I have to cut myself to bleed

Klöv tummen på en konservburk.

"Du kanske måste tvätta såret, det var ju en konservburk, vem vet vad som kan ha varit i den?"
"Bönor"

Var i Bålsta på kickboxning. Bland fem vuxna karlar och vi tre små små små flickor.

Ja, titta, det är kobror! Stink-kobror!

Killarna ~30 har fan barnsligare humor än oss och det är fan en bedrift.

Det vart inte så mycket grillning för vi råkade komma hem vid halv nio och det var kolsvart ute så vi såg ingen skillnad på köttbitarna och kolbitarna. Så vi stekte skiten istället. Lika bra det. Brände ut en skiva! Alltså, brände den inte i stekpannan men ut ur datan om ni fattaaar. Nu ska jag bara skaffa lite pengar och sen kan jag köpa den på riktigt också.

Wohooo RÖÖJ


Hej hopp snopp

Riktigt namn: Matilda Klara Fanny Lindén
Född: 26:e Juni 1992
Bor i: Inte direkt inne i Enköpings city men ungefär med 20-30 minuters gång så är jag inne vid torget.
Singel? Ack jag är en dörrmatta i en värld av skitstövlar.

Den vanligaste kommentaren om/till mig: Eehh är du kille LÄÄRRH?
Folk brukar tro att jag: Röker på (finns faktiskt riktiga rykten bakom detta påståeende)
Om 10 år är jag: Förhoppningsvis utflyttad ur stan!
Jag skulle helst vilja bo: Nån annanstans.
Om jag fick välja föräldrar skulle jag ha valt: Hugh Hafner å hans harem!
Därför att: Vem vill inte det lixxxx.. Puzzah.
Mest i hela världen önskar jag mig: Jag har det rätt OK som jag har det tycker jag, men jag önskar mig verkligen eh.. massa skivor som jag inte har råd att köpa.
Bli miljonär eller världsfred(evil : Världfred. Inte för att det nånsin kommer kunna hålla men ah.
Jag skulle helst hamna på en öde Ö tillsammans med: Jack, Kate, Sawyer, Hurley, Charlie and so on.. hhehehe. 
Och allra minst tillsammans med: En brun banan
jag skulle aldrig säga nej till: Nyyaa äventyr.
Jag vill träffa: Faktiskt ingen speciell just nu.
I högklackat går jag: inte alls. Har faktiskt ett par balla högklackade skor som är typ basketskor nivet converse typ med klack och värsta hippie med gröna och blommor överallt men pallaaaa högklackat som en och annan skulle säga.
Favoritfettbildande käk: Lär ju vara pizza isåfall. Eller pommesfrites.
Film jag gillar trots att den egentligen är rätt kass: Typ vilken random amerikansk ungdomshighschool- film som helst. De är så jäkla kassa egentlkigen men sköna att kolla på, man behöver inte anstränga sig så mycket liksom.
CD:n jag aldrig kommer sluta lyssna på: Violent Femmes - Add it up lär ju vara den mest spelade skivan i min knappa CD-samling iallafall. Men även Modest Mouse - good news for people who love bad news är inte direkt lite spelad heller. Fast kanske man ska slå till med nån klassiker som typ Pink Floyd - Wish you were here, eller varför inte nån Bruce Springsteen? Äh jag vet inte.

We are family

Tänkte faktiskt introducera min familj lite. Känns som det är dags! Spänningen är olidlig.


wooho
Min mamma Anna. Hon är en riktig pingla i sina bästa dagar! Gillar mysiga skogspromenader och att äta kring öppen eld. Rökare men drogfri.

We are family
Min kära far Johnny. Han är en riktig naturlivsmänniska och älskar att vandra i naturen! Gillar också skogspromenader, kanske därför de passade så bra ihop? ;-) *flirtie flirtie*

The new me

Och ja, sen är det ju jag dådå. Man förstår ju varifrån jag fått skönheten ;-) *flirtie flirtie*brollan
Min kära bror Leon. Han har en härlig humor och är en lojal och verklig vän! Tycker om att spela dataspel men även att spela näsflöjt och joddla. Ett riktigt kap!
sister in arms

Min syster Josefine då, då. Jag vet att hon har några extrakilon men det är bara sött tycker jag :) Gillar att laga mat och äta den hihi ;-) *flirtie flirtie* Tycker om att spela spel och dricka ett glas champagne i solnedgången!

doggy style
Vår katt (han ser inte så kattig ut kanske men utseénde är faktitkst inte allt). Verkligen mysig att gosa med och han är verkligen snäll (och söööt! Love yah!)

Det var min lilla familj :) Vi är väldigt lyckliga tillsammans!

Storsien

http://www.storsien.com - Musik - Bränn den

Malisa där har du den svenska reggaen. bra som fana. Fan kan ju jämföras med bobban nästan!


bränn den där trasaaaan släng dendär trasan låt det blågula pryda tippen eller brasan

What is and what should never be

Saker jag borde göra JUST NU;

1. Städa!!
2. Bestämma vad vi ska äta imorgon
3. Kolla upp hur vi ska kunna ta oss in till Bålsta imororn !!!?!?
4. Kissa
5. Skruva ner musiken
6. Fundera ut ifall det är bäst att bära ner CD/LP-grejerna till därnere eller om det är bäst att trixa igång spelarna som redan är där nere men ligger å samlar damm
7. Plugga
8. Sova
9. Sansa mig
10. Borsta tänderna
11. Ta bort mitt äckliga smink
12. Starta nån bra musik
13. Kontakta Elin på något sätt
14. Sluta skriva den här listan

Harvey Wallbangers

Harvey Wallbangers



ELIN GLÖM INTE SKIVAN IMORGON! Här ska diggas, här ska enjoyas, här ska lyssnas, HÄR SKA FEELA THE FLOWET!

The new me

The new me

Har skaffat ny stil. Måste säga att jag trivs otroligt bra såhär, mitt nya jag är mitt rätta jag!! Tår i tåren passar mig utmärkt och jag är mig själv!!!

I have to cut myself to bleed!
I have myself - always-s-s-s-s-s-sss!

Ledbruten pensionär

Känner mig helt mörbultad. Fast det var absolut värre igår, hade träningsvärk i varenda muskel som finns, sträckning i båda halssenorna, jävligt ont i ryggen eftersom jag flög av hästen i onsdags och på det lite smått migrän. Men man ska vara positiv, jag har iallafall muskler att ha träningsvärk i, en hals att ha sträckning i, en rygg att ha ont i och ett huvud att ha migrän i!

Underbart att vara i stallet i detta väder, rida ut i skogen och liksom glömma bort annat. Sen att vi uppför oss som treåringar som precis fått varsin klubba är en annan historia ehehhe. ("Vi är inte såhär egentligen, det är bara vårkänslorna!") Vi försöker intala oss själva. Hahaha.

Alla är så snela och vi är så otacksamma :( Alla springer runt och hämtar saker och typ slavar för en och jag kan inte ens öppna käften eller skriva matteprovet så jag får godkänt. Förlåt! Fast matten idag gick nog rätt bra. Hoppas jag!

Jävligt full helg lär det bli. Nej, inte alkoholiserad full (vi känner inte gemenskapen på fredagskvällen!) men iallafall. Imorgon ska vi på KB, finally hör man en fågel vid namn Elin viska i örat. Sen åker vi hem till mig och krubbar och sover också tror jag. Grill grill! Käkade grillat idag också - mm! Sen ska vi repa också, så det så. Har ju tyvärr inget trumset men det ordnar vi med lite improvisation och fantasi! Jag har ju kastruller och ..kinapinnar iallafall. Ehhehe. Söndag till stallet tidigt eftersom Malisa ska fira pappsen vid 17. Så vi måste vara klara innan det men det är nemas problemas!

Vad ska man göra ikväll då? Film tror jag!

fil de pavver åff ö rejp

"Jag rapade precis jättehögt och sen började jag fnissa för att det var så kul. Sen började jag garva för att jag är så löjlig."

När jag var liten var jag otroligt fobisk mot människor. Jag vågade inte gå utanför dörren och när jag väl gjorde det trodde jag att varenda människa jag skulle stöta på var en mördare eller iallafall någon som skulle slå mig jävligt hårt tills jag låg som en blodig spaghettihög på marken.
Idag kom känslan tillbaka men då tänkte jag tillbaka på kursen - att man ska gå rak i ryggen och iallafall låtsas att man inte känner sig rädd, då blir man mycket mindre mottagligt offer. Självklart var det där stora gänget med balla grabbar som står och hojtar bland hojjarna inte alls farliga.
Samma sak som att jag fick känslan av att mannen med golden retrivern gick över bron när jag satt på den (finns en bänk liksom) jag fick en sån där skuttande känsla i magen och fick tvinga mig själv att andas lugnt och normalt och ignorera bilderna som kom upp i min hjärna om hur han med en rak höger slog ner mig i det iskalla vattnet.

Jag undrar varifrån jag har fått mitt klena psyke.

I wish you were born a girl

En ny romans har nu tagit plats - eller en ny fling kanske man ska säga - på kunskapsskolan the dokusåpa. Kanske är det alla vårkänslor som bidragit till denna sockersöta romans?

Tillägnar denna söta sång till dessa små turturduvor, vem som är sångaren och vem som är "Tim" får ni lista ut själva. Man ser det tydligt på dem så de fnissar och blir alldeles röda i ansiktet när de träffas.

Tim, wish you were born a girl,
So I could've been your boyfriend.
I know it's not possible now.
I just never met a girl I like half as much as you.

And we could lay around in bed, stay there all day,
Or at least until the afternoon
And I could make you spaghetti with tomato sauce
With just a touch of oregano and a parsley stem.

And then when you got sick,
I could take the day off work.
I could've made you chicken soup,
And we could watch soap operas
- oh, those TV dramas!
I could catch your cold
and you could take care of me.

If I could've met you at school, or met you at work (host),
It would have changed everything.
Those years of losing, confusion and insecurity,
They would have been shared,
they would have been easier.

Tim, wish you were born a girl,
So I could've been your fiancé.
I'm not saying you can't be all these things for me,
But it's just not the same because you're a man,
and so am I.

You make me feel like a natural woman

Vi hade massa gamla låtar på hjärnan, bland annat lite Aretha franklin idag, därav rubriken.

Fan vad ointressant.

Men iallafall.

Fullt upp hela dagen!

Började med idrott, redskap och jag KAN FAN INTE ENS GÖRA EN KULLERBYTTA. Fan vad sorgligt egentligen, när jag var pyssling så var min största hobby att hjula och göra kullerbyttor och nu är jag mer som ett kylskåp. Jag är så otränad :(

Tillbaka till skolan och åt lunch, försökte ha PH men kom på att vi hade mattegrupper, sen hade vi ett till "PH", gick väl sådär. Haha. Per var nära sammanbrott. fick reda på lite secrets, HAHHAAA i know your secret (ni som är..hmm..över..hm..20..och..hm..läser..detta..hmm..kan...känna er..hmm..träffade!) och sen gick vi ut till musiken och Viktor hade fixat noter åt Elin så vi körde på som fan och tiden gick skitsnabbt och sen huxflux var vi tvugna att springa till bussen.

Tog bussen ut, var där vid typ halv fyra om inte innan? Och vi var inte ens klara förrän åtta :P
Fast vi började ju med att longera Pysen, eller ja Malisa skulle longera själv först och det gick väl sådär så hon hoppade upp och jag longerade lite - det gillade inte Pysen så värst men han börjar mjukna! Gick och hämta Centio ur hagen och han var så uppriven över att blivit lämnad kvar.

Red ut lite vändan - fyfan vad härligt det var. Förstår inte hur man kan välja någon annan sport före ridning, att springa runt i en hall eller på en plan jämfört med att sitta på hästryggen och uppleva naturen på det sättet. Red igenom en skogsdunge och sen på en liten såndär gullig väg vid ett fält och solen stod rätt lågt. Äckligt vackert. Rådjuren skuttade omrking - äckligt vackert.

Sen skulle Malisa ta in Pysen men Centio dummade sig som fan så det blev inte så mycket rida - fick honom bara någorlunda lugn sen satt jag av - kändes som ingen idé eftersom jag vet att han inte skulle lägga av och dessutom var klockan så mycket.

Fick skjuts hem med Åke, hämtade mina 10 kilos packningar hos Malisa och rullade hem. Kan ju säga att jag var något hungrig klockan åtta på kvällen när det enda jag ätit under dagen var liten frukost - liten lunch och sedan en smörgås på det!! Så nu har jag precis ätit för fyra man. Mmm!

Imorgon ska jag faktiskt ut till stallet igen men imörrn blir det lektionsridning. kommer kännas konstigt :P
Har även engelska NP både skriftligt och senare muntligt. Ohmajgad. Fast det kommer nog gå OK, när man är tvungen att prata måste man väl liksom. Gick ju rätt OK att prata på senaste engelskakommen men då vare ju bara liten grupp med folk man kände eller iallafall visste vilka det var någorlunda. Stora främmande grupper = huvva.

Nostalgiiiiii för bövelens



Jag älskar ÄLSKAR älskar den låten. Det är inte den bästa låten jag hört men utan tvekan den låten som berör mig mest just för att den har funnits med så länge. Jag lyssnar inte ett dugg på samma musik idag som jag gjorde för bara ett år sen, förutom A perfect circle och speciellt 3 libras. Det är verkligen något speciellt med den låten!

Nostalgi woohu.

Johnny

http://www.flickr.com/photos/johnnydriftwood/

Brukar inte funka att länka men kanske det går nu. Endel av hans bilder är bara så Wow.

Tjockis

Tjockis

Grill

Dagen inleds med en show om alkoholiserade föräldrar. Är väl fin tanke och så men den var faktiskt väldigt crappig. Det var två barn, en kille och en tjej, i familjen med den alkoholiserade familjen, gissa vem som tog hand om sin mamma, grät lite tyst för sig själv och gissa vem som blev våldsam och sket fullständigt i mamman?
Kanske är så verkligheten ser ut men varför lägga vikt på det? De riktigt osäkra kanske tror att det ska vara då utan att veta bättre?

Iallafall fick vi komma tillbaka och hann verkligen inte jobba mycket. Fick hjälp att hitta tal till engelskan eftersom jag är handikappad och inte kan göra nååånting själv! (Enligt Elin...höhö)
Hann knappast titta närmare på talet utan vi slutade nästan direkt efter. Kom fram lite grejer om Per :( Var fortfarande upprörd när jag gick från skolan, hahahahaaa.

Var hur härligt väder som helst ute. Gick ut i bara tjocktröjan och vi kunde inte låta bli att köpa mjukglass, fast jag slängde halva eftersom jag inte orkade äta upp, haha. Men vafan spela roll, är det vår så är det och glass är typiskt vårigt. Har kommit i underfund med att jag tycker så himla mycket musik är vårig nuförtiden men det är nog bara för att jag förknippar det mesta med vår bara för att jag tycker om våren och framförallt värmen så mycket.
Köpte en jacka och ett par jeans samt två äpplen. Haha. Gott och sen gick vi till skolparken och provade värsta knarkruset. Wooho we're on drugs dude!

Gick hem, väldigt skönt, gillar att gå sådär. När man har musik förstås och vädret är bra och det inte är för kallt. Var någon som grillade också, mmm!! Nu är det snart sommar.
Kom hem och tog tag i engelskan (talet dårå) över middagen, gick väl sådär, fast det viktiga är ju somsagt att vi ska öva tillsammans såå. Så det blir en uppgift för imorgon - när vi inte har idrott och sen har vi bokat musiksalen. Oops - lite busigt men det finns ju inga regler jöö. Let's hulkaaa.

Sen efter skolan tar vi bussen ut till stallet, longering och så, kul! Kanske Elin skulle hänga på också?


Ack och ve

(Intro.)
Per
hellre hade jag sett dig som militär
Ja jag hade till och med hellre blivit kär
i en artär


(Ref.)
Jag trodde allt var säkert
Men ack jag hade fel
- ska jag nånsin bli hel?


Jag trodde inte det här om dig
Lika lite som jag trodde du var tjej
Jag trodde inte det här om dig
Lika lite som jag trodde du var gay


(Ref.)
Jag trodde allt var säkert
Men ack jag hade fel
- ska jag nånsin bli hel?


Man gör många val i livet
Det mesta verkade gå bra för givet
Varför gick detta så fel?
Kommer jag nånsin bli hel?


(Ref.)
Jag trodde allt var säkert
Men ack jag hade fel
- ska jag nånsin bli hel?


Respekten finns kvar
Men nånting dog bort
De goda glada tiderna varade kort


(Ref.)
Jag trodde allt var säkert
Men ack jag hade fel
- ska jag nånsin bli hel?


(Outro.)
Till alla därute och framförallt Per 
Många beslut blir fel men du ska bli accepterad för den du är

Självdisciplin

"Innan 22.30 ska jag ligga i sängen."
Sure det funkar alltid så bra!

Men OK innan 23.00 så är allt lugnt. Och vi ska ju till Joar (ragnar) imorron så jag kan fan sova till sju. Det är luuuuuuuuugnt! Kanske hinner att koka mig en kopp thé på morronen också, eller njaa. Har ju drygt en timme på mig - jo nog hinner jag!?
(alltså inte för att det tar lång tid att koka koppjäveln med thé men alltså.. att sitta ner och dricka det och ta det piano är ju endel av att dricka thé - stressa i sig thé funkar aldrig!)

En tur ner på stan "torget" imorgon igen då. Återbesök så att säga, blir väl att jag köper nån jacka. Om våren håller i sig..? Kanske ska slå till och köpa nån vinyl också, fast jag vill ju ha Modest mouse nya album också, inte bara genom den olagliga vägen utan med fodral och hela faderullan liksom. Men jag har fan inte råd. OK på Cdon.com kostar den 139 och då är det liksom att Boka. Känns som jag måste köpa allting jag vill ha nu, kan inte se frammåt mot typ sommaren. Halva mitt liv är fan kunskapsskolan , hur patetiskt det än låter. Och tråkigt att lämna en god vän, Perran, också :( Och ja han har läraregenskaper också!

Fatta soft det skulle vara att koka en kopp thé, hämta en banan..eller äpple allrahelst och sätta sig och glo på film eller nått nu. Sova ett par timmar och sen upp till skolan. Fast ajdå - om jag gör det kommer jag förbanna mig själv imorgon när väckarklockan ringer och ögonlocken är tunga som bly.

Så det blir sänghalmen för min del inatt.

Lazy

"alltså, jag har aldrig sett mej själv som en lat person men nu har folk börjat få mej inse hur lat jag egentligen är. man kanske borde göra något åt det men liksom, lat är väl också en personlighet? varför måste alla låta så nedlåtande mot oss lata människor, det är finns väl inget negativt med det. lata människor är säkert mycket mer bekväma än alla andra ADHD-människor...
här ska inte ändras på någonting, jag älskar att vara lat."

/ FUNKAR TYVÄRR INTE ATT LÄNKA MEN NÅN RANDOM TJEJ IALLAFALL.

Skrik

Skrik

Man kanske skulle satsa på kängpunk karriär? Jag har ju inlevelsen iallafall......

Riding on

Hemkommen från stallet nu - var ganska underbart faktiskt. Centio var mycket lugnare och galoppen blev mer samlad, han höll inte på så mycket med huvud, kasnke för att jag hade snodd men jag märkte hur hela han var mycket lugnare. Och solen sken och fåglarna kvittrade - alla som nånsin suttit på en pålle kan ju hålla med om att det är ganska underbart att skritta av hästen genom små skogsdungar dit solens strålar når med nöd och näppe.

Längtar tills på tisdag igen :) Ska longera Malisa och Pysen, ööhm får se hur det går ^^ Måste jobba på hans galoppskänkel och så, kul med utmaningar! Vi kommer ha jätteroligt där ute, det är jag säker på!

Och så läste jag Ploys blogg också, och en såndärn lista dök upp, och det var ju förlängesen jag fyllde i en sån så jag vart lite sugen :P haha, att skriva listor är så..avslöjande.. :P Iallafall.

Namn: Matilda. Vilket nog inte direkt är någon överraskning vid det här laget.
Kön: Det där dåliga könet nivet, tjeeeej. höh

Ålder: 14 år ung.

Längd: Runt 167 tror jag..
Smeknamn: Har haft en hel del skitfula smeknamn genom åren :P Men nu kallas jag bara Matilda. Gamla lågskolekompisar som man råkar träffa på kallar mig fortfarnde typ Matti :P HAHAHAHHAHAHA. Isånnafall är perran ett snyggare smeknamn. Ja, alltså, inte att nån ska kalla MIG Perran men aa.
Hårfärg: Rött med lite utväxt sådär ^^ Charmigt.
Ögonfärg: Blåååå som haavet. öhöh

Har du någonsin
Ätit sushi:
Faktiskt inte! Det står på min "att göra" - lista.

Varit ihop med någon som varit otrogen:
Klättrat på berg: Ja förfan, det har väl alla. Eller inte såndär seriös bergsklättring men liksom...kravlat mig upp mera.
Sett vita huset: Tyvärr inte, men jag är ju bara 14 år så ifall ingen hinner bomba det kan det ju vara värt en titt.

Antingen eller
Kallt eller varmt: Varmt
spets eller satin: Öööh, vad är satin? ^^
Svart eller rött: Svart
Regn eller snö: Just nu helst regn absolut, vår-regn är OK. Om det skulel komma kilovis med snö nu skulle jag bli ledsen faktiskt. Men på vintern är snö bäst såklart. Idealet skulle vara en veckas vinter med snö som håller sig kvar över julafton och sen pang bom sommar direkt.
Rosor eller tusensköna: Ööh..rosor eller nått.
Vår eller höst: Vår!!
Matte eller engelska: English mate. Är pinsammt kass på matte tyvärr :( Åååh det universiella språket.

Motsatta könet
Gillar du någon just nu från det motsatta könet: Jag gillar min katt mycket, han har snopp.
Vet den om det: Med så mycket mat och gos han får så antagligen.
Vad tittar du på hos en man: Man? :P Hahah. Personligheten såklart?


Inom de 48 timmarna
Kramat någon: Vettetusan, eller hästen iofs.

Bråkat med en kompis: Ingen seriös fajt direkt.

Gillar du att:
Ge kramar: Njääe.
Ge massage:
Gå promenader i regnet: Jaaaaa

Övrigt:
Vad gjorde du förra sommaren: Alldeles för lite fakiskt. Eller jag var ju förtusan och besökte fem länder, det är rätt OK. Men skulle ju hyrt häst och massa annat men det blev inte av tyvärr.
Svär du för mycket: Enligt morsan.
När duschade du senast: För en timme sen ungefär.
Vilken färg är det på dina byxor just nu: Grå, och under mjukisbrallorna har jag shorts, av den enkla anledning av att jag inte orkade ta av mig shortsen när jag började frysa så jag drog på träningsbrallorna direkt över. Haha.
Vilken låt lyssnar du på just nu: Staring at the sun
Vad är bredvid dig just nu: En TV.
Saker på skrivbordet? Det jag sitter vid nu har typ massa hyllor och spel och sladdar och högtalare och skit.

Hur ser ditt skrivbord ut (till datorn): Världens jävla fetaste bord, sådär ondöigt stort liksom.
Vad var det sista du åt: Sallad och såntdär bröd. Gott men ack vad mätt jag blev!
Vem vill du spendera resten av ditt liv med: Min CD-spelare.
Har du en lavalampa: Nej och har aldrig ägt en. Och som Ploy sa , det är så 90-tal ;)
Hur är vädret just nu: Alldeles underbart!!
Vad gjorde du igår kväll: Åt middag med massa folk och livliga disskusioner fördes (cola och kaffe i knät incidenten lixx). Och så satt jag vid datorn på natten dårå.
Vem pratade du sist med på telefon: Farsan
Vad gör dig glad: Roliga saker.
Vart skulle du vilja du åka: Just nu är jag rätt sugen på luxan men där har jag redan vart X antal gånger, så nått helt nytt som typ Kina skulle inte var helt fel.
Vill du ha barn: NEJ!!!!!!!! Haha, fast jag lär ju ändra mig när jag blir stor och mogen och vuxen och ansvarsfull och blablabla och SÅ SKA JAG FÖRA MITT ARISKA BLOD VIDARE!!! nä

Vad ska dom heta: Britta å Ulla


Sun is shining, the weather is sweet now

Molnen börjar ju blåsa iväg och mer och mer blå himmel syns. Fan vad härligt om solen skulle komma fram och vädret vart sådär riktigt vårigt härligt tills jag åker ut till stallet.

Fyfan vad tråkigt jag måste ha när jag skriver bloggar om vädret !? Haha men det gör så stor inverkan ifall det är bra väder eller ej.

Fast så tråkigt har jag ju inte, har finally fått hem Modest Mouse nya platta.. det är nått speciellt med "Missed the boat" och den låten lär spelas väldigt aktivt ett tag framöver.

Spill i knät

Hade minst sagt heta diskussioner vid matbordet idag. Familjemiddag + en annan familj också. Oj oj oj tänkte ja detta kan inte sluta bra (se vilket snyggt rim jag fick till också)

Det diskuteras huruvida muslimerna ska få ha kvar sina moskeér om vi tar bort all religionsundervisning i skolan, det diskuterades huruvida man ska satsa på världssvälten istället för att vara vegetarian (syster..min vego-period gick över för nått år sen) och tjaa, diskussionerna gick väl lite överstyr och vi kom in på..massa..konstiga grejer. Men det hör inte till saken. Jag älskar att diskutera. I skolan med Elin o Malisa är det inte så lätt att diskutera (no offense men vi har lika åsikter om typ ALLT).

Hursomhelst så skulle jag förklara något rätt högljutt (älskar mig själv och sättet jag är på bland folk jag känner - frammåt och snackar som fan) och först hade jag ett glas med cola i handen, fick nått jävla nervryck och vips så var all Cola i knät. Whatever tänkte jag, sånt som händer. Men nån timme senare var vi inne på nån annan diskussion - dock hade jag kaffekopp i handen och så skulle jag än en gång förklara något eller argumentera eller whatever. Och nervrycket var där igen och allt kaffe var i mitt knä. Dock lite mer smärtsamt eftersom cola är en relativt kall dryck kaffe dock en relativt varm. Känns som jag behöver tvätta mina jeans just nu.

Hittade min farsas gamla biljett till the Police. Från 1982, biljetten kostade 75 spänn plus förköp.

     

You never grow old Michael..and you'll never die.

But you must feed.

*snorisch*

HAHA, hade glömt bort det.

But thats okay, theyre just afraid to change.

"- Så fort jag slutade high school, klippte jag banden med alla jag kände och började om i en ny stad, säger Evangeline Lilly i en intervju för news.com.au.

Under de kommande tre åren flyttade Evangeline sex gånger, och varje gång blev hon en ny person.

- När jag kom till en ny stad tänkte jag "du kan bli vem du vill nu, ingen känner dig". Ingen har några förväntningar på dig, så du kan själv välja vem du vill vara.

- Jag provade olika karaktärer och till slut formades den person jag ville vara. Det var en spännande tid - väldigt ensam, men jag lärde mig att inte bry mig om vad andra tycker."

He's tellin' lies lies lies on the motel TV.

Jag tycker inte om folk som ljuger. Jag står ut med falska rykten - huvudsaken är att man själv vet att det inte är sant liksom. Men när någon säger saker, "Du är ju jätteduktig på det". Varför säger man så när man inte har någon erfarenhet? Det är taskigt och det bygger upp en falsk självbild. Säger någon att du är jättebra på någonting kanske man tillsist tror på det. Så ställer man upp i Idol och blir totalsågad av juryn - Kishti Abdula whoever, och så säger man "Mina vänner säger att jag sjunger bra!"

Är det rätt!?!?

and it's so profound
and I like its rhythm
and I like its sound
it's by a very famous poet
no critic can criticise
and then I pause a moment
and I start to realize
he's tellin'
lies lies lies
on the motel TV.
I dig the evangelist
he'll tell you all about that
and then he tell you all about this
he's preachin' up a storm
by the sea of Galilee
he's mixin' up the truth
with something funny I start to see
he's tellin'
lies lies lies

Beslut

När man är i min ålder ska man inte tänka långsiktigt när man tar beslut - utan man ska bara ta beslut så att det passar en just i stunden så att jag blir nöjd och glad - ifall det sen fuckar up sig några månader frammåt - vad spelar det för roll?
Man ska inte tänka på ifall beslutet gynnar eller förstör för andra, man ska tänka egoistiskt och att det är viktigast att jag själv får ha kul.

Varför gör jag inte så? Varför måste jag gå igenom varje beslut utan och innan och även efter det måste jag tänka igenom mitt beslut ännu en gång - och när jag väl har tagit beslutet så ifrågasätter jag det alltid. Varför är jag så orolig, nervklen? Varför kan jag inte bara..vara lite.. hippielicious?

A perfect circle - 3 Libras

Antagligen världens mest nostalgiska låt för mig.


Threw you the obvious
And you flew with it on your back
A name in your recollection
Down among a million same
Difficult enough to feel a little bit
Disappointed and passed over.
When I've looked right on through,
see you naked but oblivious
and you don't see me

but I threw you the obvious,
Just to see if there's more behind the
Eyes of a fallen angel,
Eyes of a tragedy.

Here I am expecting just a little bit
Too much from the wounded
But I see,
See through it all,
See through,
And see you.

Cause I threw you the obvious
to see what occurs behind the
Eyes of a fallen angel
Eyes of a tragedy

oh well, oh well...

Apparently nothing.
Apparently nothing at all.

You don't
You don't
You don't see me
You don't
You don't
You don't see me
You don't
You don't
You don't see me
You don't
You don't
You don't see me at all


Summerdays

Summerdays

Är det bara jag som är vaken eller? Ynka fyra av mina kontakter på msn är on-lajjn. Jag är en av dem. Okej mina ögon är grusiga jag önskar jag låg under ett varmt täcke och kunde bara sluta ögonen och vandra bort i dimman MOT LJUSET I TUNNELN, men jag måste bli klar Israel-Palestina konflikterna först. OBS: Per ifall det är helt sjukt beror det på att jag skrev det klockan halv ett mitt i natten.

Jag vill ha sommar. Fast jag vill inte sluta på kunskapsskolan. Fan jävla röv. Dilemma tänkte jag säga men jag har ju inget val - jag måste sluta på kunskapsskolan efter sommarlovet för jag har gått alla mina fyra år där nu. Mwwääuuh, snart börjar jag fan grina. Jag saknar Fredrik.. kommer sakna Perran värsta mycket den lilla biskvien. Kommer sakna att gå en halvtimme till skolan varje morgon istället för att bara behöva gå i en kvart när jag börjar på gymnasiet. Iofs estet-byggnaden ligger väl lite längre bort så det kanske tar.. 20 minuter :( ååh jag vill inte mamma aamamama miaaa cara miiioo ska vi gå på biiooo på riooo klockan nioo. Nej SO för bövelens. Och sen kanske engelska-talet fast vi måste ju öva tillsammans också och det är ju viktigast.

På måndag äre show på Joar (ragnar) blå direkt på morgonen. Kul, synd att jag egentligen inte har tid men OK vi kan låtsas.

ååh jag har så mycket tankar.

Who does your hair?

Impulsivt som fan - syrran ville att jag skulle klippa hennes hår sådär lagom mitt i natten. Kändes lite oseriöst med ett juiceglas i ena handen och saxen i andra - men är det någonsin seriöst när det gäller oss? Det vart väl bra hoppas jag, jag är ju amatör men vafan. Betala 400 spänn för att gå till frisör när man lika bra (!?) kan göra skiten själv!!
Nästan lika impulsivt som när jag klippte av mig typ allt hår, Elin och Malisa; "Hur vill du ha det då?" Jaja "Av med allt!!"

Are you dead or are you sleepin'?

Gud i himmelen hjärtat stannade i halsgropen.
Trodde min katt låg och var död i sängen alldeles nyss. Skulle helt hederligt lägga mig ner bredvid han och gosa lite och snacka sådär som jag brukar göra, men ingen respons! Ruskade honom och nästan slängde iväg han till andra sidan rummet - ingen respons. Sen började det rycka i hans muskler och jag förstod att han bara var inne i en djup sömn. Han har sånt roligt minspel när han sover - alla muskler som man trodde inte ens fanns börjar rycka något fruktansvärt.

Jag menar även fast han har orsakat mig mycket lidande (eheheh) så vill jag ju att han ska få leva några år till iallafall..!

No more Bushit

Puh, nu har jag skrivit X antal sidor om USA/Irak konflikten och öppnat mina sinne för alla tankar om George W. Bush. Riktigt intressant, är i mycket bättre tillstånd att argumentera för eller emot saker när jag sitter hemma i min trygghet framför datorskärmen än i skolan med tusen barn omkring mig som skriker mig rätt i örat.

Nu ska jag bara fördjupa mig lite i Israel/Palestina konfliktgrejset och den konflikten är jag inte alls lika insatt i som jag är Usa-Irak osv så det blir väl lite djupdykningar på sakerhetspolitik.se...

Fniss

Min syster är lite rolig. Hur länge sen det var jag förälskade mig i Springsteen och hans material..hm några år kanske? Eller bara nått år? Min tidsuppfattning är kass. Men iallafall, jag truga på som fan att han är alldeles underbar och min syster bara skrattade mig rakt i ansiktet. Sen listade hennes favoritförfattare de bästa låtarna i dennes liv och då självklart var Bruce Springsteen - Thunder road med. Självklart började Josefine lyssna på Bruce Springsteen bara därför!! Hahaha. Fast frågan är egentligen hur man INTE kan gilla Springsteen..eller okej, iallafall hur man inte kan gilla Thunder road för det är en så ryysligt bra låt.

Och samma sak med Modest Mouse, var väl ett halvår sen eller nått jag började lyssna ordentligt på dom och så skickade jag en låt till henne, "Det här är bara helt genialiskt bra!!" hon ba "Nja.."
Sen kom det fram att hennes pojkvän lyssnade på Modest Mouse och heelt plötsligt hade hon good news for people who love bad news på datorn. hahaha.

Och så tillägnar jag en liten text här till alla små deprimerade där ute i världen, hahaa. Det blir bättre!!!

Modest Mouse - Float On

I backed my car into a cop car the other day
Well he just drove off sometimes life's ok
I ran my mouth off a bit too much oh what can i say
Well you just laughed it off it was all ok

And we'll all float on ok
And we'll all float on ok
And we'll all float on ok
And we'll all float on any way well

Well, a fake Jamaican took every last dime with a scam
It was worth it just to learn some sleight-of-hand
Bad news comes don't you worry even when it lands
Good news will work its way to all them plans
We both got fired on the exactly the same day
Well we'll float on good news is on the way

And we'll all float on ok
And we'll all float on ok
And we'll all float on ok
And we'll all float on alright
Already we'll all float on
Now don't worry we'll all float on
Alright already we'll all float on
Alright don't worry we'll all float on

And we'll all float on alright
Already we'll all float on
Aliright don't worry even if things end up a bit to heavy
we'll all float on alright
Already we'll all float on
Alright already we'll all float on
Ok don't worry we'll all float on
Even if things get heavy we'll all float on
Alright already we'll all float on
Don't you worry we'll all float on
All float on

Hest

Hest

Mästerfotografen Malisa i farten :P Precis i den sekunden tappade hon mobilen i marken också, därav den..hmm..konstiga vinkeln på typ man och sen ser man mig och Centio i bakgrunden. Så det var bara för mig att sitta av, plocka upp Malisas mobil och sitta upp igen. Dagens hjälteinsats.

Centio

Väldigt trevlig häst, känslig och väääldigt galoppvänlig, mjuk och fin, gick böjd och så, lyssnade ordentligt på hjälperna och var allmänt snäll och pigg.
Det gick rätt bra att rida fast jag kände mig rätt ostabil i galoppen dårå, fast jag har ju inte lärt känna honom än och alla hästar har ju sin egen personlighet så det kommer med tiden förhoppningsvis!
Fast det blir himla mycket tid, ska ju sköta all fodring på söndagar om jag förstod det rätt (?) och då blir det ju hela dagen. Fast ärligt - hur mycket nytta gör jag annars på söndagar?

Ikväll samt imorgon måste jag plugga väldigt mycket för att få ihop stallet med skolan dårå. Var jävligt off idag på den fronten och SO:n och matten kändes som en pain in the ass. Jag var också en pain in the ass för Per och jag bad om ursäkt men han sa att så jobbig var jag faktiskt inte. Fast jag vet ju inte. Han är ju lärare och då gäller det att inte vara (alltför) ärlig.

Nej ikväll blir det alltså ännu lite mer smutskastning av Bush och så lite titt på tal till engelskan.

Minna var sjuk idag.

Vill ju bara dra ett streck men måste det kommas påminellser? Hoppas du inser snart att det är ett förflutet. Sen kan du ju komma där och se att du gått miste om oss och ja.. då blir du kanske efterklok, vem vet?

Det lovade inlägget

Inte så smart, tortillas med salsasås på typ(!) tom mage. Börjar svida lite i magsäcken. Sätter igång hungerkänslorna direkt. Food is my passion. Sprödbakad fisk! Mums. Och överkokt potatis. Smaskens. OK jag ska inte klaga finns alltid nån som har det värre. Vädret "suger". Vaddå suger på en klubba eller? Det är ju gott så suger borde inte stå för något dåligt.
Det tjuter nånstans och fan vad folk är högljudda. Mina öron reagerar mer än vanligt idag. Hör dom uppe på hyllan jättebra och själv sitter jag nere och försöker jobba matte.
De pratar om träningar. Ishockey tror jag. Varför finns det inget ishockeylag för tjejer i stan? Inte för att tiden skulle räcka för ishockeyträningar också. Eller allt beror på hur det går i eftermiddag klockan 16.00. Om det går skitbra perfekta förvarandra klickar direkt är det stallet 4 gånger i veckan.
Måste hinna plugga men det går nog fint. Haha säger jag och skiter fullständigt i matten.
Det är fredag. Ett gäng sexor diskuterade precis att de hade match tidigt imorgon på Fanna IP, samling 10 respektive 8. Jag ska sova till 12 imorgon och sen ska jag plugga som en jävla sate. Ska försöka lyssna igenom alla ELO-skivor och Bowie också. Pink Floyd och Springsteen är nog värt att tas upp också. Sen ska jag äta god ordentlig mat på lördagskvällen.


Happ. Tog ett tag att skriva över haha ser knappt vad jag skrivit.  Kom ihåg att jag stördes mitt i allt skrivande, minns inte riktigt vad men det skulle fortsatt där vad jag skulle göra i helgen tror jag.. haha. Kul egentligen vad man går runt och tänker på!
Fast dessa tankar var faktiskt väääldigt harmlösa om jag får säga det själv - knappast något knäppt alls. Kan bero på att jag liksom inte hann in i den filosofiska dvalan innan nån störde mig och ryckte mig tillbaka till verkligheten.


Solsken

Solsken

En sista vädjan innan jag springer och byter om:
BLÅ HIMMEL OCH SOLSKEN SKULLE SITTA JÄVLIGT BRA!!!

Magen pirrar

Nervositet är verkligen ingen mysig känsla. Det känns verkligen som någon är inuti min mage och liksom skrapar på den inifrån!!! Åååh.

Önska mig lycka till.

Kompromissar lite, ifall jag överlever så tänker jag publicera mina dagsfunderingar som jag skrev ner i skolan idag. Haha, har alltid sparat dom i min secret men ifall jag överlever (med marginal!!) så tänker jag tamejtusan ta och publicera mina konstiga tankar.
Fast det roligaste är att läsa igenom dom där på kvällen när man kommer hem och har käkat middag typ. Jag har rätt dåligt minne haha, så jag kommer inte ihåg riktigt hur tankegångarna gått under dagen. Men när man läser så kommer det tillbaka och man kan reflektera över sina tankar.

Haha värst vad seriös jag lät nu då.

Jag har lösningen!

Jo alla har väl nångång undrat hur långt egentligen lufttrycket och varmluften i en hårfön räcker. Jag har kommit på lösningen. Till det krävs det iofs att man har en sån där gigantisk studsmatta och en sån där förlängningssladd. Men det är ju rätt lätt att fixa.
Sen är det bara att lägga sig ner på studsmattan och starta hårfönen och blåsa rakt upp, sen ber man en vän hoppa upp i luften och känna hur långt luften räcker!! Måste provas nångång!!!

Det är såna här saker jag tänker på när jag går hem från skolan..hmm..

Finns det några snälla barn här?

Vill ni ha godis?
Ska jag vässa er penna?
Ska jag deodoranta din armhåla?
Ska jag ansa dina tånaglar?
Ska jag klia dig i örat?
Ska jag vaxa dina ben?


Nån som vill ha mitt godis? Det är äckligt som fan med godis ju. Tacka vet jag äpplen. (Bananas is for monkeys). Och ananaas som vi fick i salladen i skolan igår - ananas är typ världens godaste..exotiskaste...frukt. muuums. Kändes lite löjligt att stå och plocka ut ananasbitarna ur salladen men whaattaafuucckkeeeehh.

Varför sitter jag
när jag kan ligga
och
sova

Imorgon måste jag plugga mitt lilla arsle av mig. resultat av passivt tänkande. Ska provrida en häst också, det är lite läskigt. Arab. Nervöst. Att. Rida. En. Häst. Man. Aldrig. Ridit. Förr.

Bara jag sover innan 23.00 är allt okej! Då kommer jorden inte gå under. Då kommer vi få vår efterlängtade glass. Som Malisa sket i på.

Ett IKEA-vattenglas står bredvid mig. Det är halvtomt. Fast bara en liten fläck av vatten dansar i botten. Jag skulle kunna dricka det om jag var törstig. Men det är jag inte för jag har precis borstat tänderna så jag är rätt blöt i munnen ändå. Vätska. Tandkräm. Slem. Slemsven.

Nu börjar detta bli en förfärlig massa av osammanhängande ord. Kanske bra att jag tänker konstiga tankar nu och skriver ner dem så slipper jag ligga och grubbla på dem på natten när jag egentligen ska sova. Vilket resulterar i för lite sömn. Vilket resulterar i trötthet. Vilket resulterar i passivhet. Vilket resulterar i tråkigheter.

How do you sleep while the rest of us cry?

Fool me once, shame on you.  Fool me twice, shame on me.

"Fool me once, shame on.. shame on you. Fool me - you can't get fooled again" - G.W. Bush

Faktiskt så kan detta SO-uppdrag bli riktigt kul eftersom jag enligt Per fick skriva exakt VAD jag ville och formulera mig EXAKT hur jag ville om aktörer.  Ärlikamed smutskastning av Bush, Reinfeldt osv.. muumms.

Fast Per är ju moderat så det kanske är lite lågt att skriva elaka saker om Reinfeldt..det kanske sänker betyget? Hihi.


Ashes to ashes

Lång dag idag minst sagt!

Började med att plugga franska, inte direkt världens roligaste. Har ju redovisning men förhoppningsvis är Minna sjuk imorgon också (no offense!!) så då kan man liksom inte rå för att man inte kunde redovisa. Mycket bättre än att stryka sig, samvetet mår mycket bättre.

Och så pluggade vi lite matte där emellan tror jag men efter lunch hade vi inget att göra ( ehh..heeeheee ) eller vi ville inte göra något rättare sagt så vi skrev upp oss på en tid i musikrummet (nappade på viktors förslag om att faktiskt jobba i skolan, hahaha) och så började vi leta låtar att spela .. kan ju vara bra att ha liksom. Vi kom inte överrens fast tillsist med lite hjälp på traven kom vi fram till nått iallafall. Det blir nog bra , fast själva grejen var ju rätt impulsiv så Elin hade inte direkt sin sax med sig och tjaa.. det vart väl mest att jag körde igenom den och sen bankade vi lite på trummorna typ :D Men det är trevligt det också.. på måndag eller något får vi köra lite mer organiserat om Elin tar med sig saxen.. woohoo. Vill också spela sax, det är ballt.

Sen pluggade vi lite till matte, gick väl, hm, ganska bra tror jag. Korken ligger kvar än Elin!
Elin: "Dom kanske ser min näsa framför min personlighet.. (tystnad) Som om det vore en dålig grej."
Malisa ritade en assnygg teckning också, önskar att jag hade scanner ibland så jag kunde scanna in bilden. Den innehåll iallafall ehh tusenfoten (?) Kurt, nyckelpigan (?) Bert, tjejen Olga, mannen Per, damtussen Dampuss, katten Gurra, katten Mrs. Kittkat, snoken Rudde och the j-rocker Konnichiwa. Sen fick ju även f.d. musikläraren Jörgen omgjord till en bläckfisk med gitarr i näven också vara med, fast det var på ett annat papper och då var jag konstnären. Mycket konstnärligt.

Kom upp en grej också.
"Ehhh tror hon att hon är en kille eller tjej? Pojkflicka eller?"
Whaaaatttttttt? Okej jag tar verkligen inte åt mig. Men jag förstår inte hur en del tänker. Måste man se ut på ett visst sätt eller bete sig på ett visst sätt för att markera att man är tjej? Om jag vill klä mig i baggyjeans och t-shirtar så måste väl jag få göra det utan att riskera att bli kallad wannabe-kille typ? Haha seriöst. Jag klär mig i alla möjliga sorters kläder, ibland tajta jeans ibland baggy jeans ibland tajta tröjor ibland stora tröjor. men vad har det med att göra vilket kön man är egentligen!? Alla stureplan killar går ju runt i tajta stuprörsjeans och urringade tröjor varför ska inte eh..fårtickantjejen få klä sig i baggy jeans och icke-urringade tröjor? Somsagt, jag tar inte åt mig men jag tycker det är rätt sorgligt att det finns så inskränkta människor.. suck.

Borde egentligen spela lite nu, måste lära in låten osv men jag ska försöka (....) plugga lite SO eftersom det är deadline imorgon........................men det ordnar sig.

Gick på stan och skulle kolla på jacka osv, men vi fastnade på secondhand affären bland vinylskivorna. Köpte dock ingen p.g.a stark beslutsångest, fast jag har ju en hel drös med skivor som jag inte lyssnat igenom en så det är ju ingen kris direkt!! Kollade iallafall på en jacka som var rätt snygg. Kanske blir det så att jag köper den på måndag.

Ahh, imorgon ska jag provrida. FÄTT NÄRVÖÖESS.

LOST

Hurley och Charlie lär vara gulligaste paret. De är så...söta!!

Hurleys farsa var en elak typ och ute efter hurleys pengar. Fast sen vart man lite fundersam.. men är det inte liiite misstänkt precis som Hurley spekulerade i att han kom tillbaka just när han vunnit alla pengarna? Hmm.

Och självklart garvade jag som fan när Hurley och Jin skulle lyfta upp ruttna snubben ur bilen och huvudet föll av. Hahahahaha.

"In this world you got to make your own luck."
Sant och allt är upp till mig vad jag gör med mitt liv. Jag vill ta tag i allt

Fast nu ska jag sova. Känns ganska frestande att stanna uppe några timmar till men nej jag orkar inte gå runt såhär fler dagar som en jävla död sill. Så godnatt!

Filmtips

Filmtips

Rules of Attraction.

Väldigt bra film på något sätt, okej ni som är känsliga för motbjudande våldtäckter (fast vem är inte det) och vääldigt mycket sex är kanske inte rätt person att gilla den här filmen. Men jag tycker att manuset är väldigt bra och skildrar nog livet i en studentkorridor ganska bra. Kanske lite överdrivet men vad vet jag?
Väldigt bra musik också med en salig blanding av t.ex. Harry Nilsson, The Cure, George Michael och Peter Gabriel.
Självmordsscenen är skitsnyggt gjord tycker jag och musiken gör det nästan perfekt. Och sista scenen "I just want to know you!" är stark. Scenen med snubben som knarkar i sängen och när huvudpersonen besöker knarklangarna är väldigt humoristiska och lättar liksom upp stämningen bland allt det tragiska. En bra blanding av sorgliga scener och roliga scener helt enkelt , stora kontraster och sånt gillar jag! Väldigt väldigt sevärd film.

Det var längesen jag såg den, för länge sen. Har ju den på DVD men har faktistk inte tagit mig tid till att kolla. Kanske i helgen? Om jag har tid, haha, kommer ha så grymt fullt upp så det inte är sant..

Imorgon ska jag iallafall köpa en vårjacka!

Good news is on the way

Dagen var rätt crappig faktiskt. Pluggade knappast någonting och var så jäkla trött (idag ska jag hoppa i säng DIREKT efter Lost!!!) och Per fick ta all skit.. stackarn. Men vi fick iallafall iordning på SO:n. Nu är det bara...allt annat kvar. Men man måste ju må lite dåligt för att uppskatta det som är bra!! mitt favorituttryck just nu, hehe. Är så jävla lat och bajsig och jag har så jävla mycket att göra. Speciellt engelska. men även franska och ALLA ANDRA ÄMNEN SLUTPRATA OM SKOLAN.

Sen åkte jag till stallet, bommar. Gick väl sådär, var på samma dimmiga och trötta humör så jag kunde inte koncentrera mig till fullo tyvärr. Och Lizha var faktiskt rätt lat i början tills jag fann ett spö.

Ringde samtalet sen, fredag klockan 16.00. Hoppas det går bra för Malisa också! wooh. Och Elin, är rädd att det inte blir nån KB på fredag heller :/ Sorry!! För det var enda tiden hon kunde, really really sorry.

Imorgon får jag plugga franska som tusan eftersom jag inte börjat med det som ska redovisas på fredag. Men det ordnar sig, det gör det alltid osv.. Och SO och Bild ska jag hinna med. Fast prio-ett är ju matte också eftersom det är matteprov på fredag och det blir lite körigt ifall jag inte klarar det.. Engelska steg 27 får jag skjuta upp och göra i helgen. Funderar på att göra ett musikuppdrag (haha funderingarna kvarstår - jag gjorde inget förra helgen som jag planerade).

Men om jag bara blir klar med ett musikuppdrag, iallafall förproduktionen av bilden och ett engelskasteg skulle det känns rätt soft. Och så SO:n måste bli klar. NO-prov är det inte förrän v.17 så det är lugnt. Har ju påsklovet på mig att plugga som en sate också!! Hoppas jag hinner mina terminsmål, några extra MVG:n skulle inte sitta helt fel. Måste komplettera upp min teknikritning till MVG också, ååh.

Nej men varför slutar alltid mina bloggar i massa snack om skolarbete?

Det vankas Looooost ikväll. Tydligen är "hurleys farsa rätt cool men ett rätt lamt avsnitt" typ. Så ja man vet ju vad man har att förvänta sig :D höhö.

Imorgon = torsdag = glassdag!!
(dock kvarstår det faktum att jag ätit glass både idag och igår..
så effekten lär inte bli lika slående. :( faaasen)

En yngre version

Jag stavade skitbra för att vara nio år och jag skrev snyggare då än vad jag gör nu..

"1/12-01 Lördag. Hej kära dagbok!!

Jag är 9½ år och heter Matilda. Mina idoler är Westlife. Idag ska min kompis Ronja (och hennes familj) komma på besök. Igår var jag på Harry potter bio. Harry potter är en kille som kan trolla. Harry potter har 2 bästisar som heter Ron o Hermione. Jag har läst ut dom 4 Harry potter böckerna som har kommit ut. Det ska komma 7 böcker om Harry potter. Dom böckerna är jätte tjocka. Det här blir ingen hemlig dagbok för jag har inget lås.

HEJDÅ DAGBOKEN"


"15/5-03 Torsdag. Tjenixen!
Klockan är tio i tio. Jennie (min lärare) har ett jätte gulligt barn som heter Felicia. Hon är bara 1 och ett halvt år och UR-söt. Idag var vi på Kunskapsgården som man åker till när man börjar Kunskapsskolan. Han som stod i disken var en kille i kanske 20-års åldern och han var jättesnygg! Sen var vi oxo nere i Falu Koppargruva. Det var skit-äckligt. Och så läskigt! Vi gick ca 55 meter under jorden, alltså marken. Fast det var oxo rätt coolt. Idag åt vi fläsk-kotletter med pommes frites. Det var gott. Sen åt vi fruktsallad till efter-rätt.
Petra och jag diskade efter grillningen så att disken blev *skinande* ren! Sen har vi inte gjort så mycket mer faktiskt! När jag har skrivit klart ska jag läsa i TVILLINGARNA - Lyckträffen. Den boken är bra!

BYE"


Haha, fan vad kul att jag har skrivit så mycket dagbok i mitt liv sen jag var typ.. sju år gammal eller så. Inte särskilt regelbundet men ändå! Man minns så mycket. Och nu kommer jag aldrig mer åka till Falun längre..nähä oj när hände det? Fan vad tiden går fort!!

Och jag kommer ihåg hur Ida och jag samlade på Tvillingarna-böckerna :P Betalade ju säkert över femhundra kronor för alla böckerna sammanlagt :P

Okej en sista:

"5/7-03 Lördag.

Hey!

Idag har vi badat i Poolen och i havet. Det är runt 46*C i solen och ca 40*C i skuggan! Det var det iallafall igår, men idag är det lite svalare..! Puh!

Återkommer"

Play that funky music

Ååh vad folk kan klaga. Jag ska fan flytta ut på landet OCH BO HELT ENSAM WITHOUT ANY GRANNS AND WITH THE ENSAMHET SOM ENDA COMPANY. Katten kan möjligtvis på följa med, han brukar faktiskt ligga och sova samtidigt som jag spelar den mest aggressiva musiken på högsta volym. Kanske är han döv eller nått, fast det tror jag inte han har nog utomordentligt  bra hörsel faktiskt. Till skillnad från matte.


Att lyssna på musik med lååååg volym är ju inget kul!? Då försvinner liksom hela känslan och man vill inte lyssna på musik på låg volym när man vet att det kan vara såå mycket bättre ifall man skruvar upp några siffror.


Evangeline

Evangeline

Kom igen!! Kanske världens snyggaste tjej..!?

Glassbilen

Fan där försvann min vision om GLASS PÅ TORSDAG. Fast jag behöver ju inte äta någon innan dess. Så det så.

När jag var mindre så var glassbilen helig. Så fort jag hörde den lilla trudelutten du-du-du-du-du-du-du-du-du-du-du--du--du--du--du--du så blev hela grannskapet till sig. (Alla hade småbarn, glömmer inte Gustav öööh..vad hette han Oskar? Nä Per! och Elin och hela faderuttan) Och köerna till glassbilen ringlade långa och glassbilschauffören blev alldeles upphetsad av att se att så många ville köpa av just HANS glass.

Nu gillar jag inte glassbilen mera. Knappt märker när den åker förbi. Jag kan ändå inte äta så mycket glass (fast det gör jag ändå). Jävla klena mage.

Nu ska jag stänga in mig och spela skivor vilket jag inte gjort sen i hmm...söndags! Öh, det var inte så längesen men det känns fan som det. Högtalarna i datorn blir dåligare och dåligare i jämförelse med högtalarna till CD och LP-spelaren.

SHoobreee i'm from the hood



Låt mig känna..
Jag vet citat är grymt tråkigt ifall man inte fattar något av dem och de blir ännu tråkigare ifall man försöker förklara. Men Elin kanske drar på munnen lite iallafall. Shit pommesfrites vad jag kan få överskottsenergi av en liten macka.


Fiskarna i havet

Dagen började med lite trevligt bad. Mycket lärorikt, vi fick SIMMA! Tänka sig. Och med kläderna på vart det också.

Lunch, panik-plugga matte, matteprov.

Kom och tänka på att när jag var liten samlade jag ju på sudd. Vem fan är det som tillverkar alla sudd som är sådär plastiga och tråkiga? ett perfekt sudd är sådär lagom mjukt och suddar bort varenda blypartikel hur enkelt som helst.

Jag hade nog väldigt tråkigt på matteprovet då jag började fundera kring detta.

Snart ska jag rulla hem, det här vart en skittråkig blogg.

Aggressioner

As usual. Nu ska jag skriva ett bra recept på att bota agressioner, vilket jag lärt mig vid det här laget. Haha!

1. Ut med agressionerna bara! Eh, det kan man göra med att..ehh..spamma sin lärares blogg med ovettiga kommenterarer..eh... jag rekommenderar dock att lyssna på nån aggressiv musik, som typ TJM. Funkar iallafall på mig, sen ifall du har nån i din närhet att skrika på funkar det alltid. Har du trummor är det ännu bättre!!!

2. När du fått ut det värsta byter du filer på spelningslistan till musik med lite gladare melodi.  Kan rekommendera Modest Mouse - Summer, Blind Melon - Lemon Tree, Blind Melon - Three is a magic number, Of Montreal - Let's do everything for the first time forever, The Libertines - Up the bracket, The Monkees - I'm a believer and so on.. Ni har väl själva er vision av vad glad musik är.

Efter ett tag så ska ni se att vindarna som blåste inom dig har blivit lugna. "En orkan har blivit en bris"

Fast bäst av allt är ju att slå nån jävligt hårt - en rak höger jävla fet käftsmäll. Men det klassas ju tyvärr som något olagligt och så kan man ju få lite skavsår på knogarna också (använd knogjärn)

Avokado

avokado


"Idag åt jag en avokado."

Stressdag

Började med NO direkt på morgonen, till klockan halv elva. Elva nationella prov i engelska för Malisa, kvart i tolv engelska kommunikation, kvart över tolv matte-grupperna fast det sket sig however. Vi fick iallafall tag på ett mattehäfte.
Sen lunch.
Sen PH. Mycket organiserat PH som vanligt. Nä men faktiskt mer organiserat än vanligt. Nu är Per på möte (säger han iallafall...) och sen ska han hjälpa mig med matten som jag f.ö. inte förstår mycket av alltså.

No I wont back down

Fan vad jag slet med den där byrån - tillsist fick jag ihop den efter blod svett och tårar. Nästan bokstavligt. Placerade LP-spelaren, CD-spelaren och högtalarna på den också, fan vad skönt att ha nånting liksom. och sen sorterade jag alla skivorna efter alfabetisk ordning, puhh!!! Tur att jag inte har sådär löjligt många ;)

Ungefär det har min dag bestått av, jag har alltså inte gjort så mycket. Fast att fippla ihop byrån och sortera skivorna tog sin lilla tid ändå..

Nej om man skulle ta att sova lite kanske. Imorgon är en ny dag. Förut sa jag så varenda kväll. Nu har jag lärt mig utantill att det är en ny dag imorgon. Haha, ny dag, nya tag helt enkelt! Jag är extra kärleksfull ikväll. Min katt är sjuk, jag lider med honom. Amen!


Something I learned today

Jaha vad har vi lärt oss idag då?

Joo att äpple och uppvärmda pommes faktiskt är en helt OK kombination. Tro det eller ej, fast jag gillar ju pommes och glass tillsammans också. Man måste ju vara lite öppensinnad! Och pommes betyder ju faktiskt äpple på franska, så man kanske kan förstå sammanhanget? Höhöh.

Nej idag ska jag städa lite, har redan diskat, wosh. Sen ska jag väl skruva ihop en byrå/hylla och lyfta upp LP och CD anläggningen på den samt ställa in lite skivor i hyllorna. Sov till halv ett imorse - kommer inte kunna somna nånting ikväll.

Eehh...

Haha, vad gör jag? Jag känner inte igen mig själv. Alls. Nej skärpning. På riktigt.

Alla tjatar om att det snöade imorse, hm, jag får väl tro på orden, men jag själv låg och sov och slapp därför plågas genom att se de små äckliga snöflingorna singla ner utanför fönstret. Ibland är det bra att ja kan sova riktigt länge. Nu är det flera plusgrader, himlen är blå och det verkar bli vårigt. Snö är liksom.... alldeles för långt bort för att ens tänkas på. Nu ska det bli vår och därmed basta!!

Jag tror inte jag orkar göra nånting idag. Alls. Duktig tjej har jag hört. Fan jag måste bli klar med SO:n också. Uuuh.

Minnesluckor

Varför i helvete har jag massa Dream Theater låtar på datorn? Upptäckte det nu - har absolut inget minne ALLS av att jag laddat ner det eller fått hem det på annat sätt. Vadfan är detta!?! Nästan lika konstigt som att jag har en mapp med HIM och en med Foo Fighters.. och en från Idol2006!!! Och så får vi inte gllömma typ Korn, Nine Inch Nails, Children of Bodom, Plain White T's och annat som absolut inte faller mig i smaken.

Fast jag kan inte förmå mig att rensa bort musiken jag har - man vet aldrig när man kan behöva den liksom haha.

Oh by the way FUCK YOU


Du ligger risigt till

Du ligger risigt till

Feel the lördags-ångest

agressioner

Morgon ljuva morgon

Det verkar vila en curse över mig eller nått - jag blir alltid sjuk precis de dagarna jag är ledig. Inte för att jag gör så mycket livligt direkt men ändå.. inte skönt att gå runt snorig som ett as hela dagarna i ända. Dessutom skulle vi på kickboxning idag, fast det verkar inte bli något av det, jag minns inte, vi kanske bestämmde att vi skulle gå i Enköping? Hursom helst så är jag ändå förkyld så det spelar ingen roll. Ååh nu känns det som värsta bortförklaringen till att inte gå dit eftersom Elin vart lite tveksam mot mig om jag egentligen ville men det vill jag ju, jag har ju liksom absolut inget annat för mig.

suck.

The Panda

Jag har en polare som jag inte vill nämna namnet på eller så - denne förblir anonym. Denne varelse är fan den skjukaste jag känner. idag bekände h*n för mig att när h*n satt och åt frukost imorse började h*n spåna på lite ideer och kom fram till att;

"tänk om jag kunde bestämma över alla bajskorvar. då skulle inte kungen få spola ner sina."

Nej nu ska jag äta vidare (du blir vad du äter och jag vill vara en)

Och så var det fredag igen

Imorse kändes det riktigt bra - på med snygga jackan och traska iväg till skolan med lite TV on the Radio i hörlurarna och solen lyser sådär. Känns skrämmande likt de där scenerna i Rules of attraction när de traskar iväg till skolan och går genom parken och vattenspridarna står på för full hals (det där uttrycket kan inte användas i samband med vattenspridare, det heter liksom skriker eller sjunger för full hals, jaja, jag har väl uppfunnit ett nytt sammanhang eller nått). Fan det var länge sen man såg rules.

Jaha. Halva dagen, eller nästan mer än halva faktiskt spenderades åt engelska nationella. Läsförståelsen var ganska enkel tror jag, vart klar rätt snabbt och så fick man kladdpapper att rita på. Ritade en fantastisk händelserik teckning där en fisk, en räka, en skitläskig haj och ett skeppsbrutet skepp var inblandat.
Hörförståelse var sådär, eller första delen eller vad man säger gick väl kanon men andra var ren katastrof. Jag menar man har vaknat några timmar tidigare och sen ska man sitta där och anstränga sina öron och samtidigt tänka riktigt ordentligt. Kan det gå annat än åt helvete? suck. Jag som fick så bra resultat på övnings-proven, kommer inte direkt på samma på de riktiga tyvärr. Aja.

Sen matteprov, jaha, lite snabb repetioton med Per innan det då, haha, det gick inte så superbra kanske, jag chansade på allt. Men man skall väl vara optimistisk.

Ikväll blir det nått med Amanda, blir väl inget alldeles för livat eftersom hon ska upp o jobba imorgon. Lite TV och gott o äta skadar liksom aldrig så det lär nog bli det. Blåser stormvindar ute, var nere till ICa och köpte lite grejer och man blåser ju nästan iväg, haha.
När Amanda cyklade nere vid vattneparken åkte hon nästan baklänges på cykeln, hahaha. Tur att jag inte är nån supercyklare dårå så jag slipper såna missöden.



 Amanda och marika ligger och sover. Självklart fiser Amanda i sömnen - äcklig som hon är (fina flickor varken bajsar eller fiser ju)
Marika vaknar och sätter sig upp käpprak i sängen och väcker Amanda;
- Nån skjuter!!!


Teater

Kollade morsans teater med hennes teatergrupp, åkte med till Västerås och så, fick vara med backstage och allt - wooh! Trevligt folk vare iallafall. TEatern var skitkul också, morsan skulle va konsult och gå runt i publiken och ta reda på deras vanor (ooopps, inte sånna vanor såklart!) Iallafall; matvanor. hon frågade vad de åt kvällen innan och sen fick de uppskatta hur mycket den middagen gick på. Kul än så länge - sen fick de reda på att lönehöjningen gjordes efter deras middag, stackars tanten som åt soppa för 4 kronor fick en lönehöjning på typ 6 spänn. Och snoffsiga snobben som åt middag för 1500 fick en jävla massa i ökning. Riktigt kul! var ju massa andra sketcher också såklart, kul vare!

Sen åt vi massa mat, sprack lite men tog ändå en kopp kaffe och kakor på det. Så nu är magen nöjd, hohoh.

Redovisade engelskan idag då. Haha det gick sådär. Min röst kom upp i värsta målbrottsstadiet och självklart började jag garva åt mig själv - fick bita mig hårt i kinden för att inte brista ut i asgarv. Saker att tänka på till nästa redovisning då; Tala högre och tydligare, och framförallt harkla mig innan jag börjar snacka. Åsså kan jag ju prata liiiiiiite mer än vad jag gjorde minst sagt. Men men första gången och fan vad jag har gått o grämat mig över detta så jag är nöjd ändå. Jag fick ju godkänt och det är ju det som räknas. .. . typ.

 Mona tyckte de va skitkul att vi kallar Viktor för Virre och musiken för Murre och självklart var det snuskigt. HAHAHAA, och så får vi ju inte glömma Perran heller. Men smeknamn är ju som bäst när man sätter in en massa dubbel-R liksom.

Imorgon engelska nationella, skriftliga. Det ska nog gå bra, fick ju MVG på övningsproven. Och de var faktiskt jättelätt. Min hörsel är rätt dålig tyvärr haha så jag får väl sitta nära bandspelaren :p Borde kanske få intyg från Ingela eller så, fast juste hon är ju sjukskriven. Ironiskt med sjuksyster som är sjukskriven.

Bäst att lägga benen på ryggen

WOPS, har gått runt ovetande hela dagen, eller nja inte riktigt men just nu kom verkligheten ikapp mig; Redovisning imorgon. Nervositeten bubblar upp - bäst att kräkas nu för att inte spy senare? I en bok jag läste snackade en tjej om att det var bäst att äta makaroner när man ska supa för att det är "lättare" att spy upp. Hmm hoppas det blir makaroner till lunch imorgon då?

Haha okej, riktigt så allvarligt är det inte. Men såpass allvarligt att jag ska tycka att det är nervöst att redovisa ett jävla steg. Det är så löjligt men jag har nån jävla blockering i hjärnan. BÖÖH.

Jag har förjävligt ont i vänsterarmen jag tror jag stannar hemma imorron ..

..nää.

Och så ska jag ju kolla på morsan när hon spelar teater, keep it up!

Och jag har så lite självdiscilpin att det är sorgligt. Jag sa åt mig själv att innan 23.00 ska jag ligga i sängen. Aja jag får rucka på gränserna och säga 24.00 då. Fan jag måste sova! Min hjärna blir som stekt..köttfärs av för lite sömn.

Och igår hade jag jätteont i benen också, that never-stopping paaaain (8) Trodde jag skulle slippa det med åldern men TYDLIGEN INTE, och så sprider det sig till armen också well thanks alot GOD I love you

Frågetecken

Varför söker människorna efter meningen med livet? Vad skulle meningen med livet kunna vara? Skulle meningen med livet vara att verkligen leva livet? Men vad är det för mening egentligen? Själv meningen med allt så att säga, kan ju inte vara att bara leva och vara glad. Kanske det inte finns någon meningen med livet? Kanske meningen med livet är att man ska äta så mycket äpplen man orkar?

Jag tror inte riktigt på det här med meningen på livet alltså. Inte för att låta depressed eller så men varför skulle det finnas en mening med livet? Just för människor? Vi människor tror alltid att vi är så smarta på alla sätt och vis men HEY ta en titt omkring dig? Är det människorna byggt upp nånting bra? Knappast. Intelligentaste varelsen in my ass. Hur mäter man intelligens då? IQ? Moral? Empati? Liksom det är så individuellt. Nån kan vara skitbra på matte och svenska och engelska men är den superintelligent då?
Är människan intelligent som låter halva världen svälta och bara se på? Djuren har iaf bättre regel isåfall - den starkaste överlever inte den rikaste överlever. Letar djuren efter meningen med livet också? Jag vet inte men jag skulle inte tro det. De liksom..existerar. Och vad har djuren för meningen, vad har människorna för mening?

Somsagt så tror jag inte på meningen med livet men för det behöver man inte deppa ihop totalt. Jag vet iallafall att jag vill resa, upptäcka och såntdärnt när jag blir stor (om jag fortfarande lever. Fan borde leva i nuet men jag har rest ganska mycket trots att jag bara är 14 ändå tycker jag. Minst ett land varje år har det väl blivit, eller iallafall ungefär. Fast förra sommaren var jag ju i fyra länder..eller om det var fem, haha jag minns inte. Men det är kul att resa.)

Förut var jag alldeles pengafixerad. "Ta det jobbet om du tjänar bra pengar." HELT SJUKT! Hur kunde jag tänka så? Är pengar något viktigt eller är det bara papper? Visst man måste ju överleva men sen över det, vad spelar det för roll? Är det inte viktigare att vara lycklig? Och ha kul?

Jag vill inte bli en kontorsnisse som jobbar dagarna i ända - åker hem i sin nya Volvo och matar snoriga ungar. Nattar ungarna, tittar lite på TV, fixar papprena till jobbet dagen efter och sover. Och så vidare om och om igen. Vad är det för liv egentligen? Självklart måste man ju ta lite seriöst på det där med jobb och så men varför vara så otroligt..fast och uppbunden liksom?

Nej ibland är jag glad att min mamma har uppfostrar mig såsom hon har gjort och fått mig att inse att pengar inte är det viktigaste här i livet. Jag tyckte alltid att det var hemskt att aldrig få en Baby Born eller Ferbie eller Tamagotchi (fast jag hade ju faktiskt nåra sånna) och att vi alltid åkte ut och reste istället. Jag gnällde och stretade, fast sen när jag väl kom iväg till typ Grekland så var det ju alldeles underbart.

Släkten är värst

Satt på hästen och var fullt uppe i skänkelvikningar åså känner jag att mobilen i fickan börjar vibrera. Kan såklart inte svara men direkt när jag hoppat av åker mobilen upp, så med mobilen i ena handen o tyglarna i andra börjar jag traska tillbaka mot stallet, ringer upp numret som ringde, Jörgen undrar kan du komma över 18.30 och kolla ungarna? mm joo jaa visst förfan! det är ju släkten klart man ställer upp. då har jag en halvtimme på mig att åka hem, äta mat, duscha, klä på mig och åka över hit (Läs: jörgens hus). Men med lite stress så löser man allt förtusan!

Milton å William är roliga. William har likadan humor som jag och i sin tur Jörgen, brås på farsan alltså. Jörgen är typ världens roligaste männsika så det kommer nog WIlliam också bli haha. Och vad gör man med ungar som e typ 7 o 10 år gamla? Jo visst spelar spel, kul och lugnt och stillsamt tänkte jag hur fel kan man ha egentligen? HAHA, vad ska det bli av de barnen när de ritar snoppar på papprena istället för att skriva poäng och ritar affro på bilden de skulle rita av mig? Snacka om lärarhumor, iallafall lärarna på min skola, hahahahhahaa..

han bad mig ladda ner nått nedladdningsprogram också på datorn så då skrev jag mig en liten blogg också. Vågar dock inte skriva in min länk i sökfältet då min morbror e värsta snokaren, haha :P man vill ju inte att han ska läsa hohoh.

Så nu ska jag väl sitta här och spåna tills LOST börjar klockan 21.00. Fast dom kommer ju hem då också så det blir racertur på cykeln hem alltså, haha. Cyklade för första gången på året idag btw. Nu äre vår!


gammal

Det norra halvklotet har t.ex. bättre miljö för att odla fram majoriteten av ätbara växter, eftersom att södra halvklotet är väldigt varmt, blir jorden torr och det finns inte så mycket odlingsmöjligheter. Samtidigt var det norra halvklotet väldigt duktiga på att utnyttja det södra klotets tillgångar, genom att köpa saker som bara södra halvklotet hade, t.ex. bomull för billiga pengar, och sedan sälja saker som södra halvklotet inte hade tillgång till för fler pengar. Eftersom att ekonomin för de länderna då rasar, får de låna pengar av i-länderna.
Men u-länderna har inte råd att betala, och räntan höjs och det blir i princip omöjligt för u-länderna att betala tillbaka. För att u-länderna ska försöka få igång sin verksamhet får de låna mer pengar, men de har fortfarande inte råd att betala tillbaka med höga räntor. På så vis hamnar u-länderna i en skuldkris, som de antagligen inte kan ta sig ur utan våran hjälp. Eftersom de flesta i-länder har pengar så att det räcker och blir över, tycker jag att vi kan ha lite överseende med skulderna och hjälpa u-länderna att bygga upp industrier t.ex. så att länderna kan komma igång.


Så som det ser ut har u-länderna inte mycket att komma med. De är fortfarande många steg efter oss vad gäller utvecklingen och de skulle nog bli bättre ifall de verkligen fick de hjälpen de behövde. De har ju benämningen u-länder, som betyder utvecklingsländer, vilket i sin tur betyder att de länderna har utvecklingspotential. Om de har potential att bli bättre, varför inte hjälpa till och se till att utvecklingsländerna verkligen utvecklas?


Namnsdagen är nog världens onödigaste grej att fira.

Jaha, jag fick nyss höra att jag har ju namnsdag idag. Haha, namnsdagen är verkligen ett onödigt påhitt men vafan. xD

Matilda eller Mathilda är ett kvinnonamn med tyskt ursprung som betyder styrka och strid. Namnet började användas i Sverige på 1600-talet.


Matilda var ett populärt namn i början på förra seklet, och det kom åter i ropet i under 1980-talet. Just nu ligger det strax nedanför de 10 vanligaste flicknamnen. 31 december 2005 fanns det totalt 41632 personer i Sverige med namnet, varav 17385 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 1313 flickor namnet, varav 641 fick det som tilltalsnamn.


Sången Waltzing Matilda betraktas som Australiens inofficiella nationalsång.


Namnsdag: 14 mars.


Are you dead or are you sleepin'? God I sure hope you are dead.



Äh gud vad alla är deppiga i sina bloggar. Sådär, lite uppmuntran. Temptations + Herkules = perfect match.

the Monster eats the pilot

Det är härligt att vakna av att solen lyser in genom persiennen och så kollar man på klockan: 10.17. Var längesen jag sov så länge faktiskt :P Förut sov jag till tolv så fort det var ledig dag men nu vaknar jag vid nio..hemskt egentligen, man kanske börjar bli gammal? ^^

Nåväl, vädret är fint och så. Och Ida, om det kommer mer snö då dör jag fan. Det får det inte göra, nu är våren här punkt slut därmed basta och det finns ingen return typ.

Men jag har så himla mycket att göra idag, så mycket att hinna klart med innan klockan 16 så det är lika bra att jag sätter igång..adjökens.

This place just ain't got right air right now

Precis som kackerlackor kryper över köksgolvet och pissmyror äter upp en larv och den döda ekorrens inälvor och om någon önskade ekorren död är det ekorrens rätt att begå självmord eller ska den fortsätta leva och endast slösa på naturens resurser eller ska den lyssna på sina medmänniskor och dö?

Om ekorren under en månad fick höra 56 gånger att den vore lika bra död är det något som sänker självkänslan, får ekorren att känna sig lite..nere? Eller fortsätter ekorren bara att leva vidare glad och ovetande med tillräckligt mycket självrespekt så att den vet att den förtjänar att leva, precis som alla andra om inte mer än dom som önskar honom död?

Kommer ekorren någonsin tänka på det när den växer upp och skaffar barn, barnbarn att han vore lika bra död? Att han inte gör någon nytta i livet? Att han inte gör mer än att vara i vägen och slösa på maten som lika gärna kunde ätas upp av andra ekorrar som är jättehungriga? Eller kommer ekorren glömma bort det och dö lycklig och gammal? Eller kommer ekorren på sin dödsbädd minnas hur folk önskade den död och tänka "nu får de som de vill."?

Antagligen inte eftersom ekorren är död och pissmyrorna kalasar på dess kadaver.

inside i was laughing and dancing like peppermint eels

Idag var en ganska bra dag faktiskt.. Var på idrott på morgonen - seriös lektion naaaahh inte riktigt va. Vi körde lite badminton och sen körde vi killeboll eller hur fan det stavas :P Det gick väl sådär, höhö. Sen tillbaka till skolan - analyserade låttexter till engelskan fast jag är ju typ klar med engelskan nu, eller njaa. Men nästan :P Hade ju börjat för ganska längesen men sen har vi bara skjutit upp redovisningen XD ovanligt

Sen efter skolan spelade vi trummor med Per :P Eller nah inte direkt bara trummor lite gitarr ( akustisk mmmmmmmmmmmmmmmmm <3 ) och lite piano och ukulele också faktiskt! Rockänråll.

Ikväll har jag massor att göra, skönt att vi är lediga imorgon då kan jag stanna uppe hela natten. Ska kolla på min musik-DVD som kom idag, hallelujaaah. Och sen ska jag kolla på Gudfadern - finally - har inte gjort det än ^^ Plus att jag ska bli klar med engelskan helt å hållet och så ska jag iallafall försöka börja på SO:n och sen ska jag göra mattepappret också. Oj oj oj. Tur att jag har imorgon på mig också!

Ahhh..dooomesday närmar sej.

Gammalt blogginlägg från 2006-jun-04.

"Om tio dagar har jag sommarlov. Om tio dagar, minus några timmar, går jag min sista skoldag i åttan. Sedan börjar jag nian. Men nog om skolan, för det är ju den man slutar på sommarlovet.

Jag har mycket planer för det här sommarlovet. Framförallt, så ska jag bara ta det lugnt. Den första veckan ska jag försöka plugga lite. Sedan ska jag försöka tälta i Bredsans, Koffsan, och såklart på Amandas framsida. Tradition. Hyra häst de sista veckorna på sommarlovet. Frankrike eller Grekland ska väl vi försöka åka till också.

Och tillbaka till skolan igen då. Nian. Nationella prov. Gymnasieval. Sista året på kunskapsskolan. Damn, jag kommer sakna kunskap som fan. Även fast jag alltid klagar på den. Jag kommer sakna min klass, även fast gemenskapen suger, jag kommer sakna alla lärare. Till och med Susan, som inte säger mer än nödvändigt. Jag kommer sakna alla personer med byxorna uppe i armhålorna, de med flottigt hår, jag kommer till och med sakna popparna. Inte personerna, men liksom att de finns där och är en del av skolan. Sedan är det gymnasium, har ingen aning om vad jag ska välja för inriktning. :/ Efter gymnasiet tar man studenten, sedan ska man kastas ut i vuxenlivet, spännande men läskigt ju.

Jaja, fokusera på nuet istället. Om tio dagar har jag sommarlov, sena nätter och sovmorgon, ska bli väldigt skönt."

Fan tiden går så fort och jag har två månader kvar allt som allt på kunskapsskolan. Hjälp. Jag har bara gått fyra år på kunskap egentligen ju men det känns så länge sen som vi sprang runt med Emma och Emma och ja..allt var så annorlunda helt enkelt.

SOMMAR

Nu blev jag så himla sommarsugen att det kommer lite random bilder från typ i sommras och endel utlandsresor jag var på då så ja ni kan ju titta eller..inte titta. Jag blir iallafall sommarsugen när jag ser bilderna!

slotthelvete
Slottet på Disneyland i Paris :P


orkester
Orkestern, också på Disneyland i Paris förra året ^^


kossor
Kossor i Luxemburg ^^ Var så fint väder, hade verkligen tur. Och Angelicas lägenhet var inte helt fel ställe att bo på heller :) Detta var förra året också.


hosti
Holland, det var rätt mysigt och så.


holland
Pappa i Holland, knarkbåten offcourse, värt ett besök eller nja?


V?rtecken -06
Vårtecken förra året, på körsbärsträden utanför där jag bor. Riktigt vackert åså.


We are hummingbirds who've lost the plot and we will not move

Gick ut och gick med morsan idag - det var ju så fint väder så jag kunde inte låta bli. Precis när vi var vid cykelbacken ner mot "stan" så lös solen sådär fint på en svärm med myggor. Jag blir nostalgisk.

Det känns som det var tusen år sen det var sommar sist - minst en livstid iallafall. Det har hänt så mycket det händer så mycket på bara ett år. För mycket.

Fast året mellan 7:an - 8:an var nog värst för då var det så mycket förändringar att man blev alldeles nervklen. Folk försvinner ur ens liv och det blir liksom tack och hej leverpastej vi ses aldrig mer eller vi skulle ju hålla kontakten?


But it's not as if I don't try, I just mess up and I go wrong.

Jag skulle skaffa mig en positiv inställning så jag antar att det bara är att vara positiv, allt blir faktiskt roligare då. Och vädret är fint, haha, små saker gör stor inverkan somsagt..

Finally kanske jag har skaffat mig ett liv iallafall? Denna eftermiddag har vigts åt lite engelska och snart ska jag träna (jiho, positiv var det! Motion är skiiiiteenöööönhh). Imorgon ska jag plugga engelska också, idrott i skolan, handboll = okej. Ironiskt nog kom Bengan in på BG:n och vart chockad (inte direkt på dödligt allvar) när jag inte sa att jag ville vara med i gruppen som skulle köra lite hårdare handboll. HAHA, nästan så att man blir förolämpad ;)

Onsdag, då vi by the way är lediga..eller vi skulle få nån uppgift "kanske" sa Per, ska jag till stallet och Lizha. Det är fint, det går verkligen frammåt i ridningen nu. Fast Lizha är en sån himla schysst häst också så det underlättar ju iaf!
Torsdag = day after tomorrow typ. AAH världen går under, ska redovisa engelska. Haha, men det går väl bra eller något. Hoppas jag, eller man ska vara positiv. Sen är det egentligen träning men jag slopar den och åker med morsan och kollar när hon spelar teater istället vilket är way mycket roligare. En liten tripp till Västerås blir det alltså. Nice.

I helgen blir det väl antagligen Uppsala och kolla musik. Gött. Najs. Ballt. Harrevy.


Three days left..

Ironiskt med engelsk rubrik? Jag har tre dagar på mig att fly landet. Joina? Ida du ville väl härifrån?

Nej nej jag överdramatiserar inte saker och ting, aldrig varför tror ni sånt om mig?


rune hälsar

RUNNEE

rune hälsar

knadda

rune hälsar

rune h?lsar

rune hälsar

rune

Supersize me

Fick nyss frågan av en bekant "Vad har du gjort i helgen då?"
"Jo jag har bott hos Malisa i helgen och så.."
"Jaha vad gjorde ni då?"
"Njaa vi gick på museum och kollade på film och....åt!!!!"

haha dessa helger vigs verkligen åt MAT på stora FAT. Nej jag ska ta och hämta något att äta nu, ett grovt bröd med lite thé sitter aldrig fel. (Orkar egentligen inte fixa men i mina drömmar...drömmsidrömmsi adjöss)

Musik direkt

Nyss hemkommen från den lilla sammanställningen som fick heta Musik Direkt. Hade väl inte direkt höga förväntningar - Enköping, Joar Blå och halvdan musikanläggning men det var riktigt grymt faktiskt.

Först ut var något band som jag inte minns vad de hette, de growlade iallafall på som tusan tills man trodde att dom skulle spricka och att huvudena skulle trilla av. Jag har aldrig förstått det där med att headbanga, isåfall är det snyggare att göra det när personerna i fråga har kort hår :P Men men jag har aldrig varit hårdrockare så jag vet inte. Jag har iallafall prövat headbanga några gånger, haha, inte min grej direkt..

Sen var det endel nummer som var ganska tråkiga, sen till kvällens höjdpunkt; Päronfreden. Dom spelade en slags blues och det var hur grymt som helst, dom var så jäkla duktiga! Ironiskt nog kände man igen alla som spelade också - Enköping är ack så litet och halva drösen med människor hade gått på Kunskap också.

För att sammanfatta så var allting helt klart över mina förväntningar , ganska OK drag men det var ju liksom bara sittplatser i en biosalong så vad kunde man förvänta sig? Ingen stagediving direkt. Martin i min klass vann en ukulele också på utlottningen, damn it jag ville ju ha en! En tjej som jag red med förut vann en gitarr också :P Det skulle inte vara helt fel , dock var det en liten en men ändå!! Fast jag har ju faktiskt en akustisk i helt lagom storlek men mååååste ooorkaaaaaa dra mig ner till shoppen och fixa strängar ;P Haha latheten själv. Fast sen har jag ju faktiskt inte råd för tillfället heller.

Mötte Amanda på vägen hem kul kul. Pratade faktiskt om henne lite (jag och syrran gick tillsammans) och ironiskt nog dyker hon upp runt hörnet.

By the way så fick jag tidigare idag höra talas om "värsta festen" i fredags här i enköping, i nån fannalokal.. Haha fyfan vad den hade spårat ur, folk hade däckat överallt och folk hade börjat knarka och sen kom snuten och dom skulle evakuera lokalen och hahaha. Enköping är så patetiskt så det finns fan inte, haha. Kunde inte annat än skratta  trots att det är en ganska tragisk situation :P

Tänkte kolla på gudfadern (har inte gjort det än :O) men jag föredrar nog att sitta här några timmar och sen faktiskt ta igen lite välförtjänt sömn! Har så jäkla mycket att göra denna vecka att jag fan får magsår av att bara tänka på det.

Tjillevippen

Look like that

Jag mår lite illa - har druckit alldeles för lite de senaste dygnen. Jag har ont i halsen som tusan - jag kommer säkert få halsfluss. Inte för att förkylningsviruset någonsin lämnar min kropp men den kan ju..tona ner sig lite. Även fast jag kommer få feberkramper måste jag verkligen till skolan denna vecka, får lite ångest av tanken på att det är två månader kvar..allt som allt typ. Jag måste bli klar med ...allt. Aja, denna vecka ska jag försöka bli klar med ehhm..franskan, engelskan, matten, SO:n, börja på bilden och sätta igång med musiken. Jadu, höga mål är väl bra att sätta upp eller? XD

Iallafall så skulle jag verkligen behöva ta en dusch -fast jag har borstat tänderna så länge att jag antagligen kommer få träningsverk i armen sen, haha.

Skönt att komma igång rätt tidigt på dygnet iaf.

Klockan 18 är det Musik-Direkt tror jag det var, najs. Nej nu ska jag försöka bota min hals lite, och lite mat ska jag försöka få i mig. (När halsflussen slår till som värst är min enda föda honungsvatten och somsagt så är mat min passion så det gäller att ladda upp ordentligt, haha!)

Denna lilla utmaning

Elin och Malisa kollar på Melodifestivalen och jag slopar den och sitter här istället, hoho sociala Matilda har jag hört? Tröött av för lite sömn men en latte senare på kakelugnen gjorde susen!

Tänkte väl fylla i den här utmaningen jag fick av Ida..hoho.. hahha. Får se om jag kommer på något!

REGLER: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir tagna ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit tagna och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

1. Om jag är på humör så kan jag skratta åt PRECIS ALLT. Inte särskilt bra ifall man ska sitta och typ gråta i ett hörn på en jättesorglig film och så är jag på det där underliga humöret och sitter och asgarvar när kärleksparet i filmen slits isär och såndärn sorglig musik spelas.. Inte så praktiskt egenskap kanske eftersom jag kan verka ganska okänslig. Skrattar också i pressade situationer, en av anledningen till att jag inte kan redovisa engelska, haha.
2. När jag var liten var jag typ apatisk, jag satt och ritade i luften framför mig själv HELATIDEN. Växte som tur är (?) ifrån det, haha..
3. Äh..fan, det här var svårt. Elins brorsa tror att vi röker på, så det förklarar väl att vi är ganska underliga allmänt liksom men.. för MIG är det ju normalt att vara underlig, eller alltså..ahh..ööh.ehhh..
4. När jag gick i sexan,sjuan,typ, så var mina största idoler ..hmm, Slipknot, Korn och typ.. AFI. HAHAHHAA, det är fan underligt nog för att understryka hela denna lista.
5. När jag pratar använder jag ofta ganska starka ansiktsuttryck, grimarserar alldeles förfärligt mycket, iallafall ibland, kommer på mig själv med det då och då.
6. Jag tänker verkligen(!!) inte innan jag gör saker, min hjärna är lite..impulsiv så jag sätter ofta ihop två ord så det blir hälften ett ord och andra hälften ett annat ord..eh ja ni fattar. Samma sak med rörelser och kroppspråk, när jag ska nivet..gnugga händerna eller slå i knytnäven så slutar det alltid med att jag gnuggar knytnäven..HAHHAHAHAHA. Ingen lär förstå hur jag menar men aja.

Jag orkar inte utmana nån, dessutom känner jag inte ens sju bloggare. :P Eller Elin kan väl få göra listan om hon såå gärna vill. Malisa också..

The Ark vann tydligen, congratulations I have arrived.

Just one smell on the summer can make me fall inlove

Just one smell on the summer can make me fall inlove

Kolla solen! Den löööös. Hahah, clävär görl. Solen brukar lysa. Inte frysa. Och inte nysa.

Mjölkens resa genom den laktosintoleranta flickan

Det var en gång en liten naiv flicka på sisådär 5000 dagar som en dag skulle äta det hon trodde skulle bli en helt vanlig middag när hon bosatt sig hos en helt vanlig vän som hon bosatt sig hos för helgen.

Det hela började med att det inte fanns någonstans att sitta så de fick lov att slå sig ner i flickans väns säng och det var ju ganska svårt att äta med tallrikarna och glas i en säng med en otroligt elastisk och hoppvänlig madrass. Deras räddning kom snart, under ett hög av analyser av Peps Persson, mobiler, pennskrin, dagböcker, böcker i allmänhet och mycket mycket mera gömde det sig faktiskt ett bord.

Av med grejerna från bordet och smärtan började med att tån klövs i två delar; blodet sprutade och svimningsattackerna var nära. De åt sedan sin middag i lugn och ro, spaghettin kokad i mjölk och mjölk i glasen.

En av flickans vänner var också bosatt hos flickans vän, och hon skulle springa och hämta lite underkläder som hennes mamma kommit och lämnat. De sprang obarmhärtigt ut i trafiken och olyckan var ett faktum. Bilen hade ingen chans att se de små flickorna som sprang över vägen, men flickornas reflexer var snabba. Som i vilken hongkongaction som helst hoppade de två flickorna vigt upp i luften och voltade över bilarna och gjorde en Crouching Tiger på motorhuven.

De hade klarat sig.

Oskadda bortsett från att den ena flickan hade blivit utsatt från hemska ingrepp av aliens under vägen tillbaka till lägenheten och blivit ovandlad till alien från Hotet från Underjorden, så satte sig alla ner nöjda och glada och började äta på sin falukorv igen.

Falukorv är en köttprodukt. Som typiskt svensk ingrediens ingår den i många maträtter och är namnskyddad. Minst 40% måste vara nöt- och fläskkött. I samband med Falukalaset firas Falukorvens dag i Falun.

Med ketchup.

Mjölken började nu ta in sin rätt i den lilla laktosintoleranta flickans mage. Hon vände och vred sig men hur hon än kämpade för att hålla tillbaka smärtan var den ett faktum. Nu fanns det bara en sak kvar att göra.

Med en klump i halsen tog hon tag i nyckeln som hon hade fått för tre år sedan. Hon förde in den låset och med ett sista ord "troskant" vred hon om. Och luckan de alla befann sig i i djungeln på Hawaii sprängdes och hon var tillbaka till sitt liv såsom det sett ut tre år innan.


Vädret

Äntligen äntligen äntligen! Vååår!

Nu ska vi ut och skutta i solskenet. Blir väl lite trippar till Odal (kattmat), Videostället (lämna tillbaka filmerna) och så säkert runt lite på stan. Gillar solen.

     

..


Såhär såg spökutställningen ut hahahaha. De var kul!

Friday I'm inlove

Ganska okej dag i skolan och sådär.. sprang runt lite och gjorde allt möjligt, Per hjälpte oss med matten också (somnade med huvvet i matteboken igår typ haha). Fick inte särskilt mycket sömn inatt, men man får försöka vara så pigg som möjligt!!

Skrev matteprovet också, det gick ganska bra fast jag hann inte klart då vi bara hade en kvart på oss att skriva, jag är inte världens snabbaste haha.

Nu sitter vi hos Malisa och vi ska snart gå till museet! Trevligt, sen ska vi typ till biblioteket också, ska låna skivor ifall dom finns, utbudet är inte det största men min ekenomi + köpa de skivorna jag vill ha = omöjligt såå vad gör man? Kul, sen ikväll ska vi kolla på Godfather också

Tjoho

Los Lobos

Nej, om jag skulle ta och slänga mig i sängen i tid för en gångs skull? Måste ju göra matten, den har jag såklart inte gjort än..suck.. jag är inte en sån som sparar det bästa till sist, jag sparar det tråkigaste till sist och försöker alltid bli av med det tråkiga på något sätt men det lyckas sällan..aldrig snarare, haha. Men man lär väl sig sådant med tiden antar jag :P

Måste ju fan dammsuga skiten också men nu väcker jag väl bara alla grannar osv, så kanske ingen bra idé. Nej, det får bli sängen och matte. Jippie! En viss person bjöd en viss person (ska försöka undvika att nämna namn höhö) på kaffe häromdagen. Lärare - elev alltså. Jag vill också ha gratis kaffe! Det är en såndärn typisk grej som alltid kommer upp när jag snackar med Per - lärarna får gratis kaffe (hur mycket dom vill!) och dessutom gratis pennor! Och inte sånadärna fula blyertspennor som vi får köpa för en spänn, nej sånadär jätteflashiga och häftiga bläckpennor (?) som bara den ballaste i klassen hade i ettan.
Nästan så man funderar på att bli lärare bara för dess förmåner! Kaffet väger ju absolut starkast - men pennor kommer inte långt efter eftersom jag har en förmåga att tappa bort / ha sönder alla pennor som kommer i min ägo tyvärr..

Nej, nu försvinner svamlet iväg till pennor (!?!?!) så jag antar att jag verkligen borde sova nu.

Vilket jag inte kommer göra.

Men ändå.

Haha, Per (fan vad jag skriver om Per helatiden "Jag sa så bara för att jag är kär i dig Per"  - hahaha! iaf) sa att han skulle tycka att det var kul att se oss (dvs, jag elin och malisa) höga på socker. Hahahaa, det ligger något i det. Koffein + socker = bättre kombination i berusningssyfte än alkohol, iallafall i vårat fall. Haha. Fast vi blir hur rushiga som helst under en kort period sen däckar alla i en hög. Kanske koffein+socker- hangovern?

Nej nu flytar snacket iväg till såna där osammanhängande grejor igen.

Sova var det.

Sure.

In.


My.


Ass.



Godnatt alla där som fortfarande inte ska gå och sova, ni kanske är lediga eller helt enkelt bara morgonpigga eller har lite sömnsvårigheter? Jag lider med er..eller ja, inte ni som är lediga men..

godnatt ><

Heman Hunters

Jag är 15 år
Jag är 15 år
Jag heter Ellinor
och som ni förstår uti min ungdoms vår
Ändå kan det hända att jag känt
hur den första kärleken mig bränt

På en bio han
bjuder mig ibland
och när det blir mörkt tar vi varann i hand
Åh, vad det känns konstigt i mig då
Ofta har jag frågat mig som så

Är det så här när man är kär när man är liten,
hur blir det då när man blir kär när man blir stor
Jag har ju hört att varje flört är nött och sliten
och att med tiden bleks den rödaste amor

Men jag tror ej därpå för han älskar mig så
Jag känner mig så svag och undrar hur det ska gå
Är det så här när man är kär när man är liten,
hur ska det bli när man blir kär när man blir stor

Ingen människa kan
tro att jag ibland
gripes av förkval
då får jag se att han
kastar sina ögon på en an?
I måndags gick han ut med Marianne

Våren blev till höst
I mitt unga bröst
rasade förtvivlan och med sprucken röst
sa till honom jag i telefon
?jag är som besatt av en demon?

Är det så här när man är kär när man är liten,
hur blir det då när man blir kär när man blir stor
jag har ju hört att varje flört är nött och sliten
och att med tiden bleks det rödaste amor

Men jag tror ej därpå för han älskar mig så
Jag känner mig så svag och undrar hur det ska gå
Är det så här när man blir kär nar man är liten,
hur ska det bli när man blir kär när man blir stor

Är det så här när man är kär när man är liten
hur blir det då när man blir kär när man blir stor
jag har ju hört att varje flört är nött och sliten
och att med tiden bleks den rödaste amor

Men jag tror ej därpå för han älskar mig så
Jag känner mig så svag och undrar hur det ska gå
Är det så här när man är kär när man är liten,
hur ska det bli när man blir kär när man blir stor

Är det så här när man är kär när man är liten
hur blir det då när man blir kär?


Pure kvalité! Inga nödrim alls nejnej! Absolut inte! Hoho. Bert - nostalgi. Heman Hunters - nostalgi. Lill-Erik - nostalgi. Åke - nostalgi. Jag älskade Bert- serien /filmerna förut!

This massive blogg-attack..haha..

Kom och tänka på (eller inte just nu iofs, diskuterade detta med Ida igår men iaf..) att alla har verkligen skaffat blogg nu och man vet inte vilka som läser och det är allmänt..läskigt haha.

Förut var det bara jag och Ida som bloggade typ, på MSN Space men nu har detta blivit någon himla blogg-såpa på Kunskap :P Per blir alldeles..stirrig på dessa bloggar. På tal om stirrig och Per tror jag Per blir ganska trött på oss, jag har aldrig sett en lärare dunka huvudet i bordet i ren desperation att få eleverna att springa iväg på matte eller helt enkelt bara låta läraren vara - hahahahaha.

Vi kunde bo hos Malisa! Wohoo!

Vinyl

Vinyl

Jag har fan vinylabstinens - var månader sen jag spelade vinyl! Har ju flyttat omkring lite och sånt och det blev nått knas med min spelare - har faktiskt inte orkat ta mig tid att kolla upp felet än! Ahh, jag blir galen. Och det är säkert aslätt att fixa, rycka ur lite sladdar och lirka lite allmänt (funkar alltid). Alla Pink Floyd och Bryan Ferry och aaaallt annat ligger liksom orört och tittar på mig sådär urskulrande. Måste fixa fixa fixa.

Skivorna också, jag tog mig inte tid att lyssna igenom hela "3", får göra det nån annan gång men "Why do birds sing?" var så jäävla bra. Hade dock hört de flesta låtarna från början - men endel var okänt material. Världsklass!

SKIVOR!

SKIVOR!

Kolla va som damp ner i brevlådan idag! Wohoo! Nu är det bara musikDVD:n kvar. We love the Femmes! <3

Har fortfarande inte lyssnat igenom skivorna, ska kolla musikvideorna först (nej jag har inte gjort det än) och sen får jag väl ägna tid åt skivorna :D

Sen får vi inte glömma matten, suck, måste bli gjord. (Lyssna nu ordentligt Mona; jag ska göra matten och smiter inte undan! :D duktig flicka..ehhmm..)

Musikvideos

PEARL JAM - WORLDWIDE SUICIDE

OK GO - HERE IT GOES AGAIN (OGEN)
(fantastiskt stavning när jag skrev ner det på pappret ;D)

DENIS LEARY - MERRY FUCKING CHRISTMAS

Kommer väl kommentarar senare.. Vi fick även Per att lova att kolla på min Kultur POP - film som finns på youtube ;) haha, den är bra.

Internationella kvinnodagen

Inte särskilt produktiv dag i skolan idag, spånade lite på det här med engelskaredovisningen iallafall haha. Biktbås får en stark röst från min sida!!

Pannkakor till lunch, jag åt som en man (vilket inte är särskilt ovanligt iofs..mat är min passion!) och efter skolan drog jag och Malisa till träningen (efter lite komplikationer, inte särskilt sällan det händer :P haha!) och det var värdelöst. Hem igen, stack ut och sprang lite. Vattenparken runt typ, inte mycket men alltid nåt.

Franska nationella, gick förvånansvärt bra, mycket lättare att snacka när man är själv och så. Sen musik, roligt och såntdärnt, vi fick kolla på endel musikvideos.

Nä, nu ska jag ta och kolla på lite musikvideos som Per fick mig att lova att kolla på, inte för att jag har nått emot de.. En salig blandning av Pearl Jam och ..öh..nått mer :P Haha minnet är inte det bästa.

Sen måste jag göra klart all matte, prov imorgon och så men det går nog fint. Jag har ju hela natten på mig att plugga in matten såå.. Nej ska koka lite thé...


Falska fasaden

Läste igenom alla mina bloggar (man måste ju kolla lite nu - värsta bloggsåpan på kunskap så man måste ju veta vad man skrivit haha) och jag är verkligen inte så seriös som det verkar - hahaha.

Ärligt talat är jag nog jävligt barnslig och hyper, iallafall när jag fått för lite (eller för mycket!?) sömn.

American Idol är typ amerikaniserat och det är egentligen rätt hemskt hur dom driver med utvecklingsstörda människor.. fast det roligaste av alllt är ju allt folk som vägrar inse sanningen att de sjunger dåligt. Och nej - en sångare behöver inte kunna pricka allt toner rätt för att vara en bra sångare (enligt mig) Ta Gordon Gano till exempel - ingen skönsångare direkt men ändå så jävla genialisk. Men iallafall, de har ju knappast känsla för känsla de, som ställer sig inför den realistiska (lite för realistiska ibland kanske) juryn och ska försöka imponera för att ta sig vidare till Hollywood.

Nä nu funderar jag på att knyta mig i ett snöööööree. Gå och sova alltså. är ju trots allt en dag imorgon också. Måste göra klart matten, franska nationella, musik och såntdärnt. Musiken är värsta fyspasset ju med armhävningar så jag lär behöva sömnen! Dessutom ska jag träna sen på kvällen - kul...hrrm.

Helgen? Något hus man kan få bo i? Please.

Nä godnatt (jag kommer inte komma i säng förrän om en timme men godnatt iallafall.)


fegis fegis tuttarna på..ehh..

JAG VILL INTE PLANERA SOMMAREN men jag gör det ändå;

Seriöst, roskilde hultsfred peace and love hohoh nej.

MEn Elin och Malisa kan vi inte dra till Luxemburg och bada på poolområden där det är förbjudet att sola toppless? Please please please. Vi har ju boende och allt, resan går på typ 200 spänn max tur och retur! Okej, kanske 400 eller så jag vet inte. Det är billigt som fan!!!!!!!!!!!!!!!

Dom tänker ha ihjäl Charlie. A tear is pouring down my orange cheek. Jag har fel på tårkanalerna så jag börjar alltid grina på vänstra ögat när det blåser ute och INTE LITE HELLER. Störtar ju ner förfan.

Men ja..ha.

Virrre + Modest Mouse + bananer = ?

Hej hopp lingonsnopp

Gick en hel dag tills jag tröttnade på att inte blogga längre haha men vafan!


Svara på: Vad tror du Fall Out Boy helst vill ha uppkastat på scen?
Motivera: Varför tror du det?
Skriv med: Ditt Lunarnick, namn, adress och telefonnummer
Skicka till:
[email protected]
Märk mejlet: Fall Out Boy


Jag tror att Fall Out Boy helst av allt vill ha en sångare, en gitarrist och kanske en trummis eller nåt uppkastat på scen. För att det ska bli nått bra av det hela liksom.




Tack och adjö

Nä nu orkar jag inte skriva mer här, orkar inte gå runt och vara paranoid osv och så läser ingen och blablaa. Fast jag kommer ångra mig senare men det får väl bli nästa kapitel osv.

Öga

Jag måste dessutom lära mig att titta folk i ögonen när jag pratar med dem. Jag tänker inte på det själv men jag kommer på sen efter att jag kollade på mina skor typ. Ännu ett såntdärnt nervöst drag jag har, precis som att jag alltid håller på och fingrar på saker och inte kan sitta still!! Det är jobbigt, önskar att sånt vore jätteenkelt att träna bort.

Living is easy with eyes shut

Den här dagen har inte varit särskilt bra. Jag var liksom uppdelad, jag måste koncentrera mig till 100% för att en dag ska bli bra och fokusera liksom men idag orkade jag inte. Egentligen var dagen som vilken dag som helst förutom just det att jag inte orkade fokusera och blabla. Orkar inte förklara så ingen förstår hahaha men iallafall.

Vi hade nationella provet i franska. Det händer inget om man får IG så jag känner mig lugn för det är betyget jag kommer få tyvärr.

Vi ska se på the Godfather till engelskan och diskutera osv, kul och sånt den filmen är bra. Det var längesen jag såg den, så vi tänkte kolla på den i helgen. Sen kom jag på att det egentligen inte spelar någon roll ifall jag ser den eller inte för jag kommer ändå inte våga säga något när vi ska diskutera! :D Love myself <123456789

Jag gick och beklagade mig över Per som vanligt, men seriöst, jag vill verkligen göra något åt min fobi att prata inför folk. I fredags hade vi svenska nationella och då pratade jag när vi skulle diskutera och så, sen var det väl det där i lördags eller något som sänkte mitt självförtoende självkänsla blabla och idag vågade jag inte ens säga något på matten. Vi var typ..sju pers. Vadfan. Jag har till och med stått inför typ 20 föräldrar och haft värsta föreläsning (hm) och det gick bra, men nu går det fan bara utför igen. Help meeeee! Heeeeelp meeeee!


Fick lite insiderinformation av Per också. Skulle helst inte vilja veta, jag har tappat.. nånting för alla lärare nu iallafall. Sen skulle vi stalka Per och se hur mycket som var sanning, ehhm.. Jag tror vi vart genomskådade så vi gick till Malisa istället.

Ikväll ska jag pallra mig till träningen. Somebody kill me <123457089079070
Nej men det ska bli roligt! Positivooo. Det börjar bli vår iallafall, bra.

Jag pluggade ingenting idag, mindre bra. Fast jag behöver inte göra något mer steg i matten iallafall! Det är himla skönt. Fast vi ska ju göra dom där uppgiftsbladen till VG-gruppgrejerna men det är lugnt, det var inte så svåra saker. Det får jag fixa efter träningen eller innan om jag orkar.
Engelskan osv...öh, orkar inte tänka på det.
Svenskan är lugnt, har ungefär 1½ steg kvar att göra på hela terminen för att få MVG, men så ska man inte tänka egentligen för då skjuter man upp det forever men jag ska försöka sätta igång så fort som möjligt.
Franskan har jag tre steg kvar, oops. Nästan värre än engelskan, nä, där har jag fyra steg kvar men hujja.
Musik, bild, NO, SO, woho! Orkar inte ta tag i varken musiken eller bilden än. Synd egentligen. Men..jag får försöka styra upp lite och jag tror jag behöver Pers hjälp för jag klarar det inte själv. Smart att man börjar undra i slutet av sista året om man verkligen valde rätt skola. Haha. Fast jag vill inte sluta heller... det är typ två månader kvar ever.

Idag var Henke på skolan, han kände inte igen oss. Varför skulle han, liksom? Haha. Emma och håret under armarna. Känns som det var evigheter sen, fast det var typ..två år sen. Det är väl inte så himla lång tid?


Speldosa

Speldosa

Hittade den här när jag rensade i rummet. Minns det som det vore igår

Old times och skitsnack

Jag och Malisa skulle jogga - det vart mest promenad men vi behövde prata lugnt sagt. Ungefär 1½ timme gick till skitsnack om en person verkligen förtjänar skitsnack. Fast jag vet inte riktigt om jag kan kalla det skitsnack men lite.. aggressioner som var tvugna att komma ut. Du vet inte vad du går miste om, liksom.

Sen lite memories också. Skrattade så högt att hundar började skälla på andra sidan stan. Nja, men ändå. Riktigt roligt, lite pinsamt och sådär. Men jag ångrar ingenting, de situationerna gjorde mig till den jag är idag osv, annars hade jag kanske utvecklats åt helt fel håll. (Har jag utvecklats åt rätt håll nu? :P Jag tror det..)

Sen joggade jag hem iallafall. Min kondis är usel. Jag minns när jag var sportfreak och spelade fotboll, innebandy, gymmade, red, och joggade de dagarna som var utan träning. Jag kunde jogga två timmar i streck i halvsnabbt tempo utan att bli ett dugg trött. Nu blir jag trött efter någon kilometer, haha. Finns ju anledningar iofs.

Sen kom jag hem och duschade och så, och har plockat iordning på mitt sovrum. Det kommer bli så snyggt när det är klart! Precis det där sovrummet jag alltid drömt om liksom. Det mesta lär bli klart i veckan, ska försöka ta mig ner till Gitarrshopen i "stan" och stränga om akustiska gitarren som legat och samlat damm alldeles för länge och köpa ett till ställ så jag slipper ha den lutad mot väggen.

Och jag fick lite panik också, har ju franska nationella imorgon vilket jag helt förträngt. Jag vet inte riktigt hur jag ska förbereda, men det känns inte så bra när det enda jag kommer ihåg av all franska jag lärt mig under 3 ½ år är "Je m'appelle". Pinsamt för sjutton! Ångrar att jag inte började läsa tyska.
Dessutom måste jag.. jobba ikapp lite till engelska kommunikationen imorgon. Jag hittade iallafall papprena där vi skrivit upp argumenten för hans hår. Ehh. Fast de måste ju ändras lite eftersom håret har ändrats för bövelen!

Öh, nä, nu måste jag klicka runt lite bland fraserna i franska på kunskapsporten. Hoppas hoppas hoppas jag får åtminstone G på franskan. Om man får IG, vad händer då? Orkar verkligen inte jobba ikapp extra franska. Nej, det blir för mycket då.


Long time ago

Jag var värsta..psykiskt instabil för bara några månader sedan. Läser igenom mina gamla bloggar som inte är publicerade här dårå. Såhär lyder ett inlägg, lite redigerat, tog bort en lista med glass-smaker (?!?!) som jag hade publicerat i samma blogg. Hm, konstig jag var..är(?)

Haha, men seriöst. Folk måste ju trott att jag var värsta freakot.

"nä. det går bra nu! det går inte bra nu! det går bra nu! det går inte bra nu!

hm.

varje gång jag tror det är
*över
*bortglömt
*förbi
så kommer allt tillbaka och det gör så jävla..ont. (jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig.)

dags att få tillbaka kontrollen, då.. jag hade ju hittat den där, ett tag men vad hände? jag måste börja orka skolan också. måste måste måste.



skrev nåt jävligt konstigt när jag var på mitt..eh..bästa humör:

"axmczdjhgugmzvxzn
fauszdnvkjzdvn
adaohduashusfhhfs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!

NEJ NEJ NEJ NEJ FAN FAN FAN HORAAAAAA

LAHUIADAHDUIAHDIUAHDUCNCMNMM; MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMAHADH


TA DITT JÄVLA HÅRVAX OCH SLÄNG I VÄGGEN OCH SPOLA NER DIN JÄVLA ATTITYD I TOALETTEN
FYFAN VAD JAG HATAR DIG DITT JÄVLA ÄCKEL

JAG SKA FAN BLI LESBISK""

Oysterhead

Kan ju inte säga annat än att Oysterhead är en jävligt skön blandning av bandmedlemmar - Les Claypool från Primus, Trey Anastasio från Phish och Stewart Copeland från The Police. Kan det bli annat än bra?

Primus, Phish och Police är jävligt bra band alla tre och jag gillar Oysterhead också.

Vet inte riktigt varför jag skrev det men hahaha jag ville bara säga det. Godnatt.

Waiting room


I'll walk all over you

Orkar fan inte ta mer skit nu. Det är ju bara pinsamt alltihopa för blir det bättre eller? Skulle inte tro det. Du kan ju fan ta din jävla toppning och stoppa upp den i röven. Eller som en annan uttrycker det; i skitan. För det är fan sant.

Snart är den här helgen slut, det ska vara skönt. Jag skulle behövt Per idag och öst ur mig alla mina bekymmer och problem och lagt dom på hans axlar istället, haha. Egoistiskt och sånt.

Imorgon ska jag försöka sätta igång och jogga, Malisa joina?

Och du är pinsam och dum, känner hur knytnäven är nära att knyta sig och slå till ditt fula mullvadsnylle så tänderna och blodet flyger. En rak höger - fan vad lockande det känns ibland.

Jag är inte så konstig och aggressiv som det verkar. Jag är ganska lugn egentligen.


Ikea

Nu funkar det att skriva bloggar igen efter att webblogg.se har varit världens segaste i någon dag.. Men iallafall hinner jag inte skriva mycket nu, för jag ska snart iväg och så. Idag har jag iallafall varit på Ikea, fyfan vad tråkigt det är och jobbigt med så mycket folk men jag köpte iallafall lite grejer.

Fick MVG på syslöjden och det känns slightly gooooodie efter allt jobb med den. Viss cred till Elin också.

Nej jag får skriva mer ikväll, adjöss.

RSS 2.0