Girl who lives on heaven hill

Dagen flöt på ganska bra.. eller vi försökte ju bli klara med den jävla matten men det gick inget vidare. Redovisade projektet och det fick vi väl godkänt på..antar jag? Fast projektprovet var det dock lite komplikationer med. Men det fixar sig nästa vecka! Nöjer mig med G denna termin, får ta igen det nästa termin och få åtminstone VG ^^

Tja, jag började dagen med att få reda på resultatet från SO-provet. Fick MVG och det var som om en tyngd lyftes från mina axlar. Fast jag antar att Per var väldigt snäll när han satte dom här betygen. De flesta fick iallafall VG eller MVG så, tja. Det var inte direkt min bästa skrivning om man säger så! Och så kom ju Per med kommentaren "Jag låtsades även att jag inte hörde allt som sades i rummet ni satt i.." Haha, men vaddå. Vi är ju oskyldiga. Nästan.

Och ja, dagen bestod av lite turer till både Viktor, Per och Bengan. Lite musikuppsatser osv, skönt att jag redan var klar med min. Bengan redovisade vi ju somsagt var matte uppdraget för. Med vår vackra Barbiedocka. Tja, huvudet råkade ramla av så då kunde vi ju lika bra kluddra på henne? Tog fram min spritpenna som jag alltid bär med mig (Vandalist javisst! hmm..) och så vart hon Crow och som pricken över i:et blev hon även EMO.

Vårrullar till lunch..smaskens. Duger iallafall, ska inte klaga för mycket, haha .. :P

Måste ju även tillägga Pers kommentar: "Han är tydligen snygg för han har kedja.." HAHAHAHAHAHAA, roligaste den här dagen iallafall.

Imorgon ska jag köpa julklappar. Elin fyller år också, GRATTIS i förskott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0