En givande söndag.

Japp, har hunnit med en hel del idag (: Väckarklockan ringde 09.15, var bara att ta sig ur sängen. Var ganska trött men inte så farligt. Duschade, åt frukost och så vidare, packade iordning innebandygrejerna. Sen åkte jag till Malisa, och vi åkte vidare till stallet och kollade seriedressyren! Och hennes ev. medryttarhäst + ägare (såklart) kom tvåa i sin klass. Hon gick jättefint! Sen var vi tvugna att skynda oss därifrån, synd. Skulle gärna sett Linn och några till..menmen!

Åkte vidare till Ilian, från Ilian åkte vi till Allianshallen i Uppsala och spelade match. Personligen gick det inget vidare, men hela laget spelade en helt OK match :) Ett tag trodde jag det var kört men sen satte Zandra den så jäkla snyggt i högra krysset! Vi hade en heldel till lägen, men hann inte göra något till mål så matchen slutade 1-1! Somsagt, helt OK match!

Wellwell, sen kom jag hem, åt middag. Kollade lite på TV, Amanda ringde och vi gick ut en ganska kort promenad eftersom det är så satans kallt ute. Fast det är ganska nice att det är kallt för det är ju faktiskt december! Om en vecka är det julafton..känner dock inte av någon julhysteri, hmhm!

Veckan lär bli ganska skoj, bara glida runt i skolan och göra det jag är bäst på - ingenting! Imorgon är det engelska kommunikation och vi ska lära oss göra hembränt! Haha, eller inte.. Sen är det ju två träningar i veckan, sista lektionen i ridning denna termin och julklappsköp på fredag. ;) Sen är det ju somsaaagt julafton på söndagen. Firas hor mormor, traditionellt traditionellt ^^ Men det blir säkerligen myspys!

Nej men nu ska jag hämta ett glas vatten för jag är sååå törstig, haha xD Bye

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0