Dragningskraften är inte så stark..

..måste till sängen..
..måste plugga in engelskan..


...Malisa, dissa mig inte! :(

Nej tack

Kan ju inte direkt säga att det känns lockande att hoppa ner i sängen för min del..vet att jag måste upp till skolan imorgon och det är inte det roligaste, haha! Slutar ju relativt tidigt iallafall, 14.20. Känns braa det!
Måste plugga in engelskan till imorgon också, men det är ju inte så svårt. Behöver nog bara läsa igenom det några gånger så kan man hyfsat!

Hmm, jag har 50 kronor i enkronor här bredvid mig. Alltså, i ett sånt där rör med pengar som affärer har typ. Syster var skyldig mig pengarna, och gav mig röret. Tack så jättemkt. Lite pinsamt att betala med femtio stycken enkronor om man ska köpa något..

Näej, nu måste jag slita mig! Uppstigning klockan sju (lär ju snooza till halv åtta..)

You can stay under my umbrella

Har haft den jäkla låten på hjärnan hela dagen, eller nja, den senaste timmen. Var någon som hade den som bildtext på bilddagboken och nu är den fast. Den är inte så bra. Måste dock medge att refrängen är lite av en hook.

Var i Västerås, hittade nästan ingenting förutom de sista 30 minutrarna innan affärerna stängde, så typiskt! Jag kan nästan bara shoppa under stress.
Köpte hursomhelst en vanlig grå cardigan och en rutig klänning. Bra köp! Får se hur länge klädesplaggen får hänga i garderoben innan jag använder dom, kan ju dröja!

Var i stallet, hästen glömdes bort där bland allt prat, haha.

Blir väl sängen för min del inom några timmar, imorgon är det upp till skolan igen. Skulle helst slippa, men man måste ju :)

Matte eller bra bok?

Valet står nu mellan att jobba lite mattetal så jag ligger bra till, eller att krypa ner i sängen med kladdkaka och en god bok. Fan, alternativ nummer två är riktigt lockande. Funderar på att kanske lägga på en Simon & Garfunkel vinyl också och voila - en perfekt lördagskväll (ibland..)

Men gör nog lite matte först.

Inte så säker..

Dagen har förflutit i en dimma, har mått så jävla uselt till och från. Vart dock lite bättre framåt 15-tiden då vi åkte ut till stallet men det var ju inte särskilt givande. Fick ju lite hoppfulla gnistor där men vet inte hur det blir.

Ullrica kom med grejerna iallafall! Sadel och lite annat smått och gott. Nu blir det hoppträning på allvar.

Imorgon ska vi åka till Västerås och jag ska väl se ifall det finns någonting för mig. Hoppas på nya skor och kanske någon tröja också! Men det blir nog ingen storshopping..det tillåter inte min plånbok direkt.

Nuu är det dags för massor med god mat! Har inte ätit någonting sen typ åtta imorse, och då åt jag några knäckemackor.. det börjar kännas i magen nu.

Ett stort jävla

image187

Skutt

image186

Hästen kan ju hoppa. ^^ Dock var detdär bara lite småskutt, han har ju gått upp till 110 så. Det där är ju knappt 40

Kvalitéstid med prefix och potenser

Ja, idag har jag spenderat otaliga timmar med den kära matteboken. Nu ligger jag inte efter längre, till och med ett tal före! Det känns bra, ska försöka jobba klart typ fyra uppgifter till så ligger jag bra till.

Alltså, det är inte kul. Matten är skittråkig. Engelskan är verkligen värdelös, jag håller på och skriver en resedagbok. Typ "I visit the Niagra Falls. It was exciting. Goodbye". Men jag antar att det bara är att göra. Måste göra svenskan också, gnnh, hatar att ligga efter.

Därför blev och blir det pluggdag hela dagen idag. Inget besök i stallet, det gör lite ont i hjärtat. Men tre månader är faktiskt lång tid!

Imorgon blir det antingen Uppsala eller Västerås, sen långritt. Om det finns häst att låna osv.

Nu ska jag återgå till min resedagbok. Really amusing. Goodbye.

Långhelg framför mig

Idag tränade vi hoppning! Jag och Centio hoppade ett kryss på 90 cm, men det blir ju lite lägre, hehe. Ska ju tävla - dock bara 40 så ^^

Senskydden passade perfekt, thanks god, teddypaden var lite stor men inte så farligt! Och täckesgjorden satt också finfint. Centio fick sig ett litet bad och han blev så ren och fin!

Nu har jag precis satt mig ner och andats, men ska snart grabba gitarren och cykla ner till repan för att spela lite. Det var evigheter sen, så det ska bli roligt!


Matilda goes Matthew Fox

image185

Öhm..lite slarvigt och så.

Sitter på datalektionen nu iallafall. Slutar vid elva, skönt! Blir lunch i skolan och sen linjebussen ut till stallet snabbt snabbt. Dax att testa senskydden och alla andra nya grejer!

Börjar bli lite hungrig hmm.

Jag är klar med min huvudkloning, vad ska jag göra nu i en och en halv timme? 


At last

Jag hoppas.

Hungrig som vanligt

Börjar bli riktigt hungrig..typiskt, alltid flera timmar innan det är dags för middag! Blir en massa gott också skulle jag tro, ohyes! Som vanligt när moran står för maten..

Imorgon blir det ju heldag, det gillar jag. Jag och Malisa ska väl dela på Centio och Pysen, om han är fräsch i benet..
Veckan blir nog bra iallafall :) Har ju massa att ta igen, speciellt matte! Men det får jag fixa i håltimmarna helt enkelt. Kommer missa spelningen på tisdag, igen! Tråkigt tråkigt. Men det är ju inte vip-kväll varje tisdag så! Ska införskaffa vantar, shortchaps och kanske ridbyxor.

Ledigt både torsdag och fredag, riktigt skönt. Blir lite mjukstart i skolan igen liksom. Antar att vi drar till Uppsala och shoppar, får se om jag hittar nått kul. Vinterskor är typ det enda jag behöver så.

It's a fine fine day

Egentligen önskar jag att jag gick upp klockan 6 varje dag. Vad mycket man skulle hinna med liksom!

Har varit igång sen 6 idag då, har hunnit med himla massa. Fodrat, utsläpp, mockning, ridning, allmänt ta det lugnt och mysa med varm choklad, fota lite och sånt man gör i stallet. Kommit hem, åkt och fyndat grimma, grimskaft, ridspö, pannlampa och en anteckningsbok.

Lång dag också, har massor att se framför mig och så. Ska fira Leon ju, sen blir det tidigt i säng. Imorgon ska jag upp redan kvart i 6 :P Blir bussen imorgon! Ska bli skönt att cykla dit kvart över ^^


(Tidig) godnattblogg

Ja, gott folk, nu är det dags för Matilda att knyta sig.

Ska nämligen upp klockan 6 imorgon! oh, hemska tanke!
Sen ska jag fixa frukost (vem är hungrig klockan 6 på morgonen..), packa ner lunchen, sätta på mig kläder och sen får vi tack och lov skjuts till stallet!

Var är ni?

Hmm, idag har statstiken sjunkit med nästan 20 läsare.

Var ääär ni?

Cheezier

Just nu sitter jag och avnjuter Cheez Ballz, tycker faktiskt att det är riktigt gott! Mycket godare än ostbågar och sånt, ja, slår nästan nachochips med salsasås. Fast bara nästan!

Middagen var god, dock åt jag mig mätt på nachos innan. Det var ju inte så bra..
Och nu är jag jäääättemätt, men kan inte låta bli att haffa åt mig en och annan ostboll då och då. Nä, cheez ballz låter faktiskt mycket fräsigare.

image182

Fet fett fetare, vi är estetare

image181

Jag vill grina på bildkvalitén, men orkar inte fixa originalbilden nu, ska äta och sånt.

Hursomhelst, här har ni oss.

Översta raden från v. Elin, Frida, Malisa, Elin, Jessica, Linn, Matilda (jag, ser ut som jag vill säga "pssst, linn"), Abdi
Nedre raden från v. Micke, Jesper, Ida, Isak och Mats (Lars? haha :P)

Faktiskt väldigt bra klass, man får en smärre chock när sammanhållningen är bra liksom!

Bang Bang

Att krossa glas är så..konstigt läskigt på något sätt.

Jag lyckades med att krossa en av mammas vaser. En riktigt liten fin en av glas. Skulle ta ut vattenbringaren ur ett skåp och så såg jag hur den rullade närmare kanten. Och med en reaktionsförmåga som är långsammare än en snigel, var kraschen ett faktum och snart låg det glassplitter över hela golvet.

Påminner om min novell jag skrev till svenskan, om en tjej som råkar krossa en hel glasprydnadsaffär. Haha, those were the days!





Nachos lär vara en av mina favorit..öh..ja..mat-ting.
Nachos med salsasås, är så obeskrivligt gott! Kommer ihåg när Kasper Jesper Jonatan bosatte oss på golvet med massa madrasser, täcken, kuddar, och så nachochips med salsås, samt monopol!

Middag

Inte riktigt dags för middag än, trots att jag är riktigt riktigt hungrig! Och det ska bli riktigt gott också, vi ska äta kycklingspett med klyftpotatis, och nachos med lite olika såser.
Ååh, godare mat finns knappast. :}

Nu knäppte skivspelaren till och blev tyst, dags att vända skivan.

image180
Tidlös!

Go out the window

Klockan är över tre och jag har inte skrivit en enda blogg på hela dagen!

Kan bara betyda en enda sak;
Jag har fått lite av mitt liv tillbaka!!

Jajamänsan, imorse vaknade jag relativt pigg vid halv 10. Städade lite och donade, låg och kollade på Smallville med Simba. Inte ett dugg givande, bara värdelöst. Men kul ändå på något sätt.

Trippade hursomhelst iväg till aulan och det blev kärt återseende med klassen. Och jag är faktiskt inte ironisk! De flesta verkade tycka att det var roligt att jag var tillbaka iallafall och det är ju alltid kul. Tog iallafall klassfoto, såg ut som fan, men jag kan ju iallafall skylla på att jag är sjuk.
Frida bad fotografen ta kort med hennes kamera också, ska se om jag får tag på nått att sno och lägga upp på bloggen.

Gick sedan till coop och hittade present till min lilla bror, två stycken filmer. Får nog ge dom redan ikväll, imorgon ska jag med bussen 06.37 (!!!) Men det ska faktiskt bli jättemysigt :) Aldrig förr har jag och Malisa haft så mycket ansvar vilandes på våra axlar, eller nåt. :p

Kom hem för någon timme sen, och jag har hunnit städa mitt rum. Slarvar lite, orkar inte våttorka och sånt, så jag plockar undan allting och dammsuger. Lika bra det!

En liten godnatt-blogg

1: Jag hatar min jävla näsa
2: Jag ber, nästan till gud, att jag ska vakna upp imorgon och vara alldeles frisk i både kroppen och knoppen. Jag måste göra tusen olika saker, så jag hoppas, att jag är åtminstone, lite, liite, bättre imorgon!

Matilda blir arg..

FYFAN vad arg jag är nu.
Mitt hjärta slår förfullt och jag blir nästan svettig, men fyfan vad förbannad jag är.


PER JAG SAKNAR DIG.

Skönt att jag slipper lektionen imorgon jävla äckel.

Torsdag

NEEEEEJ, Henning!!


Torsdag

Satt och funderade lite över det här med skor. Det verkar vara något speciellt med tjejer och just skor. Jag har adrig riktigt förstått tjusningen, visst, skor kan väl vara kul men ibland är det ju hysteriskt!
Trots det så har jag ju faktiskt väääldigt många olika skor, dock bara ca 2 par som jag använder.

Hursomhelst; Nya skor är en pain att gå in. Speciellt mina nya, converse. Usch, jag får skavsår bara att tänka tanken på att jag måste använda de imorgon. När de väl är ingådda är de ju faktiskt jättesköna.
Kan man inte hyra nån att gå in skor åt en?

Somsagt, imorgon ska jag försöka pallra mig ur huset för första gången på några dagar. Har ju varit som längst till affärn som ligger några hundra meter från mitt hus, så det har inte direkt varit några långa promenader.
Men imorgon måste jag faktiskt ut. Ska till skolan, för att var med på skolfotot. Beroende lite på hur jag mår och så, men en liten promenix ner till aulan, smile, klick, klarar jag nog av.
Sen hade jag tänkt att svänga in till Coop och köpa en present till min lillebror som fyller år på lördag, och kanske till en annan tjej som fyllt år här i dagarna. Kan dock inte se nånting jag kan köpa till henne på Coop, men man vet aldrig :P

Börjar bli lite smått orolig, Malisa har ju stallhelgen och jag har lovat att hjälpa till. Men jag känner mig verkligen inte frisk! Får hoppas att jag vaknar imorgon och är mirakulöst tillfrisknad eller nåt.
Fan.


Nu ska jag laga mig lite mat, färdigmat. Det godaste som finns, naaej inte riktigt. Men allvarligt så orkar jag inte laga värsta kulinariska läckerheterna när jag har feberfrossor och en näsa som helst av allt skulle vilja gå och gömma sig.

Torsdag

Ingen kick-assday direkt, men jag har fått pengar av min mor eftersom dom sålde moppen. Så nu är jag glad, haha. Hööks here I come. Nja, ska väl köpa samma saker som jag planerat ungefär. Sen får vi se hur mycket allt kostar, kanske kan unna mig något extra.
Shit, fattar inte hur hon kan vara så snäll mot mig som är så elak mot henne och skriker på henne och säger att jag aldrig får någonting och så vidare.

Men jag måste lära mig att spara pengar. Ofta är det så att när jag har lite mer pengar, så tänker jag att "åmajgåsh, det här kommer räcka i evigheter" och så tar pengarna slut.
Nu ska jag börja snåla! Nej, inte snåla, men vara lite ekonomisk iallafall.

Det lär ju bli iallafall några hundralappar kvar efter Hööks, så kanske att det blir tripp till Uppsala för shopping? Behöver ju faktiskt vinterskor och sånt. Hur ekonomisk man än är, så kvarstår ju faktumet att man behöver lite nya grejer ibland..


Torsdag

TRE ÅR GAMMALT BLOGGINLÄGG
hahaha.
Från kramkalas.com

"Hon skrev att hon tyckte att det var förödmjukande när vi pratade illa om hennes favoritsport (konståkning, ballett på isen).. Jag är inte arg på henne, men jag tycker att hon OCKSÅ ska tänka sig för innan hon säger att hästkorv är det GOODASTE som finns, för hästar är liv och konståkning är.. skridskor.... BALLETT PÅ ISEN!
Jaja, hon får ju tycka vad hon vill, men hon tycker att det är förödmjukande när vi säger att vi innte vill följa med henne till träningarna men hon vill ju ABSOLUT INTE följa med till stallet, då ska ju vi kunna säga att vi inte vill följa med till hennes konståknings-träning.. För jag tycker att konståkning är ganska värdelöst, ifall man rider har man iallafall mer nytta (beror iforsej på omständigheterna) men jag tror att dom som red när dom var barn har mer nytta av det än vad dom som åkte konståkning när dom var barn..
Men jag säger inte att det är något fel på att hon tycker illa om hästar och älskar konståkning, vi har bara så olika smaker eftersom att JAG HATAR KONSTÅKNING och ÄLSKAR RIDNING, medans hon HATAR RIDNING OCH HÄSTAR och ÄLSKAR KONSTÅKNING!....

Jaja, det var det! BYE BYE

PS: Hästar kan visst vara GULLIGA, för dom e INTE ALLS EXAKT LIKA VARANDRA! Isånnafall kan man lika bra säga att människor är exakt likadana...-.-....-"

Torsdag

image179

www.norrlandstestet.se

Torsdag

Och jag trodde att jag skulle må bättre?

Nja.

Vaknade med en dunkande huvudvärk, och visst har den avtagit lite men inte alls så jag på något sätt mår bra. Jäkla skit. Min lilla lista jag gjorde igår lär ju inte funka. Men jag har faktiskt släpat in mig i duschen, och städat lite lite. Igårkväll gjorde jag lite matte, kunde inte somna. Får se om jag orkar göra något mer idag.

Jag tittar på Richard Scarrys äventyrsvärld. Nivet, det som handlar om Kalle Katt och hans familj och han har en kompis som är en orm som har en sko på svanstippen. Det är mysigt, faktiskt. Tittade alltid på det när jag var liten.
image178


Nu ska jag nog värma lite blåbär och äta tillsammans med fin vaniljglass. Det är gott.

Jag vill bli frisk!

Onsdag

(Ok, ett sista inlägg innan jag kryper ner i sängen)

image176

image177

Jag ser fram emot vintern riktigt mycket!

Jag menar, vad är mysiga barackaturer i djupsnö jämför med en svettig uteritt under högsommartiden? Att höra hovar mot snö är faktisk mysigare än att höra hovar mot gräs. Även fast sommaren också har sin tjusning (haha, surprise?)

Och det ska vara stora, mysiga halsddukar, tumvantar och varma mössor. Spring i snön, chai-té, pepparkakor, lussekatter, kaffe, stearinljus. Jullov! Och julafton. Och nyårsafton. Nyåret 06-07 blev succé, får hoppas att det blir det iår också. Det här jullovet ska bli mysigt. Det ska inte vara sitta inne med datorn hela jullovet, nejnej.

Det ska vara mysiga uteritter, mysiga promenader, mysiga fikastunder...ah och så vidare.

Godnatt.

Onsdag

Okej, det märks på antalet inlägg bara idag hur rastlös jag är.

Men imorgon, under förutsättningen att jag mår bättre än jag gör nu, ska jag försöka hinna med detta;

- Duscha! Ta fram rakhyveln och trimma mustaschen..öh ja typ. Tvätta mitt äckliga hår och raka mina äckliga ben och sånt. Do the girliethingie.
- Göra all matte jag ligger efter i, förbannade sjukdom
- Gå på en liten liten promenad om jag orkar, till någon bank där man kan ta kontoutdrag, och se hur mycket pengar jag egentligen har kvar på kontot.
- Städa
- Försöka (och våga) få tag på en kompis och boka dejt eller så, nja inte dejt, men en fika vore mysigt. Har inte träffat denne på väldigt länge, så känns bra att träffas.
- Äta god vaniljglass med blåbär (fast det är ju inte så ansträngande..)
- Komma på ett skitbra sätt att tjäna snabba pengar så jag blir rik liten moderatunge på några dagar
- Bli fett pretentiös
- Skaffa mig ett liv, ha social kontakt med minst en människa förutom KasperJesperJonatan per dag.

Hmm, de tre sista punkterna kanske inte riktigt är vad jag ska hinna med just imorgon, men det är någonting jag får jobba med.


Åååh, jag känner mig så inspieread! Finns tusen saker jag vill göra och det nu! Synd att klockan är elva en onsdagskväll och jag är phett sjuk.

Onsdag

Jag vill så mycket,
jag blir aldrig nöjd!

Eller jo, jag är nöjd, men jag vet att det alltid finns saker som är bättre, som kan förbättras! Jag tror jag måste lära mig att liksom, leva i nuet, och vara nöjd med det jag har och det jag är.

Onsdag

Fick värsta chocken när jag skulle kolla blogg-statistiken. Dagens "antal sidvisningar" sköt i höjden så mycket att man nästan fick ont i nacken när man skulle kolla. Mysko..

Är fortfarande inte frisk, orkar inte tempa men gissar på feber. Hostar och äcklar också, blir nog hemma imorgon. På fredag måste jag fan bli frisk!! Har ju helgen i stallet med Malisa och det kan jag ju inte missa. Ska faktiskt bli riktigt mysigt, att gå upp typ klockan fem är ju inte så farligt, haha.

Onsdag

Nu blev jag lite förvirrad.

Jag har en tid varit nästan helt säker på att jag bara hade typ 100 kronor kvar på mitt konto. Men så kom jag och tänka på, att det enda jag införskaffat denna månad (sedan den 20:e augusti) är Muse-biljetterna. Och det gick på typ 400 spänn.

Hmmz, lite extra klirr i kassan skulle ju jag inte tacka nej till, tills på måndag alltså! Antagligen har jag ju bara runt 100-lappen, men man kan ju alltid vara positiv. ^^

Onsdag

Alltså, jag mår inte bra.

Och det är så förbannat tråkigt. Jag har tillräckligt lite feber för att vara klar i huvudet, men tillräckligt mycket för att få skitont i huvudet när jag reser på mig och försöker göra något. Jag blir rastlös!!
Vill ut till stallet, väldigt mycket till och med. Har ju massa tid eftersom att jag är hemma, men det går liksom inte. Skulle nog kräkas av huvudvärk då och det vill vi ju inte riskera.


Nu vill jag må bättre.


Onsdag

Och grattis Malisa!
Du kan få en guldfärgad tandpetare för det lär vara det enda jag har råd med, haha.

Min dygnsrytm är bra, nej. Sover hela dagarna och kan inte sova på nätterna. Lär vara bra tills jag ska till skolan på torsdag. (Förhoppningsvis). Det är så trist att vara sjuk, visst kan det vara skönt att vara hemma de första dagarna, men längre tid, nejtack.

Tisdag

Det mesta som har med mig att göra är ett stort jävla skämt.

Jag skulle behöva ta lite droger och hoppa in i en svetthydda för att få lite insikt på mitt liv och mig själv.

Tisdag

Hmhmm, jag har legat i min soffa precis hela dagen, med undantag för frukostfixande, toabesök och hämtat lite serietidnngar. Det är inte så givande..

Det är så sjukt tråkigt att vara sjuk, usch. Men måste medge att det är lite skönt att bara totalslappa utan dåligt samvete en hel dag också.

Får se om jag tillfrisknar imorgon, har ju stallet och så då och det vill jag ju inte missa.

tisdag

Det är en sjuk, trött, förvirrad och nyvaken Matilda som skriver.


jag hade mitt i feberfrossorna och halsbränningarna somnat in när min dator började låta, och jag skuttade vigt upp ur sängen och undrade vad fan som var på gång.

Men min dator lever igen!! :D

nu måste jag försöka somna om. måste bli av med hemska febern, huvudvärken, halsvärken, förkylningen helt enkelt.

söndag

Imorse vaknade jag runt nio, utvilad och sånt, låg och drog mig till tio.
Vaknade jag till en fungerande dator och en välmående mage?
Nja, datorn fungerar inte och istället för ont i magen har jag så jävla ont i halsen att jag vill gråta lite ibland. Jävla skitkropp, aldrig ska den vara nöjd. Antingen är det lederna, magen, halsen, uhm.


Nu är jag jävligt negativ.
Men ska ut till stallet snart och det är ju frid och fröjd for real. Får väl agera bombärare och sånt, höhö.


lördag

Har haft fullt upp hela dagen eller nja inte riktigt.
Men min laptop har bestämt sig för att strejka. Den har hängt sig, så det har stått att jag loggas ut i ungefär 12 timmar, hmm, riktigt så långsam processor har den faktiskt inte. Och trycker jag på avstängningsknappen så sätter den bara på viloläge, och när man trycker på den igen kommer samma sak upp "Du loggas ut.."
JAG HATAR TEKNIK!
Och nu funkar inte MSN på den här datorn som jag sitter vid nu, en stenåldersburk från 1800talet. Så jag får använda Windows Messenger.
Windows Messenger!?!?!??!!
Nej jag kanske borde göra som syrran och bli kär i nån datanörd.

Nu har jag dessutom jävligt ont i magen och jag vet inte vad det beror på. Ska nog lägga mig ner i sängen och grina lite och sen sova, får se om jag vaknar till en fungerande dator och en välmående mage imorgon.

fredag

image175

Jag börjar acceptera Coldplay. Jag har alltid varit så skeptisk till att så många gillar dem, och visst, jag kan inte säga att jag tycker om dom men jag kan förstå, förstå varför deras musik tilltalar så många.

fredag

Och så en älskad, totalt "hänga-ut-sig-själv" lista.

- Vilket är det mest pinsamma band du lyssnar på?
Haha för det är ju nödvändigt att skämmas för vilken musik man lyssnar på. Men låten "creep" är ju lite rolig. Dock inte pinsam.

- Hur många timmar har du suttit som mest framför en dator?
Hum, 7-8 i rad kanske.

- Vilket färg har din cykel?
Champagne.

- Blondin eller brunett?
Brunetter brukar vara snyggast. Och blondiner som färgar håret brunt blir oftast snyggare.

- Vilken färg har du på texten på msn?
Svart.. cös ajm såw fakking darknäzz

- Vilket stjärntecken är du?
Kräfta!

- Vad var det senaste du åt?
En klubba. Mina tänder trillar snart ut.

- Har du en diskmaskin?
Ja.

- Rakar du av dig dina ögonbryn?
Haha nej. Har en gång velat göra det men nu plockar jag bara bort där dom växer ihop typ haha.

- Har du något husdjur?
Ja, katten. Men han är en kompis/familjemedlem.

- Vilket smeknamn gav din mamma dig som barn?
Inget

- Är du kär i någon just nu?
Haha, nej. Dagdrömmer gör väl alla.

- Har du någonsin brytigt på tyska för att imponera på en kille/tjej?
Hmm, inte vad jag vet!

- Har du någonsin sagt "lol" under samlag?
Hahaha nej.

- Har du ätit godis för 100kr själv på en kväll?
Nej, kan verkligen inte utan att spy.

- Är du beroende av något just nu?
Nej det tror jag inte.

- Vad har du för fobier?
Ingen speciell faktiskt.

- Berätta detaljerat om det äckligaste du någonsin ätit?
Åååh, thaisoppan jag åt häromdagen var så vidrigt äcklig. Smakade precis som den soppan mamma lagade för typ tio år sen, minns fortfarande EXAKT hur jävla vidrig den var. Räkor och citron, fyfan vilken äcklig kombination det är.

- Hur lång är du?
Mellan 165 och 170. Centimeter.

- Om du var ett verktyg, vilket skulle du vara?
En hammare lätt.

- Varför just det verktyget?
Vet inte, dom är coola.

- Sover du med något gosedjur?
Nej

- Vad har du som ingen annan har?
Mig själv?

- Vilken mobil har du?
Nokia nånting

- Vem var den senaste du fick mms av?
Ingen

- Vem var den senaste du fick sms av?
Vet inte...

- Vem ringde dig senast?
Fader abraham

- Är du förlovad?
Inte direkt

- När duschade du senast?
Några timmar sen.

- Vem tänker du på just nu?
På att den här låten är väldigt fin och känslofull och nostalgisk. (Springsteen - Streets of Philadelphia)

- Om du fick ge bort 25 miljoner till någon (förutom dig själv eller någon från släkten) vem skulle få dom?
Typ någon kompis som jag vet skulle dela med sig.


fredag

Det är ganska skönt att bara sätta sig ner och andas lite.
Även fast jag blir lite rädd för mig själv när jag är ensam och lugn. Det är då jag börjar tänka läskiga tankar och få sjuka dagdrömmar. Haha. Det hjälper inte med att Windows Media Player shufflar fram musik som skulle passa in i en psykotisk thriller, typ, A perfect circle's gamla godingar och sånt.

I must isolate you
Isolate and save you from yourself

Swayin' to the rhythm of the new world order and
Counting bodies like sheep to the rhythm of the war drums
The boogeymen are coming
The boogeymen are coming
Keep your head down, go to sleep
To the rhythm of the war drums


Hursomhelst. Har varit igång ganska ordentligt och det är väldigt skönt med uppbokat schema faktiskt. Annars blir det så att jag sitter och så kommer sjuka saker upp i min hjärna och så slutar det aldrig bra. Men nu har jag iallafall lite pingvinstänger som håller mig lugn.
Öh.

Hovslagarn var och fixade Centio, så bra så bra. Han blev riktigt fin! Hade bara två lektioner i skolan vilket var väldigt skönt, åkte dock inte ut till stallet förrän femöverhalvtrebussen.

Igår var vi ute och gick i skogen och det var så fint. Det var varmt och solen lös och vi såg rådjur och hjortar, Centio skötte sig utmärkt, trots en buske i skrevet. :o

Vi var även till kunis igen, Per erbjöd oss kaffe men vi tackade nej. Han är dock skyldig oss en varsin glass den gamle räven! Vi pratade jakt (höhö) och skrattade åt alla våra lärare vi har nu, och jag ska fan filma. Sen satt vi i gamla svenska-zonen som på gamla goda tiderna.

torsdag

Jag hinner fan inte skriva någon blogg idag, känner mig som en stressad anka, nu ska jag försöka titta på Heroes, läsa lite bloggar, äta, och göra svenskan samtidigt.

Somsagt, blir inte mycket bloggande idag men - jag lever iallafall!

So long

onsdag

Simba ser så jävla läskig ut när han sover, dödsryck typ. Fast han är söt ändå.

Försöker komma på något att fördriva EOS-tiden med eftersom vi sitter och göra typ..inget. Än så länge har jag inte kommit på något bra. Skulle kunna göra alla mattetal jag ligger efter men orkar inte släpa med mig matteboken, ska ju inte ha någon matte imorgon så det känns onödigt.
Får se om jag hittar på något.


Nu ska jag iallafall försöka slita mig från datorn.


- - - - - -

Haha vi började vid nio-tio typ och vi slutade tolv. Vi byggde en båt som vi döpte till Snoris och fan vi vann rejset. Det var fett ovärt haha hela dagen.

Red en ehuum "mysig" barbackatur, det regnade och fan och Centio skenade hem fast inte skenade men typ samma sak.

Och jag blir så spyfärdig på många människor :)

Längtar tills fredag, bad, verkning, oh, så snygg han kommer bli.

Jag vill ha glass, igår åt jag glass, åh Ben&Jerrys chokladglass. Och jag blev bjuden också och alla vet att gratis är godast.

Imorgon har vi dubbla EOS, hömhööm. Och svenska sen. Torsdag lär inte vara min favoritdag.

image174

- - - - - -

Det började som another "pepp" day at school.
Efter lite gormande på varandra och lite sockerchock så var humöret uppe igen. Matten var jobbig och vi satt mest och skickade lappar, hm gulligt. Därför har jag enheldel matte att göra nu, men det får bli på torsdag eller någon håltimme och imorgon ska vi till bresse.
Jag har tusen läxor och nu fick jag gitarrläxa också men faktiskt så gör jag lite hellre gitarrläxan än samhällsläxan. Hm.

Mina svenskauppgifter är hyckleri lite. Bara lite eller ganska mycket.

Nu ska jag mejla bilder, fixa glass och sånt och glo på Top Model i X antal timmar.



- - - - - -

Och om jag nu skulle råka tappa tékoppen och allt té skulle hamna i knät på mig
så tror jag att jag inte skulle orka göra något åt det.
Utan sitta kvar och beklaga mig lite hur blött det är och lite jobbigt när teét brände mig på magen men annars visst det är okej inga problem.

Bäst att hålla hårt i koppen.


-

Sovmorgon imorgon, hm, hm, blir väl till 8-8.30. Jag skulle behöva tvätta håret så jag gissar på åtta jag. Då har jag tid att äta ordentlig god frukost med Onakafil och goda flingor, och gott bröd och sånt. Och sen några koppar kaffe på det.
Perfekt. Frukost är min favoritmåltid, om den får ätas i lugn och ro och om man har hunnit duscha och vakna till. Att äta frukost när man är nyvaken är ingen höjdare.

Jag längtar efter helgen!

- - - - - -

Cheer up!

Jag måste fan rycka upp mig lite och börja gilla läget. Man går ju faktiskt bara i skolan 25h i veckan, det är liksom 1/7. Sen får jag väl se till att göra skitkul och skitgivande saker resterande 6/7. Som att sitta här, otroligt givande hm nej eller varför inte ligga i sängen och tröstäta glass, woho, jusssst keep swimming som man säger.

Det blir nog bättre, var inte så jävla negativ!

- - - - - -

Det känns helt fel, bara.

Har försökt med lite olika musik med terapeutisk verkan.
1. Depressiv musik med nedstämda röster och klinkande pianon. Det funkade verkligen inte!
2. Disney-musik. Det funkade inte.
3. Crust. Helt klart bästa terapin.

Tack crust, tack.

image173

- - - - - -

Finns liksom inte så mycket att skriva.

Skolan idag var tråkig, huh, surprise.
Men vi fick fota analogt på fotolektionen iallafall. Men det var så hysteriskt, kasta kamerorna till varandra och fota fort som fan, skruva där, veva där, klicka där, fort!!! Veva upp filmen på spolarna, kasta ner lite vätska, spola, vänd, hej och hå.

Orienteringsteori. För MVG måste man springa omkring i skogen själv på medelsvår bana. Fan, jag vågar inte ens jogga i motionsslingorna själv. Tänkte att då kan man ju satsa på VG men då måste man ta lätta banan, själv ändå.

Nu är det försent att byta linje...

- - - - - -

image172

Nu jäklar blir det schema, syntetsadel, benlindor och öronskydd!

- - - - - -

image171
Laughing out loud

- - - - - -

Hey, idag har det varit en fin dag.

Vi har fotat en massa ute i stallet, och efter lite om och men håller jag nu på att ladda över bilder från kameran till datorn. Trodde jag skulle bryta ihop där ett tag när det inte ville funka.
Får hoppas att det går nu, så ska jag redigera och så, sen kommer det nog upp en och annan här, men framförallt på bilddagboken - http://allrightnow.bilddagboken.se

- - - - - -

Och jo förrästen,

jag har inte pluggat in samhällsskiten. Fuck, imorgon kommer jag inte ha mycket tid till övers heller. Mitt rum behöver städas också och fan i helvete. Jag kom knappt fram genom alla högar av skit som täcker mitt golv. Ja, inte skit i form av avföring men kläder, väskor, galgar, matteböcker, skivhögar, hmhmhm.

Men städa får jag göra på måndag em. Jag får väl ta med samhällspapprena till stallet imorgon och läsa lite mellan mocknings-tagen.

- - - - - -

image169

image170


Jag känner mig så hemma i Uppsala.

Slagsmålsklubben var bra, lite överskattade men det var energi och sånt. Och framförallt; jag behövde inte punga ut ett enda öre för varken resa eller konsert.
Åkte dit med familjen, åt mat hos Johan och Madde, konserten var gratis, på bussen hem så funkade inte busskortgrejen så det blev ingen stämpel. Åh, the joy of gratis.

En dag är det jag som flyttar in i en liten etta i Uppsala. Staden är underbar, får lite ångest över att jag inte valde gymnasium där. Men då skulle jag lätt velat ha studentlägenhet och det är ju inte det lättaste och så. Och pendla, nej, det orkar jag inte.
Men efter gymnasiet, då jävlar.
Bye bye Enköping.

- - - - - -

Aj min mage
Jag har druckit säkert två liter vatten och nu måste jag duscha.

- - - - - -

Idag ska jag hinna med endel. Jag måste bland annat plugga in samhällsläxan, förhör på måndag. Jag kommer aldrig kunna komma ihåg att öhm ja jag vet inte ens någonting så jag har liksom inget att komma ihåg. Har inte ens tittat på pappret. Good good good Matilda.
Jag måste skriva svenskan men det är löjligt enkelt. Jag saknar att göra alla skolarbeten på datorn, det är mycket lättare. Skriva förhand suger om man inte skriver nånting bra. Och ska man beskriva en "kuslig plats" så nej. Det är inte bra.
Det är inte bra nånstans.

Vid halv sex ska vi väl dra iväg till Uppsala så jag har ju tid på mig iallafall.

Nu ska jag nog fixa en fantastisk frukost. Eller nåt.

Pictures of..everything

image163

image164

This is ren humor. Och
"Här luktar det illa, vare Kicki?" ahfan, den meningen tar jag med mig i graven.

image165

nostalgi-hi-hi-hii.

image166image167


image168

Stress

Jag känner mig stressad.
Jag har kännt mig stressad de senaste veckorna. Det är som att jag vill att allt ska vara över och vidare till nästa direkt. Jag går runt och spänner magen och kan inte riktigt slappna av.
När jag vaknar på morgonen på helgen så känner jag mig så stressad och måste leta fram mobilen och se vad klockan är. Är den efter sju så känner jag mig för stressad för att kunna somna om, även fast jag inte har något alls planerat dagen.

Även när jag sitter här så kan jag inte sitta still. Det är titta hit och dit studsa upp och ner vidare vidare och jag vill krypa ur mitt skinn lite. Lilla flicka slappna av!
Jag borde skaffa kamomillté och lyssna på relax-CD:s. Haha det är sant jag har mer än en skiva med ljud av delfiner och havsbrus.


Musik

Dagens, veckans och säkert månadens låt är absolut
CocoRosie - Beautiful Boyz
Det är så fantastiskt vackert att man inte riktigt vet vad man ska ta vägen.



Kan ni gissa vem det är hon sjunger duett med?? Alltså killen som sticker in lite i början och till slutet sådär lite vackert.

Min tå hurts

Det gör ont att få ett halvt ton häst på tån. Väldigt ont. Min stortå är för tillfället lite blodig lite blå lite skinn avskavt och så. Har haltat runt sen jag kom hem från stallet.
Vi gick på promenad/red lite barbacka. Böt lite hästar och så så nu har jag kännt på Jessicas häst också. Bara i skritt iofs men ändå, himla mjuk rygg. Och så lååååångt steg. Centio tar typ små och korta steg så det var snarare motsatsen där ^^
Dock förstörde Pysen lite med att trampa mig på tån dårå, men sånt får man ta! Haha.
Centio verkade må bra med tanke på onsdagens incident. Haha han glömde det nog i samma sekund som han fick kvällsmat.

Var över till Jörgen med kameran, han skulle fota fotbollsturnering imorgon men sen ska vi ju ses till och i Uppsala på kvällen så då får jag tillbaka den :) Hursomhelst, stannade kvar ett tag och pratade. Och Jörgens sambos systers barn (höhö) har börjat sexan på kunskapsskolan nu. OH I WISH I WAS A SEXA WITH FLOWERS IN MY HAIR.

Imorgon blir det då Uppsala för hela slanten. Jag älskar Uppsala! Ska först till Johan och Madeleine på inflyttningsfest, sen ska jag försöka ragga upp någon att gå på Slagsmålsklubben med.. Det är gratis, liksom! Josefine och Hampus ska ju också gå men jag tror inte dom vill ha mig efterhängsen..snyft.

Social skills

Idag är jag uppe tidigt. Jag är i princip redo att gå till skolan nu. Men det behövs inte förrän om cirka 40 minuter så det är lugnt.
Väldigt lugnt.

Det är en massa folk här, Josefines kompisar osv, jag orkar inte vara social ens hälsa innan klockan 11 på förmiddagen. Det blir så att jag smiter in på mitt rum och smiter ut när jag behöver något annat.

Vagel?

När Heroes precis började närma sig sitt slut kände jag hur det började klia och svida i mitt högra öga, precis som när man har fått en ögonfrans eller annat smuts i det. Jag gnuggade och rotade men inte ville "smutset" försvinna.

Kollade sen in ögat i spegeln och vad såg man. Jo en liten vagel som bosatt sig precis under den översta ögonfransraden. Precis så den skaver på ögongloben. Varenda sekund är riktigt smärtsam, det är som att konstant ha en ögonfrans som ligger och irriterar sig i ögat, fast värre ändå.

Dagens i-landsproblem. Eller nåt.
Men det gör faktiskt riktigt ont!

image162

Vagel-fria ögon.
Jag vet, väldigt överexponerad bild men orkar inte öppna redigeringsprogram och redigera det värsta ^^

Plusmodell

Den sista lite runda modellen åkte precis ut.

Nu vill jag absolut inte låta dömmande eller så, jag tycker själv att det är absolut finast med lite former. - Men jag förstår inte hur dom kan tro att de har någon chans bland alla pinnsmala. Det är så idealet ser ut, modeller ska vara långa och slanka. Sen om de är långa och lite rundare så spelar det inte så stor roll om man har ett otroligt ansikte. Det krävs mycket mer än så för att man ska lyckas som "rund".

Nu låter det som jag ska analysera det här på djupet men tänkte bara säga några ord om det.. nu hejar jag lätt på "Brown" eller Brittany.

Och så lite modellande själv;

image160

Iklädd nya tröjan ^^
Blev tyvärr lite suddig bild men man ser ju iallafall..

photoshoot

Igår fick jag min första frånvarotimme i ettan. Det kändes inte så bra, jag fick höra att lektionen var inställd men det var den inte. Så det var ju inte mitt fel egentligen.

Idag efter skolan köpte jag lite saker, en tröja och underkläder. Fast räknas strumpor som underkläder? Man har dom ju inte under, liksom. Blev iallafall 50 kronor rikare men ändå inte. Tittade på jättefint litet "set" med vantar, mössa och halsdduk. Mörkgrönt och jättevarmt och mysigt material. Blir nog till att skaffa sånt när det blir lite kallare (och jag får lite mer pengar..)

När jag kom hem fick jag äntligen arlset ur vagnen och gick över och hämtade kameran. Har dock inte orkat fota något ordentligt ännu, men i framtiden kommer det säkert komma upp lite nya bilder :)


White comma sticks

Jag tittar på tjejer med lår som stickor. Självförtoendet verkar vara på botten. Får de en pik, lite kritik eller tycker någon illa om dom så är tårarna där och de känner hur de inte orkar med livet längre.
Top Model är ett hemskt program. Likt förbannat kan jag inte sluta följa det.

Jag vill ha höst, mysig torr höst med fina färger och inget regn. Och sitta runt en brasa och ha det trevligt.

Uppsala på lördag, får se om jag stannar och ser slagsmålsklubben. Det är ju trots allt gratis.

BDB why?

Jag dör lite när bilddagboken är stängt. AAAAH, abstinens.

Okej, inte riktigt. Men jag vill verkligen logga in där, det är absolut den hemsidan jag besöker mest.

Children of Bodom suger.

Bara 95 gånger kvar..

Första gången var när jag precis börjat, Kway snubblade till och jag satt på hennes rygg som en stel pinne och höll mig krampaktigt fast i sadeln. Trots det ramlade jag av, rakt över halsen. Jag tror jag blev lite stolt, första gången liksom. Borstade av mig lite spån och satte mig nöjt upp igen. Väldigt skonsamt helt enkelt.

Andra gången var inte lika kul. Jag hyrde Simson för några vintrar sen. Vi red inne i manegen och han fick krupp och kastade av mig rakt in i manegeväggen. Det gjorde så fruktansvärt ont och jag fick en fin liten spricka i min svanskota som jag fortfarande kan känna av. Jag hade så ont att jag inte kunde sitta upp igen och blev lite ridrädd dagen efter. Vågade inte galoppera. Tur att jag red lektion dagen efter det så jag blev "tvingad".

Tredje och fjärde gången var tätt inpå varandra. Och med samma häst.
Hopplektion med Lizha.
Maritha höjde högre och högre och Lizha var lite feg och det tog tvärstopp. Som tur var flög jag emellan bommarna i hindret och inte rakt på dem, det kan göra riktigt ont att få en bom i ryggen med full kraft.
Nästa gång jag skulle hoppa med Lizha igen var vi utomhus och alla hästar hade lite vårkänslor och Lizha rusade mot hindret och gjorde ett litet glädjeskutt över och efter hindret. Det var jag som fick borsta bort grus överallt, grus i brallorna fick jag också.

Och idag femte gången.
Ridturen började ju faktiskt otroligt bra. Vädret var fint, jag&Centio, Malisa&Pysen och Jessica&Oliver hade ridit en liten vända i skogen och ut på stubben. Malisa och Jessica red hem igen och jag valde att stanna ett tag till på stubben och rejsa lite. Det gick väldigt bra, Centio ville springa. Han hostade dock till lite och så skrittade vi hem. Så var det en liten linje eller hur man ska säga i åkern, som delar av en åker från en annan. Jag och Malisa har kört över åkrarna och då var det inget dike så jag trodde det var helt OK.
Det var det inte. Varken jag eller Centio såg att det var ett dike förrän det var försent och han gick omkull. Den enda tanken var att jag var tvungen att försöka landa så långt bort som möjligt så jag inte fick honom över mig. Fick lite av honom över benet men inte farligt. Han var redan påväg hem innan jag hunnit rest mig upp. Jag ringde i panik till Malisa, visste inte riktigt vad jag skulle göra.
Det är lite små panikkänslor man känner när hästen galopperar iväg längs vägen där bilförarna kör som galningar. Jag sprang efter och hittade Centio, oskadd, utanför hagen där han stod och tittade på Requin (som då stod i hagen). Lättad blev jag att Centio klarat sig, bara lite lerig var han!
Pustade ut, sadlade av och gick en vända för att se att han var OK och det var han. Han hade dock väldigt bråttom tillbaka till hagen och Requin!

Får lite panik när jag tänker på hur det kunnat gått om en bil kommit.. sicken tur att det inte gjorde det!

image158


studio

Idag vågade vi oss in i studion för andra gången. Men idag så körde vi på lite mer lampor och sånt så man kunde fota utan blixt, och det blir ju lite bättre.

Blev dock inte så överdrivet bra menmen. Elin och Ida i bakgrunden fick inte riktigt vara med.

image157


skola

skola

Nu sitter vi i skolan och ska ha data. Vi har fotat litegranna, och ska photoshopa osv. Hmhm.

Imorse hade jag ställt klockan på 7, men jag kom inte upp förrän kvart i åtta. Det blev lite stressigt när jag skulle gå med Amanda och Josefine tjugo över, men det gick helt klart.
Nu är det bara en evig väntan tills vi ska få sätta igång med lektionen. Det är springa hit och det är springa dit innan vi kan börja.

Programmet om isländsk musik igår var riktigt sött. Jag fick endel nya musiktips också.

island

Island verkar så allmänt mer eller mindre bra. Musiken, naturen, hästarna, språket.
Nu ska vi fokusera in oss på musiken, på ettan 22:35. Det blir nog bra.


sweet misery blues

image155

Idag spelade vi lite bluesskalor. Det var kul, jag lär mig mer och mer.

Jag skriver i reklampausen av Top Model nu. Det känns lite nördigt och lyx att kunna sitta med en dator i knät och samtidigt titta på TV.

kläder för alla väder

Jag vill ha kläder
Jag vill ha mycketmycket pengar så jag kan köpa mycketmycket kläder.

Men jag behöver faktiskt kläder också. Köpte ju en hel del sommarkläder som jag inte ens fick chansen att använda. Min gula klänning har hängt i min garderob hela sommaren, har inte använt den en enda gång!

Det ska vara mysiga koftor och fina linnen och tröjor. Ett par nya jeans och ett par nya höst/vinterskor. Och så ett par stora tumvantar, en halsdduk och en mössa. Sen är jag redo att möta vintern. Eller nått.

It's cold around me

Det är bitande kallt ute och jag, Amanda och Olle höll på att blåsa iväg lite genom vattenparken påväg hem från skolan.

Imorse när termometern visade 7 grader och det spöregnade kändes det väldigt deprimerande att cykla till skolan. Jag ville gråta lite när jag trampade iväg och kände vattnet rinna ner längs ryggen för mig.
Ljudmedian var inte så kul, vi fick lyssna på när läraren läst från ett papper. I någon timme.

Sen hade vi matte och vi skrev diagnos, det gick sådär, har glömt nästan allt.
Engelskan var tråkig.

Jag känner mig otroligt negativ men man måste ju få gnälla lite iallafall här. Jag måste cykla till musikskolan ikväll också, fan också, jag är lat osv, men jag kommer blåsa iväg alternativt rinna iväg om det regnar.

Nu ska jag skriva (?) ihop det där vi skulle göra till fotot imorgon. Sen äta, sen cykla iväg, sen spela, sen komma hem, titta på TV och så.

Ångesthög

1. Det finns tre stora högar i mitt rum med kläder. Jag har aldrig riktigt fattat grejen med garderob.

2. Jag är grymt hungrig. Jag funderar på att fixa nåt att äta, och vara uppe några timmar till. Jag kan sova till åtta imorgon och jag kan lätt snooza till halv nio om jag känner för att vara snabb.

3. Allmänt

The skies in our eyes

Var ute en dryg timme och gick i kylan. Det var fint faktiskt. Vi gick inte den "vanliga" rundan runt vattenparken, den är lite tråkig och dessutom blåser det alltid där.

Vi irrade istället runt bland de fina villområdena här uppe i Bergvreten. Stjärnhilmen var jättefin, det är lite tråkigt att jag bara kan Karlavagnen av alla stjärnbilder. Man tittar upp lite poetiskt och vackert och så ska man ju kunna peka ut minst tio stjärnbilder, men jag pekar bara ut karlavagnen. Jag hittar orions bälte, om jag letar riktigt ordentligt.

Jag tycker det är mysigt, väldigt mysigt när det är mörkt och kallt. Jag använde vinterjackan och jag hade en gigantisk stickad vit halsduk och en vit keps/basker nedtryckt över skallen för mitt hår var blött och det blir så kallt annars.

Jag önskar att jag hade haft kameran med mig. Hämtar den nog imorgon eller på torsdag eller så.

tusen

Jag vill ha godis. Jag vill dyka ner i lösgodispåsen och gömma mig under lakritsfiskarna. Men det är fel. Jag har ett litet fat med vindruvor, en nektarin och en banan. Och en kopp té.
Det får duga så länge.

Jag har precis läst igenom gammalt. Det känns så fel allt. Jag hatar när folk i min närhet inte mår bra. Jag tänker alltid "vad gör jag för fel" och jag "borde gjort det och det istället". Jag känner mig otillräcklig.

Jag tycker att jag är lite för smal. Jag vill ha en fin kurvig kropp med långt svallande brunt hår. Jag önskar att jag inte alltid såg vackra människor som alltid är snyggare än en själv, det skapar en sorts känsla av att jag aldrig kan bli nöjd. Det är bara synd att när jag går upp i vikt ser allt så oproportneligt ut. Blöh.

Jag vill ha jullov, höstlov, ledigt iallafall.

Jag borde göra massor. Jag borde skriva ihop nånting till fotot på onsdag som jag inte ens kommer ihåg vad det var. Jag borde tvätta håret, ja.
Men jag tror jag gör det imorgon istället. Vi har sovmorgon. Ja. Så får det nog bli.
Jag borde gå över till min morbror och hämta kameran, men jag orkar inte. Får göra det senare i veckan.

Nektarinen var inte mogen, den smakade skit.

Jag känner hur läsarna i min blogg börjar sinka. Kommentarer har jag redan gett upp hoppet om, men det känns tråkigt att se hur läsarna blir färre och färre varje dag. Men att skriva till sig själv är ju faktiskt helt okej. Eller så. Mycket enklare att skriva på tangentbordet än för hand ändå så.

Ikväll ska jag se Top Model sen gå ut och gå med Amanda. Jag tror jag kommer dö av köld lite.


skäjtergörl

image154

Idag fick vi (äntligen) fota på fotolektionen. Resulterade dock inte i några bra foton, dels för att batterierna dog efter typ fem minuter och dels för att inspirationen inte direkt kom som på beställning på vägen från containern till akvariet.

Första idrotten, vi fick springa 3 kilometer. Jag låg på MVG, yay.
Sen cyklade vi hem och mötte precis Amanda, vilken tajming.

Höjdpunkten när jag kom hem var såklart att ÄTA, jag var så hungrig!

mentos & turkisk peppar

image153

Jag och Josefine gick nyss ner på stan och gjorde kontoutdrag (jag har pengar!! iallafall lite..) och så gick vi till Coop och handlade. Lite grejer och så, och turkisk peppar, hon står här och vispar smet i bakgrunden, hon ska göra cupcakes. Igen. Den här gången med citronsmak och turkisk peppar-kross. Det låter iallafall väldigt gott. Får hoppas att det blir det.

Delade även på en mentos på hemvägen, länge sen man åt sånt och det är ju faktiskt jättegott. Vi kom fram till att de oranga är godast. Våran lilla förpackning inehöll dock mest rosa, attans..

synd att det är cloudy för då finns det inga blommor

Synen är inte särskilt vacker när man tittar ut genom fönstret. Nej. Grått, blött och säkert väldigt kallt också.

Jag ska väl åka ut till stallet om någon timme. Malisa har ridit med Jenny och Jessica, eller rider nog med dom precis nu. Vi avvaktar med Centio pga av karantän, hellre att man väntar för länge än för kort, liksom.

Seen vid 6 så skulle vi träffas i repan och lira lite. Kan bli kul, det var riktigt längesen!

Fast vi får ju inte vara där för lääänge för då hinner man ju inte hem och träna på den OTROLIGT svåra engelskaläxan. Och det vore ju katastrof, för hur stavar man "Nyheter och väder" på engelska egentligen!?!?!?!??!?!?!?!??!?!? Suck.

Helgen har varit grymt bra hittills. Orkar inte med skola imorgon. Verkligen inte. Men första idrotten iallafall, kan bli kul!

nostalgikick

image151

10-årskalaset var riktigt trevligt, nostalgikick for real. Har blivit mycket nostalgi på senaste tiden minsann! Vi fick dela upp oss i lag och springa runt på olika stationer och samla pusselbitar. Fan vilken motion man har fått idag - vi sprang bokstavligt runt lite överallt. Och duktiga var vi. Förutom när vi råkade läsa fel. Fick ju ihop en heldel pusselbitar, inte för att jag någonsin förstod vad de hade för mening..

Sen fick vi äntligen komma tillbaka och gamla lärarna snackade lite. Jag blev sjävklart omnämnd i de vackra talen. Jag undrar om dom minns mig som den lilla flickan som fick blodförgiftning...hmhmmm. Och på tipspromenaden, vilka som hade mest saker i kvarglömtlådan. Familjen Uddgård SÅKLART :) Hahah. Sen fick vi äta. Mmm. Vi bosatte oss i Verkstan och pratade gamla minnen. Typ. Vårat fina band, "Four". Vi hade väldigt vackra låtar typ "Det är vi som är four, kom och lyssna på vår..vårat band du-du-du-du-du-du, vårat band du-du-du-du-du-du. Vi befinner oss i öööst kom och lyssna på vår rööööst. Våran röst du-du-du-du-du-du." och så vidare.
Till efterrätt blev det en STOR SKOTTKÄRRA med chokladpudding. Jag föredrog rånen.
Seeeen stötte vi på PÄRONFREDEN. Ni vet dom som var med på Musikdirekt och kom vidare till länsfinalen i Uppsala och allt. På lilla skolan! Inte så konstigt med tanke på att trummisen är son till en lärare på skolan men ändå. Riktigt roligt att höra dom, trots att ljudet sög oså ^^

image152

Dom är grymt bra!

The Wall

Igår såg jag på The Wall. Den var riktigt bra ibland. Och så bra musik, såklart, heheeee. Gillade början mest när det inte var någon dialog utan bara film och musik. Och de tecknade partierna var ju lite galna, kände igen dom från insidan av The Wall-skivan (den är dubbel). Vilken förövrigt ligger på nu.

Idag har jag lite grejer att fixa, ska väl försöka mig ut på en joggingtur och sen ska jag fixa en tur-amulett, tioårskalas på gammelgamla skolan ^^

RSS 2.0