Bear hides and buffalo

Jag läste i en tidning att bloggar blir mycket intressantar om de har en intressant rubrik. Jag tror inte att jag har haft en fyndig rubrik en enda gång :) Kanske därför jag har typ 20 läsare hahaha.

Hur som helst så..ehh..råkade.................
jag försova mig i morse, kom till skolan vid typ tio. Det var riktigt skönt. Skrev klart mitt musikuppdrag - fattaade inte ens själv vad jag dillade om men men. Pluggade lite matte, vilket jag behöver göra nu också egentligen, men jag accepterar fan ett G, fick ju bara det på matte-nationella. SÅ kass är jag faktiskt inte på matte, det är bara så förbannat segt. Hursomhelst är det matteprov direkt på morgonen imorgon = ingen försovning. Waaah. Algebra och ekvationer. Känns som jag kan det hyfsat, men behöver kunna det skitbra. Måste verkligen klara resten av proven nu för att lyckas få ett VG. Har ju ändå massa omprov och skit, vill inte skjuta upp mer saker.

Kommer sänka mig sista terminen, känns SKITBRA!! blöehh.
Cyklade ut till stallet, red i paddocken. Känns rätt tråkigt med jämförelse med att rida ut en mysig skogstur men tjockisen behövde det - han vart ju lite svettig iallafall. Gick ganska bra för övrigt, fick ner honom i form mer och mer, dock springer han ut med baken i galoppen i ett hörn, men det är väl inga gigantiska problem direkt! Men på fredags blir det att rida ut också = mycket roligare!

Cyklade hem, såg en död katt i diket, antagligen överkörd. Malisa bestämde sig för att hata förarna som råkat köra över katten, och när jag försökte påpeka att det antagligen inte var med mening, så var jag äcklig :) Love you too <3 Spelade fin musik på enavallen också
I want to buy a
New vagina

Nu har jag precis fått i mig lite mat - lär bli en lång natt med ekvationer och algebra, underbart underbart. Börjar bli frisk också, känner mig så sugen på att börja träna. Ja, inte träna någon sport då, eller jo jag är sugen men det känns rätt onödigt, men typ jogga och sånt, kanske hänga med Amanda till gymmet någon dag för det var ju typ ett år sen sist!

Just det, på torsdag är det show och sånt för föräldrar eller gammelmormor eller nått, klockan 15.30!! HAHA JÄVLA IDIOT-TID! Folk har ju inte ens slutat skolan då och föräldrarna har ju allra minst slutat jobba! HAHAHA, kommer sitta tre personer i publiken och klappa takten! Aja gammelfarmorn kanske kan komma iallafall, om hon får tjänstfärd.

So long

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0