No I wont back down

Fan vad jag slet med den där byrån - tillsist fick jag ihop den efter blod svett och tårar. Nästan bokstavligt. Placerade LP-spelaren, CD-spelaren och högtalarna på den också, fan vad skönt att ha nånting liksom. och sen sorterade jag alla skivorna efter alfabetisk ordning, puhh!!! Tur att jag inte har sådär löjligt många ;)

Ungefär det har min dag bestått av, jag har alltså inte gjort så mycket. Fast att fippla ihop byrån och sortera skivorna tog sin lilla tid ändå..

Nej om man skulle ta att sova lite kanske. Imorgon är en ny dag. Förut sa jag så varenda kväll. Nu har jag lärt mig utantill att det är en ny dag imorgon. Haha, ny dag, nya tag helt enkelt! Jag är extra kärleksfull ikväll. Min katt är sjuk, jag lider med honom. Amen!


Kommentarer
Postat av: Viktor

att alfabetisera sina skivor är första steget mot fulkomligt dårskap. vänd om innan det är försent.

2007-03-18 @ 23:07:48
URL: http://oogieboogieman.blogg.se
Postat av: Matilda

Äh, så illa är det ju inte. Man hittar ju skivorna sen när man ska spela dom!! Förut hade jag dom staplade i högar på golvet och i nån random hylla. Inte bra, det vart liksom bara dom som låg högst upp som vart spelade då av den enkla anledning av att jag inte orkade lyfta bort alla skivor och jag visste ju inte vad jag gick miste om då liksom. Haha.

2007-03-18 @ 23:10:48
URL: http://allrightnow.webblogg.se/
Postat av: Viktor

ja jo men sen skaru se att det sprider sig. när du börgar sortera din garderob, vika underkläder och ha köksknivarna i storleksordning då blir man snabbt klassad som störd, asså just i mitt fall ere kanske inte bara därför men men var varnad.

2007-03-18 @ 23:13:25
URL: http://oogieboogieman.blogg.se
Postat av: Matilda

Haha. Jag ska ta med mig din varning senare i livet ifall jag börjar vika mina underkläder..eller ens vika mina kläder..eller ens.. ha kläderna i garderoben..hm..

2007-03-18 @ 23:17:42
URL: http://allrightnow.webblogg.se/
Postat av: Ida

Jag har aldrig byggt en möbel i hela mitt liv. Jag kanske borde göra det nångång...

2007-03-19 @ 08:04:37
URL: http://lifeisfordummies.blogg.se
Postat av: maskros

Haha, fast det är rätt tråkigt fast ganska nödvändigt iofs.

2007-03-19 @ 17:32:34
URL: http://sunlove.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0