Jullov

Japp, precis som rubriken löd är det jullov nu. Det känns inget speciellt. Om jag ska vara ärlig så känns det inte så jättebra. Men jag får försöka vara positiv! :)

Idag i skolan gjorde vi inte så mycket. Hade Populär-musik test och jag, Elin och Malisa hade bara ett fel. ;P Eller, egentligen två men vi hade ju rätt egentligen, fick bara lov att justera lite ^^

Sen fick vi betygen också..jag blev ganska nöjd med dom, förutom matten då.. Fick bara G och hade ju satsat på VG, menmen. Nästa termin blir det VG :) Fick två G:n (franska och matten dårå) och fem stycken MVG. Fast egentligen skulle jag ju fått MVG i bild också, men våran lärare hade tydligen problem med att höja betygen, så jag fick samma som jag fick förra terminen. Tråkigt, ny termin, nya betyg tycker man ju. Aja, jag fixar MVG nästa termin sa hon (: Och i resten av ämnena fick jag VG! :) Höjde mig i slöjden (från G till MVG!) och i musiken (från VG till MVG - Viktor hade inga problem med att höja betygen - tack!) Sen höjde jag mig i NO:n också från VG till MVG.. Wehow. Nästa termin får jag hoppas att betygen blir ÄNNU lite bättre! (:

Fick även årets första julklapp, ett sweatband av Malisa där det står The Nightmare Before Christmas, tack <3. Hade dock inte hunnit köpa julklapp till varken henne eller Elin, men det var dom redan förvarnade om..får ge dom när vi kommer tillbaka till skolan istället! Nästa termin..och allt.

Efter skolan gick vi tre ner på stan och mötte Amanda. Köpte lite julklappar! Till mamma, pappa, syrran och katten. (: Väldigt nöjd, fast presenten till Josefine var milt sagt ganska..tråkig. Men jag ska köpa en till grej imorgon! Så blir det liiite mer fantasifullt. Simbas julklapp vart bäst. ^^
Köpte även en mascara till mig själv - billigt billigt eftersom det var reeea. Vilka kap jag gör alltså! : ) Fikade gjorde vi också, latte och muffin. Vart dock vääldigt mätt, illamående osv. Eller inte så jätte illamående men sen när vi åkte bussen hem blev jag åksjuk - och då blev jag illamående! Uschusch. Amanda bjöd på bussresan - tack!

Snön har smält bort så jag har väl ingen direkt julkänsla.. pappa ska hämta granen idag tror jag. Hoppas julstämningen kommer då! Det är julafton i övermorgon...liksom! Har precis slagit in alla julklappar. Kom ingen julkänsla då heller...bajs! Imorgon ska jag städa mitt rum och jag vet inte..bestämma vad jag ska ha för kläder på julafton? Blir väl antagligen samma klänning som jag hade förra året...boooring.

Menmen, nu ska jag kolla på CreepSchool xD Byebye.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0