Friday I'm inlove hehehehe

Äntligen fredag ropar vi alla!

Fan vad skönt, två av lektionerna avklarade, bara en kort liten jävel kvar.
Svenskan var ju typ ingenting. Fick tillbaka novellerna, läraren sa åt mig vad jag skulle ändra på och då vart jag skitsur. Jag skriver ju på det sättet för att jag vill skriva på det sättet. Jag förstår om hon vill att jag ska ändra typ stavfel, formfel och tempusfel och sånt. Men liksom, innehållet i texten kan hon fan inte bestämma över. Men hon sa iallafall att om jag inte ville ändra på det så skulle jag väl inte göra det.
Nu kommer jag få IG, haha, kul men vadfan. Jag tänker inte vika mig, upp till kamp! Öh. Nä men ärligt, jag tänker inte ändra på mitt sätt att skriva för att en lärare inte gillar det. Jag vet andra som gillar det och det räcker för mig.

Har inte tagit ut pengar, har lite ångest hehe. Sen kommer jag inte ens ha råd att äta en glass, om inte någon bjuder förstås hehehee.

Nä fyfan, att inte ha några pengar är aldrig kul.

Ikväll blir det nog lugnt, skönt på ett sätt. Men lite sugen på partiparti! Fast hemmakvällar är ju mysigt det med. Kanske blir det bullbak? Elin frågade om bio men alltså..jag har fan inte råd. Inte lätt att vara poppis alltså.

Hungrig är jag också, men snart ska vi väl slita oss ifrån datorerna. Linn the cat och Ida kom precis också. Måste väl socialisera lite, annars är man ju otrevlig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0