Mjölkens resa genom den laktosintoleranta flickan

Det var en gång en liten naiv flicka på sisådär 5000 dagar som en dag skulle äta det hon trodde skulle bli en helt vanlig middag när hon bosatt sig hos en helt vanlig vän som hon bosatt sig hos för helgen.

Det hela började med att det inte fanns någonstans att sitta så de fick lov att slå sig ner i flickans väns säng och det var ju ganska svårt att äta med tallrikarna och glas i en säng med en otroligt elastisk och hoppvänlig madrass. Deras räddning kom snart, under ett hög av analyser av Peps Persson, mobiler, pennskrin, dagböcker, böcker i allmänhet och mycket mycket mera gömde det sig faktiskt ett bord.

Av med grejerna från bordet och smärtan började med att tån klövs i två delar; blodet sprutade och svimningsattackerna var nära. De åt sedan sin middag i lugn och ro, spaghettin kokad i mjölk och mjölk i glasen.

En av flickans vänner var också bosatt hos flickans vän, och hon skulle springa och hämta lite underkläder som hennes mamma kommit och lämnat. De sprang obarmhärtigt ut i trafiken och olyckan var ett faktum. Bilen hade ingen chans att se de små flickorna som sprang över vägen, men flickornas reflexer var snabba. Som i vilken hongkongaction som helst hoppade de två flickorna vigt upp i luften och voltade över bilarna och gjorde en Crouching Tiger på motorhuven.

De hade klarat sig.

Oskadda bortsett från att den ena flickan hade blivit utsatt från hemska ingrepp av aliens under vägen tillbaka till lägenheten och blivit ovandlad till alien från Hotet från Underjorden, så satte sig alla ner nöjda och glada och började äta på sin falukorv igen.

Falukorv är en köttprodukt. Som typiskt svensk ingrediens ingår den i många maträtter och är namnskyddad. Minst 40% måste vara nöt- och fläskkött. I samband med Falukalaset firas Falukorvens dag i Falun.

Med ketchup.

Mjölken började nu ta in sin rätt i den lilla laktosintoleranta flickans mage. Hon vände och vred sig men hur hon än kämpade för att hålla tillbaka smärtan var den ett faktum. Nu fanns det bara en sak kvar att göra.

Med en klump i halsen tog hon tag i nyckeln som hon hade fått för tre år sedan. Hon förde in den låset och med ett sista ord "troskant" vred hon om. Och luckan de alla befann sig i i djungeln på Hawaii sprängdes och hon var tillbaka till sitt liv såsom det sett ut tre år innan.


Kommentarer
Postat av: BERIT

HAHAHAHAHAHHAHA

2007-03-10 @ 20:33:43
Postat av: Snuffe

Gud vilken fin sagaa

2007-03-10 @ 21:11:55
Postat av: Viktor

bäata blogginlägget jag läst hittils. skulle inte kunnit skrivit det mer underhållande eller förvirrande själv å jag e ju bäst på nästan allt =)

2007-03-11 @ 00:35:26
URL: http://oogieboogieman.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0