HEY YOU CRAZY KIDS

ALLTSÅ vad jag skulle behöva nu är nånting som bara rensar min kropp. Kanske borde prova på något mystiskt som man köper i nån mystiskt affär i nån mystiskt gränd?

Hm, fredagen har ungefär varit såhär:

- Jag vaknade, dödstrött, frös som fan.
- Jag cyklade till skolan, frös som fan.
- Jag satte mig på mattelektionen, mina ögon sved som fan, och lamporna var jättestarka så dom sved lite mer
- Jag jobbade lite matte
- Jag gick på svenska, läste om Robert, 32
- Jag åt lunch, massa klyftpotatis..
- Jag cyklade hem
- Jag åkte och handlade, krockade med en tant i affären så både hon och jag flög iväg två meter med varsin persilja i näven som flög i en båge och landade i huvudet på mannen i kassen. (okej, det där kanske inte var helt sant)
- Jag kom hem, dammsugade
- Åt lite, somnade i soffan TRE FUCKING TIMMAR!? Vaknade av att jag var så otroligt pissnödig. I en dröm jag drömde låg Chris i mitt badkar och duschade med kläderna på, men det kom inget vatten. Så skulle jag kissa (vi har badkaret i toaletten..eller inte i men i samma rum MKAY) men det kunde jag ju inte när Chris låg där i, så skulle jag slå honom med en vante och då blev han jättesur.. men grejen var iallafall att jag skulle KISSA i drömmen men aldrig gjorde det så jag vaknade och var tvungen att KISSA. Shit, jag antar att ni är otroligt intresserade av mina KISSNINGAR.

Ögonen svider, ögoninflammation är ju en trevlig grej..

Ikväll ska jag äta skitmycket. jag har kommit fram till att ätstörningar är inte riktigt min grej, sen orkar jag inte äta nyttigt heller, så det blir väl att jag får fetma istället för anorexi. JAJA, man lever bara en gång och då kan man väl lika bra leva som en köttbulle..


Justdet, höll nästan på att glömma. Nån rik jävel som känner för att vara snäll mot en liten deprimerad emo-unge (jag dårå) kan ju köpa den här gitarren till mig. Matt's HUDAVLAGRINGAR och HANDSVETT finns på den!!!!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0