Huvudvärk

Jag tror jag börjar bli sjuk. Eller så är det för att jag inte druckit något idag som jag mår illa och har ont i huvudet. O: Jag vet inte.

Dagen började iallafall bra, sov till 10.30 ungefär. Riktigt skönt. Sedan satte jag mig lite framför datorn, ringde Amanda osv. Vi åkte iväg till hundlekplatsen och släppte Olle lite. Sen gick vi och jag köpte de två sista julklapparna. Skönt var det att ha allt klart.

Kom hem, slog in julklapparna och sedan började jag storstäda. Började klockan 15 ungefär, och jag är inte klar förrän nu precis! Fem timmar senare! :S Fast jag storstädade verkligen, och möblerade om lite. Slängde ut en byrå också. Så nu är det liiite förnyat i mitt rum iallafall, skönt, fast ska bli ännu skönare sen när vi ska tapetsera om och köpa nya möbler någongång nu efter jul ^^

Tja, jag har helt enkelt inte haft tid över till att ha någon julkänsla. Inte ens att klä granen var...juligt. Ärligt talat spelar det inte så stor roll, men jag tror iallafall att jag tyckte att julen var det bästa som finns för några år sedan :O Vad saker förändras!

Tja, nu är det Ensam Hemma på TV, jag ska snart hämta lite julmust och sen ska jag ta en dusch. Ska försöka komma i säng tidigt också, lär nog somna snabbt eftersom jag varit igång hela dagen med att bära runt på byråer och hyllor all by myself.

Adios!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0