inside i was laughing and dancing like peppermint eels

Idag var en ganska bra dag faktiskt.. Var på idrott på morgonen - seriös lektion naaaahh inte riktigt va. Vi körde lite badminton och sen körde vi killeboll eller hur fan det stavas :P Det gick väl sådär, höhö. Sen tillbaka till skolan - analyserade låttexter till engelskan fast jag är ju typ klar med engelskan nu, eller njaa. Men nästan :P Hade ju börjat för ganska längesen men sen har vi bara skjutit upp redovisningen XD ovanligt

Sen efter skolan spelade vi trummor med Per :P Eller nah inte direkt bara trummor lite gitarr ( akustisk mmmmmmmmmmmmmmmmm <3 ) och lite piano och ukulele också faktiskt! Rockänråll.

Ikväll har jag massor att göra, skönt att vi är lediga imorgon då kan jag stanna uppe hela natten. Ska kolla på min musik-DVD som kom idag, hallelujaaah. Och sen ska jag kolla på Gudfadern - finally - har inte gjort det än ^^ Plus att jag ska bli klar med engelskan helt å hållet och så ska jag iallafall försöka börja på SO:n och sen ska jag göra mattepappret också. Oj oj oj. Tur att jag har imorgon på mig också!

Ahhh..dooomesday närmar sej.

Kommentarer
Postat av: Anonym

du ba dissar godfather joinet med oss ;(

2007-03-13 @ 17:52:53
Postat av: Anonym

vi har ändå inte tid att träffas åså i veckan så det spelar ju ingen roll?

2007-03-13 @ 18:20:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0