och endel som man kommer ihåg från ens egen skoltid, Afrika-tema :)

Efter showen var det såklart dags att hälsa på alla lärare. Vissa kände knappt igen en och man kände sig plötsligt så..gammal. Kramade om alla lärare också, hihi. Sara, Jenny, Daniel och Lisa var väl dom vi hann hälsa på.. Saknar dom jättemycket. Och så bestämde jag och Amanda att vi skulle dit och jobba den 8:e januari! Gud vad kul det ska bli!

Hahah, sen skulle jag och Amanda sätta oss i Gröna rummet och bygga lego, men då vart vi utslängda av Sara för alla ville åka hem ;b Haha, jag hade gärna varit kvar där hela natten^^ Mycket minnen somsagt..

Sen hade jag och Amanda så mycket känslor så vi gick och köpte choklad, HAHA! Mums iallafall.

Imorgon är det sista skoldagen. Fan. Men ändå. Skönt med sovmorgon... (?)

Sen är det julklappsköp! Blir bara jag och Amanda eftsersom att Elin svek oss. Vi får försöka klara oss ändå ;p Har dock ingen aning om vad jag ska köpa och det kommer vara så sjukt mycket folk. Menmen! Bara att använda armbågarna ;) Och imorgon får vi betygen också..hjälp! NO, Teknik, Idrott är de ämnena som jag inte har en aning om vad jag kommer få för betyg.. Det får bli en överraskning!

Nu hade jag tänkt dammsuga sen ska jag ut och gåå med lilla Amanda och Olle ^^


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0