Friday I'm Inlove

Gjorde projektprovet i matte idag, öööh! Gick inget vidare alltså, haha. Ska göra om det på tisdag, hoppas jag kan allt då. Måste ju ha godkänt på det annars får jag inte VG!

Sen lämnade jag in bilden också :)

Jag och Elin pratade med Viktor också om våra val till uppsatsen, och valen var OK (valde att skriva om Pink Floyd btw, för er som inte visste det ^^), sen gav han lite ideér och sånt..så nu har jag börjat på min uppsats lite, eller har skrivit ett a4 ungefär!

- FRÄSIG FRILLA !

I helgen ska jag göra uppdraget till matte 25, så jag har det klart..Sen ska jag skriva klart uppsatsen så jag kan lämna in den på måndag, få tillbaka den på tisdagen och se ifall jag kan göra något bättre osv, så jag kan få det betyg jag vill ha. Haha, nu bokstaverade jag exakt vad Viktor sa ;)
Sen imorgon ska jag spela match och så.. känns väl sådär. Är ju lite halvkrasslig och så. Men det är bara att göra sitt bästa, skönt att det är hemmamatch så man slipper sitta i bilen halva dagen iallafall. Så nu blir man ju bara borta i cirka 2 timmar, känns bra att ha tid över till annat också ..
..vilket i det här fallet är P L U G G A ^^

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0