Julafton nr.2

Idag vaknade jag 12.20! Jag vaknade och tänkte att jag inte var ett dugg trött (jag brukar vakna av mig själv runt 9-10 och vara astrött) och så kollade jag på klockan och såg att den var 12.20. Ojoj, kanske berodde på att resten av familjen (minus Josefine som också sov) hade åkt till Västerås = lugn och ro.

Skönt att äta en stillsam frukost. Sen spelade jag gitarr, Wish you were here börjar sätta sig nu och det låter inte särskilt bra men somsagt, den börjar komma nu! Snart så..

Sen vid 3 åkte vi till farmor och farfar, och firade jul med släkten på pappas sida. Och nu låter det som det är värsta stora släkten, men det är det verkligen inte. Jag har verkligen en liten släkt. Fick iallafall lite till julklappar, en bok (perfekt! har börjat fått upp intresset för att läsa nu igen), pengar, biocheck och en prydnadstomte, gulligt. :P

Och åt mat gjorde vi också. Massor av mat. Trodde jag skulle dö av mättnad, men fick ändå i mig efterrätt. XD Haha, känns bra att jag inte har motionerat på typ två veckor. Uäh, och bara ätit en massa över julhelgen. Men på torsdag är det sista (?) innebandyträningen iallafall. Skönt att träna, sen får jag väl jogga eller något så man håller sig i någorlunda form under jullovet, haha. :P

Sen ringde Amanda, vi tog över hennes gitarr och förstärkare hit, så den får bo här ett tag XD Spelade lite, very bjutiful. Sen gick vi ut med Olle, utförde lite ärenden osv. Gick tillbaka in till mig, hon och sis kollade på lite Sex & the city och jag gjorde annat, sen spelade vi lite mer, sen typ somnade vi i en hög. :P Jag är så trött! Även fast jag sov så länge imorse.. hmm! Mysko..

Beställde två skivor också, så nu är man 228 kr fattigare. Fast det är ju inte särskilt mycket och absolut värt. Nu ska jag köpa ett par jeans, och lite t-shirtar och sånt, och en sjal förstås. Blir väl Stockholm med Elin och Malisa? HOPPAS det.

Nej, nu ska jag käka lite mer pepparkakor sen ska jag hoppa ner i min varma sköna säng och läsa min bok.

God..fortsättning.

Kommentarer
Postat av: Ida

Jag har också liten släkt. Bra, då slipper man köpa många julklappar. Dåligt, då får man färre paket själv XD

2006-12-27 @ 21:25:50
URL: http://lifeisfordummies.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0