Jul -06

Jul -06
Då var denna julafton avklarad. Känns ganska bra, materiell lycka is the shit XD

Haha, började dagen med att vakna runt sju, öppna paketet i julstrumpan. En bok, började läsa lite i den och den verkar bra ^^ Somnade vidare till 10 ungefär, gick upp och åt gröt och sånt. ^^ Gottgott. Sen spelade vi spel, jag och Josefine mot mamma o pappa o Leon. Så kan det låta, spelade vi. Jag och Josefine utklassade såklart mam&pap. Musikaliska barnen, japp. Sen böt vi barn julklappar med varandra, haha. Jag fick en deo-spray (HAHAHA TACK, ^^) men den var..fin :P Sån där fin grej, haha märkesdeodorant ^^ Och hårfärg. Så Josefine fick färga håret på mig, det blev bra. (:

Sen duschade jag och så, böt om. Gillade inte min utstyrsel för jag såg ut som en fjolla, men det fick jag lov att leva med. Åkte till mormor vid .. halv tre kanske, kollade på Kalle Anka och sånt där. Tradition, tradition.. åt massa mat, sprack av mättnad. Åt lite till mat, sprack ännu mer av mättnad. Fast egentligen är julmaten så överskattad, men köttbullar är så .. gott. Haha!

Sen fick jag agera tomte. xD Kulkul, delade ut julklappar till de små kusinerna ^^ Fick ju även en hel del julklappar, även fast endel inte blev så stor överraskning. Ska försöka lista grejerna jag fick iallafall (kommer säkert glömma något):

ELGITARR! + förstärkare och sladdar och sånt, och ett ställ och fodral och två plektrum XD
• Pengar
• Deodorantspray :P
• Hårfärg
• Godis
• Kläder
• Böcker

Ja, det var väl det.. helt OK alltså, hehe. Och jag har inte firat jul med släkten på pappas sida än.. Känner mig så bortskämd, men det får man väl lov att göra såhär vid jul :)

Kommer upp bilder i min bilddagbok - http://allrightnow.bilddagboken.se/ Fast jag lär lägga in en bild på min snygga gitarr här också :)

Såå, nu vill jag till Stockholm och shoppa :D Imorgon ska jag be Amanda komma över och fixa lite, sen ska vi kolla på Moulin Rouge :) På tisdag blir det julafton med pappas släktsida. :)

Hoppas alla har haft en iallafall OK jul. Nu måste jag kolla på dagens julkalenderavsnitt. Hoppas det inte är försent! :S


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0