This place just ain't got right air right now

Precis som kackerlackor kryper över köksgolvet och pissmyror äter upp en larv och den döda ekorrens inälvor och om någon önskade ekorren död är det ekorrens rätt att begå självmord eller ska den fortsätta leva och endast slösa på naturens resurser eller ska den lyssna på sina medmänniskor och dö?

Om ekorren under en månad fick höra 56 gånger att den vore lika bra död är det något som sänker självkänslan, får ekorren att känna sig lite..nere? Eller fortsätter ekorren bara att leva vidare glad och ovetande med tillräckligt mycket självrespekt så att den vet att den förtjänar att leva, precis som alla andra om inte mer än dom som önskar honom död?

Kommer ekorren någonsin tänka på det när den växer upp och skaffar barn, barnbarn att han vore lika bra död? Att han inte gör någon nytta i livet? Att han inte gör mer än att vara i vägen och slösa på maten som lika gärna kunde ätas upp av andra ekorrar som är jättehungriga? Eller kommer ekorren glömma bort det och dö lycklig och gammal? Eller kommer ekorren på sin dödsbädd minnas hur folk önskade den död och tänka "nu får de som de vill."?

Antagligen inte eftersom ekorren är död och pissmyrorna kalasar på dess kadaver.

Kommentarer
Postat av: Anonym

erhm. jag fattade nada. men jag är nog lite trött

2007-03-14 @ 10:28:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0