Into my life

image317

Idag har jag haft en bra hårdag, inte för att det syns på bilden men det är liksom långt och hyfsat.. symmetriskt. Om man nu kan använda det ordet för att beskriva ett hår.
Iallafall så är det skitfint väder men jag har suttit inne och försökt ringa det där samtalet, ska försöka för femte gången snart, har ju faktiskt berättat för typ ALLA i hela enköping att jag ska till Italien, men så är det en person som stör lugnet.

Trevlig dag iallafall, solen gillar vi! Ikväll ska jag träffa lite folk och vi ska till Joar där det är nån konsert för välgörenhet och både Tracksuit (replokal-grannar) och Päronfreden (också replokal-grannar, och så är det typ femte gången jag ser dem live! Sjukt bra är dom) spelar. Det ska bli väldigt trevligt!

Borde verkligen packa och plugga, men det får bli sista minuten imorgon som vanligt, haha. Lyckas alltid med att packa alldeles för mycket, nu ska jag försöka ta det lite lugnt och bara ta med 10 par jeans istället för 20 (ska vara borta ~4 dagar) och ja jag överdrev, jag äger inte ens 10 par jeans.

Nej, nu tog skivan slut så nu försöker jag ringa än en gång!

Work-out

Minns att jag avslutade förra inlägget med "Nu ska jag plugga" eller liknande och hör och häpna; JAG PLUGGADE. Jag var riktigt inne i idrottsteori-häftet..ungefär tills jag hade läst 1½ sida då jag kastade iväg det med en sån kraft att jag hade ner handkrämstuben som står på mitt sängbord med häftet. Det kallar jag kraftfullt!

Sitter här och är hungrig trots att jag ätit middag + två mackor. Min kropp är väl inte van vid att anstränga sig så mycket som jag gjorde idag (är mer otränad just nu än vad jag varit på länge). Skitsamma, det är väl bara att äta. Någonting som jag tycker är gulligt är hur alla i min ålder "bantar", med sallad och fan och börja träna på friskis&svettis fastän dom tycker det är skittråkigt och det är gympa för tanter. Jag säger bara HA HA HA det kommer aldrig hålla. Varför träna om man inte tycker det är roligt? Visst, bra för kroppen och så men det kommer somsagt var aldrig hålla.
Lite dubbelmoral eftersom jag brukar simma och det är bland det tråkigaste och äckligaste jag vet. Men det gills liksom inte eftersom jag gör det en halvtimme i veckan på håltimmen i skolan. Skulle inte kunna tänka mig att göra det oftare och liksom, på fritiden sådär.

Nä, tacka vet jag spontana promenader med trevligt folk för det är kul, och såklart att åka ut till stallet och rida och mocka och fixa för det är bannemej det roligaste jag vet. Sen gymma eller jogga nångång då och då, det är liksom lagom. Kan ju tillägga att jag kört efter träningsschema faktiskt, men det var för att jag tyckte träning var skitkul då. Man ändrar sig ju, kanske inte så jättemycket, jag tycker det är helt okej och skönt att träna, men träning är liksom inte av samma intresse, då som nu.

Sen har jag väl tur eller så som inte lägger på mig så mycket vikt om jag slutar träna och frossar i mat och godsaker. Visst tappar jag muskler och blir lite trivseltjock men det är liksom inget man lägger stor märke till.

Shit, vilket seriöst inlägg detta blev, haha.

Sun is shining

image316

Såhär glad blev Elin pga det fina vädret idag och jag erkänner att jag gjorde några såna där fina skutt jag med! Härlig dag, vi gjorde inte särskilt mycket på första lektionen, och på svenskan skrev vi ihop något skit som gick på typ tio minuter. Sen cyklade jag hem som en dåre (måste pumpa mina cykeldäck, jag cyklar ju fan bara på de där stålgrejerna snart! Har inte pumpat däcken sen jag fick cykeln, juni förre året haha) och så småningom åkte jag ut till stallet och red ut på en mysig tur med Centio. Perfekt avslut på dagen!

Har försökt få tag på Ulrika men inte med framgång. Blir imorgon. Uh, hatar att skjuta upp samtal man ska ringa. Tycker inte att det är så jättekul så jag vill bara ha det gjort liksom!

Nä, nu ska jag väl plugga. (Varför säger jag alltid så!?)

No music

Något jag inte förstår är hur ljudet ALLTID envisas med att INTE FUNGERA när jag sitter vid en dator i denna datasal. Det är irriterande eftersom musik i vilken form som helst bidrar till att tiden iallafall går lite fortare.

Nu är det typ bara svenska kvar, sen hem hem hem och sen ut till stallet och det är fint väder för en gångs skull, det tycker jag är jävligt bra jag.

Lost

Har inte pluggat ett skit men kan inte säga att jag bryr mig särskilt mycket. Får stressa som ett as i helgen eler nästa helg.. och det får jag ta helt enkelt, har inte ens orkat plocka fram papprena så det kändes som ett hopplöst fall att börja plugga alltså.

Näe, jag har väl faktiskt inte gjort något speciellt ALLS. Det känns väl inte så jättebra kanske, bättre än såhär kan man ju spendera sina lediga eftermiddagar men vafan, jag behöver vila. Eller nåt. Och snart vankas det LOST! Underbart, underbart.

Walking in Enköping

image315

Var med Josefine och köpte present till farsan idag. Om du är inne och snokar härinne (pappan alltså, inte för att jag tror det är någon risk eftersom han inte ens vet hur man startar en dator) så sluta läs!
Det blev finfina långkalsonger, en bok, en burk som vi ska fylla med fint kaffe vi köpte och fin choklad. Sen ska vi ju göra en skiva också med lite blandade Johnny-låtar, jag tackar till er två bra själar som kommenterade förra inlägget (har en misstanke om vem som skrev kommentar nr.2 är, hm, hade misstanke om vem "G" var också men den misstanken sprack häromdan..)

Borde egentligen plugga nu eftersom det här är typ enda eftermiddagen innan jag åker Italien som jag är ledig, alltså borde jag plugga en heldel. Men det är så tråkigt, sitter hellre här och slösurfar och njuter av lite bra musik. Får se om jag bläddrar igenom idrottshäftet lite senare, och skriver ner några frågor till intervjun. Imorgon har jag väl inte direkt mycket på G, ska iallafall till stallet och det ska bli så skönt. Innan jag åkte ut, när jag red Yngve så kändes det som en enorm påfrestning varje gång eftersom han var en sån utmaning, nu kan jag åka ut till stallet och bara ta det lugnt. Även om Centio är lite speciell så känner jag honom utan och innan.

Måste ringa Ullrika imorgon också. Det får jag inte glömma.

Johnny, tell me what it's like to die

Nu sitter jag i en datasal (för ovanlighetens skull - det är onsdag) och har tråkigt och är sugen på godis. Eller något annat gott. Jag har en banan i min väska, men väskan ligger i skåpet och dit orkar jag fan inte gå! För det är nästan 50 meter dit..

Har iallafall varit duktig och simmat, glömmer alltid att räkna hur många längder men en 20 minuter blev det - mer hann vi inte eftersom vi var tvugna att skynda oss tillbaka till fotolektionen som vi är på nu! Fast läraren är inte här.. hm.. det var ju ovanligt att fotolektionerna går åt helvete?

Hade beställt en bok till pappa från CDON.com, och gått och väntat på att den skulle komma, och nu så ser jag att dom tagit bort boken ur sortimentet! Jahaja!? Vi åker på söndag och tills dess måste vi ha födelsedagspresenten redo och det duger inte med strumpor eftersom vi ska fira i Italien och hann fyller 50, känns lite värdelöst att komma då med strumpor liksom.
Därför blir det en tur på stan efter skolan, och i desperation leta efter något. Får se vad vi hittar. Får se vad plånboken tillåter.

Btw, säg någon låt som innehåller namnet "Johnny"? Var inte blyga nu.

Mu

Haha, trodde någon att det skulle bli fint väder idag eller? Ja, solen skiner och fåglarna kvittrar och det är 15 plusgrader! Verkligen underbart!

Om det inte vore för att det är skitpissigt väder, spöregnar och molnigt och de enda fåglarna som är framme är de blodtörstiga kråkorna.

Skitsamma. Det är iallafall onsdag idag, och då är det svårt att vara negativ för det betyder en slö och slapp dag. Förhoppningsvis. Blir väl inget fotande idag efter skolan i det strålande solskenet men något ska jag nog kunna hitta på.

Macro Cuts

image314

Ny kameran verkar hel-nice. Har mestat fotat i macro nu eftersom det är roligast när det inte finns så mycket roliga motiv. All heder åt egobilder men det blir lite tråkigt i längden. Macro funkar som ni kanske ser utmärkt! Dock förstör ju komprimeringen bildkvalitén något, men jag kan ju säga att det är finfint iallafall. Med en närgräns på 3cm så blir det helt enkelt fina macrobilder. Fint med lite skärpedjup, även om jag inte ställer in bländaren själv liksom.

Vill ut ut ut och fota. Hoppas på fint väder imorgon, då blir det till att jag fotar hela eftermiddagen.. eller vänta, det blir det nog ändå! Haha. Men fint väder gör ju det hela lite bättre om man säger så.

Gitarrlektionen gick helt okej, men jag har något fel i hjärnan men det skyller jag på dåliga och omusikaliska gener helt enkelt! HA HA HA.
Imorgon blir det skola skola simma simma plugga plugga fota fota sen LOST LOST. Underbart.


Woah

Irriterande med folk som klickar in sig på en känd blogg, in på ett inlägg och dess kommentarer och sen går igenom varenda blogg på kommentar-listan och klistrar in en kommentar till varenda person. Med exakt lika meddelande. Okej, det är bra att sprida sin blogg, annars läser ju ingen men då får man väl se till att engagera sig. Jag går aldrig in på någon blogg som kommenterat min om jag vet att den har kommenterat exakt samma sak till 100 pers till.

Nu är iallfall tisdagens skoldag över, inte för att den var så jobbig men. Gick och hämtade kameran sen också, jag är numera ägare till världens minsta kamera!! Ärligt talat så var den verkligen skit-liten! Men lika bra är väl det, hade ju tänkt ha med den i stallet osv. Den är seriöst mindre än min mobil! Fascinerande att dom kan klämma in så många bra egenskaper i ett sånt litet pytte-skal.
Batteriet är på laddning nu så har inte testat fota med den än. Får se hur det blir!

Bokade in en tid för bandspelaren också, i ljudmedian, och kunde göra den nästa fredag som tur är. Annars hade jag bara haft tid imorgon, och eftersom jag inte är klar med frågorna så skulle det bli lite stressigt. Nu kan jag ta det lite halvlugnt (borde fortfarande plugga på idrottsteorin) fram tills jag ska till musikskolan och så.

Bara onsdag, torsdag, fredag kvar i skolan sen ITALIEN!!

Tisdag, tråkig rubrik

En av dagens lektioner är avklarade, vi gick igenom PA och det var väl helt okej. Zeke kanske ska fixa in oss på Musikdirekt så vi får se hur det går till med att rigga ljud och sånt. Säger man ens rigga ljud?! Hahahah!!!!!

ehm.. det är väldigt varmt i den här datasalen. Jag har fixat ledighetsansökan, och jag har snackat med Zeke så att jag får bandspelare nästa fredag när jag kommer hem från Italien. Lite tyngder som lyftes från axlarna helt klart. Förhoppningsvis kan jag hämta ut kameran när jag kommer hem och det är gött.

My name is Les Claypool

image313Hela natten igår (japp, nästan hela natten iallafall - kunde omöjligt somna) så låg jag och tänkte på vadfan basisten/sångaren i Primus hette. Var alldeles för lat att gå upp och starta datan och kolla upp det, men det var nästan så att jag var påväg att göra det, för det finns knappt något som är så irriterande som när man har något på tungan och sen aldrig får fram det.

Glömde bort det under natten, men sen i repan när vi hade basist så slog det mig helt plötsligt. Skrek ut i desperation "Någon som vet vad basisten/sångaren i Primus heteeeeeeeeeeeeeeer...?" Hah, trodde jag att jag skulle få svar? Dom visste absolut inte vem basisten/sångaren i Primus var eftersom dom aldrig ens hört talas om Primus!

Nu har jag iallafall äntligen kollat upp det. Les Claypool. Det namnet ska jag aldrig mer glömma.

Tydligen Ellen Page?

image311

Detta är då tydligen den jag är "fett lik".
Lite harmlöst kanske, när denna mystiska "G" påstod att jag var lik henne ibland, när jag hade klätt ut mig till en hippie med solglasögon på sne, men inte nog med det så snackade jag med en tjej på idrotten som jag i princip aldrig pratar med och hon sa "Åh, du är fett lik en tjej som är med i Hard Candy!!"
Okej, inget större fel på hennes utseende och när hon är lite mindre svettig är hon faktiskt riktigt söt. Men inte idealutseéndet direkt! Så nu sitter jag här och känner mig ful, fet och äcklig. Vet inte riktigt vad som är bäst.. plastikkirurgi eller är det lika bra att skjuta skallen av mig direkt!??!

(Och eftersom jag antar att det är mest svenskar som läser denna blogg, och de flesta svenskar är sååå jääävla tråååååkiga så : OBS ta inte detta inlägg för seriöst, jag är varken så utseendefixerad eller självmordsbenägen som det låter. Dessutom är det inget fel alls på Ellen Page's utseende, hon är fan en riktig pudding förutom i Hard Candy då)

image312

Kolla bara! Skitsnygg!! (Ser dock ingen likhet mellan mig och henne, men okej)

Vad har du för soffa?

Jag var övertygad om att jag skulle få sluta en timme tidigare, eftersom jag inte ska vara med på idrotten. Men nu så är det ganska stor risk att vi har TEORI alltså att man inte behöver anstränga sig, och då måste jag ju vara med ändå.

Fan.

Hungrig är jag också.

Centio ox

image310

Fin häst. Malisa har fotat den fina bilden men måste ändå sända ett speciellt tack till Centio, eftersom han lekte hetlevrad hingst idag så blev det en hel del snygga bilder måste jag säga!

Ska bli så najs med torsdagar och söndagar nu, yes.

Nåt som inte ska bli lika najs är skolstart imorgon - samhällslektion direkt på morgonen, ska få tillbaka proven. Ska iallafall inte vara med på idrotten, så jag får ju sluta en timme tidigare och det är alltid något.

Are you dead or are you sleepin'?

Snart ska jag minsann åka ut till stallet, jag väntar bara på Malisa. (Fotograf och allmän hjälpreda och allmänt sällskap).
Hon är lite lustig den bruden. Jag loggade in på MSN för kanske en timme sen, sa att jag åt frukost, sen pratade vi om random saker ett tag, tills jag i princip hade ätit klart frukosten. Då säger hon "Jag ska titta på TV en stund". Okej, tänker jag, det är ju ändå reklam en gång var 10:e minut så hon lär ju vara tillbaka ganska snart. Men nej, då är hon borta i 30 minuter utan att man hör ett knyst från henne.
Hon gick härifårn 11:48, och nu är klockan 12:20.. Jag sitter helt färdig med sporrarna redo (använder inte sporrar men om jag gjorde det skulle jag definitivt ha dom redo!) och bara väntar.

Hm.

Dagens outfit

image308

image309

Jag bara älskar det nya hippie-modet!
Lite lördags-avslappnad. Solglasögonen var ju perfekta, det var så soligt idag.
Sen ett enkelt band knutet runt hårfästet, taget från en tröja jag har. Och så en gammal urtvättad t-shirt med star wars tryck som jag tryckte i fyran-femman.

Sweeets, you make me sick because I adore you so

Alltså, har jag inte ätit godis på ett tag så blir jag helt klart immun mot det eller något. Helveteee vad illa jag mår nu. Jag har inte ens ätit mycket. En bra grej är ju iallafall att jag dricker tonnes of water och med min förmåga att få vätskebrist så är det ju faktiskt skitbra.

Klockan är endast 22 en lördagskväll men jag har hunnit med det man ska hinna med på en lördagskväll, om det inte innebär festligheter eller annat som har med mänskligt umgänge att göra. Jag har hursomhelst hunnit titta på film, sitta vid datorn, ätit för mycket godis.
Japp, det är definitivt lördag.

Har en sak till att göra imorgon, förutom chilla i stallet - hitta på frågor till den där jävla intervjun, så jag inte får så fullt upp i veckan. Måste försöka jobba upp mig så jag typ ligger före, så jag inte missar alltför mycket när jag är borta nästa vecka. Jobbigare att jobba upp sig när man ligger efter, än att jobba upp sig när man redan ligger i fas.

Har även bestämt mig för en del saker, som kanske är lite för personliga att dilla om här i bloggen. (och ja, jag skrev nog det där för att göra er nyfikna.. kanske).

HEHU! Cheers så länge.

I'll buy a footballteam

Var med pappa och handlade, passade på att åka förbi banken och ta ut pengar och göra kontoutdrag. Pengarna jag tog ut ska jag betala när jag hämtar ut kameran, och kontoutdrag är ju alltid kul. Blev positivt överraskad eftersom jag hade mer pengar än vad jag trodde, och nu ska jag bannemej planera en riktigt fin budget så jag har råd med gitarr, diverse andra nödvändiga saker och även har lite pengar över till i sommar.

Pengar är.. lycka. Det är det fan, med pengar kan man iallafall köpa roliga upplevelser, man har helt enkelt bättre förutsättningar att bli lycklig om man har pengar. Skulle det inte vara för pengar så skulle jag inte åka till Italien snart, skulle det inte vara för pengar så skulle jag inte ha alla mina skivor som jag älskar att lyssna på.

I love pengar. Puss på er pengar.

En sak som gnager mig just nu är ju dock att jag måste göra den där intervjuen nästa vecka, och jag har ingen aning om vad intervjun ska gå ut på. Får spåna på det resten av dagen.


Useless

Vaknade för några timmar sen, skithärligt väder. Satt ute och läste i nån timme och kom på att jag kanske borde äta nån frukost eller så, och då gjorde jag det.

Mer har jag inte gjort. Kan inte göra så mycket mer, har börjat må illa och få huvudvärk och jag misstänker feber. Får ligga lågt idag (som planerat iofs) och sen om det inte är bättre så får jag köra ignorera-taktiken för jag ska ut till Centio iallafall. Lite feber ska inte hindra det liksom.

Jobbigt med skola sen, men jag har endel saker att göra t.ex; min intervju i ljudmedian, fråga om sommarjobbs-lapp inom kommunen, fixa ledighetsansökan (nästa söndag åker jag till Italien, Rom, och fan det ska bli underbart).

Sammanfattningsvis så har detta lov varit helt jävla värdelöst eftersom jag blev typ dödssjuk i tisdags och sjukdomen har hållt i sig, kommer nog hålla i sig veckan som kommer också. Jag hoppas verkligen att jag slipper vara sjuk i Italien iallafall.

H.A.A.R.P

image307Haha! Nog för att ginza luktar bajs och tog bort en grej i sortimentet utan att säga till och svarade som om de vore höga på knark när jag frågade om det skulle komma tillbaka - den har kommit tillbaka i limiterad edition!!! AHHHH! Tre dagar senare släpps den, än i typ England och så. MEN ÄNDÅ! Jag trodde jag skulle behöva beställa från CD WOW eller så, men det verkar som det blir så enkelt som ginza!

Muse <3

Inside my shell I'll wait and bleed

Jag råkade köra upp en tändsticka i armvecket. Hur fan lyckades jag med det egentligen!? Haha. Kommer bli jobbigt om det blir brännblåsa i armvecket liksom, lite utsatt ställe helt klart.

Har ingen aptit, buhu. Funderar på om det borde vara något jag glömt att göra på lovet, t.ex. plugga men vi har inga uppgifter eller kommande prov så jag antar att det är lugnt.

Juste, när jag och Josefine lagade lite mat eller nåt så lyssnade vi på en gammal bränd skiva från typ 6:an-7:an, så sött. Slipknot, Marilyn Manson, Tatu, Nirvana, Ramones. Och han den där snubben i Westlife som gjorde solokarriär. Jag hade minsann lite blandad musiksmak haha. Men fan, Nirvana och Ramones gjorde mig stolt, att jag hade sån bra musiksmak när jag var sådär liten. Resten kan vi disskutera, dock är ju Slipknot faktiskt helt okej.


This ain't a song about that

Just nu är jag irriterad. Folk borde veta bättre, efter alla de här åren så tycker jag det. Det lyser liksom svart på vitt och sticker mig i ögonen.

Idag har jag inte gjort mycket. Ringde och sjöng för Amanda imorse, hon fyller år. Dock verkar hon inte ha haft den roligaste födelsedagen. Typ, vistelser hos veterinären och sånt (hoppas Trisse blir bättre), och så är hon ju sjuk också precis om typ 58% av enköpings befolkning just nu.

Sen klippte jag min syster lite också och vart lite avundsjuk. Vill också ha långt, lockigt hår. Inte samma frisyr och inte samma hårfärg men skulle jag ha långt lockigt hår nu så skulle jag vara allt bra glad! Jag har ju lite lockigt hår men det är långt ifrån långt. Ehe. Tålamod tålamod.

Ikväll ska jag nog duscha och göra mig fredags-fin, även fast jag inte ska göra något speciellt. Känns som om jag skulle behöva fräscha till mig lite efter att ha gått runt och varit feber-svettig i fyra dagar.

I'm heading straight for the clouds

Jag drömde underligt inatt.

Det var som en blandning av Guldkompassen och Sagan om Ringen. Det hela handlade egentligen om ett stort krig, jag var på den goda sidan såklart. Samtidigt var jag inte riktigt närvarande i kriget, utan jag var fångtagen av någon. Jag var någon slags älva/något som kan flyga iallafall, och jag skulle försöka flyga därifrån. Men det var massor av stora skynken i taket, som hindrade mig. Hade jag lyckats ta mig förbi ett, så återstod tio.


Tillsist hade jag iallafall tagit mig ut ur huset och alla skynken. Men jag var väldigt skadad, och kunde knappt flyga längre. Som tur var så fick jag hjälp av någon medecin-grunka och jag fick ett tuggummi som fick mig att bli frisk igen. Sen flög jag iväg.


Alltså det är konstigt att drömma att man flyger. Jag gör det lite då och då, och den där känslan är inte lik någon annan känsla. Jag är inte religiös eller något men när jag drömmer att jag kan flyga och känner den där känslan så starkt så överväger jag om man faktiskt inte hade ett liv innan det här. Som fågel eller nåt.

-

Sista dagen på lovet idag, och jag har verkligen inga planer och så ska det förbli. VILA VILA VILA ska jag göra.


Morsan ska växla in pengar till Italien nu. Hade bara 500 kronor i kontanter, resten är på kortet. Aja, skitsamma. Ju mindre pengar jag spenderar desto bättre. Får hoppas att jag inte hittar några fina kläder där då! Haha.


Pictures of you

image306Äsch, skit i det där jag sa om "vänta till imorgon istället".

Nu är kameran beställd iallafall, med extra batteri + minneskort + väska. Med frakt blev det 2300kr, inte alls farligt ju.

Nu ska jag ha råd med lite musik (en skiva och Wembley-DVD:n såklart) och Italien, och nya vårskor. Och samtidigt spara ihop till nya gitarren. Det får gå, på något sätt. Nu har jag iallafall en kamera, och det känns som en tyngd lyftes från mina axlar faktiskt. Äntligen!

Hoppas på looaaads of sommarjobb i sommar. Fyller ju år också, så nog kommer det bli endel kosing ändå. Får snåla lite på typ.. onödiga kläder.

Canon digital IXUS 70

Har knuffat om lite i prioriterings-ordningen. Blir nog så att jag köper en kamera nu istället för en gitarr. Allt pågrundav att jag ska ut och resa snart och då kan det vara kul att ha en okej kamera.
Jag har ju sparat rätt länge till den här gitarren, men kameran jag ska köpa är inte särskilt dyr så jag behöver bara ta några tusen från det som egentligen skulle gå till gitarren, och 1-2 tusen går ju faktiskt relativt fort att spara ihop. Och så har jag ju redan en gitarr, och är inte i desperat behov av en till även om jag absolut vill ha en.

Funderar på att beställa kameran redan nu.. men samtidigt är det nog smartast att vänta till imorgon, att göra impulsiva saker mitt i natten är verkligen min grej, frågan är om det är en sån smart grej.

Flight 29 down

TV:n häruppe stod på och jag kunde inte undgå att titta: Barnkanalen, Flyg 29 saknas. Så pinsamt kopierat av Lost att det är skrattretande. Konceptet är exakt samma - strandsatta på en ö och det kan man ju köpa att det är lite eget. Men annars - de vet inte var de är eftersom piloten försökte styra ut från ett oväder och flög blint i tre timmar, det fins tillochmed samma karaktärer. En "Shannon", en "Jack", en "Kate" och så finns det et litet barn. (Walt)

Alldeles nyss filmade dom en person som satt med luvan dragen över huvudet, i sin egen värld och trummade sig på magen. Hej, "Charlie".

Just nu bråkar "Kate" och "Jack", om dom ska hämta vatten eller ta reda på det som är inne i flygplanskroppen.

Ah, vad jag älskar Lost. Ah, vad jag inte älskar detta fake-Lost. Därför ska jag nu hoppa ner i badet och läsa klart Den skarpa eggen.


Communication break down

Förr hade jag folk från hela världens hörn på min MSN-lista nu är det bara svenskar. Och en dansk. Det är ganska svårt att kommunicera med honom, det går ju såklart på engelska men vi försöker med danska/svenska.

"hehe hvad er din yndlingssang på den plade :P"
skrev han alldeles nyss. Det betyder "vilken är din favoritsång på den plattan?" Inte så jättesvårt att förstå kanske.. men vafan.. yndlingssang? Vilket språk har dom tagit det ifrån?! Vi svenskar har ju favoritsång - favouritesong. Danskar ska alltid vara så alternativa!


Centio och jag igen

Vilodag idag med, blir nog så ända fram tills söndag! (en sak är säker - jag kommer vara utvilad tills skolan på måndag iallafall)
På söndag ska jag iallafall ut och rida Centio, för jag ska börja där ute igen! Kan nästan inte beskriva hur glad jag blev, har inte varit ute där på flera månader och senast jag red Centio var i höstas. Nu blir det varje torsdag och söndag! Skulle helst av allt börja tre gånger i veckan men jag har typ inte tid.. får se hur det utvecklar sig och bla bla.

Somsagt, det blir till att vila så jag orkar med söndag, ska nog bara skritta lite barbacka hursomhelst hade jag tänkt men ändå.

Snart Italien också! Musikdirekt har vi avanmält oss ifrån (inte mitt fel!) tyvärr. Jag antar att jag överlever det, trots att det är tråkigt.

Nä, nu ska jag fortsätta kurera mig. Jag vill typ... ut och jogga eller något men nehej, det är ju inte ovanligt att man vill sånt när man inte kan.

Carpe diem förfan

Haha, jag satte precis upp håret i en tofs och luggen med hårspännen. Börjar bli lite längre nu!

Har väl inte så mycket att skriva, dagen har varit nästan lika värdelös som gårdagen. Eller inte riktigt, igår så kunde jag verkligen inte göra annat än ligga i soffan och feberyra, idag har jag ju faktiskt kunnat varit uppe och gå flera gånger. Nu sitter jag till exempel vid datorbordet i en datastol, igår var det en omöjlighet att ens fälla upp datorlocket.

Tittat på Lost har jag gjort iallafall, lika underbart som alltid. Ganska konstigt hur en serie får mig att bli så totalt fast. Sån stor inverkan brukar dom inte ha!

Imorgon har jag inte direkt några planer, ska försöka vila upp mig så att jag är fit for fight på fredag igen.. jag ska iallafall ringa det där samtalet, och så ska jag leta efter en pincett, haha. Det är mina fantastiska planer, det kallar jag carpe diem!

Frustrating

Det är frusterande. Att vara sjuk. Fem dagars lov! Tre av dom blir det tryggt innasittande. Jag mår ju bättre, men inte bra, imorgon kommer jag med all säkerhet ligga i soffan med. Fyfan! Vad! Tråkigt!

Imorgon ska jag iallafall ringa det där samtalet jag tjatat om, får se hur lovet utvecklar sig sen?

Trodde att det var tisdag fram tills för ett tag sen, då jag skulle kolla vilket datum det var. Blev förvånad när jag fick reda på att det var den 20:e idag; den 20:e skulle ju vara en onsdag! Men så var det ju onsdag också. Alltså, Lost ikväll. Tur att det är onsdag idag och inte igår, igår fanns det inte en chans att jag skulle kunna koncentrera mig på ett TV-program.

Illusion of illness

Jahaja. Gårdagen blev inte direkt som planerat. Jag låg i soffan från 8.30-23.30 med avbrott för kisspauser. Feber, illamående och en jävla huvudvärk. Febern och huvudvärken sitter kvar idag, men inte illamåendet vilket är så jävla skönt för att må illa är nog det värsta som finns.

Menmen, mår somsagt bättre idag, kan ju tillochmed sitta här framför datorn och skriva. Sitter jag still utan att röra på huvudet så känns faktiskt allt relativt behagligt.

Ringde ju såklart inte det där samtalet igår, får se om jag gör det idag istället.. Får se om huvudvärken går över lite så gör jag nog det. Yes! Hope still remains.

Call me fucker

Ho ho ho!
Sitter bara och klurar på ett samtal jag ska ringa imorgon.. det samtalet gnager i min hjärna och kommer gnaga ända tills jag ringt det och fått lite klartecken så att säga.

Ah, jag har bara det där samtalet på min hjärna så det är svårt att skriva om något annat men jag ska försöka. Det gick bra att repa, det var kul iallafall, och jag gillar fan våran nya låt väldigt mycket. Även om vi inte kommit särskilt långt på den. Blev ingen träning hursomhelst. Beror på samtalet imorgon om det blir träning EVER AGAIN.

Nä. Nu är det dags att dra sig.

Shake, svärmor, shake!

Sitter fortfarande i soffan, i samma kläder jag sov i och istället för att lyssna på musik så slötittar jag på något svenskt program från typ 70-talet, sjukt dåligt är det iallafall.

Vet iallafall hur dagen kommer se ut lite sådär nu, det blir repa och sen träning ikväll. Det gillar jag! Måste jag nämna att jag älskar lov? Även om denna dag hittills inte varit den roligaste så är det så mycket skönare än att vara i skolan, och sen runt tre-fyra så kommer jag ju igång också.

Jag vill ha långt hår igen. Jag ångrar inte att jag klippte av det, men nu har jag tröttnat. Synd att det tar så lång tid för det att växa ut bara. Måste dock medge att jag är ganska van, jag ändrar mig en gång i månaden ungefär. Men ångrar ingenting, sånt är slöseri med tid. Och ja detta är ordbajseri på hög nivå.

CD-TV

image305

Måste säga att det är verkligen smidigt att kunna lyssna på skivor genom en DVD-spelare. Yes.

Remember when we used to shine?

Första sportlovsdagen, känns väldigt befriande att vara ledig idag eftersom gårdagen inte var så jättekul. Eller, den började bra fram tills det där samtalet på kvällen och jag grinade som aldrig förr över en sån bagatell. Iofs var det kanske inte en riktig bagatell, men med tanke på att jag nästan aldrig grinar så var det lite underligt. Kanske fick ur mig alla tårar jag aldrig gråter annars, haha.

Hursomhelst så känns det mycket bättre idag, sitter här i köket och tittar ut. Ser en stor blå villa, fågelbord, buskar och husen längre ner på gatan. Jag vet inte vad jag ska göra idag, har inga direkta planer förutom repan, men det är ju inte förrän ikväll.
Jag ska nog ut på en promenad sen, känner mig förkyld som vanligt eftersom jag joggade igår. Vad är det för fel!? Jaja, en promenad är ju också bra. Sen blir det nog att jag kollar klart på en film jag tittade på igår, men inte hann se klart eftersom datorn krånglade och det bara hackade hela tiden.

Nej, nu ska jag vidare och se vad dagen har att erbjuda! Typ. Haha.

Emo kväll no1

Who cares for the life we earned?
Someone sold all the truth you've learned,
Remember when you used to shine
And had no fear or sense of time
When it creeps up on you

You can't cry now there's nothing to feel
No one's noticed our loneliness
Remember when you used to tease
And made us scream eternal joy

I believed that you'd always be here
And once you promised a life with no fear
Please don't break my ideas
And say what's fake was always real

hope was the one, now i'm gone
Take me back again

Nej

Jag ska aldrig mer bygga upp förhoppningar, förvänta mig något, ha en positiv inställning eller tro att allt kommer bli bättre, för det gör så jävla ont överallt när man väl inser att det inte funkar, att man inte orkar gå igenom det ens en gång.

Dödskalle i skålen bredvid mig

FYFAN vad jag mår illa. Socker-baksmälla for real, inte alls underbart.

Kvällen igår var iallafall ganska underbart, vi hade iallafall riktigt roligt. Åt mat, godis, chips och efterrätt i form av hallonpaj och glass. Så man kan säga att det har varit onyttighetens och sockrets kväll. Haha! Intressanta samtalsämnen som kom upp runt bordet också, och den här gången var ju Elin och Frida med också, lite freshment haha.

Ida och Malisa sov över här iallafall, trevligt. Vi har kollat på massa Sex & the city, ätit upp resterna från igår och nu lyssnar vi på Uninteded och Ida noppar Malisas ögonbryn. Haha! Nu är det bara ansiktsmaskerna och lerinpackningarna som saknas.

Idag är det värsta varmt ute! +8! Fasen vad skönt, jag och Malisa ska ut till stallet sen, wonderful.

Don't ever come my way

Imorse vaknade jag åtta, åtta!!! Berodde såklart på att jag somnade innan elva igår, men ändå. Åtta, en lördagsmorgon. Jag brukar sova till iallafall tio, även om jag går och lägger mig tidigt!

När man vaknar tidigt så brukar man ju hinna med massor av saker och ha skitmycket energi och sånt. Nja.. Jag har ätit frukost, och läst ut boken vi fick på svenskan igår. Irriterande med böcker som tar slut så fort!

Nu har jag väl inga direkta planer, ska väl smälta maten och ut och jogga sen. Har irriterande träningsvärk på baksidan av benen, men som vi alla vet så är ju träning enda botemedlet mot träningsvärk. Efter joggingturen är det bara städa som gäller, kanske inte så jätteroligt men nödvändigt.

Malisa kommer väl över någongång också, vi ska fixa lite mat och sånt till ikväll. Hoppas att det blir gott bara.. maten har ju en tendens att..tja..bränna fast i stekpannan när vi lagar den, hahaha. Hm aja, vi fick iallafall MVG i hemkunskap båda två så det ska nog inte vara någon fara.

(Fast iofs fick jag MVG i typ bild också, och hahaaahhaahhaa)

Exhausting for all

Helt plötsligt slog det bara till - jävlar vad trött jag blev! Ögonen svider, ögonlocken känns som fönster som helst av allt bara vill slå igen. Jag har ont i lite överallt också och så har jag ju varit igång hela dagen. Ska därför skona min kropp för ovanlighetens skull och faktiskt hoppa ner i sängen - skriva lite och läsa lite hade jag tänkt.

Otroligt tidigt för att vara fredag, jag sitter nästan här och känner chocken och hakan som slår i datorbordet. Nej, nu har ögonlocken krampat för sista gången - godnatt.


I won't leave you falling if the moment ever comes

Det har varit en ganska bra fredag, speciellt eftermiddagen - bra start på lovet!

I skolan gjorde vi inte så överdrivet mycket, jobbade lite matte och det gick bara bra. Fick tillbaka matteprovet också, är faktiskt förvånad över att det kan gå så bra för mig även fast jag inte pluggar särskilt mycket. Det kallas väl flyt antar jag.
På svenskan fick vi en ny bok att läsa - inte mig emot. All läsning är bra läsning, även de dåliga, då kan man dissa dom sen. Svårt att dissa en bok när man inte ens läst den bara för att den verkade dålig.
Och på ljudmedian hade vi någon utvärderinggrej, ganska smärtfritt det också. Sen var det bara fort hem, byta om och äta och en halvtimme senare var jag i stallet. Lene var också där, så vi red ut tillsammans. Ganska underbart i det fina vädret, och Yngve skötte sig exemplariskt (för att vara honom - han var bara lite bråkig på hemvägen men på bortvägen så skrittade han fint)

Sen åkte jag hem, och kände mig full av energi (haha så töntigt uttryck) så jag stack ut på en jävla lång joggingtur, väldigt skönt var det måste jag säga, även fast jag höll på att spy av ansträgning när jag sprang allt vad jag hade uppför backen.
När jag åt middag åt jag som om jag aldrig sett mat förrut så jag är fortfarande ganska mätt. Fixade lite på min design här på bloggen också, jag fick så jävla ont i ögonen varje gång jag öppnade min blogg förut..

Imorgon; Jogga, städa, laga mat (lite support från Malisa krävs..)

We'll destroy this world for you

Min blogg är så jävla tråkig. Jag funderar på att starta en helt ny, och bara skriva om jätteintressanta saker hela tiden istället för att bara skriva när jag är uttråkad.
Den är ful också, det har jag nog alltid tyckt egentligen men inte orkat ändra..

Äh, orka.. det här är en såndär kväll som ja, George Bush, världssvälten, att jag kommer leva ensam i resten av mitt liv, terrordåd, hedersmord känns extra tydligt in i benmärgen. Så jag kanske borde sluta skriva och gå och lägga mig istället, lite sömn är ju alltid bra för kroppen liksom.

Cheers

I just can't hide it

Träningen var okej. Inte jättekul, men tillräckligt kul för att jag ska kunna pallra mig dit 1-2 gånger i veckan. Och all träning är ju bra träning. Blev dock inte särskilt svettig ens en gång, men det kanske blir hårdare i framtiden också.

Nu är jag hemma iallafall, har ätit ytterligare några gelehjärtan så nu känns det som om jag kommer förvandlas till en sockerbit eller ett gelehjärta. Urk. Men de är beroendeframkallande på något vis.

Imorgon - fredag. Jobbig dag i skolan, men hoppas på fint väder för sen ska jag ut till stallet. Får se hur lerigt det är, om det går att rida ut eller om det blir ridbanan helt enkelt.

Jag är trött. Hejdå.

Jag är ett gelehjärta

Jag har ätit så många gelehjärtan att jag tror att jag förvandlats till ett.

Härnäst; Middag, sedan träning (hallelujah! jag ska fan bli träningsnarkoman igen). Och såhär ska mina veckor se ut i framtiden:

Måndag - repa
Tisdag - gitarr
Onsdag - simma
Torsdag - träna
Fredag - stallet
Lördag - nada
Söndag - stallet

Hm, hade kännts bättre om jag tränade två gånger i veckan. Det ska nog kunna ordnas, på onsdag-eftermiddagarna kan jag ju göra det. Men jag vill inte träna själv. Bluh. Aja.

Valentine's day

Jävla komersiella skit. Typ.

Har iallafall varit i Västerås nu, det var väl..sådär. Kallt och blåsigt, utställningar var inte så jätteintressanta men ja, hellre det än skolan iallafall. Känner mig dock lite hungrig nu eftersom vi inte fick någon ordentligt lunch.

Nu ska jag sitta här och döda lite tid med Malisa, sen dra hem och ÄTA! Och ut på en liten promenad hade jag tänkt..kanske..och unna mig lite alla-hjärtans-dag-godis eller något.. om det inte blåser för mycket. Fick ju iofs geléhjärtan som ligger och väntar på mig hemma, nu vill jag hem! Haha. Ikväll ska jag iallafall träna, det är ju duktigt av mig tycker jag.

Nä, nu ska jag läsa lite bloggar och sånt.

It's happening soon

Kan inte sluta tjata om hur skön denna dag varit, man blir verkligen pigg av solen. Har väl bara fnyst åt folk som sagt så förut men det är så sant! Märks på människorna omkring en också, när man kom in i datorsalen imorse och såg Frida skulle fan Tito Beltran blivit överlycklig han också. Hon hade världens största solbrillor, lite halvskön klänning och en kaffekopp i ena handen och en banan i andra. Det gav liksom..good vibes. (Sköna vibbar är så töntigt uttryck på svenska)

Visst, vi hade ju datalektioner all da way idag men vi lyckades ta oss utanför husbyggnaderna rätt mycket, jag och Malisa cyklade mellan estet-idrottshuset-estet-matsalen-estet tillexempel. Och så envisades vi med att sitta ute på framsidan endast iklädda tjocktröjor och skissa. Vi frös arslet av oss, och blev leriga i arslet också för den delen. Men det var så jävla skönt att sitta i solen trots allt.

Sen cyklade jag hem, kunde inte låta bli utan gick ut på en promenad då också, och när jag kom hem så kunde jag inte låta bli att sitta på baksidan och läsa lite. Trots att jag frös ganska mycket och att grannen borrade eller något, iallafall något som gjorde ett ljud som fick mig att vilja go mental.

Min kusin fyller år idag också vilket jag totalt glömt bort, så jag drog dit och åt lite och sa grattis och såntdärnt, sen handlade jag massa frukt (ett måste inför Lost ikväll!) och nu ska jag snart ut och gå en liten kortis igen. SEN kommer jag in, fixar fruktsallad och avnjuter LOST!

Imorgon blir det Västerås med världens bästa klass och jag skojar inte. Har nog aldrig gått i en sån bra klass som denna. PUSS PÅ ER ESTET-MEDIA! (Glad Matilda med vårkänslor - jag skulle fan kunna kyssa Hitler)

Ordbajsa

Nu är dagen i princip slut, jag tror tillochmed att vi har lektion just nu, men alla sitter ju här och ingen lärare är här.. hm, skitsamma, han dyker väl upp snart antar jag. Eller så får vi sitta här och slösurfa lite till och leta upp honom om ett tag!

Har lite planer efter skolan, eller egentligen inte men iallafall lite funderingar på vad jag kan tänkas göra. Och vet ni vad jag ska göra imorgon, när vi kommit hem från Västerås? DÅ ska jag jogga! Och det var ett bra tag sen jag gjorde det, faktiskt..

.. och det fick mig att tänka på i sommras när man gick på gågatorna i Stockholm så mötte man ALLTID en tjej i jättetajta träningskläder som joggade bland allt folk. Fyfan, att hon orkade. Visst, om man bor mitt i stan så kanske man inte orkar springa till en skog för att jogga där, men att jogga bland folk som springer omkring och shoppar? Nä det är inget jag själv skulle vilja.

Måste köpa nya sneakers också, men måste ha lite tålamod och vänta tills jag vart i Italien, och köpt en ny gitarr förstås. Men lagom tills jag kommer hem från Italien så är det ju ändå VÅR så då måste jag ju ha lite vårkläder.. fast vårjacka har jag ju redan en relativt ny som jag köpte förra året, HURRA. Då är det ju bara nya skor och lite random andra grejer som fattas, till jag är en fulländad och perfekt människa.

Dream on

Inatt drömde jag att jag låg på mitt badrumsgolv och spydde och hostade blod.. när jag vaknade kände jag lite "Huh, vad ska det betyda?"

STRÅLANDE SOLSKEN och kalasväder idag, underbart underbart. Nu ska jag jobba lite så jag känner mig lite duktig, eller någonting. Och ikväll börjar Lost.

Festival

Inte nog med att jag ska stå ut med att bo i Sverige, jag ska stå ut med att bo i hålan Enköping också för den delen. Jag ska flytta till England så fort jag gått ut gymnasiet, så fort jag har råd.

Grejen är att jag vill till Stafford eller Chelmsford redan i augusti i år. NÅN SOM VILL FÖLJA MED? Enda problemet är att jag har inga pengar och sånt, men det är ju bara att prostitutera sig eller något (obs skämt för dom som inte förstod det).


JAG VILL JAG VILL JAG VILL. Alla festivaler i Sverige suger ju, ligger dom inte för långt bort så har dom skitdåliga band istället. V Festival ftw!

Nejnejnej

Rage against the machine till Hultsfred.
...
.....

...................



..och jag är 100% säker på att jag inte kommer att se dem.

Remember when you used to shine?

Det är lite roligt att jag skrev "MAP OF YOUR HEAD" på whiteboard-tavlan i datasalen på estet i fredags, och igår så var allt annat utsuddat, men inte mitt lilla meddelande. Muse-fan bland lärarna?

Iallafall har denna tisdag varit ganska seg, men det är ju inte så ovanligt för att vara tisdag liksom! Var iallafall till idrottshuset och fixade simkort, så nu ska jag simma imorgon i den gigantiska hålan. HAHAHAHAHAHHAHAAA. Simma ska jag göra iallafall, ehm..

Ikväll blir det gitarr, imorgon börjar LOST (YEEES), på torsdag ska vi till Västerås på något studiebesök tjossan, på fredag ska jag till stallet, på lördag kommer det över lite folk till mig, söndag stallet och SEN ÄR DET SPORTLOV! HALLELUJAH.

Ibland har jag såna dagar då allt jag skriver blir skitdåligt, idag är en sån dag. Så hejdå.

Ting tang walla walla bing bang

Vi fick skjuts hem från repan idag med Amandas pappa, haha, det är alltid lika kul. Och så handlade vi på coop såklart!

Hursomhelst så satt jag och nynnande lite försiktig (gallskrek i falsksång) på THE WITCH DOCTOR SONG, (and I must admit I love it) och jag trodde jag var typ.. den enda i världen som har hört den, eller jag trodde ett tag att det var en klassiker som varenda jävel kände till men efter att ha introducerat den för endel så kände ju ingen igen den! MEN! Amanda började helt plötsligt sjunga med, och om jag hade kört bilen hade jag nog kört av vägen av ren chock.


I told the witch doctor I was in love with you
I told the witch doctor I was in love with you
And then the witch doctor, he told me what to do
He said that
Ooh-ee-ooh-ah-ah, ting-tang-walla-walla-bing-bang
Ooh-ee-ooh-ah-ah, ting-tang-walla-walla-bang-bang
Ooh-ee-ooh-ah-ah, ting-tang-walla-walla-bing-bang
Ooh-ee-ooh-ah-ah, ting-tang-walla-walla-bang-bang

I told the witch doctor you didn't love me true
I told the witch doctor you didn't love me nice
And then the witch doctor, he gave me his advice

He said that
Ooh-ee-ooh-ah-ah, ting-tang-walla-walla-bing-bang
Ooh-ee-ooh-ah-ah, ting-tang-walla-walla-bang-bang
Ooh-ee-ooh-ah-ah, ting-tang-walla-walla-bing-bang
Ooh-ee-ooh-ah-ah, ting-tang-walla-walla-bang-bang

You've been keepin' love from me just like you were a miser
And I'll admit I wasn't very smart
So I went out and found myself a guy who's so much wiser
And he taught me the way to win your heart
My friend the witch doctor, he taught me what to say
My friend the witch doctor, he taught me what to do
I know that you'll be mine when I say this to you

Ooh-ee-ooh-ah-ah, ting-tang-walla-walla-bing-bang
Ooh-ee-ooh-ah-ah, ting-tang-walla-walla-bang-bang
Ooh-ee-ooh-ah-ah, ting-tang-walla-walla-bing-bang
Ooh-ee-ooh-ah-ah, ting-tang-walla-walla-bang-bang

You've been keepin' love from me just like you were a miser
And I'll admit I wasn't very smart
So I went out and found myself a guy who's so much wiser
And he taught me the way to win your heart
My friend the witch doctor, he taught me what to say
My friend the witch doctor, he taught me what to do
I know that you'll be mine when I say this to you, oh baby


Lovely!

image303Nope, mitt livsmotto gjorde mig inte besviken idag.

Förväntade mig en dålig dag, dagen blev skitbra = glad Matilda. Dagen började väl lite sisådär, hade samhällsprov som inte gick så överdrivet bra, men sen blev den bättre och bättre. På engelskan skrev jag nån halvdassig uppsats om a musical memory, och på fotot så övertalade vi våran fotolärare om att vi fick fota digitalt och i FÄRG istället för analogt och svartvitt, för det har ju varit svinhärligt väder idag! Så vi stack till den mystiska muren och klättrade upp på taket på den, sprang runt lite och sjöng och fotade och hade det allmänt mysigt.

Sen hade vi beeptest på idrotten, beeptest är verkligen inte det roligaste jag vet men det gick bättre än väntat.. min kondition är verkligen envis och vill INTE lämna min kropp, trots att jag inte tränat aktivt på typ ett år så klarade jag ganska lätt MVG-nivån. Och för att skryta lite så hoppade jag av innan jag var totalt slut, hade mina tre failningar kvar haha men jag nöjde mig med sju hursomhelst.

Sen kollade vi in gymmet, blev faktiskt lite sugen på att börja gymma så ska se om jag ska börja nu! Då blir det vältränad Matilda once again alltså.

Och ja, jag är pepp på våren som fan nu! Kanske blir lite vinter igen, men hoppas hursomhelst att det går mot våren nu... ljusare tider går det mot hursomhelst, klockan är snart fem och solen har bannemej inte gått ner än! Lovely! är det enda jag kan komma på att säga.

JUSTDET, höll nästan på att glömma men sen såg jag bilden jag postat till inlägget. Söta-snälla-skitbra-Sara städade sitt rum och tog ner en Muse-plansch - och tänkte på mig! Så den fick jag av henne, hur snällt som helst och jag blev kalasglad och det bidrog nog fan till mitt goda humör idag!

Monday, monday

Och nu sitter jag här igen, måndagsmorgon. Jag har duschat och ätit frukost. Nu ska jag bara klä på mig vettiga kläder och sminka mig lite sen är jag klar och redo att möta denna jobbiga skoldag som inleds med samhällsprov och avslutas med beeptest.

Jaja, det är bara att ställa in sig på det värsta, så blir man inte besviken! Det är mitt livsmotto, eller något.

Come on Wembley!

Alltså, att ångra saker och vara avundsjuk på saker som redan hänt är så OTROLIGT onödigt. Därför måste jag försöka ignorera att den där tjejen var i London 16-17:e juni och fick gratis biljetter till första Wembley-kvällen, och hade ståplatser till andra kvällen. Bara för att jag ligger och grinar av ångest så hjälper det inte mycket, jag kommer aldrig kunna resa tillbaka i tiden och uppleva dom kvällarna. Därför måste jag se till att se FRAMÅT istället - jag må kanske aldrig se några såna mindblowing-spelningar, men troligtvis kommer jag se mycket bra spelningar i min framtid. Så det så.

Söndags-ångesten måste ur mig.. måste plugga nu alltså! NEJ NEJ och åter nej.

På lördag hemma hos mig, men gud, det är ju snart ju.

Everything about you is unite happiness

Dagen efter en konsert så har man alltid den där vemodiga känslan inom sig.. tillbaka till verkligheten liksom, vardag, snart skola och sen så är det bara så..
Vad har jag sysslat med idag då?
Jo, jag har varit ute i stallet och longerat Yngve och han skötte sig finfint, något som däremot inte skötte sig finfint var leran i hagen (kom ihåg gummistövlar nästa gång) HAHA, så det blev till att diska skorna under rinnande vatten när jag kom hem.

Det jag egentligen borde gjort idag, är att pluggat samhäll, men det skjuter jag såklart upp. Har ju faktiskt läst några sidor i samhällsboken så jag har ju kommit igång iallafall.

Imorgon blir nog en rätt jobbig dag.. prov på morgonen, beep-test på idrotten, måste ringa samtal, repa.. och sen dyker det säkert upp massa andra roliga saker.. haha, negativ, det är jag det! Men helvete vad skönt med lov snart! Har dock inga planer, får se vad som händer.

Börjar nästan få lite panik inför sommaren - jag har inga planer alls!! Kanske åker utomlands med familjen igen men blöh, då tar jag hellre pengarna för resan och åker nånannstans eller hittar på något annat. Ska väl sommarjobba också, trevligt trevligt.

Boys don't cry osv

image302

Jag förväntade mig inget speciellt, och jag vet inte riktigt vad för intryck jag fick. Jo, kanske det att sittplats suger och det drog ner hela känslan på konserten grymt mycket. Blev ändå helt okej drag på läktaren också när dom spelade Boys don't cry och Pictures of you, men annars var det faktiskt rätt lamt. Jag erkänner att jag gillar annan musik bättre även om dom helt klart är över medel. Kul att ha sett The Cure hursomhelst, och de var kanske bättre än vad jag trodde ändå, med tanke på att de är rätt gamla och så nu.

Trodde dock aldrig att det skulle vara något rock'n'roll på denna konsert (speciellt inte med sittplatser) men tack vare två snorfulla 30+ blev jag indränkt i öl, jag gillare! Borde kanske duscha men orkar fan inte, ska ändå ut till stallet imorgon och då får jag duscha efter det helt enkelt.

Nu ska jag iallafall sova, innan jag förgås av trötthet.

The Cure tonight

Godmorgon folk, igårkväll fick jag något ryck och gick och la mig innan tolv, helt sådär impulsivt en fredagskväll. Var skönt att vakna helt utsövd vid 10 iallafall.. nu sitter jag och är lite smått förvirrad, Elin ligger nog och sover så vi lär ju få ta 16.10-tåget.. lite jobbigt kanske men vi lär ju hinna trots allt. Sen SKJUTS hem. Lyxigt, värre.

Är faktiskt helt open-minded inför The Cure.. alltså, jag är inte deras största fan och jag valde nog att gå på konserten för att jag kunde liksom. Får hoppas att det är värt pengarna iallafall! Hm, efter ikväll har jag ingen konsert att se fram emot, vad ska jag ta mig till då!? Får hoppas att något bra band pallrar sig hit snart..

Dududu

Jag har överlevt dagen och nu är det bara kvällen kvar, skönt.

Tre lektioner idag som vanligt, det gick bra och sånt, matteprovet gick faktiskt förvånansvärt bra, och på svenskan så pratade vi om nån snubbe och på ljudmedian läste vi i något papper om mikrofoner och pratade om Cure. Typ.

Sen var jag hemma ett tag, och sen var det ut till stallet. Red världens kortaste ridtur eftersom det var så jävla lerigt och omöjligt att ta sig fram. Så jag red i ca tio minuter, och fixade med annat i typ 80 minuter. Haha, sjukt hur allting kan ta sån tiiiid, men att bara hämta honom i hagen tog ju sin tid.. och sen hade han ett sår också som jag var tvungen och tvätta.

På söndag blir det nog att jag rider på "ridbanan".

Nu sitter jag och är väldigt avundsjuk på en person vid namn Confusion @ bilddagboken. HERREGUD! Varför har jag inte kontakter, varför är jag klantig och var dum i huvet ett väldigt lång tag!?!

Hungrig är jag också. suck. Men imorgon är det CUUUUUUUUUUUUURE!

MORNIN

Nördig jag är som sitter vid datorn på morgonen, speciellt idag då jag helst av allt skulle behöva plugga matte. Men cp-sidan bilddagboken funkar ju bara när det är under 10.000 inloggade så jag får väl passa på nu.

Jag hatar verkligen kyla nu. Det är ständigt kallt på mitt rum, eftersom mitt fönster är cp och inte går att stänga. Måste fråga pappa så han kan fixa det, visst, det är skönt att det är svalt när man ska sova, men när man kommer ut från duschen och ska in och klä på sig härinne så fryser fan håret till is.

Usch. Nej, nu ska jag nog gå till skolan.

Why do you sing with me at all?

image301

Precis vad jag behövde. Matteprovet får gå som det går imorgon.

I can't take my mind off you blabla

Jag har inte ringt mitt lilla samtal, jag får göra det i helgen eller något. När jag nu ska ha tid med det. Pluggat lite matte har jag gjort, men det är verkligen sjukt tråkigt. Jävla idioti, det är vad matte är.

Nu ska jag snart ut och gå tror jag, sen ska jag fortsätta lyssna på min nya skiva och äta godis. YES. Kanske borde kolla lite mer på matten eftersom det är prov direkt på morgonen imorgon och det skulle inte kännas så bra med ett IG, så ja..

Imorgon ska jag även till stallet och rida lite.. gulp..får se hur det går. Haha. På lördag blir det CUUURE, kuligt.


I don't care about you

Sista inlägget innan jag går och lägger mig antar jag.

Göra imorgon:

- Köpa anteckningsbok
- Kolla om linnet finns
- Ringa farfar
- Plugga matte
- Träna


ÖH HOH. Inte så jobbigt. Ju. Torsdag is great and onsdag too.

Stop your screaming

Onsdagar brukar alltid vara sköna, och idag har det varit en ja skön onsdag helt enkelt. Var lite produktiv på första lektionen och blev nästan klar med min Powerpoint-presentation. Jag kan ju tala om att jag tycker att Powerpoint är världens tråkigaste och fulaste program.

Fick omdömen på fotolektionen också, är inte alls nöjd men det är ganska förståeligt eftersom jag gjort rätt dåligt ifrån mig den senaste tiden. I engelskan ska jag fanimej sätta ett MVG, får försöka med svenskan också. Och jag vill gärna ha VG i samhäll, men hela klassen är överrens: Läraren är skum. Skum på ett dåligt sätt.

Efter sista lektionen så utnyttjade jag och Ida skrivarna väldigt svårt igen. Haha. Men nu är min vägg så fin att jag skulle kunna sitta och titta på den i tre minuter i sträck och bara dreggla (jag har ADHD och kan inte sitta still längre än 30 sekunder i vanliga fall)

Bestämde mig för att plugga mellan 20-21 men det blev inte riktigt så. Sitter med samhälls-boken uppslagen men fingrarna drog sig hit till tangentbordet istället. Får plugga sista halvtimmen innan resumégrejen till Lost börjar. Egentligen är ju matten absolut viktigast men den skjuter jag upp till imorgon istället, som vanligt. Känns iallafall som jag kan matten, men behöver ju såklart vara hundra procent säker och fan.

Imorgon är det värdelös förmiddag, sedan svenskalektion och dom är bra. Sen till musikskolan, sen mot stan och sen möt ÖB. Får hoppas att linnet finns i enköping - tror dock inte det. Nej, plugga var det. Cheers.

AIDS

Hahaha nu har jag utnyttjat skolans skrivare så svårt. Dyr laserskrivare med färgpatroner, typ 10 stycken a3. Min vägg kommer bli så fin, så fin!

Nu har vi lite dansunderhållning från Ida, snart blir det lunch och då ska jag försöka gå till coop och köpa anteckningsblock ju! ADIOS.

I've been in trouble

Saker jag måste göra idag:

Rulla upp filmen på fotolektionen, om Peter kommer ihåg det.
Köpa ett nytt anteckningsblock (dagbokgrejs)
Träna
Plugga matte
Komma på vem jag ska intervjua!!?!?!? Någon frivillig som har någon intressant hobby eller ett förflutet som FBI-agent? Mejla mig på [email protected] (töntigaste mejlen evör men jag gjorde den när jag var fjorton och för all del fjortis) ska nog börja använda [email protected] på momangen så mejla dit istället.

HEJ OCH HÅ.

Fashion against AIDS

Nu är datorn back in track, men AIDS-smittan har flyttats vidare till mitt internet, suck, alltid ska det vara fel på något. Skulle behövt det där linnet Rufus Wainwright designade till Fashion Against AIDS - synd att det är slutsålt bara.

Är överhuvudtaget alldeles för trött eller kanske för lat för att orka skriva något ordentligt. Dagen har varit okej helt enkelt, varken mer eller mindre. Önskar mig dock lite finare väder och lite finare kläder (bara för att det rimmade så fint).

Har mejlat ginza och snackat om releasedatum för H.A.A.R.P, får se vad som händer, får ju inget konkret svar av dom jävlarna..

Ikväll ska jag iallafall till musikskolan, sen ska jag sova INNAN 23.00! Mycket viktigt. Imorgon är det onsdag, jag ska försöka hinna klart med en del skolarbete, skriva ut lite fina bilder och sen på kvällen så ska jag TRÄNA på något sätt eller vis.. kollade bilder från i sommras, jag var ju värsta träningsnarkomanen och ack så vältränad jag var.

Nej, nu blir det mot oändligheten och vidare.

Hullabaloo is ill

Bara en liten uppdatering innan jag går och lägger mig (jag måste sova tusen timmar för att vara pigg, och komma upp i tid och utföra mina utseéndefixerade ritualer, se förra inlägget). MIN DATOR HAR FÅTT AAAAIDS!

I saw a liquid control, that gives life to a soul

I'm sick of feeling my soul
To people who'll never know
Just how purposeless and empty they've grown
Because the language confuses like computers refuse to understand how I'm feeling today

I'm freezing and losing my way
I don't need another map of your head
I am freezing and losing my way
I don't need another map of your head


Har inte mått så fysiskt bra på senaste tiden, kan ju bero på typ, träning, ridning, skenturer och avkastningar på åkern, och sånt. Känns även som om jag håller på att bli sjuk, vilket jag inte skulle uppskatta så mycket eftersom de här veckorna innan lovet är ganska viktiga, har massa prov och beep-fucking-test på idrotten på måndag också. Får ta det lugnt och hinka té så kanske det blir bättre.

Under de timmarna jag inte haft chansen att skriva av mina tankar i bloggen så kom jag på en sak; Jag saknar lite av min utseéndefixering. Svårt att beskriva egentligen, jag vill inte vara utseéndefixerad men jag vill liksom bry mig lite mer. Nu vaknar jag en kvart innan skolan börjar, och drar på mig lite kläder och springer iväg. Jag måste nog försöka hitta en balans mellan slacker och totalt utseéndefixerad fjortis. Egentligen är det inte så viktigt men det är ju kul att känna sig fin och fräsch ibland.
Något som jag dock inte gör nu, jag är trött och så har jag ont överallt.

Har iallafall varit en OK måndag, samhällslektionen var precis som vanligt: Läraren pratar, man somnar nästan, det blir bråk mellan läraren och Jesper/Micke/Lukas och då vaknar man till lite för att fnissa lite och sen somnar man vidare. Någon frågar "Får vi rast nu?" Läraren svarar "Nej"
Engelskalektionerna är nog de enda lektionerna som är lite produktiva och jag gillar det. Fotolektionen var väl sådär, och idrotten var rolig. Kom faktiskt till final när vi körde rund-badminton, haha. Då vet vi att det inte var jag som sabbade i mitt och Malisas lag. haha! ;)

Sen hem, åt som ett as, och sprang ner till repan. Där nere så repade vi lite och Christoffer spelade lite bas och bas är ju också trevligt. Pratade om musik direkt, får se hur det blir. Blir kanske så att vi lånar in Säcken på bas och så får vi se om vi hittar någon vokalist. Jag har erbjudit mig tusen gånger men dom bara ignorerar, taskigt som fan men jag är väl inte den lättsårade eller nåt..

Nuuu ska jag hinka té!

Jag orkar inte blogga

"Smärta vid magsår i magsäcken kan ibland förvärras av matintag"

Please don't break my ideas

Jag tror jag har något fel på balanssinnet eller vad det nu är för sinne man använder för att se sig för och uppskatta avstånd till andra saker. Igår ramlade jag in i en dörr och skrapade upp ryggen och idag gick jag rätt in i en skåplucka av stål så huvudet verkligen studsade.

Vid två ska vi iallafall åka ut och rida, hoppas på att det inte blir fler kroppsliga skador.. Haha. Jag är trött och orkar inte med att det är skola imorgon igen.. måndag, fyfan. Snart lov iallafall, och som jag skrev igår så har jag ju massa roliga saker att se fram emot!

Upcoming

Bokade datum den närmsta tiden:

9:e februari - The Cure
18:e februari - Lov!
2:a till 6:e mars - Italien
9:e mars - Musik direkt
17:e mars - H.A.A.R.P!

Underbart, underbart, underbart. Det ser ljust ut på den fronten, förutom prov och sånt skit så har jag inget överdrivet tråkigt att vänta mig den närmaste tiden. (Ta i trä, som man säger)

Made in USA

image300

Snöat har det gjort här i Enköping idag, mycket tillochmed. Har ju dock varit i Uppsala några timmar, provspelade en intressant gitarr men var nog lite tidigt att bestämma sig efter en provspelning, så jag ska till Stockholm på lovet tror jag, och kolla på lite fler alternativ.

Igår var iallafall trevligt, Ida hade fixat jättemysigt och jättegod mat och det var kul att träffa nya människor. Ikväll ska jag äta, om jag får någon mat och ska nog sova tidigt tror jag eftersom jag sovit alldeles för lite de senaste nätterna. Imorgon ska jag till stallet och sen ska vi väl försöka repa lite (börjar bli dags att ordna upp saker..musik direkt om en månad)

I choosed to hide from the all-seeing eye

Kom hem från Ida för ett tag sen, har haft en mycket trevlig kväll om jag får säga det själv. Kul folk och kul samtalsämnen blir det ju då nästan automatiskt.

Är iallfall sjukt trött efter att ha sovit fem timmar inatt, och jag ska upp tio imorgon och spana efter gitarrer så det är nog bäst att jag går och lägger mig nu! Ville bara skriva en liten blogg och visa att jag faktiskt levde. (Har inte haft en enda sekund över till att skriva blogg sen svenska-lektionen).

Februari

Och så var det februari då.

Jag är ganska trött idag eftersom jag satt uppe halva natten och försökte ta ut Für Elise på gitarren.. gick väl rätt bra men tillsist var jag för slut för att orka göra någonting, klockan var mycket och jag råkade slå i gitarren i mitt skrivbord så nu blev det ett fint litet hack. Men det gör inte så mycket, den ska ju slitas med hälsan sägs det ju.

Mattelektionen är iallafall över, skönt, det. Nu har vi svenska och jag ska försöka skriva lite på ett referat, tråkigt som fan är det men det gör inte så mycket. Sen är det bara ljudmedia kvar och då måste jag jobba på mina jinglar fort som fasen. Packade iallafall ner en skiva i min väska där det finns en bra instrumental låt, grejen är att jag knappt minns att jag la ner den. Tror jag gjorde det nånstans i det där stadiet mellan vakenhet och sömn. Spännande.

Sen ska jag snöra på mig skridskorna och åka hem (borde tagit med mig skridskor faktiskt) och sen ska jag iväg till banken och sätta in några tusen på mitt konto. Dom ska dock spenderas imorgon, så det är inte särskilt länge jag kommer ha så mycket pengar på kontot.. Menmen, pengar är väl till för att spenderas. Sen blir det till att spara till keyboard!

Nej, nu borde jag faktiskt skriva lite på referatet.. cheers.

They make me scream your screams

Jag har läst igenom mina gamla blogginlägg från februari 2007;

2007-feb-28


"Idag var ingen bra dag alltså och jag var så jävla förbannad på verkligen allt och alla. Jag slet CD-spelare och sladdar från mina kära syslöjd-rums-kamrater skrek åt Per och kastade min väska på golvet så min mp3 som låg i sprack. Fast det gör ingenting för den är så jävla dålig ändå, skitsak."


Jävlar, vilka aggressions-problem jag hade på den tiden! Har aldrig tänkt på det förut - men kanske är det så att jag börjat spela gitarr som fått mig att blivit lite lugnare? Seriöst, sen jag började slå på gitarren varje kväll så har jag faktiskt varit väldigt lugn och sansad på dagarna. Vad glad jag blir. Musik är bra, jag älskar musik och jag vill kunna spela alla instrument i världen.


RSS 2.0