Febrig dag

Helt sjuk dag alltså.

Började dagen med att gå upp och så, kollade på julkalendern, åt frukost, borstade tänderna och böt om och så, sen cyklade jag till Malisa. Hon hade försovit sig, så hon vaknade av att jag plingade på :P Tur i oturen att jag skulle komma till henne före gympan då! :P Aja hon fixade sig snabbt och så, vi hann i tid :) Känns bra, hehe. Sen gympan var skittråkig. Redskapsbrännboll liksom..man ska sparka iväg en boll och sen hoppa över plintar och sånt..trist! Fast våran basgrupp vann iallafall. Fast det gör vi alltid när vi kör basgrupp mot basgrupp..^^

Sen hade jag typ glömt massa grejer, men det ordnade sig som tur var... det var bara början på alla mysko grejer som skulle hända under dagen.

Eller, egentligen var det väl inte så mycket sick som hände egentligen, men jag gick runt som i dimma hela dagen, eftersom jag hade feber och är förkyld och bajs. Skulle redovisa engelska, men jag fick inte ett ord ur munnen. Som om all engelska jag lärt mig i typ 10 år bara försvann. Josefine sa att vi fick förbereda oss lite och komma tillbaka när vi ville redovisa igen :P Hoppas att jag inte är sjuk dårå, kanske går lite bättre då ;)

Sen hade vi Lucia-träning, lika kul varje gång även fast min röst inte klarar av att sjunga just nu, hehe. Och Viktor förvånar mig varje gång, han har tydligen gått klädd som Lucia med ljus i håret? ;P Haha, kan ju bara föreställa mig..

Spaghetti till lunch, HAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHHAHA. Skrattar högt vid tanken.

Sen skulle vi fråga om musikuppsatsen, haha. Var lite delade meningar där om vem som egentligen ville ha reda på saker och ting men tillsist fixade det sig, hahahaha. Fast vi fick iallafall reda på allt nu, så nu fattar jag..eller typ..:S Haha! Behöver nog lite hjälp av Virre men han sa att vi skulle söka upp han när vi kommit på vilket band, eller vilken artist/genre vi skulle skriva om och så skulle han hjälpa oss...

Virre, ojdå :P Viktor såklart.

Nudå, tillbaka till frågan vilket band jag ska skriva om. Var helt inne på Pink Floyd, men sen ändrade jag mig till Le Tigre, men sen vart jag skeptiskt. Mest för att jag inte kan uttala namnet, HAHA. Eller, jag kan ju uttala det, men det låter som typ "Le tig" för palla uttala det på franska ba "Lö tigrrrr". Okej, ingen big deal men jag tänker på småsakerna.

Pedanta Per / Elin

Hahahah, Elin var lite emo också och nu vet hela basgruppen om hennes vanor, hihi. Oops, sorrysorry, jag vet icke vad som föll ur min mun.

Nejmen tack och hej.

Kommentarer
Postat av: elin

men lol elin var inte alls emo

2006-12-06 @ 13:09:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0