Avslutning

Kom nästan precis hem från stallet, red sista lektionen för detta år. Jättetråkigt, men i vår börjas det ju igen. Som tur är! Vi gjorde lite allt möjligt, tävlingar och så. Gick asdåligt för mig men det var kul. :) Jag var jätteofokuserad, antagligen därför det gicks om det gick.

Och jag vet precis vad som gör mig så ofokuserad, suck! En anlednig är ju att det snart är jullov i två långa veckor.. Jobbigt. Jättejättejobbigt. Och nej, sommarlovet var nog värre på sitt sätt, men samtidigt känns det inget bra. Efter jullovet är det en kort termin kvar på Kunskapsskolan..sen ska vi till gymnasiet. Vidare vidare i livet. Jag vill verkligen inte. Nej. Och det enda jag gör i mina bloggar är att beklaga mig över att jag inte vill ha jullov och att jag inte vill börja gymnasiet och blablah. Men det tynger mig..som fan.

I skolan idag var det rätt slappt, kollade på bildredovisningen. Var väl inte så jättemånga fina bilder, men endel var ju iallafall lite fina ;P Haha. Och sjuornas show, ganska..hmm..konstig. Menmen, alltid kul att se.
Och idag skulle vi ju gått till westerlundska egentligen, men ringde och avbokade imorse. Men lärarna hade tydligen inte lyssnat av telefonsvararen så dom gick runt och typ frågade efter oss. :S Pinsamt, nu kommer de minnas oss som personerna som "sket" i att komma på endagspraktiken ifall vi börjar där. Hmm. Hoppas att dom lyssnade av telefonsvararen sen iallafall. ^^

..och nej, jag förstår själv att dom inte kommer komma ihåg just oss. Men ändå!

Imorgon är det torsdag, japp. Blir väl inte så mycket i skolan, eller vi ska väl kolla på film. Jag vill jättemycket göra en sak, men att bara ställa sig och glo är väl lite..hmm. Skulle inte vara helt fel att få en del grejer sagda också, men hahahaha. Dream on.

Sen ska jag se min brors julshow på min gamla skola. Fan, det är verkligen tradition och julkänslan lär komma då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0